Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://cityofheroesmro.phpnet.us/
a fehér recept alapjáraton fehér itemet csinál, tegyük fel az item neve Szalma kalap. (fehér recept tehát az item fehér lesz) HA CSAK nem jön be a 10% azaz nem procol be, mert akkor zöld lesz és a neve Noble Szalma kalap lesz. (én így tudom) javíts ki ha tévedek.
A zöld recept alapjáraton zöld cuccot csinál (Worthy (ill sima)Szalma kalap) és ha ez becrittel akkor csinálhat Worthy Noble Szalma kalapot ami már kék (nem kell hozzá über mati vagy bármi ilyesmi, lvl 23 as settet már lehet tailoringal kékre procoltatni...
avagy ha nem Worthy a neve tehát 1 sima item akkor a zöld item is procolhat egy jobb zöldre (lásd Sulfur Tome-> Noble Sulfur Tome)
remélem világos, bár a crit v proc esély 10%, mint már mondtam tehát nem 100%
és teljes mértékben igazad van, csinálni kell, hogy megtanulja az ember, megtudja mi hogyan van. De így elsõ lépésben hátha segített neki valamit.
Ne mentem órára pás.
Az ismetlo quest 10 perc/kor, s a kovetkezoket hozza alapbol quest rewardkent: 102k xp, 100AP, 6800Kinah; plussz ehez meg szamoljuk hozza a megolt mobokert jaro ap-t s xp-t. Egy FT kor ideje alatt osszejon kb 1kk xp, 700-900 AP, plussz meg a penz. Tegnap esett meg egy Expert Major Weapon Flux is, ami elment 700k-ert.
Szoval aki 32 szint kornyeken van, es xp/ap-t akar farmolni, szerintem ez az egyik legjobb hely, felteve ah nincs nagy elyos aktivitas.
Ha tudtok meg mas hasonlo helyeket, akkor osszatok meg 😊
A fehér reci mindig zöldre crittel.
Zöld reci crittelhet zöldre (ezekhez különbözõ worlddrop matik kellenek, manduri fur pl) vagy kékre is, ez recepttõl függ. A worthy-k crittelnek kékre, de ezek alapbol worthy recik, nem "worthy-re crittel"...
A kék recik (expert cuccok) aranyra crittelnek.
A szívás a fegyó és ékszer, mert a fehér critteljen zöldre és a zöldbõl lehet craftolni worthyt, ami talán crittel kékre... De legalább jó ára van.
Amúgy nem egyszerû így összefoglalni, csinálni kell azt 1-2 hét alatt beletanul az ember.
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
ゾルターン
ゾルターン
Akkor hogy van ez a zold kek armor weapon kraft . Mibol hogyan lehet varazsolni zold kek weapon-t armor-t.
Elore is koszi az okitast :-)
ゾルターン
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Ezel szétszedsz egy cuccot, így lesz enchant stone.
Ezt egy nála kisebb szintû cuccra x eséllyel rá tudod tenni, siker +1 fail -1.
Szerintem nem éri meg megfelelõ pénzmag nélkül szórakozni vele.
Nekem lv30 óta (37-es szintig) 3 fehér weapon esett, amik 100k+ért mentek vendorra. Ékszerek/armorok meg jóval több, darabja 20-40k. De az igazi bevétel az extract vitalitybõl, 2-3 expert fluxból, meg a folyamatosan jövõ misc itemekbõl van.
Extraction Tool t veszel general goodsosnál (asszem jol irtam a nevét)
egy fegyver v armor ami nem kell és be akarod törni, betöröd asszem x% eséllyel ad valamilyen enchant stonet (lehet h nem ad!)
azt pedig beletudod rakni a ruhába (de mindennek megvan a maga szintje) ill még a szinttel is van rá esély h nem sikerül belerakni, olyankor ha pl +2 es a ruhád és nem sikerül belerakni asszem visszavágja +0 ra (v csak 1 szintet vesz el belöle, nem igazán tudom mert nem enchantoltam még nagyon)
ha ezt kérdezted, én konkrétan ennyit tudok a dologról
RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer
Tipp nagyagyuknak :-) Ha a Kahrun-on valaki benevez erre a ride-ra meghivhatna ........
ゾルターン
De jo lenne ha mar nekem is segitene valaki :-( #11406
ゾルターン
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
visszatérve kösz a választ 😊
és lehet élek majd a lehetöséggel gurubefree-nél 😊
ゾルターン
Mindegy .. nem adom fel . Lehet ki kell varni a nagyot :-)
Annyit meg hogy ez az kraft tema negy izgatja a fantaziam.
Amit en tudok :
- Venni kell egy upgrade tools cuccot a kereskedotol. ( 1250- )
- Fogni valami olyan fegyvert ami nem kell es az upgrade tools-al kesziteni ( nem tudom hogy kell leirni a nevet ) sarga v. feher v. arany szinu kutyut amivel lehet upgradel-ni az adott armort vagy weapont.
Eddig jol irom ???? Mert akar hogy probaltam lett belolle egy nagu semmi. ( elekpzelheto hogy en csinaltam rosszul )
ゾルターン
En is tudok kuldeni ha gondolod ( akarkinek ha szukseg van ra )
Nekem Pay-pal van es GBP-ben fizetek.
ゾルターン
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
ゾルターン
és úgy tényleg jobban megéri?
