Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sáska
ne haragudj, azt hittem elrontottad, mert mindenfele komment nelkul volt egy 3 soros link be-copyzva..
Legyszives tedd be akkor ujra (amugy, itt van a szovegablak alatt az URL beszurasa gomb.

Sry!

Te sáska,ha egy linket beteszek amin infók vannak azt netöröld már ki légyszíves!!Mivel nemtudok linket beszúrni,ezért bemásoltam,most nemtudom miért szúrta a szemedet?!
Én azt sem bánnám ha nemváltoztatnának csak az AP rendszeren,de azért megújul az egész game😊 Nemtudom mikellene még ettõl több endgamebe,hogy pvpre ösztönzik a playereket a divine pontrendszerrel,illetve a megújult AP rendszer miatt,lesz még battleground,új abyss map,mi kellene ettõl több?A game a pvprõl szól,ez minden mmo endgame tartalma,hogy élvezetesen fightoljunk egymás ellen non stop.A legnagyobb gáz az Aionban,hogy sok a síró pve player,havonta sem látogatják abysst,persze hogy szart sem ér a kitalált endgame content.Persze néha "kikapcsolódásként" kell mást is csinálni mint egymást ölni,de erre ott lesz a housing rendszer,új insták stb.Lényeg h sose unatkozzon az ember.Bár én most sem unatkozom...Egyedül az exp boostal nemértek egyet,a hírek szerint a mostanihoz képest szinte instant lvl 50(55) lesz.Nemszeretek sokat küzdeni a max lvlért,de eddig is nagyon könnyû volt,hát nemtudom mijöhet még...
Amit leírtál 0 konkrétum - mit is mondjak nem rohantam újra befizetni. A valódi új endgame - t pedig befogják igérni még párszor.

Na udvozlok mindenkit 😊 megprobalom gazdagitani az aion csapatat😊

Anyam sirt fel eloszor amikor megszulettem

Sáska
este mindenkepp kiprobalom!<#hehe>

Csak eszembe jutott, hogy anno volt ilyen legenda egy másik mmo-ban. Aztán volt aki ugrált annál a boss-nál, mert akkor trinketet dob. 😄

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Strahd_
nah ezutan a sok magyar ugralni fog 😉 most miert kellet elmondanod? 😉

Lehet vannak beépített csítek, pl. ha kattintás elõtt hármat ugrasz, akkor nagyobbat dobsz. 😄

Sáska
nem hiszem, hogy lehet csalni a roll-al, hisz azt nem paranccsal irja be az ember, hanem csak klikkel a gombra. Persze nem kizart, de en nagyon meglepodnek rajta. Szerintem csak balszerencsed volt.

Mindenre van megoldás,nincsen kizárva h valaki csal a rollal:=/ Amúgy lesznek ezek az újfajta questek,ott remélem fog majd jönni rendesen a mani,meg ha a drop rate is emelve lesz dungikba,lesz mit betörni,hogy plussz 15re húzzuk a cuccokat😊) Nagyon kiváncsi vagyok hogy a fegyvereknek a kombináklása mit is takarhat,amikor két fegyót kombinálsz,meg battleground illetve az új abyss map ami nagyon jónak tûnnek,de a legújabb ruhákra(divine abyss-itemek stb...) is kiváncsi lennék,meg arra a divine point rendszerre hgy mit merre.Na majd meglátjuk
gurubefree
Tudnam ertekelni a drop rate noveleset mert ez mindenre kihat . Ezek az arak amik vannak sokunknak megfizethetetlen . A stigmak-rol nem is beszelve .
Nagyon varom mert talan uj lenduletet ad nekem is .

Masik :

Hallottam hogy lehet csalni roll-nal . Ez igaz ??
Egy csapattal toltam vegig a Roah , Kysis , Asteria inst.-et es furcsa modon a Glad szinte mindent vitt . Ez min. 30-40 roll . En egyetlen 1 roll vittem az is Flux volt ( 10k )
Ez nem az elso eset volt.

