24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#14890 ha az hogy ő leirja a negativ véleményét elveszi a ti kedvetek a játéktól akkor már régen rossz... :D -
#14889 szoval (ha most ebböl rám is célozgattál) ha leirom a véleményem, illetve hogy engem mi zavar akkor én ostoba vagyok? és mivan ha valakit érdekelnek a játék rossz oldalai is (merthogy mindennek van) nem látok semmi olyat kiirva vagy szabályzatot, hogy csak pozitivumok hangozhatnak el a forumon, burger igy látja (mégha hülyén is, ill nem ugy van) akkor csak menjetek tovább rajta és ne kezdjük a flamet... -
Vicodine #14888 Ki nem fossa le hány gyereket nevelsz,attol még nyomi vagy és balfasz,nemvagyok mester én sem éppen ez az,de nemfogok olyan miatt fikázni vmit ami hülyeség,mint, minden mmonak,aionnak is vannak hibái,de az,hogy te béna vagy,az a te hibád és ennyi.Játsz a gyerekeiddel,ne pedig mmoval,azok igénylik a törödésed,de faszságokkal akkor se áraszd el a forumot pls!!Akinek tetszik játsza,akinek nem az meg nem azt cs.Meg az,hogy a te véleményed szerint haldoklik vmi,az nemjelenti azt,hogy az ugy is van!Olvassál fiacskám elöbb forumokat!Na de hálisten te már nem leszel velünk többet jee:) -
#14887 -
Lantee #14886 muszáj=muszály...brrr...pedig mindig jó voltam nyelvtanból -
Lantee #14885 Könyörgöm, azt értsd már meg, hogy tele van a piac különféle játékokkal. MMO-ból is találsz ezret. Ha ez (már) nem tetszik, nem kötelező vele játszani! Én azért játszom, mert KIKAPCSOLÓDOM közben. Ha neked csak az agyvized forr fel, akkor pont ideje egy uninstall-nak, és kezd neki egy másiknak. Nem csak AION létezik.
Hogy válaszoljak is:
Egyelőre nem kaszabolok senkit, én PvE játékos vagyok főleg. Tudom, ez a te szemedben borzasztó ratyi dolog, de pont ez a szép a játékban. Ha nem akarok, akkor nem muszály asmot ölnöm.
Csak annyit kérek, hogy aki még szívesen játszik a játékkal, legalább annak a kedvét ne vegyétek el. Marhára nem érdekelnek a siralmaitok, hogy "ez szar, az szar, kula, haldoklik, stb.", nem azért járok ide.
Az MW2 topik is tele volt egy időben olyanokkal, akik csak fikázni jártak fel. Én pl. rühellem a Maffia II-t, de nem fosom tele a topikját ilyen-olyan gyalázásokkal.
Elhiszem, hogy nektek nem tetszik (már) a játék, de akkor -fav, és lehet továbbállni.
Peace -
#14884 huuu ..... nem mintha te mast tennel "Én pár hónapja kezdtem bele" .
nem igazan osztodtad meg velunk melyik serveren jeleskedsz ; es milyen karival kaszabolod asmok ( elyk ) szazait . Mar csak azert mert en 2orat varok arra csak arra hogy Dredbe bejussak ... mar ha bejutok es nem azert mert annyira sokan lennenk hanem azert mert nincs group a masik oldalon .
A masik ...... mi lesz ha az osszes Lv.50+ ujra unatkozik ??? Inst over over again >>>> es itt meg az aszok mondjak hogy hogy nez mar ki ha instbol van az AP. Mi a korobol lenne ??? Tan kulonbb guardokat farmolni 10 oran keresztul .... igen sajnos lehet mert a kutya nem foglalkozik vele . Mar lassan bot-ok vannak Abyss-ban is xd
2.0 >>> nagy dobas volt ( en nem igazan vagyok elajulva tole )
1. Kaptunk egy allatkertet . ( disznorofoges mindenhol ; Lv.10 karik 4M-as pet-tel .... bruhahahah )
2. Kaptunk par inst.-et. ( ez azert becsulendo +szin a jatekban ) bar hatrany ugyan csak mert amelyik serveren nem volt PvP meg jobban elvonja a jatekosokat attol.
Meg lehet nezni ( Spatalos peldaul ) Abyss upper .... Lv.50+ kapott uj yo-yo-t . A kerdes az hogy meddig lesz ujdonsag . Szamomra nem igazan elfogadhato jatekon belul ugyanazt csinalni ..... 100szor 200szor 300szor etc. Ha ezeknek az embereknem ez fekszik ..... leljek benne oromuk.
