Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
És hogy miért játszok mmo-t? A high end-ért, az hogy milyen remek emberekkel tudtam letolni ntc-t, engem hidegen hagy, és attol hogy vki lvl 50 nem kell neki egyedül játszania. Lassan fél éve jelent meg a játék, én kérek elnézést azoknak a hülyéknek a nevében, akik ezalatt elérték az 50-et. Bár lehet az igazán jó társaság lvl 25-ön játszik, az én 50-es társaságom, meg mind köcsög, hát akkor jol megszivtam. De lehet már meguntam volna a játékot, ha fél év után még mindig 25-ön kéne küldiket keresgetnem, igy inkább felszinteztem.
Abban kérnék tõletek segítséget, hogy amikor telepíteni akarom az Aiont, akkor kiír egy olyan hibaüzenetet hogy:
Zárjak be minden futó alkalmazást és telepítést és próbáljam újra, ha így sem megy keressem fel a gyártót.
Na én bezártam mindent, még a windows updatet is kikapcsoltam és így se megy. Ilyenkor mit tudok tenni?
Én viszont maradnék a jó társaság elvénél, akikkel sokkal élvezetesebb elõre haladni. Ja és ha már van "története" a játéknak, akkor meg is szeretném érteni. ( nem ugy ahogy látom, video - skip, kérdés - tod mirõl szól? - válasz: olyan mint a L2, mindent elmondtam" - gratulálok ).
Na szal, lényeg. Persze hogy nem kell a party - Vanguardon kivûl bármelyik mmo-t végig lehet söpörni egyedül is. - és fel is vetõdik a kérdés: akkor mi az "@nyá*é" játszol MMO-t??? - a kérdés azok számára elgondolkodtató akik végig egyedül tolják és erre még büszkék is. ( van ilyen )
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
A durva gearért sokat kell kockulni, rohadt sokat, és nem árt ha van mögötted legalább egy durva csapat.
http://cityofheroesmro.phpnet.us/
3 Fenrir armor
legjobb sitágmák attack stílusra van megcsinálva a kari.
de vissza lehetállitani tankolásra is
20.000 ft.
pm ha érdekel
RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer
Spatalos szerveren, Foxxer néven <#hehe>#hehe> egy lvl 10es ( tom, lóf*sz) sorcerer (alt: lvl 24 cleric) guild-et keres 😊 Wishp me <#hehe>#hehe>
Köszi!
http://www.livekodok.com/index.php?option=com_content&view=article&id=51&Itemid=63
http://cityofheroesmro.phpnet.us/
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Surgosen gamecard-ot kell vennem ... akitol ezelott vettem eltunt 😞
Megkoszonnem ha valaki linkelne valami jo oldalt ahol beszerezheto .
Amugy az NCF oldalan nem lehet valahogy fizetni ??
ゾルターン
Az lenne a kérdésem, hogy spartalos szerveren elyos oldalon van-e aktív magyar legio.(vagy többségében magyar)
17es gladiator karakterem van. Nem rég kezdtem a játékot, de így egyedül nem valami izgalmas játszani.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Tegnap is asszonnyal vaganykodott 2 asmo. 2x leoltek lesbol. Aztan enis belogoltam. 😊 Tetszik, mikor az assa azt hiszi elbujt, oszt nem. 😊
- LVL43 sorcerer
- LVL34 spiritmaster
- LVL34 ranger
Érdeklõdj privátban, ár megbeszélés szerint.
practitioner of the forbidden arts of death
Más. Daeva leather set-et érdemes kicsit feloszlatni egy expert 33-as cipõért és kesztyûért? Ugyebár bukok 48 crit ratet, 28 flight time-ot, meg némi manát és életet. Kapok helyette egy kis atk speedet meg némileg több run speedet. (12%->18%) Igazából expert noble esetén nem agyalnék rajta, de nem tudom proccolni fog-e, és nem akarok túl sokat próbálkozni, ezért örülnék tapasztaltabb véleménynek, mennyire van értelme a kék expertnek. (33-as kari, pvp only üzemmód, szal egy ideig nem növi ki/nem lesz guardian commandos) Meg aztán, kezdhetem elõrõl a manastone-ozást.. Azt se tudom hány sockos az exp cucc.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
Sracok mit lehet kezdeni 5 SM + Cleric ( asmo oldal )Dredgion inst-ben ???
Mar 2x akadtam veluk ossze es csak viszik a pontot ......
ゾルターン
nem tudjatok, valami gond van a serverekkel?
Ma reggel egyszercsak disconnecteltem a servertol, s azota nem tudok visszalepni. az account name/password beirasa utan nem tortenik semmi, ha alt-tabot nyomok, nem tudok semmilyen oldalt megnyitni, mintha nem lenne internet. ha bezarom az aiont, akkor meg egybol megy minden.
valami tipp? thx.