24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Akuman #23445 pénzel annyira nem vagyok kisegítve ha cserébe nincs kitöl kérdezni, meg informálodni -
Vicodine #23444 telemachus asmo oldalra gyere mert ott olcsoer tudsz kinaht venni:D egesszen kicsi peze :D tobbi hely nagyon draga hidd el nekem -
Akuman #23443 Üdv Mindenkinek!
Újrakezdő játékosként csapatot/klán keresek, akik tudnának informálni játék közben mi merre hány méter.
Ano mikor a játék elindult játszottam de mikor a "cégváltás" volt a játékban és free to play lett elúszott minden karim amit nem tudnak már visszaadni.
Ahol volna hely számomra azok írjanak, köszönöm előre is! -
Vicodine #23442 telemachus asmo oldalon tovabbra is folyamatos a kinah ellatas:) friss ropogos magyar foritra cserelem:) pm akinek kell van meg boven -
Malachit #23441 Keresek Perento-n 65-ös instákra betanuló csapatot Bárddal és Temppel :) Nem szoktam bénázni, 1x kell csak végigmenni, hogy lássam mi a csízió :) -
#23440 Köszi a választ.Amúgy manapság milyen karaktert érdemes kezdenie annak aki pvp orientált?Évek óta sorcival játszom,ami nagyon bejött.De jó lenne már némi változatosság,egy másod karakter.Én most úgy vettem észre hogy az assa az amitől a legjobban "félek" -
Malachit #23439 Nem is tudtam, hogy Perento Asmo oldalon tolod :) Mindíg azt hittem, hogy egy barbie rajongó vagy.
Medál lehetőségek amiket tudok: Ostrom, beváltós küldik, craft. -
#23438 Sziasztok.Ceranium medalt hogy a legegyszerűbb szerezni? -
Vicodine #23437 a legegyszerubb es leggyorsabb modja h tolem vasarolsz:) a tobbit meg majd en tudom!:P -
Malachit #23436 De az első 100 méteren alázod a trabit Valamint ebben a játákban főleg az számít, hogy te miben ülsz. Lehetsz te a trabiban ász sofőr, attól az még trabi marad és a lambo-s agyhalottnak elég csak az aszfalton tartania a járgányt, hogy téged egyesbe kapcsolva is lealázzon.
Érdekelne miből szedsz ennyi suskát, másik szerveren vagyok, nem eladásra kéne, csak magamnak, mert jelenleg beragadtam olyan 0,6 körül időhiány miatt) :) -
Siyama #23435 nem a gear miatt leszel OP ... valamit teis bekel mutass!!! . ha beülsz egy Lamborghini Gallardo ba attol még simán felcsavarodhatsz az első 100 méterbe egy fára :)) -
Vicodine #23434 asmo telemachuson tovabbra is elado kinah. meg van masfel milliard de ha tobb kell 1 heten belul lesz meg olyan 4. pm ha erdekel -
Malachit #23433 60-as AP kondi 2-es enchant 1-2 szint ruha van a Tempen + BM ékszerek és BM encsi, gs nélküli fegyver. Ez OP-nak számít? Mert tegnap futottam össz eolyan temppel, akinek +15-re húzott Myth fegyver volt a kezébe és alap attakja így a fegyverének kb. +150-el volt több mint nekem most. Na az op. :) -
Trollface #23432 Undorító a mozgása, egy vasdarab , rohadtul nem illik az Aionba amúgy nem olyan szar jó gearbe ahogy néztem durván csapatják a jobb aetherteches emberkék a népet koreain. Nekem az egész class nem tetszik.. -
alyr2 #23431 A Templar az kurvara halhatatlan sajnos -
Vicodine #23430 faszlama gunner nem mervado:D engem is jol gearelt toppos templarok megolnek, de azert 1-2 percig elszaladgalok veluk es akkor is azert kemeny a fight:D akik nem toppos templarok azokat meg siman leolom gunnerral, na de hat az a kocsog gear ennyit szamit, templar kicsit halhatatlan -
Vicodine #23429 ha vmire azt mondjuk op, akkor azt nem egy olyan classra mondjuk amivel max egy classt lehet fixen olni. mert gunnerral rangert lehet fixen megolni(meg a nem resistes clerikeket esetleg) az semmit sem tud tenni de az osszes masiknak igen nagy eselye van illetve pl sm,assa fixen oli gunnert, jo chanter is siman kifingatja stb... -
Malachit #23428 Hát tegnap elkezdte tempemet gépelni 1 gunner. Közben leadtam 1 questet, majd 10% hp-ról felhúztam maam félre és elkezdtem földbeverni (meg is lett volna simán), csak addigra odaért a másik 3 haverja is sajna, az meg már sok volt :/ Visszanézve miután leadtam a questet röhelyes sebzést tolt emp armor és iron skin mellett (max 100-akat sebzett). Míg leadtam a questet addig azért lődözött szépen. (nem volt rajtam semmi se, se kaja, se scroll, se buff).
