Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkabb irj a jatekrol pls.<#sniffles>#sniffles>
bár végülis elképzelhetõ, hogy tényleg az, bár hmm...na mindegy, végülis nem ránk tartozik.
izlések és pofonok, ahogy mondani szokták...
Menet kozben felvettunk elysia foldjen meg egy maganyos spiritmastert es egy rangert, s igy oten portyaztunk kb 2-2.5 orat. Nagyon jo volt, megcsinaltunk par questet, s bevertunk sok botot, playert. Tobbszor elofordult, hogy igazi small scale pvp jott ossze, bar a legtobbszor -valo igaz- solo vagy duo emberekbe futottunk bele. Mindenesetre jo kis adok kapok volt, be is jott majdnem 3k AP, es nagyon jo moka volt. Menet kozben megtalaltuk a riftet ami Asmodea-ba visz vissza, azt kempletuk kicsit orizve a mi birodalmunk nyugalmat, majd mikor mar kezdett forro lenni a helyzet attaboroztunk a sivatagba megbenitva az utat a Fire Temple-hez.
Tobbet nem is megyek alliance-al riftelni, mert a group nagysaga miatt konnyen felfedeznek, s a tapasztalatom az, hogy az ilyen alliance-ek sokkal kevesbe tulelo kepesek, mint a kisebb osztagok, akik gyorsan tudnak egyutt mozogni, ezaltal elkerulve a nagyobb osszetuzeseket az ellenseggel.
Szoval tudom, hogy sokak szerint pvp nincs etc, de azert az ilyen estek mindig fellelkesitenek, amikor idegen emberekkel partiba verodunk, s par oras kozos roaming/quest/gank/pvp izgalmak utan felvesszuk egymast friendlist-re, hogy ezt maskor is megismeteljuk😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Itt hátha.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
az még napi 1 óránál se nagyon elég:S
Bár, ha azt veszem h wowot bírtam 2 hétig napi 8 órával, és csak 1 gigás volt a netem...:S
Egy hónapban sztem 60 óránál többet nem nagyon játszanék, de azthiszem jó lesz bõvebben utánanézni:S
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Szereny velemenyem hogy 3GB nem eleg .... ( bar ez a jatszott orak szamatol is fugg )Szerintem 30-40 orara talan eleg a 3GB ... talan.
ゾルターン
Sajna neten nem nagyon találok semmit, h mennyi netet fogyaszt, szóval ha valaki hall minket<#help>#help><#help>#help><#nemtudom>#nemtudom><#help>#help><#help>#help><#conf>#conf><#help>#help><#help>#help><#kerdes>#kerdes><#banplz>#banplz>
ゾルターン
wow kb 30-50kb-ot evett, sztem aion is max a dupláját:S
Jo lenne tudni mennyit eszik meg az AION ...... a mobil nettel vigyazni kell mert mind a fel es a letoltes beleszamit a korlatba ( nalunk 1GB ; 3GB ; 5GB van ha tobb kell az mar elofizeteses. )
ゾルターン
Azért nem lenne baj ha valaki megerõsítené, bogarat ültettél a fülembe xD
Amugy megy a game mobil net-el ??? ( nem tartom valoszinunek de lehet masnak van tapasztalata ezzel kapcs. )
ゾルターン
Bár, legalább nem kell óra, félóránként ordítt h "SOKAT ÜLSZ A SZÁMÍTÓGÉP ELÕTT..."
ゾルターン
LFG nem is lattam meg hogy group-nak ranger kellene .
Holnap megint kezdodik a kockulas .... 2,5 nap non-stop <#zavart1>#zavart1>
ゾルターン
Nemsokat játszottam wowot origin, de láttam közös chatan hirdetéseket, mint pl.:
Resto shaman kerestetik 2v2re, 500dollárt fizetek minden megnyert csata után //Blood DK//
Szóval ha valakinek kell egy elyos ranger (ha muszály akk Asmo is lehet), akk karácsony után veszem meg a játékot, és 100dolcsival is beérem😄
Ez a "Dream job" egesz nap Aion .... es meg fizetnek is erte. A fejem nem fajna.
Ez a WoW-os story kiraly lehetett ... FBI agent-ek a honuk alatt 9mm-es es kockulnak a gep elott pedokra vadaszva ..... coooool
ゾルターン
"-Megvizsgáltad már a talajmintákat amiket küldtem?
-Ne most! Épp csatlakoztam egy sötét kobold csapathoz, hogy együtt
fedezzük fel Azora tornyát
-Ez egy videójáték?
-Ez egy MMORPG te tudtatlan!..."
(nem copyztam, függõ vagyok😄)
Soul Pauldrons
Manastone: Shield Defense +21 (4)
Manastone: HP +65 (2)
Pit Mail
ゾルターン
Gondold el ... PvP es egy CIA-st gyursz eppen .... az meg m...f...-ik az irodaban .
ゾルターン
ゾルターン
Hülye ügynök belogol a 12évesvagyokésvannakmeztelenfotóim karival, aztán szépen rá is cuppan a sok gyökér😄
Most jut eszembe ... mi van ha teroristak hasznaljak komunikaciora a gamet ??? Belso e-mail , nincs FBI , CIA ....
Vagy milyen karival nyomhatja binladen ??? Vagy az FBI ??? <#smile>#smile>
A masik hogy nem szerepel sehol hogy nem kaphatsz barkitol barmit a jatekban .... azert ha valaki komoly elofizeto , raadasul kemeny osszeget fizetett a game-ert .... nem hiszem hogy bannolnak.
ゾルターン
Szerintem a power leveling az csalas ( vagy inkabb hulyeseg mert a jatek elveszti ertelmet )
ゾルターン
ゾルターン
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
ゾルターン
Köszi az infót, akkor nemfélek a win7tõl😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
ha valaki törtön kezdte a játékot és kipróbálná a fizetõst akkor elég befizetni egy hónapra vagy a játékot is meg kell fizetni?
Viccet félretéve elég szánalmas lenne, ha tényleg felbukkanna ott ezután néhány 40+os hun elyos vérpistike. :p
"...(max) a zöld receptek Worthy re" /he?/
Ezt írtad elõször, már bocs, de ott van. Most másodszor nem ezt írtad, a második hsz-ed helyes. És nem minden zöld proccol kékre, a második hsz-ben ezt is javítottad.