Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

attyspocak
400 felett megváltozik az aránya a crip pontokért kapot crikt százaléknak.

Idézem: I think its around 400 or 450, I would think it's 400 though, And I think it goes from 10 crit/1% to 10 crit/0.5% chance, then at 500/550 it goes even lower to like 10 crit/0.1% chance.

Vagyis 400-ig ha jól értem (tapasztalatom is ez) 10 pont =1%, aztán már csak 5% és végül csak 0,1%. Vagyis 400 fölé vinni akkor érdemes, ha buffok nélkülire számítasz. a legtöbb partyban lesz krites buff, ami feltolja. Egyébként akiket én ismerek assákat, szintén tõr + kard verziót használnak.

Frosty01
hát legminimálisabb esetben is sebességet és 50 critet veszíthetsz, de ezeket vissza lehet hozni (flurry, stb) és mellette ugye erõsebb is az dmg, szóval van bõven elõnye is hátránya is, el kell dönteni kinek hogy jó, ennyi

practitioner of the forbidden arts of death

Ami tuti,hogy az attackkal(az az a dual swordel) sokkal többre lehet menni,mint ha akármelyik kézben dagger van,kipróbáltam minden verziót,plussz sokat pvpzem assákkal,és mindegyik használ daggert legalább egyik kezébe,ezért ki is kapnak mindíg😊) De csinálja mindenki ahogy akarja,csak jótanácsot akartam adni,volt aki ingame megköszönte hogy lebeszéltem a daggerrõl meg a crt rateról,mert rácsodálkozott mennyivel erõsebb lett az assája.Én aztmondom ki kell próbálni minden variációt és utánna nyilatkozni.Én kipróbáltam
Frosty01
main handbe azért kell dagger mert a speed megmarad 1.2-n, és nem lesz 1.5 mint swordel, a critet ugyanugy számolja (rendesen)

errõl a csökkenõ haszonos p.crites dologról még nem hallottam, valaki tudna errõl bõvebben mesélni?

A lényeg,hogy ha 300 a rate,akkor az buffal 400,amitõl nem kell több.Én kipróbáltam minden verziót,és ez azért jobb,mert hiába nagyobb a rate,ha én alapból crit nélkül nagyobbat ütök mint egy crites assa,mivel attack van az összes slotomban.Az meg h dagger van a másik kézbe,asszem 0.5%ot számít a kalkulátor szerint,észre sem venni,viszont attacknál számít az offhand is assánál,ezért plussz 10eztem ki azt is.Kipróbáltam majdnem 700as crit ratéval nem volt észrevehetõ hogy több critet ütnék mint 400al,pedig a 700 az ugye a "hasznos" 440en is túl van.Volt h akkor is egymás után 5bõl egy sem critelt,szóval tök fölös.Azokat az assákat akik tesznek ratét slotokba,és daggert használnak legalább egyik kezükbe,még ha 4-5 szintel nagyobbak akkor is kb fél HPmig sem jutnak el.Kell a rate,de az attack fontosabb 400után
Sáska
jah, s szerintem meg mainhand-be daggert tegyel az attack speed es a crit miatt, az offhandbe meg sword-ot, mert az offhand-ben levo fegyver crit erteke nem adodik hozza a statodhoz.

Sáska
en ugy tudom, hogy az assassinok 440ig szeretig pakolni a crit rate-et, mert ezen ertek utan lep eletbe a csokkeno haszon torvenye, azaz a valos crit ertek nem egyenes aranyban novekszik 440 utan a berakott crit stone-ok ertekevel.

Ha alapból megvan a 300as crit rated(ha nincsen,akkor 300ig c.rate),akkor csak attackra pakolj,utánna fölösleges teljesen,ja és swordot használj ne daggert.
Eladó 2 preorderes account 2-2 karakterrel:
egyik:
41 cleric (http://uk.aiononline.com/characters/Spatalos/Teldran)
33 spiritmaster(http://uk.aiononline.com/characters/Spatalos/Seiron)
asmo@spatalos.

a másik:
42 chanter (http://uk.aiononline.com/characters/Spatalos/Prom)
35 templar (http://uk.aiononline.com/characters/Spatalos/Promethes)
asmo@spatalos

ár: 15000 huf/account vagy 28000 a kettõ együtt.

