24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Csenky #14085 wtf? Menjé' L2-zni. -
Vicodine #14083 Nemsokára meglesznek a várva várt szerverösszevonások,igy attol nem kell félned hogy nem lesz élet a szervereken,azthiszem visszasirsz majd 1-2 magányos napotXD -
#14082 Jo hat emailt mar kuldtem de telefonszam meg nincs... -
#14081 Support level... meg 1 oran keresztul dolgoznak -
#14080 Megprobaltam de nem sikerult, meg mindig nem tudok se belepni se passwordot valtoztani :((( -
#14079 pedig elviekben default nak az NCSoft jelszot adja meg.
Probald meg azt hogy a master accountnak valtoztatsz jelszot :) hatha ugy engedi -
#14078 De pontosan igy van.
De ott keri a Current Passwordot. Az meg nem letezik, mert en olyat nem adtam meg.
Probaltam a steam passt es a NCSoft master account passt. Egyiket sem fogadta el.
>:( -
#14077 amikor belpsz az account oldalon, akkor a game accountok kozott kivalasztva az Aion-t lesz egy menupont hogy change password nalad nem igy van? -
#14076 Igazabol ha mar maga a eu-s NCSoft master accountom belul nem tudom megvaltoztatni az AION passomat, akkor tuti nem az a gond, hogy a kliens melyik.... :(
De az a furcsa, hogy nekem CD kulcsot sem kellet sehova beirnom, azonnal hozzarendelete a jatekot a master accountra ahogy megvettem... -
#14075 jatekbol nem fogadja el? akkor nezd meg hogy eu vagy us kliensed van e -
#14074 De van mar account a jatekhoz. Ott van benne, el tudom erni.
Steam-rol lett vasarolva. -
Csenky #14073 Be kell lépni az NC Master accountodra, és azon belül regisztrálni a játékhoz egy külön accountot. Nem ajánlatos ugyanazokat az adatokat megadni. -
#14072 Sziasztok!
Tegnap megvettem STEAM-en a jatekot. Csinaltam NCsoft master accountot. Letoltottem a jatekot es amikor belepnek nem fogadja el az informaciokat.
Az NCSoft user es pass nem ugyanaz kell legyen mint maha a jateke? En nem kaptam semmilyen mailt, hogy a jatek belepesehez mas user vagy pass-t kellene hasznaljak.
Tud valaki nekem segiteni? -
maniac001 #14071 Az egyik itemnek nem volt hely az inventoryban és úgy tűnt el hogy nem tudtam kivenni :)
Postásban maradás tipikus esete :) -
#14070 Ha megnyitod a levelet olvasottnak akkor bizony eltunik a nyerk ;) postaladaig el kell setalni -
#14069 Nos a neved alapján (ha csak nem egy lvl2-es karid van) nem tudom, melyik szerveren játszol és melyik frakcióval, de Asmo oldalon Spatalos szerón van aktivitás. A Galamb Off és a Halál Angyalai klánokban szinte állandóan online valaki. HA-ból most is 4-en, (mindjárt öten) online.
Illetve mondhatoim, hogy a Last Stand is aktív az Elyos oldalon, hiszen sokszor találkozunk velük. :) -
VvD #14068 Sziasztok!
Azt kérdezném, hogy mekkora élet van most Aion magyar oldalon? Már pár napja (hete:)) gondolkodok, hogy visszamegyek, de igazából az agyatlan magányos grind nem fog meg. Ezért érdeklődnék, hogy most a légiók, az élet mennyire aktív? Az oldalon erről azért nem sok infó van sajnos.
UI: hivatalos, füzetős játékra értem természetesen. -
#14067 pontosan úgy. meg kell venni a játékot eredetiben, kapsz hozzá egy egyedi kódot, regisztrálsz az official oldalon, a dobozoshoz jár egy hónap gamecard is. megadod a bankkártyád számát a további fizetésekhez (átutalásos) és máris aktiválhatod a gc-d, utánna pedig eldöntheted h átutalással fizeted e a kövi hónapokat, vagy gamecarddal.
havi átlag 3700ra jön ki ha visa kártyával fizetsz ( a mostani időkben )
gc-t pedig nem tudom, mert nem élek vele, de durván ennyire jöhet ki az is.
ezért cserébe pedig elméletileg színvonalas, bugmentes, játékélmény vár rád. és ez nem csak standard marketingprédikáció, valóban teljesen más világ a tört szerverekhez képest. -
Lywya #14066 És aki fizet érte... havonta X összeget, az hogy működik? -
Csenky #14065 Azt jelenti, hogy ezen a fórumon főképp olyanok vannak, akik fizettek a játékért, és havonta továbbra is fizetnek/ünk. Ezáltal nem tudunk semmit olyan szerverekről, ahol a játék bugos utánzatával játszanak ingyen, mint pl ott, ahova Te akarsz csatlakozni azzal a launcherrel. Kérdezd meg a bátyád haverját, hogy mi a teendő, vagy nézd meg a szerver honlapján.
