Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minap mentem egy 4ppl RBt .
En + cler+ legiotars ranger es egy random 64 es bard.
Legios ranger fullos gearban csak alulrol karcolta a kozepszeru gearban levo bard dpset.
Tfben is voltam egy masik bardal. Ott is siman alazta sorcit is .
Kentaur vagyok! Deréktől felfele ember , deréktől lefele ló.
Most bárddal megyek, Tempet letettem. 61-re se léptem vele fel 😊 50e ruhát és ékszereket ráadtam. Ruhát +10-15-re húzva soketeltem darabonként 4MA+2MB-vel, +15-ös Fenris fegyver a kezében.
55-ös BT mobokra csapkodtam vele tegnap 58-on 3-11k között. DP skill valami 13k lehetett (18k sebzés reflektbõl számolva 😄 ).
Így visszaszámolva ez PC-re 1-3,5k sebzés skillenként, ha jól számolom.
PVE-ben ritka a resist így. PVP-t nem tudom megmondani, DG-ben a hülye rendszer miatt mindíg healerként tesz be a 2 darab Heal skillemel :/ (kb anyit is érek mint 1 dps chanter 😄).
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Persze nem main setnek gondoltam , csak ha epp ugy van 1v1ben akkor ravaltok.
Nem tudom . Lehet telebaszom a kahrunt mrel es megnezem mennyit resistelnek rajt a classok .
Mielott kiszednek pvpst. Kharunon ugy is sok az mr default is.
Fincsi: Kisk? Dafaq?! Mi az a kisk? Nem vagom.
Pl. ranger is számomra érthetetlen miért van annyi mage alapú skill. Ráadás rohadtul manafüggõ.
Pl. mérgezett nyíl, altatónyílhoz még az ókorban sem kellett mágia. 😄
Ami ellen bejöhet esetleg: Hunter (Skillek MA-ján emeltek emlékem szerint), Glad, Temp (de minek), Cleric (pakolhat MA-t, akkor nemigazán), Chanter (nem tudom), Bárd (Automata MA-t pakol a ruhába, mivel kevés neki és lekite-ol, de bejöhet ellene /skillje van ami MR-t csökkent (asszem earth-ra)/), Gunner (nem tudom, fõleg magic alapú skilljei vannak, de ennyit tudok).
Viszont MR ruhában lófütty lesz a sebzésed 😄
Sokszor eyeben azert hagytam a picsaba abba mert untam h gyalogoljak vissza .
Itt meg rablindelsz azt meget a zuzas.
Nagyon jo ez a camp foglalosdi, napizo rendszer.
Vegrevan jo pvp . Persze itt is van zerg de ossze sem lehet hasonlitani pl eyeel.
En duoban tolom egy cleric ismerossel , de marha nagy flash mikor belogsz gyors egy ellenseges campbe es elfoglalod mig asmok csinaljak a questet 😊.
Nagyon bejovos az egesz.
Sikerult elegge szerhuzni a jatekosokat hogy ne jogessenek letre nagyobb zergek.
Ha meg valahol az van akkor fogod magad atmesz egy kevesbe zsufolt camphoz.
E50+15 vs BM+0 setrol valakinek velemeny?
Ja es tanknak mit lenne erdemes kiszedni es mr setnek megcsinalni pvpre?
Azse baj ha nem plate . 1v1ben hasznalnam csak.
Gecisok lett a mage alapu class...
Egyébként egy kis trükk; próbáljátok meg vegyesen rakni a köveket használjatok lvl 60 és lvl 70-es köveket is, így elestek egy minimális stattól, de talán egy hangyaf*sznyit könnyebben belemegy a cuccba a kõ!
ASROCK H77 Pro4/MVP / i5 - 4440 / Kingston 8GB HyperX / ASUS NVidia GTX650Ti OC2 / Samsung 830 128GB AION: Hunnia (Templar) / Spatalos
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Masnak is feltunt vagy en voltam tegnap uber szerencsetlen?
Este vagy 45 percig pakoltam uj gsbe a koveket .
Nem birtam beletenni 3 normal es ketto ancient manastonet az istennek sem.
Erdemes lecserelnem az E50emet ?
Ugye +15 ad egy kazal sr-t.
Köszi
Ja és lejjebb kérdezte valaki hogy 60-65re mi a jó szintezés.
Ismerõsnek ma futottunk végig Katalam north és south bm qesteken amiböl bejott neki kb 200kk-220kk xp .
De amit tolni szoktunk az BT nm duo full clear. Persze healer class simán solozhatja is, de 2 embernel is meg jo xp . Clericcel aszem tobb mint egy szintet adott amugy mikor 60on bementem . Vagy 1kk xp volt repusal meg lodassal egy mob.
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Felszerelés nem kiemelkedõ. Minden kahrun ethernal, kivéve a nadrágot, mert az TF ethernal, illetve az egyik fülbevaló commander ethernal.
A ruhák és a fegyó +1-es.
Fegyó szintén kahrun egy arany TF betéttel.
- 161 millió kinah.
- Raktárban illetve inventory-ban még nem kevés millió áll manakövek és egyebek társaságában.
- Van egy Estate-m (legalább 300 milliót ér), jelenleg 3 godstone guestbloom van benne néhány relikviával.
- Ess. tap: 499 Aether tap: 470 Alchemy: 500 Cooking: 420
- Kahrun symbol: 926, cruc. insignia: 63000, cour. insignia: 3200, mithril medal:71
- 999.950 AP (ebbõl 418.800 relicben)
ITT egy kép a cuccokról.
41 napig van még gold pack. 10-es szintû veteran az acc. Nincs kivéve egy relic sem, ill. potik, amulettek, kövek is vannak bent.
Ajánlatokat privátban szeretnék kapni.
(Azért adom el, mert már nem játszok vele)
4 alaptípus van:
- magic boost
- magical accuracy
- critical
- attack
Egy bundle-ben van 3-4 manastone mindenféle random másodlagossal, jó eséllyel MP +47, vagy valami teljesen használhatatlan combó, mint magic boost + parry 😊
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Megtaláltam én is a reciket, a handicraftot megvettem a mainnek, de az a szopás hogy a receptek soulbondosak, úgyhogy az alchemy-s altomat is fel kell húznom 65-re.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
szintezeshez en a sima kek kuldiket csinaltam meg mind.
Pontosan hol találtad?
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
amugy... tudom nagyon unalmas már de reinstallban gondolkoztál?
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/