24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
menorel #14125 Sephi: Ilyenek ezek a Last Standesek :) Keresd ingame: Klei, Spartian, Adren. Sok sikert.
Sáska: Energy of Salvation valami nagyon érdekes dolog. Konkrét mechanizmus nincs hozzá, de a lényege, hogy bizonyos mérőszámok alapján figyeli a rendszer a karaktered progressét és ha úgy itéli meg, hogy lassan haladsz, akkor kapsz egy extra +30%-os XP bonus-t. Nem hiszem, hogy fogsz hozzá találni aionsource-on vagy akárhol konkrét mérőszámokat. -
#14124 Meg egy barbi :) -
#14123 rajtam is meg csak 1x volt, annyira nem is figyeltem.
Aionsource-os forumokon talan van valami erdemi info rola, de a munkahelyrol azt nem tudom megnyitni.
-
#14122 Koszonom a valaszokat.
Spataloson vagyok az Elyos oldalon. Jelenkeztem a Last Stand-ba de nem valaszoltak :( -
#14121 :) mert azt nem tudtam soha nem hasznaltam. -
Csenky #14120 Ja meg még valami, craftolás közben még sose került rám, teljesen nullXP mellett jöhet csak? A legminimálisabb (akár gathering) xp is meggátolja a buff jelentkezését? -
Csenky #14119 Tegnap először rám is felkerült a salvation bónusz. Viszont az tűnt fel, hogy semmi jele nincs, meddig tart, akár időben, akár xp mennyiségben. Erről nincs valami infó? Mert így azt sem lehet mérni, hogy ha belogolva vagyok 2 órát ill 10 órát xpszerzés nélkül, ez mennyire fog látszani a salvationon? -
#14118 Ket fajta rested bonus van, mindketto lvl15-tol aktivalodik:
Energy of Salvation: ez akkor kezd el toltodni, ha online vagy, viszont az online eltoltott idohoz kepest lassan megy fel az XP-d (pl. private store-al vagy belogolva). Kilogolas untan 15 perccel resetelodik ugy tudom.
Energy of Repose: akkor toltodik, mikor offline vagy (ez a klasszik rested bonus)
-
menorel #14117 Ugylátom, csak a private store-ra nem kaptál választ:
- alapértelmezetten az "Y" gombra nyilik meg a private store, de egyébként a menüből (F10) is eléred "Private Store" cimke alatt. -
#14116 - Igen egy bizonyos ideig van rested bonus.
-
- Melyik serveren? Melyik oldalon? Ha Spatalos Elyos akkor Heroes vagy Last Stand (utobbi nagyobb ha jol tudom)
Ha Spatalos es Asmo akkor Galamb Off vagy Halal Angyalai (utobbi nagyobb ha jol tudom)
:) tobbi szervert sajna nem tudom
-
#14115 Nagyon szepen koszonom. Kozben felmerult meg :
- Lehet itt is pihenni hagyni a karidat amikor kilesz es akkor gyorsabbanm kap EXP-et?
- Sajat bolt nyitasra hogyan van lehetoseg?
- Melyik magyar Guild-et ajandlod?:) -
Csenky #14114 14107-es hsz (pont 7 hsz-szel lejjebb):
"Spataloson ely és asmo oldalon is van legalább 2-2 magyar légió, Castoron asmo oldalon van legalább 2 magyar légió elyt nem tudom. Meg a többi szervert sem tudom." -
#14113 28 éves fejjel mai napon nekivágok a játéknak...kérdésem melyik szerverre és oldalra menjek hogy HUN társakra leljek egy jó légióban? -
menorel #14112 Nem szünt meg az AionHUN. A tárhely szolgáltató cseszett el valamit. Cori már intézi a probléma elhárítását. Remélhetőleg hamarosan orvoslásra kerül a probléma. -
menorel #14111 Sephi:
- Bármennyi szakmát felvehetsz, de csak kettő szakmát vihetsz el mester fokozatig. Cleric: Alchemy és Cooking, vagy Alchemy és armory crafting.
- Divine Power (DP): lvl10-től kezdődően fogsz kapni Divine képességeket. (lvl50-ig összesen 4-et) ezek bizonyos mennyiségű DP-t használnak el és cserébe "isteni" erelyű képességeket szabadítasz fel. Cleric esetében: 2000 DP= 50% mana és HP töltés, 3000 DP=20% HP-t tölt vissza 2 másodpercenkét a teljes partynak 5x, 4000 DP= ha jól emlékszem akkor 8 targetre rak fel egy elég durva dotot, ami finoman a halálba sebzi azokat. Továbbá van mégegy 4000 DP-s skillje a clericnek= teljes party kap +20% HP-t és a healek is +20%-kal nagyobbak (fél vagy egy percig)
- Igen van, Brokernek hívják. A főváros Trade District területén és a nagyobb városoknak találod meg
- Fegyver esetén az enchantolás növeli a fegyver sebzését, armor esetén pedig az armor által nyújtott physical def-et, HP-t és crit immunitást. Minden tárgyat +10-ig lehet enchantolni, kivéve az arany (fable) és erősebb tárgyakat, amiket +15-ig
- Nem értem, de lényeg a lényeg, fejleszd folyamatosan a Essence Tappinget, mert lvl50-esként eléggé gáz lesz elkezdeni húzni.
- General Goods Vendortól, minden városban és nagyobb helyen lehet találni.
- A mob nehézségét. 1-6-ig lehetnek pontok, az egy pontos a leggyengébb. Egy szintedben lévő négy pontossal bár még könnyen elbánsz, de időben tovább tart...
