24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Morf
    Más téma: Cleric - Shield Defense stone-ok. Jobb pvp-re, mint az MR? Láttam pár top clericet ilyen cuccban. Tapasztalatok?
  • Sanca
    Hali!

Vennék Aion accot, a max amit fizetek:
    4k huf egy inactive accért, és 5k huf egy olyan accért, ami csak 10 vagy annál több nap múlva jár le.
    Ez a MAXIMUM összeg, várom az ajánlatokat pm-be, kb 4-5 napig fogom fogadni az ajánlatokat, és utána megveszem a legolcsóbbat.
    Nem érdekel, hogy mi van az accon, a legjobb lenne, ha semmi sem lenne rajta.
  • Vicodine
    Én sem értem,és a többszázezer ember sem akik abbahagyták ez miatt EU/USban az Aiont!!900k eladott pédánnyal kezdtek,most lehet játszani jobbra-balra a számokkal,de manapság nincsen több 50k playernél szerintem.Ugye kezdödöt azzal,hogy amikor elindult Aion,többórás sorbanállások voltak hetekig,aztmondta Ncwest,ez csak a kezdeti roham,majd enyhül.Igen,enyhölt,mert az elsö honapban kb 50k player azonnal ment is a francba mondván,ezek hülyék,én ide tuti nemjövök,és mennyire igazuk volt!!Akkor ott az eslö nap már látszodott hogy mennyire balfasz brigád ez az Ncwest,és ezektöl várjunk bármit is??Nagyon sok kérdöjel van,hogy mit miért csinálnak,hogy egy amugy tényleg nagyon tuti MMOt miért kell mindenáron gajjravágni,miért ellenségük saját pénztárcájuknak,és stb...Koreában az anyavállalat rendesen irányit,meg is látszik,mai napig van vagy 2milla aktiv elöfizetöje ott Aionnak,nálunk meg az már atomjonak számitana hogy a maradék pár szerver közül legalább a felén normális viszonyok legyenek.Elképzelem magam elött,ahogyan elkezdödik az Ncwestnél egy munkanap: ' Jóreggelt fönök ur,képzelje ma csak 2k player cancelezte az accot,ez tarthatatlan állapot,vmit kellene csinálni mert még marad player és akkor azokkal foglalkozni kell meg dolgozni,mit csináljuk?? v.: ' Hát gyerekek,szerintem csináljuk egy ujabb transfer kört,majd ök megoldják ezt a kérdést maguktol is..:DD Vagy nemvágom,mert kizárt dolognak tartom,hogy ottvan többtucat ember egyhelyen,és egyik sem látja át azt,hogy mekkora nyomorékoskodások mennek,és h "valamiért" leavelnek az emberek!Én kitartok mert most még jolérzem magam,annyi hogy most már a siegeket kihagyom ezek miatt,de az a baj,hogy amire letudnaám cserélni a jövöben Aiont,az a GW2 lenne egyedül illetve a B&S,de GW2öt megint csak Ncwest fogja nálunk csinálni hurrrrrrrrrrráááááááááááááá.B&St viszont nemtudom,de ha azt is elkurják,hát akkor kajak megtanulok koreaiul és ott fogok játszani:DD
  • Nuclearity
    dehogy a csoda fincsikém a transfer :D

amugymeg fingom sics mit akarnak kezdeni, midnenki minden eng serverröl perentora megy, ergo a maradék 2-3 szerver meg üres marad, ez igy miért jo nekik? vagy ha befejezik a free transfert akkor aki maradt szopik egy spatalos állagu szerveren? azt ott hagyják... szal nem értem a céljükat, nem értem ncwestet miért jo nekik ha megölik a játékot, és miért az a cél h minél több embert kergessenek el a játéktol, nem értem ncsoftot hogy a f*szban képesek egy ilyen balfasz céget megbizni a forgalmazássával, ettöl még Nexon NA is jobb waz... XD
  • Anish
    De elolvastam Vicodin, de az amit kitalálnak járhatatlan út. Hiába mondja azt 500 ely h oké , tiétek, ha a maradék, teszem azt 300 meg pont szarik erre és elmennek medálokért.

