Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért az elég szánalmas lenne, ha a top10nek bármi köze lenne a surkana lopkodáshoz.
Kaszttól teljesen függetlenül, ígyis-úgyis az lesz a top10ben, akinek a legtöbb ideje van játszani. Akármilyen alsóbögyölõsvalagpusztai nyomorult kaszt lehet n.1, ha napi 16 órában csak az AP-t szedi ahol tudja.
Ezért lenne jó néhány lehetõség a pvp szabályok közé szorítására, mert a world pvp az ilyen nolifereknek irdatlan nagy elõnyt ad. De csak számokban, mert aki fort guardokból meg instákból farmolja ki, az ugyanazon a szinten marad pvp-ben, míg én, aki igyekszem csak pvp-bõl AP-t szedni, lényegesen több gyakorlattal fogok nekiállni dredgionnak, mint a Psychedelic által említett remek ely group. Lehet szegények azt hitték sima pve insta. 😄
Kaszttól teljesen függetlenül, ígyis-úgyis az lesz a top10ben, akinek a legtöbb ideje van játszani. Akármilyen alsóbögyölõsvalagpusztai nyomorult kaszt lehet n.1, ha napi 16 órában csak az AP-t szedi ahol tudja.
Ezért lenne jó néhány lehetõség a pvp szabályok közé szorítására, mert a world pvp az ilyen nolifereknek irdatlan nagy elõnyt ad. De csak számokban, mert aki fort guardokból meg instákból farmolja ki, az ugyanazon a szinten marad pvp-ben, míg én, aki igyekszem csak pvp-bõl AP-t szedni, lényegesen több gyakorlattal fogok nekiállni dredgionnak, mint a Psychedelic által említett remek ely group. Lehet szegények azt hitték sima pve insta. 😄
necsodalkozzal senksie szereti a budo surkana tolvaj assakat rohej hogy meg mindig nembuntetik azt hogy a legszarabb gearben levo assa is tudja lopkodni a surkana de pvpben meg 0 skilled emberek a tobsege nalunk a serveren a top 10 high rank az mind assa es pontosan ezmiat a hulyeseg miatt
helyedben azert nem dicsekednek a surkana lopassal mert sokan megvetik
helyedben azert nem dicsekednek a surkana lopassal mert sokan megvetik
Veni, vidi, vici
Az eddigi legviccesebb Dreadgion-om, sztem nálam több ap-t még senki se kapott 1 dredgion után, nemtom kik ezek a comrades legio, de szörnyü mennyire fogalmatlanok voltak, pedig tökéletes setup, és SM-en kivül mind 50-es. A végén meg 6v1-ben csinaltam 8 pvp killt is. Hát ez feldobta a napomat, már ezért megérte ez a pár hónap aion. 😊
Amugy alapból 2v6-ban indultunk, ranger csak afkolt meg szurkolt, de érdekes, hogy nem rakott be 10 percig hozzank uj embereket, pedig 8 utan 20 percel indult a game.

Amugy alapból 2v6-ban indultunk, ranger csak afkolt meg szurkolt, de érdekes, hogy nem rakott be 10 percig hozzank uj embereket, pedig 8 utan 20 percel indult a game.

te nem vagy normális hogy ien karit eladsz!
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Kis rágódás után arra jöttem rá, hogy a jelenlegi rendszer a lv50-re van optimalizálva. Mert ott nincs variálás, 50-es az 50-es ellen tiszta ügy, és a rank-APbukás/nyerés arány is fix.
Ott érzem a baromságot, amikor 35-ös karival a rank6 40-es ad 200 AP-t, a rank5 30-as meg 450-et. Ez irreális, a szintnek nagyon sokat kéne számítania. Ennél biztos többet. És ráadásul a szerencsétlen 30-as többet is veszített, a 40-es meg több kockázat volt nekem..
