Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

És ez hogy jön ahoz amit én irtam? Az volt a a kérdés, hogy mennyire nehéz egyedül fejlödni, meg lehet e csinálni a lvl 50-et egyedül, erre én leirtam hogy siman feltud fejlödni egyedül is, és ha nem bohockodik, akkor gyorsan halad. A te postodat alapbol ignoraltam, aki már lvl 25-ön nehezen halad, azzal nem igazán lehet mit kezdeni. Viszont a postodbol az jön le annak aki nem játszik aional, hogy milyen nehéz felszintezni egy karit.

És hogy miért játszok mmo-t? A high end-ért, az hogy milyen remek emberekkel tudtam letolni ntc-t, engem hidegen hagy, és attol hogy vki lvl 50 nem kell neki egyedül játszania. Lassan fél éve jelent meg a játék, én kérek elnézést azoknak a hülyéknek a nevében, akik ezalatt elérték az 50-et. Bár lehet az igazán jó társaság lvl 25-ön játszik, az én 50-es társaságom, meg mind köcsög, hát akkor jol megszivtam. De lehet már meguntam volna a játékot, ha fél év után még mindig 25-ön kéne küldiket keresgetnem, igy inkább felszinteztem.
Üdv.
Abban kérnék tõletek segítséget, hogy amikor telepíteni akarom az Aiont, akkor kiír egy olyan hibaüzenetet hogy:
Zárjak be minden futó alkalmazást és telepítést és próbáljam újra, ha így sem megy keressem fel a gyártót.
Na én bezártam mindent, még a windows updatet is kikapcsoltam és így se megy. Ilyenkor mit tudok tenni?
Tod van aki a grindnél többet vár ettõl a játéktól is. És elviekben talán élvezetesebb quest-ekkel elõre haladni. Bár aki nem ér rá, az ugy is grindel és veri a mellét hogy 2 hét alatt 50es lett. Tényleg felemelõ lehet.

Én viszont maradnék a jó társaság elvénél, akikkel sokkal élvezetesebb elõre haladni. Ja és ha már van "története" a játéknak, akkor meg is szeretném érteni. ( nem ugy ahogy látom, video - skip, kérdés - tod mirõl szól? - válasz: olyan mint a L2, mindent elmondtam" - gratulálok ).

Na szal, lényeg. Persze hogy nem kell a party - Vanguardon kivûl bármelyik mmo-t végig lehet söpörni egyedül is. - és fel is vetõdik a kérdés: akkor mi az "@nyá*é" játszol MMO-t??? - a kérdés azok számára elgondolkodtató akik végig egyedül tolják és erre még büszkék is. ( van ilyen )

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Party fejlödéshez egyáltalán nem kell, ha vki pedig képes grindolni, és nem questekkel bohockodik, nagyon gyorsan fejlödik, én ma délután 5 szintet huztam alton, 20-25, most nochsana, siman 2 szint 3 emberrel toljuk le, aztan meg hajnalban beütöm 30-at. 10 szint 1 nap alatt nem olyan lassu, persze dupla xp mellett. Csak nem kell töketlenkedni.

A durva gearért sokat kell kockulni, rohadt sokat, és nem árt ha van mögötted legalább egy durva csapat.
Hát a toppos cuccot azt pvpvel lehet a legjobban kiszedni,mert azt APért tudod megvenni,ami pvpbõl jön a legjobban normális esetben.Persze máshogy is lehet APt farmolni,sokan guardokból szerzik,onnan is jól jön,de abban nem sok az élvezet...
Fehercsoki
Valaki linkelne egy pvp videót ami jól tükrözi hogy milyen a pvp?

Fehercsoki
Aionhoz mennyit kell kockulni a jó gearért?Illetve pvpbõl lehet geart kiszedni?Ha igen jobb/rosszabb mint a pve?

csak a hunt

Dupla xp-nél a küldetés xp-k is duplázódnak vagy csak a hunt ?

