24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Box3r #23405 Ezek csak legendák...amíg bizonyíték nincs róla, addig mindenki mondhat akármit :) Csak magamat tudom ismételni: LOGOT, LOGOT és LOGOT na jó, ha nincs log jó egy videó is.
Console mode: Szintén csak kliens oldali beállításokat tesz lehetővé...pl madártávlati nézet engedélyezése, videó beállítások finomhangolása,stb...
A GS procc nem függ az MR-től, viszont az, hogy bekapja-e a GS effektjét, az már igen...de a lényeg ugyanaz egy MR cleric-en végeredményben kevesebb a procc. -
Vicodine #23404 ezt a konzol modot kifejtened kicsit bovebben pls!marmint hogyan jon elo, mit lehet rajta milyen modon modositani stb...ez azert erdekel, mert bar irtad h kb mindenre jo, de ha kifejtened akkor az sokmindenre magyarazat lenne, es ha kozulunk masnak is elojon vagy mittomen, akkor meg sajat magunknak is alatudnank tamasztani az okokat h mi miert tortenik ennyire irrealisan -
Vicodine #23403 xerb, te is alatamasztottad amit irtam, az MRnek semmi koze a prochoz:) az, h resisteli-e vki vagy sem megint mas kerdes, de a proc maga nem MR fuggo.
Box3r:lvl 60as abyssban van a gunnerem, 1 part hiányzik, átlag +12es a gearem. Ranger 1v1ben egyetlen egy tudott megolni, de az full 65os abyss gearben volt +15os mythical fegyoval,2 lovesbol leszakitotta a haromnegyed hpmat, 3at dueleztem vele, de abbol egyszer igy is megvertem. Hozzateszem a sracnak 890es alap critje volt, ami azt jelenti, h buffban +scroll+kajaval 1170es crittel lott, es a 3 duelbol egyszer sem critelt 60%nal nagyobb eselyel ram, meg az elsonel sem amikor instant beszakitotta a 3/4 hpm.Ranger nem enemy egy gunnernak, abszolut zero az eselye azonos gearben, legalabb is eddig ez a tapasztalatom, a legnagyobb neveket is a szerverunkrol(spic,gorgo stb..) 100%os aranyban verem, es hol van meg az a gear ami nekik...tudom mirol beszeltek ti itt nekem, h abszolut random itt minden, en ezzel tisztaban vagyok, kezdetek ota aionozom, tudom mi h mukodik, es eppen ezert vagyok tisztaban azzal, h lehetnek makos pillanatok, de amikor vkinek 100%os a makfaktora, az mar egy kicsit sok...gs is procolhat makbol parszor egymas utan, de h minden fight kozben 100%os eselyel, az mar azert kicsit tulzas, ezt el kell ismerni!es hosszutavon 100%ban!bar mar annyira nem is erdekel, most alaplapom tonkre ment, ha megjon a csere akkor gw2ovel folytatom palyafutasomat mmo teren, mert euban nincsen aion, csak vki tortokhoz hasonlo fos, tele buggal, csiterrel, bottal, ami azert valljuk be, kicsit bassza az emberek csoret, es ennyi szopas eleg volt -
alyr2 #23402 mivel tonkrement a multheten a winyom amin az aion es rainmeter volt nem tudok logot kuldeni, de siance volt az aki ugy olt meg 2350 mresemmel es 2150 supressionnal 12650 hpval hogy meg sem alt es a 2 secenkent tikkelo cleric dot felrakas utani tickje olt meg...ergo 2 mp alatt vert le egy kb 18k hpt..ami a statjaimat tekintve kb lehetetlen es gs sem proccolt ram..
volt elemental defem ami ugye meg csokkent a sebzesen mert ad asszem 300 elemental defet..
