Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kacsa csináltam már új accot másik email címmel amikor a játékba szeretnék belépni ott kér egy account nevet meg egy jelszót és hiába írom be azt amivel az nc accot csináltam azt írja hogy nem talált ilyet
Belton
Hali..

Lenne egy eladó Régi NCsoftos Fizetett accom (örök veteran GP nélkül is)
4-5 Hónap volt fizetve.

Van rajta egy 53 as gladi félig miragentbe félig pve gold cucokba 30 as Ap ékszerekkel.(wh ba 55 os Coloseum eternal pole)
399 alchemy 400+ esstap ill aether tap.
Pénz nincs rajta .
Akit érdekel Pm itt olcson adom mert feleslegesen áll , nem használom.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

A regi ncsoft accod nem jo.Az:
1. migralva lett GF-adatbazishoz (opt-in)
2. Vegleg toroltek
http://na.aiononline.com/en/
ezen a honlapon kell accot keszitened.
A belepes:
UN: a teljes mail cim ([email protected])
PW: csak emlekszel ra 😊
de nem tudom valami gondolat jeles felsorolásban kéne nekem ezt leírni pontosan hogy letudjam ellenõrizni hogy mindent jól csináltam e ha nem túl nagy kérés
Hát ha az a kérdés hogy az ncsoft account managerében add-oltam e az aiont akkor igen
speed01
Régen én is próbálgattam, de egy hónap után beleuntam, sose engedett fel, valami van azzal 😄

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Felhasználó neved az emailed és az egész kell [email protected] és a jelszó alá. Aktiváltad az accon belül az aiont?

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein

Sziasztok Legyen valaki olyan kedves és árulja el nekem hogy pontosan hogy a búsba kell fellépni az amerikai official-ra, mer már 2 napja bújom a guglit, ncsoft acc-om is van, fel van téve maximumra upgradelve az usa kliens, ami 53 gigás, de mikor be akarok lépni játékban azt írja egyfolytában hogy "ID or password does not match (2)"
Elõre köszönöm
a regi masina shift f12 es minimum grafikaval 1-6 fpst hozott..ostromon. 4.0val javult a helyzet odakint volt kb 15-20 fps de ah mar tobben jottek akkor leesett 10 ala es nem volt ritka a par mp grafikai fagyas..😞

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Jelenleg: Amd FX-4300 Asus M5A78L-MLX3 alaplapban 4 giga ddr3 1600Mhz(hamarosan 8 giga lesz)Radeon HD7770. Auto settingen fullratett mindent advanced enginen.En lehuztam az árnyékot 0ra igy siegen shift+F12 vel 25-35 fps shift-f12 nelkul 15-18.

tegnaptol Amd FX-4300, Sapphire radeon 7770 Ghz edition...most a vinyom a gyenge lancszem..de mar szembetuno a javulas😄
a 2giga ddr2 core2 E2200..2600XT utan..

2 éve Core i7, 12 giga ram, (1 éve) 7970 3 giga rammal, Aion SSD-n és így is tud szaggatni amikor csak kedve tartja 😄 Ha jön a barbie vagy radar, vagy szaggaás értesít rõlla 😛

Megszokott helyeken, ahol pl. területen belül tölti a következõ területszakaszt megakad, nem tudja kezelni a játékmotor a folyamatos betöltést szerintem.

Sajna most nincs idõm játszani ezzel a csuda játékkal :/

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Na gratula, leírnád, hogy milyen géped van? Meg azt, hogy siege-nél is megvan -e mondjuk a stabil 30 fps.

Haha ujjjjjjjj gepem lett , igy az elynek reszeltek😄5-10 fps helyett 60 😄

hat ez igy nem igaz,mert 2😄D de amugy meg az arenara nem kell alapozni,az egy fos,mar csak coopba jarok glory ticket miatt,azt is csak medal miatt.de ugy alapjaban most jo nagyon a ranger,a mapok is olyanok h van hely, csak jol kell helyezkedni, nem ugy vannak a mobok mint gelkmarosban meg ingiben h 500at magadra rantasz stb...
gurubefree
*hid akar lenne . F**** telefon

ゾルターン

gurubefree
Arena-ban a kite sok helyen lehetetlen . Lsd.Judas arena . Talan egy hely van ami eleg tagas arra hogy tavol tartsd magad a Glad-tol.