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Jajj nemkellett volna felét sem bemásolni sry:=/
Na mindegy,ha már linkelni nemtudok,bemáolom😄D Variancés gyerek amit írt,persze ez még messze nem minden,de egy kis része,íme: "Egyelõre még próbálom magam észhez téríteni az ébredés okozta shockból, de lényeg a lényeg, elérkezett a március 3 és ezzel együtt lehullott a lepel arról, hogy mit is várhatunk a közeljövõben az Aiontól. Mint ahogy az várható volt most elsõ kanyarban egy Aion 1.9-es patchet fogunk kapni. A patch már fel is került a teszt szerverekre és többek között benne van a Tazz féle funkciók is, ezt fogja követni a 2.0 még az elsõ félévben, majd még az év vége elõtt a 3.0.

Ahogy magamhoz tértem, jönnek a konkrétabb információk is.

update.1: Az NCSoft Koreai twittere szerint az 1.9 márciusban fog megjelenni, míg a 2.0 májusban. Tazz féle blogon többször is elõkerül a 15-ös szám, amibõl többen is arra következtetnek, hogy az 1.9 várhatóan Március 15-én fog megjelenni Koreában. Március 15 ugyebár hétfõ. Nem ismerem a Koreai szerverek patchelési metódusát, de a hétfõ kicsit fura.

update.2: Az 1.9-es patch annyira meleg, hogy még nincs hozzá hivatalos patchnotes sem, csak az NCWest által is lehozott “teaser”. Patch notes elvileg pénteken lesz (forrás). Tamat jelezte, hogy nekik már megvan a patch notes és éppen fordítják, egy idõben fogják lehozni a fordítást a koreai megjelenéssel.

update.3: Bár péntekig nem várható patch notes, de a patch már fent van a teszt szervereken. Remélhetõleg az elkövetkezõ két napban bõven lesz infó a konkrétumokról egyenesen a tesztelõktõl. Az eddigi infók alapján az 1.9-ban a meglévõ contentet rakják rendbe. Elég durva XP boost, meannyi új quest a különbözõ szintekre, napi questek, hogy ne unatkozz és legyen is értelme a grindnek, dreadgion javítás, drop rate növelés, stb.-stb. Mindez abba az irányba mutat, hogy vissza akarja csábítani az NCSoft a ragequitolókat. Idõzítés egyébként – lássuk be – nagyon jó… Valódi új endgame contentet a 2.0-ban fogunk kapni."
Jah ez is egy része a dolognak,de én több videót megnéztem koreai oldalakon is meg olvasgattam kicsit,nagyon nagy tartalom-bõvítés lesz,de majd ha minden igaz péntekre lesz meg a fordítás,ezt azthiszem variancén írták
"Nemtudok linket beszúrni,de variancén nézzetek szét megéri!!"
Ezen segithetek amennyiben erre gondoltál...
Aion 2.0

Crokin
Kahrun elyos oldalon eladó lv50 cleric(+acc-on még 26gladi meg kis kereskedõ karik)
név: Cronia - keressetek rá, egész jó cuccokban, olyan 13-14mill kinah-al 20k-ért, éreklõdni pm-ben.

Repatarurgyán

Na skacok,megjött pár dolog az újdonságokról,én azthiszem Aion most lesz olyan,mint amilyennek sokan elõre várták!!Lényeg,hogy aki eddig abbahagyta az jól megszívta!Sokan mondták hogy a game grindfest.Hát ezen segítettek!Nuku endgame??Megoldva!olyan bossok lesznek hogy össze-vissza hugyozom magamat,azthiszem most tényleg kitettek magukért Ncnél,most már csak a májust kell megvárnunk,akkor jön ki koreában,nemsokkal késõbb nálunk is.Nemtudok linket beszúrni,de variancén nézzetek szét megéri!!
Asmo oldalin Fenrir,Elyios oldalon Miragent a neve a lvl 50es devanion szettnek
Frosty01
sorry, eléggé elnéztem, asmoval játszok, az elyos cuccokat nem igazán ismerem 😊

practitioner of the forbidden arts of death

Le se fosom!

