Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg olyan lassú a fejlõdés a játékban?Mert próbaképp kipróbáltam törtszerveren csak hogy lássam hogy fut a gépemen meg ilyesmi, és itt kb 3 óra alatt elértem a lvl 10+-t.Elvileg ez egy normal rate szerver, úgyhogy most vagy nem az, vagy nem lassú a fejlõdés, vagy csak magas szinten az? 😄 Válasz helyett ne álljon le senki anyázni légyszi mert ki mertem próbálni törtön a játékot, mert tudom hogy a közelében sincs a játékélmény az eredetihez képest, stb.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

nagyon ropod 😊

0Fritz0
Michael Flatley sehol sincs.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

, lényeget kihagytam: Kahruun asmo oldal. 😊

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

Ealdó:
Account, Lv49 Sorc jo cuccok legjobb stigmák skillek.
25 SM Ruha nélkül komplett skillek megvannak petek.
23 Assasin 35 kék fegyók ruhák elöre
5mil Gold.
Január 5ig. feltöltve.

Továbbá másik account: Templar 44 lv kék cuccok sárga fegyok full skillek stb..

Pm rám ha érdekel.

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

gurubefree
A paypal erre van kitalalva .... egyszeruen jelzed a paypal fele es a paypal visszafizeti az osszeget . ( leemeli az elado szamlajarol )
De az esetek nagyreszeben nem fajul idaig egyszeruen az elado vissza adja a penzed.
Az ebay ugyan ezt teszi ..... 2 esetben is az ebay vissza fizette a penzem ( hamis Nike cipo : teljes osszeget , kerekpar vaz nem megfelelo allapota miatt vissza kaptam £100-ot a £250-bol. )

ゾルターン

Hogy kapod vissza ha szivatás?

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

hát most 1 ideig biztos nem tudok rá forditani, talán leghamarabb 15. e fele, de akkor meg már böven benne leszek a vizsgákban, szóval leghamarabb talán karácsonykor leszek megint Aion világába :S ami kicsit rossz mivel a báránykáimat terelgetni kéne 😄

nah, addigis lesz valahogy 😊

A többiekkel meg nem kell foglalkozni.

gurubefree
En mar nem is irok mert csak a fikazas van belolle .Szolj ha kell a time card .

ゾルターン

ez a szombati nap nem az Aion topicé 😄

már megszokhattad/tátok volna az elmult egy honapban nem csináltak mást, mint fikázták a játékot, majd letiltották öket most meg keresik mibe köthetnének még bele...

Inferno

PS3/X360 user: Infernohun

üdv

lenne 1 kis gondom, regelnék accot az aion-hoz és nem jó neki a bankkártyám, gondolom elfogadna másik game cardot is hozzá, de nem tudom hol tudok beszerezni, mert a legtöbb helyen csak az alapgame-et árulják. mondanátok 1-2 boltot pls 😛

ty
gurubefree
Nekem mukodott .... a sracnak jo a feedback-je .Eladott mar nem egyet .
Ha paypal-al fizetsz egyszeruen visszakapod a penzed ha szivatas.

ゾルターン

Elküldöm a zsét õk meg a kódot? ennyi?

És ha szivatás?<#miaz>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

gurubefree
Ebay .... en onnan vettem a 60 naposat £17.99-ert. 30 perc mulva kuldtek a kodot e-mailen.

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Köszi!

Még egy kérdés. Van valami oldal ahol online lehet venni game time cardot Aionhoz. Mert gondolom az EU-t euroban kellene fizetni, $-ban meg olcsób lenne.

Sáska
szerintem a spataloson jatszik a legtobb magyar, kb egyelo aranyban oszlik meg az asmo es az elyos oldal.
De mas serveren is vannak magyar legiok.

Melyik serveren és melyik oldalon játszik a legtöbb magyar, azt tudni ?

gurubefree
koszonom.

gurubefree
hozod a formad baratom ..... <#taps>

Az ilyen megnyilanulasok alltalaban a penisz nem atlagos ( rovid ) meretere utalnak ezert a "beteg" probalja az embertarsaiban keresni a hibat ....
Amugy 12 orat dolgozok.

"1. Feltunesi viszketegsegben szenvedsz, senkit nem erdekel milyen recipe esett."

Ha nem erdekel nem kell vele foglalkozni !!!!Bar ez valami "magyar" hulyeseg nalad hogy mindig masokkal vagy elfoglalva .... inkabb magaddal kellene baratom .

Zomil
külön van cdkulcs

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

hali mi a Kalil szerveren vagyunk

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Strahd_
szerintem igen

Köszi szépen. Még egy olyan kérdésem lenne, hogy van külön eu/us serial , vagy az eu müködik az us serverekre is és az us meg az eukra csak át kel állítani a klienst vagy van külön us cd kulcs amivel csak USen lehet , meg külön eu cd kulcs amivel csak eu servereken lehet játszan ?

