24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • kazu89
    Sziasztok segítség kéne abban hogyan tudok bejutni Haramelbe mert valamiért nem akar beengedni.
    Előre is Köszönöm a segítségeket.
  • Jim79
    Ha tankolni akarsz, akkor Templar.., ha bevállalósabb bandával mész, jó rá a Gladi is...
    Pvp-ben a Templárral eddig nem volt bajom, bár a casterek ellen elég heroikus a harc, legtöbbször bukóval.
    Szóval a kő-papír-olló elv alapján mindegy mit választasz pvp-re.., minden cast-nak megvan a mumusa. Persze ez azonos gearben azonos tudás mellett.

Az assa dps-nek faja, pillanatok alatt tud nagy dps-t kiosztani.
    A chanter nélkülözhetettlen support kari, pvp-re is jó.

• Nuclearity
    ne adja isten chanter? :)
  • Nuclearity
    kérdésem volna, pvp re illetve tankolásra mit kezdjek gladit vagy assassint?
  • Tomy Lee
    GC hol most a legolcsóbb?
    Jöhetne PM-be inkább,thx
  • Belton
    Eladó egy 4-Hónapos Aion Acc :
    Spatalos Elyos oldal
    lv50 Sorc 90% XP-n Csak ékszerek vannak rajta
    lv50 Ranger 85%XP-n Fel cucolva SR endboss fegyo + attackspedes bow bele olvasztva, + Minden pvp stigma kiváltva (+a greater slotok is )
    lv30 Assa
    lv28 Cleric
    +Van még az accon 26Milla Kinah.
    Akit érdekel Pm itt.
  • Nuclearity
    az alap h ott nem adodik össze... bár ahogy megoldották kitudja már...
  • Vicodine
    daggernál meg swordnél nah:)
  • Vicodine
    daggernál meg törnél összeadodik,csak a kétkezes fegyoknál ha 2öt mergelsz akkor annál nem adodik össze
  • Nuclearity
    én is igy tudtam, de most megkavartak a sourcon ezzel, hogy nem stackelödik :S
  • eloim
    a tőrök és kardok max 6% pvp bonust adnak, azok viszont összeadódnak tudtommal, vagyis 12%ot érhetnek el a többi kasztra jellelző 10% helyett
  • Nuclearity
    érdeklődnék még valamiről, olvasom aion sourcot és írnak olyat, hogy az assa 2 ap fegyverének a pvp dmg a nem stackelödik, azaz ha 12% ot ad egy akkor nem 24% van kettönél, hanem a legnagyobbat nézi (ha netán más érték lenne) erről tud valaki valamit? igaz nem igaz?
  • eloim
    kicsit magyartalan volt de sztem érthető :) (meló után már nem úgy pörögnek a kerekek :))
  • eloim
    jó taktikával és persze jó grouppal régen is le lehetett ölni borulás nélkül. 1.9 után viszont sztem annyira könnyű lett, hogy bármilyen pug csont nélkül leöli borulás nélkül.
  • Nuclearity
    az utolso taktika rá az volt h 1 group member kivül marad x % nál mindenki vipeol a kivül maradt ember felveszi az aggrot mielött a boss resetelne a többi feléled...stb

az addok meg robbangatnak..stb na majd meglesem,

grat a törhöz, valszeg ha odaérek nekem is az fog kelleni majd :p
  • Tomy Lee
    Pont ma kb 2 órája dobott dagger-t nyilasomnak:)
    Nagyon jó tanknak kell lenni ahoz,hogy halál nélkül kibírja a tank de meglehet csinálni persze.Jó gear+tapasztalat az kell hozzá részéről ja és jó cleric is természetesen.
    Ha ez a 2 class pro akkor sec-perc fekszik a lovas undead hero.
    Módszer ugyanaz sz.tem mint régen legalábbis nem látok újítást annyi,hogy halál nélkül már többen végeznek vele persze sokan még mindig nem:)
  • Zarachi
    meghalas nelkul is meglehet olni ot
  • Nuclearity
    Lannok ölésre van valami uj modszer? vagy még mindig a meghalosdi?
  • Nuclearity
    Scout(M) Scout(F)

minden kasztnál van egy (M) vagy egy (F).
    M értelem szerüen Male azaz férfi F értelem szerüen Female azaz nő.