ゾルターン

templar a nagy szopas😄
rangernel critre illetve magic accra erdemes pakolni,minden mas teljesen folosleges. amugy gladiatorokat rangerrel egy idoszakot leszamitva siman lehet olni.kiteolni kell,soha nem szabad egy pillanatra sem megallni mellette,illeve debuffolni trappelni.van,h 1-2 percig is eltart mire megoli az ember,de ugyanolyan gerrel nem nagy tudomany.
rangernel critre illetve magic accra erdemes pakolni,minden mas teljesen folosleges. amugy gladiatorokat rangerrel egy idoszakot leszamitva siman lehet olni.kiteolni kell,soha nem szabad egy pillanatra sem megallni mellette,illeve debuffolni trappelni.van,h 1-2 percig is eltart mire megoli az ember,de ugyanolyan gerrel nem nagy tudomany.
Idióták, nem is értem ezért miért bannolnak. Nem kötelezõ fizetni fõleg ekkora szarért. NA-n békén hagynak ,mondjuk maxos a temp ezért uncsizom...

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein

gurubefree
Crit , attack . vannak valtozo ranger build-ek . L55 felett jol jon a magical accuracy a lehetseges resist miatt ( skill : silence , sleep etc ). vannak helyzetek ahol edes mindegy milyen gunyaban vagy es milyen a kovezes . en abban hiszek hogy ranger-nek nagyon jo weapon kell gyors kill-hez a ruha masodlagos ( de ez nem jelenti azt hogy felesleges !! )

elofordult hogy +10es L55 eternal arena bow egy Glad ellen olyan szinten nem volt eleg , hogy a Glad nem is hasznalta Pole-jat hanem a bow-al jott ellenem xd eleg lehangolo volt 😊

ゾルターン

torrente111
Rangernél mit érdemes fejleszteni és mi mire való?
Crit, accuracy, magical accuracy,parry, magic boost,attack.
Azt tudom mi mit jelent azzal nincsen gond de pl az accuracy növeli a crit esélyét? Olvastam olyat hogy igen meg olyat hogy ez hülyeség...
Magic támadásnak számitanak a lövéseim? Esetleg mit érdemes használni ,bármilyen tanács megfelel 😊

Spatan is ezt csinaltak a Zebri nevu rangerrel, felmondta a membershipet es kibannoltak..

gurubefree
kezdek a szokasos dumaval hogy aki nem beszel/ir angolul annak itt nincs helye mert ez egy english server ... ( ez nem nekem szolt egyszeruen akaratlanul is olvastam az LFG-n ) nem hagyhattam szo nelkul .

mondom a fejlemenyeket .... hogy zsarolja az embereket a GF . 1 napot kaptam amugy ( kesobb kozoltek )
felhivtam a figyelmuket hogy fizeto vendeggel nem szokas am igy viselkedni , erre termeszetesen nem kaptam valaszt . 50es gold account-om van + aion member ship . ezek utan toroltem az aion member ship fee fizeteset . nem fizetek ezeknek a faszoknak .

Erre mit csinalnak .... bannolnak mivel befagyasztottam a meber ship fee fizeteset ugy hogy gold member vagyok ( valami 35670 hr-val )!!!!

ゾルターン

A Coopban futottál össze velük?<#wow1>
És mit csináltak ott?beugrottak egy tejfölért?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Olyan nincs külön hogy fémbányászat, hanem úgy van a gyûtögetés hogy egy fajta nyersanyaghoz el kell érned egy bizonyos gyüjtögetési szintet, amit mindig meg is mutat ha a kurzort ráhuzod a gyüjtögetni való anyagokra.

Köszi szépen 😊
Az iron bányászat minek számit?

