24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Belton
    Hamarosan aktiv lesz a karakter transfer szal mind1 hol veszed :P
  • triplet
    Aion mennyi bankkártyáról?
  • g9214
    Eladó egy majdnem teljesen új dobozos Aion accounttal (karekter nélkül).
    Irányár: 5ezer ft.
  • gurubefree
    Sziasztok

accountot vennek Kahrun Elyos oldalon ... pm
  • Cence
    tegnap is fent voltam egész éjjel

link
  • maniac001
    Kérem a linket hogy ezeket honnan szedted Laci. Amúgy meg jó lenne ha este feltolnád az arcod online, különben megy az ipari cukorrépa a popsiba :)
  • Cence
    lassan megsajnállak :) nézd meg az uj skilleket :) ne csak 1 et... másrészt az counter attack mod (mikor bestunolnak és elnyomod a shock hányás skillt akkor mint egy chain skill (gondolom én) van ilyen opciod) amugy a ranger skillek 2.0 ában

Ranger

heart shot tree stigmas

Lv52 Explosive trap - uses 20 tripid seeds to lay down explosive trap. 5m aoe dmg.
    Target - self
    cast time - instant
    cooldown - 20 sec
    prereq - breath of nature, trap of slowing

Lv55 Lightning arrow - inflicts 1075-1087 phys dmg + stun
    Target - selected
    cast time - instant
    cooldown - 24 sec
    mp cost - 202
    prereq - heart shot, Lightning arrow

lethal arrow tree stigmas

Lv52 Strengthen arrow - increases atk power with bows by 10% and increase mp consumption on skills by 10%.
    Target - self
    cast time - instant
    cooldown - 1 sec
    prereq - arrow deluge, focused shots

Lv55 Arrow of pain - inflicts 1693-1705 phys dmg and poisons target for 1 min.
    Target - selected
    cast time - instant
    cooldown - 1 min
    mp cost - 202
    prereq - lethal arrow, Arrow of pain

51+ skills

Lv51 Sleep trap - uses 20 tripid seeds to lay down a sleep trap
    Target - selected
    cast time - 2 sec
    cooldown - 2 min
    mp cost - 179
  • maniac001
    Na ez az a stigma: Retreating Slash de ez lvl22-n tanulható. Ha csak ennyi a változás hogy spell lesz akkor nagyon karcsú...
  • maniac001
    Nem nagyon értem ezt az 1.9 patch note-ot. Azt írja a ranger új spellje (nem vágom most a nevét) az a hátraugrok 25m-re dolog. Ez most is van csak stigma. vagy az a változás hogy stigma helyett tanulható spell lesz? Nem nagy durranás. A ranger semmi táp dolgot nem kap az 1.9-ben?
  • Murmur
  • Morf
    CSak a Cooking, de az 449.
  • Iridescent
    Jajaja jó VID :)
  • Pyotr
    1.9
  • Psychedelic #13542
    Lehet, de a stigmak biztos hogy csak 2.0-ban, és az a +1 sima slot + a 2 advance a lényeg.
  • Vicodine
    Te chemos,milyen szakmád van kitanulva?
  • Vicodine
    1.9ben jönnek az új skillek 55ig
  • Iridescent
    Szép kis PvE cleric, csak elviszik :O
  • Morf
    Sziasztok!

Még mindig eladó a karim. 20m kinah, stigmák, collectors edition. 1800 magic resist, stb.

Chemos

Akit érdekel, írjon.
  • Psychedelic #13537
    Sin-nek azért lesz jo a DaS build, mivel kapsz még1 skillt, amivel utolérheted az ellenfelet, hamár stunolni nem tudod, és jol is sebez, az egyik uj advance stigma a buildben ad 12 sec-re 500 evat és 500 magic res-t, jol fog jönni arra a 7 secre, amig nem tudunk stunolni, illetve az ucso stigma egy jo dmg + stun skill lesz poisonolt targetre.
    Sima skillekböl pedig kapunk egy uj backstab skillt, jo dmg-el, ami poisonol 9 secre, ez faszan kiegésziti a stigma-t, lesz egy sikeres dodge utan 300 evasion 20 secre skill, meleek ellen nem lesz rosz, illetve kapunk 10 secre 100% physical dmg skillt, és mivel asmoknak már volt egy igy akar 5 percenkent 200%.al megtudjuk majd nyomni a dmgunket, csak éppen ezekért 2.0-ig kell várni elvileg, ezért irtam, hogy addig kell kibirni.
    És mivel kapunk még 1 alap slotot, igy a 3 kötelezö stigma mellé befér 3 random, nem kell lemondani annyi mindenröl az advance stigmak miatt, mint eddig, és amiért senki nem tolja ezzel jelenleg kb.
  • Psychedelic #13536
    Hol irtam, hogy 2 ágat kell kirakni? :)
    Sin-nel a dash and slash ág lesz jo, és mivel a 3 uj stigma slotbol 1-be barmit rakhatsz, igy az advance stigma build mellé, tudsz rakni 3 randomot már, igy nem feltétlen kell annyi mindenröl lemondani, és az uj advance sitgmak is jok lesznek.

