Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Accon van lv 49 ranger fullos cucba
lv 34 templar kek cucba
lv36 chanter
lv 29 Assasin.
Pm vagy msn : [email protected]
1 honapig van fel toltve.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
honnan tudom letolteni az utolso update-et??? A laptopon nem hajlando update-ni megprobalnam letolteni es ugy telepiteni mert a nelkul nem tudok jatszani .
koszi
ゾルターン
ゾルターン
Always hits, dealing (DMG-1745:-1)~(DMG-1745:-1) physical damage to a target within 25m of you.
Ez nem random mint olvashato . Csak hat ehez meg kell az FC .
ゾルターン
btw FS = 30% of your SKILLS damage and BF = 50% of your base ATTACK
És az igazság:
I'll probably get eaten alive for this, but BF/FS/BoB/Devotion are all useless and there's a simple reason..Random Damage.
5% or Random Damage is..Random
30% of Random Damage is..Random
Until the Devs decide that massive fluctuations in Damage through Randomness is not a good thing any more all Buffs that increase Damage % are..useless.
You may think you're doing more damage, but you'll never really know, all because of the Randomness of the damage we all do..
You may have BoB/FS/BF up and crit for 400..
You may have no buffs up and crit for 3500..
Until this issue is addressed you can keep all your 20Million Stigmas as far as I'm concerned, I'll just play along happily doing my own Random DPS, same as all of you with the Stigmas 😄
Topic: http://www.aionsource.com/forum/ranger/104951-bf-useless.html
A fent olvasható postokból, amivel szinte minden ranger egyetért, köztük én is, hogy nagyon random a dmg. Lehet, hogy egy viszonylag szarul gearelt emberrõl lelõsz 1 mm hpkat skillenként, de elõfordulhat, hogy 3-4 hittel hazazörgeted ugyanazt a játékost. Pont ezért kezdtem el mostanság azon filózni, hogy ha meglesz a normális gear, hp/kis pch/attack lesz a tuti.
Tetszik a Simca féle megoldás is, de a sok cry miatt valószínûleg valamit kezdeni fognak az m-ressel, ezért inkább a hosszútávon biztonságosabb megoldást erõltetem.
Konkrét példa a dmg szórásra: mostani duplaxp weekenden rászántam magam az aether gathering felrántására. 300 fölöttiek miatt mentem alukinába. Mivel kiesett már a full kék leather set DPben, telepakoltam olcsóbb flight timeokkal + a két daggert (nem éppen pvp kombó) is és major serumokkal, essence of windel + skillel szinte korlátlan ideig fennt tudok maradni.
Jött egy ranger, elkezdett burstolni vadul > lesleepeltem > tökigbuff > 3 skill = 1200+ap.
Kicsivel késõbb visszajött, akkor már a normál ruhákban vártam. kb 1 percig harcoltunk, mire sikerült letunkolni (sokkal több pchval és attackal).
Ettõl függetlenül még mindig üldözöm az FS-t, mert tényleg kell és hasznos, de nem mindenáron.
Tyron /// Asmo ránxer /// Telemachus
Boosts your Physicalattack power by 30% for your next 5 attacks within 1Min. Decreases your Physical Defense by 50%.
Stigma Skill.
Mint lathato ez magaban hasznalando attack skill ... ehez kell megfelelo masik skill vagy stigma mint peldaul az :
Explosive Arrow I
Deals (DMG-850:-1)~(DMG-850:-1) physical damage to a target within 0m of you.
vagy a
Stunning Shot III
Fires an arrow at a target within 20m of you to inflict random physical damage between (DMG-504:-1) and (DMG-504:-1). The target becomes temporarily stunned.
Ahoz hogy hasznald az advanced stigmakat meg kell lenni a Bow of Blessing I + Focused Shots I . Hiaba van meg a ketto kozul az egyik nem tudsz advanced stigmat hasznalni .
Focused Shots - Bow of Blessing > Explosive Arrow
Arrow Deluge IV > Hunter's Might
Explosive Arrow - Hunter's Might > Lethal Arrow I
Es ha mar tapos skillrol beszelunk en inkabb a Lethal Arrow-t neveznem annak .
