Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem manastone a legjobb.
De amúgy múlt héten volt kb 10-15 inescapable judgment 25-40ezer kinahert. 2 napja 280k-ért adtam el párat amit 30-ért vettem. 😊

Alcehmyben a scrollok is ott vannak.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Akkor intézd úgy a melót, hogy holnap tudjunk menni egy próbakört ketten 😊 Rosszul semmiképpen sem jöhetünk ki belõle.

Tyron /// Asmo ránxer /// Telemachus

Egy jó sörért megcsinálom neked ugyanezt :-)

Az a jó a játékban, hogy minden karakter testreszabható, pl. clericbõl is el lehet menni a dps irányba. Véleményem szerint a cleric nem erre való, egy partyban hiába sebzed be egy sorcerer sebzésének kb 60%-át full dps buildben, és örülsz, hogy kinyírsz valakit, ez mind semmit sem ér, ha közben kihal a party körülötted. Arról nem is beszélve, hogy pl. dredgionban nincs is idõd arra ,hogy enemyt keressél, és targeteld, és kiválaszd a skillt, mert healelni kell.

Ps: a noble energyvel 30%-al gyorsabban ölsz, mint a videón lévõ srác, és még csak mb stone se kell hozzá.

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

Kössz az infót,ezt nemtudtam,úgyhallottam hogy a questet kell csak megcsinálni,de most már tudom köcce!
Ahet
Picit félre érthetõ ezért pontosítanám, amíg az elsõ megkezdett expert craftod_ki nem maxoltad 449re_ addig nem kezdhetsz bele másikba. Nem kapod meg a quest-et hozzá az npc-tõl.

The gods have disconnected you ...

Annak ellenére, hogy EU/NA szinten is egyre nagyobb divat a solo/duo DPzés, biztató lehet pár clericnek az alábbi video, ami 2 nappal ezelõtt került fel a youtubera.

A video (4 partos):

http://www.youtube.com/watch?v=jsu4XJE3NYs

A játékos:

http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=29143&serverID=37

A játékos profiljából látható, hogy nem egy top gearben rohangáló arc. MB buildel rohangál, de arra is kiváncsi lennék ,hogy mondjuk egy full healer ágon futó defenzív cleric mennyivel lenne sikeresebb.

Van a sourceon is természetesen nem egy, a témát boncolgató topic, de abban amit postolok is lehet találni néhány érdekes infót nem kizárólag clericeknek:

http://www.aionsource.com/forum/ranger/103070-ranger-dp-solo.html

Tapasztalahatta mindenki, hogy DPben egész jó a boiling drop és elég hosszú ideje gondolkozunk már azon, hogy duo-trióban megpróbáljuk. Eddig Coreban és upper abysson szenvedtünk a boilingért, mint sokan mások, de az ember kínjában már mindent megtesz, hogy javítson valamit az esélyein. Ha valakinek van duo-trio tapasztalata dp-bõl, az ossza meg 😊

Tyron /// Asmo ránxer /// Telemachus

Tudom,haver felvilágosított a questrõl..😊 de megéri mert azt a karit nemhúzom maxra amin lesz majd a kiplusszolt deva szett,az csak funbó készül😊
gurubefree
ez boritott ki a legjobban engem is .... nemelyik armor valami nagyon huncut modon nez ki XD eleg mujan nez ki a Ranger , assa az Aladin gatyaban . Engem inkabb a szinek boszantanak ... van mod a vatoztatasra de nem az igazi a szin kollekcio .

ゾルターン

Sáska
Szerintem a melee classoknal nagyon sokat szamit az armor minosege, jobban mint a ranged classoknal.
Amugy a lvl30as Daevanaion Sethez a fegyvert is akarod, akkor keszulj fel, hogy a kovetkezok kellenek :
Full Daevanaion Armor Set
Daevanaion Weapon Quest
1. lepesben 150 spirit itemet kifarmolni Fire Temple Kornyeken (nem 100% droprate; kb 200-250 mob
2. 3 fajta mobbol 30-30-30at megolni also s felso abyssban
3. egy divine incense burnerrel a zsebedben s full DP-vel megtoltve atveheted a fegyvert.
A full set ara hozzavetolegesen kb 1.5 Millio Kinah.
En a sorcerermre tettem ra a setet, de kicsit csalodas volt, mert most haloingben s koromcipoben van a karakter. de a statok jok😊

gurubefree
amit en hasznalok nalunk atm nem is kaphato ( Tasty Rynoce Aether Steak )
Szerencsesen talaltam 10 db a brokernel most reggel .