Azt azért ne felejtsük el, hogy ely oldalon se mindenkinek van über gearje. Ott is arányaiban legalább annyi "alulöltözött" van, mint asmo oldalon. Szerinted ezen elyket meghatja, ha pont egy olyan bagázs beszél nekik milyen jó is lenne ez, akik full lvl 50 pvp gearben tolják?
    Szerintem tök jogosan tennék fel a kérdést, hogy mire fel pofázol, te már mindent kiszedtél itt, persze h az az érdeked h gelkmaroson szerezz ingyen medált a többi meg le van szarva.

Az asmo oldalról meg annyit, hogy rengeteg nagy légióban hiteltelenné váltak az emberek.

Hiteltelen az, mikor egy asmo core-ban megtalálja a bosst, lfg-ben keresi az embereket, megvárja őket, majd benyögi a csatlakozott Prime winges, hogy nincs boss már meghalt. Rá pontosan fél percre megtaláltam a bosst, nah kik ölték? hát nem a prime wings. A gyerektől megkérdeztem h ez akkor most mégis mi, mire fel kilépett az lfg-s csoportból és szépen ment a prime wings csapatba.

Hiteltelen, mikor a prime wings csapat buffot kér, mert ők elyre vadásznak, majd frankón végignézik 10en, ahogy 3 ely darabokra tép, majd ezután megváltóként odamennek és lecsapják az elyket.

Hiteltelen mikor egy bizonyos asmo légió ott farmol a bizonyos ely légió mellett, egymásra még csak rá se néznek, majd ha odatéved egy nem oda való ely, vagy asmo gyanútlanul, azokat kettétépik azonnal.

Hiteltelen mikor siege kellős közepén egy komplett légiót elküldenek csalinak, hogy dögöljenek meg, félre tájékoztatva direkt őket, miközben ők a vezetők egy teljesen más várat a nagy kussban megpróbálnak befoglalni.

és ezt sajnos még lehetne fokozni a kamu koordokkal, vagy azzal hogy besírják xy várban siege a sok asmo odarohan meghalni mert 3 aly ely öli a népet aki megjelenik a teleporternél. Ugyanez persze ely oldalon is megy, kedvezve bizonyos asmo légióknak.

szóval ezeket a dolgokat inkább hagyjuk.
    Párszor benyalja az ember ezt, de egy idő után elege lesz. Általában mikor elege lesz, szépen elmegy inkább pve-re, vagy leszarja az egészet és aion quit.
    Aztán ezen dicsőséges asmo és ely urak meg vinnyoghatnak h szar az egész... Persze h szar, csak a gond az, hogy ebben ők is benne voltak gazdagon, hogy ilyenné vált.
  • Vicodine
    Most nézem már csak 2 van balaur kézen,tegnap éliások visszafoglaltak egyet még is csak..:)
  • Vicodine
    Figyi akkor nemfigyeltél,az elyk benne lennének!!Söt,ök ajánlották fel!Csak hát a mi oldalunkon az az 1-2 "NAGYÁGYU" egoja ezt nemengedheti meg,és sajnos többszáz ember nevében visszautasitották.Amugy a vicc az egészben,hogy amiota szoba jött ez az egész,nagyobb elyos legiok nem is mentek siegre(ez most is látszik,3 upper is balaur kézen),de akkora az elyos fölény,hogy még pár random elyostol sem tudtuk elvenni!:DD Szal itt már tényleg nagyon komoly méreteket öltött ez a "balance" kérdés,szerintem kizárt,hogy ezt igy "magunk közt" megleshessen oldani,bár Nc meg szarik rá,tehát tényleg csak a csoda segithet.
  • Anish
    Azért arra kíváncsi lennék ha még a boon + Exi rábóllintana h oké kapjatok meg ezt meg ezt, a sok kicsi ely légióval ezt h kommunikálnák le. Láthattunk már példátitt asmo oldalon h mennyit jelentett egyes légióknak a pvp buff... Kb mindenki harcolt roahért, kivéve azt a 150 asmot aki közben odalent befoglalta valamelyik lowfortot.
    Roah ( vagy lehet asteria volt ) fail, pvp bónusz fail, de egy asmo légió kapott x medált. Hát nem jóó?

