Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Templarkent egyaltalan nem hasznalom. Es nem erzem hianyat, pedig megjegyzem, L2-ztem evekig.

hût ha pvp-hez akár melee-ként akárhogy máshogy click-to-move-ot kell használni, az qrvanagy epic fail szvsz a fejlesztõ részérõl.
ennyi erõvel lehet ülni a villamos vasút mellett, mert ahhoz is kb. egál skill kell :S
click-to-move, omg, ezen most nem kicsit akadtam le...visszafejlõdés rulez -.-

rányomsz hogy delete 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

gurubefree
Latom itt adogatjak az account-okat ....
En vennek a Kahrun-on Elyos oldalon ha eppen valaki elszeretne adni .

ゾルターン

Betti ha ezt olvasod írj már rám pls,nemtudlak elérni és biznisz van😄
még csak annyit hogy hogy tudom kitörölni az õ kariját ,hogy én választhassak oldalt?

Eladó accountom van, akit érdekel írjon pivit.

átírtam ,megcsináltam ,Köszönöm ! 😊

gurubefree
Van mar valami hir a kari transfer-rol ??

ゾルターン

Belton
Itt be logolsz : http://us.ncsoft.com/en/aion/
És ird át instant az email cimet + az osszes pwt amit tudsz minnel hamarabb.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

kérd el a sráctól az ncsoft master accountot, azon tudsz jelszót állitani illetve azon keresztül tudsz fizetni ill kodot hozzá adni is, anélkül olyan átveréses a dolog...

Hali vettem a neten egy "használt" fémdobozos Aion-t ,megadta a belépési és felhasználó nevét ,hogy tudom ezt megváltoztatni ,az Aion oldalán nem enged evvel belépni a játékba kell ? illetve vettem egy feltöltõ kártyát is azt hogy tudom ,ehhez az acc-hoz aktiválni ?

Sziasztok.
Eladnám az 1-ik accountomat,sajna 2 accountal nincs idõm játszani. Spatalos szerveren asmo oldalon lvl 50 Sorcerer + van még pár száz ezer Kina is a karinál.
Az account 2010 Jan 30-ig van befizetve.
Az ára 13k (digitális CE verzio)

gurubefree
hol lehet megtalalni ezeket az npc-ket???

ゾルターン

gurubefree
a jo cuccok dragak . Ezert tenyleg elgondolkodtato hogy megeri e foglalkozni vele ...... Eleg koltseges . Minden esteben ugrik az az armor amirol skinelunk????

ゾルターン

igen de azt a mintát tartalmazza jelenlegi armorod igy a minta "megmarad" ha késöbb is kellene :p

Me0w
A nagyobb szivas az, hogy a redesign utan a mintat el is veszted 😉

Together we'll fly someday...

Tatyla
nem szívás az,ráadásul ritka npc-nél van jó cucc,az kéne még hogy mindenki jól nézzen ki...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

gurubefree
Jatekosoknal valtozok a Physical Defense , Evasion , Shield Defense ertekek amik sokkal alacsonyabbak egy egyszeru mobnal . Ez valtozik a Boss eseteben aminel nem tudsz akkora dmg bevinni. Nekem a max. crit 2400 korul van , elitek eseten ez lecsokken akar a 10%-ra.

ゾルターン

gurubefree
koszi ... megtalaltam a redesigner-t . Eleg szivas hogy meg kell lenni annak a cuccnak amilyenre szeretned skinelni .

Ennek a festes dolognak holnap utanna nezek .

ゾルターン

Vhol van arról leírás, hogy playerek ellen mennyivel csökken a sebzés ?
Ugyanazzal a skillel mobon pl. ütök 1300-at playeren meg 250-t . A dotok is jóval kevesebbet sebeznek és jóval rövidebb ideig tart.
A cc-k sem mûködnek játékosokon 20 s-ig.
Ehhez kérnék segítséget !
Köszönöm !

Me0w
A fovarosban van dye merchant, tole lehet venni keket, barnat, meg meg egy par szint. A tobbit pedig a kulonbozo novenyek szirmaibol lehet festeni. Ezek kb. 2%-os dropok, asmo oldal novenyeit nem tudom, nezz utana aionarmory-n, keress a 'petal' szora.

