Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
naja en inkabb hanyagoltam sr-t es csinaltam dp-t meg minden mast mivel sr nekem nagyon uncsi
Veni, vidi, vici
Az nagy mák! 😊
Bár láttam már klántársam full SR gold settben. Ami ugyi mégnagyobb mák. igaz bekockult SR-be nno.
Bár láttam már klántársam full SR gold settben. Ami ugyi mégnagyobb mák. igaz bekockult SR-be nno.
ja amugy nem feltetlen kell 5 kari hogy meglegyen minden nekem 4 karibol lett meg xD mert anno esett abyssban egy kesztyu
Veni, vidi, vici
az nem az enyem de nekem van egy 34-es clericem full lv 30 daevanionban +10-es fegyoval xD nekem ijaszom a main
Veni, vidi, vici
http://www.aionarmory.com/quest.aspx?id=2990
http://www.aionarmory.com/item.aspx?id=110500849
es igen a valasz a kerdesedre.
http://www.aionarmory.com/item.aspx?id=110500849
es igen a valasz a kerdesedre.
Betonira inkább nem próbálnám, merr ugyi +15 az már mindjárt 58-as kö minimum, amik ára azért kicsit húzós.
Ha lesz feles sokmillióm és új fegyóm, akkor azt megkísérlem, de erre most kicsi az esély. (ha lenne ffeles kinám BF és FS kövekre költeném)
Ha lesz feles sokmillióm és új fegyóm, akkor azt megkísérlem, de erre most kicsi az esély. (ha lenne ffeles kinám BF és FS kövekre költeném)
Zarachi: Tied az említett kari, vagy csak neked is így néz ki a karid?
Egyébként ez az a sett, aminek minden darabjához kell egy 30-as karit létrehozni és a kikötõben vehetõ fel a küldi?
Azért nem tudom, mert a ranger itemek más néven voltak tutira.
Én neki nem álltam volna öt karit húzni a rucik miatt, mert mire meg van már jóval elõrébb járok a main karival.
Egyébként ez az a sett, aminek minden darabjához kell egy 30-as karit létrehozni és a kikötõben vehetõ fel a küldi?
Azért nem tudom, mert a ranger itemek más néven voltak tutira.
Én neki nem álltam volna öt karit húzni a rucik miatt, mert mire meg van már jóval elõrébb járok a main karival.
Hét elején húztam íjat és ruhát +10-re. 15 szinttel nagyobb kõ egyszer failolt, ennél nagyobb különbségnél egy se ment mellé. 23 próba, deavanion itemeken.
Spatalos árfolyamon olyan 10-15 millából az az enchant megvan, ha brokernél veszi az összes követ. Lv47-ig ezt akár ingyen is betörhette fulldropokból... Kb röhej összehozni arra a szintre. És röhej az is, hogy 30-as setben van 47-en. 😊 40 körülig még jó lehet, de azért 47...
Bár nem pvp-zik, pve-re jó lehet 50en is. 😊
Bár nem pvp-zik, pve-re jó lehet 50en is. 😊
Benézted! A sárga nyaklánc a sapka és az íj is természetesen küldibõl van. Amit ugye mindenki tudhat! 😛
Egyébként eltaláltad kifarmoltam. Pl. a felsõt tegnap vettem 9M-ért, amibõl egy Assa stigma kõ loot adott 6M-et. 😊
A gatyát már jópár hete vettem 3M-ért. Amit kb. két nap alatt farmoltam össze akkor még SR-ben.
Sõt! Két ékszer és az öv, illetve a vállas is loot ami egy fillérbe sem került. 😛
Egyébként megvenni egy itemet ha bent van AH-ban fix dolog és nincs olyan kockázat, mint az uppolásával, hogy eltörik az enchant kõ. (bár egyes számítások szerint a +X kõvel 100% a siker, de ezt én kétlem)
Egyébként eltaláltad kifarmoltam. Pl. a felsõt tegnap vettem 9M-ért, amibõl egy Assa stigma kõ loot adott 6M-et. 😊
A gatyát már jópár hete vettem 3M-ért. Amit kb. két nap alatt farmoltam össze akkor még SR-ben.