(9 gbp = 2700 huf, 13 euro: 3500 huf)
nincs valami demóféle?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ゾルターン
Anyway ........ Alapjaban nem is errol kezdodott a beszelgetes hanem arrol hogy ez az okfejtesd mar nem allja meg a helyet Lv.30+ moboknal es ez nem a kilott arrows mennyisege miatt van hanem 5 mobbol 2-3 ures ( ezt nem csak en jegyeztem meg ). Megnezem a pontos helyet mert fejbol nem tudom ahol 2,5 ora hunt utan semmit ' ismetlem semmi armor , fegyver nem kerult a tulajdonomba 1.5m xp megszerzese mellett . Lv.36 .. Nem tudom milyen bow amit hasznalsz de biztos vagyok benne hogy komolyabb mint az enyem Lv.30-on kvazi a sebzese is jobb ami ertelem szereuen gyorsabb olessel jar .
ゾルターン
Kérlek:
Stun chain1+chain2 = 2
Swift chain1+chain2 = 2
Entangle = 1
Szabadon választott 1-2 attack = 1-2
Swift chain1+chain2 = 2
Stun chain1 (chain2 CD) = 1
Ha ezt túlélte, akkor se van már neki sok hátra, max egy swift chain vagy 2-4 sima attack. Ha közben utolér, valahova beszúrsz egy hátraugrós stigmát, vazsi ellen silence arrow-t, helyzetfüggõ. És az alapból 10 vesszõ, plusz ha nem jön jól a crit akkor megy fel max 15ig. HP jóformán nem fogy, ha skilleznek focused evasion és kész. Mana meg 1-2 treatmenttel jól tartható.
Ezt most az említett 26-28 mobokra írtam, majd meglátom hogy megy a ranger késõbb. De ha 20 vesszõ lesz egy mob, az is 20 kinah, egy szürke misc ratyi itembõl vehetsz 500-800 nyílvessszõt! xD
Ez egy ora alatt . ( Lv-26-Lv.28 mobok )
© Csenky:
"Egy mob 10-15nél többet aligha hiszem hogy elvinne."
Ezt azert szamold at.
ゾルターン
http://cityofheroesmro.phpnet.us/
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Átlag kétpöttyös sima mob: stun shot chain - swift shot chain - entangling shot (utóbbi 2nél már ugrálsz hátrafelé) - silence/arrowdeluge/sima attack - swift shot chain - stun shot.
Ebbõl a legtöbb mob kifekszik, és egyszer ha megütött. Ez kerül kb 10-12 kinahba, és hébe-hóba egy mana treatmentbe.
Anyagilag segíthet még, ha viszonylag rendszeresen húzogatod az extract vitalityt, ha kraftolni nem akarsz legalább azt lehetne. 😊
Ezt hogy csinalod ?? Fogbol , borbol ??? amikor 5 mobbol min.2-3 ures nem dob semmit.
ゾルターン
MP , HP potion mindig jo ha van , a mob ritkan dob es nem olcso .
Na amit most felsoroltam +20k. Ez kb. 3-3,5 ora .... amikor neki allok 16-18 orat jatszok egyedul, most mar felejtosek a questek heiron kornyeken ott Lv.30+ mob nem ket vesszo ... egyedul mar nem tudom megcsinalni vagy ha megprobalom ( probaltam ) nagy bukta a vege . Nem lenne gond ha gyorsan haladhatnek de mire a harmadik mobot olom mogem dobja azt a kettot amit elotte lenyomtam ... totalis idofecserles egyedul.
ゾルターン
Persze azt azért tudd, hogy ha elkraftolod a fluxokat, jól lehet szakítani velük. 😊
Design: Worthy Titanium Dagger
Manastone: Shield Defense +21 (4)
Soul Leather Leggings
Pioneer’s Helm
Ezek vannak eladasra eppen . Ma ment el Design: Worthy Durable Fess Shoes
38k-ert. Kahrun-on lehet ajanlatott tenni ... mar kenyerre sem futi :-)
ゾルターン
ゾルターン
ゾルターン
Ha 400k-s fülbevaló esett meg annyi rengeteg fehér cucc / recept, akkor nem tudom hogy nincs pénzed. Nekem semmi kék nem esett még, fehérek nagyon elvétve, pár zöld gagyi jön néha, elég olcsók... Reci/stigma semmi... Kész milliomosnak kéne lenned hozzám képest.
lvl36 vagyok és eddig kiábrándítóak voltak ezek a Snowy Mosbear-ek... elképesztõen silány, leaglább valami szürke cuccot dobnának sûrûbben, hogy eladjam kinah-ért, de egyszerûen szánalmas droprate mindenre...
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
( nem tartom valoszinunek de biztos vagyok hogy itt tobbet tudnak errol )
Azert gondoltam erre mert vannak lesznek serverek amik nem igazan latogatottak es ha idovel ott egy komolyabb Lv.40+ karakter a serveren de a server szar akkor a masik serveren lehet kezdeni elorol ami latogatottabb tobb barat , tobb fun ) Lattam olyan mukit akinek szinte minden sereveren van karaktere ... hogy a turoba lehet igy jatszani ??
Beirja a naptarba hogy az adott napon melyik karival tolja ?? De az az egeszben a "szornyu" mind Lv.25+ hogy csinalja , hogy van ra ideje ??
ゾルターン