Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy eladó Régi NCsoftos Fizetett accom (örök veteran GP nélkül is)
4-5 Hónap volt fizetve.
Van rajta egy 53 as gladi félig miragentbe félig pve gold cucokba 30 as Ap ékszerekkel.(wh ba 55 os Coloseum eternal pole)
399 alchemy 400+ esstap ill aether tap.
Pénz nincs rajta .
Akit érdekel Pm itt olcson adom mert feleslegesen áll , nem használom.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
1. migralva lett GF-adatbazishoz (opt-in)
2. Vegleg toroltek
ezen a honlapon kell accot keszitened.
A belepes:
UN: a teljes mail cim ([email protected])
PW: csak emlekszel ra 😊
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Elõre köszönöm
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
a 2giga ddr2 core2 E2200..2600XT utan..
Megszokott helyeken, ahol pl. területen belül tölti a következõ területszakaszt megakad, nem tudja kezelni a játékmotor a folyamatos betöltést szerintem.
Sajna most nincs idõm játszani ezzel a csuda játékkal :/
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
ゾルターン
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
elofordult hogy +10es L55 eternal arena bow egy Glad ellen olyan szinten nem volt eleg , hogy a Glad nem is hasznalta Pole-jat hanem a bow-al jott ellenem xd eleg lehangolo volt 😊
ゾルターン
Crit, accuracy, magical accuracy,parry, magic boost,attack.
Azt tudom mi mit jelent azzal nincsen gond de pl az accuracy növeli a crit esélyét? Olvastam olyat hogy igen meg olyat hogy ez hülyeség...
Magic támadásnak számitanak a lövéseim? Esetleg mit érdemes használni ,bármilyen tanács megfelel 😊
mondom a fejlemenyeket .... hogy zsarolja az embereket a GF . 1 napot kaptam amugy ( kesobb kozoltek )
felhivtam a figyelmuket hogy fizeto vendeggel nem szokas am igy viselkedni , erre termeszetesen nem kaptam valaszt . 50es gold account-om van + aion member ship . ezek utan toroltem az aion member ship fee fizeteset . nem fizetek ezeknek a faszoknak .
Erre mit csinalnak .... bannolnak mivel befagyasztottam a meber ship fee fizeteset ugy hogy gold member vagyok ( valami 35670 hr-val )!!!!
ゾルターン
És mit csináltak ott?beugrottak egy tejfölért?
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Az iron bányászat minek számit?
Az enchantolással csak erõsebbek lesznek a cuccaid, csak magasabb szinten (50+) érdemesebb csinálni.
Kentaur vagyok! Deréktől felfele ember , deréktől lefele ló.
Ugy 2-3 sec alatt eszi meg egy kozepesen gearolt gunner a +15 pvp setes tankomat aki tokig buffban ugy hal mintha 5en utnek egyszerre.
mennyi ideig tart az "temporarily banned" ? az oka titkos .... a kerdesemre
csak annyi valaszt kaptam , hogy nincs kotelesseguk kozolni 😄 volt egy szovaltasom egy angol "gentleman"-el ennek tulajdonitom a ban-t .
ゾルターン
Vico az amcsin és koreain meg ruszkin van , itt ilyen nem lesz mert sérti a gf érdekeit. Azt mondta volker itt más lesz.. egyedi...
és nem a block setemben voltam
de nvm 😊
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox