Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

quad
hello spatalos ely oldalon keresnek aktiv guildet akik szivesen latnanak egy kezdot , pm , koszi 😊

Jah tudom mennyi idö, de pont ez a lényeg, kiszedte a geart, megöl mindenkit, aki nem szedi ki a geart, az nem öl meg mindenkit.
Ez a játék, meg a legtöbb mmo erröl szol, az a durva aki kiszedi a durva geart, mindenkinek van lehetösége rá, hogy sokat pvp-zen, fort instat toljon, belépjen egy durva klánba stb.
Ök sem ugy indultak, hogy durva gearjük volt, Shion pl. a 30-as elite pvp bow-al tolta elég sokáig, és ugy is durva dmg-et tolt. Még az a 30-as elite pvp bow 10-re enchantolva is többet ér, mintha lenne egy 50 körüli attack speed nelküli bow-od. De tettek azért, hogy olyan gearjük legyen amilyen. És ök se az 50-es pvp ekszert szedtek ki kapasbol, ha kiszeded 30-ast, elég gyorsan megy, és 1-2%-al lesz kevesebb pvp attackod mintha 50-es lenne.
Csak tenni kell érte, dredgiont premadet szerezni magadnak amivel nyerhetsz, fort instat tolni, na meg pvp-ni, de ez lenne a játék lényege. Fos gearben meg minden kari fos, 0% attack speedel, assa se fog megölni senkit pl.
Strahd_
Arul epp valaki Spatalos Asmo oldalon Clericet? 😊

gurubefree
tobb mint 1M ... ha nagyon szerencses az ember 25k-27k lehet csinalni egy nap ha megvan az eleg inst. hozza. ( most a Kahrun-on elerheto Elyos oldalon Roah , Asteria ; Kysis es ugye napi 3x Dredgion )

ゾルターン

gurubefree
Igazad van .. nem is a karival van a gond . Mint emlitetted meg kell tanulni hasznalni . Es nem felejsuk el a meglepetes nagyon fontos ... csak sajnos et ugyan ugy alkalmazza az ellen is . Assa > stunbol ki sem jovok es szep lassan lefaragja az 5000hp-m.

Eppen ezert gondoltam arra ( nem emlitem a rucim mert az minosithetetlen ) hogy befektetek egy Lv.49 expert bow-ba amivel nyerek +40 attack-ot bar fel kell alldozni 60 koruli crit.-et . Most 429 a crit. rate-em szerintem megasabb attack mellett ( kb. 350 ) eleg is lesz . Nem tudom mennyit fog emelni ez az atk plusz a bevit dmg-n. Majd meglatom . Aztan a kov. armor. Bizok DP dropban a kov. 3-4 hetben es szepen feloltozok. Nem fogom a a Fenrilt csinalni .. hihetetlen osszeg . En azt mondom Lv.40 Abyss szet tokeltesen eleg ( 1.3M AP ez mar idoigenyes de valahogy meglesz ) amit tudok megveszem es kiegeszitem gold droppal. Nagyon kivancsi leszek mennyivel fog noni dmg ha emelem az atk-t.

ゾルターン

attyspocak
Össze is adtad, hogy mennyi +! PVP attackot ad a full 50-es ékszer szett és a full 40-es ruha szett Simca rangerének ?
Vagy azt, hogy mennyit kellett AP-t grindelnie ehhez? 😊

