24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Lenderow #14930 elyos oldalon sry -
Vicodine #14929 Sose volt ratyi,csak most van 2-3 kaszt akik ellen nemnagyon tud mitkezdeni,de ez mindegyik kasztra igaz,tehát ebböl a szegmensböl nincsen hátránya. -
Lenderow #14928 karit vennék 50 KÖRÜLI SORCI VAGY RANGER VAGY ASSASIN /asmo/
PM ITT -
#14927 assa még mindig ratyi? -
winzsolt #14926 Sziasztok!
Lenne egy eladó accountom Telemachus asmo lvl 42 ranger-rel
Lényeg, hogy aug. 12-ig fel van töltve. [email protected] msn vagy email.
Inquisitors van telemachus asmo oldalon, ha még van. Vagy Pwncorn. Szoktak is hirdetni ingame elég sokszor. -
#14925 http://search.uk.aiononline.com/aion/main.jsp?query=hun&lq=hun&where=aionweb^legion&sta=&zone=00&srt=rank&sid=&irc=y&gid=&fex1=32&fex2=&fex3=&fex4=&pos=filter&site=&etc= -
#14924 magyar nevű klánokat találtam de mindegyik néptelen
[URL=http://search.uk.aiononline.com/aion/main.jsp?query=hun&lq=hun&where=aionweb^legion&sta=&zone=00&srt=rank&sid=&irc=y&gid=&fex1=32&fex2=&fex3=&fex4=&pos=filter&site=&etc=]link[/URL] -
#14923 Valaki tud esetleg egy magyar klánt a Telemahtus szeron asmo oldalon? -
#14922 ja a signal pet vinnyog ha éliás közelít -
Lantee #14921 Én a petstore-ban vettem egy kiskutyát. Egyelőre semmit nem csinál, csak rohadt aranyos. Ugrál körülöttem, ugat, és ha reppülök, ő is szárnyakat növeszt.
Elvileg előbb-utóbb be kéne szállni a harcba... -
#14920 skacok kérdés
a peteknek van valami haszna érdemes értük 2000 ft fizetni?és ha igen melyiket érdemes? -
Sanca #14919 Hali!
Vennek lvl 51+ weaponsmith designokat mind3 eng serveren(perento, spatalos, telemachus):
green: 500k /each
blue: 2m /each
yellow: 5m /each
Tovabba yellow lvl 50es weapon fluxot 2m-ert, es 55oset 3.5m-ert.
Privi itt es megbeszeljuk mikor logoljunk. -
Iridescent #14918 Padmarashka-t meg a párját még Koreában se tudták leölni, de szvsz lassan beérik náluk egy kill. -
#14917 nem tudom de ilyen bosskill taktikák jöhetnek ide is :D
(feltéve ha van) :D -
#14916 idom sincs annyi meg meguntam; de meg tobb haverom is jatszik vele, igy neha benezek.. -
#14915 miért? mármint miért nem játszol? és ha csak 1-2x benézel akkor mi értelme aktivnak hagyni? (nem látom a logikát benne :P) -
#14914 en mar marcius ota mondhatni nem jatszom, bar az accom aktiv, havonta benezek 1-2x -
Vicodine #14913 Átadom:) -
Sorbon #14912 Jaja halottam royal legion csinálta first killt telemachuson, gz nekik! -
Vicodine #14911 Ezt nemtudom,de Zaracsiék pár napja megölték Stormwinget:) -
Sorbon #14910 Egyébként valakines volt sikeres padmarashka killje? pm ha van ilyen légyszives, köszönöm. -
Sorbon #14909 "Sorbon téged meg külön megnéznélek ellenem, vagy egy olyan linkelt kari ellen, hogy mit teszel. Mert neked is csak a pofád jár. Megnézném a karid valyon miben van!"
Nem osztom itt az észt, kb 2-3 hozzászolásom volt összesen, csak te tényleg noob vagy azért irtam amit irtam.
Mondj időt/helyet ingame, ottleszek. És mielőtt jössz a fort farm dumával csekkold total killst, rájössz honnan volt az AP.
character detail -
#14908 te még vagy már játszol? -
Vicodine #14907 2szer is elolvastam,hátha figyelmen kivül hagytam valamit,de még mindig ugyanaz..:)) Amugy Sáskának igaza,fölös ragozni -
#14906 szerintem felesleges ragozni ezt.