a log pedig hasonlo volt a nullified logjahoz azzal a kivetellel hogy o futas meg ugralas kozben castolta azokat a spelleket amikjez meg kell allni legalabb 1 secre meg speed buffal is..szoval nekem nem adja be senki hogy nem lehet varialni a statokkal..meg barmivel..a Masik a Weavile nevu ranger(shki a sorcerere..) full parti uti jol geareltek es haromnegyed HPn all, en razongorazom a skillbaromat es 0 sebzodes resist nelkul...o kozben agyonlo 4 lovesvol egy dullos gladit rangert meg cleriket..aztan engem..igen hiheto nem? A masik kedvencem nyaron volt amikor friss trafoban lelott a ranger 3 sec alatt.. 4 skillbol kuldtem logot a gejforgenak screensottal , aztan nem tortent semmi...egyebkent mindenre van csit..sajnos..Egy volt legiotarsam annal a cegnel dolgozik, akik a GF biztonsagi rendszeret csinaltak aztan meselte hogy az kb mintha nem is lenne..csinalt egy accot es krealt maganak ra 130 goldpakkot..mert ez is megoldhato..en mielott kiszaltam hozzafertem az aionban a konzolmodhoz..es ott ertettem meg a sok fasz hogy csinalja amit csinal...es mennyire le van szarva a GF oldalarol..komzol modban kb azt csinalsz amit akarsz csak a megfelelo utasitasokat kell ismerni..igy lehet hide2ben chanter(szinten le volt fenykepezve..)igy lehet 3 full 65 abyss setted ekszerrel +15re huzva ugy hogy kozvben no az apd...stb ez volt az egyok oka hogy otthagytam , mert ezek utan nevetseges...es abszolut ertelmetlen tovabb jatszani mert a server fele csal es mivel te nem kb halalra vagy itelve.. -
x3rb #23401 Ja es egyik patch notesben. Talan a 4.5osben olvastam hogy gs- eket nerfelik. Leginkabb a parat. Bocs az elutesekert. Telorol szenvedek :3 -
x3rb #23400 "illetve a gs is egy elegge erdekes kerdes, mert elvileg %os alapon mukodik, semmi koze az MRhez"
Nem teljesen. Ha igy lenne akkor a kel es arany gsek kozt sem lenne kulombseg mert % ugyan az. Arany gs magasabb ma ( hidden stat) .
Nem is a proccok szamaban mutatkozik meg .
Tesztelheted masik playeren duelben pl. Kek gs ugyanannyiszor proccol mint arany . Usd a haverod autoattackal es figyeld a commbat chatet. Kiirja hogy pl paralization has activated de az efekt nem kerul fel az ellenfeledre. Ergo ressistelte. Szal az arany gs procc ugyanannyi mint a kek csak az arany tobszor ra is megy az enemyre. Tehat magasabb az ma rajt.
Es ez igaz akkor is ha pl magas mrest utsz. Magasabb mr az enemyn igaz h ugyananny gs procc de baszhatod ha a nagyresze nem meg be.
Siman tesztelheted de ne babun . Arra nem kerul efekt.
Cleric ismerossel sokat teszteltuk ezt.
Remelem erthetoen fogalmaztam. Igy visszaolvasva kicsit kusza lett :) -
Box3r #23399 Keress rá az aion rain meter nevű programra, azzal lehet ilyen logokat kimenteni. Az általad említett esetekre is biztos van ésszerű magyarázat. Egyébként a templáromnak 1100-as critje van és nálam is sokszor előfordul, hogy minen ütésem crit...
Egy kérdés; milyen gearben van a gunnered? Gondolom strife és nincs felplusszolva.
Nekem is van gunnerem és a rangerek és assák úgy ölnek meg, hogy közöm sincs a duelhez. Ez van...sajnos a játék nincs kibalanceolva...a gunnernek a rager és sin olyan, mint a templárnak a cleric.
-
Vicodine #23398 bar igy ido szerint nem tudom hogy kell csinalni h kiirja, de igazabol az attack speed hack nem is tema mar manapsag, annyira sokan hasznaljak, bizonyitani meg folosleges mert ugy sem csinalnak ellene...itt a dmg meg a gs ami zavaro, meg a 20-20 crit dmg, magyarul amit a rendszerszamitasokban manipulalnak -
Box3r #23397 2013.11.17 10:44:58 : Nullified is in the elemental maximum defence state because Nullified used Aethertwisting I.
2013.11.17 10:44:59 : Nullified is in the boost Physical Attack state because Nullified used Deadly Focus I.