Viszont az ilyen jellegû gondok megoldódnak 50-en, így jogos az NC-tõl az elvárás: lépd meg az 50-et, vagy szívjál a nagyok miatt. Elvégre az 50 nem olyan nagy dolog itt. Mégse léptem meg még én se, és erre nem figyeltek az NC-nél, hogy ez a folyamat nyugaton nem másfél havi grindet jelent, hanem egyesek szeretnének jót játszani lv50 alatt is... És mire csinálnak valamit kisebb szintûek javára (ha csinálnak), már nem fogja érdekelni a mostaniakat. És ezzel buktak nagyon sok embert. Én mindenesetre kitartok, mert látom a játék lehetõségeit, és van türelmem. 😊
Ott érzem a baromságot, amikor 35-ös karival a rank6 40-es ad 200 AP-t, a rank5 30-as meg 450-et. Ez irreális, a szintnek nagyon sokat kéne számítania. Ennél biztos többet. És ráadásul a szerencsétlen 30-as többet is veszített, a 40-es meg több kockázat volt nekem..
Viszont az ilyen jellegû gondok megoldódnak 50-en, így jogos az NC-tõl az elvárás: lépd meg az 50-et, vagy szívjál a nagyok miatt. Elvégre az 50 nem olyan nagy dolog itt. Mégse léptem meg még én se, és erre nem figyeltek az NC-nél, hogy ez a folyamat nyugaton nem másfél havi grindet jelent, hanem egyesek szeretnének jót játszani lv50 alatt is... És mire csinálnak valamit kisebb szintûek javára (ha csinálnak), már nem fogja érdekelni a mostaniakat. És ezzel buktak nagyon sok embert. Én mindenesetre kitartok, mert látom a játék lehetõségeit, és van türelmem. 😊
igazabol meg egy csomo mindent lehet finomhangolni, ami biztosan majd idovel el is fog jonni, de a jatek meg igen fiatal, s sok iranyba elmehet: johet egy uj frakcio, betehetnek a lentebb emlitett dolgokbol barmit, vagy kitalalhatnak egeszen uj dolgokat a pvp jobba tetelere.
Elso lepeskent jon majd nem olyan soka a ground abyss, vagy valami ilyesmi..
Elso lepeskent jon majd nem olyan soka a ground abyss, vagy valami ilyesmi..
Így van, nem az lenne mint most, hogy egy lvl50 es ellenséges group full cuccokkal végigmegy mindenkin akivel csak találkozik, sima ügy nekik, semmi kockázat, én kb. megunnám 1 kör után, semmi élvezetet nem látok abban, hogy sokkal alacsonyabb játékost levágok miközben az éppen egy mobon tornázik, ezzel is csökken a kockázatom. Lehetne még mit finomítani a pvp-n.
L2 ben úgy volt, hogy ha valakit megütöttél a neved felirata lila lett, ha nem ütöttek vissza akkor a másik játékos neve fehér maradt. Ha mégis levágtad a neved piros lett (ez a pk). Ha viszont bátor volt és visszaütött akkor , Õ is lila lett és sima pvp ben lement a dolog. Ezt nagyon hiányolom AION ból. (persze csak magasan eltérõ szintnél lenne így, +-5 lvl nem számítana.
Valamint zónákra lenne osztva a terep, pl. abyss ban mindent lehet, de riften nem. stb. stb...
Valamint zónákra lenne osztva a terep, pl. abyss ban mindent lehet, de riften nem. stb. stb...
de nem lehet tudni mert az ellen frakciónak nem írja ki a lvl-jét 😊
practitioner of the forbidden arts of death
Jaja, néha ugye sok kill után megjelenik a térképen az ellenséges player.. Ezt meg lehetne csinálni, hogy ha legalább 9-10 szinttel kisebbet öl meg, akkor azonnal megjelenjen a térképen, és járjon érte teszemazt tripla AP. Vagy inkább fixen 2000, mert ugye ha rank8-as, akkor egy rakás nulla az egész vadászat. És egy ilyen szép 2ezres jutalomért cserébe kapjon valami komoly buffot vagy transformot, hogy ne az elsõ arrajáró vele egy szintû duó le tudja tolni, hanem kelljen mondjuk 4-6 ember minimum ellene. Nekem ez így tetszene. =) Komoly hátránya, hogy nyomi 50-es elyosok vadásznának az ilyenekre, és akinek szintben lenne az megintcsak kimarad a jóból..
