Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sáska
a hivatalos oldalrol peldaul. de ha digitalisan vetted mashol, akkor biztos vagyok benne, hogy kaptal egy letoltesi linket.

csá haljátok most a szerver szerver launcherjét honnan tudom letõlteni
A cleric az egyetlen kaszt, amit még nem próbáltam. De néha nagy dmg-eket tudok kapni tõlük, ha nincsenek arra kényszerítve, hogy healeljék magukat nagyon, akkor gyorsan ledarálnak. És a koreai cleric, aki soloban végigment az endgame instán, az azért mutatja milyen fejlõdésre szerintem.

Frosty01
hasraütésesre?

practitioner of the forbidden arts of death

Fehercsoki
Am van valami info hogy aiont hány ember játssza?Olyan adatra gondolok mint wownál a 11 millió.

Fehercsoki
Cleric mennyire tud támadni?Fejlõdni pl nem szar vele?

Elég erõs, de azért nem akkora OP, mint mondják szerintem. Közelharcosok, sorci ellen jó, cleric/ranger megdolgozza úgy tapasztaltam eddig.

Fehercsoki
Spiritmaster milyen pvpre?

Aion accountot ncsoft gamecardra cserélnék.

Strahd_
thx

Ha nézed core-t a térképen a baloldalán van egy kis kiálló rész. Na ott az entry artifact. A mellette álló nyerk adja a küldit német nyelv mellett.

Tyron /// Asmo ránxer /// Telemachus

ViolAGyulA
Artifact Activation
Coreban a bal oldalon keresd az artifactot.

http://static.aioncard.com/uk/33/v/viol/concept2.jpg

Nekem is vannak hasonló érzéseim, és kb ugyanannyit játszom, mint Te. 😊

Sáska
grat!
Azert kicsit elszomorit ez, mert a kep raebreszt, hogy nekem valoszinu ilyen sosem lesz, mert mire akar a kozelebe ernek egy ilyen felszerelesnek, mar vagy lesznek ennel jobbak, vagy egy masik jatek lesz addigra az aktualis kedvenc. En naponta atlag 3-4 orat jatszom estenkent, es csak 49 vagyok (igaz, van par alt karakter). Nem tudom, mennyit kene jatszanom, hogy en is hasonlo szinre keruljek, de ha 50 leszek, akkor lehet, hogy ra kell alljak erosen a brokerezesre mert a kepet nezve en 0 vagyok😊

XD Hát igen, te is tudod és én is tudom, mert vannak barátaid akik nem is azok XD Aztán adjad az enemynek folyjon a vérük 😛PP

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Frosty01
úgy van ingyé ha aktiválod a gamecardot is!

Üdv.
Az lenne a kérdésem, hogy ugyebár az elsõ 30nap ingyenes. Én befizettem az elsõ hónapot és akkor hozzáadódik az ingyenes 30nap. Na lejárt az elsõ hónap és már nem enged be mert, hogy lejárt az accom. Ez miér van?
Ugyammá. Csak akkor, ha offon akar játszani. (ha olyat hallott, hogy nem kell, feltételezem nem offra fog logolni.)

Fehercsoki
Nem hogy nem szabad,le KELL tölteni az összes frissítést!

csá lenne egy olyan kérdésem hogy hogy kell telepiteni az aion-t mert mondták hogy nem szabad le tõlteni az õszes frisitést?? most akor mit kell csinálni?? kõszi elõre is csá
Persze,én sem "úgy" mondtam,ez nem vérre megy😊 Én nem vagyok az a fajta aki foggal-körömmel védi a "kis kedvencét",tisztában vagyok vele hogy messze nem hibátlan Aion,de szerencsére így is elég tutteró(meg én megvárom a változásokat),de nemvagyunk egyformák,ha egyformák lennénk,minden MMO rajongó egyetlen játékkal játszana!Az meg milyen lenne már😊 Csak azért írtam ezt hogy ne hogy azt hidd hogy felvettem itt a kesztyût,csak a véleményemet írtam le!jó wowzást!😊
Strahd_
Quest nevet esetleg meg tudod mondani?

Ridley
Hai!

Van egy guildunk,magyarokból áll.
Próbálunk minél több embert összeszedni és egy jó társaságot kialakítani.
(Kahrun szeró-Asmo oldal)

mi a karaktered neve?

Amúgy mindenkit szívesen látunk aki itt tolja vagy átjönne.

