Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vidd el azért a karit lvl30-ig ha már megveszed.

Addig jó a game 😊
<#eljen>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Rendben köszi!Tehát ha lejárt az egy ingyen hónap és nem akarok tovább elõfizetni akkor csak simán cancel subscription.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Ha paypal-t adsz meg fizetési módnak, akkor elõre levonja.
nem fog😊 csak ha letelt az 1 hónap

És akkor ha mondjuk egy 1 hónapos subscriptionre megadom a bankkártya számom akkor ugye nem fog levenni még 3k-t?Mert ha igen akkor van egy eladó AION key-em ;D

Vagy Gamecardot😊

Wowban is ugyan ez volt, de azt ki lehetett játszani a 10 napos triallal😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

nem, de meg kell adni egy bankkártyát kezdésnek

Megvettem direct2drive-on a gamet, de mikor megcsinálom a game accountot akkor még külön kér egy elõfizetést.Most akkor még elõ kell fizetnem egy hónapra hogy játszhassak?

Jama, ha olvasod a forumot, írj már rám 1 privátot plz
köszi

Me0w
Azt jelenti, hogy a temahoz nem kapcsolodik szorosan (vagy egyaltalan) a dolog.

Together we'll fly someday...

hát igen, ez kakika... XD

van még valaki aki accountot árul? Érdekelne 2. pm me informáciokkal és árral plz, köszi

vágom vágom,neked az jön hát ez van,csak kérdeztem mert kiváncsi votlam!más véleményen vagyunk,de hát nem is ugyanaz a nevünk..😄 amúgy ezt pls fordítsd le:irreveláns.csak mert fingom nincsen mit jelent de érdekelne😊
Én ezeket tapasztalatból mondtam... kérdezted, hát válaszoltam. Én ezért próbálok usa accot szerezni és módot, hogy ott tolhassam. Az egy másik játékos közösség, más morál, nekem sokkal könnyebb volt usa közösségben csapatot találni és élvezni a játékokat, mint eu-n. Talán kevésbé egocentrikus az ottani közösség. Nem tudom az okát, de ez irreveláns is.

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

Én isohunt.com-ról szedtem torrenttel, kb 45 perc volt a felpeccselés.

nana miért nem szeretnéd? 😄

Magas szinten melyik karival lehet jobban haladni a sorcerer-el vagy a chanterel?
Ez a 2 kari tetszik a legjobban de nemtudom eldönteni melyikkel játszak.
A másik meg hogy pvp-ben melyik lesz jobb?

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Van valahol nagyon friss kliens? Kedden újra kell raknom a játékot, nem tudom mennyire örülnék, ha a dvd-s verziót peccselné fel... 😊

Hogy lehet tobb ember, amikor egy szervernek fix a kapacitasa?
Ha tomeget akarsz, menj a spatalosra. 😊

Amugy az aionwh.com meg atjon a ceges firewallon (nalunk)
De 1-2 honap es ugyis ki lesz tiltva.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Így van. Az olcsóbb árak brokernél azt jelentik, hogy:
1. ha kraftolsz/gyûjtögetsz, kevesbbért tudod eladni - viszont a work order meg a kraft tanulás meg az extract tanulás és cube férõhelyek, szárnyak ugyanolyan drágák.
2. pénzes kvesztek többet érnek, viszont kevés olyan van, ami tényleg érdemleges kinah-t ad.

Sáska
ha olcsobbak az itemek a brokernel, akkor a sajat cuccaidat sem tudod eladni sok penzert. Ergo mind1, hogy az atlag arfolyam milyen magas, mivel minden szereplo a piacon vasarlo es egyben elado is.

gurubefree
igaza van abban hogy olcsobban lehet dolgokat kapni a brokernal. Tobb ember jatszik tobb item kerul eladasra es sajat maguk gerjesztik az alacsony arakat mert kenytelen olcsobban adni hogy eladja .... Ha nem teszi akkor majd a masik megteszi.