Csak egy peldat szeretnek felhozni a jatekosok mentalitasarol es gondolkodasarol .
Silver ; Gold ; Plat coin !!!! Az arak valami rohejesek ( nem csak ezzel kapcsolatban ) Az atlag ar 10.000 kinak korul mozog . Lassuk mit kapunk a pezunkert ( coins-ert ) Elarulom jobb cuccot lehet kapni kevesebbert a brokernal mint coins reward . Egy leggings 1000 coins >>> 10.000.000 kinah :) ( koszonheto a berogzott idiota arszabasnak ugye . De sajnaos az emberek nem gondolkodnak . A fegyorol nem is beszelve : 1500 coins ( 15.000.000 kinah ) ennyiert mar komolyabb fegyver megvasarolhato .
Persze ezek utan az jon hogy nem kell venni coins ... nem azzal van a baj hogy mit kap erte az ember hanam az hogy 1 hulye ( nem tudom mibol kalkulalva ) kitalat egy arat es 1000 masik hulye bologat ra mar tobb mint 1 eve . Ugyan ez van a silver ; gold medal-al ; vagy az expert quest item-el .
Igen is azt mondom hogy a jatek halott ... mert mar kozel sem arrol szol mint 1 evel ezelott . Ezzel leht egyeterteni vagy sem ... en mindenkinek becsulom a velemenyet !!! Es ez azt hiszem toled is ugyan ugy elvarhato!
A forum arra valo hogy elmondjuk a velemenyunk .Van aki igy van aki ugy.
Minden epes megjegyzest kuldjetek inkabb privatba , nem romboljatok a forumot az eszes megjegyzeseitekkel .
KOSZI
-
#14883 ps: tahabata killhez milyen gear "illendő" egy assa esetében? -
#14882 jahjah, végre járhatok fort instákba =DDDDD
na meg főleg ... splinter végre a miénk -
#14881 Telemachus egész jó most :D 54% asmo 40% ely 6% balaur -
Burgernemham #14880 "Vicodine" Nagymestertől!
"Egyedül qzz tudott megölni,de mivel neki tényleg atom kimaxolt gearje volt,és használta mellé a speed hacket is,amit már szerintem mindenki ismer(és sokan használnak is:D ),de azonkivül aztán senki ilyen kis twinkek.Én is csináltam aztán késöbb egy twinket,egy gladit,mert annyira menö meg mokás volt twinkezni alapon:)),és az ilyen assákat ugy szétkaptam mint hülyegyerek a mesekönyvet,akkor most az assa vagy a gladi az OP azon a szinten?:DD Vagy csak tudni kellene játszani,és nem a játékot szidni azért,mert kicsit nehezebb mint a többi??!!Na de béke"
Szavad sem hiszem, mindamellett én az idő alatt míg te ilyen magasztos, az életet ápoló nélkülönözhetetlen forradalmi cselekedetek halmazát adod a világnak, családodnak addig én két gyermekem nevelem megdolgozok keményen a pénzemért és fizetem utánad az adót. Úgyhogy ne merj velem ilyen hangon beszélni te senki!
Mindamellett a játék igenis haldoklik, egyelőre a 2.0000/1/2//3/x/x/x miatt feszítenek annyian a szervereken. Az ÖSSZEVONT szervereken. A Magyar játékosok száma a 300-at sem éri el az egész EU vagy ha jobban tetszik WEST zónában. És a "Vicodine" nick helyett én inkább valami erős nyugtatót javasolnék amit az életben is szedned kellene.
Mert pszichiátriai eset vagy.
"Lantee" Majd 2 hónap múlva meglátod, hogy igazam volt amikor megint csak 5-emberrel fogsz találkozni/map.
Ezennel végeztem e poszton. -
Psychedelic #14879 Assaval meglehet csinalni lazan, esetleg rangerrel, mert ezeket nem feltétlen zergelik be 2 percenként a stealh miatt, viszont rohadt unalmas egész nap stealhben sétálni, és magas rankokra vadászni, mert a low rank nem ad annyi ap-t hogy megérje a magas rank meg nem jön ki a városbol, vagy nem egyedül.
Illetve ha van 1 jo fix csapatod amit nem basznak be 2 percenként, még ugy is van rá esély.