Bar lehet ez a mondat zavar be: "második socketbe pedig egy új 4. szintű stigmát (lvl55-ös szintű) stigmát lehet rakni, aminek előfeltétele mindkét 3. szintű stigma socketelése."

A mindkét 3. szintü, az nem a 2 advance buildböl a 3., hanem az egyikböl. Amugy variancerol masoltam, nem a saját irományom, de berakok 1 képet, hogy hogyan fog kinézni.

• Strahd_
    Bar a stigma leiras alapjan inkabb az uj advanced stigmaknak lesz jo.
  • Strahd_
    De ugy sem lehet kirakni a 2 teljes agat ahogy Psy irta.

3 stigma egy ag
    3 uj slot lehalabb ki tudom rakni a 2 agat ;) es nem kell vallgatnom ha meg kapok 1 normal slotot akkor elivekben meg tudom csinalni
  • Zarachi
    3 slot lesz ebbol egy lv 55-el nyilik es 2 adv stigma slot
  • Strahd_
    Ha 2 uj slot lesz amibol az egyikbe lvl4 stigma lehet
    ergo 1 stigma slot marad szabadon oda kene bepreselni 3 advanced stigmat? vagy csak rosszul ertem a leirasod?

:)
  • Vicodine
    Akkor egyre gondoltunk,csak én mindenhol 1.9es skillekként olvastam ezekről.2.0 ban meg majd javíthatnak..:D Nehéz dolog pvpben balanceot beállítani az tény,de könyörgöm,hogy a faszomba kaphat a cleric ilyen 8k hps shildet meg ehez hasonló tápolásokat,amikor jelenleg is az az OP kaszt..:DD kicsit lineage 2 feeling ez,majd lehet egyszer még az assa lesz az atyaúristen,mondjuk 5.0ban:D
  • Psychedelic #13530
    Sztem elég régóta lehet ismerni hogy 55-ig milyen advance stigmakat illetve skilleket kapunk.
    És mivel 1.9-ben a stun leszedö chain skill 2 részéböl is csak az 50 alattit kapjuk meg, az 50 utánit pedig csak 2.0-ban, ezért tippre az advance stigmakat és az 51-55 skilleket is csak 2.0-ban kapjuk.
    De lehet tévedek, és már megkapjuk 1.9-ben mindet, az uj stigmakat és az uj skilleket, akkor nem kell várni 2.0-ig.

De amugy variancerol szedem, ott 2.0 alatt vannak ezek:

"Az koreai tesztelők csorgatják kifelé rendesen az információkat a teszt kliensből. Az 1.9-et patch természetesen már tartalmazza a 2.0-ás spelleket és stigma chaineket is. A Spellek a “Spell list” tabon találhatók meg, a Stigma Chainek meg a helyükön. Ennek megfelelően a 2.0-ban két újabb Stigma slot fog megnyílni, ezek közül egy egyikbe 3. szintű stigmát lehet rakni (ez van egy szinten a mostani lvl50-es top advanced stigmákkal), a második socketbe pedig egy új 4. szintű stigmát (lvl55-ös szintű) stigmát lehet rakni, aminek előfeltétele mindkét 3. szintű stigma socketelése."

A link pedig ez: http://www.aionsource.com/topic/104852-19-new-skillstigma-descriptions/

Xerb: ajanlom figyelmedbe a variance blogon a koreai pvp tournamentet, és az SM-ek harcat, az a fear erösen nem szakad, lehet hogy nem elfelejtettek EU-ban, hanem koreaban sincs? :)

Amugy erröl szol most minden, gladi sm táp van, cleric assa ment a levesbe, ez is koreai info.