- Ezt nem értem, ha a nameplatre gondolsz, ami a neve körül van (ilyen penge szerűségek), akkor az jelenti a mob besorolását. Van a sima mob, az elit, a hero és a legendary. Ez az jelzi, hogy a megöléséshez mekkora party ajánlott. A szintedben lévő eliteket a legtöbb classal nem tudod egyedül megölni, már ahhoz is party kell. -
#14110 Elore is koszonom annak aki megvalaszolja a kerdeseimet :) -
#14109 Jol van egy probat meger. Sajnos lusta vagyok utana olvasni ezert hatha valaki valaszol ezekre :
- Hany szakmad lehet? Limitalva van? Cleric-nek mit ajanlotok?
- Mi az a zold bar a mana alatt? Mit csinal ha megtelik?
- Van e Aukcios haz?
- Azt a kovet amit egy ITEM-bol kiszedek megnoveli az adott targy (amire hasznaltam) Enchant levelet +1 -el. Ez minek jo?
- Essence Tapping aszongya tul low az item es ezert nem no, de valamiert 32p van a zarojelbe irva a muveletkor. Nekem az mikor not meg ennyire, hisz Verteron Swamp-ba kezdtem el eloszor es azota is harmat szedtem.
- Honnan szerzek Odella Powdert?
- A mobok neveinek ket oldalan azok a piros pontok mit jelentenek?
- Tovabba kijelolt mobnak van egy jele, az mit jelent?
-
VvD #14108 Mi a fene, megszünt az aionhun.hu? Tárhely oldal jön elő. Mondjuk igazából tényleg nem nagyon volt látogatottsága. 1 éve sokkal többen mentem fel rá és a fórum és havi 4 hozzászólással működött. -
Csenky #14107 Spataloson ely és asmo oldalon is van legalább 2-2 magyar légió, Castoron asmo oldalon van legalább 2 magyar légió elyt nem tudom. Meg a többi szervert sem tudom. -
petyac #14106 sziasztok!
lehet hülye kérdés,de melyik szerverre érdemes menni mint magyar? vagyis melyiken van viszonylag sok magyar? -
#14105 -
Vicodine #14104 végül is ez a forum azért van hogy a játékkal kapcsolatos kérdéseket ide tegyük fel,és arra válaszolnak aki tud,de ha nem akkor bocsi -
#14103 Van itt valaki aki hajlando lenne MSN-enen nekem par kerdesre valaszolni, a jatekkal kapcsolatban? Ha igen, akkor privibe kuldje el a MSN cimet.
koszi -
Snau #14102 Q: When will the server merges happen?
A: The server merges will happen on Wednesday, July 7 2010.
Q: What servers will be merged?
A: The following list is how the new servers will look for EU Territories:
Europe
New Spatalos Server (ENG)
Spatalos & Gorgos
New Telemachus Server (ENG)
Telemachus & Castor
New Perento Server (ENG)
Perento, Kahrun & Kalil
New Kromede Server (GER)
Kromede & Votan
New Thor Server (GER)
Thor & Nerthus
New Balder Server (GER)
Balder& Lephar
New Urtem Server (FRA)
Urtem & Vidar
New Suthran Server (FRA)
Suthran, Arbolu & Deltras
North America
New Siel (West Coast)
Siel & Ariel
New Vaizel Server (West Coast)
Vaizel, Kaisinel, Yustiel & Fregion
New Israphel Server (East Coast)
Israphel, Lumiel & Marchutan
New Zikel Server (East Coast)
Zikel, Triniel, Azphel & Meslamtada
New Nezekan Server (Oceanic)
No Change -
#14101 Elvileg lehet belőle morfolni kék követ, ami már többhöz és az árfolyama is jogg most, de ha jól tudom ehhez kell Divine-ből valami reci. (persze lehet, hogy tévedek) -
#14100 ja csak nem sokhoz... -
#14099 Fegyverek készítéséhez alapanyag. -
#14098 master superb weapon fluxxal lehet BÁRMIT is kezdeni? -
#14097 a hülye azért nem vagyok -ba biztost találsz.. legalább is én mindig látok ott aiont + 60 napos feltöltő kártyákat is találsz de azt nem ott ajánlatos megvenni.. ha pesti vagy akkor a cdgalaxisba is van valószínűleg :) sok sikert a kereséshez -
Vicodine #14096 ez cool:D -
Lywya #14095 Köszi az infókat! :)
Remélem cora vagy media marktban lesz akkor :)
Akkor megéri megvennem? Remélem segítetek utána, hogy mit is csináljak még... :) -
#14094 Itthon 12k,külföldről pedig kb 7-8 ezer körül megkapod,forinttól függ:S -
Csenky #14093 Áruházakban, játékokkal foglalkozó üzletláncokban, digitálisan az NCsoft oldalán, esetleg google segítségével. -
Lywya #14092 Értem, köszi. És hol tudnám megvásárolni a játékot..? -
menorel #14091 Sáska: köszönjük a banner-t, meg az aktualizálást, linkeket, stb. (a blog és a LS linkért külön köszönet részemről) -
#14090 Assault on Balauera EU preview:
-
#14089 thx; akkor nalam van a hiba, bar ugyis chrome-ot hasznalok. -
#14088 FF OK -
#14087 IE8 okés. -
#14086 PJack a bannermuhely topicbol volt olyan rendes, es osszedobott egy uj bannert. big thx neki! par linket is kicsereltem, mert mar elegge elavultak voltak, illetve kertek, hogy szedjem le. Ha van mas linkekre is igeny, szoljatok.
(valamiert a banner nalam csak Chrome-al jelenik meg, IE-vel semmi. valaki masnal latszik?)