24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#15179 jaja gyertek erősítsétek a telemacsó asmo seregét :) -
#15178 "az épületet körülvették a macskák..." de Grabovszki velünk van csak Paff nak álcázva.
Mondtam ma gondolkozunk.
Fehér szárnyúval meg minek tárgyalni? Bár nekünk több ap ha jön :D
Hofigalopp2 szeretettel várunk a Telemacin tali holnap Sulfurnál, ha piros a nevünk akkor nem kell félni nem fogunk bántani.
"mi csak kiszívni szép piros véredet gringó egérke..."
-
Hofigalopp2 #15177 És amik magyarok :)? -
Vicodine #15176 Minden szerveren vannak nagyobb elyos légiok,tul sok is sajnos....A pvpvel alapbol nincsen tul sok gond,csak a mass pvpvel,mert a legtöbb szerveren egy asmora jut 5 ely -
Hofigalopp2 #15175 Szóval én Elyos oldalon vagyok a karimmal, mát utána néztem. És az érdekelne minket még mindíg, melyik szerveren vannak nagyobb létszámú legiok ezen az oldalon :)! Amugy a pvp milyen? Amikor abbahagytuk katasztrofa volt...:)! -
Vicodine #15174 Melyik a jo oldal neked?Mert ha jolemlékszem(ami persze nembiztos:DD ),akkor az asmok a jobbak vmivel..:) Amugy telemachuson megtörtént az,h az elyosoké lett mind a 4 ground abyss fortress,grat nekik,és az összes gennyarcu pve noob asmoba bele h 1-2!!!!orát nembirnak ki hetente,hogy amikor abszolut vészhelyzet van,akkor jöjjenek siegre segiteni!!Most már értem miért lett anno elyos fölény telemachuson,mert az asmok saját maguk alatt vágják a fát!700+an voltunk fent 50+osok siege time alatt,kb olyan 5-600 elyos lehetett,szal simán megvédhettük volna ami a mienk.Én sem járok mindig siegre,de amikor ilyen vészhelyzet van,ez az alap!!! -
#15173 lenne egy kérdésem
mért csinálják egyes játékosok hogy vannak a főbb városokban kitéve un próbabábuk amiket kitartóan ütlegelnek egyesek?
edződik a fegyver tőle vagy mi?
-
Hofigalopp2 #15172 Sziasztok, tavaly amikor megjelent a játék, elkezdtünk 3-4en játszani vele, barátok...Szívesen kipróbálnám/nánk újra, ha van aktív értelmes magyar Légió:)! Felnőttek vagyunk mind, több éve mmozunk :)! Elsősorban a "jó" oldal érdekel, de írjatok kérlek, hogy melyik szervereken vannak nagy magyar csapatok! Ha van még ilyen:)...
üdv, Peti! -
#15171 1.9 után *
bocs a tripláért :) -
#15170 Az SR Plate seten pedig +21%.
Ugye azért ilyen magasak ezek a számok mivel 1.után már nem csak setbonusként jelenik meg az enmity boost stat hanem az egyes részek is adnak EB-t -
#15169 Mondjuk egy chain sr seten is van -12% enmity boost. -
Shaenis #15168 Hozzáteszem, hogy olyan minimális százalékok vannak az armorokban, ami tök értelmetlenné teszi ezt a statot, mint korábban is említettem, én nem látom semmi hatását. Akkor lenne értelme, ha pl egy cleric seten nem -2% körüli boost lenne, hanem legalább -50%.
-
Shaenis #15167 Nem az enmity skillek hatásfokát módosítja. Elvileg minden olyan akció hatását növeli/csökkenti amely befolyásolja a mob aggroját, tehát akár egy ütés vagy egy heal következményét is. -
#15166 hát elvileg azért van mert off tank és tán hogy rá menjen utánad a mob (tudjuk, hogy nem igy müködik) bár ez csak egy felvetés nem biztos hogy igy van. -
#15165 ...is csökkenti elvileg .
de mivel gladi plate tehát enmity + , így nem értem hogy is hat .
(franya mobil) -
#15164 Bocs hogy láma vagyok de az sem tiszra nekem hogy akkor ez a stat az enmity skillek hatâsfokát növeli x %-al vagy a szimpla hitekböl termelõdõ agrot is növeli e.
Mert pl ha tankolok pvp setben és partyban ott a gladi enmity boostos setben akkor nem elég hogy azert szenvedek hogy ne huzza le dpsel de ráadásul még a setje is ellenem dolgozik?