Azt javították, ha jól tudom. Eleinte pvp nél is volt drop, de aztán csak PKs dobált cuccokat. Sajnos itt nincs pk, pedig felpörgetné a pvp-t, lenne sok hajtóvadászat. 😄 És ami miatt még jó lenne, hogy nem lenne olyan, hogy lvl50 es player 2mp alatt végez egy lvl30 assal. Ilyen esetben pknak számítana, és szépen bepirosodna, mint L2 ben, sokan meggondolnák kit vágnak le...
Jaja😄 Hihetetlen hogy itt pont a fordítottja,még sem pvpznek az emberek,nemtudom miért,de sajna ez van.
szerintem L2-ben remek pvp bonuszkent kecsegtetett az, hogy halalkor dropolhattal cuccot inventorybol, esetenkent meg az eppen viselt ruhadat / fegyveredet dobhattad, amit a masik lootolni tudott 😉
Viszont egy 43-45 ös karakter ad siman 50-200 ap-t ranktol függöen egy 50-es embernek is, szoval nagyon is megéri ölni öket, föleg ha azt veszem, hogy coreban egy mobot ölö embert ha megölsz és rank 4-5 volt csak szinten 200 ap körül fog adni, és joval nagyobb rá az esély, hogy megölnek utána, mintha riftezel.
De amugy nemtom, ha én átmegyek asmoként elyos területre, pláne betoni küldit csinálni, vérig lennék sértve ha az elyosok legyen az 10-es vagy 50-es nem támadnának meg. Az a dolguk, hogy megtámadjanak, és megöljenek.
Illetve neked is az a dolgod.
Sose értettem a jaj én nem bántok kicsiket meg, fuj a köcsög megölt pedig én 2 szintel kisebb vagyok embereket. Ez egy pvp játék, és abba a gank is beletartozik. Sajnos tul sok pve player jött aionba, látszik is most asmo oldalon spataloson.
Persze, ha Asmoként lvl 20-as Asmo területen, a 20-as karidat megöli egy 50-es és utána még 2 oran át ott kempel, az gyökér dolog. De nehogy már valaki megsértödjön, amiért, ellenséges területen, egy nála par szintel magasabb ember megöli.
Még a végén oda jutunk, mint wowban, ahol leköpködtek, ha "általánosan elfogadott farm helyen" megmertél valakit támadni.
De amugy nemtom, ha én átmegyek asmoként elyos területre, pláne betoni küldit csinálni, vérig lennék sértve ha az elyosok legyen az 10-es vagy 50-es nem támadnának meg. Az a dolguk, hogy megtámadjanak, és megöljenek.
Illetve neked is az a dolgod.
Sose értettem a jaj én nem bántok kicsiket meg, fuj a köcsög megölt pedig én 2 szintel kisebb vagyok embereket. Ez egy pvp játék, és abba a gank is beletartozik. Sajnos tul sok pve player jött aionba, látszik is most asmo oldalon spataloson.
Persze, ha Asmoként lvl 20-as Asmo területen, a 20-as karidat megöli egy 50-es és utána még 2 oran át ott kempel, az gyökér dolog. De nehogy már valaki megsértödjön, amiért, ellenséges területen, egy nála par szintel magasabb ember megöli.
Még a végén oda jutunk, mint wowban, ahol leköpködtek, ha "általánosan elfogadott farm helyen" megmertél valakit támadni.
Ne feljtsuk el itt igaz a pvp ben nem buksz xpt csak AP-t
de... L2 ben a Cardinal ugy tudott reselni hogy 90% visszajott az xp nek 😊 es pvp ben war ban minimalis volt az xp lost...
100% ress tekerecsek is voltak...
itt egy hulye mob megol, es a Cleric hiaba tamaszt semmivel nem jobb mint egy res kavics
es L2 ben buntetve volt a nem pvp zo karakter megolese 😉 nem erte meg kicsiket farmolni mert csak meg szarabbul jarhattal.
itt lazan "elszorakozik" azzal egy 50 es duo hogy a betoni/elyos parjat nem tudom 😉 partykat oli ami tole -7 szint re vannak es semmi kihivas nincs benne.
de... L2 ben a Cardinal ugy tudott reselni hogy 90% visszajott az xp nek 😊 es pvp ben war ban minimalis volt az xp lost...
