24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Vicodine
    mondjuk azert ennyire nem egyszeru mint ahogy eloadod, de tenyleg kemeny ellenfel egy jo sorci. azt azert nem tetted hozza, h silenceben egy sorcinak igen kicsi a dpse..:DDD
  • alyr2
    Wintris agon a gunnert sorcival megeszed ha tudsz jatszani..amig jatszottam 2 gunner vert meg 1v1ben az egyik regisztralt visszaeso csiter volt a masik meg eletem elso gunnere volt arenaban akivel 5-5 lett a vege..aztan rajottem hogy kell ellenuk es onnantol kozuk nem volt hozzam..

felig 65 abyss gearben 2200 supressionom van + felteszem az elemental defet es kb csak nagy skillel lonek 100 folott.. kb 12k HPm van aztan szamold ki mennyit kell lonie hogy emghaljak 2 shieldel + abyss poti+simapoti.. amugy stun sleep kondi+kondi silence delay nuke ha nem hal bele akkor meg belelosz valamit vagy felemeled es szetlovod.Nem nagy varazslat, ha o rootol elobb akor blind leape es mar nem is tudja fedni a silencet..potizod es szetlovod..
  • Vicodine
    jobb sorcik ugy kezdenek ellenem, h tornado vagy mi a faszom, ami elegge op stun na mind1...aztan 2 dot es silence, es majd nezd meg mi tortenik ha elfogy a gunner skillje, es nem tud ujratolteni...persze nekem is van hasonlo taktikam sorcik ellen..:DD felkurom rajuk a castin speed novelest meg egy rootot vagy fire resist csokkentot es utanna silence, na utanna szokott jo lenni, csak kar h sorcikat lassu megolni mer ugye magiccel sebzek es sorcinak iszonyat nagy a mnagic defje
  • Vicodine
    ez egy nagyon szubjektiv velemeny volt. nyilvan sem a geared sem a tudasod nem eleg egy gunner ellen, de en mint gunner elmondom neked, hogy az egyik legnehezebb class ellenem a sorci. feldotol silence es mar el is vette a dpsemet, mert loni ugyan tudok, de silenceben nem tudok "ujratolteni" tobbi skillel meg nevetseges amit sebzek, egyedul a chainek amik ernek vmit, es ugye azokat 2szer ujra tudom tolteni, vagyis tudnam, ha a sorcik nem raknak fel ram lepotizhatatlanul a silencet. szidjak a gunnert sokan, de pl assa ezerszer taposabb, na az ellen tenyleg semmi de semmi eselye nincsen egy sorcinak, hiaba wintri...,vagy ott van a meg mai napig leg opbb sm, azok ellen miert nem sirsz? vagy sorcikat rangerrel is easy mode olni, azt is megemlithetned...gunnerrel amit konnyen lehet olni, azok a gladik, a rangerek, talan bardok, tobbit iszonyat nehez.assa ellen semmi sansz, jo templar is kibelez, chanter az nevetseg, nem tudok ra dpst tolni mert folyamat csokkenti az attack speedemet,mondjuk clerikeket meg egyszeru gunnerral. most nem vettem alapul persze a gs proccokat, mer ha azokat is vennem akkor assat leszamitva mindegyik easy mode...,de hat ez minden classnal fenn all nem csak gunnernal
  • racsir
    lenne egy kérdésem nem tudom mit tudnék kezdeni a gunnerek ellen a sorcimmal mert hiába nyomok rájuk silencet simán ütnek tovább én meg ha kapom a silencet semmit nem tudok csinálni velük és már nagyon idegesít hogy ilyen szar unskilled a gunner ...... a leg könyebb karakter a játékban és a leg szemetebb valami taktika vagy egyszerűen fogadjam el hogy gunner ellene nem lehet csinálni semmit? komolyan mondom szerintem csak azok játszanbk gunnerel akik mással nem tudnak ilyedn 12 éveseknek való az a karakter ne de ha valaki tudna nekem mondani valami taktikát az pls írja le előre is thy
  • x3rb
    1. Miert ne jatszanek? Kiultem psbe arulni valamit. Nem allitottam h event item .
