24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#13964 Igy van! Főleg, hogy a karakter nem a játékos tulajdona, hanem az üzemeltetőjé.
Visszavárunk!
Azt sem értem, hogy Mynameis-el mi baja is lehet egy elyos oldalon játszó playernek, hiszen Mynameis asmo, így pl. csak privát store-val tud egy elyvel csevegni, mint azt tettük minap is LS klán tagjaival abyssban! :P
Mindegy, aki akar vegyen karit, majd jól megjárja!
Ugyanis a jelszó megváltoztatása, meg az e-mail megváltoztatása után is vissza tudja szerezni az eredeti tulaj. (nem írom le a módját, nem akarok ötleteket adni senkinek)
-
#13963 persze tisztelet a kivetelnek. de nem veletlen van az, hogy mmo-t nem lehet hasznaltan venni (talan meg a dobozra is ra van irva, hogy hasznaltan nem eladhato/ vasarolhato). Ha hasznaltan veszel, es a masik fel ugy gondolja, hogy vissza akarja kapni, miutan fizettel, akkor kezzel labbal kapalozhatsz, de mindig visszakapja az eredeti tulajdonos az accountot.
-
#13962 Nos nem láttam hogy kitől kérdezte,viszont ez itt a nagy helyzet...Sokan lopnak. -
#13961 2.0 :-)
-
#13960 Mikor jossz vissza? :) -
#13959 nem tudom, nekem anno tobb honap volt munka mellett elerni a max szintet, pedig nem is volt uj a dolog, hiszen a kinai klienssel is jatszottam. munka mellett minden este 3-5 orat atlagban toltam, plussz a hetvegek nagy reszet a monitor elott toltottem. Igaz, akkoriban nem volt meg a dupla xp hetvege, meg ilyesmik, de akkor is..
azt sem igazan ertem, hogy van annyi penze valakinek tisztesseges jatekbol (munka mellett), hogy nem csak a karakteret tudja fejleszteni/szinten tartani belole, de meg annyit el is tud adni folyamatosan, hogy fizetes kiegeszites legyen belole. Emlekszem, regen meg egy focused shot stigmat sem vettel meg, mert nem volt ra keret....
persze akinek nem inge.. -
#13958 Nem tartozom ebeb a gerinctelen barom acc lopós társaságba -
#13957 Úgy működik hogy cserélsz,átírod a jelszavat meg e-mailt,játszol 1 napot,és utána azt veszed észre hogy már 1 accod sincs mivel akivel cseréltél visszalopta:O Így megy ez.Ne bízz senkiben,max ha valakit nagyon régóta ismersz... -
#13956 akko nem szóltam :D -
#13955 Figy melozok melozom alandoan nem mindig van idom jatszani masreszt nem az elso 50 es acc amit el adok fizetes ki egeszitesnek mindig jo.
a Kinaht meg veszik mindig az emberek az meg mindig van boven :)
AZ a gaz hogy igy melo melett is kihagyasokal lv 50 es kari 1 honap max 1.5 .
Ott van az ember lv50 en semmit nem tud csinalni akkor miert ne adnam el es csinalnek masik karit ? :D És még pénzem is van belole.
Jó játék az Aion csak sok dolog pl az end content hianya miatt hamar meg unhato. -
#13954 várj már a serverösszevonásokig legalább... addig tanulj vagy dolgozz vagy tedd hasznossá magad, aztán ha megtörténik a skoda, és még mindig szar, akkor cserélj v add el az accod :< -
#13953 Account csere nincs ezen semmi :D
At irod a mailcimet meg a pw-t es enyi igy mukodik.
Az a gaz hogy nem is a felhuzas mert az melo melett kb 1.5 honap 50 re
Hanem 1-2 emberel volt bajom nalatok foleg mynameis nagy arcaval :/
meg most itt van a gearelt sorcim 15 millaval nem kellene torolni.
De komolyan egyszeruen vicc orakat allok varosba es sosincs party mert senki nem jon mivel mindenkinek meg van mindene :O -
#13952 Torold a karit :) es gyere vissza hozzank -
Csenky #13951 Felvetődött bennem egy kérdés.
Hogy működik egy kari csere? Master acc szinten cserélni kell, vagy mi más lehetőség van? Nem igazán tudom elképzelni... -
#13950 Nekem lv50 es elyos sorcim lenne elado vagy cserelnem mas karira Spartaloson asmo vagy elyos oldal mind1. -
Iceakos #13949 Eladó gamecardok:
60 Napos WOW kód (EU)
6000,-
NCSoft Game Card (USA vagy EU)
30 Napos Card
4000,-
60 Napos Card
6000,-
Az NCsoft gamecard felhasználható:
Aion, Lineage 2, City of Heroes, City of Villains
játékok havidíjának fizetésére.
Champions Online
60 Napos Card (Worldwide)
6000,-
EvE Online
60 Napos Card (Worldwide)
7900,-
LOTR Online:
60 Napos Gamecard
6000,-
Age of Conan Online:
60 Napos Gamecard
5700,-
Apple Itunes 15$-os Giftcard
(USA Regisztrációhoz)
4300,-
Apple Itunes 25$-os Giftcard
(USA Regisztrációhoz)
6500,-
Apple Itunes 50$-os Giftcard
(USA Regisztrációhoz)
12700,-
A kódot mailben küldöm.utalás ill. az összeg megérkezése után.
Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..
MSN/mail:[email protected]
Telefon:0620 539 9013
üdv:Ice
www.livekodok.com -
Skill #13948 nocsak skillcopper is feltűnt :) -
Shaenis #13947 Az én szemszögemből más a probléma lvl50 Spatalos/Elyos cleric-ként. Akárhol voltam eddig szinte állandóan leather ill cloth cuccok estek, semmi olyan ami nekem kellett volna. Külön szopás hogy az FFA lootokra is hihetetlen tehetséggel rollolok egyjegyű számokat, csodával határos ha elviszek egy rollt.
Szóval inkább farmolom a platinum coinokat suntouched setre ahelyett hogy órákat szopnék egy instában a semmiért. -
#13946 En ugy tudom igen. -
#13945 Clericel nincs gond :) amikor online vagyok mindig van cleric :)
dps-t talalni nehezebb :P -
#13944 Kk regi wow os spanom is tolja :)
Majd adok Vt cimet aztan gogog :P -
Csenky #13943 Mindig voltak 325-ös burning vortexek primumtól nem messze a 27-es balaurok felett egy kicsivel? O.o Most egész véletlen szemet szúrt a dolog... -
Adam4ntium #13942 Páran kérdezték már itt, hogy hol lehet olcsón GC-t venni. A Variancen nemrég jelent meg ezzel kapcsolatban egy cikk, válasszon mindenki lehetősége szerint:Variance GameCard olcsón -
#13941 Maki ,vasárnap este gyere lőni inkább egyet:) -
#13940 Teljesen mind1 akkor is Gz :)
Azert nem egyszerű nekem munka melett nem igazan jött össze :P Aztan bele untam.
Más set kifarmolasa meg esélytelen mivel partyt talalni lehetetlen kihalt az egesz szar elyos oldal :S
Nem tudom odaát menyire okoz gondot de nalunk cleric az ugy nuku :S
Se légioba se random akik fent vanank nem jonnek mert mindenuk ki van farmolva :/
Egyszóval nem jött be az elyos oldal kicsit meg bantam hogy ott hagytam az asmo oldalt dehat ez ilyen -
#13939 Remeljuk Asmot :) kell uj hus a daraloba -
#13938 csak mazlim volt meg segitettek sokan :) -
#13937 Szerintem a Fenrirs set koránt sem nolife kérdése, sokkal inkább szerencse. Lásd expert szakma, bbbs gyártás proccolása, stb. A többi semmivel nem igényel több kockulást, mint egy full abyss set pl. vagy full bakarma, stb. -
#13936 hát én alapból elyost indítanék csak havertól is függ hogy mit akar -
#13935 Gz Isi az 5/5 Nolifer set ért .
-
Zekasgladi #13934 Köszi a segítséget attyspocak!! -
#13933 Vagy gyere a Castor szerver asmodian oldalára az Inquisitors légióba! :)
Üdv: Huber -
#13932 lvl 25 szinten kapsz majf egy küldit, mely Morhein Ive Fortressben egy repülés teszt a városban látható flytöltő gyűrűkön kell majd körbe repülni. olyan módon, hogy felveszed a küldit a dlytransportertől és onnát indulva az óramutató járásával ellenkező irányba mész a gyűrűk tetején látható pöttyők (első az egy pöttyö gyűrű stb.) sorrendje alapján.
aztán minden városban van egy nagy kerek izé, ami az abyssba vezető kapu. Pl. Altgarban is a város felett van egy. -
#13931 Hogy többi szerver hogy áll, nem tudom, de a Spatalos szerver Asmo oldalon két légió van a Galamb Off (leader Jobbik) és A Halál Angyalai, melyek együtt szerintem kb. 50-70 aktív embert jelenthetnek.
Elyos oldalon a Last Stand és a Heroes klánokat keresheted.
Ha Asmo lennél akkor Galamb Off kapcsán keresd Jobbik-ot a leaderjüket, a HA kapcsán keresd Alfa leadert ,vagy Carni; Mynameis vezetőket.
-
#13930 sziasztok!
melyik szerveren van sok magyar? -
Zekasgladi #13929 sziasztok!Lenne egy kérdésem mégpedig az ,hogy asmodianba hol van az abbyss-ra vezető teleport?válaszotokat előrre is köszönöm!4ever asmodian -
#13928 Hi
Valami nagy gond lehet nálam a játékkal. Máma jövök haza és azt veszem észre, hogy a játék már a menűbe iszonyatosan szaggat és amikor beléptem egy csomó mindent nemjelenített meg, pl a fővárosban és persze 10fps-el fut a játék, holott nekem 70-80 szok lenni. Nemtudja valaki milehet a gond?:S -
#13927 :'DDDDD -
maniac001 #13926 Kedves Spatalos szerveren lévő Elyos népek!
megtennétek hogy elfoglaljátok nekem Asteria fortress-t minél hamarabb? Nagyon jó küldik vannak ott jó sok AP reward és még sok sok finomság. Ha megteszitek, kaptok sört. Ha nem, Kertész Magdi anyusról kaptok akt képeket.
Köszönöm. -
Csenky #13925 És skill kérdése is. :) Részemről sokkal jobb vagyok templarral, mint gladival.