Nem kötekedésképpen mondom,de tényleg próbálj meg alakítani a karidon,mert nekünk jelenleg a cleric mellett az archerekkel van a legnagyobb bajunk,mert egyszerûen ovnolnak!! A legnagyobb baj az velük, hogy hideból kijönnek, és mire az elsõ stunból feleszmélne a faszi, addigra már régen halott! Az elsõ 2 lövéssel lazán leszed 5-6k HPt,mert fix crit esély van 2 lövés erejéig, utánna meg 1 sec alatt ledarálja az összes skilljét,vagyis ledarálná mert nincsen rá szükség mivel fekszik a másik.Iszonyatosan gyors kari,és mellette ranges,debuffol mint állat,nagyon nehéz bírni vele! Mau formáról nem is beszélek már..😊
gurubefree
Azert kezdtem a Ranger-el mert GW-ben is Rangerrel jatszottam . Nem igazan a hianyossagok zavarnak hanem az hogy mig mas kasztnak vannak igen hatekony es hasznos skill v. stigma skill addig nekunk valahogy mostoha gyerek szerepe jutott . Ezt azert mondom mert igen nekunk van BF ( ez mar ott bukik hogy 15m redukalja a tavolsagot amit mar ha Gladrol volt szo siman eler ranged skillel ) vagy az FS de vannak olyan skill amik ezek hasznlatahoz hogy hatekonyak legyenek 3 perces cooldown-al vannak.
Vagy van eppen 30 perces ..... raadasul 4000 dp-s ( MP-t szedi le 25%-ra ... nagy moka amikor ott a serum meg a mana )

Valoszinu azt fogom kiprobalni en is ami a #13193 hsz-ben van .... kezdek lefaragni a crit.-bol es beteszek tobb atk stonet. Veszek uj fegyot is ezzel felaldozok 50-60 crit.-et es nyerek 35-40 atk-ot de majd at kell szamolni mert nem tudom pontosan a fegyo ertekeit.
Aztan majd kiderul mennyit szamit a Ranger eseteben az a +40 atttack. Minden esetre addig amig problagatom megtartom a masik fegyot es felvaltva hasznalom hogy lassam melyik hogy dolgozik.

Nem tudom elkepzelni hogy menne a jatek Gladal vagy Templarral 😊

ゾルターン

gurubefree ha ennyire zavarnak a ranger "hiányosságai" miért nem játszol gladival inkább?😊

Simca -nak valamiért megy a 2 mp alatt bárkinek a megölése 1.7-es attack speedel is. Még jo, hogy nem az attack speed dönti el, hogy ki kit tud megverni pvp-ben.
Érdemes probálkozni azzal, hogy geart rakunk a karakterre, valoban zöld cuccokkal betonival, és 0 attack speedel nehéz, de egy ugyanolyan gladi se öl meg senkit.
Jah és mindezt hp és magic res kövekkel, 7k hp, 1500 magic res, mennyi idö alatt ölne meg ez a ranger valakit, mondjuk full attackra gemelve? 😊
gurubefree
addig amig a dmg random nem torvenyszeru hogy a GSel kevesebb dmg-t viszel be mint egy pole-al. A masik hogy avg jobb bevitt crit dmgnel ha az atk speed jobb mivel tobb utest viszel be. Kinek mint jon be ..........

ゾルターン

gurubefree
Amugy akar sword is mehet mind a ketto kezbe ....... Azt hiszem ilyen szinten nem kerdes a vegeredmeny ha ranger nem bow-t hasznal.
Vico emlitette hogy mit akar a ranger amikor ranged skillek vannak. Ha jol tudom van a Gladnak is nem is 1.

ゾルターン

gurubefree
Lehet termeszetesen ha meg van hozza a megfelelo skill. Mig a ranger nem tud hasznalni GS addig a Glad eloszeretettel hasznal bow-t. Nekem torhoz csak alap skillek vannak rangerek nagyresze nem is hasznal a bow-n kivul mast ha van is valami off hand az csak a manastone socket miatt van [ flight time etc. ]

ゾルターン

Pontosan ez jutott az eszembe😄
Sáska
jo de ennyi erovel akkor lehet tenni a ranger kezebe ket tort, s maris kisebb az attack speed..<#gonosz1>

csak pl a dualos gladinak kevesebb az attackj pl GS szinten

Veni, vidi, vici

gurubefree
nem az volt a kerdes milyen fegyverrel hanem hogy lehet e 1.4 ala vinni. Mar emliettem elozo hsz.-ben is mas fegyo hasznlatat.
Es ahogy Vico is emliti csak fegyverfuggo az atk speed.

