Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tartalmazza:
AION Collectors Edition
lvl 37 Chanter (Legendary Staffal)
lvl 31 Ranger (Full kék szett)
lvl 25 Sorcerer (Full kék szett + Kék +9esre Enchantolt Orb)
lvl 22 Templar
stb..
2,6 M Gold + Nagyonsok eladható cucc!
Ez nem a dobozos kiadás, hanem az elektronikus.
Ár: 20000 HUF
ha te azt tudnád...^^
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Szemellenzo mode😮FF
Nem azt mondom, hogy nincsenek hibák, mert a riftezés tényleg kemény átgondolást igényel(ne), de én nem örülnék, ha a lowlvl-eket elszigetelnék mégjobban a high-októl. Ha jön valami 50-es vérpistike, be kell zergelni kisebbekkel és ezerszámra buktatni vele az AP-t.
Jah, rózsaszínchaten szokták linkelni a rifteket, az nem talál akinek nincs kedve odamenni.
Your closed 10-DAY FREE TRIAL Account for Warhammer Online: Age of Reckoning has been successfully converted to a new ENDLESS FREE TRIAL Account.
Together we'll fly someday...
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Koszikeljuk.
<#gun>#gun><#violent>#violent>
Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)
Az mit jelent mikor megütök 1 mobot akkor néha felvillan egy "!" jel.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Majd csinálok érdekes karaktereket is.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
12. vagyunk a ranklistan
Mass pvp, fortress foglalás stb stb
Castor szerveren, Elyos oldalon vagyunk
Keresd a játékban : Humanoid, Jama, Enn, Wisp, Ghoszt, Fastfox
Várjuk a jétékosokat
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Elyos oldalon Spataloson! Irányár 5ezer Ft! Ha érdekel írj itt privátot vagy bátran vegyél fel msn-re(vagy írj e-mailt ugyan oda): [email protected]!
Elõre is köszi
XDXDXD És továbbra is ott nyal ahol nem rúgnak bele XDXDXD
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
elértem a játéknak ahhoz a pontjához amikor ki kell választani mi legyek. ki is választottam, de utána már nem tudtam virágot szedni. Miért van ez?
Ezt írja ki "you are a Daeva now. Leave this resource for humans to use "
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
a vörös a kedvenc színem, jó lett volna. na mind1. így maradt a kékre festés😊
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