Sõt! Két ékszer és az öv, illetve a vállas is loot ami egy fillérbe sem került. 😛
Egyébként megvenni egy itemet ha bent van AH-ban fix dolog és nincs olyan kockázat, mint az uppolásával, hogy eltörik az enchant kõ. (bár egyes számítások szerint a +X kõvel 100% a siker, de ezt én kétlem)
30-as itemet nemnehez +10-re huzni clericemnek amint osszeraktam a mercy settet csinaltm egybol a +10-es fegyot megvolt kb 2m-bol az egesz
Veni, vidi, vici
Csak azért voltam kíváncsi,mert Equitesben van,az ugye magyar klán de van 1-2 idegenlégiós is,viszont ekkora gyökeret régen nem láttam😊Vaze bentvagyunk SRben,tank 3szor kihalt miatta,erre beírja h mekkora kibaszott nagy idióta egy pt ez,és kilép a picsbe...😊Ez a mentalitás is arra utal h magyar..😊Csak nemakarok ráírkálni de ekkora egy faszcimbáló kisköcsögöt hihetetlen...Mondjuk Equitesben van pár😊De még nem is baszott volna fel a téma ha nem miatta haltunk volna ki😄 ...és még mi vagyunk kibaszott idióták😊)Na mind1 le kell nyelni,az élet megy tovább😊
upsz a link lemaradt 😛
http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=17813&serverID=31
http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=17813&serverID=31
ezt a karit is nezd meg a sor sarga cucca miatt amibol 2 fenril setes biztos a sokmillio kinahot kifarmolta amibe a cuccai kerulhettek... 😛
Rálestem erre a Duong karira mert kiváncsivûá tettél, hogy milyen is. Hát látom, hogy egy fegyó és eg shild, valamint a full ruházata +10-re húzva. Vajon mi a titka? 😛
Biztos összefarmolta a sokmilió kinát, amibe a minimum 70 db. enchant kö került. 😛
Biztos összefarmolta a sokmilió kinát, amibe a minimum 70 db. enchant kö került. 😛
Duong nevû player equitesbõl ismer vki?magyar csávó?
egyszer én is néztem hogy az összesített keresésben kidobott kb annyit amennyit írtál,ez a 124 vagy mennyi,aztán keveseltem,külön kasztonkén meg régiónként kerestem és hopp,majdnem annyi player volt csak abyssban mint elõtte az összesítetten tehát van benne vmi amit mondasz😊
Ha az ingame keresõ mezõ alapján vetted a 124-et, akkor az úgy nem pontos mivel max 124 playert jlenít meg a listán és ki is írja, ha meg nem így van akkor nem mondtam semmit. 😊
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Ezért írtam ,hogy amit láttam az alapján mondtam véleményt. Mármint ,hogy milyen 50-es gladival találkoztam, azok mit hordtak és használnak.
Azonnal megyek errol e server-rol ha beindul a char trans . Rohej hogy szombat ejszaka 124 jatszanak . Na ebbol adodoan nem tartom valoszinunek hogy valtozna a bolti kinalat ha senki nem jatszik . De legyen ugy ahogy mondod .
Nalunk valamivel olcsobb 13M-16M .Azert ilyen szinten szerintem tobb hasznat lehet vanni a BF-nek az ott van ( ha jol emlekszem nem is rossz 10s coold.-al ) +50% dmg gyorsabb attack mig a godstone 2% szorja ... so-so
Nalunk valamivel olcsobb 13M-16M .Azert ilyen szinten szerintem tobb hasznat lehet vanni a BF-nek az ott van ( ha jol emlekszem nem is rossz 10s coold.-al ) +50% dmg gyorsabb attack mig a godstone 2% szorja ... so-so
ゾルターン
Az is biztos, hogy egy para godstonet az életbe nem adnék oda egy BFért... Egyik legjobb ingame godstone (nálunk spec 20kk).