Amugy a potikhoz ami jol megy nem igazan hiszem hogy kell az expert . 150 v. 160 mana es life vagy a 890 1000+ Regular Life potik pve-hez tokeletesen eleg . PvP-hez meg komolyabb cuccok kellenek ( 5000HP etc. )

ゾルターン

Alchemyben jó pénz van!De neméri meg azt elkezdeni kihúzni expertre,mert nagyon durva az expert questje,haver már vagy 40millát beleölt és nemtudta eddig átvinni,de míg nemcsinálja meg nemkezdheti el a másikat,és szív a fenrirnél...Ezért húzzák nagyon sokan a cookingot,mert annak könnyû a questje,és az is tökéletes a fenrirhez😊Igazából ez a 2 craft ami jó pénzt termel,mert kaja meg poti az mindíg kell.Bár a poti árak néha érdekesen változnak..
gurubefree
nagyon kacsingatok a cooking fele ... elkezdtem a handicraf-ot ... 130-nal jarok. De szerintem az osszes kozul a cooking a legkifizetodobb ... bar az alchemy is jo lehet ( az osszes pot . manastones stb . ) jo penz lehet abban is .

ゾルターン

Igazából én azért írtam egyszer ,hogy nemérdemes lecraftolni az itemeket,de hát kinek mi,mert ha valaki questeket betolja mindet,akkor azokkal a cuccokkal símán kilehet húzni 50ig,de persze ez csak saját vélemény,nekem egy sorcim van,és elég primitív cuccokban huztam ki az 50et,de lehet másik karakter jobban igényli az állandó friss cuccokat.Persze nekem is vannak kiskarijaim,és azoknak már megveszem a legtápabb cuccost egybõl,megcsinálom a 30as deva szettet😊Bár ha valaki ráérõsen adja elõ,és mindíg szintjének megfelelõ tápos cuccot craftol magának,az is biztos flash😊Én a craftot csak a fenrir miatt csinálom,és valóban neméri meg max ha kiestek az alapanyagok..😊Egyedül akkor érné meg a craft,ha nagyobb lenne a drop rate a matiknak,de így...
Sáska
igen, ezt en is neztem, meg mikor a lvl38as setet akartam legyartani magamnak. a chest item-hez szukseges alapanyagok kozul csak az armor fluxok tobbe kerultek a brokernel, mintha egy-az egyben megvettem volna magat az itemet. A craft csak akkor kifizetodo, hogyha crit-el, s fabled item lesz belole. De kerdes, hogy milyen eselyel crit-el, s hany itemen kell veszteseget szenvedni, mire a profitot hozo fabled cuccot sikerul osszehozni?
A masik, ami meg engem erdekelne, s a crafttal kapcsolatos, az az alchemy, mint profession, nyeresegessege. En mindig megveszem a potion-oket, annyira nem veszes az aruk, igy inkabb azt az utat valaszottam, hogy a craftolasra szant ido helyett inkabb elmegyek penzt farmolni, s abbol finanszirozom ezeket a dolgokat.

gurubefree
jo tema a craft ...

Valaki emlitette hogy hulye aki brokernel vasarol milliokert. Na vettem a batorsagot es megneztem par dolgot ( armor ) hogy mennyibe is van ha megveszem es mennyibe kerul ha magamnak keszitem el.

Az esetek 25% deficites az elkeszites es meg az is megeshet hogy fail . Volt olyan eset amikor 500K-val tobbol jott volna ki ha craftolom mint ha megveszem a brokernel .

ゾルターン

Sáska
Nah, miutan mindenki megmondta a magaet a masiknak, innentol torolve lesznek a nem Aionnal kapcsolatos hozzaszolasok. intezzetek privatban a tobbit, plz...

