24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Bumlista
    Nexuson vagyok ely oldalon ott is vannak bőven magyarok, ha esetleg infókra van szükséged szívesen segítek csak írj rám vagy Bumlista vagy Durbelebum karira.
  • Gő
    Alyr2, te nem GW2-zől? :)
  • TomStorm
    Nexus?Ott is van pár hasznos holmim meg pénzem és ott Elyos-nál voltam.
  • alyr2
    szerintem ha mar elyosok akartok lenni akkor ne spatalosra csinaljatok karaktert..az a szerver igy is el van baszva balansz ugyileg..nem kene meg jobban..
  • alyr2
    PL sok gombos egerrel!
    Vagy optionsban belovod mit mivel akarsz, nem kell 1-9 gombokat nyomkodni.
    Köszönjük szépen!:D
    Még nem tudom, hogy honnan lehet gold és platina coint szerezni, valamint hogy mi az az AP ékszer, de idővel biztos tiszta lesz, így köszi az infóért:)
  • Gő
    Sziasztok, ifjú padavanok. :D
    Egy két jó tanács Kb mindegy milyen szerverre mentek magyar szerintem mindegyiken van(angol szerókon), hogy mennyit játszanak, hányan vannak... arról nincs adat, mert sokan küldöldi légiókban vannak.
    Eltnen és Heiron területein találhattok garissonokat. Itt Gold és Platina Coinért(30/50 db 1 box) reward boxból megszerezhetitek a 30as vagy 50es AP ékszereket és ruhákat. Amilyen kaszttal nyitod a boxot a neki megfelelő item esik, ergo egy mágikus kasztnak nem fog esni a másik. Variance tudtommal nem igazán kerül frissítésre. "Elder Scrolls Online" hirdetés lebeg csak ott egy ideje. Inkább nézzétek a http://www.daevasreport.com/-os oldalt, ha tájékozódni akartok a frissítésekről.
  • TomStorm
    Hú ez a Gunner állat lehet ki kell próbáljam:))
    Kicsit új vagyok még a játékban, nem tudom, hogyan tudnék rákeresni Légiókra :S
  • TomStorm
    Aha várjál még,most léptem be mert be lehet letöltés közben és van Daevanian full szettem meg 40 milla kinah aztán 10 ezer shard és ez csak amit hirtelen megnéztem:D
    Csak ezzel mind az a baj,hogy nem akarok Asmo oldalon lenni.
    Ha már ott vagy akkor rákereshetnél erre a Légiora amit említettem,hogy létezik e egyáltalán addig..
    Na, akkor kezdtem egy új karaktert Spartanon. Ha fenn leszel, Borsoo a nevem :)
  • TomStorm
    Még mondjuk töltöm a klienst max éjjel tudok belogolni
  • TomStorm
    Na ha jól emlékszem akkor ott voltam régen Telemachus-on de szerintem át kell mennünk másik szerverre.
    Aion variance.hu a Spatalos szervert említi azon belül a Last Stand légiot.
    Ez ami a lebiztosabb info
    Én tegnap kezdtem el játszani a Telemachus asmo oldalon. :) Jelenleg én is magyarokat keresek:D
  • TomStorm
    Áhh zsír megvan az acc.megtaláltam:)
    Már csak azt kellene megtudnom hol is vannak a Magyarok mostanában.Valaki?
  • TomStorm
    Valamiért nem fogadja el a belépési adatokat.Veterán acc.egyébként de nem tudok belépni.
    Ha esetleg csinálok új F2p account-ot akkor nagy hátrányban lennék a veterántól?
  • x3rb
    Bocs az elutesekert. Kurva virtual keyboard :/
  • x3rb
    Wasd-al iranyits . egerrel fail.
    Bal kezz ujjakjal w nyomasankozben fel lehet nyulni a szamokra.
    Gyakorold.
    Az alap rotadat mindenkepp tudod igy tolni.
    Buffokat nyomj egerrel ha mashogybnem megy vagy zokra irj macrokat.
    De ne fedd gyakorlas. A sin az egyik , ha nem a legmelosabb class.
    Precizitast , ugyesseget. Es jo netet igenyel :)
  • aionfan
    x3rb köszönöm neked is, hogy rám szántad az időt, végre megértettem:)

Mindig veszettül figyeltem a videókon az irányítást, de nem láttam nagyon késleltetettnek.
    Tulajdonképpen a skilleket kell elnyomni annyi fáziskéséssel, hogy a sebzés beíródjon, de ne üssön a kari...Mit ne mondjak ezt keményen be kell gyakorolni:)

Sz*r az angolom, de mintha olyat olvastam volna ki az infó tömegből, hogy w re teszik a támadást (ami alapon c?) nem tudom ez mennyit segíthet, mit állítsak hova, pölö az egérre :D

Más:
    Mi a helyzet az irányítással, mert annyira jól kontrolláltak a jó assák, hogy az ijesztő, erre van valami ötlet?
    wasd vagy egér,(mert pölö normál aionon a kis nindzsám most alapból úgy megy, hogy tudok egérrel kattintani mutatja is és oda is megy, más szerókon meg meg se moccan:D nem néztem meg miben tér el a 2 beállítás....)
    hogy tudom legkönnyebben folyamatos nyomás alatt tartani az ellent?