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Hát igen,az attacspeed nem kaszt,hanem fegyverfüggõ
masik meg dual wield amik megint kisebb attack speed szovl megvan oldva

Veni, vidi, vici

GS van a kezeben es nem pole XD

Veni, vidi, vici

gurubefree
szoktam nezegetni a karikat es lattam nem egyszer ... tedd te is talan okosabb leszel .

"viszont akkor plz magyarazd el nekem, hogy lehet az 1.3-at elérn"

Igy : ( lattam ettol jobbat is )

Lattam 1.28 is mar.

Kernem egy kicsit vegyetek vissza .

Assáknak mi a véleményük az új skillekrõl?
Frosty01
Fejezzétek már be a gyerekeskedést. Normális keretek között is lehet vitatkozni! Csak úgy látszik nem SG-n!
Haverjaim is azért nem olvassák sg-t mert itt folyton csak a picsogás megy!

practitioner of the forbidden arts of death

és még vmit, mielõtt válaszolnál: nem fikázást várok, hanem számokat, bizonyítékokat, amik alapján itt dobálózól a statokkal. Köszi 😊
bocs, ezek szerint perfekt ismered a gladikat, bár nem hiszem hogy használtál egyet is hosszabb távon (ugyanakkor ha az íjászoddal simán kikapsz egy gladitól akkor ez a beszélgetés télleg abszolút felesleges)... viszont akkor plz magyarazd el nekem, hogy lehet az 1.3-at elérni? Nálam furcsamód 1.4-nél kiakad és nem megy tovább, de lehet hogy rosszul tudom....
Ajja,itt komolyan elmentelók othonról,teljesen mint egy kisgyerek úgy próbálsz itt visszamagyarázni és menteni a menthetõt,de hiába adogatsz vissza már elbuktad,szerintem roló le!Tanyasi szóhasználat omg....na erre azért kiváncsi lennék melyik szóra gondoltad ezt de le ne írd mert részemrõl off a továbbiakban a veled való beszélgetés mert sajnos nemálltál sorba amikor osztották... Többi normális embertõl kérdezem,néztétek az új skilleket?Elég vicces dolgok lesznek úgyveszem észre,szerencsére az assa nem kap olyan atom nerfet mint azt elõre "beparáztam",viszont a sorcival meg a clericcel kapcsolatban sajnos nemtévedtem,meg a gladival sem,,hát nemegyszerû dolgokat kapnak!!A tankról már szót sem merek említeni😄D Elsõ ránézésre atomtáp skilleket kapunk,de ha hozzávesszük az új manastonokat,a crit elleni védelmet,a hp-növelést plusszoláskor illetve azt h ugye 55ig alapból szintugráskor is kapunk egy csomo HPt,így azért már nem is annyira OP skill ami annak látszik😊 Gyakorlatban majd megmutatja magát!
gurubefree
Te jossz megint a butasaggal ... nem sero hanem feleslegesen ironikus .
A masik az ( ezt inkabb kihagytam mert jottel volna megint valami valasszal ) a Glad atk speed-jet akar 1.3 ala is lehet huzni ... de mint mondtam en a temat lezartam.

Kedves Vico akinek nem inge nem veszi magara de ettol fuggetlenul te tenyleg egy tanyasi paraszt lehetsz mar a szo hasznaltodol kovetkeztetve . Megint csak magadat minositetted . Nem hiaba hanyagoljak paran ezt a helyet ... ide csak okosok jarhatnak .
Mint olvashato nem csak ezzel peldaloztam hanem a Glad altal hasznalt stigma skill-el is ami 25% PvP buff-ot ad ami folyamatos .

Koszonom az eszreveteleket ... tovabbi kimerito okoskodast.