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

ja meg ezt nemvágom:"könnyebb pvpzni"??????"könnyebb megfelelõ légiót találni"???? egyszerûbb a pvp ott vagy mi?😄D légót meg ha valaki itt nemtalál megfelelõt,arra nemtudok mitmondani...tényleg nem kötekedésbõl mondom,de amiket felsoroltál,abból max annyi lehet igaz,h usban kisebbek az árak,nemtudom miért,de nem azért mert több a játékos,ha egy szever tele van akkor attól több nemlehet,egyszerûen usában úgy az életben is minden olcsóbb mint nálunk és lehet ezt a mentalitást viszik át az árakba😄D
bocsi de ezt nemértem,a szerverek itt is tele vannak,tehát miért több a játékos?na mind1 ahogy gondolod,szerintem szervere vélogatja nem pedig régiója...
gurubefree
A grindelessel kapcsolatban .... ugyan azon a helyen szoktam grindelni alltalaban ( Lv.34-Lv.35 mobok ) van amikor egyedul van amikor oda csapodik valaki . De azt megfigyeltem ( totalisan erthetetlen szamomra ) hogy minden nap mas mertekben ad xp-t ( van amikor 25k masnap csak 19,5k utanna 22.5k ) es sokkal jobb a drop avg. parban mint ha solo-ban tolom ( ez a masik ami nagyon erdekes ) Egyedul volt hogy tobb mint 1 ora alatt semmi , mig parban 5 perc !!!! mind a ketten zold armor , amit irtam kek receptek is onnan vannak .

gurubefree
skill delay nekem szokott lenni ( pedig helyben vagyok , UK server ) Eleg idegesito .

nem laggról beszél, hanem 1 nagyon pici skill delayról, ami ha tetszik ha nem nagy valószinüséggel lesz és észre vehetõ is lesz =/ amugy valószinüleg több játékos lesz, de nem feltétlen jelenti a jobb árakat, a botokkal nem tudom mi helyzet ott. de a party dolog biztos, hogy jobb (legalábbis nem hiszem, hogy olyan beteg gondolkodásuk van mint nekünk), hogy jajjj nézdmár 3 bár grind van, akkor menjünk EGYEDÜL grindelni monoton mobokat...stb, ahelyett, hogy menne partyban valami jo helyre és szorakozik is közben (tök mindegy, hogy klánnal v küldöldiekkel) nekem a group még mindig jó volt. na meg fejlõdik is.
Visszatérve, sok szerencsét az USA-s dologhoz.

USA szervereken több a játékos, tehát a brokernél jobbak az árak, könnyebb partit találni, könnyebb pvp-zni, illetve szélesebb spektrumú a játékos közösség, könnyebb megfelelõ légiót találni.

2 korábbi MMORPG-vel játszottam már USA szerveren euból és gyakorlatilag semmivel se mvolt lagosabb.

ezt pls magyarázd el nekem h mi az értelme?vki régebben kérdezett hasonlót,de nemtudtam rájönni magamtól miért jó euból us szerveren tolni..??😄 amúgy szerintem a régiós korlát miatt nemtudom h lehet-e,de ha lehet is több mint valószínû lesz egy kis delay,a távolság miatt
Tudna valaki segíteni, hogy honnan/hogyan tudok USA accountot szerezni és USA szerveren játszani európából?

szerintem Albert Einstein a szendvics feltalálásával autóversenyzés közben érdemelte ki a "Nobel" Díjat...

nem a levevés a gond, bele is írtam,
igen föleg ha ratyi neted van (mint nekem is per pill) 2mb ossal sokáig eltart, tovább mintha betenném a cd-t felrakná felpatchelném és mennék, de mig letöltöm 1x ugy hogy nem nagyon kell patchelnie csak a nagyon muszáj dolgokat, addig cd nél mindig elölröl fogja kezdeni 😛

Nekem kényelmesebb csak beírni a kódot és kész, mint elmenni megvenni 😄 Lusta vagyok, és olcsóbb is.Abból az ezresbõl meg tudok venni sört! 😄

Dizson
Biztos nehéz levenni a polcról. <#hehe>
Amúgy meg több idõ letölteni azt a pár gigát + felrakni + felpatchelni mint berakni a cd-t, felrakni és felpatchelni.