Lethal Arrow I
Always hits, dealing (DMG-1745:-1)~(DMG-1745:-1) physical damage to a target within 25m of you.
Ez mar csunya dolgot tud muvelni kozel dupla akkora dmg-t visz be mint az explosive arrow. Na ha most a meglevo advanced stigmaim comojaval beviszek 4850 dmg-t akkor mi lesz ha ez is ott lesz mellette ....
Szoval tobb okbol is annyi amennyi : egyreszt nagyon ritka , masreszt aki arulja tudja nagyon jol hogy a focused Shots nelkul a jobb advanced stigmak nem elerhetok.
Ki van ez talalva ... vegig turtam Theot a BF-ert . Minden Stigma esett ( Cleric , SM , Glad ) ... Termeszetesen a brokernel meg a Cleric meg a Glad arulja a BF-et 6M-10M kozott ( Lv.45 Skill ) Cleric Lv.49 stigmert kozel nekem kell fizetni csak vigyek el .....
ゾルターン
Test Balic Myth Class Sword (50)
Test Balic Hero Class Sword (50)
██
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Nemtudjátok, hogy ha elindítom a játékot miért jön ki, hogy CryEngine Error (XRenderD3D9.dll). Aki tud tippet mondani a megoldáshoz az pls írjon. TY ^^
Így csak annyit fûznék hozzá, hogy lv45-ig bezárólag: a helyzeten kívül (van-e mob, hányan jönnek) számít az enemy skillje is, a stigma buildje, a gear, és a Te saját skilled. Ha inkább vadászol, akkor én a rangert, sorcit, assát mondanám jónak, mert ha kezdeményeznek, kegyetlenek. Akár 3 embernek is neki lehet menni, mert a két leather-ös kaszt egyet leszed mire felfogják hogy ottvagy, a sorci meg CC-vel tud annyit tartani. A spiritmastert csak azért nem mondom, mert azzal piszokjól kell tudni játszani szerintem, a többihez csak egy kis gyakorlás kell. És persze szintedhez mérten jó cucc sem árt.
Ha inkább arra építesz, hogy farmolgatsz és megtudd védeni magad, akkor templar/cleric/SM, annyira nem hatódnak meg, ha nyer az enemy 1-2 secet, és menekülni is könnyen tudnak.
Ha mass pvp-n szeretnél sok AP-t, akkor ranger.
Végül: Azzal leszel a legjobb, amelyik karit a legjobban érzed, amelyikkel a leginkább tudsz "azonosulni". Nekem van 5db 30-as karim, és így tudtam kiválasztani magamnak egyet, amit tolni akarok. 30-on túl a kari úgyse sokat változik, csak a balance talán. De még egy assát lehet felrántok 30-ra, miért-ne alapon.
(de amugy az aionsource forumon talalsz mindegyik classrol leirast angolul)
kérdés melyikre álljak rá inkább,mert sztem az assa abyssban a levegõben hátrányba van.
lenne még 1 kérdésem.
assa skill(stigma) throw shuriken...ezt csak akkor használhatom ha felemeltem a levegõbe az ellent?
kösz
AmdPower
ゾルターン
ゾルターン
nos vki aki kompetens ez ügyben,
LVL 50en az assa vagy a ranger a nyerõ?
bye
AmdPower
ゾルターン
ゾルターン
Beszereztem az advance stigma-kat <#eljen>#eljen> Kellemeset csalodtam Focused Shots es a Bow Blessing mellett ott a Hunter’s Might I es az Explosive Arrow I ezeket megfuszerezem a Stunning Shot III-al egy mamutot megallitok . Tobb mint a duplajara not a dmg comboval .... 4850 XD ... egy aluloltozott varjut egy fricskaval hazakuldok 😊)))
ゾルターン
Amúgy minden rosszindulat nélkül jegyezném meg, hogy ha látsz, akkor látod azt a mondatot is a banner alatt, hogy tört szerverrõl ne itt keress infót.
itt talalsz leirasokat a free serverekrol.
http://forum.vackok.hu
ftp://ftp.ncsoft.com/Launcher/NCsoftLauncherSetup.exe Ez egy 6.39Mb-s fájl. Ettõl még játszani nem tudsz, kell a kliens is. Az egy kicsit nagyobb. 😊