Egyébként valószínűleg régi kliensed van, amit update-elni kellene, hogy felengedjen a szerver. Sok sikert hozzá. -
Lywya #14064 és az mit jelent...? -
#14063 Fail,az bizony tört szerver,itt nem tudunk segíteni. -
Pilutika #14062 bazzeg ilyet nem tok fizetni be hónbapot mer nem elérhető az a fos oldal... -
Pilutika #14061 a nc master accot nektek se adja be? -
Lywya #14060 IALauncher az indítóm. Nem tudom privát-e, kaptam bátyám haverjától :S -
maniac001 #14059 Hát 7 hónap alatt egyszer sem tűnt még el az a nyerk izé csak most. De legalább megjelenne egy levél ikon mint amikor új levél érkezik (mert érkezettugye) de semmi. Huber SR kellős közepén oldotta meg a gondomat, hála és sör jár neki :) -
Csenky #14058 És ezt az NCSoft launcher írja? Nem direktbe akarod indítani a klienst? Nem valami privát launchered van? -
Lywya #14057 A következő hibaüzit kapom....
You must update your client via the NCSoft launcher.
If you need help, please visit the forums.
Ez nekem nem mondott sokat... -
#14056 igen, pont a minap kerestem meg valakit a banner muhely topicban, hogy segitsen nekunk egy uj bannert szerezni. Koszi a linkeket, alapnak biztosan jok lesznek, majd forwardolom oket, s remelem kapunk egy izleses kepet hamarosan.
-
menorel #14055 Lywya: Ezt irtad: "Kiírta az indítóm hogy le kell töltenem valami új cuccost hozzá... tudja valaki mi ez és honnan tudom letölteni? "
Esetleg megosztanád velünk, hogy konkrétan milyen "új cuccost" szeretne veled letöltetni a Launcher? Ez ugye azért kérdezem, mert a launcher lényege, hogy Ő tölti le a dolgokat, nem bennünket kér meg hogy töltsünk le bármit is. Tehát ha adnál egy kicsit több infót, akkor talán tudnánk segíteni. Jelenlegi formában én - és minden bizonnyal a többiek is - értetlenül állunk a problémád előtt. -
menorel #14054 A régi "motorosok" még biztos emlékeznek, hogy a fenti "fehér" mezőben valaha egy nagyon aranyos Aion "pillanatkép" volt látható. Ha jól emlékszem akkor még Shayana készítette (ilyen flashes bizbasz volt) és Tatyla hostolta hozzá a képet. A flash eredeti elérhetősége: http://silkroad.extra.hu/aion/sg_banner_aion.swf
Mivel Tatyla abbahagyta a játékot és mivel az extra.hu fizetős lett néhány hónapja, ezért már nem elérhető a flash, így nekünk csak egy nagy és csúnya fehér kocka maradt.
Ha jól látom akkor Sáska a topic adminja, ő le tudná cserélni valami standard Aion logóra, ami egy fokkal jobb lenne.
Néhány tipp hogy mire lehetne lecserélni:
-
Lywya #14053 Hát lehet szőke vagyok, de nekem még most sem jó... :)
Nem segítene nekem valaki szájbarágósan? -
#14052 7 honap alatt erre nem jottel meg ra? ;) -
maniac001 #14051 Megoldódott, köszi Huber :) -
maniac001 #14050 Nagyon beszoptam valószínűleg!!!
Elküldtem magamnak a 7 hónapos ingame rewardokat, de a koronának ami AP-t ad nem volt hely az inventoryban. Kidobtam egy potit de a postás nyerk vagy mi a szar az eltűnt. Akkor elbuktam a koronát? vagy hogy lehet visszahívni? A support oldalon van 1000 link meg hogy create account pedig van account. Van valami niormális email cím amire válaszolnak is?
-
#14049 INQUISITORS légió a Castor szerver Asmodian oldalán továbbra is vár minden aktív magyar játékost!
Keressetek minket Ingame!
Üdv:
Huber -
#14048 Mindenkinek hófehér a fenti téglalap alapú több bannernyi* tér.
Idézet egy leírásból: "Egy banner átlagos mérete 468*60 pixel, de természetesen más méret is van.."
Azért ezt a felső hatalmas teret bannernek (szalaghírdetésnek) nevezni.... :)
-
Shaenis #14047 nekem is hófehér, de bejön a design így :) -
#14046 a banner csak nekem hófehér? :S -
#14045 Kint vagy már variance blogon is:)