Ettöl függetlenül elvan baszva a rendszer, mert ha 1-2 napot végig pvp-zel máris star officer vagy, ott még már tul sokat buksz 1 halállal ahoz hogy megérje szenvedni, és pláne hogy ne baszd fel az agyad. -
Lantee #14878 Neked külön köszönjük MESTER a fantasztikus hozzászólásaidat. Csodálom, hogy még nem lettél valamelyik fejlesztőnél CEO. Ilyen komoly tapasztalattal, tudással, 8 általánossal ("valyon").... -
Lantee #14877 Elképesztő, hogy mennyire - elnézést a kifejezésért - retaldáltak egyesek. Ez a topik az AION játékról szól. Aki ide bejön - és nem érdekel, hány lvl50-es karit tolt - fikázni, meg olyanokat beszólni, hogy ez a játék halott...szóval nem is értem. Én pár hónapja kezdtem bele, eddig sem untam, eddig is megvolt minden instance-ba a party, de a 2.0 óta akkora tömeg van, hogy szerencsétlen netem csak úgy szikrázik, mikor felnézek Sanctumba, vagy bármelyik nagyobb városba. Ha ez a játék halott, akkor nem tudom milyen az, amikor él!
Másrészt, ha nem tetszik, lehet mással játszani, de idejárni fikázni ostobaságra vall. -
#14876 Nuclearyti:
Van ilyen :)
Meg például elyos és asmok eggyütt farmolják a guardokat abyssban.
Egy ventrin vannak és egymás seggét fedezik, néha egy kis ap trade is belefér.
Ha jön arra a saját frakcióbol egy csórikám hogy farmolna akkor rászolnak ely haverokra hogy gankeljék már le ne rontsa ott a levegõt.
Ja hogy nem etikus meg unfair és még csalás is ? Nembaj , lényeg hogy majd lehet villantani az abyss gearban.
Azok a régi szép castoros idõk .. :) -
#14875 ennyi, mond az elyos spanoknak téged only ne öljön már meg ha meglát, néha felmerül bennem a kérdés hol játszhattok... bár mondjuk anno is voltak ilyenek, őő elyos span ott volt a full elyos frakcio közöttük az egyetlen asmo span azt jol elvoltak, és igy aztán tényleg élvezetes a game :D
bár ki miben leli az élvezetét ez is igaz... -
#14874 jaja, anno is olyan sok rank 1 es repülgetett meg futkározgatott, képzelem milyen sokat ölhetsz, elö lehet itt adni, hogy márpedig lehet, officer után menj el szépen a fegyverig ONLY pvp vel, szolj ha megvan... (mert szerinted lehet) -
Tomy Lee #14873 -
Vicodine #14872 Most amugy tényleg rank 1 vagyok:)Gyors bezuzom a star officert,mert addig nemtudom felvenni a generalos questet,de amint felvettem már szedem is ki az uj stigmákat:) -
Tomy Lee #14871 Nem kell sokat halni ennyi nem?:)
Am tényleg R1 vagy? -
Vicodine #14870 Ezt nemértem komolyan?:DD "rank 1 után több apt vesztesz mint nyersz"???Rank 1 vagyok,meghalok,vesztek olyan 800 körüli(nemtudom pontosan mennyi de valahogy igy,viszont ha megölök egy rank 1est,akkor olyan 1300 környékén dob,tehát akkor most nemvágom..:)) -
Vicodine #14869 Amugy én is csipem az ilyen Burger féle balfaszokat,akik annyira bénák,hogy twinkkari megöli öket,és a játékot hibáztatják,és mivel jött itt "apucis" dumával,ezzel egyértelmüen rávilágitott arra is,hogy ö maga maximum 10-12 éves lehet,ugyanis ennyire gyerekes dumát azok tolnak.Érdekes,én széttudtam kapni a sorcimmal egy minimum a belinkelt gearben levö assát 3ad magával,akik hasonlo gearben voltak,de biztosan én basztam el valahol:)) Egyedül qzz tudott megölni,de mivel neki tényleg atom kimaxolt gearje volt,és használta mellé a speed hacket is,amit már szerintem mindenki ismer(és sokan használnak is:D ),de azonkivül aztán senki ilyen kis twinkek.Én is csináltam aztán késöbb egy twinket,egy gladit,mert annyira menö meg mokás volt twinkezni alapon:)),és az ilyen assákat ugy szétkaptam mint hülyegyerek a mesekönyvet,akkor most az assa vagy a gladi az OP azon a szinten?:DD Vagy csak tudni kellene játszani,és nem a játékot szidni azért,mert kicsit nehezebb mint a többi??!!Na de béke gyerekek,burgernek pont a WoW való:) Ja meg,hogy Aionnak vége!Hahahaaa,mai napig a második helyen áll a WoW után,világszerte többmillioan fizetnek rá elö,többen,mint a WoW után bármi másra(de arra is csak a neve miatt szerintem,legalább is ép ésszel másra nemtudok tippelni:D ),de majd idejön pityuka,és bejelnti ország világnak az SG szinein belül,hogy "szenzáció szenzáció,itt gy MMO amihez balfasz vagyok,ezért vééééégee!!!" Azért jo voltál burger,legalább megröhögtettél párunkat:)) -
#14868 az hogy valaki lvl 50 es full arany abyss setben pattog távol sem jelenti azt, hogy az aktuális ember jó is pvp ben, épp ellenkezöleg, annyit tesz hogy naponta 1x legalább minden fort instát megcsinált jó ideig (ha passolgattással csinálták akkor kb 2-3 hét egy ember [a fegyo ap ját mondom ami anno 1m körül volt ]) szorozd fel 6 al mert ugye a kollegákat nem hagyjuk szarba, mire 1 kör végig megy, és utána jön a többi, ez pure pve azért hogy pvp cuccod legyen ami gáz szerintem...