2013.11.17 10:44:59 : Your Magic Boost,Atk Speed has been boosted by using Power of Magic I.
2013.11.17 10:44:59 : Nullified has inflicted 555 damage on you by using Ambush VII.
2013.11.17 10:44:59 : Nullified has stunned you by using Ambush VII.
2013.11.17 10:45:00 : You received 436 damage from Nullified.
2013.11.17 10:45:00 : You received 398 damage from Nullified.
2013.11.17 10:45:00 : Critical Hit!Nullified has inflicted 2,098 damage on you by using Shadowfall I.
2013.11.17 10:45:00 : Critical Hit!Nullified has knocked you down by using Shadowfall I.
2013.11.17 10:45:00 : You are no longer stunned.
2013.11.17 10:45:00 : You are no longer shocked.
2013.11.17 10:45:00 : Your Stun, Knock Back, Stumble, Spin, and Aether's Hold Resists has been boosted by using Remove Shock I.
2013.11.17 10:45:00 : Critical Hit! You received 1,013 damage from Nullified.
2013.11.17 10:45:00 : Critical Hit! You received 847 damage from Nullified.
2013.11.17 10:45:01 : Nullified inflicted 503 damage and the rune carve effect on you by using Beast's Roar V.
2013.11.17 10:45:01 : Nullified inflicted 488 damage and the rune carve effect on you by using Beast Kick IV.
2013.11.17 10:45:01 : Nullified recovered 186 MP due to the effect of Slayer Form I.
2013.11.17 10:45:01 : Critical Hit! You received 881 damage from Nullified.
2013.11.17 10:45:01 : Critical Hit! You received 879 damage from Nullified.
2013.11.17 10:45:01 : You teleported yourself by using Escape I.
2013.11.17 10:45:01 : You dispelled the magic effect by using Escape I.
2013.11.17 10:45:01 : Your Speed has been boosted by using Escape I.
2013.11.17 10:45:01 : Critical Hit!Nullified inflicted 880 damage and the rune carve effect on you by using Rune Carve V.
2013.11.17 10:45:02 : You were killed by Nullified's attack.
Ilyen logokat szeretnék én látni :) Ez az általam említett egyetlen log, ami egyértelműen bizonyítja a no animation hack-et. -
Bumlista #23396 Sajnos egyre több cheater is a játékban, ezt is figyelembe kell venni mert van aki durván nyomja, van aki csak picibe, és lehetnek furcsa sebzések ez miatt is. Vasárnap Nexus szeron pl belefutottam egy olyan asmo csoportba ahol durván nyomták mert gladi hide2-be chanti szintén, a maxos bm fegyóm egymás után 10-szer resistelt (többször nem tudott mert meghaltam) -
Trollface #23395 Ezért is hagytam ott régen. Aion =rossz vicc... -
Vicodine #23394 mentsem le a logot? a pvp radaron ami tortenik arra gondolsz? az irrealis high dmgrol bimmbotol meg is van, meg a rangertol is aki csak kritet tud loni, mikozben nekem is van rangerem es tudom, h 1200 crit mellett egy kisebb crit resistel rendelkezo playerbe is igen ritka ha 3bol 2 critre sikeredik, nem pedig az osszes...mentegetek en serenyen:) csak a legnagyobb gaz,h gf le se fossa, engem csunya beszed miatt 1 honapra kibannoltak, mert szidtam vkit, masok meg akik 2 sec alatt 15-20 skillt engednek belem, vagy cleric, akit ha mauban +speed of the windel maxos speedel futva is csak egyre tavolabbrol figyelek mig nem el nem tunik....azokat le se fossa, meg akik mar tobb mint egy eve ugyanazon a neven botoznak,es semmi sem tortenik, ilyen iranyitas mellett szerintem kar minden gozert. persze magunk kozt megdumalhatunk mindent..:) -
Box3r #23393 Ha legközelebb ilyen történik, mentsd le nekem a logot pls (lehetőleg ARM-ből mentsd le, hogy lássuk az időbeli eltéréseket is)és oszd meg mindenkivel, hogy kielemezhessük. -