Sáska
nem is toroltem a hozzaszolasodat, csak kertem, hogyha van mondanivalod, akkor probalj 1 postra szoritkozni, s ne 3 percenkent irj be valamit. a #12770-72 hozzaszolas is tok felesleges volt, hisz tudod, hogy az irott szo nem ugy megy at, mint a kimondott. Lehet, hogy te konnyed hangnemben irod, de valaki felreerti, s ujbol indul a flame.
a #12772-re meg annyit, hogy ha unod a craftolast, s kozben ide irogatsz, mig megy a work order, akkor betehetnel valalmi crafttal kapcsolatos infot/kerdest is, ezzel erdekesebbe teve a forumot!
En is, mint te, meg barki mas itt jo es szinvonalas dolgokat szeretne olvasni a jatekrol.

Na látod,az ilyen hozzászólások azok amik,hogy is mondjam,enyhén primitívek,és te mondasz véleményt másról....Attól még hogy ki lesz törölve a szöveg,a te hozzáálásod nem lesz más,különbnek tartod magadat,amikor te is flamelsz,de tudom,az más,ha nem én csinálom akkor az elmegy,így hát mindenki szidhat tovább engem,gondolva azt,hogy amit más csinál az különb,pedig nem,én is,meg más is,okkal kezdünk el flamelgetni,szidni valakit,csak hát ész kellene ahoz hogy belássa valaki hogy mennyivel tartja különbnek magát ha ugyanazt csinálja.Amúgy jah,magyar vagyok,de alig várom hogy visszamennyek külföldre a melómhoz,mert itthon az életben is az ilyesfajta hozzáállással találkozom mint itt forumon,kint mint ha más világ lenne,mindíg a pozitív oldalát nézik a dolgoknak,de hát itthon ez sajna még várat magára pár100 évet
"mert tényleg *******" folyamatosan okot adsz a flémelésre, a magyarok szídásával csak egy a gond, hogy sajnos Te is az vagy! lehet törölni 😊 kösz

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Sáska,te sem vagy már gyerek,és te sem tudod elvonatkoztatni az írt szöveget!Minden írásom normális hangvételû,még amikor szidok akkor is normálisan teszem,és még is ez nemtetszik sokaknak,mert megmondom amit gondolok,de alaptalanul OK NÉLKÜL SOSEM prédikálok másról!Most is megtehetném hogy leszidok itt 1-2 embert,mert tényleg *******,de nemteszem,mert addíg míg velem nem tett az illetõ rosszat,mindenkihez pozitívan állok,de úgylátom egyedül vagyok ezzel,hajrá magyarok csak így tovább!😊jól nyomjátok,hajrá elõítélet!(most szókimondó voltam,ez biztosan negatívum,még szerencse hogy rajtam kívül itt mindenki normális)
Én is szeretnék ignore opciót de sajna nincs.

Lera,Dynn,Zulgron

<#eljen>
Sáska
Teljesen igazad van.

Akinek eddig nem volt tiszta: azon hozzaszolasok kerulnek torlesre, melyek beleesnek az alabbi kategoriak barmelyikebe:

# Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés , rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem .
# Üres hozzászólások , illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.
# Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.
# A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
# Céltalanul vitát szító hozzászólások.
# A szándékosan nagyméretû képek, szövegfájlok indokolatlan felmásolása ami a rendszer mûködését lényegesen lassítja.
# A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni, ellenkezõ esetben törlésre kerülnek.
# Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.
# Szándékos flood és reklám esetén.

Emellett probaljunk meg tartozkodni a kovetkezoktol:

# egy soros lenyegtelen uzenetek beirasa egymas utan. Ha mondani valod van, probald 1 postban megtenni.
# flame generalas, ertelmetlen vitatkozas. Ne feledd, arguing on the internet is like participating on the special olympics...

Es nem utolso sorban stilus pls.. Mielott ranyomsz a "mehet"-re olvasd el a postod.

Nem szeretnek minden nap hozzaszolasokat torolni, olyan postokkal porogjon a forum, ami a jatekkal kapcsolatos infokat, elmenyeket, kerdeseket valamint theorycraftokat tartalmaznak. Jah, es videok, screenshotok mindig johetnek!
Thx.

Mahaf csak azt akarta mondani, hogy köszöni, hogy van egy légió, aki nem szarja le a kicsiket, hanem segít nekik. Az Equites nem a pvp-re koncentrál elsõsorban és így is a 12 a szerveren. Nem ismerek más Magyar légiót, amely eddig jutott volna (igaz, nem is néztem nagyon körbe).

és +1...

