24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#14165 eleg idegesito ... Lv.50kent meg szoktam fordulni Eltnenben mivel a vitalitim alacsony . Nem igazan szoktam low. lv. asmokkal foglalkozni addig amig 3-4 be nem probalkozik . Azert akinek van egy kis esze es mar jatszik egy ideje az megnezi kinek megy neki es nem sir amikor valaki vissza csap. -
#14164 nem is azzal van bajom, hogy levag 1x, vagy 2x egy 50es, mert esetleg megoltem a 30as szintu haverjat, hanem az, hogy beall a rifthez, es 1 abyss pontert 3 utesbol oli le a kicsiket, meg hasonlok.. na de mind1 is, ilyen mindig is volt, s lesz:/ -
#14163 ez a gyerek egy állat. -
Vicodine #14162 Nálunk ugyanez a helyzet,sok a kisköcsög akik mivel nemtudnak kiállni nyomorékságuk miatt szintjükbelivel,ezért ölik a kicsiket,nem is értem...ez a gyerek példaképe lehetne sok ilyen kis majomnak,ez nekiugrik 37esen az összes 50esnek:) -
#14161 ncsoft kitalalhatna valamit, hogy magas szintuek kicsiket ne tudjanak gankelni. teljesen lehangolo, hogy atmenne az ember 30as szinten pvp-zni, meg spy questeket csinalni es 50esek campelik eltnenben a riftet, meg ugy altalaban tele van eltnen lvl45+ emberekkel... szanalom :/ -
Vicodine #14160 assának nem kell hozzá m.resist mert el tud kerülni 3 magic skillt is(asmoknál legalább is),amugy meg függ az enemy magic accuracyjátol is,de annyit nem fogsz tudni összeszedni hogy megérje rá pakolni -
#14159 mennyi m.resist kell a fear kivédéséhez? (assának) -
Pilutika #14158 gratula -
Vicodine #14157 Hát igen,volt pár ally kisk:)mondjuk ugy,nemlehetett tölük megmozdulni,régen volt ilyen hogy néha 10 alá ment a FPSem,de most itt ennyi ember mellett bizony volt rá példa:)Azért ez mindenképpen biztato,hogy mekkora aktivitás tud lenni ha nagyon akarunk vmit -
#14156 Gratula! :) -
#14155 jajaja :)
-
Vicodine #14154 Nemrégen sikerült elfoglalnunk a tegnapi failed után végre divine fortresst!:)Iszonyat kemény a boss,de megérte,olyan recik vannak h beszarás,ez nagyon kellett:)A 14k AP is jól jött nemmondom,és hát most bebizonyosodott hogy azért nem kell annyira rettegni a telemachusos elyosoktol,ugyanis mi is megtudjuk csinálni:)majd kiégetjük öket:) Azért arra kiváncsi lennék milyen lehetett a boss mielött le lett volna gyengitve...Pl egésszen cuki amikor olyan 40!!db hero balaurt kidob elénk,elyosok is csipegettek folyamatosan a bejáratbol,de sikerült és ez a lényeg.Mégegyszer gz az összes castoros asmonak aki ott volt! -
Vicodine #14153 eddig csak a stun shotot vettem észre h random dmges lenne,meg a chainjet,többi az mindig egyformán sebez -
#14152 Ranger eseten minen egyes skill belertve a stigma skill-ket is dmg teren mind random egyetlen egy kivetellel az pedig a Lethal Arrow . -
Vicodine #14151 A cuccszerzéssel itt sincsen baj,de 1.9 ota ezek "randomra resetelödö" mobok kiidegelnek.Van h ölök egy elitet,minden skillem rámegy meg buffom h gyorsba dpseljek az elején,erre 10% hpja marad amikor reseteli magát...mert jo abyssban oránként a guardok régen is eztcsinálták,de most mindenhol,és tegnap ez a divine boss... -
#14150 :)
És elvileg offon tolod :D
Én ezért nem fizetem és nem is fogom fizetni többet mert nem fogok idegeskedni ekkora marhasagokon :)
Malacpersely + szopassuk a játékosokat játék ez semmi más :)
Lineage 2 lehet hogy lassu de ott azért lehet cuccot szerezni D: -
Vicodine #14149 idiota NcSoft,kinyalhatják!Elmentünk Divine siegre,egyhelyben ütjük a bosst,lementünk kb 60%ra,és egyszer csak resetelödött!Aztán nekiálltunk mégegyszer,de akkor max 30%ig jutottunk,igy pont nem lett meg,gz Nc csak igy tovább!! -
#14148 A scrollok ill mantrak csak crit chancre adnak nem crit DMG re :) -
Vicodine #14147 a stun shot az egy random dmges skill,jöhet low dmg,ami szinte nem is sebez,de jöhet akkora h egy skillel leszopod fél hpját az enemynek,tehát nagyon változo,de ez más skillekre nemvonatkozik csak a stun shotra meg a chainjére -
nxs #14146 Van esetleg valami hivatalos info/oldal ahol feltüntetik egy adott skill sebzését a crit/atk függvényében? Pl x+(y*z)/N.
