24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Sáska
    en a rangeremmel assat csak duelben tudtam megverni (ott sem mindig), vagy esetleg ha nyilt terepen en kezdemenyeztem. nem emlekszem, hogy lett volna olyan alkalom, hogy elve el tudtam jonni, amikor a sin tamadott meg. Szerintem az nagyon nagy elony, hogy hide2-bol meg tudjak lepni az embert, a stunlock alatt altalaban el is doltem.
  • Csenky
    Ja még egy apróság, az szerinted nem normális, hogy nem tudsz minden sorcit kivétel nélkül kivégezni? Ne nevettess. Ez a lényeg... Amúgy nem tudom olvastad-e, ezt a skillt nem csak az kapja meg, aki nem assa, hanem érdekes mód az assák is. :)
  • Csenky
    Assám nincs, de sok ellen pvp-ztem, akár rangerrel akár templarral. És vannak olyanok, akiket mindkettővel bármikor elverek. Vannak, akikkel izzadni kellett. És ott van az a nagyon kevés assa, akiket 1v1-ben még talán egyszer sem tudtam elverni, bár inkább csak elenyészően ritkán. Szoktam nézni aiononline-t, nem a gear miatt van a dolog, egyszerűen aki tudja használni, az fényévekkel erősebb. Ez most olyan, mint Teu + Ninetta (két ranger). Egyszerűen láma gankerek, jó cuccokban, éppcsak nem tudják használni a kasztjukat, és eldőlnek 2v1-ben. Holott rommá verhetnének, ha tudnák melyik skill mire és mikor jó...
  • xerb
    " mert minket aztán innentöl kezdve boldog boldogtalan agyonver"

A tankommal eddig is agyonvertem a sineket 1v1-ben.
    Szóval ez nem okoz majd nekem túl nagy traumát :)
  • Cence
    végre tudni kell majd játszani mi? nagy mesterség hogy valaki majd lenyomja ezt a pve skillt és már az ör mellett van, én meg aki erre a skillre alapszok meg a hidera, mind a 2 öt elvesztem mert vannak ilyenek mint te akik ugy látszik nem tudnak játszani és 2 sec alatt leölnek, láttad az uj skilleket? mit tartalmaz az 1.9? nem játék tudás kell az assákhoz onnantól, hivatalosan is mi leszünk a bábuk Aionban, mert minket aztán innentöl kezdve boldog boldogtalan agyonver, mindegy ki, hogy játszik vele...

hozzá teszem, sorci aki jol tud játszani, azt most sem "2sec" megölni, sőt eléggé izzadni kell vele, és akkor sem biztos a siker, bár lehet csak mi vagyunk lámák vico :D
  • xerb
    Az alábbi kérdéshez még:
    Van BG , dredgion a neve.
    6vs6 és csak 46+ lvl-töl elérheto.
  • Csenky
    Nem értek a lovakhoz.
    Különbenis hol van még az 1.9 errefelé...

Amúgy egy assának legyen bőven elég, hogy 2sec alatt burstdps-el a porba bármit ami nem plate-t hord, szerintem teljesen korrekt, hogy ehhez nem párosul egy fix stunlock is... Igaz ez az én kasztomra is, nincs vele problémám, hogy ki fognak mászni a stunomból, mivel én is. :) Végre tudni kell majd játszani, nem csak stun aztán hadszóljon...

A gladis dolog bánt egy kicsit, mert így is undorító a root-juk, ehhez hozzájön még, hogy 1-hitelnek, hát arra kíváncsi leszek.
  • Vicodine
    Skacok,aionsource azt írja hogy nagyon nagy bajok vannak 1.9ben assákkal,hogy a fele abbahagyta Aiont meg ilyenek,annyira szembetűnő a nerf,a gladi tápról nem is beszélve...Kinek mi a véleménye?
  • g9214
    Új dobozos Aion accountal eladó. Irányár: 5ezer Ft.
  • Belton
    Várható Stigma árak 1.9 :

Level Kinah Level Kinah
    20 343.035 42 1.920.996
    22 503.118 43 1.966.734
    25 571.725 44 2.012.472
    28 640.332 45 2.058.210
    31 1.063.408 46 2.103.948
    34 1.166.319 47 2.149.686
    37 1.269.229 48 2.195.424
    40 1.829.520 49 2.241.162
    41 1.875.258 50 2.858.625
  • Vicodine
    Jah nincsen mindíg rift,de enyhén tulzás hogy lekempelnek egyből,6 hónap alatt velem egyszer fordult elő,pedig nemkeveset járok át.De tudsz pvpzni abyssban ahol aztán adhatod az érzésnek,meg lesz battleground is hamarosan amit említettél,ha most elkezdesz játszani mire felhuzol egy karit addigra bent lesz:)Ami a lényeg szavaidból azt veszem ki hogy pvpzni akarsz,na azt itt tudsz,de egy apró megjegyzés:itt szarra sem mész egyedül,csak úgy tervezz hogy van grouppod,mert semmit nem fogsz elérni,grouppal meg mindent
  • chefshift
    Jah hát igen, úgynevezett rifteken lehet átmenni de azt nem feltétlenül kempelik a túloldalon.
  • fejnelkuli
    Nemtudom!Ugyhallottam ilyen nincs benne.Mostansag gondolkodom rajta,hogy kiprobalom,de azmonjak csak neha lehet atmenni ilyen teleportfelen a masik frakciohoz ahol azonnal lekempelnek.Meg csak 1-2 pvp zona van,nemlehet mindenhol atgyalogolni kicsit zsivanykodni.
  • chefshift
    Ez eddig is volt .. no ?!
  • fejnelkuli
    Hello!
    Van mar a jatekba BG szeru valami ahol a ket frakcio tud pvp-ni?
    Atlehet mar menni barmikor ellenseg teruletere campelni? ;)
  • Sáska
    kuldtem.
  • Meara
    sáska, nekem már van.
    esetleg a húgomnak küldhetnél:
    [email protected]
    Köszi :-)
  • Meara
    köszönöm Bencének a meghívást! :-)
  • Sáska
    ha estig nem kapsz senkitol, akkor irj egy privatot, otthonrol tudok kuldeni egyet.
  • Meara
    Sziasztok!

