Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legyszives tedd be akkor ujra (amugy, itt van a szovegablak alatt az URL beszurasa gomb.
Sry!
Anyam sirt fel eloszor amikor megszulettem
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Nagyon varom mert talan uj lenduletet ad nekem is .
Masik :
Hallottam hogy lehet csalni roll-nal . Ez igaz ??
Egy csapattal toltam vegig a Roah , Kysis , Asteria inst.-et es furcsa modon a Glad szinte mindent vitt . Ez min. 30-40 roll . En egyetlen 1 roll vittem az is Flux volt ( 10k )
Ez nem az elso eset volt.
ゾルターン
Ahogy magamhoz tértem, jönnek a konkrétabb információk is.
update.1: Az NCSoft Koreai twittere szerint az 1.9 márciusban fog megjelenni, míg a 2.0 májusban. Tazz féle blogon többször is elõkerül a 15-ös szám, amibõl többen is arra következtetnek, hogy az 1.9 várhatóan Március 15-én fog megjelenni Koreában. Március 15 ugyebár hétfõ. Nem ismerem a Koreai szerverek patchelési metódusát, de a hétfõ kicsit fura.
update.2: Az 1.9-es patch annyira meleg, hogy még nincs hozzá hivatalos patchnotes sem, csak az NCWest által is lehozott “teaser”. Patch notes elvileg pénteken lesz (forrás). Tamat jelezte, hogy nekik már megvan a patch notes és éppen fordítják, egy idõben fogják lehozni a fordítást a koreai megjelenéssel.
update.3: Bár péntekig nem várható patch notes, de a patch már fent van a teszt szervereken. Remélhetõleg az elkövetkezõ két napban bõven lesz infó a konkrétumokról egyenesen a tesztelõktõl. Az eddigi infók alapján az 1.9-ban a meglévõ contentet rakják rendbe. Elég durva XP boost, meannyi új quest a különbözõ szintekre, napi questek, hogy ne unatkozz és legyen is értelme a grindnek, dreadgion javítás, drop rate növelés, stb.-stb. Mindez abba az irányba mutat, hogy vissza akarja csábítani az NCSoft a ragequitolókat. Idõzítés egyébként – lássuk be – nagyon jó… Valódi új endgame contentet a 2.0-ban fogunk kapni."
Ezen segithetek amennyiben erre gondoltál...
Aion 2.0
név: Cronia - keressetek rá, egész jó cuccokban, olyan 13-14mill kinah-al 20k-ért, éreklõdni pm-ben.
Repatarurgyán
practitioner of the forbidden arts of death
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
De még le is vezetem egy példával ... Az értékek egyszerûsítve, az egyenlet a lényeg.
Full Miragent +1500hp mondjuk ami legyen 15% HP, 40es Abyss set -15% dmg playertõl, mondhatjuk azt, hogy +15% hp, de ha már 2en ütnek a Miragent még mindig csak +15% hp, de az Abyss már kétszer +15% hp, hisz 2 embernek is redukálja a sebzését, még több embernél még inkább felerõsödik az Abyss set.
Tisztaaaa?
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Erre a holnapi infóra kíváncsi leszek, de ez is vmi hatalmas baromság lesz attól félek, de ne nekem legyen igazam.
Acc jelszó jöhet Pm-be, ellenszolgáltatás nélkül természetesen ahogy írtad!
Vááá 1 hete láttam vmi szerencsétlen 50es sorcit, az se vette ám a kariját, 2 stigma volt csak meg, talán 67 pvp kill meg vmi full low össz AP, írom is neki a helyzetet és még meglepõdve kérdi, hogy miért mondom ezt. Nekem ennyi pénzem lenne, hogy accot vegyek, hogy megnézzek egy nagykarit, bár ez full low pénz volt, ha már karit veszek legyen táp jó pénzért 😊
NAAABOK!!!
Veni, vidi, vici
Rangernel ez ugy nez ki, hogy az autoattack bemegy, de az ijat felhuzo animaciot nem latod.
practitioner of the forbidden arts of death
Tyron /// Asmo ránxer /// Telemachus