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Iri nemláttam hogy írtál,nem frissítettem Murmur írása után a lapot,de látom egyre gondoltunk😊)
Miragent-Fenrir=Top PvE Abyss=Top PvP cucc. Egy 40es greater abyssszett sokkal többet ér mint egy miragent.Félre ne érts,nagyon jó cucc az pvpre is jó nagyon,csak jobb tõle az abyss nem is kicsit!
A Fenris/Miragent set a Top PvE set jelenleg a játékban, miért? Mert azon kívül, hogy fasza bónuszokat ad gecire, de nem dob a PvP attackodon, míg már a 40-es full Abyss set is 3szor jobb, mint a Fenris/Miragent! Persze itt most PvPrõl beszélünk. Gyerünk gyûjteni egy kis játéktapasztalatot és akkor nem mondunk hülyeséget.
De még le is vezetem egy példával ... Az értékek egyszerûsítve, az egyenlet a lényeg.
Full Miragent +1500hp mondjuk ami legyen 15% HP, 40es Abyss set -15% dmg playertõl, mondhatjuk azt, hogy +15% hp, de ha már 2en ütnek a Miragent még mindig csak +15% hp, de az Abyss már kétszer +15% hp, hisz 2 embernek is redukálja a sebzését, még több embernél még inkább felerõsödik az Abyss set.
Tisztaaaa?

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Nem lesz az baromsag, csak eppen bejelentik, hogy Karacsonyra kijon a 2.0, ami jovore realizalodik. 😛

Frosty01
hol pve ez neked?

Ilyen drágán nem kell PvE kari thx.

Erre a holnapi infóra kíváncsi leszek, de ez is vmi hatalmas baromság lesz attól félek, de ne nekem legyen igazam.

Holnap este jön az infó 2.0ról?
kapsz egy full miragent sint 350euroba kell? (=
Én szívesen leszek a gazdája, remélem szereti análba!!!
Acc jelszó jöhet Pm-be, ellenszolgáltatás nélkül természetesen ahogy írtad!

Vááá 1 hete láttam vmi szerencsétlen 50es sorcit, az se vette ám a kariját, 2 stigma volt csak meg, talán 67 pvp kill meg vmi full low össz AP, írom is neki a helyzetet és még meglepõdve kérdi, hogy miért mondom ezt. Nekem ennyi pénzem lenne, hogy accot vegyek, hogy megnézzek egy nagykarit, bár ez full low pénz volt, ha már karit veszek legyen táp jó pénzért 😊

NAAABOK!!!

kislány assassin / l50,eu,castor / keresi szeretõ gazdáját =D zárójel örülnék ha visszaírnátok a pmre zárójel 😄
FragStaR
Lag?

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Haxor! <#idiota>

2 kardos sinnel szetvertem a lv 42-es assat ugyhogy akkor csak 35 volt az en karim es a sracnak nemvoltak rossz cuccai viszont en nagyokat sebeztem az alt karimmal meg a normal attack is megvolt 400+ dmg critnel meg megtobb volt

Veni, vidi, vici

Hát ez még tesztelés alatt van a haver részérõl.ami tuti hogy nagy crit rate kell hozzá,meg nagy dmg,tehát csak nagyszinten jöhet szóba,de hogy mennyire..😄D Haver héten betolja 50et a gladinak és õ is aztfogja kipróbálni,majd elmondom mit tapasztalt.
Sáska
ha mar a fegyvereknel tartunk, gladiatoroknak mikor erdemes -ha egyaltalan az- dual swordre atterni?

Sáska
roviden ugy nez ki, hogy ket skillt nem kozvetlen egymas utan nyomsz el, hanem varsz egy picit, igy egy autoattack becsuszik koze anelkul, hogy annak az animacioja megtortenne, ergo nyersz egy paranyi idot.
Rangernel ez ugy nez ki, hogy az autoattack bemegy, de az ijat felhuzo animaciot nem latod.