100% ress tekerecsek is voltak...
itt egy hulye mob megol, es a Cleric hiaba tamaszt semmivel nem jobb mint egy res kavics
es L2 ben buntetve volt a nem pvp zo karakter megolese 😉 nem erte meg kicsiket farmolni mert csak meg szarabbul jarhattal.
itt lazan "elszorakozik" azzal egy 50 es duo hogy a betoni/elyos parjat nem tudom 😉 partykat oli ami tole -7 szint re vannak es semmi kihivas nincs benne.
Igen,csak L2ben nem volt 2 frakcióra osztva a dolog mint itt,ott mindenki mindenkit non stop ölt,és hát az volt az igazi,itt a két frakciós dolog miatt a pve karaktereket nemlehet megölni,mert eltudnak bújni instákba stb.,és tényleg vicc,hogy ott még buktál is ha meghalsz,még is mindenki tolta a pvpt(mondjuk ott nem volt hova menekülni😛),itt meg a legdurvább cuccok a gameban sem vonzák a playereket,na meg hol marad a fun???Ezt a két frakciós dolgot jobban kellene megoldani,amihez lövésem sincsen hogyan kellene egyáltalán hozzáfogni is,de ez nem az igazi,bár az is elõrelépés lenne ha mondjuk saját fajon belül lehetne pkzni(persze nyilván megkötésekkel),az is sokat dobna a pvpn.
Amit nem értek, hogy L2-ben az égvilágon SEMMI bónusz nem járt pvp-ért, csak egy rohadt pvp kill számláló, zéró funkcióval. Márpedig azt a játékot biztos nem a pecázás vagy a bossok miatt tolták emberek. És egy pvp halál beteg mennyiségû xp vesztéssel járt. Aionban meg kõkeményen öltözködni lehet pvp-bõl, mégsem megy senki, én is ugyanezt látom. Aki meg már kitolja az arcát a terepre, az vagy 50-es, vagy széjjel gearelt gankmester. Persze ez nem baj, mert legalább jó sok AP jön belõlük, de azért nekem is hiányzik, hogy jobb AP (és fun) forrás legyen a pvp, mint a fort guardok... Morheim vagy Beluslan is siralmasan üres, nemcsak abyss. Ebbõl sose lesz elite pvp bow.
Szerintem büntetni kéne, ha 10 szinttel kisebbre lõ valaki, ezt a büntit feloldani siege területeken, aztán jó lenne az AP reward-ot és buktát szinthez IS kötni, nem csak rankhoz, mert röhej, hogy megöl egy nálam 8 szinttel nagyobb kari, és 250 AP-t bukok... Ellenben több AP-t várok 600-nál, ha megölök egy lv50-es gladit a 36-os rangeremmel, mert ha már volt ekkora birka a gladi (elfogyott a flight time-ja igazából😄), igenis ide az AP-vel. :p Szóval messze nem tökély a game. De mindezek ellenére egyelõre marhajól szórakozok esténként. 😊
Sáska: Sajnos lövésem sincs, de talán ez a szép benne, remélem lesznek meglepetések mindkét oldalon! :p
Szerintem büntetni kéne, ha 10 szinttel kisebbre lõ valaki, ezt a büntit feloldani siege területeken, aztán jó lenne az AP reward-ot és buktát szinthez IS kötni, nem csak rankhoz, mert röhej, hogy megöl egy nálam 8 szinttel nagyobb kari, és 250 AP-t bukok... Ellenben több AP-t várok 600-nál, ha megölök egy lv50-es gladit a 36-os rangeremmel, mert ha már volt ekkora birka a gladi (elfogyott a flight time-ja igazából😄), igenis ide az AP-vel. :p Szóval messze nem tökély a game. De mindezek ellenére egyelõre marhajól szórakozok esténként. 😊
Sáska: Sajnos lövésem sincs, de talán ez a szép benne, remélem lesznek meglepetések mindkét oldalon! :p
