24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • SANTANTICA #14044
    ;)
  • Fehercsoki
    NCSoft launcher!
  • Lywya
    Sziasztok!

Lenne egy kérésem/kérdésem.. :)

Kiírta az indítóm hogy le kell töltenem valami új cuccost hozzá... tudja valaki mi ez és honnan tudom letölteni?

Részben emiatt, még egy percet nem tudtam játszani, pedig szeretnék már :)
  • mano1b
    ezt szeretnem meg tudni hol lehet kapni Vanar's Kerosene Lamp . vagy hozzá jutni. Segitene valaki.
  • szergely83
    Bakarma Commander? Ismerős a quest npc neve... Okés, meglátogatjuk a hétvégén :)
  • Strahd_
    azert penteken legyen on :) bakarma commandernel :P
  • szergely83
    Hmmm, lehet igazad van, de állítólag unalmas a szintezni, viszont endgame content meg sokak szerint nincs... Áhh hagyom a fenébe, úgy hallottam van új aknakereső win7-ben, kipróbálom azt.
  • Csenky
    Na most aztán gondolkozhatom, hogy Te viccelsz-e. :D Ha nem.. azért mindennek van határa... xD
  • Strahd_
    de ez nem vicc :) o tenyleg ilyen
  • Csenky
    Korai, többet is várhattál volna a legutóbbi vicc után. :p
  • Strahd_
    ;)
  • Sáska

szerintem indits uj karaktert, hogy kepben legyel..
  • szergely83
    Sziasztok!

lvl50 chanter vagyok Spataloson, nem rég kezdtem Aiont. Az lenne a kérdésem, hogy az Abyss nevű instance-ot hol találom? Úgy tudom egy portált kell keresni, de sehol sem találtam.
    És 50-en milyen questeket érdemes csinálni szerintetek?
    Köszi előre is.
  • Gordis2k
    Örűlök, hogy nem veszet el a HUMOROD Santa:):)::)
  • ooorrrsss
    hehe
  • Tomy Lee
    Van 1 target-ed akire mehet a kombó,igazad van unalmas.Egy Cleric-nél pl self heal+dps kombinációk legjobb.
    Valami über ez a Cleric.
  • Belton
    Mi volt abban a mobban Gm Shop ?
  • Satisfactory
    Vigyázat, illegális!
    Eladó egy jónevű, jóképű lv50-es Elyos férfi Sorcerer Spataloson.
    ~30 millió zsebpénzzel, nem túl durván gearelve, párszázezer AP-val(relic) és egy rahedli matival. Összes campaign küldi kész, full dps ágon advanced stigmákkal. Több kisebb kari is van az accounton.
    Akit érdekel jelentkezzen, árban szerintem meg tudunk egyezni.
    MSN/Email: [email protected]
  • menorel
    Oly sok értékes ingyenreklámot kapott már a blog az SG.hu Aion fórumától. Gondoltam ideje törleszteni egy kicsit.
  • eloim
    úgy látom Santa a népszerűséged az egekbe szökött :) csak így tovább :)
    (már a Variance-on is megjelentél)
  • eloim
    Hát Santa ezt beszívtad... Ha rám hallgatsz, akkor visszamész és megkeresed azt a mobot, ha szerencséd van akkor még ott találod és pakolj bele vissza mindent. Jaaa és NE BEGYÉL KARAKTEREKET!!!
  • attyspocak
    Az nem illegális, ugyanis többek között abból él meg a karid, amit a leölt mobokből kiszedsz.

Viszont a karakter eladás-vásárlás az illegális. :P
  • Csenky
    Assához képest biztos máshogy fogod látni a dolgokat, mint én.. De egészen másra jó a két kaszt. A lv30-cal alapvetően csak annyi baj lesz, hogy azért a különféle debuffleszedő-védelmi buffok sokat nyomnak a templaron. De a többit már leírtam, GS+atkspd+runspd+critrate és nincs gond igazából.
  • Sáska
    tulajdonkeppen az assassinomat azert hagytam abba, mert tul sok gombot kellett egyfolytaban nyomogatni... nem azzal volt a gond, hogy nem tudom megjegyezni a kombokat, vagy hogy bena lennek vele, hanem inkabb az, hogy egyszeruen elfarad a kezem a sok nyomogatastol (lol); macrokat meg sosem hasznaltam, nem is akarok.
    azert az alacsonyabb szintet kerdeztem, mert ott all a templarom 30on, viszont nem akarok vele nagyom FT-t meg hasonlo agyonnyuzott instakat ujratolni, inkabb szorakozgatnek vele alacsonyabb szinten, s gondoltam feloltoztetnem:)
  • Csenky
    Egynéhányszor lezavartam már, rangerrel, templarral is. A hídon nincs elit, hídváltásnál kell figyelni a patrolok miatt. De 4 hidat le lehet solozni egy 40es karival a 15 perc alatt. Rangerrel sztem még egy elitet is lehet CC-zve tartani ha nagy gáz van (sleep, snare trap, lassítás), szerencsére még nem volt rá szükségem. :) Sőt, templarral egyszer ki is nyírtam egy elitet ami rámmászott, csak marha sok idő, így az utolsó láda kimaradt.