Together we'll fly someday...

gurubefree
Talatam valamit .... talan mast is erdekel a dolog , valamit jo lenne kezdeni a macskammal 😊 info

ゾルターン

gurubefree
Hogy megy ez a festes dolog ???

ゾルターン

Tatyla
vannak jól kinézõ ruhák bizonyos npc-nél,amiket rá skinelhetsz a saját ruhádra,mellé a festés

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

gurubefree
Na erre lennek kivancsi .... csaj a karakterem 😊 es mar a tokom ki van a barbi szinekkel szoval jo lenne kezdeni valamit vele.

ゾルターン

Frosty01
jah, lehet kombinálni fegyverekkel vagy mi a szösz

practitioner of the forbidden arts of death

Van spartaloson valami hun channel vagy ilyesmi amin a magyarokkal beszélgethetek?Meg asmo oldalon valami legion ahová bevesznek nubokat is 😊

Talan at volt szinezve.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

gurubefree
Sziasztok

Lenne egy kerdesem . Talakoztam egy velem egy szinten levo Ranger-el es valami csuda jol nezett ki az armor amit hasznal. Kivancsisagbol megneztem az armort ( mindent ) 3D view-ban es teljesen mashogy nez ki mint azt a jatekban lattam. Ez miert van ??? Van arra mod hogy atalakitsam a karakterem vagy azt az armort amit hasznal ( szin , forma )???

Lehet en neztem el valamit - itt van talan ti talatok magyarazatot :

Lv.36 Ranger

ゾルターン

Sziasztok.
Eladnám az account-om. Remek játék de sajnos különbözõ okok miatt nincs idõm játszani vele. Az accounton több kari is van Spatalos szerveren elyos oldalon.
lvl 33 cleric /lvl 30 Sorcerer/lvl 30 Templar (4 darab az 5 részes lvl 30 setbõl)/lvl 30 Chanter/lvl 12 Ranger.
Az account jelenleg inaktív de adok hozzá egy 15 napos GC-t.
Az ára 10k cd-vel (fém dobozos) vagy anélkül.
email:[email protected]

Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB

Sáska
paradox-on megnezheted elyos szemszogbol magat a csatat, bar az a video nincs igy megvagva.

gurubefree
<#eljen> fasza . Jo lenne latni ezt a masik oldal szemszogebol is.

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

0Fritz0
Én sem látom és nem is igazán értem, hogy hol rontottam el. 😊
Egyébként igen, EZT akartam betenni. Köszi

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sáska
munkahelyrol nem latom, de ha az event videot linkelted, amit Youtube-ra is feltettel, akkor nice<#eljen>

Jockey
click to move-t majd abyssba megkedveled, anélkül eléggé korlátozott leszel és én legalább is click to move nélkül mint melee elég nagy hátrányt érzek a balfasz kamerakezelés miatt..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Sot, alapbol ki van kapcsolva, ha kell kulon kell bekapcsolni. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Ki lehet kapcsolni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dizson
Mennyivel lett jobb hogy több xp-t adnak a questek?
Amúgy nem zavaró ez a click to move? Meg hogy rá kattintasz az ellenségre és akkor odamegy?

Hát eddig azt csináltam hogy néha egyikkel néha a másikkal játszottam. Chanter 19-es sorci meg 15. De döntenem kell mert így lassú azért<#wink>

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Vaterán vehetsz olcsón accot.

Játsz mind2õvel 😊. Magam is azt teszem mert nem birtam dönteni.

"vessetek a mókusok közé" :)

köszönöm eme remek oldalt, de nem ilyenek érdekelnének...
mindenesetre köszönöm 😊

Belton
Lenne egy eladó accountom :
Rajta lv 37 Ranger Igen imba Gearben
Spartaloson Asmo oldalon (Redzerg) a kari név.
Illetve ezen az accon van még egy 36 os Chanter Le Gearelve
(Fiish) néven.
Az account Január 3 ig van befizetve.
A többit Pm ben akit érdekel.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

FragStaR

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

na, senkinek sincs eladó accountja? gyorsan megszabadultatok tõlük 😄

Így már jó, thx 😉

Sáska
nezd meg, hogy a launcherben a regio mire van allitva (valahol a settingsben megtalalod), lehet, hogy az a gond.

Vinném, ha beengedne 😄 Sajnos azt írja hogy IP and password does not match, pedig jól írom be.