24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • eloim
    bakker hova tűnt vagy 30 hozzászólás? mi volt itt megint?
  • Vicodine
    Na majd odaállitok egy karit és várom h jöjjön..:)
  • Nuclearity
    nem folytatom ;)

de nem tudom neked megmondani, sőt frotyt megerősíteni sem, egyszerüen nem tartok még ott, hogy tudjam :P
  • Frosty01
    ugy tom h jah, esik belőle a reci is, a blood is, meg még maga a fegyó is.... assze' talán armor cuccok is
  • Vicodine
    De az nem csak a bloodot dobja azt a matit ami kell a karafthoz?Mert ha a recit is az dobja akkor zsir:)
  • Frosty01
    gravekeeper basaim dobja dragonrest vége felé, ahol kezdődnek a hero boss csíkkal rendelkező mobok.... ott szokta magát verni
  • Vicodine
    Ehez a fegyohoz a reci tudja valaki miböl esik?
  • Trixtan
    Spellbook pvp-re a magic acc miatt, orb pve a damage miatt.
    De, sokat számít, hogy stigmázod és kövezed magad mert ezt meg is fordithatod :)
  • kazu89
    Mágusnál a sorcerernek a spellbookot vagy orbot érdemesebb vásárolni?
  • Vicodine
    Na ez az!!Spatalos a legrosszabb server,ezt mindenki tudja,ott nulla az Asmo populácio!!De olyan nincsen több,máshol hatalmas az élet ezt hidd el!
  • Vicodine
    Pontosan,a statisztikák,ami már a játék kijövetele ota alig változik,asszem jelen pillanatban olyan 3milla elöfizetje van Aionnak,GW2 forumon volt egy link kitéve az MMOk helyezéséröl,de ez a szám már nagyon régot ez. Az,hogy te nem találsz magadnak pvpt,az meg a te hibád,érdekes,én akkor is találok ha nem akarok,bár az igaz,hogy most abyss helyett az uj területeken vannak a nagyobb bunyok,de ez nem is baj,viszont néha (naponta 1-2 alkalommal) tényleg hatalmas pvpk szoktak kialakulni abyssban is!Gelkmarosban ill. Ingisonban folyamatos a pvp,most dred is egésszen jó szokott lenni,pedig régen utáltam nagyon,de most van h néha csak pvpzünk egész idö alatt!
    De ha neked az EVE tetszik,ami tényleg jo kis game,olyan 2 hétig,ami idö alatt szarrá lehet unni mert semmi nincsen benne,akkor mennyél az EVE forumra,és fényezd azt!!De mindek jársz ide papolni és kiröhögtetni magadat egy olyan forumra,ami az álltalad utált játékkal foglalkozik??? Szerinted ki a picsát érdekel rajtad kivül??
    Amugy egy gondolatmenet erejéig visszatérve a statisztika azért mérvado,mert pl ha egy játékkal játszanak párezren,egy másikkal pár milliot,az azért sejteti hogy mi is van a dolog mögött...Ezt a propagandás dolgot meg haggyad már,jó bornak nem kell cégér,viszont a Cabalt pl nemtudnád ugy bereklámozni,hogy abbol valaha is sikeres game legyen.Mielött kiosztanál Cabalrol,játszottam vele,életem legnagyobb hibája volt,és valoban sok magyar játsza,mert ingyenes,és nálunk nincsen mindenki hozzászokva ahoz,hogy ha egy szolgáltatást igénybe veszek,akkor azért fizetni kell.Meg a másik,hogy egy MMOn is minden másik játékban meglátszik a belefektetett idö és pénz,azthiszem Aiont vmi 3évig fejlesztették és több milliárd(forintban) volt a fejlesztési költség,és ez vissza is tükrözödik.Persze mindenkinek nem tetszhet,de hát emberek vagyunk,más izléssel,más beállitottsággal,de pl sokaknak nem tetszik a mercedes,de tudják hogy jó autokat gyárt,viszont még is Bmwt vesznek,mert nekik az jobban tetszik,de a Ladárol mindenki tudja h szar...:) Remélem átláthao volt a szemléltetés:) Sok sikert az EVEhez
  • Burgernemham
    A spatalosi fortressekről alkotott véleményem meg 1 jó hónapos, nem tudom változott e valamit a helyzet azóta, de nem hinném.
  • Burgernemham
    Annyira azért nem.
  • Frosty01
    tldr.