A BF jóval sûrûbb nála és lehet hogy érdemes lenne kivárnod, amíg több kerül be, nálunk 2 hét alatt 6,5kkról leugrott 2,5-3kk környékére.
A BF jóval sûrûbb nála és lehet hogy érdemes lenne kivárnod, amíg több kerül be, nálunk 2 hét alatt 6,5kkról leugrott 2,5-3kk környékére.
Tyron /// Asmo ránxer /// Telemachus
De az templar,nem gladi,nemszabad egynapon említeni a kettõt.
Akár így is lehet, nem tom, én csak amit láttam, azt írtam. Nekem nincs gladim, csak egykis templarom, amivel az a tapasztalatom, hogy kétkezes és egykezes+pajzs vátogatva király. Mármint harc közben vátva. Persze magasabb szinten nyilván lesz annyi skillje mindegyik verzióra, hogy nem kell váltogatni, ha skillel akarsz támadni. De 24-en még a blok skillek miatt érdemes. (szerintem)
Ez azért van mert a legtöbb gladi greatswordot használ,sokkal jobb.Nem sebez kisebbet mint a pole,mivel nincsen akkora szórása,viszont fényévekkel gyorsabb(nagyobb dps).Amúgy a chain az nem csak cleric-chantereknek való,a gladi mindenféle rucit tud hordani,még clotot is,és a platénak csak a pdefje nagyobb mint a többinek,viszont a magic resistje nem,a legtöbb gladinak azonban eszébe sem jut az,h a pdeffel nem is megy olyan sokra mint a magic resistel,meg az jobban néz ki...😄 Haver az most meglépi majd az 50et,õ a chaint fogja kipróbálni dualswordel.A pajzs+egykezes gladinak nagyon fikusz
Nalunk a BF 6.5M .Probaltam alkudozni egy assaval hogy elcserelem a Godstone: Vidar's Dignity-m a BF-re de nem akarta . Amire eladtam a god stone-t addigra elvittekaz egyetlen BF-et a brokertol ^&%$&^%$&^%$& fuck .
ゾルターン
125 db Boiling kell Fenris gatyához??<#wow2>#wow2>
Nálunk 1 db 400k(!!)...<#wilting>#wilting>
wtb character transfer...<#boxer>#boxer>
Nálunk 1 db 400k(!!)...<#wilting>#wilting>
wtb character transfer...<#boxer>#boxer>
Nem a chain, mert az ckeric/chanter kariknak való, hanem a plate páncél. Az egyik fegyõval nagyobb blokk és kisebb attack (pajzs+kard) a másikkal nagyobb attack. Ma láttam egy 50-es gladit, akinél csak egy kék Greatsword volt, nem volt pajzs kard kombinációja.
Én iesmit hallottam hogy chain páncélzat hasznosabb mert gyorsabban tud sebezni.. két féle verzióban hogyérted hol az egyiket hol a másikat használják?
Akiket én ismerek, azok ragaszkodnak a plate páncélzathoz és két féle verzióban tolják a fegyókat, polearm illetve kard és pajzs.
Hali!