Vicodine #23392 ja es meg vmi. van egy gyerek, sorci, az a neve h bimmbo. talalkoztam vele northban, azzal az uj fire fasztudja mi a neve skillel crit nelkul 6614et sebzett belem. visszamentem, ugyanazt eljatszotta. masnap is talalkoztam vele, akkor mar csak 4050et, amit az utolagos teszteles alapjan mar realisnak talaltunk.kiprobaltunk maxos sorcit o mit lo meg mindent teszteltunk, de nem jott ossze sehogy az a dmg. na es akkor ez...vagy pl assa COMBAT KOZBEN 2SZER MENT EL HIDE 2BE!!! nem shadow wallba!! bar annak is vannak korlatai, mert ha mar utottel es akkor megy be akkor ki is szedi egybol, hanem hide 2be, olyan 10-15 sec alatt! vagy emlithetnem a rangert aki egy 2 seces fight alatt 2 stuning shotot lott ram....nem lehet megcsinalni mindenki ezt mondogatja, de meg is megcsinaljak paran. -
Vicodine #23391 nem minden ponton ertek veled egyet. eloszor is, az, ha valakinek minden pvpben 2szer procol a gs ami 1.5% eselyel menne elvileg, az nem mak. fare, akire folyamat procol a gs, full 65os abyssban van, szal nem low geared. en 60asban vagyok,1750es mrel, lehet low, lehet nem...de miert van az, hogy nekem barmennyire is low geared enemy jon, ekkora makom soha nincsen? srac ugba pvpzgetett, es minden egyes pvpnel minden emberre folyamatosan procolt neki. masik dolog, dmg hack van. en is azt hittem regen, h casting speedre meg dmgre nincsen csalas mert szerveroldali. na igen, de gfnel a szerveroldalt meg lehet kerulni sajnos, mar regota vannak olyan trukkok, h bizonyos fegyoknak, ruhaknak a statjait szamolja, nem pedig amit hasznalsz. pelda: templarnak sword van a kezeben, de a rendszer ugy veszi, mint ha gs lenne, es annak az attackjaval szamol, ugyanez ruhanal is hasznalhato, es ez pl regi cucc mar. van egy gunne gyerek, akivel 4.0 indulasa utan 1 honappal talalkoztunk, es 3 igen jol gearelt ember alig tudta leolni...erdekes, 1 honap alatt nem hinnem h 65 os full szettben lehet barki, foleg ilyen medal szerzesi lehetosegek mellett, de amit muvelt az meg 65osben is teljesen irrealis volt, azota tobbszor talalkoztunk vele, es ugyanaz, 1v1ben teljesseggel lehetetlen megolni barmilyen classal is, de meg 2v1 ben sem...illetve a gs is egy elegge erdekes kerdes, mert elvileg %os alapon mukodik, semmi koze az MRhez, de meg is vannak emberek, akiknel 1-1 gs olyan szinten feltunoen sokszor procol, h ahhoz a veletlennek annyi koze van mint nekem az amerikai elnoki szekhez. azt a nyamvadt procot is a gep krealja, ergo bele lehet nyulni, mint minden masba. erdemes korulnezni amugy a neten azoknak akik ezeket nem hiszik el, mert meg fognak lepodni, hogy mi minden mukodik..:D persze java reszt tort szerokon, de azt ne felejtsuk el, h gf mellett az aion kb ugy mukodik, annyi bug es elbaszott dolog van benne, h azt barmelyik tort szero megirigyelhetne!!:) en tovabbra sem hiszem el, h egy gunnernak a 1.5% az minden pvp alatt 1szer 100%ban de igen surun 2szer is bejon, mig a masiknak 2-3 pvpnkent egyszer...tegnap teszteltem le, nem tudom training dumminak mekkora az MRje, de 5 perc alatt 12 szer procolt a gold 3760as gsem full skillezes max attackspeed mellett h minel tobb loves menjen be.TIZENKETTO 5 PERC ALATT. nem is neztem de sokszaz attack kiment a fegyom csovebol, ez kb realis is lehet.amugy van olyan cucc is, ami a hpt manipulalja, gyanus h ezzel volt dolgunk...ugyanaz mint fegyonal, mas erteket szamol mint a valos, pedig ugyanazt mutatja, de meg is le kell verni rola vagy 30kt(csak pl), mire a 10-13k lemegy, mert meg van kerulve az egesz, de ezekhez mar nem konyitok, de hatasmechanizmusaban ugyanaz mint az elotte levo pl. -
Box3r #23390 RNG....erre sajnos nem tudok mit mondani én sem. Így jött ki a lépés. Azért azt se felejtsük el, hogy a silence az 5%-os... számoljunk kicsit ha tévednék, akkor szólj...matekból sosem voltam jó:)
1 perc alatt egy Cleric vs Cleric duelben kb. 45 skill csattanhat az ellenfélen.
