Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amugy ez a keramium medalos dolog nekem euba gyanus...na aionban is ilyen nehez szerezni? most sieget ne nezzuk mert az szart sem szamit, milyen mas lehetoseg van? mert ez h mithrilt kell gyujtogetni es atvaltani....
Köszi a tájékoztatást. 😊

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

battle medalos szettet szedd ki, az teljesen jo kezdesnek mind pvpben mind pveben. persze meg sem kozeliti a 65os abysst, de jelenleg azt lehetetlen kiszedni a medal miatt. siegek hulye idopontban vannak, szal onnan kevesen tudnak medalt szerezni, illetve csak az kap medalt akinek nincs mar szuksege ra annyira mint a masiknak, mert neki van nagyobb dpse(fasszopo rendszer, menem tudjak lecopyzni a gw2es rendszert, h az kap rewardot aki ott van es oli azt a geci mobot. az mindenki egyforman megkapja a jutalmat...). En is gunneremnek csak az ekszereket szedem ki, meg 60as abyss armort 15ozom azt joccakat. Rangeremnek ugy van meg a 65os felso, hogy 4.0ba atvittem 400 mithril medalt es bevaltottam, amugy mashonnan meg egy darab nem jott. Allitolag hall of knowledgebol 5 jon ha s rankot tolsz, akkor megerne elkezdeni kifarmolni a 65os szettet ha meg tudod csinalni, mivel ap nem gond, de az a kibaszott medal...huhh elhuztam kicsit, lenyeg, h battle medal szettet szedd ki elsonek😄
Érdekelne Guild Wars 2 acc.
Aion kinat-t adok

[email protected]
65-öt elérve mire és merre érdemes fókuszálni majd, ha a 65-ös ap ruhát szeretném kiszedni? (gondolom ostromok alap, de mi még?)

Jelenleg 64 vagyok 50-es fenris fegyóval és 50-es elit ap ruhában (10+-re húzva) 😛 A mobok érezhetõen már lassan fexenek meg :/ de úgy terveztem, hoyg ez ki is tart max szintig. A terv 60-ig mûködött, csak onnan volt érezhetõ, hogy kevés lesz kicsit. 😞

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein

a lenyeg szamomra nem is a skineken van, hanem a supli boxon,ami ha 1 dbot dob csak mar megeri😄 apnak mar tul nagy jelentosege ugy sincsen, de igy a kiadott kinah nagyban redukalodik, 15/db az jol hangzik...de szerintem nem 1 lesz benne, mivel box

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein

Eladó acc.

65-as gladiator (spatalos ely oldal)
full pvp és pve set (65s) fegyoval
65 star office pvp set (nem BM)
3500 Battle Medal
400ezer Crucible Insignia
11ezer Kahrun's Symbol (sok sok encsiköre elég)
400 Legion Coin
2500 Wright's Token
7 alt kari ,5 master craft (lvl 65)
full veteran extrák 4 éves
,10 godstone
plussz 2 év gold pack
7 milliard kinah (külön ia)

Részletek e-mailben

[email protected]

Belton
Kis változás A kinah eladva , csak az account maradt meg, és nem 12.000 hanem 7000Ft. Akit érdekel Pm

BF:2-3-4(oORedstarOo)

dharpan = sharpan, csak kora reggel van (nem mintha nem faradtan tudnek gepelni) 😄
57-esen meg nem foglalkoznek szettel. Ha megis akkor BT. En rahajtanek a kahrun cuccokkra. Kicsit lassan jon ossze de megeri. Heti es napi kuldik vannak ra + dharpan/kamar dungik adnak symbol-t. Sorci a karid, annak mindenkeppen orb-ot adj.
BoneDragon
Idén nincs halloween móka?

57es sorcerernek milyen armor szettet szedjek össze és hogyan? Fejlõdésnek mit javasoltok? Bármilyen tanács jól jönne, stigmák,orb v spellbook stb...
Kb 1 hónapja tolom ezért nem vagyok nagyon jártas😊.

Botot persze hogy nem banolnak .
Azok is eszik a GPt ha tradelni akarjak a goldot. Van vagy 50 bot tuti oldalankent. Szal 100 korul szerverenkent.
Nem tudom mennyi szerver van . Gondolom 8-10 . Szal havi 800-1000 GP plussz bevetelt hulye lenne Gf megvonni magatol.