Szerintetek gladiátornak mien fegyvert a legérdemesebb használnia? (sword, mace, polearm?) Ill. chain vagy plate páncélzatot? 😊
Szerintetek gladiátornak mien fegyvert a legérdemesebb használnia? (sword, mace, polearm?) Ill. chain vagy plate páncélzatot? 😊
Nekem sem jön be annyira a game most, legalább is sorcival. De a rangerrel élvezem, lehet reroll lesz. Cencéék úgyis elhúztak. Bár szeretem az olyan megmoccanásokat amiket cence vezet (tegnapi betoni pl ahol a castor szerver egyik legnagyobb elit klánját wipeoltattuk be 😊
Cence miért tettél idézõjelet a sajna és Zsidó" vagyok mondatodba? 😊
Cence miért tettél idézõjelet a sajna és Zsidó" vagyok mondatodba? 😊
Szeretem amikor vki szerényen adja elõ,ez Ncnek sikerült😊
ja, pvp jobban szeretem az elyos vért mégha nem is lootolhatom a kinahjukat 😞, ap az elykböl jobban jön mitn ebböl, csak a pénzt dobják jól nekem most az kell!! 😄
Na de amit ma csináltunk az jó volt nem?Guardozni.Jön az AP,egy kis pvp,ha meghalsz nincsen soul heal,3-6000kinah/mob,40k exp,kell ennél jobb?😊
én sajna "zsido" vagyok, sajnálok kiadni 6 millát egy kék kardért is... szóval nálam ilyen problémák sosem álltak fent, persze assa ként kék armor alá sose mentem ami a következõ képpen nézett ki:
lvl 23 ig mindegy miben voltam... 23 on craftoltattam ruhát magamnak 1-2 része kék lett, majd a zöldeket lecseréltem a 23 as kékre (márami nem volt meg) igy volt meg 25 körül a lvl 23 as kék cuccom, ebben vegetáltam 35 ig kb 😄 ahol is kaptam egy 33 as expert kék settet, ami jelenleg is kitartoan velem van és majd 50 en cserélem le az ujra csak (mégha érzem is, hogy már kicsi az armor...) de nem tehetem meg, hogy lecseréljem, mert én sem bövelkedem pénzben XD össz vagyonom 18k most, és ebböl még 60k val tartozom...
szóval pénz hiány nálam probléma persze akinek nem kell sok soul healt fizetni (ha nekem sem kell akkor nagyon tud jönni) no mindegy majd lesz valami 50 en 😊
lvl 23 ig mindegy miben voltam... 23 on craftoltattam ruhát magamnak 1-2 része kék lett, majd a zöldeket lecseréltem a 23 as kékre (márami nem volt meg) igy volt meg 25 körül a lvl 23 as kék cuccom, ebben vegetáltam 35 ig kb 😄 ahol is kaptam egy 33 as expert kék settet, ami jelenleg is kitartoan velem van és majd 50 en cserélem le az ujra csak (mégha érzem is, hogy már kicsi az armor...) de nem tehetem meg, hogy lecseréljem, mert én sem bövelkedem pénzben XD össz vagyonom 18k most, és ebböl még 60k val tartozom...
szóval pénz hiány nálam probléma persze akinek nem kell sok soul healt fizetni (ha nekem sem kell akkor nagyon tud jönni) no mindegy majd lesz valami 50 en 😊
Amit sikerült kitapasztalnom a rengeteg szintnyi elitezés alatt, az az, hogy minden helyen, ahol elitek találhatók van pár hely, ahol nagyon jól lehet kiteolni, csak meg kell találni.
42-43on indul be igazán amúgy 😊 Nálunk a bakarmáknál speciel (asmo oldalon), aminek nálatok is megvan a megfelelõje. Pont ott esett ki a BF is, amit 1 nappal elötte vettem meg 5 milláért 😄
Simán 2 perc körül volt 1 elit ott, mauformban 50sec-1 min környékén. Volt fixen 10-12 körüli mob amibõl 6-ot kockázat nélkül tudtam húzni egymás után (a többit kicsit ninjázva). A másik tapasztalt dolog viszont a fenril válas utáni küzdelem után,hogy megfelelõ helyen sima mobokból is jól, ha nem jobban jön a della. 46-7 környékén, ahol most is jársz elméletileg már meg lehet próbálni azt a helyet, ahol a késöbb a válasodhoz kell ölnöd a sima mobokat. Sok fulldrop, rengeteg premium weapon flux (expertek is, bár elég ritkán), ezenkívül a hosszadalmas szenvedések alatt eddig majdnem mindannyiunknak esett ott 1-1 godstone is. (közben tudod majd csinálni a platinumcoinos questet, ami szintén nem rossz pénz)
De a lényeg: Ne költs brokeres sárga cuccokra, mert késöbb csak szopni fogsz a türelmetlenség miatt.