( Ennél az esetnél leavelt Paradigmából 3 ember, mert összevesztek egy emberrel, aki lowra akart csapatot szervezni, ezen három pedig felülre ment volna. Lehet ezen a ponton kellett volna befejeznem s talán nem idegelem szét magam az idióta wolfi okosságain -.- )
  • Nuclearity
    ott sosem volt, csak mielött server transfer lett volna, ezért is lett! namár...
  • MrStokes
    egyszer... hajdanaban... :D
  • Nuclearity
    spataloson is balance volt... xD
  • Vicodine
    Az a GMesdi azért nemlenne hülyeség,mert látnák hogy mitörténik a szervereken,nem pedig megnyomnak egy gombot ami kiad egy abnormális eredményt ebböl a szempontbol.Azt hogy hogyan-miböl oldanák meg,szerintem mindenkit hidegen hagyna,de hát végülis megoldották,sehogy...Sajna igy ez a"majd a játékosok megmondják mivan" cucc sosem lesz életképes,hiszen már az elsö lépésnél elakadtunk!!Mi lenne itt késöbb atya világ...és még a koreaiakat szidják sokan,h no life életü ferdeszemü kis köcsögök,hát igen,ök legalább megtudják csinálni azt amit mi nem..
  • MauganRa
    Ugyanmár Vico, ha ingame GMeket is tartana az ncwest, akkor Ayaséék nem tudnák 100euros kötegekkel törölni a kis valagukat...

Nehéz több100 hasonló embert "vezetni" akik ugyanúgy fizetnek a játékért. Főleg hatékonyan, ahogy meg is érdemlik. Túl nolife igényes, az meg nekem+párunknak meló, edzés, kapcsolat mellett legkevésbé sem lehetséges, ameddig 24 órából áll egy nap. Viszont ha valami szervezett megmozdulás van és beindul valami, szívesen csatlakozok, de a Safiya+ Aura (+háttérből deathie és Bastor meg Eshmoon) féle: "EBRIVAN RAHS TO xy LOC NAU". " FOLLOW TEH ZERG" és hasonló mélyenszántó taktikai utasításokra nem vagyok kiváncsi.

Viszont Zarache elég jól átlátta anno a viszonyokat + még a kapcsolatai is megvannak a saját és az ely oldalon is, hogy valamit elérjen. Ami visszacsaphat, hogy az asmo oldal sokszor emlegetett jelenlegi kiskirályai nem fogják önfeledten átadni a már bemelegített helyüket. Már előre látom a raget, meg az oda-vissza oltogatást, bár ha lenne eredménye pont leszarnám. Az ilyen viszonyok engem annyira nem hatnak meg, mert L2ben is mindíg mindenkivel war volt + utáltak mint a szart mindünket.

Az egyetlen megoldás perpill a korean style EU változata, amit lentebb írtam, ameddig nem tekeregnek vissza az elkóboroltak és nem gearelődik kicsit az oldal. Csak történjen már valami, mert a No Life premadekkel való dredgelés heti pár alkalommal édes kevés a funhoz.
  • Vicodine
    Zarache amugy alkalmas lenne az ilyenre,de akkora nyomi hogy nemerölködik ilyennel inkább lefossa:D Pedig neki ideje is meg nyelvtudása is megvan ehez,meg rá halgatnának is ha egy kis idöt belefektetne és a megfelelö emberekkel elbeszélgetne,ellehetne érni változást,bár igazábol "náplázitást" bárki eltud inditani,aki tud annyira angolul,hogy akármilyen vitát megtud magyarázni érthetöen mindenki számára.Egyszerüen kikellene nyitni az emberek szemét,h ne ilyen nyomorék Auraféle bagázs vezesse az asmo sideot,mert be kell lássuk,Nc szerint balance van telemachuson,tehát esélyünk nincsen arra hogy majd ö fogja beállitani a rendet.Pedig annyi lenne a dolguk,minden szerveren napi 10-12órás(csucsidös) online GM felügyelet lenne,nézni a csetet,min megy a vita,miért panaszkodnak az emberek,megszámolni mennyi aktiv játékos van mindkét oldalon,ottlenni siegeken,hogy lássák a "vörös elyos szönyeget",és azután mondani h mekkora balance is van...Na de álmodik a nyomor...
  • Nuclearity
    válalljátok be ti, ugyis sokat vagytok, játszani is tudtok a karikkal, vezethetnétek is akár... De valami lehetne mert Spata 2 ön nem nagyon kivánok maradni xD
  • Frosty01
    nagy fail az nc részéről hogy újra engedik megtörténni spatalost, s még most is mint a szemlős ló, csak menne kelőre verik a faszukat a tökjeikre meg a köcsög nyalókáikra, és minden jó és minden szép mert van egy hülye scriptjük amire ha okot nyomnak 51-49 százalék között kidob egy random számot. és balansz van gyerekeeeek!!!!44

• MauganRa
    Aura valamivel kellemesebb, mint Ary volt (Hormonális rage-ekkel operáló napoleonkomplexusos spanyol gipsykurva - nyilván nem véletlen leaveltük Wksc-t. Kneels jó gyerek volt, de túl mélyen fennt volt már a Ary ánuszában). De megmagyarázni neki valamit, amiről ő mást gondol, esélytelen.

