24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Nuclearity
    na kivetted a fejed? :D xD
  • Nuclearity
    kikkel tolod mostanság a gamet? van egy normálisabb 50 es team legalább?
    egy instára való? vagy valami? :)

hozzáteszem, ez a 3. postom ugyanezzel a kérdéssel de te sose látod :D
  • Vicodine
    Mielött vki félreértené,a játékbeli vagyonomra gondoltam:))
  • Vicodine
    Anish,te most egy olyan emberröl beszélsz,aki,csak hogy a legfrissebb példát emlitsem,a következöt csinálta tegnap:gelkmarosban repkedünk a flight zoneban,én star officer 2es vagyok,ezért csak hátul kullogok szépen lassan,h netudjanak gyorsan kinyirni mert 2k APt bukok egy halállal,és jött szembe 4 elyos,egy cleric,egy templar és 2 ranger,mindegyik 55ös,minimum full miragentben,de hát tudjuk miben császkálnak az elyk...:) Zarache mondja kicsit maradjak le mert megfognak ölni,lemaradtam,egyet kiszedett,utánna mondja mennyek segiteni,és mire egyálltalán utolértem öket,már csak 1 db ranger volt,akit segitettem levágni:)Szal csak ennyire nem tud játszani,megmerem kockáztatni telemachuson nincsen még egy olyan ranger mint ö,és ez nem nyalás,mert elég régota toljuk együtt,tehát ha valaki ö rolla ugy beszél,mint ha nemtudna pvpzni,az megmutathatja neki élöben telemachuson egy duel erejéig,én minden vagyonomat,és amit az elkövetkezendö fél évben keresek manit,ráteszem arra,hogy az itt jelenlávök közül nincsen olyan,aki 10böl 2szer megtudná ölni.1szer belehet mákolni,mert ugye procolhat egy godstone vagy akármi....
  • Frosty01
    mire???? :D:D:D:D:D
  • Nuclearity
    te fallosz még mindig nem válaszoltál...
  • Nuclearity
    mondta bárki is rájuk, hogy csiterek? :D

én igazából érdeklödöm, bár zarachi barátom megnyugtatott valamennyire :)
  • Frosty01
    +1,0149578213
  • Nuclearity
    csak egy tipp volt, mondtam hogy nincs tapasztalatom etéren :)
  • MauganRa
    /WALL OF TEXT

Akárki megmondja, hogy sosem mondom senkire, hogy cheater, de amit 2 nappal ezelőtt láttam ingissonban, arra tényleg nem tudok semmi reális magyarázatot.

A groupunkból páran megindultunk a second zoneba vezető gejzírekhez. Hanarkandnál voltunk aztán elkezdett csipogni a retkes griff. Jobbra nézek és látom, hogy valami S-betűs healer (nem boon, nem exi) egyhelyben REPÜL. Amint elindultunk felé nyílegyenesen fölszált majd el tőlünk. A non flying zoneban.

A másik: én speciel nem egyszer láttam Zarache-ékat pvpzni és mindent lehet rájuk mondani, csak azt nem hogy bénák. Egytől egyik érzik a kasztjukat és elég szép kis hírnévre tettek szert anno castoron.

Telemachusról: Kiváncsi leszek, hogy mit érünk el a faction az Anaconda féle aionsourceos dologgal. Szép ötlet, hogy minden asmot összekaparunk, de az nem változtat a tényen, hogy sok klánnak lófasz siege tapasztalata sincsen, és 1-2 halál után számukra vége. A másik, hogy ha meg is lessz a tömeg, leader még mindig nincs ehhez. Aurá-t meg Safiyát csókoltatom,kedvelem őket, de az utóbbi siegek alkalmával a 10 secenkénti különböző orderekkel széthúzták az egész brigádot. Nem okoskodás, mert tény, hogy nehéz lehet többszáz asmot vezetni, de nem hiszem el, hogy nincs az asmo oldalon egy Katiechopshoz hasonló leader képességekkel rendelkező ember, aki össze tudná fogni a tömegeket.

Részemről bőven elég a 2 ground fort silantera és inggison miatt, de rengetegen vannak, akiknek szükségük lenne upperra is, gear, pénz stb miatt.