  • Burgernemham
    Ki mondja, hogy a WOW a legjobb és ez a második. Az eladási és előfizetési statisztika?! Mert a statisztika az olyan, hogy ha tegnap székeltem és szorulásom volt, ma viszont megy a hasam, ergo: tökéletes a székletem. Mindezeket félretéve nyilván a legnagyobb propagandát, reklámdömpinget kapott játékok ezek. De egy ultraprimitiv Cabalt (nem én) is 10x annyi magyar játszik pl. Pedig azok borzalmas gamek. Erre én csak annyit mondtam, hogy mazochistáknak való. Eladtam az accom, mert egyszerűen nincs türelmem több milla AP-t gyűjteni egy fain pvp setre, nap mint nap pár instában folyván-folyvást a dög unalomig. A spataloson még asmo sincs ha éppen pvp-ből szeretnéd a változatosság kedvéért szedegetni. Vagy az abyssi grindfess. Na, ne! Volt úgy, hogy kimentem abyssba és 2 órán keresztül 1 db asmot nem láttam. A fortressek szánlmasak. Ha jött is az ellen ami ellen győzni nevetségesen egyszerű volt. Utána még a medalt sem küldte 50%-ban a rendszer. Költözni én már nem voltam hajlandó, meg minek?! Mi a jobb? Az EVE, de fényévekkel. Aki ezt megunta jöjjön, szeretettel várjuk! Aki valódi pvp-t akar az meg mehet Darkfall. Na ott nem az fog nyomatékosítani, hogy kinek van egy hangyányival jobb setje, vagy ki üt hamarabb. Oda kell kis tudás is. Na ennyit a TÉRÍTÉSRŐL. Jó játékot mindenkinek!
  • Vicodine
    Ez a fegyó kiba jól néz ki,ha vkinek esik reci meg az a blood ami kell a craftjához telemacso asmo oldalon akkor az szoljon pls mert vevö lennék rá!!!
  • Vicodine
    Ez a burger gyerek megint visszajött tériteni:)) Csak azt nem értem,ha a világon a második számu MMO az Aion(a WoW után ugye),és ez ennyire szar,akkor mi az ami jó?:))Csak úgy érdekelne,mert akkor lehet én is megnézném azokat és szivesen kipróbálnám!
  • Tomy Lee
    Azt nem tudom de sz.tem nem jár érte.
    Találtam 90 mb-osat meg 240 is.Melyik a jó.Ha sikerült összehoznod akk írd le légyszi,hogy kell előre is köszi
  • xerb
    Hmmm lehet hogy japant használok^^.
    Npc-k nagyon "konicsiváá"-znak.
    Btw, lehet zavarni fog, fõleg pvpben .
    Mivel ugye ember már hangok alapján tudja hogy milyen skillt készül ellõni ellenfél, fõleg ilyen sleepek jellegzetesek.
    Engem tankoláskor is picit zavart mikor elkezdtem használni, mindig sasolnom kellett hogy sorc cczett-e , elötte oda sem kellett neznem , tudtam a hangból.
    Viszont most már az "angol" lenne szokatlan :)
  • Nuclearity
    oké nem járhat érte Xd
  • Nuclearity
    ugye ezért nem járhat bann? (modosítás...bla bla lba) mert ha nem akkor én is átrakom, sokkal jobbak...
  • Frosty01
    egyébként miután mastarius visszabujt telemacsin, miután támadhatóvá vállt, ellátogattam hozzá, és észrevettem hogy kb 7-8 questet ad. mindegyik egy egy mastarius set itemet illetve fegyvert és pajzsot ígér, amikért cserébe mastarius's favor-t kell gyüjteni. ezeket úgy lehet szerezni ha elfoglal a frakciom egy egy várat és ott vagyok? 100% h megkapom? mert nem sok elhetőségünk lesz ilyesmire itt, azon a kevés alkalmon is szeretném ha biztosra meglenne. (pl egy fegyver assze' 9 favorba kerül, pauldron meg 5) szóval hosszadalmas téma...
  • Nuclearity
    jaja, néztem vmeik nap, Equites emigrált v mivanmár ott? :D
  • Nuclearity
    újra befizettem, azt kell, hogy mondjam burger, messze van a haldoklástól, sőt a játék életében szerintem most van eddig a tetőponton, annyi játékos van, hogy nem tudom hova menjek, hogy lerázzam öket... :)
  • Tomy Lee
    Na ezt én is lecserélném.Melyik jobb koreai vagy japán?