Más classoknám mivel - hatásu gondolom dpsbõl és healbol következõ agrot -
Shaenis #15163 Mint cleric, az a tapasztalatom hogy nem sokat számít, ugyanúgy elszedi pl egy gladi a magasabb dps-sel az aggrot. Nekem enmity csökkentő setem van, de a heal aggrot ugyanúgy a nyakamba kapom, lószart sem ér. Az aggro kezelés lényege a templar enmity skillek használata, ennyi :) -
#15162 Mármint agro szempontjából , de gondolom ez ofc.
Bocs a dupláért. :) -
#15161 Nagy thx.
Akkor gyorsan még egy téma .
Érdemes enmity boostos cuccokban tankolni?
Érezhetõ külömbség egy ilyen stattal nem rendelkezõ settel szemben?
Érdemes pvere tartan pli egy sr/anu setet ez miatt? -
#15160 ha nem zavar h bukod a skint akkor a remodellezö mellett van egy árus, ő árul 1 itemet ami vissza alakitja origi skinre a cuccost -
#15159 Gm guys!
Valahogy megoldható hogy remodellezett cuccnak vsszaállítsam az eredeti skinjét?
Természetesen nem a remodellezésre felhasznált tárgyat akarom visszakapni hanem a remodellezett tárgyrol leszedni a ráhúzott skint.
Valami ötlet? -
#15158 Már nem aktuális mert Meg vették. -
#15157 kérdés melyik a jobb adatbázis
mert vannak köztük különbség elég rendesen
http://www.aiondatabase.com/
http://www.aionarmory.com/ -
winzsolt #15156 upp.
"Sziasztok!
Lenne egy eladó accountom Telemachus asmo lvl 42 ranger-rel
Lényeg, hogy aug. 12-ig fel van töltve. [email protected] msn vagy email." -
#15155 "When you assume, you make an ass out of u and me." ;) -
#15154 Melyik oldalon vagy?
Mert ely szinten nem tudom hogy megy.
De ez talán segít:
Katt -
#15153 ha valakinek van telemachuson Worthy Noble Durable Proof Tome-ja 10 milla körül és megis válna akörül töle, szoljon plz :) -
Nephin #15152 Hányas vagy? 18-22-ig megy, ha jól emlékszem. Van valami előquestje is. -
#15151 frosty mi az msn cimed neked? ezer éve nem láttalak on ...
küld már el privibe.
továbbá a guildotok only magyar? -
#15150 ugyse mindig mindenki lesz online, majd megoldjuk hogy jó legyen -
#15149 majd megoldjuk :) -
#15148 az új területen ropi. dp-t ki lehet vele tankolni... de udasban nexuson megöli magát. és az még csak a leggyökérebb insta... hát még az alsó udas, vagy BT?? kelleni fog egy templar is ha uj instákba jártok :D -
#15147 szerintem pvp re jó grouplesz, igazából minden haver azt játszik amit szeretne, szóval ilyen téren engem nem érdekel az összeállitás, (a 2 sorci már alapjáraton ... kategoria ;) a ranger is kb, healer is van chanter is, szerintem ennyi, dp-t assával a leg riziko mentesebb kitankolni, az uj területet nem tudom. -
kazu89 #15146 valaki nem tud nekem segíteni tényleg fontos lenne -
#15145 tudom hogy nem soroltad oda. de mivel ha pvp-re építed, brutális vadbarom amit alig lehet megölni + ha a partytoknak tank kell jól jön mindig, és akár dpse is lehet ha ügyes vagy.... szerintem gondold át jó alaposan.
assával kibaszott nehéz tankolni. gladiátorral meg nem célszerű. chantert meg felejtsd is el XD
egyáltalán milyen group lesz ez? pvpre? -
Jim79 #15144 ...előző commentem nem Kazunak, hanem Nuclearity-nek ment, sry.. -
Jim79 #15143 Hát ha ilyen extrém esetre gondolsz, akkor a felsoroltak közül a gladi.., de assa is tankolhat a heal függvényében.
Azonban szerintem az ilyen összeállítás nem a legjobb, de ez mindenkinek a saját inge.., úgy hogy hordja is..! -
#15142 egyértelmű, hogy az emberek itt nem tudnak olvasni? XD
kérlek szépen titeket, emeljétek ki hol emlitettem én templart? :P a 4 meleeből 3 at soroltam fel és a templar maradt ki (tudtommal XD) -
#15141 Templar. egyértelmű -
#15140 akkor ugy kérdezem, a köv group setup mellé mit mondanátok?
-Cleric
-Chanter
-Ranger
-Sorcerer
-Sorcerer
-Assassin? Gladiator? Chanter?
bár szerintem assa lesz :P