Robot érdekes lesz, majd meglesem, de nem húzok ki egyet. Elég a bárd+temp kettőssel letudni a szükséges napi kötelezőket. (Az se kevés idő.) -
alyr2 #23427 Azert a gunner op ha nem clothe all elotte..bar akkor is nyerhet csak sokkal nehezebben, a bardnak meg eleg ellopni a manat aztan akar nyert is:) -
Vicodine #23426 regebben bardrol meg gunnerrol is mindenki azt mondta mekkora opk lesznek videok alapjan, aztan eloben ez valahogy elmaradt... -
alyr2 #23425 nezegettem rola videot regebben. igazabol assa ranger gunner 100%ban verte, sorcerer is fogja de amit lattam dueleket ott a sorcerer eleg faszlama volt. de 3 gombos class a videok alapjan..valami berantos aoe abbol valami kombo, meg egy finisher skill..aztan ha tuleli a delikvens akkor beesik az eso..es a videok alapjan nem nehez tulelni.. -
Malachit #23424 Állítólag ruha nélkül bucira veri bármelyik classal egy nyeretlen kétéves is -
Shaenis #23423 Miért? Opabb mint a gunner? -
Trollface #23422 Ez az aethertech class mekkora sz.r... Ez már nem aion kérem , ez csak az utolsó csapás volt.. -
Vicodine #23421 i waytol sose rendeljetek semmit :DD 2 nap alatt kiszallitanak mindent de ha garancia ervenyesitesere kerul a sor...masfel het alatt meg azt sem tudtak megallapitani, h mi a baja az alaplapomnak....ennyi iod alatt mar az ujnak nalam kellett volna lennie aaa:DDD x3rb majd bizniszelhetunk amugy, azt a "viszonteladoi" dolgot eloterbe helyezhetjuk majd a jovoben:) -
Vicodine #23420 bot nem jo mert ha veletlen egyszer banoljak a botot utanna nem lesz accom,es azt elerni h ennyi ido alatt megtudjam csinalni ezt mennyiseget nagyon sok "ido befektetessel" jar.persze ha csak accot banolnanak akkor megerne de akkor sem kockaztatom be. meg azert meg ki tudja h alakul aion 1-2 even belul, lehet neha meg jatszom majd lesobb.amugy 5.0at majusra igerik koreaba.notaion forumon van font egy kep egy 5.0 as itemrol,lvl 70es,mythical grades pvp kesztyu ami elarul par dolgot.... -
x3rb #23419 ja es tudok fix vevot.
"viszonteladók" úgymond, ha tudod mire gondolok.