érd:aionaccount kukac mpp pont hu vagy pü.
P.crit tuti kell

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Fõvárosban van, Aréna a neve meglepõ módon 😊 Bármikor bemehetsz és lehet öldökölni mindenkit aki benn van szabályok nincsenek meg reward sem semmiért.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

SzAbbbbI
assasinnak szerintetek mibõlkéne manastoneokat pakolni?

Fehercsoki
Láttam pár videót youtubeon ahol 1 nagy téglalap alakú arénában harcolnak,magasak a falai,és repülni is lehet benne,ez hol található hogy mûködik és milyen szint kell oda?

Fehercsoki
Nem aion 2...Az egy új content patch lesz(vagy több kisebb)

Deer
Aion 2

Ezt láttátok már? Nekem még új volt.

na LVl 49es Lett Farlight!

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Chadi: riftek random nyílnak minden 2. páros órában irl idõ szerint és ebbõl következik, hogy 2 órát van nyitva 1. Ez az általános infó ami pont elég is neked.
Location: whispereld rá magadra ezt /loc, kiírja hol is vagy pontosan XYZ-be.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

ja és valaki megtudná mondani h hogyan tudom megnézni a koordinátákat hogy éppen hol vagyok?

thx elõre is
sziasztok.

Azt lehet valahonnan tudni , hogy meddig van még nyitva egy rift?
És hogy hol fog nyílni a következõ?
Van rá logika?
Az égen lévõ tölcsérbõl lehet következtetni hogy éppen hol van a rift?
Frosty01
bár van még gamecard is, magyaroktól is lehet már venni

Frosty01
bankkártyával is közvetlenül. gyors és megbízható, én így fizetek érte, nem kockáztatok

Kata
Csak PayPallal lehet fizetni?

[/cserf][/fülünyúl]

Belton
Igen 3600ft /hó körül mozog most.
+ Meg kell venni a játékot eredetibe.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Kata
Ez amúgy havidíjas vagy hogy megy?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
El is értem a 7-es szintet, köszönöm még egyszer a meghívót! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

még mindig gazdát keres az 50es assa ;]
Fehercsoki
Itt a honlapja,március 26 az elsõ szám,egyébként jól látom hogy a 12 hónapos elõfizetéshez szárnyakat is adnak?

Fehercsoki
Megjelent már?

Frosty01
valaki nem tudja hogy hol lehet only read formában hozzájutni a magazinhoz? nem akarok elõfizetni, nem érdekelnek az ajcsiba ingém tárgyak, csak a szövegre vok kíváncsi...

Frosty01
grindel mindegyik barom 😄

gurubefree
megfordultam Abyss coreban sot meg DP-be es Dredbe is jarok pedig elegnek alap a ruhazatom . en tudnak arcolni full gold gearben ha minden nap csak annyi dolgom lenne hogy ulok a gep elott . Lv.50en Lv40-Lv44 cuccban vagyok . A suranot es a nacit vettem eladott high Lv. Stigmakbol a tobbi cucc vagy questbol vagy inst. Drop-bol van es ez jol is van igy
Csak azt nem ertem ha ket majer matyi fullos szettben egymasnak esik meddig utik egymast ...........
Minap voltam roah inst.-en mellettem masik ranger full mira. setben szepen megcsuklott o is mig en meg az SM talpon maradtunk

ゾルターン

Fehercsoki
Lesz az még több is😊Olyan 12 giga.

gurubefree
nem tudom ez helyzet melyik seron van de naluk mas a helyzet. Ket fortress van Balaur kezen a tobbi elyos kezen van.

ゾルターン

Helyesen szólva egyedül Miren van Elyos kézen, de ma azt is elbukják ha a morál marad nullán, mint tegnap, viszont már ígyis akkora PvP boost van rajtuk, hogy fele annyi elyos is könnyedén megvédi majd Miren-t. Kíváncsi vagyok mi lesz 😊

quad
hello!

kaptam egy trialt a jatekhoz , megcsinaltam ncsoft master accot , es azt kertem ugyanaz legyen a loginom aionhoz is. A jelszavamat ennek ellenere nem fogadja el es nem tudok belepni , ha talalkozott valaki a problemaval es tudna tanacsot adni megkoszonnem.

wooo, nem hittem , hogy ilyen topikban foglak újra látni

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Kata
Nem volt szó róla, hogy 7 gigás a letöltendõ kliens! 😄 Még mindig csak 52%-nál tart és már elindítottam pár órája...