Az a gondom, hogy nagyon szoknom kell az irányítást. Oda ugrom egy mob elé tételezzük fel, beáll a kari elkezdem az autot jobb esetben, ha nem akad össze a kezem próbálok mögé kerülni wasd vel- tolom a chaineket nekem 1-9 ig vannak a fontosabbak.

Videókon nekem úgy tűnik nem egérrel nyomják a skilleket, hanem billentyűről, plusz még mozognak is... na ez nem megy a fejembe hogy bal kézzel mindezt, hogy lehet kivitelezni áll a w-n közben még skillt is tol és nem látom h mozogna az egér.....nekem ez sok(kk) :)

A gond az, hogy a jobb kezem az egéren relatíve nem kihasznált, nem tudom érted miről hablatyolok:D, oké hogy forog a kamera meg ha nyomom a w-t körbe lehet szaladni, de közben skillezni is kéne azt csak két kezem van:D

Hogy a toszba lehet folyamat skillezni még arra is figyelve, hogy mindent eltoljak arról már nem is beszélve, hogy a maradék skillre már egér kattintással tolom. Az már csak a hab a tortán, ha felugrik pl. a remove shock azt egérrel kattintom le... Nem érzem jónak az irányítást biztosan nem is csinálom jól.... Látva a videókat 3-4 skilleket tolnak el 2 sec alatt nekem meg az is gondot okoz, hogy normálisan körbe mozogjam az ellent:)

Makróra is próbáltam tenni dolgokat, de nem vált be....
    Gyakorlás? Ennyi lenne a titok vagy valamit állítsak a billentyűzeten?

Hogy tolsz el 8 skillt, ha nem 1-9 ig vannak berakva miközben még mozogsz is és még az auto attackra is figyelsz na ez itt a kérdés:D
    Ha weaving pipa már csak az irányításra kell ráéreznem..
    Bocs, hogy fárasztom a népet, de jóóó akarok lenni :D
  • x3rb
    Figyu.
    Hogy megertsd elosszor meg kell ertened aion rendszeret.
    Itt mindig a dmg irodik be az enemybe es utanna jon az animacio. Akar skillrol akar autoattackrol is beszelunk. Szal ha lenyomsz egy skillt a dmg belemegy az ellensegbe es utanna jon az animacio , amire tekinthetunk delaykent ami nem engedi hogy instant menjenek be a skillek.
    Tehat tegyuk fel nyom egy ranger egy skillt vagy egy templar es amint irtam a dmg instant fel is irodik,de ha pl egy ugrassal ekkor a jatekos megszakitja ( helyettesiti az animaciot ) akkor ez a jumpshot. Tehat dmg bemegy, viszont az animacio atugrasra kerult.
    Na most hogy ertjuk hogy is mukodik a dmg es az animacio es mi celt szolgalnak aionban terjunk at a te problemadra. Nezzuk meg hogy mukodik az aaw.
    Hasonloan fogunk eljarni csak most az auto attack animaciojat szakitjuk meg a kovetkezo skillel.
    Tehat mit kell tenned?
    1.Nyomsz 1 skillt bemegy a dmg, latod az anaciot is.
    2.varsz egy par pillanatot a koveykezo skill elnyomasa elott.
    Mivel nrm nyomod a kovetkezo skillt a karaktered el probal nyomni majd egy autoattackot , de ezt mi nem hagyjuk . csak annyi idot hagyunk neki hogy bevigye a dmgt ( mob felett vagy combat chatben latod) de annyi idot mar nem adunk neki hogy az autoattack animaciojat is elnyomja, azt mar megszakitjuk a kovetkezo skilleddel.
    Ezt azert tudjuk megtenni mert fent leirtam hogy az aion rendszereben ugy zajlik : elobb van a dmg bevitel utanna jon az animacio. Ami jelen esetben az autoattack animacioja amit mindig blockolunk a koveykezo skillel.
    Es ezt ismetlodik vegig. Skill--> autoattack dmg bemegy ( animacio szakit skillel) ----> autoattack dmg bemegy ( animacioja szakit skillel) etc etc.
    En templarral es sinnel is hasznalom aaw-t .
    Ja es ne attack speed capon akard egybol begyakorolni :)
    Tehat meglatod hogy autoatack dmg belemegy a mobba egybol tplod a kovetkezo skillt. Ha begyakorolod mar nem kell figyelned majd hanem automatikusan nyomhatod.
    Remelem ertheto voltam es tudtam segiteni.
  • aionfan
    Malachit köszönöm szépen a leírást szívesen olvasnék még az assáról.
    Amúgy sehol nem írtam PVE szerót:) PVP szerón néztem meg mit tud nagy szinten, kezdek ráérezni de lassan, ezért is kérném még a további segítséged, segítségetek.