Gyüjtögetést érdemes húzni (aethertapping és essencetapping). Craft rendszer borzasztó ebben a játékban, CSAK alkímiát és kaját érdemes húzni a többi craft csak pénznyelõ.

Az enchantolással csak erõsebbek lesznek a cuccaid, csak magasabb szinten (50+) érdemesebb csinálni.

Valaki felvilágosítana errõl a gyüjtögetés, kovácsolás, enchant meg mi a fene van még. Mit érdemes elkezdeni húzni , mi mivel függ össze 😊

ja az allandoan szarakszik,ugy kell kifogni😄
Kezdem unni GF-et komolyan . egy kurva hetet vártam arra hogy jo legyen a veteran reward kiutalas a rohadt oldalukon . Egy napig jó volt kb erre most megint nem elerheto ...

Kentaur vagyok! Deréktől felfele ember , deréktől lefele ló.

sorci ellen nagyon erezheto a magic supression,de gunnernel...mi lenne ha nem lenne..😄D
En coopban futottam ossze egy aranylag jol gearelt gunner/sorc/cleric parossal..aminek megorultem..felvettem a strifle ekszereket, 2150 magic supression...szerintetek hanyszor haltam meg? 😄

Pont tokeletes olyan embereknek akik eddig nem tudtak ervenyesulni pvpben 😊 Hany embert lattam rerollolni ra aki bena volt sinel vagy mas karival azt gunerrel imbazhat mert op a class. Kicsit szanalmas.

az en gunneremnek olyan atlag 30as abyss ekszerei vannak,55os arenas ruha,55os arenas fegyok,es elmondanam h igen szepen daralok vele😄Dmindket stukimban van 3760as gs,had ne mondjam h procol...ha meg lesz neki a fasza gearje,mindket fegyoba 4k gsel amibol egyet mar le is gyartottam, hat en sem szeretnek sokkal tobb idot eltolteni egy tankal..😄D ja meg h a silence h akad...elobb toltunk underground kataba eleg komoly mass pvpt,fullosan gearelt clothosokba is 10bol 10szer bement a silencem 1700as MAval..😄 es raadasul feelinges kari nagyon, cannonnal pveben miket lehet apritani te atya isten,jobban daral mint egy sorci majdnem😄
Epp most vagyok arenaban gunner ellen .
Ugy 2-3 sec alatt eszi meg egy kozepesen gearolt gunner a +15 pvp setes tankomat aki tokig buffban ugy hal mintha 5en utnek egyszerre.

Fehercsoki
WoW-ban zsidózásért 3 napot adtak, szerintem te sem kapsz többet.(bár attól is függ mit csináltál)

gurubefree
koszi

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

par nap,max 1 het
gurubefree
sziasztok

mennyi ideig tart az "temporarily banned" ? az oka titkos .... a kerdesemre
csak annyi valaszt kaptam , hogy nincs kotelesseguk kozolni 😄 volt egy szovaltasom egy angol "gentleman"-el ennek tulajdonitom a ban-t .

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

pl nekem rangerkent kb annyi eselyem van meg egy szar gunner ellen is,mint a kovetkezo amerikai elnokvalasztason h nyerek
roviden es tomoren ugy fogalmaznam meg,h OP
Fehercsoki
Gunslinger milyen lett? (persze rá tudnék keresni a neten, de engem tapasztalat érdekelne)

Vico az amcsin és koreain meg ruszkin van , itt ilyen nem lesz mert sérti a gf érdekeit. Azt mondta volker itt más lesz.. egyedi...

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

mind a kétszer kb 10% hp-ja maradt, buffal az már pont lemegy
és nem a block setemben voltam
de nvm 😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

a pvp buff is csak akkor szamit,ha kb egyenlo tudasu emberek talalkoznak hasonlo gearben, ha az enemy bena,akkor lehet rajta 100% pvp buff is,akkor is bedaralom,de ha ugyanugy tud, akkor donto nyilvan...
Hanako! Nincs PvP buffunk.kb 2hete volt azota nincs