Kiváncsi vagyok mi lesz az elkövetkezendő hetekben...
  • xerb
    Ja és a macro dologhoz :

"amugy az én tippem mindenféle makrozás nélkül, hogy a macro nevét mint skillt szurd be a végére, hogy ujra kezdje. tán müködik de mint mindtam semmi tapasztalatom etéren"

Nem fog müködni, macrot macroba nem tehetsz .
    Anno én is próbálgattam .
    Csinatam ugy is hogy macro ikonjat lehuztam skillbarra es masik macroba beirtam skillbar kordinatait. Amint elert oda a macro hogy ranyomjon a következo macrora a skillbaron azonnal leallt.
  • Zarachi
    amugy altalaban az emberek minden eros vagy jo jatekosra ravagjak hogy cheatel persze vannak olyan helyzetek is amik cheatnek tunnek kozben server oldali hiba pl a minap sin+chanter ram ugrott amikor vicodinal eppen ment a 3v5 3 meghalt amikor kaptam a stunlocot es felbotirtottak de amint felkelt a karim 20m-t vissza dobott illetve amikor kaptam az aldast felig a foldben voltam
  • xerb
    Vico nem csitelt hanem botolt amit szerintem megbánt .
    Amúgy én eggyetértek vele , nagyon nagy százalékban amit az emberek cheatnak hisznek az nem az.
    Volt idõ mikor terjedt a pletyka hogy rollnál lehet csalni .
    Ez épp olyan nonszensz mint hogy gs proccal csaln,i mivem mindkettõt szerver számolja ki.
    A kliensednek annyi dolga van hogy küldi adat hogy ütöttél/ rolloltál tárgyra-->szerver számolja az esélyt.
  • Zarachi
    sorry a spammert de elaruom hogy ki kit olt meg Coco megolt 1* haverjaval utana haverjat meg olt megoltem kesobb meg 2-3 halalt kapott miutan nyugiba ment a haverjaval
  • Zarachi
    elarulom altalaban soloban szoktam lenni vagy duo :)
  • Nuclearity
    általában másod magával de inkább 5 öd magával szokott lenni :)
  • Anish
    én egyszer láttam Zarachit pvp-ni, akkor is egyedül rákamikázott 2 elyre és leölték mint a szart :)

jah és sehol nem írja h ki kit ölt meg, csak annyi derült ki, h 50% hp-ig eljutott :)

ettől függetlenül fejet hajtok előtted, hisz egy accod már bánta szal tutira jobban vágod mi a csit, mi nem :)
  • Vicodine
    Mivel eddig te mindig megölted öt,forditva soha,ezért rád is lehetne mondani akkor hogy csalsz nem..??XDD Na ennyi..
  • Nuclearity
    akkor mint mesélték a legegyszerübb ha leszedsz egy botot, mert sokkal egyszerübb és ugyanaz amit te csinálnál, a macro nem azért van a játékban, hogy végtelesnégig szedje a matit/öljél mig te nem vagy gép elött. hanem, hogy ruha váltást 1 gombnyomásra átpakolja, 1 skill sorozatot 1 gombnyomásbol...stb
    amit te szeretnél csinálni még mindig illegális, tök mindegy hogy, macroval csinálod (ha lehetséges egyátalán, gondolom nem véletlen hogy csak 5 sort lehet beleirni) vagy programmal.

amugy az én tippem mindenféle makrozás nélkül, hogy a macro nevét mint skillt szurd be a végére, hogy ujra kezdje. tán müködik de mint mindtam semmi tapasztalatom etéren
  • RoboKutya78
    © Nuclearity
    tegnap 20:48 | privát | válasz erre | #15074
    de mire szeretnéd használni? ez a nem mindegy, mi az amihez végteleségig akarod ezt használni?