[/cserf][/fülünyúl]

attyspocak
Van a Balaur hajója Dredgion. Erre ha jól emlékszem 46-os szinttõl lehet menni délben 20 órakor és éjfélkor. Készer hatos partik tudnak bemenni mindkét frakcióból és egymással, illetve a balaurokkal kell megküzdeniük idõre. Ez a hajó szimetrikus elrendezésû termekbõl áll, melyekben egy-egy surkana objektum van. Minden mob leölésért és minden surkana megszerzésért (szétverés) pontot kap a tag, illetve a csapat. A végén a gyõztes sok jellemzõen 4000 feletti, a vesztes minimum 1500 AP-t kap.
Surkana lopás alatt azt értik, amikor a ki nem örítet terembe Hide-II skillel beoson egy assasin és leöli a surkanát. Ha szerencsés, nem ölik meg közben a malaurok, mert ugye azok védenék a surkanát.

SzAbbbbI
sory az amatõr kérdésért.. még lentebb volt szó valami "surkana lopásról" Valaki kifejtené nekem mitis jelent ez?

jééé. de rég láttaltak erre 😄

Frosty01
castor hírek:

asmoké asteria, roah, sulfurt is megvédtük 😊

Frosty01
nofene. üdv itt 😊

Kata
Köszönöm szépen, már valaki megkeresett, asszem hamarosan kapok is egyet. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Adj 1 e-mail cimet, és küldök.
Sok az ilyen szánalomember,én úgy vagyok vele hogy röhögök rajtuk,ha élvezik had élvezzék,majd amikor én meg a full abyssszettben 2sec alatt ledarálom õket én is táncikálni fogok a hullájuk fölött😊) Sokszor átjártam kiskarmmal elyosokhoz riften keresztül,35ösen egy 47!!!!es gladit úgy megcsaptam h max 200 hpja maradt,és percekig ott röhögött a hullámnál,és ezt 2szer megismételtem,de akkor csatlakoztak hozzájuk egy 40es archer,azt sikerült megölnöm,és még így is elég szépet sebeztem belé,és kiröhögött mert 12 szintel nagyobb létére alig tudott megölni úgy,hogy mellette ledaráltam egy másikat😄D Szánalmasak komolyan mondom de ez van,majd amikor szinten belül hozzám sem tud érni az ilyen kiscsíra mert fogalma sincsen a pvphez,azért öl kicsiket,akkor én is de jót fogok röhögniXD
Fehercsoki
Amennyiben trialt lehet upgradelni a teljes játékkal,akkor nekem is jöhetne egy,de nem sürgõs még úgysincs meg a játék.

Kata
Sziasztok
Szeretném kipróbálni a játékot, de úgy hallom, hogy a trial csak meghívásos alapon vehetõ igénybe, ezért szeretnék érdeklõdni, hogy volna-e valaki olyan kedves és küldene nekem egy ilyen meghívó bigyót?
Köszi!

[/cserf][/fülünyúl]

Nem kell, csak épp azért van ezeknek fos geajük, mert ahelyett hogy 50-es playereket ölne valahol, 30-asokat vár a rift átjáróban, és öli öket 1 ap-ért. Ha 50-es karival elmegyek coreba, ott találok egy rakat full abyss set-es, miragentes embert, olyat nem akinek szar gearje lenne, mert a szar gearesek, eltnenben kempleik a rift átjárokat...
Szimplán nem értem ez miért jo, nem is jarok mondjuk morheimben 50-es karival, mert semmi dolgom ott, és most átmennek riftelni, és 5x annyi 50-es van mint 30 körüli. Ezen a twister nevü rangeren is ottvan 2 miragent stb. és egy olyan rift kaput kempel amin max 35-os ember jöhet át. Lehet szolok pár havernak, és a délutánokat azzal töltjük, hogy mindenki leül egy 30-as rift elé, és aki átjön azt megöljük, aztán igy legalább meg hamarabb meghal a szerver, mert csak elveszik az ember kedvét az egésztöl.
gurubefree
miert torvenyszeru az hogy ha valaki Lv.50 annak fullos gearben kell viritani ??? Nekem is Sem a legjobb van .......... Olyan van amit megengedhetek magamnak.

Ma felajanlottak 12.5M-at az FC-ert 😄 nem adam ..........

ゾルターン

Keresd a Collapse of elysea klánt (remélem nem gáz ha írok róluk). nagyon jó klán, én is abban voltam amíg játszottam.