Alapvetően nehezen boldogulok az irányítással és bár rengeteg videót megnéztem a weawingről istennek nem sikerült megcsinálni pedig n** aionon próbálkoztam full támadósebességgel, tudom tudom rá kell érezni de igazából nem tiszta előttem, valaki homályosítson fel.
    Értem, hogy animációmentes autó attack van 2 skill között, na de maga az auto attackot, hogy tudom megszakítani ??

Az irányítás résznél az attack alapon c betü de ha egérrel indítom automatice rámegy, ha nyomom a skillt és várom h autozzon az nem jó mert úgy nem nő a dps adott idő alatt.

Alapból wasd az irányítás, van arra lehetőség h egérrel irányítsam vagy a w-t folyamatosan nyomva kell a skilleket nyomkodni ..hát összeakad az ujjam :D valaki avasson be, hogy kell jól beállítani h gyorsan tudjak mozogni de az ütésnél se akadjon össze a kezem:D

Tudom alap dolog, de weawing és gyors irányítás alapvető elsajátítása nélkül felesleges is nagyon belemerülni az assába mert bárki szétkap magas szinten. Itt ugyanis alapvető a jó irányítás...ás be kell valljam nekem ez még nem megy....Nem szeretném feladni, bele akarok tanulni mert tényleg élvezet vele a játék.... de jó lenne pár segítő ötlet az irányítás tekintetében....

Köszönöm:)

• Vicodine
    szerintem nem kell tulmagyarazni,assa valoban instant oli az osszes clothos-leatheres classt.amugy jopar skillje van ami 2-3k folott sebez clothba, + auto attack...
  • x3rb
    Leirnad melyik 3 skillel olod le az smekes sinnel?
  • speed01
    Még jó hogy assával 3-4 skill :DD
  • speed01
    Sm az elég undorító még mindig.
  • Malachit
    PVE szerver? Ebben a játékban minden szerver pvp. Maximum a kezdő szervert tévesztheted össze a pve szerverrel, de oda ha jól emlékszem max 50-es szintig lehet menni. Cserébe, hogy nincs pvp a fejlődés lassabb és nincs broker, még kukább a droprate ha jól emlékszem (sose mentem fejlődő szerverre, h ajött valami szembe vagy lenyomtam, vagy lenyomott, ezzel is tanulsz)

Jelenlegi kontentben az assát fullosan nagyon keménynek mondják (főleg papír classok ellen, /Bárd, Sorc, Sm/, elméleti alap ami üti az assát a Glad és Temp, de minden üthet mindent :))

Assánál jó net (alacsony ping) nagyon fontos. Ha nincs neked, akkor ne erőltesd. Nehéznek nehéz, de ha beletanulsz és felszereled élvezetes lesz (jó sokat lehet vele opatni az ellent).

Weaving az amikor 2 skill közé beszúrsz egy animáció mentes auto attakot is, így a kimenő sebzés jelentősen megugrik, innen van az assa igaz dps-e. Használatáról csaak anniyt, hoyg szintezés közben próbáld begyakorolni, Olyan 2-3 ezer mob után már úgy fogod csinálni, hogy észre se veszed :) Max ha fegyvert váltasz és a támadási sebességed változik akkro igazítani kell majd rajta.
    Ugrás közbeni ütés majdnem ugyan az, mint a weaving, csak itt az ugrással csalják le egy adott skill animációját (kb. fordítva mint a weaving, mert ott meg az auto attak animációját csalod le a skill animációjával) :)
    Endgame pvp-ben kb így van: Temppel megyek és rámugrik egyedül, megpróbálom kiketolni és túlélni, míg a hülye buffjainak nagyrésze leesik, aztán megrakom, ha nem tud ellépni (ha jó játékos és jól gearelt, persze ez nemmegy, mivel nem hülye és elmegy megint hide-ba, ha első pár sec után nem tudott faxrahúzni :D )Bárddal, ha ki tudok ugrani a stunlockjából (nem sok esély van rá), tolom magamba a helat mint állat és megpróbálok meglépni valamennyire egy safe zone felé, mert a hülye dps-e miatt jelenleg örülök, ha ki tudom healelni magamat. Persze, ha nem az assa kezdeményezés nem hide-ból jön akkor minden más :)

Amúgy szerintem továbbra is a Temp a leg felszerelés igényesebb kaszt (pvp, pve ruhák több is több variánsban).
  • aionfan
    Sziasztok!