Have Fun

AmdPower

sory elfelejtetem írni elyos oldalon keresek
sziasztok
keresek eladó account-tott Castor serveren 45+
pm rám ha van valakinek eladó
Hali

Igen, en ott tolom.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Jah végül is nincs ezzel semmi gond. Nekem nem jön be, 35-ig még úgy ahogy tetszett, de meguntam. Nektek meg tetszik. És ez így van jól. Én élvezem újra a wowot, ahol a tartalom a középpontban van (nekem) 😊
Ridley
Hi all!

A Kahrun szerveren játszik vki?
(Asmo oldalon)

üdv

AmdPower

DPbe 180k + 5 blue scaleért is be tudsz menni. Lemész coreba, átváltod a nyelvet németre (ha eddig nem csináltad egy kis idõbe beletelik míg a 320 mega körüli nyelvi csomagot leszedi a launcher) és a nyerk már adja is a questet, ugyanúgy mint beluslanban, csak 5 blueért a 20 helyett.

Simán visszahozza a belefektetett pénzt minden dpzés.

Tyron /// Asmo ránxer /// Telemachus

Hát én alapanyagot megveszem AHban,lekraftolom a potikat meg scrollokat,abból is van napi 500k körül tisztán,meg a cuccokból amik esnek az még több.Amúgy én nem dungiból szedtem ki a cuccaimat,csak azért írtam mert a legtöbben onnan szokták--->good exp,nice drop,én személy szerint nemszeretem az instázást,questes itemeket hordok,simán jók sokáig,ezt csak abyssszettre vagy anuhártra cserélem (ha kiesik).Stigmák 2 kivételével mind kiestek,a lényegesek meg APért vehetõk.Kell a mani kell,de ellehet lenni sok pénz nélkül is,és ha netán valamire nagyon kellene,akkor könnyen lehet pénzt csinálni,tehát én nemérzem azt amit maniac mondott.
Na azért ha mindent magadnak gatherelsz és gyártasz (potik, tekercsek), és az insta itemekre gyúrsz, és dropoltatod a stigmákat is, akkor lehet, hogy jobban megizzadsz, mint aki kicsit farmol pénzért és megveszi ezeket. Mert farmból fix tempóval jön a mani, stigma meg vagy esik vagy nem.

És lehet erõfeszítés nélkül is pénzt szerezni. Már többtízezer orichalcumot vettem 7-900 között, és 1200-1250 körül fixen el lehet adni, csak pár nap raktározás amíg az árfekvés átáll drágábbra. Tutira ciklusonként változik az ára a két említett tarifa között. 😊 Biztos, hogy a többi terméknél is így van. Pl vettem múltkor 5 stigmát 40k/db, 280-ért mentek el másfél héttel késõbb. És nem töltök napi 20 percnél többet brokernél (összesen, 5-6szor nézek rá picit)

Én szinte semmire sem költök,mindent kilehet ütni dungeonból tök tutto cuccok esnek,valamikor 20 körül költöttem utoljára fegyóra meg ruhára,én pl nemfogom kirakni a fenrirt sem,minek,akkor inkább kiütöm az anuhartot DPbõl....Van olyan cucc,amiben elverem a fenrireseket is,fölösleges azzal szarakodni,de álltalában mindenki akit ismerek szinte kötelezõnek érzi megcsinálni a fenrirt...,a toppos cuccok meg ugyis APért vehetõek meg,ott megint csak nem kell mani.Meg még jó h ha nemsikerül a manastone akkor kiesik,szép is lenne ha nem..😄 Aionban nekem pont az tetszik amit te neheztelsz,mert az én meglátásom szerint itt szinte alig kell valamihez mani,cuccra nem kell költeni,potit legyártom magamnak,tényleg csak godstone meg 1-2 apróságra kell a mani.
Koszi😊

Most teljes lvl 50 sarga AP accessory set a cel.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Gratula !

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

Strahd_
grat hozza es most mihez kezdesz? 😊

Koszi!

A kerdest mondjuk nem igazan ertem, az elso 3 fenris item(boots gloves pauldrons) nem kerul semmibe leszamitva amit npc-tol venni kell, az olyan 4.5m korul mozok darabonkent. Sot, a pauldronssal meg altalaban keres is az ember olyan 5-10 millat, ha kozbe a coin questet is csinalja, +droppok.

