24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Sáska
    hat igen, en is kb igy tudtam. de a vision trailer az csak egy teaser, hogy miket szeretnenek beletenni, de semmilyen megerositest nem kozoltek meg azt illetoen, hogy ezek a grafikai ujitasok mikor is kerulnek be a jatekba. Erre meg rajon az, hogy nem hogy az 1.9-rol nincs hivatalos datum, de a 2.0-rol meg messze nincs semmi konkret adat. Ha meg nem tudni, hogy lesz-e grafikai tuning a majdani 2.0-ban valamikor, akkor felesleges varnod. Szerintem egy bizonyos szint felett mindegy, hogy milyen geped van, nem fogja jobban vinni az aiont egy jobb konfig max grafon. persze a mostanidhoz kepest azert lesz javulas :-)
  • Fehercsoki
    Be tudnád linkelni azt a patch notest?(hivatalos kéne,és lehetőleg angolul)
  • Vicodine
    Tudomásom szerint 2.0 fogja tartalmazni a grafikai újítást,nemtudok linkel bizonyítékot szolgálni,de én így emlékszem hogy erről volt szó,ráadásul az 1.9es patchotes amit gondolom már mindenki látott abba sem volt benne.
    Iri:hol tudom megnézni hogy miket támogat proci ügyben a videokarim??Én is i5ön agyalok,csak alaplappal együtt 240eurio lett volna és szerencsére nem volt nálam annyi,így még áttudom nyálazni mielőtt hirtelen megvettem volna.Csak már nagyon idegesít ez a dolog...Nemsokára megjön a win7em majd attól várok azért változást
  • Sáska
    a ket mondat egyutt nekem azt sugallta, hogy az 1.9-el meg fogjuk kapni a többi finomság mellé a grafikai tuningot is. azt hittem ezt bejelentettek valahol, ezert irtad.
  • Iridescent
    Fincsi vegyél procit, de okosba, nehogy ne támogassa az alaplapod :)
    Az új core i3 i5 i7-ek faxák (socket 1156osak), igaz, hogy szvsz tuningprocik, lényeg, hogy gyorsak. Vagy socket 775-re vegyél core 2 duo-t,8mb de min 4mb cashe-el, quad felesleges, nem tudod kihasználni az erejét bár win7en nemtom, hogy szuperálnak de aion akkor se lesz jobb tőle.
  • Fehercsoki
    Akkor valami mást tudunk meg,ezt is említettem lehetőségként.
  • xerb
    Sot már meg is tudtuk mivel koreában már néhány hete liven van.
  • Fehercsoki
    Egyébként hamarosan megtudjuk mi lesz benne.(vagy valamit megtudunk róla az biztos)
  • xerb
    Egy szóval sem mondtam hogy az 1.9 tartalmazza.
    Szó szerint ezt írtam:

"Várd meg az 1.9-2.0 patcheket.
    Megfogjuk kapni a többi finomság mellé a grafikai tuningot is"
  • Fehercsoki
    Ez a kis videó elvileg arról szól hogy még ebben az évben miket akarnak bele rakni a játékba,tehát nem tudni melyik patchben lesz pontosan.De az meg van erősítve hogy lesz.
  • Sáska
    tudnad linkelni a forrast, ahol hivatalosan megerositik, hogy ezeket a grafikai valtozasokat az 1.9 mar tartalmazza?
  • xerb
    Youtube--> aion vision movie
    Letöltheto hd verzio:
    http://aion.ogc.hu/media/movies/Aion_vision_high.zip

