Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek fontos a foglalás, mert bármelyik party kaphat medalt, de védd meg majd ugy a fortressed, hogy senki se jön segiteni, mert nekik csak az lesz jo ha foglalhatnak. Védeni a nehéz nem elfoglalni, és ha a védés jobban lesz jutalmazva, sztem még jobban fognak szövetkezni a klánok akiknek érdekük.
Azért elég érdekes dolgokat jelentenek itt ki emberek másfél hónap után, miközben az emberek 90%-a 50 közelében sincs, és még a játékot se igazán ismeri.
Nem tartom valoszinünek, hogy l2-ben c1-ben ennyi idö után, olyan brutálisan nagy szövetségek lettek volna.
Bár lehet én tévedek, én nem vagyok jós, nemtom mi lesz majd késöbb, én ennyi idö után nem szoktam még kialakulatlan dolgokat leirni.
Amugy soha ne mond, hogy soha.
Soha nem is lehet olyan, mint L2-ben, mert adott, hogy ki ki ellen harcolhat. Nincs olyan, hogy nagytesó azt mondja ha behúzod a kis fortot, szétütjük a szádat.
És ennek óriási hátulütõje, amit pl velünk csináltak, hogy boss 25% hp-nál kihúzta valami bunkó a helyérõl, és felregelte magát 100%-ra... Azért az a PK dolog elkelne L2-bõl. (nem a wowos mobtagelés vagy micsoda, a PK határozott élvezetet ad!) :p
xruu: nah ezek szerint nem csak én néztem be a tegnapi sieget, és tényleg történt ott vmi, nem pedig csak zerg. 😊
Ne drukkolj a keves elofizetonek, mert akkor te sem fogsz jatszani.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
A kedvencem az volt, hogy miután 2.szor wipe-oltak úgy hogy semmi taktika nélkül, zergelve bementek (még az erõd körüli 2 artit se foglalták el!!) azután az egész elyos zerg fogta és begyûrte a 2 artifakt-ot (külön vicc hogy a 2. alig ment nekik, több percen át tartotta a AD vagy nemtom kik voltak ott, talán még Deo, tiszta 300 feeling volt olyan kevesen voltunk olyan sok ellen) azután így cél nélkül use-olták az artikat majd az egész brigád úgy ahogy van újra bement, védelmet se hagytak kb kint 😄D
Asmo visszavett mindent kint aztán megtörtént ismét a darálás.
Ha valaki zerg-rõl beszél fortress ostromnál, az nyilván csukott szemmel játszik vagy elyost rollolt vagy nemtom. Ne alsó abyss-ból, és ne is a két szélsõ felsõ erõdrõl vonjunk már le következtetést, azokban nem élnek addig a bossok hogy bármit is lehessen tenni a védelmükért. Krotan pl már asszem 2 hete asmo, és kb eddig a legjobb harcok színtere volt érdemes oda ellátogatni.
Végülis minden rosszban van vmi jó.
De az tény, hogy Asmo oldalon több légio is szövetkezik és van politika is, ha nem is olyan még mint l2-ben.
Lesznek legiok akiket mindenki utalni fog, meg olyan is akiknek mindenki a segget nyalja.
Sztem én is azt várom el, mint mindenki más, de én látok rá esélyt, hogy idövel ne a zerg dominaljon, és a többi problémára is, mig mások leirjak azonnal, miközben meg a max szintet is alig páran érték el.
Divine fortress siegek sztem epikusak lesznek, annyi artifactal ami ott van. 😊
szerintem ne keverjük bele a legiokat ebbe.. 😊
mások a nézeteink, elvárásaink így nincs is mirõl beszélnünk, amúgy gz a várakhoz!
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Tudom melyik klánban vagy, haverjaim is vannak ott, amikor kék lett felsõ abyss, és mi krotant támadtuk, ti elmentetek az easymode lower sulfurt foglalni, majd amikor meglett felmentetek Asteriara, még kérdeztem is haverjaimtol, hogy minek oda mentek amikor ezt támadja mindenki. Végülis ez is politika, kb. olyan mint xeo frenezyé, akik mondjak hogy jönnek védeni, aztan vhogy mégse. De sztem ezután nekik se fognak sokan segiteni.
Én azt látom, hogy a klánom folyamatosan beszél több klánnal is, hogy mi legyen, merre meddig, arrol nem én tehetek, hogy a te klánoddal nem beszélnek.