Deathie meg a másik. A tangra kb olyan mint a hit gyülekezete. Amit ők csinálnak az jó és ők (mint az asmo oldal választott vezetői, csak azt nem tudom ki által) majd megmondják, hogy mi kell a népnek. Nem érdekli őket mások érdeke, sem semmi egyéb, csak hogy a tangra zerg allystol pvpzzen és minden egyes elkapott solo ely fölé odaáljon hogy woof-oljon egyet. Malothar próbál az asmo oldal stratégiai vezetőjeként tündökölni, de itt akik benne vagyunk a mélyvízben az eleje óta tudjuk, hogy mekkora failer volt ő is, attól függetlenül, hogy jófej srác.

Pár perce gyorsan átfutottam az aionsourcet és már az elyk is kezdenek quittelni meg transferelgetni... Spata vol.2 inc!!4
  • Vicodine
    Jaja erröl én is pont tegnap hallottam,ha tudnék angolul annyira hogy eltudjam magyarázni Aurának, meg is mondanám neki,hogy bizony nemszabadna a saját nöies hiuságát elötérbe helyezni,hanem itt most sok ember "jolléte" a tét.Nemtudom probálta-e vki neki elmondani hogy mizu,térjen már észhez,de ha vki forditana én online elmagyaráznám neki,mert vicc az a rifke de komolyan,nem is értem miért halgatnak rá az emberek,pedig a prime wings is már régen nem az ami volt,sok töltelékkel van csak tele,és Aura meg maga a vicc...Ha ö ennyire akaratos egy kis csicska,akkor transfereljen,da én és még akik maradni akarnak telemacso asmo oldalon,nekünk kellene vmi értelmes lény aki ezeket a dolgokat intézi,de azrát le is lehetne szavazni,nem is értem hogy miért hagyta rá mindenki,ahelyett hogy transferelnének vagy abbahagynák,inkább elkellene érni hogy egy rendes szeron játszunk,ha már a nyomorék Nc nemképes rá.
  • MauganRa
    Van valami leader fórum ahol az "asmo ally" leaderei megtárgyalják az épp aktuális kérdéseket.

Nemrég éppen a Koreai siege rendszer bevezetése (kicsit módosítva) volt soron.
    A faszrágó Deathie meg Aura, meg még nem is tudom melyik legionok leaderei az allyból visszautasították ezt a fajta megoldását az elyosoknak, mert hogy asmo büszkeség. Na pont ez az amit el kéne felejteni, amikor a szerver kihal a lábuk alól. Állítólag túl arrogáns módban kínálták fel... Van pár existences akikkel sűrűbben dumálunk, és már nem egyszer fel lett hozva nekik az ötlet az utóbbi 1 hónapban, hogy azzal amit csinálnak, nem haladnak sehova. Eléjük raktunk egy teljesen tűrhető tervet, hogy hogyan kéne, hogy mindenkinek jó legyen. A szokásos ely "we are the ruleing race, if you want something, fight for it, bcs we wont give you any fort" okossággal jöttek. Az ötlet annyi volt, hogy Roah ely, asteria asmo /// 3 inner közül 1 ely/1 asmo 1 pedíg FFA (körforgásban) és divine hetente cserél gazdát. Most már végre eljutott az agyukig a tuti, és készek is a megvalósításra, de nincs belőle semmi, mert pár mondvacsinált leader többszáz asmo nevében beszél.

Jó lenne ha történne valami, mert példának okáért majdnem az egész groupom kihalt mellőlem. Nagy része relaxol, megunta, várja a csodát...
    A friendlisten levő emberek nagy többsége már be sem loggol, vagy ha igen, akkor is csak dumálni pár sort a régi arcokkal, sokan eltransfereltek, sokan rerollolnak GW2be, sima ragequit, etc, és rohadtul kár értük, mert jó emberek, ezenkívül ott voltak mindig, ha a faction-t érintő dolgokról volt szó és nagy átlaguk 24/7 pvpzett.

