Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha az 50-es assammal riftelnek eltnenben, ma már legalább 10k ap-nal járnék, annyi fos geares, noob 50-es van ott.
Most nyilt uj rift, átjöttem twister nevü 50-es ranger instant nekem ugrott, és most itt ül a hullám felett a rift átjáróban. Az oké, hogyha arra jár megvédei a kicsiket, de hogy 2-en vagyunk, és 3 low lvl mellé csatlakozik, egy 50-es chnter meg 1 50-es cleric, és miután meghalunk itt tancolnak a hullank felett.... Hát nemtudom, ez szanalmas.
És most 10 perce fekszek hullaként, ö pedig még mindig itt ugral...
gurubefree
ugyan ez van nalatok is ............ Mert ne segitenek ha szukseg van ra. Nagyon Sokat esetben az a ugyan az a szintu char. valami oknal fogva 3-4 szintel kisebb es a varjuk szivesen kostolgatjak. Nem egyszer elofordult hogy kiserem a low levelt es addig nem avatkozok bele a pvp-be mig igazsagosan folyik a harc meg akkor Sem ha tobben vannak a varjuk. De az mar tulzas hogy lv.35 assa full gold gearben lv.28-lv.30 sracokat baszogat nap mint nap. Az teny hogy naluk van egy par Lv.50es allat {bad boy} akik eloszeretettel gyurik a low. Lv. Asmokat de ha ezt latom szolni szoktam erte . Ha pedig vannak akkora marhak hogy 3man esnek nekem es mind a 3at letudom es ezt meg megprobaljak 4x .......... No comment

ゾルターン

Sziasztok!

Nem rég kezdtem a játékot, és a végleges karakterem egy chanter vagy egy clerik lesz ( most hétvégén dõl el ) a Castor szerveren. Olyan Légiót keresek Asmo oldalon, akik befogadnának maguk közé egy az AION-nal most ismerkedõ, de a játékban hosszú távon gondolkodó játékost. Ha további információra van szükségetek, örömmel válaszolok.

Az esetleges válaszokat elõre is köszönve:

Gyogyito

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

Élmény ez a játék, huztunk haverral 30-ra rangereket, riftelni, eltnenben kb 5x annyi 50-es player futkos mint low lvl. Lehetetlen pvp-ni, akármikor találunk valakit, 5 mp-en belül, ott lesz 1 50-es is.
Legjobb az 50-es celestialos miragent chanter, aki mar 1 oraja csak futkos körbe azon a helyen ahol a kisk van, és probal megölni minket.
Nem is lenne gond, ha megölne minket, aztan menne a dolgára, de semmi dolga, csak öli a riftelö amsokat, fél ora kell mire az ember talál vele egyszintü embert, de biztos hogy 10 mp-en belül megjelenik egy 50-es.

Jött ma 2k ap, de 100 ap-val, van csak több mint amikor elkezdtem, mert rohadt 50-es playerek supportoljak a low lvleket, és ezért halunk folyamat.
Sáska
van. ha jol remlik, akkor par napig hasznalhatod, viszont az elerheto max level igen alacsony (7?), de arra jo, hogy belekukkants. emelett a szokasos korlatozasokat tartalmazza (chat, trade, etc...).
Sajnos csak ugy tudsz trail kulcsot szerezni, ha valaki meghiv.

Kly
Aion esetében is van 7 (vagy 10) napos trial?

Scientia potentia est.

de akkor mikor beregeltem a gamet akkor meg miért fogadta el ezt a kártyát?:S

Strahd_
nekem megoldodott akkoriban azzal hogy paypalon fizettem be.
a bankod elutasitja a kerest 😉 es vagy az oldal.

nekem magyar ip cimrol siman ment
angol IP rol meg nem

WTF már komolyan, most megpróbáltam megint és ezt írta ki...
There was a problem processing your request:
# REFERRED
...

Fehercsoki
Dreadgion az ilyen BG féle?(mint a wowban a bgk)

hát ez csodás, 3 napja lejárt az elõfizum a gamera, most akartam beújítani, szépen meg is adtam minden adatot amit kért, erre kiírja hogy FRAUD SUSPICION....
szép
próbáltam 2 géprõl is, több böngészõvel hátha, de csak ezt írja, pedig ugyan ezzel a visa kártyával lett regelve a game megvétel után is...
ha valakinek volt már ilyen gondja és van rá megoldása vagy ötlete az pls ossza meg velem thx

Sziasztok

Lehet nem a topikhoz tartozik amiért elõre is sorry de megválnék AION CE accountomtól.

