Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De amúgy múlt héten volt kb 10-15 inescapable judgment 25-40ezer kinahert. 2 napja 280k-ért adtam el párat amit 30-ért vettem. 😊
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Tyron /// Asmo ránxer /// Telemachus
Az a jó a játékban, hogy minden karakter testreszabható, pl. clericbõl is el lehet menni a dps irányba. Véleményem szerint a cleric nem erre való, egy partyban hiába sebzed be egy sorcerer sebzésének kb 60%-át full dps buildben, és örülsz, hogy kinyírsz valakit, ez mind semmit sem ér, ha közben kihal a party körülötted. Arról nem is beszélve, hogy pl. dredgionban nincs is idõd arra ,hogy enemyt keressél, és targeteld, és kiválaszd a skillt, mert healelni kell.
Ps: a noble energyvel 30%-al gyorsabban ölsz, mint a videón lévõ srác, és még csak mb stone se kell hozzá.
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
The gods have disconnected you ...
A video (4 partos):
http://www.youtube.com/watch?v=jsu4XJE3NYs
A játékos:
http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=29143&serverID=37
A játékos profiljából látható, hogy nem egy top gearben rohangáló arc. MB buildel rohangál, de arra is kiváncsi lennék ,hogy mondjuk egy full healer ágon futó defenzív cleric mennyivel lenne sikeresebb.
Van a sourceon is természetesen nem egy, a témát boncolgató topic, de abban amit postolok is lehet találni néhány érdekes infót nem kizárólag clericeknek:
http://www.aionsource.com/forum/ranger/103070-ranger-dp-solo.html
Tapasztalahatta mindenki, hogy DPben egész jó a boiling drop és elég hosszú ideje gondolkozunk már azon, hogy duo-trióban megpróbáljuk. Eddig Coreban és upper abysson szenvedtünk a boilingért, mint sokan mások, de az ember kínjában már mindent megtesz, hogy javítson valamit az esélyein. Ha valakinek van duo-trio tapasztalata dp-bõl, az ossza meg 😊
Tyron /// Asmo ránxer /// Telemachus
ゾルターン
Amugy a lvl30as Daevanaion Sethez a fegyvert is akarod, akkor keszulj fel, hogy a kovetkezok kellenek :
Full Daevanaion Armor Set
Daevanaion Weapon Quest
1. lepesben 150 spirit itemet kifarmolni Fire Temple Kornyeken (nem 100% droprate; kb 200-250 mob
2. 3 fajta mobbol 30-30-30at megolni also s felso abyssban
3. egy divine incense burnerrel a zsebedben s full DP-vel megtoltve atveheted a fegyvert.
A full set ara hozzavetolegesen kb 1.5 Millio Kinah.
En a sorcerermre tettem ra a setet, de kicsit csalodas volt, mert most haloingben s koromcipoben van a karakter. de a statok jok😊
Szerencsesen talaltam 10 db a brokernel most reggel .
Amugy a potikhoz ami jol megy nem igazan hiszem hogy kell az expert . 150 v. 160 mana es life vagy a 890 1000+ Regular Life potik pve-hez tokeletesen eleg . PvP-hez meg komolyabb cuccok kellenek ( 5000HP etc. )
ゾルターン
ゾルターン
A masik, ami meg engem erdekelne, s a crafttal kapcsolatos, az az alchemy, mint profession, nyeresegessege. En mindig megveszem a potion-oket, annyira nem veszes az aruk, igy inkabb azt az utat valaszottam, hogy a craftolasra szant ido helyett inkabb elmegyek penzt farmolni, s abbol finanszirozom ezeket a dolgokat.
Valaki emlitette hogy hulye aki brokernel vasarol milliokert. Na vettem a batorsagot es megneztem par dolgot ( armor ) hogy mennyibe is van ha megveszem es mennyibe kerul ha magamnak keszitem el.
Az esetek 25% deficites az elkeszites es meg az is megeshet hogy fail . Volt olyan eset amikor 500K-val tobbol jott volna ki ha craftolom mint ha megveszem a brokernel .
ゾルターン
a #12772-re meg annyit, hogy ha unod a craftolast, s kozben ide irogatsz, mig megy a work order, akkor betehetnel valalmi crafttal kapcsolatos infot/kerdest is, ezzel erdekesebbe teve a forumot!
