Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy kérdésem lenne, valaki nem tudja mikor és milyen formában lehet majd plastic surgery ticketet szerezni?

gurubefree
koszi ..... eddig minden recep. eladtam ... nem is igazan tudom hasznalni.
180p - 400p . Nekem talan van 65 . Amibol penzt keresek az egyedul a stigma .... vannak helyek ahol eleg suron bobnak a mob-ok. Elegge elkeseredtem amikor Lv.30-Lv.32 zonaban szinte a semmi nem adnak mobok. Csak a penz megy de keresni semmit nem lehet. Raadasul a questek sem fizetnek eleget ( bar az teny hogy exp-t az kapni rendesen 150k , 250k nincs talan csak 1/2 ora hunt .... de nem ertem hol vannak a komolyabb cuccok ) alsobb szinten Lv.16-Lv.18 mobok kulonb dolgokat dobtak mit most magasabb szinten. Persze oda mar hiaba megy az ember egy Lv.30 karival mert csak bohockodas az egesz es termeszetesen semmit nem lehet talani. Ami jo hely de de az is egyre szegenyesebb Ruberin Wasteland ,Mystic Spring kornyeke ... Lv.25-Lv.30 koruli mobok .. 2-3 kor utan vannak jo cuccok bar nagyon ritka a zold . Nagyreszuk feher , rengeteg recept ( jobbnal jobbak ) egyszer kaptam kek gyurut Fantastic Topaz Ring kb. 400k ( nem is ertem hogy tortenhetett <#smile>)

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Krinyo
Errõl ez jutott eszembe 😄
"Nyilvánvaló ugye, azért a messzeségbõl jött, hogy, ki, hogyan, hogyan, merre, meddig? Szzzhhhh. Mivel? Igaz, hogy tél van de mostmár reméljük elmúlik és a tavasz azér’ a, a, egymásnak a(Z)AGYTEKERVÉNYÉNEK A FÖLVILÁGOSITÁSA egy kicsit, hogy, mik, mit, mivel lehet még, meg mit érdemes, meg hogyan, biztos, hogy sok ilyenre sor kerül majd."

Van valami rendesebb gyik vagy leírás arról, hogy mit mivel hogyan kell csinálni a játékban? Persze bõvebben, nem annyi h mész és ölsz😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Krinyo
A templar behuzza egyesével az ellent és mindenki ráugrik. Cigány taktik rulz 😄

A fehéreket lehet dobni merchantra, abból lesz kis pénz. Aztán kraftot húzni, és ha megnézed a recepteket, kiírja mit kraftolsz, ill. hogy mi lesz belõle, ha crittel a kraft. Ezek lehetnek kékek is jobb recik esetében. Meg persze szerencsével.

gurubefree
valaki kiokosithatna hogy megy ez a kekesites. Penz nincs de cucc dogivel ........ nagy reszuk feher , van ami Lv.32-es.

egy kérdés, a meele mi a retket csinál mass pvp ben? a meghaláson kivül? egyszerüen nem tudom elképzelni, hogyan élhetne tul bármitis, hisz mikor bemegy a tömegbe ha nem is mindenki de nagyon sokan rá targetelnek és szia... :S ez meg olyan kamikaze feeling nekem :S

számomra meg általában azok az MMO-k nem érnek sokat ami tele van quest-el, én imádom hentelni a mobok ezreit vagy pvp-zni ezért szeretem az NCsoft játékait, itt általában kevés a quest sok a grind és a pvp. Tény, hogy sok nyugati player csalódott az AION-ban mert ez is elég grindes lett ha nem is annyira mint az NCsoft többi játéka. De még lehet orvosolni ezeket a hibákat (feltéve ha a jelenlegi játékosoknak is így jó).