Segítsetek picit, elég halott az aion topicja másfele.
    Volt anno egy rangerem 38 ig vittem szerettem is, de 3 hét alatt felmentem odáig és besokalltam a lehetőségek tárházától:D aztán visszarángattak m*t*nezni:D

Lényeg a lényeg nem bírok betelni az assával feszt nézem a videókat. Papír karinak tűnik:D iszonyat időzítést igényel és akár 1 év is kell mire megtanulom használni, de az a bődületes DPS amit kitol magából teljesen magával ragad érzem ezt akarom én is.:)

Pvp szerón kipróbáltam és hát a nehézsége nagyon nagyon nehéz…... De megpróbálnám normál szerón is, rászánnám az időt megtanulni a képességeit, az időzítést stb.

Tapasztalt játékosoktól kérdezném, akik foglalkoztak a kaszttal, mire gyúrjak crit, attack, kitérés?
    Mik a legfontosabb, nélkülözhetetlen stigmái?
    A weawinget valaki elmagyarázná úgy, hogy megértsem de ne így h az autottackot felüírja a skill, mert ezt értem hanem hogy hogy kell előidézni. Milyen billentyűkominációt használjak. Sok videóban látom az ugrálás közbeni folyamat ütést ezt hogy lehet elérni?
    Minden info érdekel a kasztról egyáltalán mennyire állja most meg a helyét endgame pvpben?
    Nagyon köszönöm, hogy segítetek.
    Tisztelettel, egy lelkes újrakezdő
  • speed01
    Lényeg annyi hogy a nyomorék gunnár egy non-skill fos karakter. olyan mint az sm :D:D nooboknak való :P
  • RRAZOR
    Eladó aion accountom
    Sorcerer
    Side: Elyos server: perento
    Armor: full 60 ap aug2 +10-12 re enchantolva
    Weapont: Craftolt LvL 65 Balic (proccolt változat 6 slotos, 13% pvp attack)
    +10

Estate
    15kk Ap( general)
    50/50 reward
    egy jó darabig nem kell gp-t venni.
    512 tailong craft
    499 alchemy
    stb.
    ha érdekel. skypon megdumálhatjuk. vagy irj pmet
    de jobb lenne skype ott jobban aktiv vagyok
  • Malachit
    Mi a problem? :) Lenyomtak mint a bélyeget? :D Én már megszoktam kicsit. Most meg még annyira se érdekel Rank 7-en. Max a visszajutási idő miatt morgok.
  • speed01
    Nevetséges ez a balance, esküszöm hogy 2.0 ba jobb volt minden mint most.
  • Malachit
    Csinálgatom ezt a valentin napi eventet. Hát kicsit nem lehúzás ez sem :/ Kulcsot, reset scroll-t lehet venni a shopban. (Annyira nem drága, de nem nekem :(, nyugati fizetéshez mérten aprópénz.) 30 runból 4 kék gs esett, de mind szemét kategória :/ Nyitottam nagy dobozt is (3 zöld kulcs), de inkább ne tettem volna, mivel volt benne 1 fekete festék, ami a kisdobozból is eshet és az csak 1 kulcs :/ Továbbá rengeteg az agyhalott, aki miatt nemhogy a 2. boss-t, hanem még az elsőt is elbukjuk, mert csak körbe-körbe ugrál, skill-t nem nyom, max az alap 1 attakot, healt azt elnyomja a levegőbe és folyamat megdöglik...
  • KaCsaxyz
    Meg csak most? :O Gondolkoztam rajta megis felhuzom 65-re az SM-et, de szerintem elmarad. Kar azert a jatekert, de nagyon elszallt (jo)par dologban.
  • Malachit
    GP-ből jól bevásároltál. Nekem is tegnap ment kicsit el a kedvem az egésztől :/ Be se léptem.
  • alyr2
    Be!
  • Shaenis
    bejött a GW2? :)
  • alyr2
    Eladom az accomat:
    Maxos sorcerer kb 5 milla APval lvl 60/65 abyss ruhaban +10 es +15 kozott enchantolva
    lvl 60 chanter lvl 60 arena ruhaban
    lvl 65 asassin
    meg par tarolo kari
    ugy 1 milliard kinaht ki lehet vele arulni(arany tradelheto silence gs...stb)
    Spatalos Asmo oldal
    es ugy 13-14 ezer oranyi goldpakk statusz..Normalis ajanlatokat varok ide vagy levelbe.
  • DarkHorSe
    Hello, most kezdenenk a jatekot. Nincs valakinek nem hasznalt former subscriber accountja? Hianyzik a trade :D
  • Akuman
    Köszi a választ
    Hát akkor ebben az esetben nyűgös az újrakezdés.
    Gladi vagy Templar. Gladiátorom volt ano maxos, azt szerettem.
  • Malachit
    Hülye önreklámot hagyd szerinrem, mindenki tudja már, hogy egy kiba nagy pénzkufár vagy :) Ő meg rendesen kérdezett.