En is, mint te, meg barki mas itt jo es szinvonalas dolgokat szeretne olvasni a jatekrol.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Lera,Dynn,Zulgron
Akinek eddig nem volt tiszta: azon hozzaszolasok kerulnek torlesre, melyek beleesnek az alabbi kategoriak barmelyikebe:
# Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés , rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem .
# Üres hozzászólások , illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.
# Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.
# A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
# Céltalanul vitát szító hozzászólások.
# A szándékosan nagyméretû képek, szövegfájlok indokolatlan felmásolása ami a rendszer mûködését lényegesen lassítja.
# A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni, ellenkezõ esetben törlésre kerülnek.
# Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.
# Szándékos flood és reklám esetén.
Emellett probaljunk meg tartozkodni a kovetkezoktol:
# egy soros lenyegtelen uzenetek beirasa egymas utan. Ha mondani valod van, probald 1 postban megtenni.
# flame generalas, ertelmetlen vitatkozas. Ne feledd, arguing on the internet is like participating on the special olympics...
Es nem utolso sorban stilus pls.. Mielott ranyomsz a "mehet"-re olvasd el a postod.
Nem szeretnek minden nap hozzaszolasokat torolni, olyan postokkal porogjon a forum, ami a jatekkal kapcsolatos infokat, elmenyeket, kerdeseket valamint theorycraftokat tartalmaznak. Jah, es videok, screenshotok mindig johetnek!
Thx.
és +1...
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
En 100% noob vagyok es tokeletesen el vagyok ezzel . Nem foglalkozok senkivel akinek segitsegre van szuksege annak segitek , es szoktam fordulni segitsegert masokhoz . De ez a E-penisz faszsag ami itt megy mar tobb mint rohejes . Igy legio ugy legio ez mit csinal az mit csinalt ki Lv.50 balblablabla ..... na kerem szepen ezert jobbak a kulfoldi legiok mert nincs magyar tag aki mergezne a tarsasagot . Ez sajnos teny barataim mert a magyar ember sajnos ilyen ( tisztelet a kivetelnek )
ゾルターン
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
nyomjatlok inkabb a brainless pve-t a pvp jatekotokban:p
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Üdvözlet mindenkinek!
Mivel megszólítva lettem , így erre az egy gondolatsorra válaszolnék!
Én a játék élménye miatt AION ozok , nem az 50es szint a célom.
5db 35+os és 3om 40+os karakterem van!Ha akartam volna 2karim lenne Fenrisben , de nem érdekel.
Nekem nem az a célom , hogy fényesen csillogó disz ruciban masírozzgassak 1 star officer rangal.
El lehet ítélni e miatt , de nem érdekel.
Szeretem a játékot , szeretem a változatosságot.
Igen kedves Cence PewPew ben van a main karakterem ,mert a játék azon része is érdekel , ahol siegek , mass pvp-k vannak .
Tudod az Equites a mai napig a szívem csücske , és minden hibáik ellenére szeretem õket.
Én sem vagyok áhh de hogy vagyok tökéletes , de ha valaki valamit állít legyen olyan kedves , és az érintett féltõl kérdezzen!Sok emberrel beszéltem , beszélek soha senkinek nem fikáztam az Equitest , sõt csak ajánlani tudom , hisz egy olyan társaság , aki segiti a LvL30+ osokat is küldetéseik elvégzésében , ami nagyon ritka a mai világban.
Igen keveset járnak siegelni , de ebben benne van az is , hogy a potenciális DD-k DPS ek kilépnek , mert ...... erre õk tudnak válaszolni miért is.
Tehát nem tudom mi van nállatok , más léégióknál , de itt érdekes módon mindenkinek megvannak a küldik , és segítséget is kap.
Mások vagyunk , sokan vagyunk , persze hogy vannak , lesznek hibák.
De kérlek ne becsülj le , ne szólj le olyan embereket , akikrõl valakitõl hallottál valamit , és a te értelmezésednek megfelelõen átalakított mondanivalóval ellátott véleményként tálalsz.