45 x 0,05 = 2,25 tehát...1 perc alatt a 2 silence procc....ez teljesen reális érték, arra, amit te mondtál, belefér a 20-30 másodpercenkénti procc simán.
Tehát ebben az esetben a pénisz rossz végén voltál :D -
Shaenis #23389 Hunnia, azt értem hogy weavelés nagymértékben növeli proc esélyét, mivel sokkal többet üt. De amikor a másik játékos is caster? Konkrétan egyszer arénában összefutottam olyan clerickel nexusról, akinek 20-30 másodpercenként procolt a silence, autoattackot nem használt. Na mindegy, biztos vele volt az rng. -
Box3r #23388 '-.-
A GS procc nagyon sok dologtól függ. Egyrészt ugye a random...(mivel most 3760-as 1%-ról van szó), előfordul, hogy két egymást követő skillre is bejön, van amikor 1 napig egyszer sem. Attól is függ, hogy mennyi a magic acc a gs-t használó playernél valamint attól, hogy milyen típusú a gs....az aranynak nagyobb a magic acc-ja -elvileg-. Az sem elhanyagolható, hogy milyen geares emberkére kéne bejönnie; egy full MR cleric-en nem fog annyiszor proccolni, mint egy 50e-ben lévő 4.3-as viszonyokhoz képest LOW gearben lévő játékosra.
Vannak trükkök a jobb gs procc érdekében is mint pl. a weavelés (auto attack - skill) Mivel a fegyverek többsége 2 vagy 3 strike weapon, ezért egy auto attackra 3x nagyobb eséllyel jön be a GS procc....ha minden skill között nyom egy közelharcos kari auto attack-ot, amit hozzá tennék, hogy normálisan csak egy-két ember tud megcsinálni a szerveren (spatalos), akkor az ellenfele bizony csak imádkozhat, hogy nem lesz GS procc, de az ebben az esetben mit sem ér:)
Damage hack és godstone hack NINCS, nem is volt és nem is lesz :) Mindkettőt szerver oldalon számolja a játék, ha bele gebed 3-4 napig egy rizszabáló kínai, akkor sem tud rá írni programot :)
Spatalos-Elyos oldalon két cleric van, aki említésre méltó PvP-ben, az egyik Bolcsi, a másik Siance....mindketten iszonyat durván játszanak....kb. nulla a reakcióidejük, de ez még nem jelenti azt, hogy cheat-et használnak. Általában az ilyen megnyilvánulásoknak semmi valóságalapja nincs...akkor találja ki egy két ember, ha nagyon elkenik a száját, ezzel nyugtatja magát, hogy biztos hack-et használt (bizonyítani nem tudja, holott minden gépen ott csücsül az Aion Rain Meter, amivel igazán egyszerű visszanézni a logot, abból egyértelműen kideríthető lenne a csalás ténye, de természetesen ilyen logot amióta játszom talán egyszer láttam)...a nagy f*szt....egyszerűen csak balf*sz volt az illető, akit megvertek, az esetek 99%-ban. -
alyr2 #23387 Igen nekem is gyanus volt regen a gs proc..nekem soha nem akad be semmi szinte, de talalkoztam ellenseges oldalrol kiemelt karakterekkel akiknek elso spellre/utesre akadt ram 100% ban a para vagy a silence, szoval tuti van ra valami okossag! Dueleztem sokat 2 paras assa ellen 4 duelenkent kb 1x akadt elsore neki a gse..elenseges frakciobol pedig 2 assa mindig ramverte ambussal elsore..es ez szerintem nem veletlen, valamit tui lehet mahinalni vele -
Shaenis #23386 erről én írtam már jópár hete, nem értem mi folyik itt, de nehezen hihető hogy valakinek folyamatosan ekkora mákja legyen hogy mindig proccol a para/silence vagy amije van -