Kentaur vagyok! Deréktől felfele ember , deréktől lefele ló.

nofare haveromat mar vagy haromszor kibannoltak ilyen 3 napokra csunya beszed miatt,es mondtak neki ha folytatja vegleg banoljak, ismerek latasbol olyan botokat,amik mar kb fel eve folyamatosan farmolnak, azokat meg nem....erdekes dolgok ezek, bar ki hiszi el, h akik fizetnek a botert, abbol nem jut gfnek is...meg erdekes, amint vmi uj patch kijon, masnapra mar ott van hozza az osszes uj bot, az uj skillekkel mindennel, fullosak, nyilvan ezekhez sincsen kozuk. tiszta ovi neha az egesz, jajj cunya beszeder banolnak de botert meg scriptert nem...szegyen, de mondjuk pvpben nem zavar mert aki bena az igy sem tud nyerni
Spatalos Elyos oldal detto ugyan ez...emberkednek hogy mekkora kemenyek, de egyenlo felallasban mindig szopnak.. vannak a V ude legiobol, nightclub meg meg vagy 2 masikban akkora valogatott faszok hogy az valami elkepeszto, szerintem ezeknel a felveteli kovetelmegy hogy fogyatekos legyel..persze van kivetel..de nagyon keves..
Mas tema..egyik ismerosomet kibannoltak csiteles miatt.. 1 hetre..kapott levelet GF-tol hogy meg 3 dobasa maradt..Eljen free to cheat..

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

semmi,csak egy vilag nagy barma, allandoan oltogat mindenkit, h ok,mint elyosok mekkora kiralyok vagyunk, amikor pvpben nyernek nem latja at, h altalaban azert nyernek mertm minimum 5szor annyian vannak, vagy naluk van sm nalunk nincsen, macrokat csinal arra,h csak zergben vagy transformban tudunk elyt olni, amikor ez pont forditva igaz meg hasonlo iq minuszos dolgokat rinyal allandoan, de vmi istentelen ostoba es retardalt stilusban, es en vissza szoktam neki irni, mert az emberi agy hianyat egy emberi testbol nehez kibirni szo nelkul, erre meg amikor kicsit csunyabban irtam sst csinalt es bekuldte gfnek, mint egy idiota ovodas kisgyerek,h "jaaaj apuci, cunyat mondott az a baci", tehat total elmeroggyant, es arra veri a nyalat, h smje van, es h meg tudolni...vaze konyorgom, smel ha vki nem tud megolni barmilyen mas classt, akkor annak vagy nincs is billentyuzete, vagy elromlott a monitorja vagy vmi...sm ellen azert nem is duelezik senki mert 1v1ben lehetetlen megolni, es veri magat h milyen jo player...😄D egy igazi faszcimbalo hurkale,es ezt nem is titkolja😄
Vico, most kivancsiva tettel mi tortent?

na mind1 aki talalkozik vele azmondja meg neki h egyszer elverem mint a lovat,meg a gyerekes feljelentgeteseit fejezze be mert semmire nem megy vele,csak magat jaratja le,ill. rerolloljon super mariora
en taliztam vele, 2x arenaban. 1x nagyon elvert bar nem tudom hogy instant fearrel feltett 3 dotot meg silencet kn 0.5 sec alatt..meg kb god modban volt..a masik arenaban meg lofaszt nem tudott..gondolom nem nyomta be a hotkeyt..

Belton
Hali

Eladó Egy 10 Hónapos Aion Acc:

-Nexus Elyos oldal.
Karakterek:
Lvl65 Gunner: lv65 ig minden Ap Stigma kivéve ( maxos Stigmak)
+150K AP
Gear : Lv60 Colosseum 1 condis set.
30-40 es AP ékszerek + BM neck Bm öv.
2x Bm Revolver Socketelve (808dmges Gs mind 2 hand be)
lv65 ös gold Wing (silver line os)
Rengeteg 30as 40 es Ap item WH ba.
Lv57 Ranger Full Miragent +10 set + fegyo (alata AP fegyoval)
40es Ap ékszerek. 350K Ap.
480 alchemy.
Lv51 Assasin : lv51 Coinos Gear Coinos fegyo.
Stigma ki szedve minden 51 ig.
lv30-40es Ap ékszerek.
Lv48 Cleric : Gold gear fegyo Ap ékszerek
Lv44 Bard : Gold gear + fegyo Ap ékszerek.
0-Kinah
12.000Ft
Vagy : 18.000Ft És akkor hagyok rajta 400Milla Kinah-t.
Vagy Cserélem battlefield 4 Cd kulcsra. (ezt az egészet)
Pm itt vagy jöhet email is.

telemachus ely oldalon ismer vki egy spleen nevu smet?
wildstorm
Továbbra is eladó. 5.000-ért bárki viheti. 😊
Kinah 170 millió fölött van, illetve majdnem lvl62

kurvara nehezen esnek hozza a kveszt itemek, de esnek

Páran mondtátok hogy szar a veteran reward (az volt nekem is), örömmel jelentem hogy ma, most ebben a pillanatban mûködik, ki is vettem gyorsan mindent.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

56os Sorcererrel szeretném a lvl35ös missziót megcsinálni(Materials for 100slot cube)és semmi iteemet nem dob aminek kéne... Igen jót öltem és nem tudom mi a baj😞

speed01
Nem tudok bejelentkezni, javítás van? 😊

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Belton
Hali , lenne eladó 400milla kinah nexus elyos oldalon (Ajándék 50milla) ha kell valakinek pm itt. 9000ft.