A legtöbb kaszttal a bejutás problémás csak, rangerrel evasion+mau form+a nemtomhogyhijják de gyorsit ha megütnek skill. :D Templarral meg egyértelmű, UD, meg amikor belassítanak iron skin. És pajzs persze, GS csak a hídon, ha arra van gyúrva.
  • Trixtan
    Az nem zavar, hogy a hídon is vannak mobok? :D
    De kiváncsi vok, hogy csinálod, szólj ha mész elkisérlek :P
  • Frosty01
    súlyos eset
  • Csenky
    Drága volt a kari ebayen? :D
  • Csenky
    De Te se nem daeva GS-sel, se nem Heaven shatteringgel nem nyomtad a templarod, azért amikor 48-as templarral leraktam az 50-es clericet kétszer, foghatjuk rá hogy gyenge volt a cler... De semmiesetre sem használhatatlan a templar. :)

És az assánál nagyonjó a stunlock meg a high dps, de egy 35ös karira azért a templar is oda tud csapni daeva cuccal, meg amikor én voltam a GS rosszabbik végén, kb 3-4 ütésenként knockdownolt az arc...

Fő probléma valóban az, hogy túl kevés rank5 fölötti emberrel lehet összefutni lv40 alatt. Viszont rank8-rank5 közöttieket halomra lehet gyilkolni. Fort instákat meg ha vannak, le kell szaladni, sulfur+siel eastern duo-trio max, siel western = solo! Főleg templarral. Hídrafut, meghal, selfress (500 ap), aztán 2-4 hidat lehet lootolni (gyakorlat kérdése). Lv30-on emiatt tényleg nemjó megállni, de 34 (UD) után már ráérősebb a dolog, lehet menni csapatni szépen az ap-t.

Tény, ez egy lasabb formája a végső cél elérésének, de hogy milyen élvezetes..!
  • SANTANTICA #14015
    hali!

50-es Sorcim van castoron, lenne 1 kérdésem.

A minap mikor megöltem egy mobot, véletlen ráklikkeltem és feladott egy ablakot amiben tárgyak voltak.
    Engedte kizsebelni a hullát.
    A kérdésem, hogy ez legális-e, vagy ezek az NcSoft tulajdonai és most várhatom a ban-t?
    A cuccok megvannak, ha kell vissza tudom szolgáltatni egy GM-nek. Help!
  • Strahd_
    Nekem az a bajom a templarokkal :) hogy alandoan elszaladnak es akkor nem tudom leverni oket :P mert annyira nem vagyok hu de nagy dps :P

ha egy templar elindul elfut ely fovarosig is :)
  • Trixtan
    Csenky :)
    Nem érdemes leakadni lvl 30-on, főleg nem riftekben.
    Ha már AP kell ezen a szinten akkor Abyss insták.
    Amúgy sztem sin viszi a pálmát riftekben a hide miatt, nagyobb karikat is le tud verni ellenben a templarral, aki elől vagy elszaladnak vagy elvereik több esetben.Ha esetleg templárral sikerül is nyerned alig kapsz majd Ap-t mert gyenge volt az ellenfél.
    Lvl. 50-en jön az AP. Dregi, insták, siege.
  • Csenky
    Igazából 4 templarom van/volt... :D
    Low lvl-en inkább a rangert toltam, aminek fő oka, hogy a templarnak iszonyat kell az atk speedes GS. Egy +10-es daeva GS elég erős, full critre pakolva (a set is) párat odacsap és sírnak a hasonló szintbeli karik... Ha huzamosabban lowlvl-en akarsz maradni templarral, riftelve, az működőképes. Daeva set -> arany pvp csuka -> arany pvp kesztyű -> arany pvp GS. Ha ezek megvannak (ebben a sorrendben), utána jön az igazi dara.

Assára sajnos nem tudok mit mondani, láttam durvákat, de inkább 40-en indul be. Nekem még nem volt. A templarral az a jó, hogy ha van rajta ruha, meg run speed, akkor igazából nem ölik meg. Spataloson van egy asmo templar, anno még 31-32 szint körül volt, meg az én rangerem is, és baromi sokat fogócskáztunk mindketten daevasetben eltnenben.. :)) Volt, hogy 4en kergettük a csávót és megúszta. :D Lv40 körülre fejezte be a komplett 30-as arany felszerelését, nagyrészt rifteléssel, néha abyssban is összefutottam vele.