Hát a játékosok nemhiszem hogy összekapják magukat,nemtudom nálatok mi a helyzet,de nálunk full pve mindenki.Elmegyek abyssba mókázni,megyek 2 kanyart mire nagynehezen beleakadok egy elyosba,megölöm és kiderül h kiskari,AP-nuku:=/Mindenki instázik,meg kerüli a pvpt,ez az ami zavar,így értelmét veszti a játék,bízom benne hogy fognak szervereket összevonni és akkor több ölhetõ enemy lesz,mert ez így nagyon karcsú.Most mennyek questelgetni,vagy mobokat ölni,craftoljak vagy mi??Vannak azért fõleg délután már abyssban,de az is elég kevés,ha mindenki normálisba tolná,és pvpznének is,sokkal több AP cserélne gazdát,és mivel abysscuccok a legkeményebbek,erre kellene hajaznia mindenkinek szerintem.Sokkal nagyobb motíváció kellene az embereknek hogy pvpzzenek,remélem ezellen tesz majd Nc.Régebben amikor L2öztem olvastam,hogy koreában azért nagy siker L2,máshol meg az official annyira nem,mert ott más az emberek beállítottsága pvp terén,ezért olyanok a koreai gamek amilyenek,és nemértik nálunk mi a baj!!!!Mert nálunk mindenki pve faszom!Sry kicsit felhúztam magamat,de annyira bosszant h ma is vagy fél órát kacsáztam abyssban mire találtam méltó ellenfelet😊)Persze egybõl cleric,miért is ne,így hát buktam,de legalább bunyó volt,hát nem ez az élvezet???😊)) Volt egy klán amiben régen voltam,mindíg hívtam az embereket h gyertek mennyünk bunyó van abyssban stb.Mire a válasz:ááá,csak meghalunk,minek mennyünk!!OOOMMMMMGGGGGG!Szal amíg ilyenek az emberek beállítottságai,addig mondjuk Nc sem tud mitkezdeni😄 Bár ha lenne nagyobb motíváció!!
😉 meg jo lenne ha nem laggolan be a gepem ha egy ellenseges frakcio tagja a kozelben van 😉 igaz ennel jobb pvp radar nem kell
En jol erzem magam Spataloson 😊 ok kicsit pvp oldalban gyenge az Asmo oldal meg... de csak megvaltozik ez kesobb.
Mondjuk vannak dolgok amik a jatekban nem tetszenek de az inkabb a bunko playerek miatt van. Nekem nem tetszik amikor 2 50 es egy party 43 as karit ol le tobbszor (szintek aranyok mindket oldalon tuti van ezert nem irok mast).
1-2 szer meg belefer 😉 de mivel AP-t tuti nem kapnak belole max annyi van hogy most jol megszivattuk oket mas nemigen van benne, szoval nem ertem a hozzaalasukat 😊 de hat ez van
Mondjuk vannak dolgok amik a jatekban nem tetszenek de az inkabb a bunko playerek miatt van. Nekem nem tetszik amikor 2 50 es egy party 43 as karit ol le tobbszor (szintek aranyok mindket oldalon tuti van ezert nem irok mast).
1-2 szer meg belefer 😉 de mivel AP-t tuti nem kapnak belole max annyi van hogy most jol megszivattuk oket mas nemigen van benne, szoval nem ertem a hozzaalasukat 😊 de hat ez van
Eladó a clericem. Collector's edition, lvl 50, minden mission kész. Minden top stigma + advanced stigma megvan, kb. 16 millával adom. Ajánlatokat pm-be...
Karakter
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
Csenky, nem akarod felvazolni az Elyos szerda estere tervezett hadmuveleteit?<#hawaii>#hawaii>
Hi!
Ha új emberek kezdik a game-t mi is szívesen fogadjuk õket.
(Kahrun szerver,Asmo oldal)
üdv
Ha új emberek kezdik a game-t mi is szívesen fogadjuk õket.
(Kahrun szerver,Asmo oldal)
üdv
AmdPower
Startkor alakulhatott ki ez az elõny, a leg-elitebb légiók a spataloson indultak, és iszonyúan megszedték magukat AP-vel. Nem olyan messzire vezethetõ vissza a spataloson kialakult helyzet, valszeg ezért nem érték még utol a többiek. És ha NC meg a játékosok is kicsit összekapják magukat, ez változhat. Részemrõl hiszek a spatalos újraéledésében. Addigis meg csak az nem tudja lekötni itt magát, aki nem akarja.