Nalunk a Pro chantereknek 2 szettje van. egy full crit kis ma val meg egy full mres! ezekben kb halhatatlan a chanter

meno az ma szett,mivel a chanter boritasa ma fuggo,ezert olyan szettben borit ha kell ha nem
Damage úgy érted full dps? azaz pvp chant és nem support?

Pvp-be hát van aki mr-t is tesz ,critet,attackot és accuracy-t. De nem tudom sokan több gearel tolják és cserélgetik harc közbe ahogy éppen kijön az ellen.. Pl sorc akkor vált nagyobb mrû gearre és ha a sorc cdre ment az ilyen infenró szintû skillekkel kinyíja ,amikor meg vmi meele akkor átvált abálós gearre amivel critel,stunol mint az állat...

Chanterbõl érdemes damaget csinálni? A socketbe mit érdemes tenni ?
Bármilyen tanácsot szivesen fogadok😊

http://forum.enigmaworld.hu

2 hete szar a veteran reward nalam.. es a honlapon sem adja be. szoval csak nekem szar vagy masnal is rossz?

Jó csapatot szeretnénk rá összeállítani és jöhet is a többi MMORPG szerver 😊

hajra hajra! bar az a baj,h aion akkora adatbazissal rendelkezik,h egy kisebb fejlesztocsoportal is igen kemeny melo lenne, ha viszonylag keves buggal lehetne uzemeltetni, illetve a jatekos letszam...bar igazabol, ha a skillek viszonylag be lesznek allitva, a tobbi elhanyagolhato egy darabig, csak ugyesen
Megpróbáljuk 😊 Szóval aki fejlesztõként szeretne dolgozni abban hogy végre legyen egy jó magyar szerver nyugodtan szólhat!A cél hogy több MMORPG szervereket fogunk csinálni jelenleg az AION 4.0 az elsõ szerverünk!

Nem baj!Csak ingyenes a jatek, igy a tort szero nem eletkepes😊 De probalkozni azert lehet, hatha

Miért baj ez hogy a magyarok is alkotni akarnak ? 😞

A mai Aion világba.

Tört szeró.. <#confused>

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Sziasztok MMorpg játékokkal foglalkozó Embereket keresünk Facebook-hoz.És szintén most készülõ
weblapunkhoz.
Aki kiírja az MMORPG játékokról a híreket és véleményeket.
Értelmes jó felfogású embereket keresünk.Elbeszélgetés bejelölés után.
Továbbá most készülõ AION 4.0-as Szerverünkre keresünk fejlesztõt,Gm-eket,Helpereket.
Email:[email protected] címen.
Facebook:https://www.facebook.com/zoli.m.kovacs
vagy itt: [email protected]

mithril coinos cuccban csodalnam ha valakit is meg tudnal olni..😄D 55on maradni tok faszsag,60tol tudod szedni a battle medalokat,amibol egesszen jo kezdo geart ki klehet szedni,azzal mar lehet pvpzni.gunnert meg nem hinnem,h nerfelik,mert bar eleg op,de azert ahogyan egyre tobb embernek jon ki a jobb gearje mas classokkal,azert latni lehet, h masik classoknak sincs mitol felniuk...gear nelkul meg nincsen mirol beszelni
Sziasztok.
Van egy 55-ös sorcim. mitril gearben.
A kérdésem: megmaradjak 55 ön míg arénás cuccokkal tudok rendesen pvp-ézni vagy inkább fejlõdjek tovább és majd késõbb is ráérek gearelõdni.
ill. ez a gunner class kicsit op-nak tûnik, sorcival eddig nem tudtam egyet sem leverni. marad ilyen vagy nerfelik?
köszi a válaszokat.
közben megoldódott a probléma igazad volt KaCsaxyz a bejelentkezõ ablakba a teljes e-mail cím kellett acc névnek és így már beengedett. köszönöm szépen a segítséget és ezt az infót üzenem speed01-nek hogy csak megcsinálod a regisztrálást és az egész belépés azon múlik hogy e-mail címet kell megadni bejelentkezõnél acc névnek. poén: nem tudsz "@" jelet írni ott ezért ctrl+c, ctrl+v vel szoktam az e-mail bemásolni
ujabb medal szerzesi lehetoseg lesz 4.5ben, csak gyozzuk kivarni mire nalunk is lesz..😄
Ebben a képben mi a különös? Csak házhoz jött a farmolni való 😊

Ma ez fogadott amikor megérkeztem farmolni 😄

fél banda

pedig aktiválva van. az a poén hogy mikor a korlátozott gameforge-os eu szerverre csatlakoztam akkor ott egybõl beengedett. ez miért van? tudom hogy magyar légiók is játszanak az amerikai szervereken akkor mit csinálok rosszul? az is eszembe jutott már hogy esetleg az amerikai szerver mégsem ingyenes? mert pedig elvileg az.