42-43on indul be igazán amúgy 😊 Nálunk a bakarmáknál speciel (asmo oldalon), aminek nálatok is megvan a megfelelõje. Pont ott esett ki a BF is, amit 1 nappal elötte vettem meg 5 milláért 😄
Simán 2 perc körül volt 1 elit ott, mauformban 50sec-1 min környékén. Volt fixen 10-12 körüli mob amibõl 6-ot kockázat nélkül tudtam húzni egymás után (a többit kicsit ninjázva). A másik tapasztalt dolog viszont a fenril válas utáni küzdelem után,hogy megfelelõ helyen sima mobokból is jól, ha nem jobban jön a della. 46-7 környékén, ahol most is jársz elméletileg már meg lehet próbálni azt a helyet, ahol a késöbb a válasodhoz kell ölnöd a sima mobokat. Sok fulldrop, rengeteg premium weapon flux (expertek is, bár elég ritkán), ezenkívül a hosszadalmas szenvedések alatt eddig majdnem mindannyiunknak esett ott 1-1 godstone is. (közben tudod majd csinálni a platinumcoinos questet, ami szintén nem rossz pénz)
De a lényeg: Ne költs brokeres sárga cuccokra, mert késöbb csak szopni fogsz a türelmetlenség miatt.
Már megbocsáts, de ezt miért nekem írod?
Én nem szóltam most sem hozzád, hisz bájpasszolom magam. 😛
Jockey: Én nem a nemtetszés miatt írtam, hanem az RMT-t kifogásoltam.
Én nem szóltam most sem hozzád, hisz bájpasszolom magam. 😛
Jockey: Én nem a nemtetszés miatt írtam, hanem az RMT-t kifogásoltam.
hihetetlen, jön egy player, akinek valami nem tetszik a játékban, és erre leordítjátok...kísértetiesen ismerõs..:-)
Az, hogy valaki meg leírja, hogy ajátékban kitartó, az az életben is, az meg menjen azt csevegjen a sok amerikai elhízott kockával, akik számítógépen kívûl semmit nem ismernek..
Az, hogy valaki meg leírja, hogy ajátékban kitartó, az az életben is, az meg menjen azt csevegjen a sok amerikai elhízott kockával, akik számítógépen kívûl semmit nem ismernek..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Probaltam ... van hogy megy van hogy nem ... inkabb a hely magtalalasa a nehezkes . Kitehoz hely kell es nagy odafigyeles nehogy magamra huzzak meg 1-2 mobot . Alairom hogy teny Lv.34-tol felgyorsultak a dolgok de ahogy jott ugy el is mult olyan Lv42-Lv43 kornyeken .
Kishar meg jo hely de csak group ... oda sem merek nezni egyedul. Nincs hely es ott 1-2 pofon es over. LC ok ... de eleg sokaig tart egy Elit legyurese . A masik ami bosszant egy kicsit hogy grind szempontjabol az en szintemen Abyss kiesett mert Lv.40-Lv.41 moboktol nagyobb nincs tehat sem az xp sem pedig az AP nem valami nagy .
Mindegy ... mindig tanul az ember ugye . Kaptam most egy theos helyet ahova "erdemes" elnezni hat majd meglatjuk .
Biz en csinalok egy kimutatast hogy 10 ora alatt mennyi mob , mi esett , es mennyi penz lett belolle . Nagyon kivancsi vagyok.
Kishar meg jo hely de csak group ... oda sem merek nezni egyedul. Nincs hely es ott 1-2 pofon es over. LC ok ... de eleg sokaig tart egy Elit legyurese . A masik ami bosszant egy kicsit hogy grind szempontjabol az en szintemen Abyss kiesett mert Lv.40-Lv.41 moboktol nagyobb nincs tehat sem az xp sem pedig az AP nem valami nagy .