2009 Agusztusában vettem Digitális formában az NcSoft weboldalán magyarul digitális változat nincs hozzá se DVD se CD.
Természetesen banki papírral tudom bizonyítani hogy fizettem érte illetve ugye mailban is elküldték nekem a dolgokat mikor megvásároltam.

3 hónapig toltam KB, lvl30 cleric és lvl35 Spiritmaster van az accon KB 3 milla Kinah-val meg tetemes alapanyag készlettel Spatalos serveren ASMODIAN oldal.

Mivel CE változat ezért jár hozzá LVL30-on ingyen szárny meg XP amulettek meg még sok sok apróság, ruhafesték + emotikon meg miegymás.

ára 10k - boltba 10,5k a sima de ugye ez CE.

ha valakit komolyabban érdekel email és MSN címem azonos: [email protected]

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

Ahet
Teljes mértékben megbízható.
Arra készülj, hogy a regisztráció és a rendelés után felhívnak telefonon.

The gods have disconnected you ...

Ahet
Ha a játékból mész a karakterválasztóra és onnan a karakterkészítésre kidob 5 v 10 perc után.
Lépj ki teljesen a játékból és új indításkor alkoss új karaktert, így addig szépítgeted ameddig akarod. 😊

The gods have disconnected you ...

Deer
Tegnap indítottam két karaktert, egy asmodian papot a Spatoloson és egy elyos mágust a Castoron. Elsõ sorban az elsõvel nyomulok, így kezdõ szinten szerencsére nem kihalt a szerver. Tegnap volt 2 PvP élményem is. Amikor 5. szintû voltam kihívott párbajra egy 4. szintû mágus, õt legyõztem. Ezután 8. szinten egy 10. szintû cleric. Neki sikerült félig levennem az életerejét, de nem volt esélyem. Párbaj után viszont rendes volt és felgyógyított. Most 9. szintû a karakterem, az elyos mágus csak 3.
Ez az elsõ MMO a GW után, ami tényleg megfogott, még az unalmas hent is leköt. Azt meg élvezem, hogy papként jártamban-keltemben kisegíthetem a többi játékost, varázsolok rájuk buffokat, meg gyógyítgatom õket. Volt olyan, hogy egy számára nagy falatnak esett neki az egyik én meg miközben harcolt gyógyítgattam.
Majd lehet, hogy fogok kérdezni, de egyelõre minden egyértelmû, ami ezen a szinten kell.

Sáska
talan ha a 'name availability-t' csekkolgatod idonkent, akkor nem vag ki. Nekem is volt mar, hogy kitett, de megesett, hogy elvoltam fel oranal tobbet is😊

Van valami trükk a karialkotás közben kapott dc-re? Nehogymár 5 percem legyen egy karit csinálni, elég kiábrándító.

Szerintem rendelj innen :

http://www.livekodok.com/index.php?option=com_content&view=article&id=51&Itemid=63

Innen szoktam én is és 100%-ig megbízható az ember.
Bár most nézem drágult a 60napos mert eddig 5700 volt. .

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

Fehercsoki
Ez mennyire megbízható?Csak 20 euró a gc.

Én Pm-emre nem válaszolsz ? 😊

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

csóri assassin még mindig keresi gazdáját / lvl50,eu,castor,asmo,female /
nem azt irtam hogy 3 ami nehez csak a tobbi az konnyu ez a 3 is Tekeda,Turin,Baryar tobbi az meg hullik

Veni, vidi, vici

gurubefree
Szoval azt mondod hogy 3 Clericet ledaralsz a Ranger-del ?? 😄

ゾルターン

mi is tudjuk kezelni de igyis neha 2-t letudnak foglalni 😄DD
persze tudom milyen a helyzet Spataloson szoktam kicsit utanajarni de attol meg utalom xD

gurubefree amugy rangerem van nekem is 😄

Veni, vidi, vici

Deer
Oké az elsõ 2 kérdés tárgytalan...