A kérdés mivolta roppant 1xü. Adott 1 ranger stunshot crit sebzése (4k selfbuff) de crites mantrával+critscroll ez a sebzés 7k azonos mobra.
UI.:csak a critre mentem rá atk buildet nem néztem. -
#14145 Pontosan.
Fullosan (lv50) elég 400 crit és minnel tobb Attack. -
#14144 Akkor a játék elején low lvl nél érdemesebb még a tőrökre hagyatkozni crit hiányában? és ha nagyobb vagyok jobb gearben stb ha van elég crit akkor átmenni dual swordre? -
Vicodine #14143 Én azt tapasztaltam hogy a 2 kard a nyerö,nagyon lényeges a dmg beli különbség,de az attackspeed annyira nem,0.1 a különbség a sword és a dagger közt kimaxolva,mert alapbol ugye 0.2,igy az a minimális attackspeed nem ér annyit mint a dmg.Akkor lenne értelme a daggernek,ha megmaradna a kimaxolt attackspeednél is a 0.2es különbség,na az már tutira a dagger felé hajlanék én is.a crit rate meg szintén nemannyira érdekes,mert full attackra paklova is ha minden be van kapcsolva (buff,scroll,kaja)600 körül van,ami böven elég -
Csenky #14142 Eredetileg most elkezdtem kifejteni a véleményem, de végül teljesen lényegtelen. Van 2*kard, 2*tőr, és tőr+kard verzióból is táp assa a szervereken, és ugyanolyan hatékonyak tudnak lenni. Különbség max az érzésben van, amit mindenki maga döntsön el, hogy tetszik neki. Nekem jobban kézre állt 2 karddal az aaw. -
#14141 azt hiszem Ctrl+ jobb klikk miutan megnyitottad a chat ablakot. -
VvD #14140 Sephi! Téged láttalak ma reggel a dukaki mine-ban verteronban? Volt ott vmi low level last stand-os :)
Más. Hogyan lehet a chatbe beilleszteni a quest-t? -
#14139 en pont forditva csinalnam. offhandbe meg mindenkepp kardott tennek, mert a torokon altalaban crit bonus van, ami off-handben nem szamit, ha jol tudom. -
Csenky #14138 Szerintem lowlvl 2*tőr, nagyszinten meg 2*kard (sok atk spd bónusszal). De ez nagyon ízlés-függő, mindhárom variáció elterjedt. -
#14137 Elős karakterem Scout - Assassin, kérdésem hogy milyen fegyvert érdemes vele használni tőr, vagy sword? Amikor képességet használok abba a fegyver sebzése+képesség sebzése adódik össze? -
menorel #14136 Tatyla: Jó két hónapja egy nagy fehér kockát láttunk csak a banner helyett, mivel az extra.hu fizetős lett, így a link sem működött a régi bannerhez. Ez azért egy picit jobb. -
nxs #14135 Lywya küldtem privátot -
#14134 jesszus mi történt a bannerral? -
Lywya #14133 Sziasztok!
Sajnos még nem jutottam el a Media marktba, de vaterán utánanéztem, hátha meglehet ott is venni.
8ezerért árulják...
http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/jatekszoftverek/pc/kaland_strategia/aion_pc_videojatek_folias_173949841.html
Ennyiért megvehetem innen is? -
#14132 Jaja lv40 után rengeteg xps quest van.
lv 30 ig megint gyors NTC miatt.
Igazábol talán 40 ig húzos kicsit de van anyi quest hogy siman el eri az ember utana meg SR meg a sok ismetlodo quest es mar 50 is azember :) -
Vicodine #14131 hát ha kockulos stylba tolja vki akkor max 3hét,nagyon begyorsult most tényleg,nagyon sok az ismételhetö kurvasok expt ado quest -
#14130 Nekem 3. Műszakos munka rend melett napi par ora ill hetvegi über kockulas melett lv1-50 1.5 honap volt Sorcival.
Ha pl nem melozol es othon baszod a rezet akkor maxx 1 honap de nagyon max ! -
#14129 Kb mennyi idő elérni a max szintet? 1-2hónap? -
Csenky #14128 Ez nagyon jó, ezek szerint miután legrindeltem a rested bónuszt, plusz ráhúztam pár órát még, utána aludjak amíg lekraftolok 2000 ingotot/potit, és kb mire kész lesz keljek fel, és toljam le még a salvationt is maximális kihasználtság címszó alatt. :D De milyen jól lehetne haladni 100% repose+100% salva+lodas+dupla xp-vel... -
#14127 én egyszer kraftoltam fél napot és kaptam érte kb 80% salvationt :D -
Vicodine #14126 van olyan piacos karim,amivel 2 honapja nem expztem,arra nemkerült fel a salvation,érdekes hogy nem itélte meg ezt ugy a rendszer h kellene adni vmit,mert mésik kiskarimra amivel ugyanugy nemfejlödöm joideje csak 30 kellett attol is,az meg kapott..van egy rangerem azzal szoktam neha szédelegni,35-45ig toltam 1.9 ota és egyszer nem volt rajta.tényleg jolenne tudni mikor kajuk meg