    Es egy ember nem irt ram miutan vett. Pedig volt aki tobb 100 millat baszott el.
    Lenyelte mert tudta h o volt a hulye. Es ha volt esze el is adta gyors a szart.
    2. Hol tart ? Miota? Ha miattam akkor mar az elso eu cbt-k ota ugyanott tart mert azota jatszom. Jobbanmondva elotte aoin KOR szerveren is kicsit.
    Ha tart is valahol akkor az az f2pre ideozonlott ingyen mmo yee 11 eves balfaszoktol van.
    De vegul is mindenki jo valamire. Valaki balek ak valaki arra hogy bedaraljak.
  • Vicodine
    ez a jelenseg minden mmoban van, nem csak aionban, ezert nem ertem miert ez miatt tart ott ahol..:D mert hol is tart?:D en sem szeressem, meg anno L2ben beleugrottam par scammerbe, szidtam is az annyat, pedig en voltam a fasz...
  • Box3r
    Büszke lehetsz magadra! Pont az ilyen nyomoroncok miatt tart ott ez a játék, ahol tart. Remélem jó pár report érkezett a nevedre és egy darabig nem játszol majd...
  • x3rb
    Jo volt az event valoban.
    Elso nap 2,5 milliard bevetel a fake event itemekbol.
    Ugy vettek a regi event itemet az analfabetak mint a cukrot.
    A tobbi csak hab volt a tortan :3
  • AMDtwkr
    Egyébként neten lehet venni 100M kinaht 1200 Ft-ért, szóval az a havi 600 Ft prémium nem nagy cucc, más egy este alatt 10x annyit iszik el :D
  • Trollface
    Mi a gond?
  • Trollface
    A prok már rég leléptek az Aionból. ;)
  • Vicodine
    az igazi prook be sem logolnak aionba es mar gyoztek
  • alyr2
    Az igazi prok akkor is megvernek ha ki van kaopcsolva a monitorjuk..
  • alyr2
    Nem mar vettem
  • AMDtwkr
    Alyr2: Érdekel még gw2 acc? :)
  • Vicodine
    a prook gs nelkul is elvernek barkit..
  • alyr2
    A prok 3 fegyvert hasznalnak sorcival! bling silence meg dmg es valtogatnak
  • Vicodine
    legtobbje dmges (3760as vagy 4000 mittomenmennyiset) szokott hasznalni, de mostanaban egyre surubb a paras gs meg silence vagy blind, es procol nekik..:D
  • hannibal01
    NA-val nyomja valaki? nekiálltam, de jólenne egy kis magyar segítség :)
  • Mocsok22
    Sziasztok.Sorcinak milyen godstone-t ajánlotok 65re?Köszi
  • alyr2
    En Aionnal mar tele lettem..Spata asmo oldalon remenytelen barmi..Craftolni nem lehet mert a matik a ti 2 fortjaitokban is vannak reszben.. elvinni oket nem tudjuk mert az mar siker ha van siegre 50 ember..ergo contetnt fele nem elerheto..a garrisonozas meg nem ad elmenyt...az meg hogy ujra jatszanak a permabanos cheaterek egyenesen kiakaszto..Ez a fostos event ami volt arra volt jo hogy felbasszam magam...esett a sok battle medal egyesevel..se mithril se ceramium medal se encsiko se manasotne..esett 16 arany gs amineka fele poison a masik resze meg 20% 180 dmg..es 1 darab silence..remek volt 1 honapig szoptam a semmiert..
  • alyr2
    Riftet probaltam en is, de kb 2 nap utan kapott egy shift delt.
  • Vicodine
    meg azert is ment at f2pbe mert nagyon nem jatszott vele senki, az elejen sokan kiprobaltak, aztan rajottek, h egy kuka, es igen gyorsan leaveltek az emberek, azert kerdeztem h bezart-e mert nagyon haldoklott
  • Vicodine
    az egesznek a megjelenese ahogy kinez, illetve semmi tartalma nem volt, semmi hangulata, olyan tipikus kuka mmo, nem volt benne egyetlen dolog sem ami megfogott volna
  • HyperMonkey
    Az egyik legnépszerűbb mmo jelenleg a Rift. Nagyon sokan játszanak, főleg mióta F2P lett. És nincs semmi komoly korlátozás mint az SWtOR-ban.