Az a baj, kezdem azt érezni, hogy wow-ban jatszok megint, és minden patchnel balance cimszo alatt, eltápolnak egy karit, egy másikat meg vérbe nerfelnek, hogy aztán a kövi patchnel, ezt megcsinaljak ujra meg ujra, és ha mindig toppon akarsz maradni, kell 5 db maxos kari és azzal játszani ami éppen táp. Viszont ez kurvára nem hiányzik.
  • Vicodine
    Mostmár minden oké,siegen is 30as a pingem és semmi lagg,az már elmult..:DAmugy ezen agyalok én is,van 2 50es karim,és most fél évig ez a 1.9 lesz,ahoz kéne igazodnom,mindkettö kb ugyanugy áll,majd eldöntöm még a héten
  • Iridescent
    Fejezd be keni-t, sorci darálni fog 1.9-ben :) Bár szétlaggolod az agyadat mielőtt akciót látnál :P
  • Vicodine
    Ennyi..:D
  • Iridescent
    Retard vagy megint fincsi, első karidat banoltattad a hülye botolásoddal, erre megint elkezdtél egy sorcit ami amúgy jó, fel is húztad 50-re 0 campaign questtel, így azt is otthagytad, jött a sin ami full deva közel a 40es abyss set erre meg besírsz, mert jajj de szar lesz 1.9-ben, hát nem lesz az ami eddig volt az tény, jól beszoptad XD
  • Vicodine
    Kussoljá be mekdonáldsz boy,pofádat vidd a mekibe,itt nem sírás hanem beszélgetés megy,kitárgyaljuk a dolgokat:)Amugy a cleric,sm,sorc,chanter,ranger,gladi meg a templar kap imbaságot csak...:DD n
  • xerb
    Psychedelic:
    "agy az sm-ek 10 percig futkosok az instant fearben közben esznek a dotok és még a guardok közé is befutok taktikája"

Ezt már koreában régóta nincs , 1.6 óta jobbanmondva, csak nc "elfelejtette" 1,6-ot eu/us szerverekre portolni ,de 1,9-ben már megkapjuk mi is hogy dmg kiszed fearbol..

• Iridescent
    Faszt sírtok noobok! Nekem chanterem van mégse sírok, hogy miért nem tudom magam mellett tartani az enemy-t noobok! DPS-em is lófasz mégse sírok buzik :) 1.9ben csak az SM és a gladi lesz imba a többiek meg leechelnek XD
  • Vicodine
    Honnan tudod mi lesz 2.0ban??mert én most 1.9es skillekről beszélek,nemhiszem h a 2.0ásakat bárki is tudná előre...
  • Cence
    még jó, hogy a magyarok többsége játszatlanba tudja mit mikor hol, közölném, hogy aki olvassa a külföldi forumokat a koreai assassinok tanácsa (és igen ott a játékos állomány jelentős része az) a következő tancsokkal látta el az NA/EU régio assassinjait: - Reroll while you can - Quit the game és a többi, itt jegyezném meg, hogy több mint a fele a koreai assáknak ujra aktiválta az L2 ös accountját (minden bizonnyal mind láámák voltak.) a problméma nem a stunlockal van amugy, az egész problémája, hogy mig ha én megfogok valakit a stunommal és megölök akkor jajj de op az asassin, de mi van ha egy sorci besleepel? egy ranger besleepel egy sm befearel? akkor mivan? hm? persze itt mindenki imba csak én vagyok szar szal ha bármelyik megesik ti simán kijösztök belöle és megöltök bárkit, itt jegyezném meg, hogy nekünk assáknak egyetlen lehetöségünk van az enemy helyben tartására, a STUN (amit most "elvesznek") mig minden karinak van slow, stun CC amikböl persze kijönni nem nagyon lehet (elég sok skillt nem lehet potizni, és ha lepotizom is gyorsabban cooldownol mint a poti ASDA, na mindegy, assával a fight ugy néz ki (a castoron legalábbis a spataloson biztos maradnak és fightolnak) szal ráugrom valakire, ha esetleg nem megy a stunlock bármiféle okbol kifolyolag, akkor az enemy fut az örökközé ahol semmit sem tehetek már ellene. Hogy a forumon lévö embereket idézzem, ez a skill nem más mint egy Carebear skill, nem más mint a Pve emberek skillje, akiket valamilyen meele kari betámad, az benyomja és már mehet is ugyebár az örökhöz, itt jegyezném meg, hogy a ranged karik közül bármelyik aki tud játszani, az most is szétkiteolja a fejed (amelyik TUD játszani)

