24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Pilutika
    Végre énekelhetjük hogy Aranyeső....:D:D
  • Robosztus
    Szal újrakezdtem az egészet mérgemben!!!
  • Robosztus
    A haverom megnézte a játékomat és ő is azt mondta hogy azért nem tudok transzportálni a madárral, mert van v. 4 db. befejezetlen főküldetésem.

A bibi csak az hogy azokra a helyekre ahová ezek a küldik szólnak nem tudtunk sehogyan sem eljutni transzport nélkül.

22-es csapdája, úgy néz ki.
    Lehet hogy gyalogosan valahogy el lehet jutni vissza pld. a kezdő helyszinre de tengereket is át kell szelni valahogy és ezt szer. nem lehet megoldani sehogy sem.

Vélemények???
  • Tomy Lee
    Ha meteor S. kaptál el akkor az ilyen.Nagyon is jó csak éppen ott tartok én az ilyenek mellett,hogy ranger.-t törlöm a ..csába mert tiszta szégyen lett.
  • Frosty01
    XDDDDDDDDDDDDD
  • nxs

Ilyet se kaptam még,pont kijön a HP-m :D
  • Nuclearity
    már megint inaktivak vagyunk, megjelent egy új Video 3.0 ról, eléggé érdekes, bár nekem ez már annyira nemtetszik, hogy nektek mennyire tetszik döntsétek el :)
    IDE kattintva nézhetitek meg!
  • Robosztus
    Ok. Megcsinálom a küldiket, aztán meglátjuk hogy enged -e transportálni.
    Sajnos az angolom nem valami híre ezért sokszor feladja a leckét hogy mit is kell tennem a küldetések alatt.

Azért köszi szépen a segítséget!
  • Nuclearity
    elég jó quest helper van benne, katt a kék írásra, ott ált ami olyan be tudod locatelni illetve ilyesmik, azok kidobják, hogy bk hova is kell menned, onnan pedig elboldogulsz gondolom, de ide nincsnenek még addonok nagyon mint wowba, szóval itt játszani is kell :)
  • atila4
    Sziasztok!
    Most kezdtem az aion-t és az lenne a kérdésem, hogy questhelpert valahogyan lehet bele varázsolni?
  • RoboKutya78
    csak összerakjuk itt a képet a kollégának:)
  • Tomy Lee
    Ja,hogy kezdőt nem hagytad még el?22-es szinten még ott?Mert ha még ott vagy akkor campaign küldiket csináld végig..
  • RoboKutya78
    Sajna már nem tudom melyik quest volt az, de valami nagyon alsó szintű lehetett. Fejezd be az össze 10-15 alatt lévőket nekem egy idő után átengedett.Hopi a kasztosodó lvl 10 est megcsináltad?
  • Tomy Lee
    Vegyél tele scrollt vagy v.milyen item-et és próbálj onnan majd teleportálni esetleg lépd meg lvl25-t és go abyss más ötletem nincs de nem is hallottam ilyen bug-rol még..
  • Robosztus
    Nem jelzi ki az úti célokat abszolút.
    Csak a jelenlegi helyzetemet mutatja.
  • Tomy Lee
    Madár a transport mellette a teleporter ami visz át másik map-ra.Mi nem megy ebben?
  • Robosztus
    Segítsen már valaki : Most 22-szinten vagyok az AION-ban és nem tudok transportálni sehová. Ez mitől van? A madárral tudok utazni azzal nincs gond, de így néhány helyszínt nem tudok elérni.

Az ötleteket nagyon megköszönném.
  • Frosty01

új kapitányunk van telén végre van vmi szervezettségünk. kár hogy az utolsó utáni pillanatban kapcsoltak a "nagyobbak"
    de hála ennek bevettünk tegnap két várat is, és több mint 20 percig tartottuk nyerkfiret ^^

rush scoutz >.<
  • xerb
    Az nem sorci szoknya :)
    A fõvárosban npc-nél lehet venni direkt temodellezésra ruhákat (telapo, nepviseletek,etc)
    Ennél az npcnél lehet venni egy többrészes ruhát is, ennek a szoknya részét használják az általad említett gladik is pl.
    De az nem cloth vagy plate hanem direkt remodellre szánt cucc.
  • Frosty01
    van egy unisex remodel cucc ami ilyen pink terry black szerkó, azt rá lehet húzni minden szarra
  • Nuclearity
    akkor ezt is modosították? csak mert mikor án anno remodelleztem (rég volt már) akkor még platera is ráhuzhattad a clothot, azért van minden második gladi kb sorci szoknyában... :)
  • xerb
    "tehát cloth hordásával
    platera nem tudsz, ellenben plateval
    mindenre remodellezhetsz, tiszta?"