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

Még nem értem be 😊 De köszi, hogy adtál tippeket! 😊

Azért 25-ön egy vagon questet lehet csinálni. Éppcsak beértél abyssba, duplaXP-vel Nochsana Training Campban több mint egy level egy run, van pát abyss quest, Eltnenben a kampánykveszteken kívül van vagy 3-4 questhub, és szerintem még Theobomoson is lehet 1-2 tennivaló. A partyban való fejlõdés 37-tõl éri meg (KHQ), aztán 40-41tõl SR, Indratu... Igaz, 30-36ra ottvan Fire Temple is.

Szerintem egy picit macerás egyedül. Én most 25ön bénázok, me nem találok értelmes questet. (abys bevezetõt questet kivéve) aszem a szakmákat kell még húzni keményen me egy csomó quest gyüjtögetõs és a crafthoz kapcsolódik. SZal jó az ha van party, vagy légió aki segít. <#hehe>

Fehercsoki
Mennyire kell party ahhoz hogy fejlõdjünk?Meg lehet csinálni egyedül is a lvl 50t?

nekem csak 25 😄 és az a main.. LOL <#hehe> (bár haladásom lassitja hogy nem nagyon találok értelmes partyt, ha meg igen, az mind 50es...)

Kicsit uncsi ez a dbl exp event,valamit igazán újíthatnának,szerintem ennyi eventtõl már az alkarik is 50esek mindenkinek...
Sáska
Ma este 8tol kezdodik a dupla xp!<#violent>

Elírtam! Main: Foxxika <#hehe>

Aion accountot cserélnék 60napos ncsoft gamecardra.

Kahrun lv 50 Tank account eladó asmodian
3 Fenrir armor
legjobb sitágmák attack stílusra van megcsinálva a kari.
de vissza lehetállitani tankolásra is
20.000 ft.
pm ha érdekel

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

Sziasztok!

Spatalos szerveren, Foxxer néven <#hehe> egy lvl 10es ( tom, lóf*sz) sorcerer (alt: lvl 24 cleric) guild-et keres 😊 Wishp me <#hehe>

Köszi!

Itt van egy jó

http://www.livekodok.com/index.php?option=com_content&view=article&id=51&Itemid=63

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

nekem nem szokásom eltûnni, szóval nem tõlem vetted =( meg vagyok sértõdve!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

gurubefree
sziasztok

Surgosen gamecard-ot kell vennem ... akitol ezelott vettem eltunt 😞
Megkoszonnem ha valaki linkelne valami jo oldalt ahol beszerezheto .

Amugy az NCF oldalan nem lehet valahogy fizetni ??

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Sáska
A banner jobb also sarkaban talalsz linket Elyos legiokhoz is (Variance, Lunarion)

Üdv.
Az lenne a kérdésem, hogy spartalos szerveren elyos oldalon van-e aktív magyar legio.(vagy többségében magyar)
17es gladiator karakterem van. Nem rég kezdtem a játékot, de így egyedül nem valami izgalmas játszani.

Franc, a valasz erre ment, csak felrenyomtam: Válasz 'Fehercsoki' üzenetére (#12821)

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Dehogyis. Vannak azert. Eltnen tele van szorva fekete tollas dombocskakkal. 😊
Tegnap is asszonnyal vaganykodott 2 asmo. 2x leoltek lesbol. Aztan enis belogoltam. 😊 Tetszik, mikor az assa azt hiszi elbujt, oszt nem. 😊

Dehogy is,csak poénkodott.
Fehercsoki
Ilyen kevés varjú van?

gurubefree

Nah...megegy varjuval kevesebb. Lassan nem lesz kit olni 😛

Eladó egy AION account. Karakterek a castor szerver asmo oldalán a következõk:
- LVL43 sorcerer
- LVL34 spiritmaster
- LVL34 ranger

