24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Iridescent #15419 Én asmókkal -
Zarachi #15418 lacerkkal xD -
#15417 iridöscönt tö is mősz zarachöőkkal? -
#15416 XD ahaha -
Iridescent #15415 Budapest Keleti pályaudvar 8.ker közepe, ott csak pvp van meg 200x rate... -
wwwshark #15414 sziaszto nem tudtok az aionhoz egy private servert ahol kb. 200x ratek legyenek, unom már a sok grindet -
Iridescent #15413 Elmondanád, hogy neked mi a jó kurvaanyád közöd van ahhoz, hogy más mit csinál? De most komolyan? Mintha abba szólnál bele egy étteremben, hogy a másik asztalnál az az ismeretlen, hogy mer rákot enni mikor te pacalt tömsz az arcodba! Milyen alapon ítélsz meg másokat? Attól, mert te nyomorék vagy az a te dolgod, a kutyát nem érdekli, láma vagy az is maradsz! -
Zarachi #15412 mar bocs hogy a barataimmal egyutt akarok jatszani :D nemfogok csak azert maradni valahol mert azt mondjak nekem, en szivesen maradnek telen de barataim mennek spatara igy en is megyek ;) 2 haver mar igy is elment masik serverre szoval folos maradnom -
#15411 igazából oké, ncsoft impotens, buzacsira, oké felfogtuk. inkompetens banda képtelen olvasni a feedback-ben.
nade
TI DÖNTETEK ÚGY HOGY TRASNFERELTEK!
és ez szól ennek a lacer/zaracsi/satöbbi bandának is! a ti szátok a legnagyobb a magyarok között, és most mentek a csőcselék után?? -
#15410 Variance-on olvastam hogy a transferelõ légiók közt van egy olyan is akik éppen spatalosról jöttek telére a jobb élet reményében , erre meg most cuccolnak vissza.
És még ezek után sem esik le nekik hogy a transferelgetés nem megoldás? Attol hogy pattognal eggyik szerverröl a másikra még nem lesz kevesebb ely.Telén is elfogy az asmo ,elyos megy utánnuk, nem nehéz rájönni. Akkor hova mennek? -
#15409 hogy mi volt? hiába akarja szerencsétlen malo összeszedni az asmokat, egyszerüen vicc, minden szerencsétlen transferelget... szerinted mit fogunk kezdeni ha vége a hétnek? és megkezdödik a támadás? csakmert hétvégéig volt megbeszélve ez a támadásmentesség, tegnapi létszám 70 ember, ÖSSZESEN, számoljuk hozzá azt a bő 500 elyost akik ált támadnak, gear különbséget és mindent...
és igen a szerencsétlenek eltransfereltek SPATALOSRA, szimplán azért mert az összes valamire való elyos már eltransferelt onnan, maradtak azok aki az Easy modhoz szoktak..stb bár ahogy a forumukat olvastam, azoknak az se esett le, hogy kaptak egy jelentős mennyiségű asmot (150 et biztos) és a poén az, hogy a köv héten megint kapnak durván 100 at, igy mégjobban elbaszva a telemachus asmo helyzetet, emellé hozzá teszem, hogy a spatalosi elyk már most sirnak, hogy ne engedjék az embereket (elyket) vissza transferelni, mert nem voltak loyálisak a serverhez...blablabla érdekes, hogy az nem zavarja öket, hogy nem az ő asmoi vettek be x várat most.
Szóval mindnekinek aki transferel telemachusrol asmo oldalról csak gratulálni tudok, igy tovább, ha majd nem lesz free transfer megnézem hova mentek miután a földbe vernek 1-2x... -
#15408 Mi volt tegnap este?Valaki beszámolna róla? Sajnos nem voltam online. -
#15407 sőt ez igazából mindenkinek szól aki telemachusrol transferelget asmo létére. -
#15406 annak a rakás agyhalottnak akik kitalálták h elmennek spatára telemacsóról és neagyisten azmok voltak üzenem h köszi puszi. -
#15405 kihaltunk.... -
#15404 és ma délben a másik is, este meg gondolom bukjuk mind2 öt XD (ha lesz siege) -
#15403 nah volt temple vissza foglalva... :P -
#15402 nem, azt már mondtad/tudom -
Vicodine #15401 Nemtudom,ugy egy honapja.Gondolom most jön a dolog miértje:) -
#15400 te vico te pontosan mikor is hagytál fel az assával? -
#15399 hallottam már róla :) -
#15398 noh megmentettem a helyzetet...
sok 25 asmoval magam mellett (jó ha voltunk 150 en a min 500+ as zerg ellen)
és EZT nektek elyosok :) -
Vicodine #15397 Akkor most telemakkosbol lesz az uj spatalos...nice -
#15396 jaja jól hallod. csicska banda az egész :D -
#15395 nah, ma este csak megtörténik, első szerver leszünk ahol beverik commandert? ^^
már több mint negyed hp ja lement és asmok még csak be se tudnak jutni hozzá.
amugy mit hallok, Prime Wings Spatalosra transferel? :DD -
#15394 a női megérzés tudod... :D -
#15393 Valaki nem néz reklámokat?? XD -
Iridescent #15392 Honnan tudod, hogy Emesének hívnak? -
#15391 köszönjük emese :) -
Iridescent #15390 Én tudom mi a baj!
AZ EGY FOS TÖRTSZERVER A NYOMORÉKOKNAK!
Asszem csak ennyi lehet a baj. -
Anish #15389 Mert rossz a géped. -
#15388 -
#15387 -
kazu89 #15386 Infinite szerverére mért nem lehet bejelentkezni? -
Ez igaz :) -
Sanca #15384 Egyáltalán nem ugyan az. Ha ncsofttól veszem, annyit keres az ncsoft amennyiért vettem. Ha mástól veszek 1 használt accot, amit úgysem használna már, akkor az ncsoft nem keres semmit rajta, max 1 havi dijat. -
#15383 igazábol igy is azt teszed, hiszen akitöl vetted már kifizette, és mivel te kifizeted neki ugyanaz a hatás... XD -
Sanca #15382 Tudom, de biztos van olyan aki megválna 5k alatt az accától, miért ne attól vegyem? Eleget tömtem már az ncsoft zsebét. -
#15381 Epic Fail
Ha kicsit is szét néznél neten guglin akkor talalsz majd 1-2 oldalt ahol 5100 Ft ért tudol magadnak venni Serialt GL :)
Nekem párszor bejött :) -
#15380 engem kb egyik sem érdekel, mig jol érzem magam ill mig elvagyok a haverokkal megvagyok itt, most kb ezen kivül semmi nem érdekel, viszont ha váltok csak és kizárolag gw 2, nem fogok mégegyszer havidijas gameba kezdeni, másrészt gw 2 nc west, hát igen, viszont az Arenanet is akik viszont belefognak szolni rendesen, szal ettöl nem tartok, azok a srácok nem fogják hagnyi mint az ncsoft hogy igy elmenjen a helyzet...
másrészt meg ncwesten belül is csoportok vannak kül gamekra, igy az aion részének szerintem köze nem lesz a gw 2 s részleghez, (saját gondolat/ vélemény)