A számokról, melyet érdekelt emberek állítanak össze: Csak abban a statisztikában hiszek, amit én magam hamisítok!
Nem csörcsiltõl. 😛
Nem csörcsiltõl. 😛
A legszebb az egészben,hogy a statisztika alapján amit egyszer néztem,AP-ügyileg a spatalos áll az elsõ helyen(bizonyos idõ alatt legtöbb APt azon a szerveren szereztek),ami ugye azt jelentené,hogy ott megy a legtöbb pvp.Errõl mi a véleményük a spatalososoknak?Csak mert haver oda akar menni transferkor,de azok alapján amit spatalosról olvastam itt is meg variancén meg úgy mindenhol,ott a legfosabb az asmo oldal meg úgy minden alapból,csak kiváncsi lennék mitõl ez az AP elõny!
Ha a statisztikát nézem, akkor a Thor szerveren van a legtöbb játékos és az erõviszonyok is kiegyenítettnek tûnnek. A második legnépszerûbb a Balder. A Spataloson eléggé elbillent a mérleg nyelve egyfelé.
Sziasztok
Megvan az 50 ...
Mas :
hetekkel ezelott szo esett a mobil internet hasznalatarol , gyorsasagarol , mennyit is hasznal a jatek .
Hat tegnap leteszteltem es hiteles adatokkal tudok szolgalni annak akit erint .
8.5 ora jatekido . 5x DC . 32mb
A sebbeseg ... hat mit mondjak . Turelem kerdese , elit huntra alkalmatlan , csak megszokott ismert helyen erdemes megfordulni a meglepetesek elkerulese vegett . A DC akarmelyik pillanatban eloforulhat ami egy fight kellos kozepen eleg kellemetlen tud lenni 😄
Alapjaban hasznalhato csak at kell allni a lassab reakcio idore , mas taktikat kell hasznalni ( nekem igy bevalt )
Szoval ha jobb lehetoseg nincs megteszeszi , es ha mast nem is craftolni tokeletes .
Megvan az 50 ...
Mas :
hetekkel ezelott szo esett a mobil internet hasznalatarol , gyorsasagarol , mennyit is hasznal a jatek .
Hat tegnap leteszteltem es hiteles adatokkal tudok szolgalni annak akit erint .
8.5 ora jatekido . 5x DC . 32mb
A sebbeseg ... hat mit mondjak . Turelem kerdese , elit huntra alkalmatlan , csak megszokott ismert helyen erdemes megfordulni a meglepetesek elkerulese vegett . A DC akarmelyik pillanatban eloforulhat ami egy fight kellos kozepen eleg kellemetlen tud lenni 😄
Alapjaban hasznalhato csak at kell allni a lassab reakcio idore , mas taktikat kell hasznalni ( nekem igy bevalt )
Szoval ha jobb lehetoseg nincs megteszeszi , es ha mast nem is craftolni tokeletes .
ゾルターン
Még mindig eladó az account:
lvl43 sorc (Souldur)
lvl34 spiritmaster (Souldar)
lvl34 ranger (Necrodar)
Mindez a castor szerver asmo oldalon
lvl43 sorc (Souldur)
lvl34 spiritmaster (Souldar)
lvl34 ranger (Necrodar)
Mindez a castor szerver asmo oldalon
ha spatalos valamiért nem szimpi, gyertek a castorra. itt asmo oldalon rengeteg magyar van, bár elyosoknál is akadnak páran 😊
practitioner of the forbidden arts of death
Én úgy vettem észre, IRL 2 óra a rift-váltás, nem ingame 2 óra.
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy hogyan tudom megtalálni a rift pontokat?
A fix helyeit azt elvileg egy fórumon megtaláltam illusztrálva egy térképen(egyéblént amikor nincs nyitva egy rift akkor is látszik hogy ott van?)Û(esetleg azok a kis kör portálszerûek a levegõben?).De amikor megjelenik a tölcsér az égen akkor honnan tudom megállapítani,hogy melyik van nyitva?