A naci 2.ra lett meg, eleg nagy szerencsem volt, de 13 probara elegendo bloodsom meg heartom volt, szal most van kb 1200 bloods amit vmikor el kene adni😄

A fegyohoz kb 20 db 73-86 -os szintu enchant stone-kat hasznaltam, itt eleg peches voltam szerintem, olyan 70% koruli volt a success rate.

attyspocak
J és mennyibõl lett meg a +10 a fegyóra! LOL!

attyspocak
Gratula! Minden tiszteletem a tiéd., hogy ennyit küzdöttél érte! Mennyibõl lett meg a három elsõ fenrir's item 4-4M-ét nem számolva?

Megvan vegre a fenris bow😊

attyspocak
maniac001: Hát ezek már csak ilyenek! Minden általam ismert mmo-ban elõnyt élveznek, akik többet játszanak és ezért több pénzük van. Az üzemeltetõnek szoros érdeke, hogy sokat kelljen nyomni az eredményért. Ez van. :/

Spatalos asmo oldalon lévõ kinah-ot adnék Telemachus asmo oldalon lévõ Kinah-ért. (szerver váltásos reroll)

*fresh
Én is abbahagytam, de nem kizárólag a fejlõdés miatt. A sorcimat 43-ig vittem, de olyan szintû pénzorientáltság van benne ami elképesztõ. Ez az L2-n nevelkedett playereknek nem fura, de nekem az volt. Akinek van pénze az isten, akinek nincs az semmisenem. Oké lehet pénzt szerezni, de ahhoz 24/7 grindfest kell. De jellemzõ, az összes mmo-ban a koreai meg a kínai farmerek dominálnak. Nekik ez a stílus bejön. Emellé a szakmák drágasága, hogy nem mindig sikerül a cucc, az enhant és a gemelés sem. Mind mind a pénz ugye. Elbukod a manastoneokat ha betörik. Emellé ugye a fenris szetthez is milliók kellenek és expert szakma ami ha nem proccol, súlyos tízmilliók. Amikor meghallottam hogy dark poetába (nem biztos hogy az) 180K + 20 balaur skin a belépõ, azt hittem leteszem az arcom. A game nagyon jó lehetett volna ha nem minden a pénzszerzésrõl szól. Egyszerûen nem tudtam élvezni a tartalmat mert a pénz, pénz, pénz. Gathering szintén. Virágszedés, és 20%-al esik a freas… Hát kösz, de kösz nem. Elég IRL a pénzért küzdeni, én egy MMO-ban a tartalmat akarom élvezni.
Strahd_
Castor Kinahot asmo oldalon cserelek Spatalos Kinah asmo oldalert 😊

Hello!
Elado egy Lvl45 Cleric Spatalos Asmo oldal.
Ha erdekel pm.
A mob hp csikja alatt lesz 1 debuff, zöld szinü, a sarkában egy kicsi kocka, minden szintnel egy kicsit mashogy nez ki a debuff, és a kicsi kocka elöször zöld, aztan sarga, majd vörös lesz, ebböl kell látni a szintet. 😊 Elég elbaszott, nem tudom miért jo ez, eleinte szar, de egy idö után megszokod és akkor már tudni fogod. Amugy nagyon nem kell figyelni, csak érzésböl, ha elnyomsz egy 3-as chanit, akkor hacsak nem dodgeoltak chanit vagy vmi, fel is megy 3-ra, csak azt kell figyelni, hogy talált e a skill. 😊
Alapvetõen egyetértek azzal, hogy mmo csapatról szól. Tehát jobb eliteket ütni, instázni. De valamiben tévedsz, questekkel fejlõdni Aionban egy hatalmas rakás kula. 😊 Próbálkoztam eleget. Jelenleg rangeremmel lv25 óta nem csináltam más questet, csak abyss ismétlõst, azt is úgy mellesleg, pvp közben. Inkább balaur grind. A questek közül max az instások érnek valamit, más nem nagyon..

Ez persze csak egy álláspont, nem kötözködök, így ha lehet velem se kötözködjön senki. 😊

Fehercsoki
Fang strikeal rakom fel,de nem találtam meg hogy hol írja mennyi van rajta,úgy hallottam fang strikeal 5t tudok felrakni.

Fehercsoki
Az hol van 1 mobon hogy hány signet pattern vagy mi van rajta?

Frosty01
ja , a folytatás meg az hogy elaltatják a kutyát.... le lehet vonni a tanulságot kedves elyos kollegák 😄

asmo ftw!

<#eplus2>

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)