Ahet
Ha már számolgattok itt egy korrekt (legalábbis anno az volt) képlet hozzá. Igaz a példa spec. egy 'sin kétkezes fegyverhasználatán alapul, de remélem ez nem okoz gondot. 😛

Overall Speed = (MainHandWeaponBase + OffhandWeaponBase/4) * (100% - WeaponBonus - WeaponBonus/4 - OtherEquipmentBonus - TitleBonus - TitleBonus/4)

Here's a complete example:

MainHand = Dagger with 18% bonus.
Offhand = Dagger with 14% bonus.
Glove = 7% bonus.
Title = 2% bonus.

Overall Speed = (1.2 + 1.2/4) * (100% - 18% - 18%/4 - 7% - 2% - 2%/4) = 1.5 * 68% = 1.02 = 1.0
Note here the 14% is ignored since 18% is a higher increase thus taking effect on both hands.

The gods have disconnected you ...

sztem semmi sértõ nem volt abban, amit Vicodine írt, csak leírta a tényeket... amúgy az egész asszem abból indult ki, hogy milyen lassú az íjász a 2.4-es atk speedjevel, míg a gladi az 1.4-gyel milyen húúúdejó.. (mellesleg a gladi is 2.4 ill. 2.8). Amúgy ahogy nézem a karidat, most a te neved mellett is 1.464-es atk speed áll. Akkor ezek szerint mégis csak elérhetõ ez vhogy 😊)

Ettõl függetlenül egy +6%-os kesztyû sokat segítene rajtad, de akar egy fegyoba is erdemes beruhazni, qrva sokat számít.
Na nem kell itt a sértõdés,én teljesen normálisan mondtam el a dolgot,de úgylátom a kis pihe-puha érzékeny lelked nembírja befogadni csak a pozitív kritikát.Annyi a lényeg hogy megakarod magyarázni hogy milyen szar az ijásznak,amikor egy atomimba kaszt!!Én sem akarok vitatkozni olyannal aki nemért az egészhez,de nemkellene leidiótázni azért mert elmondom a saját véleményemet öcsisajt!Senki nem bunkózott veled úgy hogy szerintem vedd vissza a normálisabb énedet,fölöslegesen vagdalózol és égeted magadatt ezzel hogy másokat lebunkózol!
gurubefree
latom hozod a formad .... nem allitottam hogy egy Rangernek annyi HP legyen mint egy Gladnak az altalam emlitett Glad is csak egy pelda volt eppen az volt az elso amit megneztem . ( ne fogasd ki az ember szavait ) a masik hogy ki hogy tudja hasznalni a karijat gyakorlat kerdese gondolom te sem ugy jottel a vilagra hogy kented a temat. A masik az hogy ha teged " 3 sec alatt szednek szét" akkor valszeg nalad is vannak hianyossagok .
En csak probalom atlatni dolgokat es nem idiotakkal vitatkozni , hanem normalis emberekkel atbeszelni a dolgokat .

Lv. 50 Lesourbe

En a temat lezartam ... veletek normalisan beszelgetni sem lehet.

Ittvannak az új skillek,bocsi hogy másolok de még mindíg nemtudok linkelni: http://www.aionsource.com/forum/aion-discussion/109228-1-9-new-skill-stigma-descriptions.html
hát igen, míg DP-ztem, a válasszal megelõztek 😊 Ahogy Vicodine mondta (és a tapasztalatom is ez), egy JÓ ranger ellen egy gladinak esélye sincs... nem hogy megütni nem tudom, a közelébe sem tudok menni... Amúgy meg ha az általad belinkelt gladi annyira "rettenetes", akkor nézz meg egy rendesen beöltöztetett karit (megjegyzem, lehet a gladi bármilyen cuccban, egy ügyes ijász akkor és ott veri el, ahol csak lehet).

De ha már a számokat hoztad fel, ha jól tudom, egy íjász alap atk speedje 2.4, a gladié 2.8. Ha én a gladival el tudom érni az 1.4-et akkor te az íjásszal miért nem?
Teljesen mindegy milyen matekot hozol fel,a lényeg h a gyakorlatba az archerek úgy szétkapnak egy gladit h meg se nyikkannak,ezt hogyan tudod kiszámolni??Persze nem mindegyik,mert egy karit használni is tudni kell,gladinak oda sem szabad érnie hozzád!Szép is lenne ha ugyanannyi hpd lenne,ugyanakkora dmged,és még ranges is vagy ugye...😄DD
gurubefree
na most ha szamolunk .... +5% gloves + expert noble fegyo ( vagy Abyss ) ha jol emlekszem +18% es tkercs meg dob ra +9% 5 percig .
Ez +32% ami a Ranger eseten a 2.4es attack speedet redukalja 1.82re.