Továbbá azt is tudom, hogy játékidõ szeint 2 órát van nyitva egy rift.Amikor letelik az idõ egybõl nyílik a következõ valahol vagy ez is random?
szóval egy kis felhomályosítás jól jönne
thx
Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy hogyan tudom megtalálni a rift pontokat?
A fix helyeit azt elvileg egy fórumon megtaláltam illusztrálva egy térképen(egyéblént amikor nincs nyitva egy rift akkor is látszik hogy ott van?)Û(esetleg azok a kis kör portálszerûek a levegõben?).De amikor megjelenik a tölcsér az égen akkor honnan tudom megállapítani,hogy melyik van nyitva?
Továbbá azt is tudom, hogy játékidõ szeint 2 órát van nyitva egy rift.Amikor letelik az idõ egybõl nyílik a következõ valahol vagy ez is random?
szóval egy kis felhomályosítás jól jönne
thx
Hát jah, pont azért van wow, meg GW az L2 mellett, hogy mindenki azt játsza, ami neki tetszik. 😊 Én Aiont úgy kezdtem templarral, hogy lv45-ig questelgettem. Aztán most inkább rangerrel játszom, és lv25 óta csak az abyss kampányt meg pár ismétlõst csináltam, amúgy grind. Meg pvp persze. Valahogy szerettem L2-ben is a grindet, itt egy kicsit zavar hogy nem olyan biztonságos meg gyors, de azért lehet tolni neki. 😊 Csak sulfurt nem kellett volna visszafoglalni, jó volt a guardokat szedni.
A "siralomfal"-as blogbejegyzéshez meg én is annyit tennék hozzá, ami már elhangzott: Akinek bejön a játék, és nem foglalkozik az ilyenekkel, az javarészt megtalálja a szórakozását. És elyosként most könnyebb xp-zni, de AP szempontjából siralom. Jobb lenne lépten-nyomon asmoba botlani, de múlt héten átmentem riften, és jóformán üres volt Beluslan... 35-ös karival még Beluslan fort fölött is tettem pár kört és sértetlenül eljöttem...
A "siralomfal"-as blogbejegyzéshez meg én is annyit tennék hozzá, ami már elhangzott: Akinek bejön a játék, és nem foglalkozik az ilyenekkel, az javarészt megtalálja a szórakozását. És elyosként most könnyebb xp-zni, de AP szempontjából siralom. Jobb lenne lépten-nyomon asmoba botlani, de múlt héten átmentem riften, és jóformán üres volt Beluslan... 35-ös karival még Beluslan fort fölött is tettem pár kört és sértetlenül eljöttem...
Teljesen igazad van,izlés kérdése,sry a megfogalmazásért!Csak a lényeg,hogy L2 elveszítené azt ami,ha telepaklonák questekkel és grindelés helyett mindenki azokat tolná.Aioban én is hiányolom hogy nemkapunk pvpbõl rendes expt,tényleg jólenne ha azzal lehetne fejlõdni,és akkor sem grind sem questek nemkellenének.De szerintem Aion az sosem lesz az a játék amiben ez így lesz.
Pl: Warhammer online. Tudsz pvpbol szintezni, anelkul, hogy 1Qt megcsinalnal vagy 1 mobot megolnel. Persze nem igy a gyorsabb, de kivitelezheto.
fuck mmo's..i.,
Mások meg pont keveslik a küldetéseket. Ez izlés kérdése. Mármint, hogy ki szeret grindelni, ki küldizni. Az persze igaz, hogy a PVP lényeges, de melyik mmo-ban lehet vele szintezni? Márpedig, ha szintezni kell, inkább csinálnám küldikkel, mint grindeléssel.
Mindíg megy a sírás,így kopik le a selejtje,de ha tetszik a játék mindenképpen érdemes elkezdened,hiszen koreában van akkora siker hogy játszanak vele pármillióan,így lesz hozzá fejlesztés mindíg,mert van mibõl(és itt a pénz a lényeg ezért csinála a cég),és hát egésszen biztatóak!Szerverösszevonás nyilván szükségeltetik majd,tényleg kevés a player 1-1 szerveren,de nemhiszem hogy ezt neoldanák meg.
