Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tyron /// Asmo ránxer /// Telemachus
Coreban a bal oldalon keresd az artifactot.
http://static.aioncard.com/uk/33/v/viol/concept2.jpg
Azert kicsit elszomorit ez, mert a kep raebreszt, hogy nekem valoszinu ilyen sosem lesz, mert mire akar a kozelebe ernek egy ilyen felszerelesnek, mar vagy lesznek ennel jobbak, vagy egy masik jatek lesz addigra az aktualis kedvenc. En naponta atlag 3-4 orat jatszom estenkent, es csak 49 vagyok (igaz, van par alt karakter). Nem tudom, mennyit kene jatszanom, hogy en is hasonlo szinre keruljek, de ha 50 leszek, akkor lehet, hogy ra kell alljak erosen a brokerezesre mert a kepet nezve en 0 vagyok😊
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Az lenne a kérdésem, hogy ugyebár az elsõ 30nap ingyenes. Én befizettem az elsõ hónapot és akkor hozzáadódik az ingyenes 30nap. Na lejárt az elsõ hónap és már nem enged be mert, hogy lejárt az accom. Ez miér van?
Van egy guildunk,magyarokból áll.
Próbálunk minél több embert összeszedni és egy jó társaságot kialakítani.
(Kahrun szeró-Asmo oldal)
mi a karaktered neve?
Amúgy mindenkit szívesen látunk aki itt tolja vagy átjönne.
Have Fun
AmdPower
keresek eladó account-tott Castor serveren 45+
pm rám ha van valakinek eladó
Igen, en ott tolom.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Simán visszahozza a belefektetett pénzt minden dpzés.
Tyron /// Asmo ránxer /// Telemachus
És lehet erõfeszítés nélkül is pénzt szerezni. Már többtízezer orichalcumot vettem 7-900 között, és 1200-1250 körül fixen el lehet adni, csak pár nap raktározás amíg az árfekvés átáll drágábbra. Tutira ciklusonként változik az ára a két említett tarifa között. 😊 Biztos, hogy a többi terméknél is így van. Pl vettem múltkor 5 stigmát 40k/db, 280-ért mentek el másfél héttel késõbb. És nem töltök napi 20 percnél többet brokernél (összesen, 5-6szor nézek rá picit)
Most teljes lvl 50 sarga AP accessory set a cel.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
http://cityofheroesmro.phpnet.us/
A kerdest mondjuk nem igazan ertem, az elso 3 fenris item(boots gloves pauldrons) nem kerul semmibe leszamitva amit npc-tol venni kell, az olyan 4.5m korul mozok darabonkent. Sot, a pauldronssal meg altalaban keres is az ember olyan 5-10 millat, ha kozbe a coin questet is csinalja, +droppok.
A naci 2.ra lett meg, eleg nagy szerencsem volt, de 13 probara elegendo bloodsom meg heartom volt, szal most van kb 1200 bloods amit vmikor el kene adni😄
A fegyohoz kb 20 db 73-86 -os szintu enchant stone-kat hasznaltam, itt eleg peches voltam szerintem, olyan 70% koruli volt a success rate.

Spatalos asmo oldalon lévõ kinah-ot adnék Telemachus asmo oldalon lévõ Kinah-ért. (szerver váltásos reroll)
Elado egy Lvl45 Cleric Spatalos Asmo oldal.
Ha erdekel pm.
Ez persze csak egy álláspont, nem kötözködök, így ha lehet velem se kötözködjön senki. 😊
asmo ftw!
practitioner of the forbidden arts of death
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)