és mielött jönnétek azzal hogy ez nem igy van, pontosan azért van igy, mert rank 1 után több ap-t vesztesz mint nyersz, és pvp vel egyszerüen "lehetetlen" kiszedni azt az 1millió ap-t a fegyverre, ezért volt az hogy az elyok is asmok is ültek inkább primumba meg terminonba v hol és duelezgettek ott mintsem mentek volna pvpzni... -
Tomy Lee #14867
-
Tomy Lee #14866 Az mondjuk tényleg ingame dől el ki mennyire "táp"
Itt mondjuk a gear sokat számít ugye aion-ban de akinek van jó kis pvp szett az már rossz játékos nem lehet DE megint ott tartunk,hogy mi magyarok nyúzzuk egymást ilyenek miatt éppen mint itt ez a @burgerking.
Burger fórumtársunk kritizálta játékot csak eltúlozta éppen de mi csak ennek örülhetünk,hogy ilyen mentalítással nem játszik többet Aion-al.
Leszólt minket szítja a tüzet én azt mondom menjen a francba sose legyen többet ingame és ne egymással duelezgessünk hanem öljük az ellent.Egyre több ingame az ilyen is,hogy "LF duel" ott kiabálnak insta elött városokban mert látják egymás szintjét.50 méterre támad az ellen ezek meg dueleznek,még mi szenvedünk a túlerő miatt.
-
#14865 :DDDD lehet sorbon kettéharapna a chanterével, mig egyáltalán elér a kisújjad a quickbarig -
Tomy Lee #14864 Mert a WoW-ba mi megy??:D
-
Psychedelic #14863 "Remélem rohadt drágák lesznek azok a majd megjelenő gamek amire átállok, hogy véletlenül se találkozzak ilyen 12 éves apuci zsebpénzén nevelkedő szellemi fogyatékosokkal."
Haha ez majdnem olyan jó duma, mint a "nincs életetek, nekem meg van", de csak majdnem, legközelebb azt huzd elö... :)
Jah és adok 1 tippet, olvasd el az aláirását Sorbonnak, és meglátod milyen karija van, tippeljem meg neked azt is mit tud csinálni ellene a te 3 miragentes karid vagy egy 40-es twink, vagy összerakod magadtól is? :) -
Burgernemham #14862 Remélem rohadt drágák lesznek azok a majd megjelenő gamek amire átállok, hogy véletlenül se találkozzak ilyen 12 éves apuci zsebpénzén nevelkedő szellemi fogyatékosokkal.
Látod " DivKry" ez megy a játékon belül is. Mond már meg nekem, ugyan milyen épelméjű ember kíváncsi ezekre :) -
Burgernemham #14861 Nem egy karit húztam én se egy évig te Isten barma! És azt sem mondtam, hogy a többiek ugyan azon a szinten voltak mint én. Kisebbek voltak, segíteni mentem.
Sorbon téged meg külön megnéznélek ellenem, vagy egy olyan linkelt kari ellen, hogy mit teszel. Mert neked is csak a pofád jár. Megnézném a karid valyon miben van! Mert gondolom a játék kezdete óta osztod itt az észt. Menjetek ti a picsába "lolos" idióta gyerekek. Pont ez való nektek! Csak nyomjátok a lét... Én is befejeztem a hozzászólásokat itt, nem vagyok vevő rá, hogy agyhalottakkal társalogjak. -
Psychedelic #14860 Ö mondta, hogy nem értem, én csak probaltam nem túl bunkón rávilágitani arra, hogy a problémát lehet nem a 40-es twink assakban kell keresni. :)
Irhattam volna azt is, hogy ritka nagy szar lehetsz barátom, ha az 1 éves kariddal, téged harmad magaddal megöl egy twink kari, de akkor mégjobban lehurrognak mint most.