Előző hét óta -pont ezek miatt- már értelmét sem látom beloggolni, de még bízok a csodában.
  • Trixtan
    Eladó!

Telemaci server Asmo oldal.

Sunk lvl 54 Templar:
    http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=374082&serverID=32

Xunk lvl 55 Sorc:
    http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=307259&serverID=32

(Mindkét karakter ugyanazon az accounton van)

Részletekért pm.
  • Nuclearity
    semmi mod nicns bemenni 22 után
  • Robcuskilla
    hello, haramelbe csak szigorúan lvl 22-ig lehet bemenni...? vagy van más módis? csak mert simán adná tovább a kvesztet kint a csóka, csak épp bejutni ne mtudok, már lvl 23 vagyok...S

köszi
  • xerb
    Megnézném azokat a "vicces,szórakoztató" pve-seket =)
  • Vicodine
    Már nagyon régota nyoma nincsen a balancenak,volt 2.0 kezdetén egy rövid fellángolás asmok részéröl telemacson,de az alábbhagyott,és átvették az uralmat a pve funok,ami nemlenne baj,csak siegre eljárnának legalább,ugyanis emlékszem rá,amikor elyosok befoglalták mindkét fotressünket,még majdnem a pvesek voltak kiakadva h miért nemtudtuk megvédeni....Mi zaracsiékkal elsö sorban voltunk,onnan haldokoltuk végig az egésszet,bár én a legvégén már kereket oldottam,nem volt értelme...nemmondok sokat,5szörös tulerö volt,totál kiégés,de mivel várhato volt az elyosok támadása,ezért siege elött már ment a shoutolás hogy jöjjön mindenki,de csak a pt hirdetésekkel volt egyre jobban tele a cset...,és miután jött a kiégés,az utánna következö transferkörrel sok asmo kereket is oldott,illetve jöttek még elyk,amihez gz Ncnek,nagyon okos,nagyon szép!Bár igy is lehet azért boldogulni,de nagyon jo lenne ha lenne fortress instánk,ahova aztán a pve funok elsönek mennének be khm..
  • Nuclearity
    nem volt elég, de ha igaz amit kex mond, akkor a szerver még unbalanced lesz... ami már játszhatatlanul élvezhetetlen is lehet..
  • Frosty01
    kínos :D

rengeteg azmo moccant rá :}
  • xerb
    Tele van a lfg Sige def recruitokkal szoval nem hinnem hogy van ilyen egyesség.
  • Zarachi
    semmit se tudok errol de nemhinnem hogy meglenne mert ha nezem az infokat nyomi asmok egy resze elment es meg megy, spata elyos meg mas elyk jonnek
    atlag siegere asmok alig tudnak 200 embert osszekaparni amikor ely oldalon mar van 400+ xD szoval ha nem engedik at akkor lehetetlennek talalom azt az infot
  • Nuclearity
    kiváncsi leszek arra a 3 inner fortra me.. xD minden asmo altgardban van... xd
  • Vicodine
    Uj event van jeee:DD
  • Nuclearity
    én sem értem, hogy miért szedik ki, ez az amit nem értek, ha pve orientált vagoyk, megyek taházni, meg dp meg lannok meg uj insták non stop de minek nekem abyss cucc??? -.-
  • Vicodine
    Emlékszem amikor haverral jártunk régen riftezni,40esek voltunk mindketten,ö a rangerével én meg a gladimmal voltam.Jöttek szembe 3an,2 pizsamás(egy sorc és sm)illetve egy gladi.Szokásos,haver sleepeli sorcit,addig sm kifilézése,utánna burstot a sorcra,majd jöhet a gladi,ami 50es volt,mivel szép volt a szine ,alap hogy azt haggyuk utoljára,bár nemláttunk rá reális esélyt hogy megöljük,azért belekezdtünk az ölésébe,és nagy meglepetésünkre meg is fektettük,de érezni lehetett h alig sebeztük a gyerköcöt.Megnéztem honalpon a gyereknek MINDENE 50es abyss volt,a ruciján olyan 20encsivel stb,és mint 3ik embert egy pvp során kis 40es twinkekkel megöltük!Megnéztem ,és a gyereknek összesen volt vmi 150killje!!:DD Na ilyen emberek szedik ki az abyss geart....Ja és hozzáteszem,ehez hasonlo szitu volt még egy chanterral is,annak is a gearje 50es abyss,rommá vertük,hiába a cucc ha nemtud csinálni semmit mert annyira vak,nem is vágom hogy minek szedik ki,hajtsák inkább a miragentet az valo pve..:)=
  • Nuclearity
    a történet valóban nem kerek vico, azt csak ti tudhatjátok :) mármint az a pár klán (esetleg azok leadere) akik ott vannak a top párban. Prime Wings Royal valami Weakfos és a többi, ti bizniszeltek velük, szal kb 5 ember (márha csak a leaderek tárgyalnak) 5 ember dönti el az asmo nép sorsát, amit már az elyos horda rég eldöntött, mert nem elég hogy sokkal többen vannak, mind körbe fossa gear ügyileg is az átlag asmot aki castoros időkben mondjuk nem fordult meg sürün a fortress instákból, természetesen ott is az huzott hasznot aki ki sem dugta az orrát onnan.
    Amásik ami nagyon tetszik, mikor ilyen pve huszárok szedik kifele az abyss cuccost, multor is mutogatja 1ik ismerösöm, hogy neki már +5 ös az abyss settje, de dp meg lannok instábol kisem esik...
    (magyar példát nem szeretnék felhozni, tudom milyen mikor itt vannak... xd)