Igaz kicsit alacsonyabb az ar de legalabb fixen veszik mindig.Nem kell vevot keresni folyton. Ha kell adok elerhetoseget. :) -
x3rb #23418 4-7 euro 3h ora alatt. Nem semmi :)
Lojj fel botokat fincsi :) Ugy sem.banoljak oket . -
Vicodine #23417 ahol en vagyok ott is jo a brigad,35+ online player,van elet rendesen mar varom h este havernal toljam:)amugyeglepoen sokan jatszanak osszessegeben is, hatalmas embermennyiseg van mindenhol.meg ami meg aionhoz kepest mas,h folyamat javitanak,balanceolnak,eventek,patchek...aionban meg 4.0 csak felig van keszen nalunk mig koreaban mar az elso hirek repdesnek az 5.0rol,szanalom... -
alyr2 #23416 Mi vájtszájdon vagyunk, elvileg ratyi server, de a guildem jo, a regi Aionos legiom aktiv resze is itt van velem, tarsasag jo mindig van guildes program sajat ts...stb es ez a lenyeg:) -
Vicodine #23415 van accom kezdetek ota nem jut eszembe a szerver neve majd holnap ha gep ele jutok megnezem -
alyr2 #23414 GW szerintem jol eltalat lett..sokmindent lehet benne csinalni, hova fogsz menni (server)? -
Vicodine #23413 basszus most h nincs gepem es estenkent haverhoz atjarok aki gwzik kemenyen,igy elgondolkodtatott a kerdes mi a faszt csinaltam eddig aionban?:)aion egy vmire meg jo azert,kinaht el lehet adni:) szal kb egy het mulva elado lesz olyan 3 milliard kinah asmo telemachuson,ha az epo
lmegy utanna napi 100 millat megrendelesre vallalok majd,tobbet nem mert ennyit tudok 2-3 ora alatt kiszedni:)bar 4 euroert hirdetik ingame a sellerek/100 milla,a honlapjukon ez az osszeg 6-7re valtozik,en is ehhez igazitom az arat,akit erdekel priviben jelezze -
Trollface #23412 Cheatelnek az biztos most van-e konzol hack" teszek rá ,mert ha nincs akkor is van másik ami működik glide, no anim,attack speed pl.. Szánalom az egész. -
Trollface #23411 Birom ezt a nem tudod mit latsz dumat.. Azert nagy rész evek ota nyomja es már NC alatt is voltak erdekes dolgok. A masik a jatek egy kalap szar biztonsagi szempontbol ,ha GF ha em Gf és erre még rajon a GF balfaszkodasa.. =epic win.. -
Vicodine #23410 mire mondod h legendak? amik tuti mukodnek mert en is teszteltem anno: skill map atirasa. ezt netrol elore atirt mappakat is le lehet tolteni, vagy az ember ha ert hozza sajat maga is atirhatja, a kovetkezoket lehet vele csinalni: skill reus time, no animation, es futas kozben ellehet loni minden olyan skillt, amit csak allo helyzetben lehetne. a jump shotot nagyon nehez megcsinalni tobb skillel, legtobb"pro player" is max 1 skillel tudja csak, ami lofasz elonyhoz juttatja. castingos skilleknel nem lehet.akkor van meg a script, amivel szinten attack speedet lehet no animationra tenni, speedet lehet vele novelni, glide hack van benne, falakon lehet atmenni, illetve ott is sok nyalanksagot lehet beallitani, bot is van hozza stb...amugy nem tartom kizartnak, h gf uzemeltetese mellett a cheat ngine is mukodik, akkor pedig tenyleg barmi lehetseges, azzal statoktol kezdve barmin varialni lehet. ennyi -
alyr2 #23409 pdefeset -
#23408 Sziasztok.Most jutottam el a sorcimmal addig hogy elkezdjem megvenni a battle medalos cuccokat.Két fajtát látok.Annyi a különbség hogy az egyik pdef-et,a másik evasiont ad többet bónuszban.Ti melyiket javasoljátok?Köszi -
alyr2 #23407 feltette a dotot es a az elso 2 tikk kozott castolt ram kismilio lofaszt..ugy hogy en is adtam neki condit meg silencet amit le is szedett magarol kozben..a cleric dot meg 2 masodpercenkent sebez..Volt rola log amit fel is tennek es fel is fogok ha visszanyerem valahogy a vinyorol.. -
Box3r #23406 Siance-ról meg csak annyit, illetve a vele történt esetről; amit mondasz, hogy kb futás közben nyomta a kasztos skilleket, csak neked tűnik úgy, egyénként az összes jumpshot és jumpcast volt....Próbáld ki egy olyan playerrel, aki tisztában van vele, kérd meg, hogy csináljon egy jumpcast-ot, miközben ugrik egyet előre...te úgy fogod látni, mintha csúszna a kari előre skillezés közben. Ezek azok a dolgok, amikkel nem árt tisztában lenni, mielőtt mond az ember egy őrületesen nagy baromságot.
"2 secenkent tikkelo cleric dot felrakas utani tickje olt meg...ergo 2 mp alatt vert le"
"o futas meg ugralas kozben castolta azokat a spelleket amikjez meg kell allni"
Most akkor saját magadat cáfoltad meg....ugye tisztában vagy vele! A dotolós killel ölt meg, vagy még castolt mást is? :D Én már nem tudok kiigazodni rajtad, de itt nekem valami nagyon sántít...