kiszedést szeretném megkönnyíteni
  • Zarachi
    mit irjak xD Coco nem csal mar sokszor csataztam vele es sohase kapcsoltbe semilyen erdekes gs proc nala 50% hp alatt
  • Vicodine
    Vanank csitek,mindig is voltak-lesznek,de még mindig aztmondom,hogy amit mondasz,annak csak fele csit,ráadásul mindenki booncontrolra meg existencere mondja,miközben az asmok is vigan használják azokat a dolgokat ,amiket használnak emberek!Coco ellen fightoltam már,ha jolemlékeszem 5-2 az állás az ö javára,pedig én csak egy assa vagyok,ami a rangereknek uzsi,de igy is megöltem 2szer.Zarache ha olvasod ezeket irj vmit,te ezekröl tudnál mesélni:))
  • xerb
    Gelkmaros: Összes artifact + 1 fort ely kézen lol (telemacso)
  • Anish
    Gondolom a gyerek azt is benézte h még a radar is kiírta h az említett gladi hideolt. :) Olvasd át mégegyszer, olyan embernél proccolt a para, akinek silences, dmg-es fegyverei vannak, a falon átmenős srácot pont a falig követték a mobok, onnan fordultak is vissza ők is tuti benézték, mint én, a másik sorci meg nem területi skillel sebezte mindkét áldozatát egyszerre. Jah bocs. Szal az szerinted nem csít, hogy kiöltük mellőle a teljes partyját, a Tacita meg fogta magát és kb 20 métereket arrébb teleportálgatott úgy, hogy mi közben nem tudtuk sebezni és mint hülye gyerekek követtük amig haza nem portálgatott így dredgionban rr-ből. Oké, ha ez nem csít akkor ilyet kérek én is, ezt fogom használni non stop és soha senki nem fog megölni. köszke.

Egyben adok neked igazat nonszensz h állandóan proccolgatnak az 1%os kavicsok... DE... nem annyiszor mint amit Coco, vagy Elsavita bemutat. Találkoztál már velük? Harcoltál ellenük? Ha nem, akkor elmondom mi vár. Kb fél hp-ig fogod leverni őket, addig nincs semmi probléma, néha proccol a godstone, semmi gond. Fél hp után hirtelen derült égből bicikli folyamatosan para alatt leszel. Tudod ha nem egyszer történt volna meg ez, és nem kellett volna 15 másodpercig a full para alatt összeszámolnom 8-10 proccot, akkor még azt mondanám h übermakkos, de így? Mindig csak akkor ha szarban van? Hagyjuk már. Jah az megint mellékes h Elsavita barátunk hirtelen valami über speedboostot kap, ha megjelenik még 2-3 asmo , úhy h sm rálötte s lám még sikeres is volt a lassítását, az asmo gladi, assa, chanter hármas csak lihegett utána míg el nem veszett a ködben.

Tudod nem kiáltanék én és még sokan mások csítet, ha ezek a dolgok nem csak és kizárólag az existence, noobcontorolos emberekkel történne. A section X tagok is hasonló gearben vannak, és nem hinném hogy rosszabbul játszanának mégis érdekes módon ők nem 3 másodperc alatt darálnak le egy teljes partyt, esetenként még hajlandóak meghalni is.
  • Vicodine
    Az a hideos gladi balhé ismerös,gyerek benézte,és ment shoutban a rinya,pedig csak egy sm skill ptre....A godstone nekünk is ugyanolyan sürün procol,már-már tulzásnak is tünik,hogy az 1-2%os godstonok van h egy mobra 3szor is bejönnek,(nálam amikor elitezem nem ritka,de volt h 4-5parát is kapott a kicsike),a "teleportálgatos" balhé az szintén nem csit,a falonátmenös balhé az csak nálad látszik ugy mintha átmenne a falon,közben teljesen máshol van az ipse,akárcsak olyankor,amikor a sorcika követett engem és 35mröl tolta belém a skilleket,ez sajna kis csuszás de még mindig nem csit,ez sajnos szerveroldali "bug".Én is sokszor "benéztem" dolgokat és csitet kiáltottam,de aztán haverok rámutattak a dolog valodiságára szoval ovatosan ezekkel a kijelentésekkel!
  • Nuclearity
    de mire szeretnéd használni? ez a nem mindegy, mi az amihez végteleségig akarod ezt használni?
  • RoboKutya78
    © Psychedelic
    ma 15:37 | privát | galéria | válasz erre | #15063
    Veszel egy billentyüzetet ami tud macrokat kezelni, és az majd tolja neked végtelen. G15-el siman lehet pl. bár nem árt hozzá megfelelö kari pl. chanter amivel harc végén feltudod magad healelni mert csak macrobol nehéz megoldani, hogy jol farmoljon a kari, és ha elfogy a hp akkor leüljön felálljon stb. illetve olyan terület ahol könnyü mobokat ölni, illetve a macrot se árt kicsit komolyabbra irni, mint a /attack, ha meg is akarsz ölni valamit, mondjuk virágot szedni jo lehet. Szoval rohadtul körülményes, a másik meg, hogy g15 macroval farmolsz is bann jár érte, szoval, akkor már érdemesebb vmi bot programmal szenvedni. Bár nem hiszem, hogy megéri kockáztatni egy bannt ezek miatt.