Jelenleg már nem találsz nagyobb magyr légiókat. A különböző szervereken elszórva vannak oldalanként olyan 5-15 fős csoportok és oldalanként 1 max 2, valaminr vannak még hazánkbeliek elszórva nemzetközi klánokban is.

Class-t és oldalt nem tudok igazán ajánlani. Nem írtad régen mivel játszottál/oldal, De azt elfelejtheted, mivel minden teljesen átrendeződött. Ami régen fikszen vert valamit, az mára már nem biztos (persze vannak evidens dolgok továbbra is). 2 új classra meg nem udok annyira nyilatkozni. Most Bárd a mainem, de nem gyúrtam rá annyira, mint régen a tempre. Ilyen all in one classnak mondanám. Van benne SM, Chanter, Sorc. Farmolni tökéletes vele, mivel selftöltéssel rendelkezik mindenből.
    DPS-se is jó, de sokan healernek/manafedernek nézik ami totális tévedés/lustaságból fakad.
    Alapból minden bárd dps-re van beállva, így kb van neki 2 gyógyítása. Egyik stigma tikelős, ami kb a halottnak a csók, arra jó, ha megüt egy mob farm közben és átment a pajzson visszahúzzon szép lassan. A másik meg lánc skill, de ahhoz meg mint a bárd rákfenéje meg kell állni castoláskor (csak az első skillnél) és értéke kb mint 1 dps chanteré (nem sok). Cserébe a csapat veszít 1 komplett dps-t (megéri? szerintem nem).
    Másik amivel meg az idegeimre mennek a no skill lusta dögög a folytonos manáért nyighogás. Erre 2 skillje van. Egyik egy instant tikkelős csak magára (értéke 20 sec-ig 210-220 mana/tik), a másik meg egy lánc skill amit bárkire tud. De az agyam erdurran, amikor a kis fax harc közben se hp-t se manát nem hajlandó tölteni magára potiból, mert majd a cleric/bárd kinyalja a seggét és ő meg majd tolja a dps mint a motolla. Ezeket élből kivágom a második beszólás után a party-ból, ha nállam a vezetés, mert azon kívül, hoogy csak nyihogni tud minden fax miatt, még állandóan bele is döglik mindenbe. Mert persze nem áll ki semmiből se és veri vígan a boss-t/mobot, ha van rajta reflect, ha nincs, ha el kellene futni, mert a boss 20k+ aoe sebzést tol maga köré és őneki meg van 12k HP-ja jóesetben. Aztán meg azé nyihog, hogy a cleric nem healeli (csak nem tudom hogy a faxba lehetne az instant HP túlütött sebzést kihealelni, Igaz anno WOW-ban láttam ilyet szerverlagg miatt 1-2x a több év alatt, mikor 40-25 fős raidben a tank egy pillantra 0-a HP-n volt, de ez iszonyat ritkán fordult elő)
    Összefoglalva a Bárd ilyen all in one class ami mindenhol megél, de semmiben sem olyan kimagaslóan specializált (veheted egy ranged chanternek csak self buffer képességekkel, megszórva 1 kis sm/sorc mixel :) )

Gunnert nem tudom mondani, nem csináltam, de eddig ranger alternatívának tűnik, csak nincsenek csapdái és Hide1-e, helyette durvább brust dps-t kapott tonna stunnal és 1 kis élet szívással. Silence alatt nem tud újratölteni állítólag, így csak 1 skillsort tud rajtad végigverni :D

Ja igen. a bárdban van 1 minimális temp is, mivel skillből van neki 12 secre ironskin HP töltés nélkül + kapsz mellé Unwavering Devotion-t. Stigma skillből pedig van 3k pajzsa és tikkelős self healje egyszerre.