Vicodine #23385 basszatok meg mi van itt? low geared ranger szarra veri a gunneremet, visszanezem combat logot minden lovese high crit.meg egy fight, ugyanaz....masik: gunnernak offhandbe!! azaz fel szazalek esely van ra h bejon neki,3760as gs ugye,es minden pvpben 2szer legalabb procol, mig az en gunneromnak mindket kezeben olyan van, az az masfel szazalek eselyel, es most reggel megcsinaltam 3 garrisont ugy, h egyszer procolt a 30 mobnal...ja a rangeremnek full buffban 1200as critje van, es egy manapsag atlagosan gearelt akarkibe maximum 3bol 1et ha critelek. itt vagy nagyon bugos vmi vagy nem ertem, ekkora makja senkinek sem lehet folyamatosan. tegnap farenak a gladijaba egy gunner gyerek egy fight alatt 4 gs procot produkalt, egyenkent 2k dmgel, gondolom 1880as gs volt neki, de ez kb 8 lovesbol. es ezt meg is ismetelte egymas utan parszor. belem ugyanez. vagy van vmi okossag vagy nem vagom de ezek annyira irrealis dolgok amik mar nem letezhetnenek normal keretek kozt, mert h az ember ehhez hasonlot bemakol 1-2 naponta egyszer az ok, de minden pvpben az mar nem! -
Malachit #23384 Ezért nem fogom felhúzni. Elég nekem a Temp + Bárddal szüttyögni :) Assával meg ha aaw-elni akarsz, akkor nagyon rá kell szokni, hogy automata menjen :/ -
Vicodine #23383 annyira h tulzasba is estek a fiuk, atestek a lo tuloldalara es tessek lassek mi lett az assakbol...kb sm erossegu tultapolt class -
Shaenis #23382 Ez így igaz, nerfelték keményen, de az régen volt már. 3.0 óta folyamatosan buffolják újra. -
Malachit #23381 Assát én 1.5 után feladtam, amikor ha jól emlékszem 1.7-el kapta az első nagy nerfet. Most is ott porosodik 49-en. -
Shaenis #23380 Alyr, én nem mondom hogy szar a cleric, de az tény hogy sokat gyengült 2.5 óta. Akkoriban, amikor bejött az eternal 55-ös abyss set, és még a 3.0 előtt, mielőtt szarrá buffoltak minden más classt, a full resistes clericemmel bármit vertem. Még az assassint is, mert lepattantak a skilljei a resist miatt. 3.0 óta viszont minden class szarrá lett buffolva, a cleric pedig összesen 2 használható skillt kapott, ja és igen, az immortal shroud nevű shield végre javítva lett hogy nem csak fizikai hanem magic támadást is véd. Egy 10 perc CD-s skillnél azért ezt minimum elvárom.
Az immortal clericektől azért én is megkérdezném, mi a titkuk. Spata ely oldalon bőven benne vagyok a top 10 clericben, a siege-k dps mérése alapján ötödik-hatodik szoktam lenni, tulajdonképpen csak az xform clericek előznek meg, sajna én most csak 4 star vagyok. Mindegy, én büszke vagyok arra, amit elértem, mert becsülettel játszom, soha eszembe sem jutna cheatelni.
Szóval úgy gondolom, ismerem eléggé a clericet és gearem is van hozzá, mégis a jó gunnerek ellen tehetetlen vagyok. Természetesen a noobokat avagy szar gearben levőket szétkapom 2 másodperc alatt egy bursttel. Egyszer solo arénában összefutottam Oosashimi nevű gunnerrel. Ismerem a nevét, veterán profi játékos, régen spatán játszott assassinnal, aztán ugyanezzel a névvel rerollolt gunnert nexuson. Hát ellene olyan voltam arénában, mint amit te érezhettél az immortal cleric ellen. Mire az első remove shockot megnyomtam, már csak 30% HP-n voltam, és rögtön jött a második stun, de addigra már halott voltam, kb annyi idő alatt, amíg kettéharapok egy ropit.