és igy végezetül :P sáska, látom alakitgatod a linkeket fent meg ilyenek, a magyar rajongoi oldalt nem akarod kivenni? 1000 éve nincsen... =/
  • xerb
    +1 pont =)
  • Vicodine
    Ebben annyit nem emlitesz meg,hogy a külföldiek is detto ilyenek!Kb az 5ik legioban vagyok az ehez hasonlo dolgok miatt,a folyamatos viszályok...most legutobb a royal legionba mentünk,ami most rövid idö után szintén 2fele huz,a mag már ki is lépett,de ez az összes eddigi legiora igaz volt ahol megfordultam(pewpew,primewings,pwnography)mind a viszálykodás miatt lett finitto,és nem a magyarok miatt.Söt,inkább magyar volt az,aki az igazságot a felszinre hozva a dolgokat probált igazságot tenni igaz zaracsi?:DD Lényeg az,hogy a külföldiek is kb ugyanolyanok igy MMO terén,lásd a balance kérdését,ugye a kapzsiság végett nemhajlandoak átengedni nekünk fortokat hogy tudjunk hol farmolni még több APt,hogy nelegyünk lemaradva,és azok az emberek,akik erröl hallani sem akarnak,nem magyarok...
  • Vicodine
    Tévedsz,tele van 50+osokkal!!Nekem azokra kellene vadásznom:)Kiskarikra nem öröm,hanem szánalom,nekem is voltak gyenge pillanataim amikor bizony megöltem egy-egy kiskarit(föleg ha csesztetett folyamatosan),de mindig a nagyobbakra vadásztam,ez most is igy lenne.Bár igazábol a 44es gladimmal lenne ott jo szorakozni,mert akkor nem kellene a városokbol kihuzgálni a nagykarikat hanem a farmolo játékosokat zuzhatnám be mint állat:)
  • MrStokes
    Meg kulonben is magyarok vagyunk, akikrol koztudott, hogy soha nem kepesek dullore jutni egymassal, legalabb is MMO-s berkeken belul, ezert is szokott annyi fele kis magyar klan lenni.
  • Sáska
    nem kotekedesnek szantam, csak emlekeztem meg a korabbi hozzaszolasra, s gondoltam belinkelem
    en szerettem twinkkel jatszani, meg jobban is, mint a fo karakteremmel, mert a fo karakterem mindig szarul volt gearelve - sose volt annyi idom/turelmem jatszani, hogy egy jo 50es setet osszeszedjek, igy a sikerelmeny inkabb az alacsonyabb szintekre szoritkozott:)
  • xerb
    Nem vágom 50-es rangerrel hol akarsz riftelni.
    Ja hogy heironba 50-esen (30-44lv zona) az nagy fun tényleg =)
    Ket hsz-el lejjebb irtad hogy lila nevüre szeretsz vadászni , akkor rossz helyen keresgélsz.
    Emlékszem riftbuf elött volt egy 50 es ranger ,arra verte hogy full 50es abyss setben hogy lefel rohangalt a 35-40-es zonaban es oneshotolta a sinemet akit epp akkor huztam, na meg masokat is gondolom . Hat ez am nagy orom lehet.
  • Vicodine
    Sajna idövel buknak ki a hiányosságok,ez van..