Mindegy ... mindig tanul az ember ugye . Kaptam most egy theos helyet ahova "erdemes" elnezni hat majd meglatjuk .
Biz en csinalok egy kimutatast hogy 10 ora alatt mennyi mob , mi esett , es mennyi penz lett belolle . Nagyon kivancsi vagyok.
ゾルターン
Látom nem én írtam le érthetetlen módon, amit akartam. 😊
Köszi, hogy leírtad neki, hátha más írását el is olvassa, meg is próbálja érteni és nem csak bypassoltat. 😛
Köszi, hogy leírtad neki, hátha más írását el is olvassa, meg is próbálja érteni és nem csak bypassoltat. 😛
Ezt nem gondoljatok komolyan ugye ??? Dolgoztatok mar meg valamiert ??
Van csaladotok akit el kell tartani ???
Itt nincs "please rez." barataim. Szoval egy jateknak soha nem lesz semmi koze az elethez . Egyszeruen feledteti azt .
Jo hulye tema .....
Van csaladotok akit el kell tartani ???
Itt nincs "please rez." barataim. Szoval egy jateknak soha nem lesz semmi koze az elethez . Egyszeruen feledteti azt .
Jo hulye tema .....
ゾルターン
Guru: nem vagyok "ász", viszont azoknak igaza van, akik azt mondják, hogy a rangerrel a fejlõdés nem nehéz. 34 környékétõl folyamatos lehetõséged van elitezni, nem nagy tudomány, viszont kurva unalmas. Keményen javít az összképen az FS és a BF. BF-re érdemes beruházni, ha nem esik. Castoros viszonylatban tudok csak árakat mondani, de nálunk nevetséges a BF ára. Tegnap-tegnapelött láttam bennt 3 milla alatt.
FS engem is elkerült, pedig nem kevés full SRen voltam túl (megvenni meg nem fogom, mert irreálisan drága)
Pénzel kapcsolatban: Nem érdemes elbaszni, mert nagy valószinûséggel te is szívni fogsz a fenril gatyával. Úgy ugrálnak a 10kk-k azoknál, akik veszik a boilingot, mint ha aprópénz lenne. Kifarmolni meló/sport mellett nem pár napos móka, ezért nem árt ha van pénzed venni. Nálunk castoron 130-180k között mozog darabja. Ugye craftonként kell 125 db (+expert premium fluxok, mind a 3fajtából 1, 12 hot balaur heart, 2 pure aether). Ha nem crittel a craftod, akkor ez megy a levesbe, de ha 5ször failelsz, visszakapsz az 5 failed item után 100 boilingot. Az egyik srác a groupomból kb 50 milliónál tart eddig, ami csak a gatyára ment el. Ezek után ott van még a 6kk-s item és máris megvan a nadrágod 😄
Próbál az ember coreban, upper abysson farmolni, de alig esik. Sajnos a groupomban van pár roll-hacker, akik folyamatosan 80 fölött dobálnak, tehát még dredg-en vagy dpben sincs esélyem ipari mennyiségben lootolni 😊
Sajnos a karcsú end-game contetnek és a remek fenril questnek köszönhetõen rengeteg ember hagyta abba már.
FS engem is elkerült, pedig nem kevés full SRen voltam túl (megvenni meg nem fogom, mert irreálisan drága)
Pénzel kapcsolatban: Nem érdemes elbaszni, mert nagy valószinûséggel te is szívni fogsz a fenril gatyával. Úgy ugrálnak a 10kk-k azoknál, akik veszik a boilingot, mint ha aprópénz lenne. Kifarmolni meló/sport mellett nem pár napos móka, ezért nem árt ha van pénzed venni. Nálunk castoron 130-180k között mozog darabja. Ugye craftonként kell 125 db (+expert premium fluxok, mind a 3fajtából 1, 12 hot balaur heart, 2 pure aether). Ha nem crittel a craftod, akkor ez megy a levesbe, de ha 5ször failelsz, visszakapsz az 5 failed item után 100 boilingot. Az egyik srác a groupomból kb 50 milliónál tart eddig, ami csak a gatyára ment el. Ezek után ott van még a 6kk-s item és máris megvan a nadrágod 😄
Próbál az ember coreban, upper abysson farmolni, de alig esik. Sajnos a groupomban van pár roll-hacker, akik folyamatosan 80 fölött dobálnak, tehát még dredg-en vagy dpben sincs esélyem ipari mennyiségben lootolni 😊
Sajnos a karcsú end-game contetnek és a remek fenril questnek köszönhetõen rengeteg ember hagyta abba már.