-
alyr2 #23379 Én mar nem jatszom , de spatan van par inmortal cleric elyis ildalon..akik a naggyabol fullos sorcimat 3 sec alatt kapjak szet..pl volt hogy shieldel 2 tik kozott vert le 12k hprol 1900 suppal..az egyik..persze animacio az nem volt es 2 sec alatt 6 skillt lott el.. es kozben kondit is szedett magarol..de tuti nem csalt:D egyik sem..viszont nem szar a clerik, a shieldjei mar fogjak a spelleket is iyg aki jo hasznalja tenyeg lever barmit -
Vicodine #23378 hat assaval nem lesz nehez, clerik most amugy is elegge gyenguszka, nem sok mindent tud szetszedni, az assa ennek ellentetje szal hajra.nekem is van egy, de nem gearelem ki, csak ancient coin miatt csinaltam par 65os karit mer ugye questek adnak vagy 700at meg a napik...igen szep mani, de az biztos h meg low hpn is nekiugrok barmekkora mobnak mer ugy sem jon ki stunbol nem fog megutni es 55os colis szarban van...csinaltam kalkulatorral egy maxos assat, es eszmeletlen, 760as alapattack jott ki, ami brutalis, 1000es crit mellett 13k alap hpval ami buffban olyan 15k kb, sajat buff is ha ramegy 18k, kozel 1900as alap mr, ami buffokkal mennyi is kb 2600 par secig?:D azt talald el... -
Shaenis #23377 amúgy pont azért kezdtem assát, mert hócipőm tele lett hogy a gunnerek röhögve szétszedik a cleric mainemet, és revansot akarok ;) -
Shaenis #23376 Egy hónapja kezdtem egy assát, tegnap éjjel lett 60-as, és iszonyat táp tényleg, pedig még csak pedzegetem hogyan kell játszani vele, a gearje is nulla. Gelkmarosban mikor még 55-ös voltam, hatfős partit szopattam vele egy óráig, követtem őket shadow walkban, szétszedtem a clericet amikor lemaradt a csapattól, utána a chantert aki visszajött éleszteni, aztán ráhúztam az őröket a két gladira és wipeoltak mint a huzat. Engem egyszer sem kaptak el. Fun :) -
Vicodine #23375 assa-assa kozt meg gunner -gunner kozt is hatalmas kulonbsegek vannak, eleve ha 61en h mit csinalsz semennyire nem mervado, csak a lvl 65os pvp. ha 61esen szetszedted akkor vagy o is kicsi volt vagy nagyon bena vagy nagyon szar gearben. ugyanez assanal, assanak egy bard kb annyibol tart mint nekem beleharapni egy ropiba, egyszeruen nem ellenfel neki. gs proc nelkul sem, mivel max 2 sec alatt szed szet,abbol 1 az stunban telik meg mire eszreveszed mi is tortenik az a masik es meg is halt az illeto, ha pedig nem igy tortenik akkor vagy nincs meg jo gearben az az assa vagy nem tud vele jatszni. en gunnerral ma mar vagy 10szer majdnem letoroltem ezt a fost mert volt egy assa aki bekempelt, folyamat leolt, annyira eselytelen vagyok ellene h az felelmetese, 2200as MAvel 10bol 3szor el sem talalom, es akkor meg ott van neki 3 elkerules pluszba, lovoldozok a levegobe, de ha el is talalom akkor is 16k hpt mire leszedek az nem egyszeru, ugy h folyamat stunban vagyok...kicsit szanalmas, es sajna nem varhato javulas assa teren, mert elnezve az eddigieket minden patchben csak tapoljak, nem tudom kik tesztelik koreaban, vagy lehet ott nem igy mukodik minden??akar hogy is van elegge gaz...hide a gs proc meg a sebessege miatt szarabb ellenfel mint egy sm -
Malachit #23374 Gunner beopatot 1x temppel, mobozás közben. Skillek fele cd-n volt épp 61-en (tartalék ruhában, mert rangot eldobtam a bárd ruhájára) kimentem kezdeni az új területre. Miután leturbózott kiröhögött a kedves. Így szépen visszamentem és ledaráltam mindenestől. Érdekes módon akkor már valahogy nem röhögött...
