Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Casseus
AION Collectors Edition Account eladó december 1-ig feltöltve!
Tartalmazza:
AION Collectors Edition
lvl 37 Chanter (Legendary Staffal)
lvl 31 Ranger (Full kék szett)
lvl 25 Sorcerer (Full kék szett + Kék +9esre Enchantolt Orb)
lvl 22 Templar
stb..
2,6 M Gold + Nagyonsok eladható cucc!
Ez nem a dobozos kiadás, hanem az elektronikus.
Ár: 20000 HUF

ha te azt tudnád...^^

Életbe nem volt még olyan jó a pvp rendszer mint itt,de olyan korlátoltan nézed a dolgot...
Vagy nem ér oda idõben. Mikor klánok várják a rifteket.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Krinyo
"rózsaszínchaten szokták linkelni a rifteket, az nem talál akinek nincs kedve odamenni."

Szemellenzo mode😮FF

rezes
Szemellenzo mode😮N

Fonok.Ki az a corporation?

De a fortress-ekben igazad van, regisztrációsra kellene csinálni, limitált létszámmal.

A magasabb szintû minden játékban erõsebb a lowlvl-nél, ezzel sokmindent nem tudsz kezdeni, fõleg egy közös pvp területen. De van, akit ez nem zavar, mert addig megy abyssba, amíg nem találja meg a neki való ellent - aki meg agyvérzést kap a ganktõl, az húzza fel magát 50-re heironban meg instákban, és utána menjen abyssba.
Nem azt mondom, hogy nincsenek hibák, mert a riftezés tényleg kemény átgondolást igényel(ne), de én nem örülnék, ha a lowlvl-eket elszigetelnék mégjobban a high-októl. Ha jön valami 50-es vérpistike, be kell zergelni kisebbekkel és ezerszámra buktatni vele az AP-t.
Jah, rózsaszínchaten szokták linkelni a rifteket, az nem talál akinek nincs kedve odamenni.

Krinyo
a hiba a te "készülékedben" van

Itt van rift meg abyss. rift: Ötlet remek, de 1 hónap alatt 3al találkoztam. Abyss: Gankfest, kedvencem amikor 50es a 25ösöket öli. Abyss pont szánalmasan kevés pk-nál. Fortress: vicc, 100x100as felbontáson is dia. tudom még nem vagyok 50 csak 36, de kétlem hogy 100% fordulatot vesz a játék pvp szempontjából.
De volt.
Krinyo
borzasztó unalmas volt

Hát Aion PVP contentnél 100szor jobb volt.
Strahd_
Pedig hangulat alapjan isteni volt... csakhat ugye voltak vele bajok...

véletlenek nincsenek
Me0w
Szegeny WAR, haldoklik csunyan...

Your closed 10-DAY FREE TRIAL Account for Warhammer Online: Age of Reckoning has been successfully converted to a new ENDLESS FREE TRIAL Account.

Together we'll fly someday...

kb tényleg ez jött le a kép alapján! 😄

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Spatalos szerveren, Asmo oldalon lévõ légió tagfelvételt hirdet.

--LINK--

Me0w
A tort fossal at lehet faradni a gumiszobaba, koszonjuk 😊

Together we'll fly someday...

Latom Royal itt is gyorsan begyujtotted a rajongotaborod 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

bazdevil
Hat ne nagyon eroltesd az ide valo irogatasocskat, ugyanis ez az eredeti jatekocskanak a topikocskaja es a warezocskas kerdesecskeket es posztolgatasocskakat nem nagyon toleralgatjuk.
Koszikeljuk.
<#gun><#violent>

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

ha rádagrózik egy mob, akkor jelenik meg a feje felett egy !jel

Üdv!
Az mit jelent mikor megütök 1 mobot akkor néha felvillan egy "!" jel.
Zomil
"Revolution Aion Hungary szerverecskén" .....

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

0Fritz0
Télanyó + propaganda. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

RoyalPredator
Revolution Aion Hungary szerverecskén a level 7es Magemet.
Majd csinálok érdekes karaktereket is.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

LV3 Ancients full magyar legió tagokat keres
12. vagyunk a ranklistan
Mass pvp, fortress foglalás stb stb

Castor szerveren, Elyos oldalon vagyunk
Keresd a játékban : Humanoid, Jama, Enn, Wisp, Ghoszt, Fastfox

Várjuk a jétékosokat
Meleg szerelmi haromszoget. <#rolleyes> /jk

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Running
Mit is látunk?

RoyalPredator

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Igen, usaból játszanék.Otthonról nem valószinû, hogy kérdezném.
Már bocsi de ez egy kicsit buta kérdés,minek menne egy magyar amerikai szerverre??Már csak a távolság miatt is biztosan van egy kis "delay",meg hát euban vagyunk...Vagy usabol tolod?
angyal2232
bocsánat gépelési hiba irányár 7ezer forint (ebbõl lehet alkudni)😄

angyal2232
Sziasztok! Eladó aion account egy lvl 36os ranger-rel és egy lvl 24es sorcerer-el raja! Szeptember 30. óta él az account! December 5. feltöltve
Elyos oldalon Spataloson! Irányár 5ezer Ft! Ha érdekel írj itt privátot vagy bátran vegyél fel msn-re(vagy írj e-mailt ugyan oda): [email protected]!
Elõre is köszi

sziasztok.Tudja valaki, hogy melyik USA szerveren játszanak magyarok?Elöre is köszi.
XDXDXD Szánalomkapitány visszatért XDXDXD
XDXDXD És továbbra is ott nyal ahol nem rúgnak bele XDXDXD

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

aha. kösz hogy ilyen hamar válaszoltál
0Fritz0
A kezdõtérképen már nem gyûjthetsz.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sziasztok
elértem a játéknak ahhoz a pontjához amikor ki kell választani mi legyek. ki is választottam, de utána már nem tudtam virágot szedni. Miért van ez?
Ezt írja ki "you are a Daeva now. Leave this resource for humans to use "
Oh bocs igazad van😊)December 4 a helyes.
Djuree
én is azt néztem😄
sztem az december akart lenni...vagy nem xD

Waaaaaagh!

az feltûnt, hogy nov 7 van? 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Sziasztok!Bocs,hogy offolom a témát.Van egy eladó accountom november 4ig feltöltve.Sajnos nem azt kaptam amire számítottam ezért adom el.5000ft az ára.Érdeklõdni priviben.További szép napot mindenkinek!
s0n1c
Djuree
nagy kár😞
a vörös a kedvenc színem, jó lett volna. na mind1. így maradt a kékre festés😊

Waaaaaagh!

True red festék egyenlõre csak event alkalmával elérhetõ. Utána néztünk, elõzetes infók szerint alchimisták tudták volna gyártani a dye-kat, de sajna élesben kiderült, hogy nem😞 egyedül elyos földön van egy növény ami piros festéket ad petal formájában:/ de az is halvány pirosas árnyalat.Én is kerestem^^ béta során nagyon tetszett az a szín a ruhán 😊

kezd egy komplett ovodára hasonlítani ez a topic, legalábbis az utolsó 150 hozzászólás tartalmát nézve :S

Djuree
errõl az arc meg külsõ megváltoztatásról lehet már valamit tudni? kicsit meguntam a karim pofázmányát xD

Waaaaaagh!

MrStokes
Ahhoz purple jart.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Preorder-hez vagy CE-hez járt asszem.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Djuree
nincs😞 gondolom nagyon ritka drop...

Waaaaaagh!