Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a játék, meg a legtöbb mmo erröl szol, az a durva aki kiszedi a durva geart, mindenkinek van lehetösége rá, hogy sokat pvp-zen, fort instat toljon, belépjen egy durva klánba stb.
Ök sem ugy indultak, hogy durva gearjük volt, Shion pl. a 30-as elite pvp bow-al tolta elég sokáig, és ugy is durva dmg-et tolt. Még az a 30-as elite pvp bow 10-re enchantolva is többet ér, mintha lenne egy 50 körüli attack speed nelküli bow-od. De tettek azért, hogy olyan gearjük legyen amilyen. És ök se az 50-es pvp ekszert szedtek ki kapasbol, ha kiszeded 30-ast, elég gyorsan megy, és 1-2%-al lesz kevesebb pvp attackod mintha 50-es lenne.
Csak tenni kell érte, dredgiont premadet szerezni magadnak amivel nyerhetsz, fort instat tolni, na meg pvp-ni, de ez lenne a játék lényege. Fos gearben meg minden kari fos, 0% attack speedel, assa se fog megölni senkit pl.
ゾルターン
Eppen ezert gondoltam arra ( nem emlitem a rucim mert az minosithetetlen ) hogy befektetek egy Lv.49 expert bow-ba amivel nyerek +40 attack-ot bar fel kell alldozni 60 koruli crit.-et . Most 429 a crit. rate-em szerintem megasabb attack mellett ( kb. 350 ) eleg is lesz . Nem tudom mennyit fog emelni ez az atk plusz a bevit dmg-n. Majd meglatom . Aztan a kov. armor. Bizok DP dropban a kov. 3-4 hetben es szepen feloltozok. Nem fogom a a Fenrilt csinalni .. hihetetlen osszeg . En azt mondom Lv.40 Abyss szet tokeltesen eleg ( 1.3M AP ez mar idoigenyes de valahogy meglesz ) amit tudok megveszem es kiegeszitem gold droppal. Nagyon kivancsi leszek mennyivel fog noni dmg ha emelem az atk-t.
ゾルターン
Vagy azt, hogy mennyit kellett AP-t grindelnie ehhez? 😊
Vagy van eppen 30 perces ..... raadasul 4000 dp-s ( MP-t szedi le 25%-ra ... nagy moka amikor ott a serum meg a mana )
Valoszinu azt fogom kiprobalni en is ami a #13193 hsz-ben van .... kezdek lefaragni a crit.-bol es beteszek tobb atk stonet. Veszek uj fegyot is ezzel felaldozok 50-60 crit.-et es nyerek 35-40 atk-ot de majd at kell szamolni mert nem tudom pontosan a fegyo ertekeit.
Aztan majd kiderul mennyit szamit a Ranger eseteben az a +40 atttack. Minden esetre addig amig problagatom megtartom a masik fegyot es felvaltva hasznalom hogy lassam melyik hogy dolgozik.
Nem tudom elkepzelni hogy menne a jatek Gladal vagy Templarral 😊
ゾルターン
Érdemes probálkozni azzal, hogy geart rakunk a karakterre, valoban zöld cuccokkal betonival, és 0 attack speedel nehéz, de egy ugyanolyan gladi se öl meg senkit.
Jah és mindezt hp és magic res kövekkel, 7k hp, 1500 magic res, mennyi idö alatt ölne meg ez a ranger valakit, mondjuk full attackra gemelve? 😊
ゾルターン
Vico emlitette hogy mit akar a ranger amikor ranged skillek vannak. Ha jol tudom van a Gladnak is nem is 1.
ゾルターン
ゾルターン
Veni, vidi, vici
Es ahogy Vico is emliti csak fegyverfuggo az atk speed.
ゾルターン
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici
Haverjaim is azért nem olvassák sg-t mert itt folyton csak a picsogás megy!
practitioner of the forbidden arts of death
A masik az ( ezt inkabb kihagytam mert jottel volna megint valami valasszal ) a Glad atk speed-jet akar 1.3 ala is lehet huzni ... de mint mondtam en a temat lezartam.
Kedves Vico akinek nem inge nem veszi magara de ettol fuggetlenul te tenyleg egy tanyasi paraszt lehetsz mar a szo hasznaltodol kovetkeztetve . Megint csak magadat minositetted . Nem hiaba hanyagoljak paran ezt a helyet ... ide csak okosok jarhatnak .
Mint olvashato nem csak ezzel peldaloztam hanem a Glad altal hasznalt stigma skill-el is ami 25% PvP buff-ot ad ami folyamatos .
Koszonom az eszreveteleket ... tovabbi kimerito okoskodast.
ゾルターン
Overall Speed = (MainHandWeaponBase + OffhandWeaponBase/4) * (100% - WeaponBonus - WeaponBonus/4 - OtherEquipmentBonus - TitleBonus - TitleBonus/4)
Here's a complete example:
MainHand = Dagger with 18% bonus.
Offhand = Dagger with 14% bonus.
Glove = 7% bonus.
Title = 2% bonus.
Overall Speed = (1.2 + 1.2/4) * (100% - 18% - 18%/4 - 7% - 2% - 2%/4) = 1.5 * 68% = 1.02 = 1.0
Note here the 14% is ignored since 18% is a higher increase thus taking effect on both hands.
The gods have disconnected you ...
Ettõl függetlenül egy +6%-os kesztyû sokat segítene rajtad, de akar egy fegyoba is erdemes beruhazni, qrva sokat számít.
En csak probalom atlatni dolgokat es nem idiotakkal vitatkozni , hanem normalis emberekkel atbeszelni a dolgokat .
Lv. 50 Lesourbe
En a temat lezartam ... veletek normalisan beszelgetni sem lehet.
ゾルターン
De ha már a számokat hoztad fel, ha jól tudom, egy íjász alap atk speedje 2.4, a gladié 2.8. Ha én a gladival el tudom érni az 1.4-et akkor te az íjásszal miért nem?
Ez +32% ami a Ranger eseten a 2.4es attack speedet redukalja 1.82re.
Lassuk mas kaszt esetet .
Glad ( Lv.50 Supaa ) alapbol 1.82 kozel dupla HP es dupla attack kozel annyi critje van mint egy Rangernek. . Ha egy ilyen megkap .... es van neki PvP stigma skillje ... 2-3 pofon es vegem van .
ゾルターン
ゾルターン
ゾルターン
De szerintem realis hogy az Ij lassabb mint a Tor.
Gladi a nagy ketkezes fegyoival nem realis 😉 teny
Nem ertem hogy mas kaszt mint peldaul Glad. miert kap +25% PvP dmg buff-ot ami folyamatosan rajta van mig nekunk olyan skillek vannak amik hatasosak lennenek hogy 3m a cooldown . 3 perc hosszu ido PvP-ben meg 10 masodperc is . En ezeket a dolgokat tartom nagyon igazsagtalannak .
ゾルターン
Attask speedet lehet novelni cuccokal de a cast speedet eddig csak "animacio csokkenteni lehetett" en orulok ennek
Illetve, ITT egy kis infó még magyarul!
Eredeti post by Vicodine