Deer
Ebben a játékban lehet tárgyakat és pénzt küldeni másik karinak? Másik oldalnak is? Spataloson mennyire jó ötlet asmaval kezdeni?

Long_Gun
Acc. eladó, spatalos asmo-n 49-es ranger, 34-es chanter.

A kicsi Farlight karim lassan 49es 😄

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Keressél rá "Zarache" néven,nem seggnyalásból mondom,de Castoron szerverelsõ asmo ijász a gyerek,ezt sokan megmondták már,mert tudja használni a karit!De majd õ elmeséli ha akarja.igaaaaaz zaracccsssiii??!!
Sáska
Aki esetleg meg nem tudna: pentek este 8tol hetfo reggel 8ig dupla xp

ez lesz az 1. hetvege, hogy vegre mar nem a szintezessel fogok torodni, hanem a gatheringgel, craftinggal<#vigyor4>

Pyotr
<#eljen>

&#9608;&#9608;

Amint látod 2v6-ban ment végig a meccs, fel kelett volna adnom és beérnem 1500 ap-vel, mert a rendszer nem volt hajlando berakni több embert?
Lehet köcsög dolog, de miután az összes fortress elyosnal van, és esélyünk sincs tenni ellene, közben pedig minden egyes fogalmatlan elyos, 2 hét alatt kiszedi a 922k ap-s fegyvert, had ne kelljen már rendesnek lennem velük, és kinyalni a seggüket, átengedni az összes pontot dredgionon is.
Nekem csak ez jut, ha a napi 1 dredgionomet is csak afkal töltöm, mert trainelni meg ninjazni köcsögség, és asmok amugy 10-böl 9x kikapnak, akkor soha nem lesz pvp cuccom és a fortress instaban pve-zö elyosok, még durvábbak lesznek. Abbol pedig nem lesz pvp cuccom, hogyha ezen a rankon elmegyek pvp-ni, és kapok az elyosokért jo esetben 500 ap-t, egy halálnál meg bukok 2-3k ap-t. És persze olyan elyosok ellen kell pvp-nem, akik lazan letudjak farmolni az összes pve contentet, hogy durvak lehessenek, vagyis már mind full miragent, vagy full pvp gear.

Amugy meg ez is dredgion része, ha bejönnek a legdurvább elyos premadek, siman megoldjak, hogy ne tudd elszedni a surkanakat, és siman lekezelik a traint, ha valakinek meg ez nem megy, az nem a trainelö ninjazo problémája. Szerelemben és háborúban amugy is mindent szabad.
SM-ek tényleg nem vészesek. Az egyetlen probléma a cleric, de abból sem mind. Nem tudunk mit csinálni a nagy MRel, na meg betonival elég kellemetlen csapkodni õket... Zarachénak ellenben annyira nem jelent problémát, mert jobb cuccai vannak jóval, mint nekem 😊

Viszont az ilyen Turin, meg Baryar féle férkeg számomra üthetetlenek...

Tyron /// Asmo ránxer /// Telemachus

gurubefree
en nagyon szeretek Dredg. jarni . Szerintem is jo moka .... akkor van problema amikor az ellen kimondottan arra csinal setup-ot hogy ne legyen moka . Mit lehet csinalani 5 SM-el ami mogott ott egy Cleric ... nem sok mindent . Sokszor inkabb a csaptarsak adjak fel ..... jo az a hely ugrodeszkanak PvP-ben , sokat lehet ott tanulni ( ha eppen nem a hulyeseg megy ugye )

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

gurubefree
es milyen karid van ??

nekem csak 3 cleric nehez de sm az konnyu preda eddig

Veni, vidi, vici

gurubefree
a PvP nekem a mumus .... ra kelll gyurni egy kicsit de nagyon sokszor kiabrandito a kasztok kozti hatalmas kulonbseg .