Bocsi, helyesbítem. Fülbevaló és gyûrû 18-on is crittelhet kékre. (rose quartz, crystal, amethyst) Fegyóba 15 még max zöld, de az se biztos, hogy érdemes lekraftolni. Én feltoltam a lv10-es ingyenfegyót +7re és így bõven elég volt lv20-ig. (amellett nem valami nagy cucc megcsinálni)

kakikamakika, irjál már rám msn en te Aionista állat.

köszi

itt a 43as betoni(elyosoknál nemtudom mi a neve) fegyverekre,a leapharistos questbõl jövõ ékszerekre,a lvl50es fenrir rucira stb...gondoltam,amik igen táposak a maguk szintjén,és quest adja mindet.persze ezek között van olyan quest is,amihez mumiának kell lennie az embernek hogy kifarmolja,de a lényeg h megvan rá a lehetõség
köszi, ennyi lett volna.

Nézd szerintem olyan ember nincs aki teljesen ismerne minden MMORPG-t. Szóval kezdtem egy Assassin karaktert akarok kraftolni két 15-ös szintû tõrt és az érdekelne, hogy azok is lehetnek-e kékek mert eddig csak 20+-os kék tárgyakat láttam.

Az elsõ kraftos cucc, ami kékre tud crittelni lv23-as ruha/armor ill. nyaklánc, elsõ fegyó 25.

Dropból van néhány 20-as szintû (leather cipo, plate kesztyu...), kevés és nem szettbe, csak 1-1 darabok.
25-tõl van komplett set amit ki lehet ütni kékbe (life cuccok), de erre a szintre van már narancs is world dropként.

s0n1c
nincs összefüggés az item szintje és a ritkasága között
lerajzolnád h énis felfogjam?😄

hehe, ez jó, tényleg szexista 😄

komolyan képbe vagy akármelyik játékról is, vagy csak amit neten összeszedegetsz morzsákat abból táplálkozol?!<#kuss>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Én megmondom õszintén vártam most, hogy megy ez a GStar 2009 Koreában az NCsoft megfoge villantani az AION vision-ben látottakból, de sajnos csak a hamarosan megjelenõ új játékuk a Blade & Soul-ról volt eddig csak kiállítás(de mivel ez itt nem fog megjelenni minket nem érint😄), ahogy a Gamestar-os Gyu kommentelte más kiállítók standja igazán nagy tömeget nem vonzott magához. Szóval úgynézki a WHO, az AoC a TERA és társaik itt sem fognak túl fényes sikert elérni.

Egyébként lehet kérdezek egy hülyeséget de hanyas szintõl lehetnek kékek a cuccok?

kérdés mi van rajtad 😄

én Pl a lvl 23 as kék leather settet most 36 oson cseréltem le 33 as Expert kékre, mivel az addigi zöldek sehogyse érték meg...

naracssárgát se éri meg szerintem, de tény 1-2 szeméttöl jobb 😄

én még mindig tartom, hogy szerintem itt nem lesz ilyen, hogy linkelj cuccot és csak akkor jöhetsz... gondolj bele, ha igy csinálnák akkor kezdésnek senki se mehetne mert ugye még nem lehetséges senkinek hogy legyen olyan cucca XD

na off pár orára

Sáska
nem tudom, en valahogy nagyon ritkan hasznalom a quest itemeket. Nem mind, de a legtobbje az olyan, hogy nem eri meg lecserelni arra, ami mar rajtam van.

Azért van rá esélyed,mert nagyszinten a questek igen durva,majdnem toppos cuccokat adnak,amiben nagyon is ellehet lenni,akár végig.Persze az abysscuccok meg a tahabata fegyó lesz a végcél,de questitemekbõl nagyon jók vannak,így ezzel itt nincsen probléma
szerintem nem lesz ilyen gond, mivel uj játékosok is mindig lesznek, letudtok menni ugyis, szerzel legiot onnan is biztos mennek majd..stb
szoval az hogy wowban a 12 évesek igy viselkednek szerintem, erre nem tudok mit mondani, ilyet még nem tapasztaltam 1 játékban sem amivel játszottam (hogy ha valami régi ill számomra az akkor már nem járunk és hasztalan) tehát elmondásod alapján 1-2 év mulva FT-t nyugodtan kivehetnék a játékbol mert ugyse menne a kutya se...