Amugy mi se voltunk többen mint 1 ally tegnap, és a többi klán se volt ennél többel, csak tudnia kell az egyiknek mit csinal a masik.
rengeteg epic fightot láttam, itt még csak elképzelni sem tudom, hogy mikor és hogyan fog kialakulni.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Szerintem vicces, hogy azt írod, hogy az Elyos csak zergelni tud😄 Asmo oldalon játszom, de az asmo is zergel, nem tudom te melyik játékkal játszol ha így látod 😊))
Sajnos a 10 utáni fortresseket már nem is jöttek támadni pedig akkor már 2-t kelett volna védeni egyszerre, az meg izgalmasabb lett volna.
Rasta, van összefogás a guldek között, a nagyobb klanok mindig lebeszélik, mit merre mikor, és tegnap is a Prets, Cathagen, Lberians, Deo vindice, Soulkeepers és Afternoon delight, összedolgozása miatt lett lekergetve a galamb had felsõ abyssrol.
Én eléggé epikusnak éreztem.
Amugy már most is van olyan csapat akik 2 és fél óra alatt letolják Dark Poetat, de idövel meg gyorsabb lesz. Az elején mindig lassabbak az intak, mint az 50. kör utan.
Sztem a keményebb 50-es outdoor bossok ölése is endgame content, elég jo lootokat osztanak, de a legtöbben nem is probalkoznak vele, vagy számitásba se veszik.
50-es devanion set is egy mokas dolog, és eléggé endgame.
A rank 18-rol már ne is beszéljünk.
Az outdore solo és group pvp-zes körülményes egy kicsit, kellene 45+os helykre is rift, bár bizom benne, hogy ha majd sokan lesznek max szinten, folyamatosan járnak majd riftelni, és nem csak low lvl-eket talál az ember.
Én ugy érzem van itt content, csak pár dolognak ki kell még forni, illetve pár dolgon javitani, de nem hiszem, hogy olyan hibái lennének a gamenek amik orvosolhatatlanok.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Amit MeoH is leírt, 2 oldalra van beszabályozva a pvp.. 😊
Leírtam a véleményem, meglátásom a jelenlegi rendszerrõl illetve endgame contentrõl, kíváncsi voltam mások véleményére is, vitáról meg szó se volt, valamit félre olvastál😊
Es elnezest, hogy L2hoz hasonlitgatok mindig, de azzal jatszottam evekig, es azt gondolom, hogy az 1ik legjobb mmmo sok teren, csak "kisse" elcseszett grind game... 😊
Isti: Azert L2ben tobb "szervezett" pvp lehetoseg volt mint itt. Boss fightok, fortressek, siegek. Es ott nem csak 2 oldal volt hanem 3 vagy tobb is akar. Zerg pedig relativ, sok lud disznot gyoz effekt mindenre igaz. Es teny, L2 nem volt ennyire optimalizalva.
fuck mmo's..i.,
Endcontent nincs csak grind grind grind 😉
De igazad van en meg kicsi vagyok es nem latom at milyen lesz kesobb engem meg lekot a jatek 😊 igaz en nem napi 18 orat jatszok mint Raspu 😉
;-)
nézzük mi is van:
- fortress fight - mire számítottam? "epikus" csatákra mint l2-ben, gondoltam hasonló lesz mivel ncsoft - mit kaptam? crash, zerg
- pve részrõl - kaptam egy kb 4 órás dark poetat - aminél se pisilni se sehova nem érdemes menni merthát minél gyorsabban vered végig annál jobb az insta végi boss
- "scenario" / dreadgion - fun tényleg az, néha kaotikus, viszont elég egy sm a partyba, hogy a másiknak esélytelen legyen akármit is csinálni
Nagyjából így látom jelenleg a játékot.
Fikázást nem kérek, lehet ellenérvelni, illetve ki-hogy látja😊 kíváncsi vagyok...
A low lvl-ek véleménye itt nem mérvadó azt hiszem mert END-game contentrõl beszélek.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Hogy lehet ellene védekezni ? Cleric debuff varázslatai nem mûködnek ezek ellen ?
Köszi!
Szerintem nem az "sír", aki béna, hanem aki már játszott néhány MMO-val, és esetleg magasabbra tette a lécet az AION esetében. Valamelyest én is csalódtam benne, mert úgy tûnt/volt beharangozva, hogy ez lesz az a játék, amiben élvezetes pvp-t kapunk. Lehet 50-en ez lesz. (Mondjuk én nem látok olyan hú de sokkal több endgame-pvp contentet pl. a WAR-hoz képest, ami szintén hamar unalmassá vált).