Érdeklõdj privátban, ár megbeszélés szerint.
Frosty01
nem éri meg, majd csak akkor ha vmi sokkal nagyobbat buksz felfelé az upgrade után :}

practitioner of the forbidden arts of death

Gratulálok a hozzáállásodhoz. 😊

Más. Daeva leather set-et érdemes kicsit feloszlatni egy expert 33-as cipõért és kesztyûért? Ugyebár bukok 48 crit ratet, 28 flight time-ot, meg némi manát és életet. Kapok helyette egy kis atk speedet meg némileg több run speedet. (12%->18%) Igazából expert noble esetén nem agyalnék rajta, de nem tudom proccolni fog-e, és nem akarok túl sokat próbálkozni, ezért örülnék tapasztaltabb véleménynek, mennyire van értelme a kék expertnek. (33-as kari, pvp only üzemmód, szal egy ideig nem növi ki/nem lesz guardian commandos) Meg aztán, kezdhetem elõrõl a manastone-ozást.. Azt se tudom hány sockos az exp cucc.

Én is töltöm le hogy kipróbáljam,bár nemadok neki sokat,ha egy rendes trailert sem tudtak megcsinálni,akkor mitlehet elvárni a gaemtõl?😄 De azért kipróbálom hogy tudjam mirõl van szó,de ha olyan lesz mint a trailere akkor 5 perc után uninstall😊
Sáska
Collectors edition ha jol tudom, csak limitalt peldanyszamban jelent meg. A nepszerubb helyeken mar biztos nem lehet kapni, de elkepzelheto, hogy talal az ember meg, ha keres. Viszont volt lehetoseg arra, hogy a sima valtozatot upgradeld collectorsra (ami lenyegeben csak a lvl30as szarny miatt erdekes), de azt hiszem mar ez az akcio sem el.

Fehercsoki
De más mmo topikokban megy a szájkarate.

szerintem sokan a star trek onlinet próbálgatják, nem rég jelent meg, 1-2 hónap aztán jönnek majd vissza.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Mert most nyilván nincsen újdonság,vihar elõtti csend van😊
Fehercsoki
Miért nem ír ebbe a topikba senki?Gyûjtõi változat még beszerezhetõ?

Fehercsoki
Egyébként aiont hányan tolják?Mert úgy hallottam még a tavalyi top 10 eladott játékban sem volt benne:S

2 cleric, amibõl az egyiknek megvan a Splendor of Purification stigma. más ötletem nincs. Az, amelyiknek megvan, tolja a splendort, a másik pedig hátulról nyomja rá a cure mind-ot.

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

Fehercsoki
Ezt nemnek veszem,köszi a választ elkezdem patchelni.

pár perc alatt megvan a launcherrel az update,de ha régi verziód van akkor is legyen fél óra..
Fehercsoki
Újrainstalláltam a windowsom,utána az aion már nem indult el(csak a windowsos partíciót formáztam,amin az aion volt megmaradt),nincs valami teljesen felpatchelt változat amit leszedhetnék?Nem szeretném egyenként leszedegetni a patcheket ncsoft launcherrel:S

gurubefree
Sziasztok

Sracok mit lehet kezdeni 5 SM + Cleric ( asmo oldal )Dredgion inst-ben ???
Mar 2x akadtam veluk ossze es csak viszik a pontot ......

attyspocak
Én szombat délelõtt nem tapasztaltam hibát. Viszont mostanában az indításkor update-nél error van, amit cska öt hat próbálkozás után javít.

Sáska
hello,

nem tudjatok, valami gond van a serverekkel?
Ma reggel egyszercsak disconnecteltem a servertol, s azota nem tudok visszalepni. az account name/password beirasa utan nem tortenik semmi, ha alt-tabot nyomok, nem tudok semmilyen oldalt megnyitni, mintha nem lenne internet. ha bezarom az aiont, akkor meg egybol megy minden.
valami tipp? thx.