Assa is tud érdekes dolgokoat. Tegnap beopatott egy mákos, meg tonna noob voltam én is. Bárddal félafkoltam/caheteltem egy gari-ban. Erre poppolt a balaur kommandó, hogy elvegye. Elkezdtem csapni az egyiket erre stun, néztem, hogy ilyet még nem csinált, de nem kapcsoltam. Kijöttem belőlle egyből és nyomtam rá még 1 spellt. Erre proccolt a gs-e az assának amire észrevettem (mert ugye balaurnak nincs ilyenje :) ), onnan már nem sok mindent tudtam csinálni :( De így is vagy 7-9 sec-be telt neki leépítenie, ami rengetegnek számít. Ruha 50e, csak ékszereket cseréltem eddig. -
Vicodine #23373 assa az gs nelkul is templar kivetelevel barmit instant megol.meg a gladit is ha felrakja lepotizhatatlanul a blindet. most is nem gs proccal vernek el, hanem azzal a tonna stunjukkal, ami ellen nem lehet mit tenni, stun lock es annyi, szarabb mint a fear, ott legalabb gurulsz, es neha jo helyre.:D -
alyr2 #23372 ha kivennek a GSeket semmi baj nem lenne..bar akkor a gs erzekeny classok mint az assa kicsit vesztenenek az erdekessegukbol -
Vicodine #23371 a harcrendszert egyedul a gs ami tonkreteszi amugy mas baja nincsen -
Trollface #23370 Mert NC hülye. Amúgy cast spped cap van szal mind1.. +80%... vagy valami ilyesmi..
Az Aion harcrendszere meg egy rakás hulladék.. ezt mindig tudtuk. -
racsir #23369 hmmm érdekes lehet benne valami mert még csak 57-es a sorcim de am mennyi cast speedet lehet max elérni és miért ad attck sppedet a clot kesztyű? -
Trollface #23368 +
-
Vicodine #23367 figyi, sm meg assa utan sorci a legtaposabb class,pls dont cry! amugy gunner is eros ez teny, mint minden mas class...de nem vagom te hol jatszol,jatszottal gunnerral, mert h egy jo smet vagy egy assat nem oltel le az 100%,egyszeruen nincs ellene mit tenned, mivel stun lockban illetve fearben nem tudsz csinalni semmit... assanak sokkal tobb stunja van es meg nagyobb dpse is. azt szidjad inkabb pls. amugy legjobb sorcikat is meg lehet olni gunnerral nem allitom h nem, mert van ra taktika menet kozben, illetve ellenuk a cannon iszonyat hatekony(3-4kt nem ritkan lovok jol gearelt sorciba es a silencet is lehet tartani vele), de nagyon nehez ellenfel aki tud vele es igen csak egalban verem a jobbakat. bar teny,h a gearem meg low, es full gearelt sorcikrol beszelek, tehat meg lesz nekem olyan plusz 200mbom, 120 crit spellem, 5%pvp def, 4% pvp attack 70 magical def illetve olyan 300magic supim a mostanihoz kepest, tehat nyilvan nem nagyon fognak kesobb elverni, ugyanis kevesnek tunik amit felsoroltam talan, de eloben kb a mostanihoz kepest hero uzemmod lesz:D -
racsir #23366 Vicodine tudod az a baj amit írtál is hogy még nem jáétszok jól sorcival aláírom de nekem volt egy level 65-gunnerem tudom milyen éppen ezért töröltem full battle medal setben voltam vele minden +10 és nem volt olyan kari amit nem öltem volna le vele kb 2 spellből mármint a resihetőből szal igen is rohadt usnkilled és törölni kellene mer 4 sutn egymás után az rohadt sok a másik meg ok igazad van nem tudod resizni és??? nagy hátrán tényleg.... mert s sorci silence alatt mit tud? még annyit sem mint a gunner