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Mindenkinek más a személyisége, mindenkinek más AION és sok mindenkinek nem tetszik legyen az PvP, PvE, egyéb content. Tartsuk tiszteletben a véleményt. Én azt mondom úgyis változik még sok kis dolog, nem kell itt türelmetlennek lenni.
Pl azt honnan vetted , hogy nem kaptuk el? Amikre tippletél nem igen talált mert nem-nem Abyssra gondoltam
De hogy te is értsd , arra probáltam célozni számomra ez most minden de nem élvezetes pvp. 20 an ütni 1 et 50 en 10 et üres fortot ostromolni ebben mi lenne a jó? Bonyolult - neked lehet...😊Az meg kit érdekel hogy a másik fél is megkapja
Válaszolva a listádra:
1-Gondolom Abyss-ra gondolsz, én szeretek ott repkedni és fõleg van félnivalóm, mert szar a setem, de figyelek a környezetemre és ritkán kapok meglepetésszerû ganket, azt is akkor ha már fél órája grindelek soloban, mert én csak Abyssban szeretek fejlõdni, de van nálam speed scroll szal nem igazán kapnak el.
2-Kicsi vagyok még siege-re meg a gépem is hulladék hozzá, szal nemtom, bár akikkel ventrizek nem crashelnek.
3-Patch után hidd el más lesz mi is azt várjuk. Tudják, hogy szar a rendszer javítva lesz szvsz még ebben a hónapban.
4-A ti szánalmotok, hogy 20an nem bírtok 1et elkapni, rossz taktikával szar grouppal nem is csodálom a noobságot.
5-Szar ügy, de ezt a másik fél is kapja.
6-Mert máshol van, randomra dob ki a 7 hely közül vhova egyet.
7-8-9-Így jártál, nem csak te játszod ezt a gamet, hanem még sokan mások is.
10-11-Vmit jól csináltál, csináltatok.
Milyen már ha vmi bonyolult és nem értjük XD
Nem mondom, hogy Aion tökéletes (majd az lesz 😊, de akinek nem tetszik az ne sírjon, hogy szar; hagyja ott.
SM meg tényleg power a sok fearrel, majd meglátjuk mi lesz vele.
Van egy kis problémám, és a segítségeteket szeretném kérni. Vagy kínai, vagy koreai nyelven fut az Aionom. Bármilyen javaslatot olvasok más oldalakon, semmi sem segít😞 Ha meg átpatchelem az ENU.pak- ot akkor meg azonnal hibát ír ki.. Mindenhol Enhlish-en van minden, aminek úgy kell lennie. Nem értem, mi lehet a gond.
Valaki aki tudna segíteni, írja meg légyszíves, vagy vegyen fel msn-en : [email protected]
továbbra is várom az sm nerfet ami nem lesz még szerintem vagy kb fél évig tekintve ncsoft gyorsaságát(fearbõl dmg-el való kiszedés pl.), addigra a mostani endgame content is kimerül...
- 20 percet mászkálok hogy 10 sec mulva res a túloldalon.
- nekimegyünk 1 crash-ostromnak
- nekimegyünk 1 védtelen fortressnek
- 20 an kergetünk 1 ?? est
- 5 ?? es elõl próbálok elszelelni.
- nincs is ott a rift
- ott van de tele
- ott van 50en gankeljük
- ott van 50en gankelik
- 20 ból 1 x egyenlõ esélyek ilyenkor marha jó pergõs izgalmas király!
- 20 ból 1 x egyenlõnek tûnõ esélyek de vagy itt vagy ott van 1 kari ami adu ász.
- stb
Sajnos nekem ezekben van részem. Az a 20 ból 1 kezd kevés lenni...Mondom szigorúan pvp. Szerencsére tényleg lehet sokminden mást is csinálni , de legalábbis számomra a pvp nyögve - nyelõs.
Sry doublepost by hulladék sg.
Aionba rengeteg a CC, túl sok is...
Dreadgionba elég egy SM a nyeréshez... hála az aoe fearnek
fortressek crashelnek továbbra is (remélhetõleg egyszer megcsinálják)
rift- fun
abyss pvp- zerg
ennek ellenére nem látom borúsan a játékot😊