Én ezzel befejeztem az SG fórumos témát , de még egy szer :
SZERETEM , TISZTELEM ÉS BECSÜLÖM AZ EQUITEST ÉS CSAK JAVASOLNI TUDOM MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mahaf vagyok ha valaki mondani akar valamit , vagy kérdezni akkor kérem ne kis pistával vagy rozikával értekezzen ! Én vagyok az illetékes : MAHAF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Betoni-s fegyver kuldit elsore sikerult megcsinalnom asmo oldalon egy hetfo delutan csucsidoben, pedig azt mondtak neki se induljak ilyenkor. De persze nem birtam magammal, mondom legalabb megnezem. Menetkozben osszealltam 3 orosz assassinnal meg egy chanterrel s megcsinaltuk a questet. Pedig mar en is feladtam volna par halal utan, de mondtak, hogy probaljuk meg meg1x, s ledobtak egy uj kisket. Szerencsere jott meg egy ranger meg egy SM, s a 7 elit ort a falu mellett bezuztuk olyan 15-20 perc alatt. A vege mar nagyon necces volt, mert egyre tobb elyos jott, de csak meglett az egesz elsore kb 3 ora alatt.
Emlékszem még mikor Kínába próbáltam ki az AION akkor még valahogy ott maradtam egy kicsit játszani miután az ingyenes játék idõnek vége volt elõfizettem még pár órára. Nem maradt már csak kínai a szerveren velük mentem ez a Krall-os küldit csinálni nem tudom már pontosan mi a neve olyan 18-20 szint körül lehettem😊 Azért ott volt mentális hozzá állás megfeküdt a party mondja a kínai amelyik tudott angolul megyünk megint! meghaltunk megint már írja is megyünk megint! utána is meghaltunk maradj itt mert megyünk megint😄 utána is meghaltunk😄 azt mondja most már megyünk az iskolába😄
további kellemes tardkodást 😊
Ma volt az elso alkalom hogy sikerult inst. osszekerulnom kedves orosz kollegakkal ... nagy elmeny volt ( most mar banom hogy kerultem az orosz orakat az alt suliba ) ettol mar csak a kinai japan bill. jatekosokkal lehet jobban szot erteni XD
ゾルターン
Amugy Cence vagy Kouta bánomisén ki vagy Légiókat gyalázni ilyen 12 éves szinten itt a forumon lehet hogy divat de nem igazán éri meg fõleg hogy megnézve a TIEDET!
Szoval szerintem elõször otthon próbálj rendet rakni aztán másnál! köszi
██
Azok akik a Terán most dolgoznak, egy része tényleg az NCsoft-nál dolgozott, de õk nem a Lineage 2-n dolgoztak. A Lineage 2 Team dolgozott/dolgozik az AION-on illetve a Blade and Soul.
Igen a B&S nem szokványos MMORPG lesz, sõt kitudja végül is mikorra kijön mennyire lesz MMORPG vagy csak egy online verekedõs játék. Szerintem nagyobb siker lenne ha simán csak egy verekedõs játék lenne ahol nem kéne quest-elni grindelni hanem csak nagy tömeg verekedéseket lebonyolítani.
Ugye 4 faj és 4 kaszt lesz benne. Ez egy verekedõs MMO-hoz szerintem tökéletesen elég és megfelel, de egy MMORPG-hez kevés fõleg ha nagy sikert akar elérni.
Az anyagi bevételekrõl egy koreai üzletekkel, kereskedelemmel stb-vel foglalkozó oldalról vettem.
A koreai top listákat meg egy olyan koreai oldalról ami videó játékokkal foglalkozik mint itt a gamestar.hu vagy az amerikaiaknál a fileplanet.com
kakimakika "de ha az igaz,akkor ennyi erõvel még Aion el sem kezdõdõtt."
Nos mivel végül is az AION inkább a WoW típusú játékok ellen küldték.
AION ide vagy oda keleten ugyan úgy meg van a játékos tábor sõt Vietnam-ba és Indonéziába ebben az évbe kapott hivatalos szerókat (sõt állítólag dél amerikába is, de errõl nem igazán tudok semmit)
Egy dolgon akadtam a szemem nagyon mikor 2009 decemberbe bemutatták a Lineage 2 Freya-t egy interjúban az NCsoft azt mondta, hogy sokkal nagyobb figyelmet fordít az L2 játékosok kívánságaira mint eddig, ez azért is érdekes mert még ilyet nem mondott NCsoft (persze ha lesz belõle valami remélem nem csak Koreában).
AION-al kapcsolatban is jobb szerintem koreai oldalakról információkat beszerezni mint a nyugati sajtóból
Nekem is assám volt. Aprít szépen, csak két mobnál már menekülni "kell" vele. 😊)
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)