Deer:L2 az nem ilyen questelgetõs ide-oda rohangálok tiszi-toszi game,hanem full pvpre van kiélezve,ami quest van az is olyan hogy ölj meg 8százmillió mobot,de L2t el sem tudnám képzelni mint questelgetõs "izét"😄 Mivel ott amit játszik az ember,majdnem minden idõt ellehet pvpzgetni(és hát egy mmoban a pvp a lényeg nem a hülye questek),így nekem sosem hiányzott,ami van benne azt is sokaltam,de a fejlõdés azért tényleg elég túlzás benne,nem olyan könnyû mint itt Aionban😊
Deer:L2 az nem ilyen questelgetõs ide-oda rohangálok tiszi-toszi game,hanem full pvpre van kiélezve,ami quest van az is olyan hogy ölj meg 8százmillió mobot,de L2t el sem tudnám képzelni mint questelgetõs "izét"😄 Mivel ott amit játszik az ember,majdnem minden idõt ellehet pvpzgetni(és hát egy mmoban a pvp a lényeg nem a hülye questek),így nekem sosem hiányzott,ami van benne azt is sokaltam,de a fejlõdés azért tényleg elég túlzás benne,nem olyan könnyû mint itt Aionban😊
lvl50 assassin / eu castor asmodian / eladó 😛
Melyik szerveren érdemes kezdeni?
Én nemrég próbáltam ki az L2-t (Teon szerver), de nem jött be. Hatalmas nehezen bejárható terület, alig van tereptárgy, játékos is alig, a questek kimerülnek a szörnygyilokban. Plusz lagzik is. Pedig valamiféle történetmesélõs (á la GW) kis mmo-ra számítottam a profi CGI videók után.
Így most ránézek az Aionra. Hátha bejön. A Guild Wars-ot anno több, mint egy évig nyomtam, volt jó kis klán is. De azok az idõk elmúltak. A Wow-val elvoltam egy pár hónapot, de nem jött be annyira.
Én nemrég próbáltam ki az L2-t (Teon szerver), de nem jött be. Hatalmas nehezen bejárható terület, alig van tereptárgy, játékos is alig, a questek kimerülnek a szörnygyilokban. Plusz lagzik is. Pedig valamiféle történetmesélõs (á la GW) kis mmo-ra számítottam a profi CGI videók után.
Így most ránézek az Aionra. Hátha bejön. A Guild Wars-ot anno több, mint egy évig nyomtam, volt jó kis klán is. De azok az idõk elmúltak. A Wow-val elvoltam egy pár hónapot, de nem jött be annyira.
Sztem igen, mire eléred az 50-et, remélhetöleg Ncsoft lép valamit, és nagyobb látszámu szervereket hoznak össze.
Illetve ez jelenleg Asmo oldalnak probléma, mert ilyen ember hátrányban, föleg ilyen kevés clericel, elég nehéz bármit is tenni elyosok ellen.
Elyos oldalon, viszont elég könnyü az élet, szintezés közben van annyi ember, hogy letudj menni instaba, illetve van elég enemy pvp-ni, és mire eléri az ember 50-et, jopar honap eltellik.
Ha az ember nem figyeli ezeket a számokat, nem fog feltünni neki, hogy esetleg kevés player lenne, mert mondjuk abyss nem akkora, hogy elvesszen benne parszaz 50-es.
Valamit ugyis lépnek ez ügyben, én bizakodo vagyok.
Illetve ez jelenleg Asmo oldalnak probléma, mert ilyen ember hátrányban, föleg ilyen kevés clericel, elég nehéz bármit is tenni elyosok ellen.
Elyos oldalon, viszont elég könnyü az élet, szintezés közben van annyi ember, hogy letudj menni instaba, illetve van elég enemy pvp-ni, és mire eléri az ember 50-et, jopar honap eltellik.
Ha az ember nem figyeli ezeket a számokat, nem fog feltünni neki, hogy esetleg kevés player lenne, mert mondjuk abyss nem akkora, hogy elvesszen benne parszaz 50-es.
Valamit ugyis lépnek ez ügyben, én bizakodo vagyok.