Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
brokernál...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Running
Szívjál kibaszott füvet!!

Djuree
na 2x is megvertem egy velem azonos szintû sorcit, gladival voltam. 23-asok voltunk mindketten....

más: true red dye-t honnan lehet szerezni? piros ruhafestõ. neten sem találok infot hol lehet ilyen.

Waaaaaagh!

Tatyla válaszolt, odamész a General Goods merchanthoz és veszel a "Job Supplies" menüpont alatt itemet hozzá.

General goods arusnal lehet venni Worg soult vagy mit.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Kb 30 gondolkodás nélkül törlendõ post és 3 permaban idióta szabadult be. És páran mondták már elõttem is... o.O Persze nem a Te hibád, hogy ilyen majmokat a világraszarnak még, de azért egy kis modi jól jönne. 😊

Mocsok22
Akkor helyesbítek kutyává változni...😞
Nekem tetszik a kutya😊

De hogy lehet?

Tatyi fentvan a xeno-s rift téged várnak.. =)

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Strahd_
<#eljen> egyetertek...

Üdv

Nekem olyan problémám van, hogy nem indul a launcher.

Op. rendszer: Windows 7 x64

Elindul, updatel, itt egy kép, hogy utána mi jelenik meg:

http://img502.imageshack.us/img502/7033/erroreb.jpg

Próbáltam úgy indítani, hogy Run as administrator, nem segített.

Ha valaki tud, kérem, segítsen!

Elõre is köszönöm.

Üdv
szada900
Menekülni ott a evasion + sprint + hide
Az a kutya elbaszott egy valami lett szerintem.. 😄

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Menekülni jó :p

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Zomil
egy kicsit befenyithetnél, mert unalmas a sok kis ovodás egymás piszkálását olvasni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Alakot váltani? Max kutyává tudsz átalakulni de az elég nagy hülyeség.. 😊

Tatyla
az egy skill és general store-ban tudsz venni hozzá egy itemet amivel aktiválod a skill-t...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Mocsok22
Sziasztok....

Nem tudja valaki hogyan lehet alakot váltani?
Assasin vagyok és annak már tudnia kellene.(26-os szintû)

KÖSZI😊

Me0w
Erdekes, az en nezopontombol te vagy a szerencsetlen, de izlesek es pofonok, ugyebar 😊

Together we'll fly someday...

Razuel ne kezdjed mar itt is inkabb fejezzuk be az offot mert szerencsetlenek akik idejarnak nem ezt akarjak latni

Veni, vidi, vici

Igen jól látod ez egy fórum, de attól még nem lehet csak úgy beszólni mindenkinek fõleg nem ha faszságokat írsz.. 😉
Legjobb lenne ha nem írnál semmit. -.-"

engem meg assassin nemnagyon vert le csak 1 assassinal nyomtunk x-t ugy hogy nagyobb volt nalam azonkivul csak hullanak de ez nem azert van gyengebb a kaszt hanem mert szerencsetlenek mert van jo assassin is csak sok a gyenge koztuk

Veni, vidi, vici

Jah bocsika,én hülye azthittem egy forumon vagyok ahova lehet írni...nem is tudom mit mondjak...
Ezt szerintem a barátodnak mond inkább, mivel õ hozta fel a ranger veri az assassin témát..
Egyébként látom nagyon be akarod védeni a barátodat, de ha jól látom nagyon nem neked ment a kérdés, akkor minek szólsz bele? 😊

Ez Aion,itt nem az van hogy kaszt ver kasztot,hanem inkább azon múlik aki kezeli.Persze ne lvl30on nézd...,bár neked ez magas szerintem
Egy gladiátorral kapcsolatos kérdés:hallottam olyan véleményeket,hogy a fejlõdéhez jó a polearm,spear,de a pvp-hez jobb a greatsword.Ebbõl mi igaz?

*Egyébként azt hol álmodtad, hogy assassin nem veri a rangert? Szerintem gondold újra 😄

Sáska
sztem hanyagolni kene ezt, intezzetek privatban, vagy mashol; mi lenne, ha a topic Aion-hoz kapcsolodo lenne? Linkeljetek kepet, az mindig jol jon :]

Hmm nemrossz gear.. Látom az életed megmaradt olyannak mint volt.. nolife kocka.. 😄

amugy off vege tenyleg xD mellesleg uj game nem is 1 serveren vagyunk szoval 😄DD

Veni, vidi, vici

Szidjatok egymast priviben. Koszi. 😛

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

VipJoco
Eladó Aion acc lvl 31 Asmo Templar + a playNC-s accon bonus L2 acc lvl77 Dark Elf törös kemény 7k huf ha valakit érdekelne ha nem akkor véglegesen befejezem a hírdetést. Aion acc még pár napig active L2 már nem. További részletek pm-ben.

Razuel most ventrin vannak egy csomoan akik emlekeznek rad itt rohogunk rajtad xD

amugy ingame nev Zarache 😄

mint a regi sg-s accom amit a veszekedes utan csereltem mert le lett tiltva 1 hetre xD

Veni, vidi, vici

Látom megjött a köcsögöd is.. itt is összeáll a triótok vagy mi? Hol van a 3. nagytudású?

10-en kiröhögtek? 😄
Szerintem téged küldött el mindenki a ..ba és nem én hanem te feszítessz itt a nagy arcoddal mint mindenhol.. =)
De legyen..
Nem akartál keveredni a magyarokkal? Mért, mert ilyen jó hírneved van, hogy mindenki imád vagy mi?
Kérdés továbbra is az: mi az ingame neved?

ez csak egy regi folt akit utaltunk Cabal forumban xD amikor otthagytuk a gamet akkor mar jobban tudtak ervenyesulni 😊

de sajnalatos hogy az ilyen emberek kepesek fizetni a gamet :/
nembaj 😄 van par normalis arc is itt nekem annyi boven eleg meg az angol cumminity 😊

Veni, vidi, vici

egész kis rajongótáborod van már😊)

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

omg azt se tudom kivagy max a cabalos nyomi akit kirohogtunk 10-en aztan feszitett tovabb xD
asmos vagyok es nem spataloson mivel nemakartam a magyarokkal keveredni 😊
ha meg assassin vagy nemnagyon tudnal megolni 😉

Veni, vidi, vici

Óó látom idetalált a nagytudású zarachi 😄
Te még nem akasztottad fel magad? Pedig javasoltam már párszor..

Egyébként mi az ingame neved? Remélem asmos vagy és spatalosos.. 😊

dreadgion😛

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

az nemolyan jo ap mint a masik mivel mindenki ralotol a ap-s targyakra

Veni, vidi, vici

Crokin
Talán a fortress instákba.

Repatarurgyán

na szépen sikerült a tegnapi siege,visszafoglaltuk amit csak lehetett,és akkor most hova a fenébe mennyek APt farmolni??😞
Dopti
lvl 30 sorci olcsón eladó, pü ha érdekel sry az offért

kimaradt egy betû,bocsi így:LOGIKA!!!!a lényeg hogy 2 rendõr közül az egyik elmagyarázza a másiknak a logika elvét amit elõtte hallott,és a dolog lefolyása alapján ha van akváriumod akkor meleg vagy..😄
0Fritz0
6:26-9:44

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

rezes
logia?
Fejtsd ki pls. szeretunk nevetni...

Fonok.Ki az a corporation?

nemhallottad még a logia definicióját?😄
milyen akvarium kene neked? 😄

Veni, vidi, vici

nah a másik prof..😄
rezes
Viccelsz?Szerinted tudja mit jelent az a szo?

Fonok.Ki az a corporation?

angyal2232
ezerbocs akkor 😊!