szintén OFF, de:

"mert most 1 het alatt maxos karid van es minden az oledbe hullik"

Hát ez is jó nagy baromság, közel sem fedi valóságot, s ezt saját tapasztalatból mondom.
Zsír új accomon (azaz van rajta 1 maxlvl kari, meg 1 bankos, aztán hello), közepes (átlag ilvl232-es gear) gear-be (ami ofcoz' baromi messze áll az ingame elérhetõ maxlvl gear-tõl (ilvl258)) fecuccolni egy karaktert 1 hónapra és 10 napra volt szükség.
Onnan tudom, hogy tegnapelött járt le a 10 day trial és free month.
S nem, nem napi 4 órában toltam, hanem átlag napi 10-14+ órában.
Szóval ez az 1 hét alatt öledbe hullik minden egy hónap alatt egy igen durva ferdítés.
Viszont tény, ki tudsz ütni egy jó gear-t, de rengeteget kell érte menni, instákba, raidekre, stb. S nekem úgy jött össze ez, hogy akkora mákom volt szinte mindenhol, hogy szinte mindent vittem elsõre a high rollok miatt.
Sokan szidják a WoW-ot amiatt, hogy pfúj, free epix, mekkora f*szság, mert semmiért se kell megküzdeni (jah, a közel 100+ letolt insta is smafu, 1 délután alatt megvan, lol, 1 db fullos emblem gear-hez kell átlag ~250-300 emblem, instánként esik kb. 3, 4 db, lehet osztani, szorozni - s jah, ez is farm, de a szórakoztatóbb formábol).
Viszont kérdem én, ha nem igy lenne, hogy jutna bárki a közelébe az aktuális endgame tartalomnak, mikor Naxx10-be, Naxx25-be, Malygos-ra, Obsidian Sanctumba már a kutya se jár le, s mindenhol az a kritérium, hogy Link Achivment és Link Epix achi?
Ha ezeket nem prezentálod, be se invelnek, aztán ott lennél 80-on egy karakterrel kék-zöld quest gear-ben, amivel kb. szart se tudnál csinálni, mert egyszerûen nem vinnének instába sehova sem...még guild-ek se nagyon pöcsölnek már ezzel, azzal meg pláne nem, hogy az új tagok gearelésével szórakozzanak, van helyette millió+1 más tennivaló.

Szóval én most értettem meg igazán, hogy a Blizzard ezzel az emblem token kiváltós dologgal milyen qrva jó dolgot is tett, mert gyakorlatilag mindenki számára, aki késõbb kapcsolódik be a végjátékba, van esélye, hogy lejuthasson. S itt azon van a lényeg, hogy VAN esélye.
Viszont ahhoz, hogy az esélyt megkaphassa, elötte qrva sokat kell tenni.
Átlag casual Sanyikának ez több hónapos szórakozást jelent önmagában is.

S innentõl ON:

Kérdem én, hogy ha én mondjuk fél év múlva, 1 év múlva kezdek el AION-ozni, akkor hogyan fogok tudni felzárkózni? Lejutok majd instákba vajon? Végjátékba be tudok kapcsolódni majd vajon? PVE és PVP téren is? (PVE lesz gondolom a cinkesebb, mert ahogy fejlõdik a game és a gear, egyre erõsebbek lesznek majd a bossok is az instákban - innentõl meg kérdés, hogy a friss 50-esnek milyen lehetõségei lesznek majd, mikor mindenki már rég elfelejti majd a régi instákat).

Nah, bocsi a wall of text-ért, csak igy hirtelen ezek jutottak eszembe, meg kicsit felbaszta az agyam a "1 hét alatt fullepixbe van mindenki monológ", ami alapjáraton úgy hülyeség, ahogy van :X

gurubefree
Nekem Lv.30 Ranger-em van . A crit. rate 218. Esetekben 1800 dmg/crit dobok. Skill valogatja , en ugy vettem eszre hogy tobbszor es nagyobb merteku a dmg ha noveled a crit. nagysagat. Volt mar 228 is csak bow csereltem es 10-et.

gyakoriságát

Sáska
ON:

a crit rate csak a crit gyakorisagat noveli, avagy annak nagysagat? Esetleg mindkettot?

