Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És most 10 perce fekszek hullaként, ö pedig még mindig itt ugral...
ゾルターン
Nem rég kezdtem a játékot, és a végleges karakterem egy chanter vagy egy clerik lesz ( most hétvégén dõl el ) a Castor szerveren. Olyan Légiót keresek Asmo oldalon, akik befogadnának maguk közé egy az AION-nal most ismerkedõ, de a játékban hosszú távon gondolkodó játékost. Ha további információra van szükségetek, örömmel válaszolok.
Az esetleges válaszokat elõre is köszönve:
Gyogyito
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
Legjobb az 50-es celestialos miragent chanter, aki mar 1 oraja csak futkos körbe azon a helyen ahol a kisk van, és probal megölni minket.
Nem is lenne gond, ha megölne minket, aztan menne a dolgára, de semmi dolga, csak öli a riftelö amsokat, fél ora kell mire az ember talál vele egyszintü embert, de biztos hogy 10 mp-en belül megjelenik egy 50-es.
Jött ma 2k ap, de 100 ap-val, van csak több mint amikor elkezdtem, mert rohadt 50-es playerek supportoljak a low lvleket, és ezért halunk folyamat.
Sajnos csak ugy tudsz trail kulcsot szerezni, ha valaki meghiv.
a bankod elutasitja a kerest 😉 es vagy az oldal.
nekem magyar ip cimrol siman ment
angol IP rol meg nem
There was a problem processing your request:
# REFERRED
...
szép
próbáltam 2 géprõl is, több böngészõvel hátha, de csak ezt írja, pedig ugyan ezzel a visa kártyával lett regelve a game megvétel után is...
ha valakinek volt már ilyen gondja és van rá megoldása vagy ötlete az pls ossza meg velem thx
Lehet nem a topikhoz tartozik amiért elõre is sorry de megválnék AION CE accountomtól.
2009 Agusztusában vettem Digitális formában az NcSoft weboldalán magyarul digitális változat nincs hozzá se DVD se CD.
Természetesen banki papírral tudom bizonyítani hogy fizettem érte illetve ugye mailban is elküldték nekem a dolgokat mikor megvásároltam.
3 hónapig toltam KB, lvl30 cleric és lvl35 Spiritmaster van az accon KB 3 milla Kinah-val meg tetemes alapanyag készlettel Spatalos serveren ASMODIAN oldal.
Mivel CE változat ezért jár hozzá LVL30-on ingyen szárny meg XP amulettek meg még sok sok apróság, ruhafesték + emotikon meg miegymás.
ára 10k - boltba 10,5k a sima de ugye ez CE.
ha valakit komolyabban érdekel email és MSN címem azonos: [email protected]
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
Arra készülj, hogy a regisztráció és a rendelés után felhívnak telefonon.
The gods have disconnected you ...
Lépj ki teljesen a játékból és új indításkor alkoss új karaktert, így addig szépítgeted ameddig akarod. 😊
The gods have disconnected you ...
Ez az elsõ MMO a GW után, ami tényleg megfogott, még az unalmas hent is leköt. Azt meg élvezem, hogy papként jártamban-keltemben kisegíthetem a többi játékost, varázsolok rájuk buffokat, meg gyógyítgatom õket. Volt olyan, hogy egy számára nagy falatnak esett neki az egyik én meg miközben harcolt gyógyítgattam.
Majd lehet, hogy fogok kérdezni, de egyelõre minden egyértelmû, ami ezen a szinten kell.
http://www.livekodok.com/index.php?option=com_content&view=article&id=51&Itemid=63
Innen szoktam én is és 100%-ig megbízható az ember.