Mi nem tetszett benne?
  • Vicodine
    pvpre viszont nagyon jo az endgame resze. amugy a riftet azt nem zartak meg be?:D en 10 percig birtam,kiprobaltam de aa nagyon nem:D
  • HyperMonkey
    Rift pl.

A GW2 egy karakterig nagyon jó, de utána dögunalom, ráadásul nulla endgame van benne. Max szinten csak wvw van ami elég béna, semmi mást nem tudsz csinálni.
  • Vicodine
    en kb 2 napig birtam es attol kiegtem...de megerte, lett egy csomo keramium medal, mithril medal sok-sok encsiko meg vagy 15 arany gs, koztuk para,blind stb...akartam meg farmolni de mar az agyam nem birta pedig megerte volna nyilvan.4.5rol vannak mar infok mikorra tervezik? meg arrol nem tud vki infot, h egy 4.0as dolgot, a 6.6 bgt mikor tervezik mar vegre betenni? vmi ophiel mittomen mi a neve...mer jo lenne az is
  • Shaenis
    UI: Hála égnek véget ért az alchemy event, az utóbbi hetekben többet voltam FT-ben, mint az Aion-ban töltött 4 év alatt, szarrá farmoltam magam 7 karakterrel, gazdag vagyok de kiégtem. xD
  • Shaenis
    BUÉK! :) Pár hétig off voltam a fórumon szabadság, karácsony és hasonlók miatt.

Alyr, láttam kérdeztél a gw2 pvpről. Sajnos szerintem elég gyenge az spvp, a wvw azért leköt néha. De messze nincs meg benne az az izgalom, ami gw1-ben volt, ezért is tolom inkább az Aiont. Prana néven megtalálsz GW2-ben is, napit mindig megcsinálom, és az aktuális eventeket, néha wvw-t.
  • Bumlista
    Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!!!
  • alyr2
    Jah GW2 eddig tökéletes, foglakoztatva vagy elso prctol! Igaz itt nem a jobb gearelrt megy a jatek hanem a skinekert..1 hpnapja tolom,de nem csalodtam benne..aiont csak azert nem törlom mert ha felev 1 ev mulva megneznem 1 nap lenne leszedni meg feltenni..
  • Vicodine
    izlesek es pofonok, wowot is mennyien szeretik, de szerintem egy fos. az, h mi a jo jatek teljesen szubjektiv! Amugy minden szeron van sok magyar, telemachuson is, spataloson perenton...amugy ha ami manapsag a legjobb valasztas az a gw2, attol nem talalsz jobb mmot, nagyon jatekosbarat, nagyon jo a support, folyamatosan fejlesztik-javitjak. de ezt dontsd el te, ha aionozni szeretnel az sem rossz valasztas amugy, de ha nem vagy kocka es egy segitokesz guildet nem talasz,akkor felejtos. amugy telemachuson asmo oldalon van egy guild,, pannon a neve, asszem ott folyamatosan vesznek be embereket, meg 1-2 embert ismerek onnan es jo arcok, segitenek egymasnak stb...
  • hannibal01
    és mi lenne aza jobb?
  • alyr2
    NA lagos lesz a tav miatt, ha nem zavar akkor jo dontés. Bár én nem Aionnal jatszanek a helyedben:D van jobb
  • hannibal01
    És még annyi hogy mi a külömbség az EU és az NA aion között? mert én NA--t töltöm. Esetleg rosszul csinálom?
  • hannibal01
    Üdv most szeretnék elkezdeni Aionozni, játszottam már néhány mmoval, most ezt szeretném elkezdeni, szóval melyik (úgymond)szerveren kezdjek karit? hol van a legtöbb magyar és melyiken játszható a legjobban az egész?
    Illetve Sorci karit néztem ki magamnak,rossz döntés? :)
  • Trollface
    Komolyságot pls.
  • Box3r
    Ez kell neked!

Jó szórakozást a játékhoz :D