OFF:

ezt qrvára birom én is, mikor vki azt hozza fel, hogy mer-bezzeg-a-bc-a-vanilla-wow-a-stb-szezonban mennyivel jobbak voltak a raidek, mennyivel jobban kellett figyelni, mint most, mert most aztán bah, nulla az egész.
öltél már yogg saron-t watcherek nélkül, vagy anub'arakaot hc-ban?
ezekhez képest a tbc és a (rofl) vanilla wow raid-ek boss-ai kb. NULLÁK voltak.
persze le lehet tolni normal módban is a raid tartalmat de azt kifejezetten a járni nem tudó pugnak csinálják, hogy annak is legyen valami szórakozás.

grindelni meg mindenhol kell. csak az a nem mindegy, hogy ezt hogyan tálalják fel neked. egy relative szórakoztató formában, vagy a monoton agyatlan mobölés keretein belül.

szal' a wow raidtartalmát azért kéretik nem fikázni, tud az izzasztani elég rendesen...

Az hogy ha fikázni akarod akkor miért nem egy másik topicban teszed ezt?Amugy jah,remek game,és nemváltozik meg a véleményem rola,mert tudom h faszségokat írsz,én sem megyek wow topicba szidni a wowt h mennyire szar!.Csinálj egy topicot aminek legyen a címe:"ugye hogy az aion a legszarabb mmo a világon",és akkor azok akik utálják,egymásközt elbeszélgetnek h kiszerint nagyobb szar,tök jól ellesztek hidd el!
Crokin
Szerintem lassan be lehetne fejezni a flémkeltõ trollkodást.

Repatarurgyán

Me0w
De ha ez ilyen remek jatek, akkor az en kis heti egyszeri 'fikaim' - ahogy te hivod oket - miben valtoztatjak meg a te jatekelmenyedet?

Together we'll fly someday...

Te itt csak ne gerjesszéfeszültségetjó?!
egyre jobb és jobb ez a hely, nem unatkozom melóba😄

rezes
Hmm verpistik ma koran mentek oviba..
Mi lesz ma gyerekek ,elorehozott mikulasunnepely?

Fonok.Ki az a corporation?

Minden hozzászólásodban valamit fikázol a játékban??mikor mész már át a wow topicba bazdmeg?????????????????????????????????????????1-2 vélemény elmegy,de már a pöcsöm televan hogy itt szidod nap mint nap aiont,ahelyett hogy elmennél és kifésülnéd a barbidat!
hat ha visszanezed nem elkuldtem a halal faszara annal kicsit masabb volt
de en akkor belettem moderalva es amit meg ittcsinaltok mar egy joideje mert sirtok mert egy ruhes kurva hogy nektek igynemjo ugynemjo es fikaztok mindekit kb aki jatszik es nincsen moderalas akkor azt jelenti le lehet menni alpari szintre hatha lesz valami.

amugy ha meg Aion vilaga inkabb anime jellegu nem ugy mint a wow ami walt disney mesekre hajaz instak teren egyformak ugyhogy ezenkivul marat a trolkodas hogy az jobb azert mert!!! ha ennyire tetszik huzzal vissza oda xD es verjedra 😄 senkise kivancsi rad meg a tobbiekre
<#banplz>