Gondolok arra hogy szamomra ( Lv.50 Ranger ) szelmalomharc peldaul soloban nekiesni egy Clericnek vagy SM-nek ....

gurubefree
😄 grt .... a legtobbet ami csinaltam az 4500 ap volt eddig.

naja ambush powa xD
remelem is hogy kimereszkednek majd jobban az emberek es nem csak pve jatekot nyomjak 😞

Veni, vidi, vici

Na majd jön a ground abyss, és akkor jó lesz. Az assáknak. xD

hat tudom hogy szanalmas lenne de nalunk a serveren kb 4-5 ember aki nem surkana tolvaj a top 10-ben mellesleg top 10-bol 6 assa xD amugy meg minden nap abyssban olok es ezeknek a nagyreszet sohase lattam meg amikor kis rankuak voltak akkor se. szoval elegge szanalom hogy 4 fajta dred letezik xD
1.traineles ezerel (ertelmetlen es nem is mukodik az eros teamek ellen)
2.surkana lopas (meg a legbenam assa is eltudja lopni a surkana zold cuccokban)
3.az enemy feladja es afkol vagy kilep
4.nagyon ritkan talalsz egy ertelmes enemyt es jomoka a dredgion

remelem csinalnak valami ertelmes pvp reszt mert dredgion unalom es jelengleg inakabb az assak menyorszaga xD

Veni, vidi, vici

Leállás elõtt megnéztem,és nálunk is mindkét oldalt az elsõ 10 helyezett assassin,nyilván nem véletlenül sajnos:=/
vaze elyos rámpmezett😄D nem is tudtam h lehet másik frakcióval pmezni.Tiszta szégyen a gyerek,megöltem,erre visszajön az 50es chanterjával és megöl,és aztmondja:you killed my alt...Most normális az ijen vaze,visszajön egy 50es karival egy 35ösre,mert megöltem a 37es kiskariját...😄DDDD
még mindig kelleti magát egy 50es assassin, ha vki tud potenciális érdeklõdõt szóljón pls 😊
Nos igen, aion még fiatal játék, sokat változtathatnak rajta, ncsoft is így vélekedhet, csak hát ezzel az a bibi, hogy sok játékosnak valszeg nincs türelme várni, hisz más, kiforrott mmo-kban jobban könyebben megtalálják amire számítanak, ezért lelépnek.
Sok "hibája" ellenére én is el vagyok aionnal, de nem látom a fényt az alagút végén egyelõre.
És igen, a pvp-rendszer, az alapötletei jók, de sokat kellene rajta finomítani.
Ha meg pvp orientált a game, mert ugye elvileg az, akkor miért nincs több lehetõség benne? Ez a rift rendszer nagyon nem az igazi, fõleg alacsony szinten...
Tegnap lvl25-ös assa-val próbáltam volna riftezni, de 4 órán keresztül 1, azaz 1 db rift spawnolt morheimben... ki nem találjátok hova, persze hogy MM-be... Most akkor nyaljak sót és csak 50-en pvp-zek mert az úgy van kitalálva?:S

És igen, javítsanak az ap gain/loss arányon, büntessék a kicsiket ölõ nagyokat, legyen pk.

A másik amit nem értek az a craft, mi a rák értelme van cookingon meg alchemyn kívül a többinek? mert ugye a legjobb cuccok messze nem craftból vannak, cserébe lassan fejlõdnek és rohadt sokba is kerülnek.

Deer
Én még várom a programot, hogy megérkezzen, addig is eldöntöttem, hogy valószínûleg a Castor szerverre megyek, talán elyos oldalon. S a spiritmaster a szimpatikus, de majd kiderül.
Én mondjuk szeretek szerepjátékos módon játszani, tehát a megalkotott karakternek találok ki múltat és személyiséget, s úgy játszom vele.
Épp ezért nem szeretem a Ventrilot, mert kiábrándító, ha egy nagy óriás vagy egy nõi karakter egy kamasz srác hangján szólal meg. Épp ezért nem voltam elit klánban még soha. 😊

Szerintem is szánalmas a surkana lopás. Dredgionnak a grp vs grp pvp-rõl kéne szólnia, de ezzel ellentétben az esetek nagyobb részében trainelésrõl illetve surkana ninja assákrõl szól a dolog. Biztos "élvezik" az assák hogy hide2-ben ütik a surkanákat amig a mobok ki nem fingatják õket...=(

Jah,csak gondolom olyanokra gondolt,akik amúgy is napi 24 órából 25öt játszanak,plussz még mellé kihasználják a bugot