a billentyűzet megvan igaz nem g15 hanem a g510
    de a komolyabb macrozásra visszatérve valami leírás kéne nékem a használható parancsokról mert a játékban leírt macro parancsokat egy kicsit keveslem
    legvégső esetben kiéékelem a g1 es gombom gyufaszállal
  • Nuclearity
    + egy instára való? vagy valami? :)

:P
  • Frosty01
    #15064 :P
  • Nuclearity
    te meg válaszoljá má
  • Nuclearity
    ennyi a csiter még midnig? :S

pedig kezd megjönni a kedvem :p
  • Frosty01
    az existencesek buzi csíterek. egy köcsög cleric tegnap lefutott engem is meg egy másik assát is pedig full scrollokkal buffokkal csanter buffal futottunk utánna silenterában....
  • Anish
    szerintem meg inkább a cheatexistence, noobcontrol köcsögöket kéne kibaszni a picsába a játékból és máris több asmo lenne itt ott.
    Máris nagyobb kedvel játszanék ha az exis gladi nem menne hide-ba, az assa nem teleportálgatna odébb, ha szarban van, a sorcika nem menne át a falon / lőne rommá 2 embert egyszerre 1 sec alatt, ha Coco drága nem olyan bant kapna, amit a haver gm 2 óra múlva levesz, ha nem proccolna minden kibaszott exis parája egymás után 30szor ( főleg, h silence/ dmg köve van ) és hasonló barátságos "véletlenek" sorozata.
  • Nuclearity
    kikkel tolod mostanság a gamet? van egy normálisabb 50 es team legalább?
  • Shaenis
    lehet hogy te találtál jó helyet, nekem még nem sikerült. :) upfortokon sokkal simább ügy, tartom a 25m távolságot a bosstól és simán bírom végig a siege-t
  • Frosty01
    én bírom, bejön. amit sajnálok hogy a többi class kapott olyan igazán odabaszós skilleket / spelleket, addig a sinem lofaszt a seggébe szép sárga színben.... mindezt jó drágán.

gelkmaros awesome, ingisson méginkább, partyval / allyval pvpzni adja nagyon silenterán meg ingissonban, a fortvédések elég ízik, néha még plat medál is pottyan, insták érdekesek, beshmundirban még nem voltam, de csak napok kérdése.... :D

mindent összefoglalva ha a sok balfasz nem a twinkezéssel lenne elfoglalva és nyomatná a fortress siegeket, és ne mcsak ilyen csicska 40 fővel jelennénk meg mindenhol és siege idő alatt nem afk meg super GG dredeket szerveznének akkor jó is lenne....
  • Psychedelic #15063
    Veszel egy billentyüzetet ami tud macrokat kezelni, és az majd tolja neked végtelen. G15-el siman lehet pl. bár nem árt hozzá megfelelö kari pl. chanter amivel harc végén feltudod magad healelni mert csak macrobol nehéz megoldani, hogy jol farmoljon a kari, és ha elfogy a hp akkor leüljön felálljon stb. illetve olyan terület ahol könnyü mobokat ölni, illetve a macrot se árt kicsit komolyabbra irni, mint a /attack, ha meg is akarsz ölni valamit, mondjuk virágot szedni jo lehet. Szoval rohadtul körülményes, a másik meg, hogy g15 macroval farmolsz is bann jár érte, szoval, akkor már érdemesebb vmi bot programmal szenvedni. Bár nem hiszem, hogy megéri kockáztatni egy bannt ezek miatt.
  • Nuclearity
    még valaki? frosty neked? benyomás 2.0 ota a játékról? hm? :p
  • Anish
    Rossz helyre állsz ha healerként belehalsz az aoe-ba. Az addokat meg lehet pl shattered memoryval küldeni is tovább.
  • Frosty01
    de muszáj csinálni , hogy lehessen menni silenterába, ez van ezt kell szeretni :3