Lassuk mas kaszt esetet .

Glad ( Lv.50 Supaa ) alapbol 1.82 kozel dupla HP es dupla attack kozel annyi critje van mint egy Rangernek. . Ha egy ilyen megkap .... es van neki PvP stigma skillje ... 2-3 pofon es vegem van .

A legtöbb gladi pedig polét használ,vagy még a great sword is menõ,de ha pl két egykezes swordot tenne be,akkor is 1.6 lenne a attack speedje,1.4 az sehogy sem jön ki.De mondjuk ahogy kiveszem a szavaidból,nehezteled h az íj az lassú??!!Ha mondjuk 2.0 alá vinnék,akkor az így is atomtáp archereket ezután hogyan lehetne megölni??Most olyan 3 sec alatt szednek szét ha õk kezdeményeznek,akkor ez lecsökkenne 2re??😄
köszi a kimerítõ választ 😊
gurubefree
mi van ha eppen nem polet hasznalsz??? Nem hiszem hogy ez Minden fegyo eseten igaz.

a gladi 1.4 hogy jött ki? Pole-val 2,8 az atk speed, és nem 1,4. Nekem perpill 19% atk speedes fegyoval + 6%-os kesztyûvel + 2% fenris fang title-vel 2.0 az atk speedem... Chanter buffel megy le 1.5-re, es 1,4 is csak extrem esetben lesz, az is csak rövid ideig...
sziasztok vennék lv 50-s karaktert Castor szerveren Elysea oldalon Pm ha van valakinek eladó elõre is kösz
gurubefree
Rendben van ez igy igazad van de mig valmivel kompenzaljak masik kaszt hatranyait pl: skill addig ez a ranger esetben hianyzik amellett a problema mellett hogy faljuk az MP.

Strahd_
nekem a ranger es az assasin mumus meg 😉 ezert nem tudok szepen szolni.

De szerintem realis hogy az Ij lassabb mint a Tor.
Gladi a nagy ketkezes fegyoival nem realis 😉 teny

gurubefree
Ez az en legnagyobb szomorusagom ... attack speed. Ranger eseteben eleg boros osszegeket kell fizetni ( AP-rol nem is beszelve ) ha komolyabb attakc speed fegyoba invesztal . Nekem elengedhetetlen es mig mas kasztoknal ez alapol jobb ( lasd assa 1.2 vagy Glad. Temp. 1.4 ) nalunk 2.4. Ez egy kicsit lehet kompenzalni gloves-al ami +5%.

Nem ertem hogy mas kaszt mint peldaul Glad. miert kap +25% PvP dmg buff-ot ami folyamatosan rajta van mig nekunk olyan skillek vannak amik hatasosak lennenek hogy 3m a cooldown . 3 perc hosszu ido PvP-ben meg 10 masodperc is . En ezeket a dolgokat tartom nagyon igazsagtalannak .

Strahd_
Cast speed valtozas pedig jol jon mindenkinek 😉 aki caster.
Attask speedet lehet novelni cuccokal de a cast speedet eddig csak "animacio csokkenteni lehetett" en orulok ennek