csak alap kasztot választhatsz azaz Warrior - Scout - Mage - Priest.
    majd lvl 10 nél tudsz alkasztot választani ami lehet Warriornál: Templar Gladiator Scoutnak Ranger Assassin Magenél: Sorcerer Spiritmaster, és Priestnél: Chanter Cleric.

ahhoz, hogy mondjuk kar választásnál mit fog az adott karakter a kezében az lényegtelen, foghatja az íjat is az assa is, de ezt te döntöd el lvl 10 en hogy mi lesz végülis belöled.
  • Ati810
    Azért kérdeztem a karakter nemét mert a karakterkészítésnél (Elyos) ha kiválasztom a scout-ot akkor a nőnek van íja a férfinak meg tőre és én ebből arra következtettem hogy a férfiból assassin a nőből meg íjász válik.
  • Kreeder44
    Érdekes kérdéseid vannak neked :D Ha nem hagysz időt egy karinak és nem ismered ki akkor bármivel solozhatsz de nem fog menni.... ha PvP re gondolsz az más, de ott is érdemes valakivel menni, amúgy meg ez egy MMO az a jó ha van kivel játszani, legyen az PvE, vagy PvP. a kasztok nemtől és kortól függetlenek, pl én egy férfi íjjász vagyok XD ha nemi különbségek lennének a női kasztok gyerekeket nevelnének meg főznének potikat max healer XD persze most csak vicceltem :D szval hajrá csinálj karikat és játsz :D de kis utána járással a hivatalos oldalon lehet nézegetni embereket és ott rájöhettél volna, h minden kaszt minden nemű, na szép estét
  • Psychedelic #15118
  • Nuclearity
    ez aion, itt nincs gender lock, lehets transexuális troll is...
  • Ati810
    Férfi Warrior-ból nem csak Gladiátor válhat ? Mert előbb épp küldiztem és láttam egy 52-es férfi Templart. Ha ez lehetséges akkor pl férfi íjász is lehet ?
  • Tomy Lee
    Végülis csak te lennél a legnagyobb damage dealer a group-ban tele killel meg Abyss pontal.
    Ha jobban átgondolnám akkor még az is előfordulhatna,hogy rangerem lecserélném sorcira annyira jó ranged class most.
    Én szeretnék 1 maxos sorcit most mindennél jobban..
  • Vicodine
    Nincsen olyan kaszt amit netudnál használni magasabb szinten.De ha konkréttan solo pvere mész akkor assassin
  • Ati810
    Hello.
    Azt szeretném megkérdezni, hogy a Gladiator vagy az Assasin jó-e solo-ra (PVE)? Mert most van egy Sorcerer-em de azt szerintem nem nagyon tudnám semmire használni magasabb szinten.
    A válaszokat előre is köszönöm.
  • Nuclearity
    akkor csak amcsiba volt server költöztetés? euban nem? olvastam QQsource-n h volt, és nagy lett a ping...bla bla bla
  • Nuclearity
    ja hogy te pingnek nevezed, és akkor gondolom miliméterben is számolod, ha hozzá veszem Sorbon commentjét 40mm alatt, érdekes csajokkal lehettél eddig akkor... XD
  • Sorbon
    Latency fix FTW, es 40 alatti.
  • Frosty01
    picit átlagon felüli de a csajok sosem panaszkodtak még....
  • Nuclearity
    egy kérdés, mekkora a pingetek?
  • Nuclearity
    :)
  • Vicodine
    Ezt vártam már ezer éve:)
  • Nuclearity
    már nem fontolgatom, tegnap megkerestek a régi arcok, hogy mivan velem, és ők zuzzák megint... :)
  • Frosty01
    htá nem naon, de alakul. csinálgatjuk az új légiónkat, immár ilyen minimális értelmi szint megkövetelésével kiegészítve, ami egyenlőre elég vegyes társaság, de már olyan fél partyra való simán van. egyébként is pug mindig akad.... de nem ez a cél. magyarok egyébként. fontolgatod h visszajösz?
  • Anish
    erős templar hiány van asmo oldalon. De amúgy jah dp-t simán betankolja egy gladi.
  • Nuclearity
    egy kérdés, gladiator mennyire tud tankolni? mondjuk egy dp-t

és 2.0 ás contenten megállja a helyét mondjuk mitn tank? vagy csak templaron gondolkodjak?
  • Nuclearity
    huh, nem magyar vót? a pecsába he, há akkor miJen nyelven vót?
  • Vicodine
    Magyarul pls..:)