Szerintem erősebb a templar, de inkább úgy mondom, stílustól függ. Priest-et csak GS-sel öl meg, a többi kaszt ellen már van esélye pajzsosan is, de atk speed akkor is kell. (alapvetően GS powa pvp-re)

Bocsi, ha több lett mint kellett volna.
  • Sáska
    Csenky, ha jol tudom, neked van templarod.. pvp-ben milyen? foleg alacsonyabb szinten?
    tegyuk fel, hogy van egy lvl30as templar, meg egy lvl30as sin, mindkettonek megvan a 30as full daeva setje a fegyverrel. A sin-nek van hide-ja, a templarnak viszont sok HP+armor...:-)
    Melyikkel lehet gyorsabban/konnyebben pvp-bol AP-t szerezni (fokent riftre gondolok)?
    En templarral igazabol a kinai servereken pvp-zgettem alacsonyabb szinten, viszont ott altalaban az volt, hogy nem nagyon oltek meg, ellenben en sem tudtam senkit megolni, mert mindig elfutottak..
  • Csenky
    "...Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jómodort meg egyefene Hol szeretik ott fikázol Hol fikázzák ott szereted..."
  • Strahd_
    mar szamol :)
  • Frosty01
    te ki vagy?
    hogy maradsz 1 óráig hide-ben? :)

nem volt aikánál egy teremtett lélek sem, úgyhogy mostmár engem is érdekel mire fel megy ez az ugatás.
  • WTFKidSgGM
    1. Egy idegen egy idegen légióból.
    2. Mert ellógtad az általános iskolai órák felét...
    3. Láttam kicsi karaktert és arról nem tehetek, hogy vak vagy.
    4. Senki nem cseszett ki senkivel, ezt már beleképzelted.
    5. Senki nem mondta, hogy közöm van hozzá, megint haluzol.
    6. Megint hülyeségeket magyarázol.

Magyarázol egy olyan bizonyítványt amit senki sem vitatott, csupán tanácsot adtam, hogyha már nagy magyar légiónak hirdeted az Inq-t, akkor vmi szint is legyen benne, vagy inkább be se lépjenek hozzátok a magyarok, mert csak a bénázást tanulják el. Látom könnyen felkapod a vizet csak azt nem értem miért. Akkor ott bénázás ment, nekem tetszett.
    Kis hisztis vagy, na mind1...
  • Koppa
    1.Te ki vagy?
    2.Figyelj, nem igazán vágom miről beszélsz, pedig átolvastam párszor, de a magyarod nem teljesen tiszta.
    3.Valóban lementünk full légió partyval megcsinálni többek között azt a questet is, meg leöltünk pár namedet arra. Nem hinném, hogy láthattál kicsi karaktert mert az a quest és környék nem kicsiknek való (40+). Senki nem halt meg a túra során. Amikor öltük a kampány quest namedet senki nem volt ott rajtunk kívűl.
    Szóval WTF?
    4.Majd, ha bárkivel is kicseszünk, pl úgy, hogy beleszedegetünk a másik növénykéjébe miközben szedegeti, ahogy azt egyesek szokták akkor írj.
    5.Mi közöd van ahhoz, mi mit és, hogy csinálunk egy full légió partiban?
    6.Ha még bénáztunk is(amire nem emlékszem konkrétan ott)az is belefér, hiszen ez csak egy játék. Írásodból feltételezem (amit ki tudtam hámozni belőle ugye)Te biztos olyan pro vagy, -aion CD-vel a popsidban születtél o_O- és veled még soha nem forduldult elő bénázás, mert a nap 24 órájából 48-at töltesz a gép előtt kockulva és már csukott szemmel végigmész egyedül Abyss összes instáján...:P

www.szanalom.hu -ra való az írásod.

Üdv:
    Huber
  • WTFKidSgGM
    Ez így van, csak vmi skillt is vegyetek hozzá, mert az a mai segítünk a kiskarinak a seiren treasure questben, honfitársat leszarva úgy, hogy az 50es karikat megszégyenítik a 40esek azzal, hogy a questmobot ölik meg csórinak nem a patrolokkal foglalkoznak Mennyi volt a respawn 10 perc, kis game mechanism nem ártana tanulóba. Csak azért mondom, mert noskill nélkül nem lesz mit villantani később már ha akartok is vmit elérni. Legalább nem nekem kellett várnom sokat míg újraéledt, az idő pénz :)
    Na peace.