Ennyire talán nem látom drasztikusan a helyzetet, de van igazság abban, hogy az instant xp nem jó. Én úgy tudnám elképzelni ennek az ellensúlyozását, hogy Abyssban a questek lényegesen több AP-t és XP-t adjanak, viszont választani kelljen, hogy melyiket váltom ki. Ezáltal boldog lehetnék, mert eszem ágában sincs szintet lépni, ugyanakkor örülhetne a pve társaság is, akik életükbe nem láttak még kétezer APt összesen, és nem is akarnak. És ezt meg lehetne variálni más rewardokkal is, amik sokkal jelentõsebbek lehetnének a mostaniaknál, viszont nem kapna mindent meg a player. Ez fõleg azért is számítana sokat, mert szerintem az NCsoft nem igazán számolt utána, hogy egy 211k AP-s lv30-as fegyver mit is jelent azon a szinten. Legalább 2ezer pvp killt, ha rohadt pozitívan 100 ap-vel számolok egy embert. Nem lehetetlen, de nem is normális. És akkor még csak fegyó. Ha meg abból indultak ki, hogy azért drága, mert jó az lv40-50ig, akkor menjenek anyjukba, vegyék ki, ott az 50es is.

Hát most a legújabb fordítás a variancén a szintezésrõl szólt,komolyan mondom ugyanolyan bohócot csinálnak Aionból mint WoWból csináltak,szinte instant lvl 55 lesz a sok síró miatt.Remélem mostmár tényleg a pvpre fognak jobban koncentrálni az emberek így h szintezni alig kell!Nem azért mondom mintha én szeretném a szintezést,pvp párti vagyok nem pedig grind meg questpárti,de a fejlõdésnek is megvan a maga szerepe egy mmoban,hát remélem nemrontják el nagyon
Ha asmo vagy akkor capitol buildingben a stigmás npcnél veszed fel a questet,ha elyos akkor passz hogy hol,de tuti a stigmás embernél a fõvárosban😉
Witcher
Sziasztok!Kérdésem a következõ,a 3 plusz stigmahelyet amibe az abyss stigmákat lehet pakolni hogyan tudom kinyitni?Valami questet kell hozzá megcsinálni azt hiszem, de fogalmam sincs melyik az sehol nem találok ilyen questet.

Régebben sokat szidták Nct,hogy elhanyagolja a játékosokat és nemváltoztatnak semmin.Hát most kiderült miért.Ilyen iszonyatos mennyiségû változtatással még sosem találkoztam,ennek lehetne Aion 2 is a neve símán ami kijön 2.0ig!!Sok változás azonban nembiztos hogy jó lesz,például eddigi infók alapján az eddig OP Clericet tovább erõsítik(magic crit,casting scroll),míg az assassinok mehetnek a kukába,hiszen olyan nerfet kapnak hogy az beszarás(plusszolásnál crit resist kerül a ruhákba,illetve dmg csökkentés,levegõbeemelésbõl kilehet jönni,illetve stunból,és utánna röbid idejû resistet is kap az illetõ...??!!!,elég sok kaszt erõsödik hozzá képest,és ezen csak valami atom skill segíthet,ezért kíváncsi vagyok az új skillekre).Véleményem szerint a sorcik és a clericek,illetve chanterek fognak nagyon tápok lenni a többihez képest.Gladi az a kakukktojás,mivel ez a kaszt eddig sem dolgozott stunnal,õt az egyik nerf egyálltalán nemérinti,sõt a fegyvere ugye sokkal erõsebb lesz cserébe...??!!Bár említettem a sorcit,de mondjuk annál is ottvan hogy a levegõbeemlésbõl kilehet majd jönni,hát nemtudom...Tudom egyenlõre még csak találgatások vannak hogy milyen irányban változik a pvp,de ami tuti h a cleric az marad továbbra is OP,jóreggelt Nc!!Az új területekre nagyon kiváncsi leszek,nemaprózták el!!Itemeknél is nagyon sok változás lesz,félek hogy ennyi újdonság egyszerre betétele nagyon megváltoztatja Aiont,hát remélem jóirányba.Nagyon kellene már az a magyarnyelvû teljes fordítás,mert még a legtöbb dolog homály!
Titan
Hogy ne legyen csúnya a fórum, így belinkelem rendesen: Egy kis infó a közelgõ pach-rõl!
Illetve, ITT egy kis infó még magyarul!

Eredeti post by Vicodine