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

Arról nemtehetek hogy te milyen stílusban olvasod fel magadban az olvasott szöveget,de ha iritál,akkor nemtudok rá mitmondani,direkt laza és baráti hangvételûen próbálok fogalmazni,de persze mindent lehet úgy is olvasni hogy az másképpen hangozzon mint ahogyan azt az írója kitalálta,nincsen ebben semmi baj,ez tipikus magyar mentalitás,mindennek a rosszoldalát nézni.Én is eltudom magamban olvasni úgy a te hozzászólásaidat,hogy az irritálónak tünjön,de nemteszem,viszont te eleve elõítélettel olvasod amit írok a nevem miatt,de nem baj,nemharagszom úgy sem ismersz,ha ismernél és mellettem ülnél amikor írom az üzit,és mondanám közben,akkor nemtalálnád annak hidd el,vagy ha igen,akkor arra nemtudok mitmondani,max ezt:#12730 itt van olyan rész ami rád is igaz lehet,döntsd el magad,én nemtartalak szar embernek,egyszerûen csak nem ismersz,ennyi
gurubefree
Attol fuggetlenul hogy paranolmal modon csinaljak van igazuk is .... az itt a baj hogy valaki mond valamit esetleg kifejti negativ tapasztalatat rogton le van ugatva ... mert a mag itt a kiraly es amit ok mondanak szent iras XD
En 100% noob vagyok es tokeletesen el vagyok ezzel . Nem foglalkozok senkivel akinek segitsegre van szuksege annak segitek , es szoktam fordulni segitsegert masokhoz . De ez a E-penisz faszsag ami itt megy mar tobb mint rohejes . Igy legio ugy legio ez mit csinal az mit csinalt ki Lv.50 balblablabla ..... na kerem szepen ezert jobbak a kulfoldi legiok mert nincs magyar tag aki mergezne a tarsasagot . Ez sajnos teny barataim mert a magyar ember sajnos ilyen ( tisztelet a kivetelnek )

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

+1

Most komolyan, csak engem irritál nagyon kakimakika és Cence stílusa? Mert ha igen, és velem van a baj, akkor szóljatok és kiszedem könyvjelzõk közül az SG-t.

ááá nemigaz komolyan,imádom ezt a szaros aiont,de ez a craftolás...ettõl még az is izgalmasabb ha kiülök az udvarra hangyát számolni
bár azért ha jobban belegondolunk nem is rossz iromány,hiszen szépen is meglehet magyarázni hogy miért is hü**** az illetõ....😊 Hogy beszélhet ennyira maga ellen valaki ezt nemvágom na mind1
Ajjaj,itt nagyon elmentek otthonról..:😊 Ezt az emo stylet atya világ....
emoquit!<#eplus2>

<#vigyor>

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Jockey
jezusom, ez mar erosen ovoda...
nyomjatlok inkabb a brainless pve-t a pvp jatekotokban:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Mahaf megkért ezt tegyem ki,mert 24 óráig nem tud írni, de ezzel én is lezártam a témát.

Üdvözlet mindenkinek!
Mivel megszólítva lettem , így erre az egy gondolatsorra válaszolnék!
Én a játék élménye miatt AION ozok , nem az 50es szint a célom.
5db 35+os és 3om 40+os karakterem van!Ha akartam volna 2karim lenne Fenrisben , de nem érdekel.
Nekem nem az a célom , hogy fényesen csillogó disz ruciban masírozzgassak 1 star officer rangal.
El lehet ítélni e miatt , de nem érdekel.
Szeretem a játékot , szeretem a változatosságot.
Igen kedves Cence PewPew ben van a main karakterem ,mert a játék azon része is érdekel , ahol siegek , mass pvp-k vannak .
Tudod az Equites a mai napig a szívem csücske , és minden hibáik ellenére szeretem õket.
Én sem vagyok áhh de hogy vagyok tökéletes , de ha valaki valamit állít legyen olyan kedves , és az érintett féltõl kérdezzen!Sok emberrel beszéltem , beszélek soha senkinek nem fikáztam az Equitest , sõt csak ajánlani tudom , hisz egy olyan társaság , aki segiti a LvL30+ osokat is küldetéseik elvégzésében , ami nagyon ritka a mai világban.
Igen keveset járnak siegelni , de ebben benne van az is , hogy a potenciális DD-k DPS ek kilépnek , mert ...... erre õk tudnak válaszolni miért is.
Tehát nem tudom mi van nállatok , más léégióknál , de itt érdekes módon mindenkinek megvannak a küldik , és segítséget is kap.
Mások vagyunk , sokan vagyunk , persze hogy vannak , lesznek hibák.
De kérlek ne becsülj le , ne szólj le olyan embereket , akikrõl valakitõl hallottál valamit , és a te értelmezésednek megfelelõen átalakított mondanivalóval ellátott véleményként tálalsz.
Én ezzel befejeztem az SG fórumos témát , de még egy szer :