Bocs de ez nem ìgy van.
    Platet plateval, clothot clothal, chaint chainnal , leathert leatherrel tudsz remodellezni csak.
  • Nuclearity
    igen az, és ah ból vagy bármi ami megtetszik
  • RoboKutya78
    ez a csóka ott van ahol a fegyvereket tudom egyesíteni?
    a másik honnan tudok a legegyszerűbben skineket szerválni? van e valami lehetőség hogy rájuk keressek a drop listában?
    köszi a választ
  • Nuclearity
    lvl 30 nak kell lenned, asmo oldalon pandában van egy csóka, odaviszed az armort aminek a tulajdonságai kellene, és aminek a skinje, és értelem szerüen berakod a jó kockába ahova kell és amelyiket. a lényeg h ha clothot használsz (lásd sorc v sm) akkor csak clothra remodellezhetsz, tehát cloth hordásával platera nem tudsz, ellenben plateval mindenre remodellezhetsz, tiszta?
  • RoboKutya78
    srácok egy kérdés
    mi a módja annak hogyan lehet ruhát fegyvert skinelni?
  • Zarachi
    talan nem most kelett volna csak felebredni es siegre jarni ;) mi jartunk tonn mint 1 evig es mindig kevesen voltunk mostmar a sirok is beszalhatnak :)
  • Nuclearity
  • Trixtan
    Eladó!

http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=307259&serverID=32

http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=374082&serverID=32

Egyazon accounton mindkét kari.
    Ár: 35k ft.
    Részletek pm-ben
  • Aaron1212
    Még valami, nyelvet hol lehet átállítani?
    ÉS létezik magyar feliratos aion ?
  • Aaron1212
    Serial number-t honnan lehet szerezni?
    VAgy csak pénzért lehet?
  • Zarachi
    en biztos hogy nem polirotztam csak mostmar miutan baztak siegre jarni az emberek akkor most csak azert se megyek mert ugyis csak sirnak es ott voltak siegen nem csak artit foglaltak mellesleg meg 0 a legiok szama akik hasznaltak artit mostanaban
  • Nuclearity
    jaja polirozzátok is, de az utobbi 2 honapban aura és a prime wings nem csinált mást csak nehezitette azok sorsát akik megjelentek siegelni, (lásd csakazért is foglaljunk artit aztán szarjuk le és a többi).
  • Zarachi
    a legtobb ember aki sirt az mar reg trasferelt helyettuk jottek ujak akik ugyan ugy semmit nemcsinaltak, masik meg lehet aura akar hogy is savazni de nemcsinalt semmi rosszat es a legiojat legalabb elrangatta siegre is ok is benne voltak abban a 200-250 emberben a tobbi asmo meg csak a palmat polirozta
  • Nuclearity
    azt ne felejtsük el ha fellépnél a játékba, és szétnéznél az ilyen emberek akik sírtak elmentek aurátokkal spatára... :)
  • Iridescent
    De basszájba! :D
    Ha megnézed azt az időintervallumot amióta van ingyen transfer látod, hogy ez megy, nagyobb tömegek elmennek, mert hátha jobb lesz máshol, lesz játékélmény és találnak is. Elég unalmas, hogy nézem LFG-t és nincs party sehova, mert nincs ember aki menne, ebből nem kérek.
    Spata szar lesz lehet? Akkor ugyanott vagyok ahol indultam, de én legalább megpróbáltam vmit tenni azért, hogy jól érezzem magam, nemcsak prédikálok és enke az egész szarnak csak akkor lesz vége ha a láma NCWest felhagy az ingyen transferrel...
  • Frosty01
    az a közöm van hogy veletek játszok együtt basszájba' :D
  • Zarachi
    a servert azok teszik tonkre akik nemjartak siegre csak vertek a nyalukat lfg-ben es mar mondtam miert megyek en is :)
  • Nuclearity
    ez szép és jó, de ugye tudod h masta után mennek oda is és ott is megjetpackolják a seggetek?

továbbá megmagyarázni mindig mindent meglehet, most ujraélesztitek spatát, tönktre teszitek telemachust, amivel kb semmi gond, mivel a spata asmok az elmult időben rerolloltak, abba hagyták igy hiány van, igy 1 szeron mindig is hiány lesz... ergo 1 szeron minimum (az eng ekből) ely uralom lesz, a poén az, hogy az elyk a castor arcoskodás miatt jöttek kb, hogy pvp meg anyámkinja (mégha csalnak is) és most h már nincs még mindig itt kempel az összes -.- XD
  • Zarachi
    annyit azert meg hozzafuznek ehhez hogy necsodalkozzanak az asmok amikor minden siegre csak 200-250 ember volt hajlando eljonni utana meg pofaztak lfg-be hogy ezt azert jobban is csainlhattuk volna, es ez azert fura mert az asmok nagyresze elvarja hogy majd 200-250 vs 600-ba majd mindig odamennek vedekezni. masik meg telemacson mar olyan mennyisegben elszaporodtak a jetkpack seggu elyosok es igy meg a kiskek sincsenek biztonsagban