u.i.: egy játszani nem tudo assassin :)
  • Vicodine
    Csenky,elmondom mi a baj!Nem az a baj hogy az assa rossz lesz!Az a baj,hogy a többi kaszt hozzá képest iszonyat boostot kap,míg mi nem!Nézzük csak végig a skillistát,és rájövünk,hogy minden kaszt atomimba durvulásokat kap,amíg az assa ilyen 100+ dmget sebző skillt stbmeg pár használhatatlan szart,ami meg használható lenne azt azért nemlehet majd betenni,mert ahoz sok fölösleges stigma kerülne be a slotokba,és sok értelmes pedig ki,és megint ugyanott vagyunk.Igazából a legnagyobb baj az h a többi kaszt mindegyik kapja a durvulást olyan szinten,hogy az már némelyiknél tulzás,assa meg egyetlen darabot sem,nem is véletlenül megy a sírás hidd el.Persze jobban kell majd játszani értem én,csak semmi skill nincsen amivel ott tudnám tartani az ellenfelet magam mellet,és ennyi...Persze majd meglátjuk,és persze hogy ha nagyon szembetűnő a dolog,akkor nyilván előbb utóbb lépni fognak ezellen.Habár,cleric ellen sem lépnek,sőt,tovább tápolják,mostmár egyetlen cleric egy ptt lerendez lassan odajutunk ha így halad...:)
  • Csenky
    Assánál (ahogy rangernél is) nagyon sokat számít, mit sikerül evade-elni. Ha valaki tud annyira figyelni, hogy lássa milyen CC-ket nyomott el az enemy, az hatalmas előnyre tesz szert. (pl a focus eva CD-je ugyanannyi, mint az inescap. judgment-nek, így ha hülye a templar, volt hogy 6 pullt resisteltem zsinórban) Meg aztán ez a stun-lock elkényelmesített sok assát, akik csak rácuppannak az ellenre és azt hiszik egy bábut ütnek - nagyon meg tudnak lepődni, ha esetleg feldobom őket aether holdba rangerrel. :))
  • Psychedelic #13518
    Nemárt kiszedni valami geart és akkor nem fog instant ölni az assa.
    Jelenleg is nagy élmény abysson egy normalis magic res-es rangerrel vagy sorcal, sm-el harcolni, akikre alapbol rá se megy a stun, legalább patch után nem is kell majd probalkozni.
    Amugy Sinel 2.0-ig kell kibirni akkor az uj advance stigmakkal, és skillekkel, már egész jo lesz.
    Mondjuk vannak dolgok amiket ezzel a skillel kapcsolatban nem értek, pl. sleepet feart, miért nem lehet vele akkor már leszedni? Mennyivel kell több skill ahoz, hogy a ranger rádlö egy sleep arrowt, benyom minden dmg boost skillt, aztan 2 lövésböl kivégez, illetve mennyivel jobb a sorcok sleep dp skill, vagy az sm-ek 10 percig futkosok az instant fearben közben esznek a dotok és még a guardok közé is befutok taktikája, amit 90%-ban nyomnak? Sztem, ezekhez pont annyi kell mint egy low gearest stun alatt megölni.
    Illetve miért van az, hogyha evasionre gemelek, akarmennyit berakhatok, max 30% evadet fog érni, mig ha egy cleric magic rest pakol, simán hozza a sin ellen a 80% resistet, minden stun, feldobás ellen.
    Meg ugy alapbol, egy melee karakternek, miért magic acc alapuak a skilljei? :)

Bár nem vagyok kétségbeesve sin miatt, de az ilyen dolgokat nem igazán értem.

Normalis geares player ellen igy nez ki a stunbol ráugrás és burst, hogy alapbol resisteli a stunodot, és már repül is elfele, kiteol dmgel, vagy csak beül a guardok közé illetve rohan a tarsakhoz.
    Persze ehez nem árt egy miragent vagy egy abyss gear, steel rake gearel nem müködik.
  • xerb
    Igazábol csak szét kell nézni a szervereken és láthatjuk hogy az assák 40%-a alt.
    A "gazdájuk" úgy rollolt át erre a classra mert az eredetileg választott karakterükkel nem tudtak annyira érvényesülni amennyire szerettek volna.
    Szóval assára váltottak hogy majd most megmutatják mekkora gankerek.
    Hozzátartozik hogy egy valamennyire is jó assa ha hidebol ráugrik a kiszemelt áldozatra és az nem történetesen platét visel akkor a sorsa meg van pecsételve.
    Szoval ebböl leszürhetjük hogy az assa jó , sot mi több jobb mint a legtöbb class.(nem véletlenül kezdenek , kezdtek annyi assa altot).
    Naszóval hol is tartottunk , ja , az assa ha jobbnak tünik a többinél mit lehet tenni?
    Két dolgot: vagy nerfeljük vagy a többi classnak adunk esélyt arra hogy ne csak a könnyü préda szerepe jusson nekik.
    Az utóbi most megvalósul. Annyi változik hogy nem az lesz a feladata az assanak hogy hidebol raugrik, aztán eltolja a skillbarjat hanem taktikusabban jatszik és kész.

• Csenky
    Én is azt mondtam, hogy aki tud játszani, az stunlock nélkül is elég combos lesz. Meg amúgyis, azért le is kell reagálni ha ráugranak az emberre, a counterattack nem ad +5ezer hp-t hogy legyen ideje feldolgozni az embernek. Mire benyomod alig van hp-d.

Nem tudom mit bénáznak el azok az assák, akiket túlélek guardozás közben. Írtam is, hogy van egy részük, aki instant öl ha hide-ból kezdeményez, de van olyan is, aki akárhányszor ugrik rám (miközben a guardot kite-olom), elhasal.