Strahd_
<#eljen> agreee

Sáska
3. unatkozik meloban, s gondolta megkerdezi.

en is sokszor azert kerdezek, mert
a) epp nincs sok dolog a munkaban
b) nem tudom megnyitni az adott oldalt, mert "the websense category Games is filtered"
c) hogy legyen valami jatekhoz kapcsolodo post is, ne csak off.

;-)

Strahd_
http://aionwh.com/ah.php?type=search&lvl=0&or=2&fam=&seek=Design%3A+Expert+Sobi+Gloves&sid=201

bar nem tudom mennyire pontos meg mennyire veszik 😊 jo lenne eve online fele piaci mutatok az arakrol.

Me0w
1. Feltunesi viszketegsegben szenvedsz, senkit nem erdekel milyen recipe esett.

2. Ha nem birod ki azt a 4-5 orat a meloban, hogy megtudd, mennyit er a brokernal egy item, akkor te igen beteg vagy. Ha pedig nem igy lenne, akkor lasd #1.

Together we'll fly someday...

legalább van mit<#ejnye1>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

gurubefree
Nem mondod .... ha mar ennyi eszed van akkor azt is elarulhatnad hogy ezt a melobol hogy tegyem ( erre meg nem talaltam megoldast ) Arra sem hogy mar a brokernel van par napja de nem kell senkinek es eppen ezert kerdeztem talan valaki mond egy realis arat . Ehelyett jossz azt osztod az eszt .
400k-ert mennek ... 380k raktam ki mind a kettot de nem kell senkinek :-(

Strahd_
minden karakter, es 1 szer kapja meg mind 😊

Lenne egy olyan kérdésem , hogy akinek Collectors Edittion -ja van az a bonuszokat (szárny stb.) az összes karakterére megkapja vagy csak egyre?

Marcinko
köszönöm Krinyó és Fehércsoki a válast

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

amennyi idõt belefektettél, hogy megkérdezd mennyiért menne el annyi idõ alatt bemehettél volna a brokerhez és megnézhetted volna milyen árban van kb...

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

gurubefree
aion gold-ra gondoltam.

Running
Pár euróért kb...

gurubefree
Design: Expert Sobi Gloves
Design: Expert Sobi Bandana

Ezeket mennyiert lehetne elpasszolni???

Kahrun szerver Asmo oldal lv 49. kék, sárga zöld cuccokban lévö, sárga fegyós , full Skillel stigmávakkal felszerelt top sorcerer elado 5mil kinhával cucokkal.

+ másik account 45 ös templárral eladó

(egyelöre semmi nem biztos de nemtudom hogy megy ez az eégzs lesz a pénz kövi hónapra vagy sem..., akit mégis érdekelne ez irjon pm-et, De elöre szolok az eladás még nem biztos !!)

Krinyo
van us és eu aion külön

Fehercsoki
Nem tudom,hogy van-e US és EU cd kulcs,de a régiót szabadon átállíthatod EUról észak amerikára NCSoft launcherben,a legolcsóbb módja szerintem ha aion time cardot veszel(azaz nem ncsoft time cardot,ami mindenre jó,hanem külön aionosat).

Olyankor mizu, amikor 9 leszek, felugrik a questes ablak, és véletlenül pont akk nyomtam esc-et?<#nevetes1><#nevetes1><#help>

Marcinko
Sziasztok !

Lenne egy kérdésem: Az AION nak van EU vagy US külön változata ? Azért kérdem mert az ebayen láttam original ban áruljak és a matek szerint pont 3 k-val olcsóbb mint Magyarországon. Ez mondjuk nekem azért érdekes mert mire megjön addigra talán lezs ujra netem is szóval az idõkiesés nekem annyira nem érdekes.

Ja a köv. kérdésem pedig hogy a timecard beszerzésnek pontosabban a havi fizetésnek mi a legolcsóbb módja ?

Elõre is köszönöüm addig is jó játékot nektek

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

Hali
Telemachus serveren játszik valaki innen?
Nem találkoztam még magyarokkal...<#shakehead>

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

gurubefree
<#eljen> koszi. Ez a baj sok emberrel hogy inkabb masokkal van elfoglalva mint hogy magaval foglalkozna .

majd az advanced hidet az assa és a ranger...

viszotn van növény aminek van egy melléktermése (nem tudom az item nevét) 10 secig azzal is átlátnak a basic hideon. =/

Tatyla
assa,ranger,sorci ennyi...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sáska
en ugy tudom, hogy ezek csak hozadekai az 1.0-nak, amikor meg volt magic crit. Balancolni probalva felemeltek az alap magic sebzest, s kivettek a magic crit-et, ellenben nehany ilyen bonus ado item bent maradt.

en is kerdeznek😊
az alap hide-ot melyik classok latjak scoutok (hunter's eye) es ha jol tudom, a sorcereren kivul?

Strahd_
magical crit mukodik vagy meg csak disz a jatekban marmint a + magic crit et ado targyak?

Nagyon kössz, nem pont ott, de a linkbõl kiindulva megtaláltam, kb 5mega 1 óra...szal 3000megás nettel az potom 600óra aion egy hónapban, ami napi kb 20óra, azmeg valamire csak elég😊