Veni, vidi, vici

Zomil
max 1-1,5 honap egy 80-as szint, casual játékidõvel 😊

amugy szvsz a wow igenis jó, a maga témájában, bár sajnos a szinvonala egyre romlik, én mondjuk leginkább azt untam meg, h fél év után is arrol szolt a játék, h 1hétre beosztva folyamatosan ugyanazok az insták mentek ugyanazokon a napokon ugyanazzal a taktikával öltük ugyanazokat a boss-okat, aztán reménykedtem h ugye kidobja-e az áhitott cuccot és ugyan tullicitálnak-e dkp-ban 😄DD

aion-ban föleg ezek miatt kerülöm az instákat, bár ntc nem volt rossz, agyatlan hent végig semmi gondolkodás nem kell hozzá és max 30perc ennyi bõven belefér 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Djuree
azért azt ne felejtsd el hogy a játékosok 99%-a nem fanatikus õrült idióta akinek nincs élete. nekik fél év a 80lvl, aki dolgozik is meg családja/bnõje akárkije is van. megunják 10-en, jönnek helyettük 20-an. ennyi.
én fél évet nyomtam, mégis csak egy 52-es karim volt meg sok 20-as. mert nem csak a játék volt, ha lehet inkább más értelmes dolgot csinálok, és ezzel 99% így van😛

Waaaaaagh!

Torzonborz
szexista !!!

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

0Fritz0
Nem is tudom... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ha valakinek van eladó Aion accountja szóljon.

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

Bárki bármit mond, senki sem tudja letagadni hogy a wow elõfizetõk napról napra kevesebben és kevesebben lesznek...

End Game tartalom - ha nemtetszik az end game tartalom, akk ne 1hét alatt legyél 50...wowot is ott rontották el h 2 hét 80ra +2hét instázás és full T akárhány...ígymeg kb csak kiscsoportosok fognak játszani, õkmeg gondolom nem fizetnek majd érte...5éves a wow = 5éve gyilkolod a bossokat max szinten, csak másh néznek ki és más környezetben...nemcsoda h meg lehet unni...

A wowot abbahagyók nagy százaléka AIONozik (pl én😊), egy részük abbahaggya, a többiek meg a star wars mmora várnak😊

off: egy haverom azt mondta az aionra h "szexista"...valaki lerajzolná h miért?😄

Torzonborz
off :
jahm az oldalt szerkesztõ srác csöppet el van havazva mostanság de bárki küldhet be híreket kiteszi. csak hát nem nagyon küld senki ( én se mer' vagy nincs rá idõm vagy hót lusta vagyok 😄 )

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jó a Mortal Online-t kivételesen nem kellett volna egy kalap alá venni a mellette említeni mivel megnézve róla a videókat lehet belõle jó játék, de hatalmas bukás is. De a többi címnél még mindig erõsen tartom a véleményem.

egy mondatnyi off topic-os megjegyzés az aláírásoddal kapcsolatban.
"www.mmogames.hu ahol megtalálod a lefrissebb mmorpg híreket.". Kíváncsiság oda vitt megnéztem, de hát ettõl az oldaltól szerintem még nagyanyám is több és frissebb MMO híreket tudna mondani minden nap.

Tatyla
hidd el itt vagyok és figyelek,ami olyan az moderálva lesz...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Me0w
Te is kettos mercet alkalmazol a nem-pajtikkal szemben, de ha jol emlekszem teljesen ismeretlenul elkuldtel valakit a halal faszara ~2 hete, mert egy karaktert akart eladni. De az ugye szorosan kapcsolodott az Aionhoz, tehat egy szavunk sem lehet.

Amit pedig nekem irtal a Walt Disney dologgal, az szep volt. Biztos sokat agyaltal rajta, de azert egy pottyet gondolkodjal el a Walt Disney jelzon, mikozben egy olyan jatekkal jatszol, ahol ket labon jaro, bajszos gombak es soklabu gyokerek vannak.

Together we'll fly someday...

az szerintem semmit nem számít, hogy fps vagy tps vagy akármilyen nézetû a játék. De ezzel biztos nem lesztöbb mint az AION vagy a Lineage 2 vagy a WoW

s0n1c
persze, hogy az lesz, lenyúlták az fps nézetet!!!4négynégy

egyébként meg: "SWG kéne ide b+!"
Torzonborz
off
Mortal rókabõr játék lesz ?<#wow1>
höhö
ja
on

faszányos ez az új videó . ha nem ilyen gány barbie world lenne nyál csorgatva várnám.
remélem Nektek bejön majd.