SZERETEM , TISZTELEM ÉS BECSÜLÖM AZ EQUITEST ÉS CSAK JAVASOLNI TUDOM MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mahaf vagyok ha valaki mondani akar valamit , vagy kérdezni akkor kérem ne kis pistával vagy rozikával értekezzen ! Én vagyok az illetékes : MAHAF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sáska
jah, szerintem is az oroszok nagyon jok ebbol a szempontbol! Nem adjak fel, meg osszetartanak..

A Betoni-s fegyver kuldit elsore sikerult megcsinalnom asmo oldalon egy hetfo delutan csucsidoben, pedig azt mondtak neki se induljak ilyenkor. De persze nem birtam magammal, mondom legalabb megnezem. Menetkozben osszealltam 3 orosz assassinnal meg egy chanterrel s megcsinaltuk a questet. Pedig mar en is feladtam volna par halal utan, de mondtak, hogy probaljuk meg meg1x, s ledobtak egy uj kisket. Szerencsere jott meg egy ranger meg egy SM, s a 7 elit ort a falu mellett bezuztuk olyan 15-20 perc alatt. A vege mar nagyon necces volt, mert egyre tobb elyos jott, de csak meglett az egesz elsore kb 3 ora alatt.

Oroszok szerintem jól nyomják a csapat játékokat. Jobb velük menni mint egy magyar vagy görög csapattal fõleg ha érted mit mondanak😊

Emlékszem még mikor Kínába próbáltam ki az AION akkor még valahogy ott maradtam egy kicsit játszani miután az ingyenes játék idõnek vége volt elõfizettem még pár órára. Nem maradt már csak kínai a szerveren velük mentem ez a Krall-os küldit csinálni nem tudom már pontosan mi a neve olyan 18-20 szint körül lehettem😊 Azért ott volt mentális hozzá állás megfeküdt a party mondja a kínai amelyik tudott angolul megyünk megint! meghaltunk megint már írja is megyünk megint! utána is meghaltunk maradj itt mert megyünk megint😄 utána is meghaltunk😄 azt mondja most már megyünk az iskolába😄

ööööööööö sry mindenkitöl 😊

további kellemes tardkodást 😊

gurubefree
Ide mindig jo benezni ....

Ma volt az elso alkalom hogy sikerult inst. osszekerulnom kedves orosz kollegakkal ... nagy elmeny volt ( most mar banom hogy kerultem az orosz orakat az alt suliba ) ettol mar csak a kinai japan bill. jatekosokkal lehet jobban szot erteni XD

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Pyotr
Gondolom nem volt gyomra hozzátok!
Amugy Cence vagy Kouta bánomisén ki vagy Légiókat gyalázni ilyen 12 éves szinten itt a forumon lehet hogy divat de nem igazán éri meg fõleg hogy megnézve a TIEDET!
Szoval szerintem elõször otthon próbálj rendet rakni aztán másnál! köszi

&#9608;&#9608;

Abból a 4 kasztból legalább 6ot lehetett látni a videóban...De 4nek volt kiírva a neve az igaz
Ez mondjuk így nem teljesen igaz.
Azok akik a Terán most dolgoznak, egy része tényleg az NCsoft-nál dolgozott, de õk nem a Lineage 2-n dolgoztak. A Lineage 2 Team dolgozott/dolgozik az AION-on illetve a Blade and Soul.

Igen a B&S nem szokványos MMORPG lesz, sõt kitudja végül is mikorra kijön mennyire lesz MMORPG vagy csak egy online verekedõs játék. Szerintem nagyobb siker lenne ha simán csak egy verekedõs játék lenne ahol nem kéne quest-elni grindelni hanem csak nagy tömeg verekedéseket lebonyolítani.
Ugye 4 faj és 4 kaszt lesz benne. Ez egy verekedõs MMO-hoz szerintem tökéletesen elég és megfelel, de egy MMORPG-hez kevés fõleg ha nagy sikert akar elérni.