szeretném én is kipróbálni a játékot. Tudna nekem küldeni valaki meghívót (vagy mit?) ? :-)

[email protected]

Köszi:

Meara
  • Vicodine
    Semmi különös,csak bugos megint vmi...ilyen 2fizet egyet kap akció van,ha meghalsz nem 1es,hanem 2es szintű soul sicknest kapsz,értelemszerűen a pénz is duplája...Délelőtt haltam utoljára,remélem most már kijavítják
  • Csenky
    Wtf? Lemaradtam valamiről?
  • Strahd_
    :) nem kell meghalni
  • Vicodine
    nagyon fasza,ilyen soul sickness event van most éppen,ha egyszer meghalsz kapsz mindjárt egy lvl plussz bonusz soul s.-t,így dupláját kell fizetni minden halálnál,nagyon szép,gyönyörű
  • Jockey
    a tobbi jatekban torold a bankartyas adatokat es elvileg mukodni fog...
  • chefshift
    Szevasztok!

Tudna nekem valaki segiteni?
    Lejart az accom és a kártyámmal nem tudom aktiválni, mert már sok acchoz használtam. Tud valaki valami módot amivel még ma tudnám aktiválni ? Jó lenne ha kitudnám használni még a mai dupla xp hetveget mert eddig még egyszer sem tudtam :)
    Vagy paypal-lel valahogy ?
  • g9214
    Eladó egy majdnem új Aion accountal. (Egyszer volt a meghajtóban.) Irányár: 5ezer Ft.
  • Iridescent
    Szívesen máskor is, a szar pedig nagyon finom megfelelő fűszerezéssel, egyszer próbáld ki, de komolyan :P
    Látom a csatlósok visszatértek...
  • Strahd_
    Nagy az isten allatkertje, es sajnos alacsony a kerites.

:) nem is ertem Saska miert nem torlod a hozzaszolasait.
  • Sáska
    koszonjuk, hogy hozzaszolasoddal ismet emelted a szinvonalat. tenyleg nem ertelek. odaraknak eled egy darab szart, meg valami normalis etelt, de te megis a szart eszed, sot, meg kersz is belole mert visszajarsz. Aztan meg panaszkodsz, hogy miert kell szart egyel. nem kell. szamomra rejtely
  • Iridescent
    ÚRISTEN! Most néztem meg mi ez a szánalom VIP fórumozó dolog, SMS bazdmeg, menj azt donatelj a szarra! Egy rendes fórumon ezek az alapjogaid sőt még jóval többek is, itt meg kiszúrják a szemed egy csillaggal és még csak nem is örökérvényű! SG powa mi más!!!

Fincsi formáztad a vinyót vagy csak rátelepítetted win7-et?
  • Tomy Lee
    Frissíts vid.kártya drivert vagy játékon kívül változtasd meg a felbontást kicsire,hogy elinduljon(aztán ingame állítasz nagyobb felbontást)
  • Vicodine
    "Failed to set the graphic acceleration preferences.A rendszer nem találja a megadott elérési utat." ezt írja ki nekem a buzija
  • Vicodine
    feltettem a win7et,aiont is,és amikor elakarom indítani azt mondja ez a fos hogy nemtalálja az elérési útvonalat...ez mi a pöcsöm vki tudja mi lehet a baj?
  • Csenky
    Mert ma egész délután ráértem volna. 3 napig nem voltam, úgyhogy addig mentek. Közelebbi infóm nincs sajnos, én csak orális szexet érzek az egészben, és a rossz végén vagyok.
  • gurubefree
    Sziasztok

Van valami info mi tortenik es miert nem mennek a serverek ??
  • Iridescent
    Na a szerverek meghaltak...
  • Iridescent
    Fincsi felmész az alaplapod gyártójánka az oldalára megkeresed a lapodat és ott lesz a cpu támogatás, ami ott van azokkal kompatibilis.
  • Fehercsoki
    Köszi.
  • Vicodine
    Tessék csoki. Sáska: nem azért írtam hogy várni akarok rá,de hogy várok:DD Csak mert szó volt róla és azért említettem meg hogy amikor nagy téma volt az új patch és nézegettem mindenfelé Aionról akkor úgy emlékszem ilyet találtam h 2.0-ban jön a graf tuning.Meg fogom én oldani amint tudom a gépet,alaplap,proci,ram,oprendszer,ezek kellenek még,és tuti jó lesz,havernak a gyengébb videókarija is produkálja a 100fpst,csak neki Q6600 van..!Na ez a nemmindegy,mert az én kis Athlonom az leves már.Többen mondták hogy egyálltalán nem használja ki Aion a 4magos procit,az rendben,csak van egy olyan vonatkozása,hogy amíg a gép a "mellékes dolgokat" csinálja,addig erre külön magot pörget,és nincsen annyira leterhelve,ergó gyorsabb lesz,még ha maga a game nem is használja ki ezt.Ezért is kell Win 7 pl.De nekem csak az a lényeg,hogy tudjak menni végre siegre!!:DD Ha ott 15 lesz akármilyen gépen is az fps lefosom mert a mostani 1-2től jobb lesz azért:) Magyarul nemtudok siegre menni ez miatt jelenleg