Nem is értem minek mentem bele ebbe a vitába, ha szerinte azért szar a játék mert a 40-es twink assa mindent visz, akkor ugy is van, és simán talál maga mellé még 3 hülyét aki bologat rá, és kihozzák, hogy én vagyok a hülye... -
Sorbon #14859 Mit nem értesz? Balfasz volt,párszor kicsontozták, megunta, quitelt. -
Psychedelic #14858 Hát ha egy ilyen kari, 1 mp alatt szétkap téged, akkor vmi komoly gond lehet, föleg hogyha harmad magaddal vagy...
Bár tény a full 30-as pvp setje jóval többet ér, mint a 3 miragent, ami egy nagy nulla kb, de azért egy 50+ sorcal illene legyözni egy 40 körüli twink assat...
Találjátok már ki, hogy a lvl 40-es twink sin-ek olyan durvák, hogy megölik a full geares 50-es profi playereket, és nerfelni kell...
Az oké, hogy esélye sincs ellene egy friss playernek, de egy ranger, sorc sm, gladi stb twink pont ugyanilyen durva...
Nem akarok bunko lenni, de 1 évet toltad a játékot, kiszedtel 3 miragentet ezalatt ami nagy 0, már a full set se egy tul nyerö opcio egy jó fél éve, aztmondod nem vagy béna de az 50-es karidat harmad magaddal, egy 40 körüli 30-as pvp set-es twink 1 mp alatt szétkapja, ugy hogy esélyed sincs, és én nem értek valamit? :) -
Ezt mar emlitettem en is . Persze le lettem ugatva .
Ennek a jateknak annyi .... mar ott elb...tak amikor ugyan azon a serveren engedtek tobb karit is futattni .
Amikor en elkezdtem ( 10-11 honapja ) az alom a xeno fegyo volt .... most meg Lv.30as karik rohangalnak +10es atk. speed fegyverrel mert a Lv50+ sponzoralja. Melyik uj jatekos tudja felvenni ezekkel a versenyt ?? elarulom senki . Eppen ezert van az hogy a low. level 80%a regi jatekosok altja .... szoval nem sok uj ember kezd el jatszani es lassan kihal a game .
-
Burgernemham #14856 És talán nem a stealth-et kellene elvenni, hanem a critet lejjebb állítani, hogy ne egyetlen ütésből öljön le egy egy éve játszó gamert. Kösz! -
Burgernemham #14855 Illetve múlt időben mert én már végeztem ezzel a játékkal vagy 90 társam kiséretében. -
Burgernemham #14854 Te vagy tényleg nem értesz, vagy...
http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=166940&serverID=31 az ilyen karik már 35-ön így néznek ki és 1 másodperc alatt csapják agyon a két set item hijján fullos miragent sorcom harmadmagammal. Pedig nem vagyunk bénák mi sem. -
Psychedelic #14853 Lvl 40-ig, nem volt ellenfele a Sin-nek? Kár hogy aion start után 2 héttel már 40+ voltam, ezek szerint átugrottam Sin-el a contentet. De birom az ilyen okos tanácsokat, hogy lvl 40-ig durva a sin, ki nem szarja le, a legtöbb sin nem twink hanem 50-es kari... És ki nem szarja le a 40 alatti pvp-t, max szintröl szól a játék, nem a lvl 40-en full AP gearben gankelem a zöld geareseket bohocsagrol, vagy legalábbis arról kéne.
Amugy meg Sin-el, stealhben bujkálva, jo alkalomra és ellenfélre várva, minden szinten durvan lehet gankelni, csak ha nincs top geared, akkor elöbb utóbb az lesz, hogy nem akad jó alkalom mert az ellenfel 2 lövéssel szétkap.
De jah, nerfelni kéne a sint igazad van, elvenni töle a stealhet, hogy ne tudjon már elbujni és meglepetésböl támadni, láthasd már 2 km-ról, hogy esélye se legyen ellened, igy megölöd mindet, és akkor jó lesz a kis lelkednek, hogy 1 sin se tudta ma begankelni, a low lvl szarodat...
Ennek a játéknak amugy a legnagyobb hibája, hogy 2 millió dmg-et kitudsz osztani 3mp alatt, de van 5-6k hp-d... Ez nem rendes pvp, nem szól semmiröl, ki burstöli le a másikat elöbb. -
DivKry #14852 Burger köszi az infót ezt nemtudtam jobban átgondolom még -
#14851 Üdv! Villámkérdés: elfelejtettem a jelszavam (az NCsoft master megvan, csak a játék belépőkódja nincs), hol tudom megváltoztatni, vagy e-mail címre újat kérni?
Thx!