24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#14004 ezt szeretnem meg tudni hol lehet kapni Vanar's Kerosene Lamp . -
#14003 Jelen állás szerint az Inquisitors légió a Castor szerver Asmodian oldalán a 75 fős létszámával a legnépesebb magyar Asmo légió a szerveren.
Továbbra is nyitottak vagyunk a kezdő/újrakezdő/régi játékosokra egyaránt míg el nem érjük a 90 fős létszámot!
Keressetek minket ingame, ha csatlakoznátok hozzánk!
Üdv:
Huber -
Tomy Lee #14002 Ezek az új efektek tényleg zavaróak,thunder leginkább -
Tomy Lee #14001 Csak elárulom,hogy amelyik szerveren vagy ott min 2× szorzó van mielött jobban elbízod itt magad lol
Tört szerver téma pedig nem megengedett itt.. -
zole72 #14000 Énis kb 1 hete kezdtem el és 42-es szintű vagyok szóval elég hamar fel lehet venni a karakter szintjét.szerintem. -
Vicodine #13999 Persze soha nem késő! -
DStein #13998 Sziasztok, érdemes még teljesen újoncként elkezdeni ezt a játékot?
Nézegetem már egy ideje és egyre inkább kedvet kapok hozzá :) -
zole72 #13997 sikerült köszi. -
#13996 hja, bocsi rossz gombot nyomtam le :) Y a private store -
#13995 Én inkább az Y gombot javasolom. Az X-el csak elteszed, vagy előveszed a fegyvered, vayis kombat módot vált.
Y után simán áthúzod a felbukkanó ablakba az eladni kívánt tárgyat és beírod az egy darabra vonatkozó eladási árat, amit a program autómatikusan felszoroz a megfelelő összegre, ha nem egy darabot húzol át.
(Sajnos AH-ban nem számol, ott neked kell a tejles összeget kiszámolva beírni) -
zole72 #13994 x-re csak elővette a fegyvert az Y volt a jó Mellényomtál egyet.
De azért köszi. -
#13993 nyomd meg az X gombot -
zole72 #13992 Hogyan lehet eladni a játékban cuccokat,nem a boltra gondolok láttam már több játékost hogy leüll egy székre és árulja a cuccokat ami nem kell neki.
Hogyan lehet benne így árulni? -
#13991 Te egy akkora Poén gyár vagy :) -
Vicodine #13990 Én adok el neked 10 millát 20 milláért -
Pilutika #13989 Goldot vennékj min 10 milkot privátba jöhetnek az ajánlatok! kommenteket leszarom.. -
zole72 #13988 Rendben köszönöm a segítséget. -
Csenky #13987 Először is, érdeklődj a tört szervered oldalán, mert lehet, hogy nem adja automatikusan a küldit valami bug miatt, és akkor itt semmi segítséget nem fogsz kapni.
Ha véletlenül normálisan működik, akkor a campaign küldetéseid között kell lennie egy Abyss Entry vagy hasonló küldetéssorozatnak, és sanctumban kell beszélned a Lyceum-ban levő góréval először. Onnantól majd adja a játék, 4 részből fog állni a küldetés. A másodiknál majd sanctumot válaszd a csajnál. :p
Ha nem működne, akkor itt további segítséget biztos nem tudunk adni, mert hivatalosan így menne. gl -
zole72 #13986 Milyen küldetés sorozatot kell elvégezni hogy használhassam a Eltnen Fortress lifje alatt lévő Abyss Gate-et? -
zole72 #13985 De még mindíg nem tudom hogyan juthatok be Abyss-ba:( -
zole72 #13984 köszi a segítséget megnézem egyébként Elyos vagyok. -
#13983 Nem mindegy, melyik oldalon játszol. Ely vagy asmo. Attól függ, hogy hol veheted fel. Ajánlom az aion mmorpg life oldalt ahol képekkel ilusztrálják a küldiket. -
zole72 #13982 Ja igen ez lemaradt Lumiel szerveren vagyok és ez tört szerver. -
zole72 #13981 Üdv.
Valaki segítsen már hogyan lehet eljutni Abyss-ba amit eddig olvasgattam hogy elvileg 25-ös szintnél kapok valami küldetést és utánna lehetne?
Vagyha küldetést kellene felvenni akkor hol kellene és kitől?
40-es szintű vagyok ha ez számít valamit. -
#13980 INQUISITORS magyar légió a Castor szerver Asmodian oldalán továbbra is vár minden aktív magyar játékost!
Keressetek minket Ingame!
Üdv:
Huber -
gereee93 #13979 Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy az abyss-ban az oké, hogy nyílt pvp van de van olyan hely ahol azért sok elyos és asmodian harcol egymás ellen? Valamiféle kis terület ahol ölik egymást. Vagy az egész abyss-ban kell vadászni az asmodiánokat? -
#13978 :) asmo oldalon viragzik a BB uzlet ;)
en legutobb 230 ert adtam el darabjat. Patch elott leesett 110-120 korulire most ismet az egekben van. Igaz rengeteg 50+ os lett uj es emiatt sokan csinaljak most a kuldiket -
Psychedelic #13977 Boiling balaur blood stain, farm mennyivel javult 1.9 ota, hogy mar 43+ balaurokbol lehet farmolni? Milyen drop rateje van, mennyi idö kifarmolni 100-at, talán valaki farmolja éppen, és tud nekem segiteni abban, hogy érdemes emiatt befizetnem az accom, és megcsinalni a maradek set-et, vagy szar még igy is, és felejtö?
Illetve milyen ára van a stainnek, spatalos asmo oldalon? -
#13976 csinalj egy repairt a klienseden es akkor be fog engedni.
-
Killstone #13975 mitől lehet az hogy mikor elinditom az aiont bejön a fekete kép és aionclient müködés leállt:S ilyen hibával kidob:S -
menorel #13974 Na akkor este vérfürdő lesz. -
#13973 :)
Pl. a vezéretek, meg valaki, aki történelmi város nevét viseli 4StOf-ként.
:)
De többen is voltak. -
menorel #13972 Ki/kik voltak azok az LS tagok, akik méltatlan módon nekiálltak trécselni a csatamezőn veletek? :) Had rántsam le őket mind a 10 körmükről. Úgy néz ki, már itt lenne az ideje egy kis "csak egy maradhat" második menetnek... -
#13971 http://uk.aiononline.com/
Le maradt -
#13970 Ezen muködnek mar próbáltam -
Killstone #13969 hello! melyik tört szerverem müködnek a spirit petek? -
#13968 Felre kell tenni az ilyen aprosagokat
gyere vissza hozzan harcolni :) a csunya barbi galambok ellen :) -
#13967 No és ? -
#13966 5 honapig Asmo voltam Bro :)
Lehet regebb ota ismerem mint te :) -
#13965 Igen sajna eszmeletlen hogy ingame is menyien probalkoznak es mindig van aki bedol nekik nem egy emberel futottam mar ossze.
Ujdonsag keppen a wow tol is kapom a leveleket hogy logoljak be valami fake oldalra :S