Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kentaur vagyok! Deréktől felfele ember , deréktől lefele ló.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
http://www.youtube.com/watch?v=vko7Zs-FTsk ezen a videón 9:50-tõl látod ahogy átglide-ol a vízesés mögé a ládához.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Minek megy arenaba az ilyen gyoker idiota ha csak akkor ol le ha afkolok . de amint latja hogy ott vagyok hidean kuksok es nem pvpzik ? Menjen akkor pvezzen vagy baszok en ra de ne menjen arenaba az ilyen baromarcu.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Kivancsi vagyok en is 😊
Az meg hogy defet redukal az teljesen lenyegtelen mivel a def merteke ebben a jatekban annyira lenyeges mint hogy milyen szinure fested a seted.
Anno probaltuk ismerossel hogy tankoltam bosst full primalba es armor nelkul is .
Szinte ugyanazokat utotte ram.
Az meg h az uj skill megeszik 1500 HPt kit erdekel ha van 20000+ meg tudok magamon healni vagy 30000et egy fight alatt .
Viszont olyan dps plusszt kapott ezekkel a skilekkel a temp hogy kb 90% ban best dps vagyok instakban azota.
Tegnap tfben sorci 3. Boss utan nekiallt telepiteni ARMot mert nem hitte el hogy nagyobb dpst tolok mint o 😊
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Lehet hogy jövõhéten most már tényleg nekiülök játszani, fõleg mert most 5 éves a játék és vannak valami ajándékok meg ilyenek ha jol olvastam, most osztogatják öket. 😊
Magic boost illetve Magic attack között mi a különség? Sorcerernél mit érdemes használni a socketekben?
LVL 28 Sorcerer (Crocuta)
LVL 13 Cleric (Kicsipav)
Soha nem játszottam mmorpg-t ezelõtt de kifejezettem tetszik az Aion.
A chanelekbe nem tudtam irni mert starter packom van 😞
Ezen account besorolások határozzák meg a lehetõségeidet. Ha Starter vagy, akkor egyes chat-eket nem látsz, nem tradelhetsz, AH nincs. Insta cd-k nagyok.
Veteran: Csak insta cd nagy.
Gold, nincs megkötés semmiben se.
Instára LFG chenelen tudsz nézelõdni, vagy általánoson is látod. Van még bejelentkezési lehetõség az instánál is , mikor odamész és rányomsz az ajtóra/egyébre, hogy keressen csapatot neked. További lehetõség a SHIFT+V kombó, amivel az insta Keresõ és hírdetõ jön be. Itt is tudsz kreálni adott instára hírdetést, vagy már meglévõre jelentkezni.
Sorci amúgy OP class, mindíg is az volt. Eliteket solozhatod vele nevetve ami tonna xp. 😊
PVE-re Glacial shard ág, pvp-re mixed vagy ss + cc-k ajánlott hallomásból 😊
Aion: Asmo/Spatalos/Perento Rift: Defiant/Blodiron SWTOR:
Mashangi a karakter nevem.
"<Powerful enhancement: Level 2>"
"Enhances all suitable and equipped items up to level 2"
itt nem szol semmit a condi-rol .... amit ugy megvehetsz a vendornal . Ez amirol en beszelek megvenni nem lehet .
ゾルターン
Ha hasznalod akkor az osszes rajtad levo itemed condi szintjet feltolti 2/2re.
Keresd In Game : Aion - Cressidia / Spatalos
UI: Cleric MR gearban meg minidg Untouchable?😊
lenne egy kerdesem 😊
powerful enchantment level 2 ( ebbol 5db > veteran reward < )
Van e mod arra , ha a ruha mar +5 feltoli a emlitett enchantment-el +15-re ? Vagy csak +10-ig mukodik a dolog ?
ゾルターン