Ebben a videóban látható a grafikai tuning mértéke. Leginkább csak fény- árnyék , shader, részecske efekteket kapunk. Poligon szám növekedés szinte biztos nem lesz , esetleg nagyobb felbontásu textúrákat kaphat 1-2 tárgy karakter de ezt sem hinném.
    Hozzáteszem a videó nem 1.9-2.0 pach elozetes . A benne szereplo ujdonságok mindegyike nem feltétlenül kerül majd bele a pachekbe.
  • Fehercsoki
    Egyébként van már pontos info hogy mennyire javítják a grafikáját?Esetleg pár kép/videó?
  • xerb
    Vicodine:
    Én a helyedben a következot tenném:
    Szerintem várj picit az építéssel , játsz azzal amid van most . Várd meg az 1.9-2.0 patcheket.
    Megfogjuk kapni a többi finomság mellé a grafikai tuningot is és akkor meglátod hogy mennyi az annyi , kinek hogy megy a játék , mekkora vas kell alá.
    Meg amúgy is addig megy lejjebb a hardwrek ára , jönnek ki jobb , erosebb cuccok.
    És amikor kijött a pach , megnézed :Min fu maxon? Na akkor azt kéremszépen!
  • Fehercsoki
    Nekem ennél olcsóbb volt a gépem,kb 85 lenne most(szintén perifériák nélkül),és nekem kb mindenhol 80 fpsem van.(természetesen bármilyen olyan helyen ahol sok karakter van lemegy)
  • Csenky
    Maga a gép, amivel a 100+ fps megvan mondjuk heironban vagy eltnenben, az úgy 110 volt bruttó (perifériák nélkül), nov-dec környékén. Ez azért nem csillagászati, persze, egy havi fizu simán, de Neked a vidkari már megvan pl. Nem tudom mentek-e lefelé az árak azóta.
  • Vicodine
    Rájöttem mi kell ahoz h elérjem én is a 100fpst!!3 dolog,ebben a sorrendben:1:pénz 2:még több pénz 3:nagyon sok pénz ::DD
  • 0Fritz0
    Az Aion-ban nem biztos, észrevehető, de más játékokhoz mindenképpen kéne bele egy erősebb CPU.
  • Sáska
    en nem reg csereltem le egy gef 8800GTX-et egy radeon hd 5870 vaporX-re, es az Aionban messze nem ertem el azt az fps novekedest, amit vartam. Mas jatekoknal viszont igen, igy -bar nem ertek ezekhez nagyon- azt a kovetkeztetest vontam le, hogy a hiba nem az en rendszeremben van:) Ettol fuggetlenul a helyedben en is ujitanek par dolgon, hogy rendesen ki tudd hajtani a VGA-dat.
  • Vicodine
    Hát akkor az én gépemnél komoly gondok vannak,az új karim az egy EAH5770es,nem gyengébb mint a tied,és nekem 40 fölé sose megy:( Akkor nyilván cserés minden a gépemben,régi fos,de egyenlőre erre volt mani na majd akkor fejlesztem szép lassan thx az infót!Ja és sok helyen atlag ilyen 20fps van!!:( ááá tökömbe
  • Csenky
    Nagyon tudja zabálni, solozás közben (esetleg duo-trio) van vagy 110-120 fps-em, instában(group) 70-80, városban 50-60, ezeket mind full grafon produkálja, de siege-en full minimumon is csak olyan 20-25... Abyss katasztrófa a pve részekhez képest, igazából ott siege se kell és alapból fele akkora az fps, mint máshol. (nekem gts250 karim van)
    Bááár, szerintem a procinak is van majdnem akkora szerepe, mert 2,8-ról 4ghz-re húzva lényegesen jobban fut a játék. :D
  • Vicodine
    Hagyad traki már tuti a hangom,véletlenül "megmorzsoltam" kicsit a mici kábelt amikor szétszedtem a kábeleket az új táp berakásához,de volt tartalék mici így faja minden!Most egy 64bites WIN7est próbálok mert ez a videókari XP sp3 alatt nemnagyon muzsikál úgy ahogyan azt szeretném,csak vannak kételyeim hogy rendesen fog-e működni,mert ha van 1% esély arra hogy szarul,akkor az nálam tutira meg lesz:DD Amúgy lenne még technikai kérdésem,most vettem új videókarit,de minden más maradt a régi,csak az oprendszert cserélem le,van még vmi amit ki kellene cserélnem ahoz hogy a kártyából kihozzam a maxot??Kicsit régi konfigom van(AMD athlon4000+,DDR2 800Mhz)ezek mennyire befolyásolják a dolgot mert a régi videókarim is ennyi fpst zuzott Aionban mint az új,pedig elég nagy különbség van a kettő közt!!Szeretném megoldani a dolgot,hogy mi lehet a baj rájönni, de nemvagyok egy zseni e-téren:))A videókarival tuti nincsen gond!Vagy Aion ennyire zabálná???
  • Iridescent
    Inkább csinálj vmit azzal a zörejjel amit ventrin produkálsz, mert még engem is 14-szer überelsz, megvetted az új gépet vagy mi a szösz? Szólj a lakótársaidnak biztos segítenek majd XD
  • Sáska
    nalam is rendben fut, semmi gondom nem volt (64 bit).
  • Csenky
    Nálam tökéletesen fut, 5 hónap alatt talán egyszer volt egy fagyás, szvsz az sem a win7 miatt. (32 bitesem van)
  • Vicodine
    Most tervezem feltenni a WIN7et,valakinek volt vele gondja Aion vonatkozásban vagy minden pöccre megy?
  • Strahd_
    Kar :( mert jo hazigazda voltal
  • MeoH #13448
    Lol :P
  • Sorbon
    katt!
  • Frosty01
    ne gondolkodj, még a végén fájni fog
  • Iridescent
    Köszönjük, hogy megint haszontalan voltál...

Fehércsoki: gondolom, a régi szárnyaknak volt ilyen az alakjuk, meg a fegyó is elég puritán a kezében, de ezek csak tippek tőlem, abszolút nem ismerem az ely oldalt, amúgymeg lesznek sokkal szebb szárnyak is csak szokás szerint időbe tellik. Maffin!
  • Fehercsoki
    Szép képek,szóval ez régi cucc?Már nem lehet megszerezni?(mondjuk úgysem elys vagyok,de szép kis szárny)
  • Frosty01
    http://i56.photobucket.com/albums/g172/OberonTheXVIII/AionWingsStages.jpg?t=1246352560
  • Iridescent
    Nem vágom az ely szárnyakat, de ha tippelnem kéne azt mondanám az alap, vagy 1.0 előtti vmi, majd valaki aki elyt játszik talán tudja.
  • Fehercsoki
    Ez milyen szárny?
  • xerb
    "srácnak nem volt számítógépe,x-box meg mondom amit megeszik neki az hurka"

Hm. box nem csak multi játékokhoz használ netet.
    Liverol letölteni is tudsz vele . :)
  • Iridescent
    Nagy veszteség ez mindannyiunknak, nyugodj békében ifjú titán, emléked örökké velünk él!

Új házigazda pedig legyen: Maffin!
    Maffin for president!
  • Sáska
    lemondanek a Hazigazda cimrol, aki szeretne megpalyazni, az jelezze a megfelelo modon.
  • Fehercsoki
    Pedig mondtad.
  • tenkenorman
    nem akartam mondani