    Innen tudnám ezt összehozni: link?
  • xerb
    Saska:
    Én kezdetektõl fogva koreai soundpackot használok,annyira aranyosak a hangok, pl mikor healer gyogyit ilyen "iciritiiiiii.. ...iciiritii..i "
    :)
  • Frosty01
    érdekes telemachuson csak a légiomban vagyunk közel 50en magyarok, akkor a többi szerveren nincs magyar aktivitás?
  • xerb
    Érdekes én telemacso ely oldalon tudok 2 magyar guildot + a szóló emberek és akik más nemzetközi klánokban vannak. Szóval imho csak telén ely oldalon van kb 100-150 magyar.
  • eloim
    nahát-nahát, újra köztünk...

csak egy kérdés: ha ennyire szar, haldokló bélsár ez a játék, akkor a hozzá tartozó fórumot miért is olvasod?
  • Burgernemham
    tekintetve véve
  • Burgernemham
    "Sziasztok, tavaly amikor megjelent a játék, elkezdtünk 3-4en játszani vele, barátok...Szívesen kipróbálnám/nánk újra, ha van aktív értelmes magyar Légió:)! Felnőttek vagyunk mind, több éve mmozunk :)! Elsősorban a "jó" oldal érdekel, de írjatok kérlek, hogy melyik szervereken vannak nagy magyar csapatok! Ha van még ilyen:)..."

Ne tedd! Nagyon meg fogod bánni ha eme haldokló bélsárba egyetlen percet is beleinvesztálsz az életedből! Ez egy mazochista (a lehető legostobább mmo a világon), bár "sokan" (talán ha 150 magyar még aktíva játszik sokat mondtam az össz szervert tekintve véve) éppen ezért szeretik.
  • Sáska
    feltettem ma notebookra a jatekot, es erdekes mod, koreai szoveget ir az elejen, meg mas kepeket mutat a login elott, mint az asztali gepnel. a karakterek hangjai is koreaiak, meg a sebzes ertekek, valamint a mapon is koreai minden. viszont a system message, az item nevek es egyeb dolgok minden angolul van. Erdekes..:) viszont a hangoknak orulok, hogy nem az angol szinkron van, igy a regi kinai open betas idoszakot idezi:)
  • Trixtan
    /Asmo oldal :)
  • Trixtan
    Eladó Telemachuson egyazon accounton egy lvl. 55-ös Sorc és egy lvl. 54-es Templar.
    Érdeklődni pm
  • Nuclearity
    én is használom a TS3 at de (win 7 64 bit) de nálam semmi ilyen probléma nincs, én középső egérombal beszélek.
  • cece
    Egy érdekes problémám lenne.
    Tegnap kipróbáltam a TS3 at. Elég fura hatása lett amit nem értek és érdekelne van e másnak hasonló tapasztalata.
    Ahogy elindult a TS onnét kezdve játékban nem ment a kamera forgatása. Csak néha ugrott egyet egyet a kép valamely irányba.
    Ahogy kikapcsoltam a TS-t minden visszaállt a rendes kerékvágásba.
    (utána feltettem külön notira a TS-t de elég macerás átnyúlkálni oda ha beszélni akarok).
    Amit beállítottam TS en az egyedül a push-to-talk volt amit az ALT billentyűre raktam.(a ventrinél ez semmi gondot nem okozott)

Van ötlet?
  • xerb
    -Eventek vannak.
    -Szerverek telitettek.
    -Hajóvonták találkozása tilos.
  • Vicodine
    "csökken",köcsög billentyüzet néha félrenyomok
  • Vicodine
    Eventek vannak,létszám az nö,ha az elyosokat nézzük,asmo csükken, elyos fölény van a legtöbb szerveren,ez alol csak 1 vagy 2 szerver kivétel,ráadásul ehez még hozzájön ,hogy az Nc is balfaszoskodik,mert pl ha mi (telemachus) szerverünket nézzük,igen nagy az elyos fölény,de ennek ellenére engednek be elyosokat,ill. engednek ki asmokat,és ami erre még rátesz egy lapáttal,hogy az emberek ezt ki is használják,esélyt nemadva arra,hogy valaha is beálljon majd a balance,amugy minden rendben van:)Kb ez az állapot most
  • Prof William
    Mi jelenleg az Aion állapota? Csökken-nő játékosszám? Eventek stb?