Nem attól jobb valami,hogy többen használják.Legtöbben a látszólag egyértelmût csináljk,hááá,assassin,annak tör kell nem,adjunk nekije tört,az tuti jóóóó...Mondom ez kb ugyanaz,hogy sorcinak a legtöbben magic boostot raknak minden slotbe,pedig az egyik legrosszabb választás.Assánál ugyanez.De ha úgyérzed neked az jobb,akkor használd a daggert😊Nemakarom hogy itt vérremenõ vita legyen a dologból,csak próbáltam elmagyarázni miért jobb a két kard,segítségképpen,ami ki is lett számítva már többek álltal,és a táblázat alapján is egyértelmû.Meg hát nekem amúgy sem kellene semilyen számítás,mert a tapasztalat is ezt mutatja
attyspocak
Akkor nyilvánvalóan az említett "Nagy Assa" klántársai is tudatlanok, mert abban a klánban csak õ használ két kardot az assasinok közül. 😛.

Frosty01
ahha. és hogy lehet kihasználni? ahogy csenky fogalmazta... 😊

Auto Attack Weaving -> chainek vagy skillek között autoattackolsz egyet-egyet.

Tyron /// Asmo ránxer /// Telemachus

Frosty01
mi az az AAW? <#idiota>

A legtöbb "nagy Assa" dual swordot használ,szóval nemvéletlen akit említesz!Persze nemsokára én is közéjük tartozom majd 😉
attyspocak
Nem a haverjaimból, hanem az általam megnézet assa adatlapokból indulok ki. pl. pvp után meglesme az adatlapját annak akivel harcoltam. Ha csak a haverjaimból indulnék ki. Megjegyzem nem haverokat írtam. 😛 Hanme azt, hogy akiket én ismerek.

Szerintem assa kérdésben Azalie a mérvadó. Róla egyértelmûen lerí, hogy ért a karijához, és 2 karddal tolja. De persze elképzelhetõ, hogy a fegyver setup hatékonysága nagyban függ a kezelõ skilljétõl, és a tõrös verzióval könyebb a játék. Meg persze AAW sem mindegy mekkorákat csap, és annak fixen nulla az atk speedje, mert instant beüt 2 skill között. És ezt sem használják ki nagyon sokan.

Ez pontosan így van!kérdezd meg az Assa haverjaidat,hogy kipróbáltak-e minden variációt?!De mennyél fel a variance blogjára,ott is egyértelmûen le van vezetve hogy a dual sword a leghatékonyabb.Meg az h mennyi assa haverod van,az nemjelenti hogy az a többség,mert pl akiket én ismerek,azok mind áttértek a dualswordre.Hozzáteszem,nem véletlenül!
attyspocak
Ezért, ha a tõrt is használod main hand-ben akkor tudsz attack követ is tenni és nem melleseleg gyorsabban fogsz csapkodni, ami az egyik erõssége az assának.

attyspocak
Ja! A tények makacs dolgok. Pl. Tény, hogy az assa játékosok többsége main hand tõr, off hand kard párost használ. Eszerint õk tévednek.

Jah,pont ezt mondom,hogy 400 az bõven elég,amit buffal nézekmtehát nélküle 300.Mondom kipróbáltam a 700as crit ratét is,semmivel sem jön észrevehetõen több crit.
Most az hogy kinek mi a jó..😄 Ha valami jobb mint egy másik dologtól,akkor az mindenkinek jobb nemértem az érvedet😊 Valaki be is linkelte ide egyszer a varianceos blogról a daggeros meg a swordos számításokat,az is azt támasztja alá amit írtam és tapasztaltam. Valaki például esküszik rá,hogy sorcerernek a magic boostos kavics a legjobb,azzal kell telipakolni mindent.Itt is csak kikellene számítani tök egyszerûen hogy mi az elõnyösebb,és kiderül h sorcinak a HP magic accuracy a legjobb.Tényleg nem kötekedésképpen mondom,de kicsit számolni kell,megéri mert erõsebb karit tudsz összerakni.Assához visszatérve,biztosan számít valamennyit a játékstílus is,de azért hogy többszintel nagyobbakat is elpicsázok akik használnak akár egyetlen daggert is,az azért feltünõ.Az hogy kinek mi a szimpi az valóban nézõpont kérdése,de hogy melyik az elõnyösebb,az már ténykérdés!