A Lineage-es információkat mind koreai hivatalos oldalról szerzembe. Ott le van írva minden. De mivel a nyugati játékosok 99%-a nem olvassa ezeket így sok mindenrõl nem értesül vagy csak elég késõn esetleg csak elferdített változatban.
Az anyagi bevételekrõl egy koreai üzletekkel, kereskedelemmel stb-vel foglalkozó oldalról vettem.
A koreai top listákat meg egy olyan koreai oldalról ami videó játékokkal foglalkozik mint itt a gamestar.hu vagy az amerikaiaknál a fileplanet.com
kakimakika "de ha az igaz,akkor ennyi erõvel még Aion el sem kezdõdõtt."
Nos mivel végül is az AION inkább a WoW típusú játékok ellen küldték.
AION ide vagy oda keleten ugyan úgy meg van a játékos tábor sõt Vietnam-ba és Indonéziába ebben az évbe kapott hivatalos szerókat (sõt állítólag dél amerikába is, de errõl nem igazán tudok semmit)
Egy dolgon akadtam a szemem nagyon mikor 2009 decemberbe bemutatták a Lineage 2 Freya-t egy interjúban az NCsoft azt mondta, hogy sokkal nagyobb figyelmet fordít az L2 játékosok kívánságaira mint eddig, ez azért is érdekes mert még ilyet nem mondott NCsoft (persze ha lesz belõle valami remélem nem csak Koreában).

AION-al kapcsolatban is jobb szerintem koreai oldalakról információkat beszerezni mint a nyugati sajtóból

Elmondom h ezt az assát már vagy 4 hete elkezdtem,piacos kari volt,csak úgy néha zúztam vele pár mobot és megtetszett és néha aprítok vele,de az tuti h egy jódarabig nemfogom huzni nagyszintre!Elsõ a sorci,az se rossz azért..😊
Hát figyi,nekem az 50es sorcimmal annyi skillt kell használnom mint állat,és egyáltalán nemmindegy mikor mit,bár lehetene úgy is,de akkor messze nemhasználnám ki a karit,és lassú lennék mint állat.most a kicsi assánál még kevés a skillem,de én pl elbírok 2 mobbal is,csak egy kis okosság ..😊persze poti az alap.Nem a chain skillekre gondoltam amúgy,bár azzal is lehet kicsit taktikázni,de messze nem olyan mint Aion megjelenése elõtt számítottam rá.Nem rossz,így is több mint ha a "síma" skillezõsdi lenne,rendesen hiányozna ha nemlenne,de még nem az igazi..😊 Kiváncsi vagyok ezen a téren akarnak-e újítani majd Ncsek a késõbbiekben...
azért te se vagy semmi, felhuzod lvl 50 re magad, és kezdesz egy assát... 😊

Nem nagyon éreztem a taktikát. PvE-ben nyilván van egy sorrend, hogy mit mi után nyomsz, de egyébként ez a chain-skillesdi csak azért van, hogy több gombot kelljen nyomogatni. 😊
Nekem is assám volt. Aprít szépen, csak két mobnál már menekülni "kell" vele. 😊)

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

amúgy nagyon régen tetszett ennyire valami mint az assassin,hihetetlen milyen pusztításra képes de komolyan,még csak 22es vagyok vele,elég hurka gearben,de nagyot zúz,megvettem neki elõre a 25ös kék cuccokat mindenbõl,na majd arra leszek kiváncsi....
Az hogy hatékonyan tudj ölni nehezebb,mivel nagyon sok skillt kell használni,egyáltalán nemmindegy milyen sorrendben tolod el a dolgokat(sorcimnál legalább is)mert utánna a reustime miatt becumizza az ember,vagy várni kell míg betölt minden skill,na de az meg lassú..😊Persze kilehet taktikázni,de míg a legtöbb mmoban alig van pár skill amit folyamatosan használni kell,itt 50en annyi skillt kell nyomkodni h beszarás,a 4 skillbár nemelég h kitegyek mindent,pedig poti is csak 4 féle van,már a returnt is skilltáblából nyomom mert nemszeretem a bárt váltogatni,nekem egy van mindenre azt annyi😊Most egy assát próbálgatok,ennél mégjobban igaz ez,röviden tömören:taktikusabb