-
#14905 ahha, akkor most leírom mit irtál csak mert nem vagy képben látom
"Látom te sem figyelted a beszélgetést elejétöl:)Nem azért ostoba,mert leirta a véleményét!"
olvas el megint azt a postom ahonnan másoltál de most az EGÉSZET. -
Vicodine #14904 Az árakkal jelenleg semmi baj nincsen,jol megy a brokerezés is,napi 3-4 milla becsurran onnan is,meg a questek is jol adjak,szerintem a manival most tényleg nincsen gond!A coinok ára egyálltalán nem magas,de most ha kiszámolja vki,hogy mennyibe kerül egy fegyo és azon agyal,hogy megéri-e vagy sem,az hülyeség.Ez a coinosdi csak egy opcio,lehet cuccot szerezni millio másképpen is,ennek legegyszerübb formája a bossolás,lannok meg bakarmára össze kell szedni egy permát,napi szinten farmolni,és lesznek jo fegyok.Án azt nem szeretem,ha vki kiragad egy dolgot,és ha az nemtetszik,akkor más opcio már nem is létezik... -
eloim #14903 annyira tetszik, hogy itt mindenki jövőbelátót játszik... Jelenleg jó a játék, van tömeg, dredgi 10 sec alatt bedob (bár ez gondolom server függő), az pedig hogy mi lesz 1-2 hónap múlva miért is kellene érdekeljen bárkit is? Majd 1-2 hónap múlva mindenki eldönti, hogy mi a tuti a számára, hogy még mindig tetszik-e vagy sem, aztán dönt. De ne kezdjük el ásni a játékot csak azért, mert majd 1-2 hónap múlva lesz vmi... (spata asmo oldal ez alól kivétel, ők ahogy hallom télleg szarban vannak).
Gurubefree: a bróker sima kereslet-kínálat elv alapján működik. A kereslet dönti el, hogy mit mennyiért hajlandó megvenni, a kínálat pedig, hogy mit mennyiért hajlandó eladni. Ha a brókernél a coin ára 10k, akkor az azért van mert van aki megveszi annyiért (az ilyenek általában nem gondolkoznak). Ha te teszel be vmit a brókerhez, akkor mi a célod? Hogy vki más olcsón megvegye tőled, te pedig elmondhasd hogy milyen rendes voltam ma, vagy pedig tartod a piaci árakat, mert szeretnél minél többet nyerni a dolgokon? -
Vicodine #14902 Használom az összes ilyen oldalt,egyiken sem jelzi!Ja,ha megakarod tudni,hol tudod beváltani a coinjaidat,használd ezt:www.aiondatabase.com XD De ha kicsit gondolkodsz,akkor is rájössz,mert csak abba kell belegondolnod,hogy vajon,minden városban hol is vannak ezek a beváltok... -
#14901 ird be a cheatba
/pathfinding Belenus -
#14900 http://www.aiondatabase.com/
használd ás okosodsz
-
#14899 gold coin beváltót áruljátok már el hol van mert eladom a gecibe az egész készletemet
Asmo oldalon!!!
már negyedszer kérdezem!!
-
Vicodine #14898 Belenus nevü npc akinél az eventes papirt kell leadni az hol van? -
Vicodine #14897 "szoval (ha most ebböl rám is célozgattál) ha leirom a véleményem, illetve hogy engem mi zavar akkor én ostoba vagyok?" 14889es postod eleje ezzel kezdted -
#14896 olvasd el a postot megint légyszives, nem írtam seholse azt h hülye mert leírta a véleményét. -
Tomy Lee #14895 A veled egyszintüvel tuti nem.Sőt low lvl instába beszoktunk menni full daeva szettes gladival meg én nuker és szedünk szépen drop-ot.
Lehet grindelni is veled egyszintü mobokat és természetesen poti az alap én legalábbis full ritkán pihengetek heal nélküli karakterekkel.
Skilleket nem sajnálni mindenféle evasion,defense ahogy recharge lejár azonnal feltenni ha erre figyelsz és van potid akkor haladsz mint állat szintezésben nem kell pihengetned -
#14894 nekem sosem volt ilyen semmilyen kasztal :D -
Vicodine #14893 Látom te sem figyelted a beszélgetést elejétöl:)Nem azért ostoba,mert leirta a véleményét! -
#14892 Meg mindig ugy van,hogy a velem azonos szintu mobok gyakorlatilag levernek nullara es minden mob utan lekell ulni ujratoltodni? -
#14891 itt megint csak azt tudom felhozni, várjuk ki mi lesz az első 1-2 honap után mikor az ujaknak is lejár az elöfizetésük, és biza elég sokan lesznek akik nem fogják megujitani. nem mondom hogy megint üres szerok lesznek, hisz ha azok lesznek régen rossz (ám ne feledjük, hogy most 2 szerver populácioja van 1 en mégha sok uj is jött vissza ezt ne felejtsük el, hogy másodmagunkal vagyunk) és azért ugy még szép hogy kell embernek lenni a szerveren.
mielött bárkinek is elvenném a kedvét a játéktól. eszemben sincs, élvezzétek, mert jo kis game volt ember akinek az volt, van akinek még az is és lesz akinek az is lesz, de mint minden gamenak (ismétlem magam, bár aki ezt nem ismeri el az HÜLYE) ennek is vannak hibái, bár messze messze a legnagyobb hibája az, hogy NCWestes a game...