Zsizsi34
na és EZ miért nem jó?

nem feltétlen kell rááldozni többet, ill nem mindenkinek kell díszdoboz se, jómagam, és páran ismeretségi körömböl is csak digitálisan vásárolták meg, mivel olcsóbb (ha csak 1000 ft al is de olcsóbb) és nem kell a dobozzal veszödni, persze megvan a maga hangulata meg ilyenek, de az elsõ telepítés után ugyis megy a polcra, mert vagy letöltöm a netröl (mert késöbb biztos az ujabb verziok lesznek fent igy nem fog annyit patchelni) ill kényelmesebb mint mindig levenni a polcról, kinyitogatni...stb ráadásul (nem tom aionnak milyen) néhány játéknak köztük gw nek is olyan bugyuta nyitokája van,hogy az ember azt hiszi néha eltörik a disc mire sikerül kivarázsolni belöle a cd-t. de ha csak belegondolsz h 3.0 ás a verzioja a játéknak, és neked felrakja az 1.5 öt a gépre, mire felpatchel 1 évtized (persze net függö) szóval számomra és még rajtam kivül párszáz ezer embernek megfelelt ill jobb / szimpatikusabb volt a digital, mig több százezer / millió embernek meg a díszdobozos, ez egyedül rajta(d) áll, hogy számodra melyik vonzóbb.

Áh nem kell nekem, nem szoktam dobozosan venni a játékokat. 😊 Így direct2drive-ról 8k-ért tökéletes.

Frosty01
picit többet rááldozol és lesz egy szép díszdobozos aionod. szerintem megéri. ráadásul drasztikusan csökken az átbaszásod lehetõsége is

practitioner of the forbidden arts of death

de a játék kell hozzá! tehát ha csak egy feltöltö kártyát veszel azzal nem fogsz tudni accot regelni.

(lvl 37 és nem nagyon kellett grindelnem meg semmi, szóval ha van akkor 40 felett lesz csak (ami meg nem nagyon zavar mert kb 37 ig ha az ember nagyon halad 2-3 hét alatt nagyon MAX eljut, ne 1 honap legyen már a fejlödés 😊) (ez az én véleményem meow és társai commenteket nem kérek emiatt, köszi...)

gurubefree
ha veszel hozza key-t akkor edes mindegy honnan van a kliens .

Értem, köszi! 😊
Amúgy úgy mehet a játék, hogy én letöltöttem az EU klienset torrenttel, a direct2drive-ról pedig meg veszek egy EU-s keyt és azzal csinálok accot?Nem lehet ebbõl semmi probléma ugye?

Ez teljesen más mint a WAR, de ha mégis hasonlítanám hozzá a pvpjét akkor talán az ottani open rvr re hasonlít - távolról ellen fényben😊
Spatalos - on mindkét oldalon sokan vannak, és jár hozzá ingyen hónap.

Tudom, de mondmo elvileg ez olyan mint az eredeti.😊 De mostmár így hogy leírtátok képbe vagyok.

Lenne néhány más kérdésem is:

A játékot ha megveszem jár hozzá 1 ingyen hónap vagy külön kell még egy elõfizetést is csinálni?
Melyik szerverre érdemes menni ahol nagyobb számban megtalálhatóak magyarok(azért nem bloodscalp szinten😄)?
Mennyire van pvp, és hanyas szinttõl lehet pvpzni?Úgy van mint a WAR-ban?
Fortress ostromoknál és egyéb nagyobb csatáknál mennyire hal meg a szerver? 😄

A legtöbb tört szerveren xp szorzó van. Azaz X-szer több xpt kapsz mint az eredetnin.

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

Hát akkor én már nemtudom! 😄 Minden esetre ennek örülök, jövõhéten így valszeg meg is veszem a gamet.

Frosty01
hát még az sem igazán igaz. majdnem 30as az assám, és eddig sosem fogytam ki a Q-bõl, ráadásul most annyi van hogy fel se tudok már venni többet O.o

Értem, köszi a válaszokat.Tehát akkor magasabb szinten van az amirõl olvastam, hogy grindelni kell rengeteget meg ilyesmi :\

Alacsony szinten még az. Dugig vagy questtel ^^ + törtön nincs még mission se ami sok plussz xp.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Frosty01
hát nem tudom. én úgy hogy nézelõdtem meg vertem a fa...kardomat szanaszét a világban, egy este megcsináltam a lvl 10-12-t kb