Bár most nézem drágult a 60napos mert eddig 5700 volt. .
http://cityofheroesmro.phpnet.us/
http://cityofheroesmro.phpnet.us/
Veni, vidi, vici
ゾルターン
persze tudom milyen a helyzet Spataloson szoktam kicsit utanajarni de attol meg utalom xD
gurubefree amugy rangerem van nekem is 😄
Veni, vidi, vici
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
ez lesz az 1. hetvege, hogy vegre mar nem a szintezessel fogok torodni, hanem a gatheringgel, craftinggal<#vigyor4>#vigyor4>
Lehet köcsög dolog, de miután az összes fortress elyosnal van, és esélyünk sincs tenni ellene, közben pedig minden egyes fogalmatlan elyos, 2 hét alatt kiszedi a 922k ap-s fegyvert, had ne kelljen már rendesnek lennem velük, és kinyalni a seggüket, átengedni az összes pontot dredgionon is.
Nekem csak ez jut, ha a napi 1 dredgionomet is csak afkal töltöm, mert trainelni meg ninjazni köcsögség, és asmok amugy 10-böl 9x kikapnak, akkor soha nem lesz pvp cuccom és a fortress instaban pve-zö elyosok, még durvábbak lesznek. Abbol pedig nem lesz pvp cuccom, hogyha ezen a rankon elmegyek pvp-ni, és kapok az elyosokért jo esetben 500 ap-t, egy halálnál meg bukok 2-3k ap-t. És persze olyan elyosok ellen kell pvp-nem, akik lazan letudjak farmolni az összes pve contentet, hogy durvak lehessenek, vagyis már mind full miragent, vagy full pvp gear.
Amugy meg ez is dredgion része, ha bejönnek a legdurvább elyos premadek, siman megoldjak, hogy ne tudd elszedni a surkanakat, és siman lekezelik a traint, ha valakinek meg ez nem megy, az nem a trainelö ninjazo problémája. Szerelemben és háborúban amugy is mindent szabad.
Viszont az ilyen Turin, meg Baryar féle férkeg számomra üthetetlenek...
Tyron /// Asmo ránxer /// Telemachus
ゾルターン
Veni, vidi, vici
Gondolok arra hogy szamomra ( Lv.50 Ranger ) szelmalomharc peldaul soloban nekiesni egy Clericnek vagy SM-nek ....
ゾルターン
ゾルターン
remelem is hogy kimereszkednek majd jobban az emberek es nem csak pve jatekot nyomjak 😞
Veni, vidi, vici
1.traineles ezerel (ertelmetlen es nem is mukodik az eros teamek ellen)
2.surkana lopas (meg a legbenam assa is eltudja lopni a surkana zold cuccokban)
3.az enemy feladja es afkol vagy kilep
4.nagyon ritkan talalsz egy ertelmes enemyt es jomoka a dredgion
remelem csinalnak valami ertelmes pvp reszt mert dredgion unalom es jelengleg inakabb az assak menyorszaga xD
Veni, vidi, vici
Sok "hibája" ellenére én is el vagyok aionnal, de nem látom a fényt az alagút végén egyelõre.
És igen, a pvp-rendszer, az alapötletei jók, de sokat kellene rajta finomítani.
Ha meg pvp orientált a game, mert ugye elvileg az, akkor miért nincs több lehetõség benne? Ez a rift rendszer nagyon nem az igazi, fõleg alacsony szinten...
Tegnap lvl25-ös assa-val próbáltam volna riftezni, de 4 órán keresztül 1, azaz 1 db rift spawnolt morheimben... ki nem találjátok hova, persze hogy MM-be... Most akkor nyaljak sót és csak 50-en pvp-zek mert az úgy van kitalálva?:S
És igen, javítsanak az ap gain/loss arányon, büntessék a kicsiket ölõ nagyokat, legyen pk.
A másik amit nem értek az a craft, mi a rák értelme van cookingon meg alchemyn kívül a többinek? mert ugye a legjobb cuccok messze nem craftból vannak, cserébe lassan fejlõdnek és rohadt sokba is kerülnek.
Én mondjuk szeretek szerepjátékos módon játszani, tehát a megalkotott karakternek találok ki múltat és személyiséget, s úgy játszom vele.
Épp ezért nem szeretem a Ventrilot, mert kiábrándító, ha egy nagy óriás vagy egy nõi karakter egy kamasz srác hangján szólal meg. Épp ezért nem voltam elit klánban még soha. 😊