nekem is esett Draining Blow GLADIATOR stigma 😞((( 4m... de nekem SHADOW WALK KELL XD
szerintem akármilyen beteges is, aki egy játékban kitartó az az életben is kifog tartani dolgok mellett, aki meg ittsem hajlando az életben sem nagyon fog, mivel te játszol... te hozod a döntéseid TE rolad alkotnak véleményt viselkedésed döntéseid alapján nem a karakteredröl szoval... sztem nem beteges hanem egy jó példa volt mondjuk de ez az én véleményem
Big LoL ... Kit minositettem es milyen formaban ??
Az hogy valaki egy jatekot a valos elethez hasonlitja es engem probal oktatni a valos elet rejtelmeirol mi ha nem beteges ??
Bypass-old magad inkabb figyelek azokra akik fikazason kivil hasznalhato dologgal tomik a fejem. cya
Az hogy valaki egy jatekot a valos elethez hasonlitja es engem probal oktatni a valos elet rejtelmeirol mi ha nem beteges ??
Bypass-old magad inkabb figyelek azokra akik fikazason kivil hasznalhato dologgal tomik a fejem. cya
ゾルターン
Valamelyik nap adtam el 6M-ért egy Assa stigmát, amit fenrir vállas farmolás közben lootoltam brustoninban skedilbõl vagy mibõl. Bezzeg jó kis Focused Shoot (20M+ de nincs soha) vagy Bestian Fury (15M AH-ban) nem eseik. 😛
nekem shadow walk kéne, castor szerveren most 6m (7 volt vmeik nap) tudod mikor fogok mégegyszer kiadni (ennyi?) pénzt stigmára... inkább rongyosra járom sr-t
voltam lent egy csokával nem is tudom mikor ö mondta, hogy a multkor nekik a partyba 2 is esett...
stigmákat maugyse szeretem, throw shurikent is megvettem 1 milláért, rögtön azután kiesett, és 500k ért nem tudtam eladni mert ugy lement XD
voltam lent egy csokával nem is tudom mikor ö mondta, hogy a multkor nekik a partyba 2 is esett...
stigmákat maugyse szeretem, throw shurikent is megvettem 1 milláért, rögtön azután kiesett, és 500k ért nem tudtam eladni mert ugy lement XD
Bezzeg, ha te minõsítesz mást, az normális! BIG LOL!
Egyébként ez egy MMORPG, nem a COD, hogy csak aés kizárólag a harcról szoljon. Ennek biza része a nyersi szedés és a kraftolás és még sok minden más is. Ha csak a harc érdekel, akkor elõveszem a COD-ot és hentelek azzal. Ennek a játéknak pont az összetetsége, ami miatt sokaknak tetsik.
Vissza térve az engem minõsító írásodra: Nem a gamet hasonlítom a való élethez (szerinted betegesen), hanem a viselkedésedre hoztam életbeni példát.
Egyébként ez egy MMORPG, nem a COD, hogy csak aés kizárólag a harcról szoljon. Ennek biza része a nyersi szedés és a kraftolás és még sok minden más is. Ha csak a harc érdekel, akkor elõveszem a COD-ot és hentelek azzal. Ennek a játéknak pont az összetetsége, ami miatt sokaknak tetsik.
Vissza térve az engem minõsító írásodra: Nem a gamet hasonlítom a való élethez (szerinted betegesen), hanem a viselkedésedre hoztam életbeni példát.