Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi
Frosty01
spatalos, castor, itt sok van, a többirõl nem igen hallani

practitioner of the forbidden arts of death

Fehercsoki
Ezt mondtam énis,a gladi az gladi marad,csak pajzsot vesz fel,de gyakorlatilag nem változik semmit.Ugyanez chanternél.

Halló mindenki.
Egy kérdésem lenne. Melyik szerveren van sok aktív magyar játékos?
Most fogok elkezdeni nyomulni és olyan helyre szertnék menni ahol van sok aktív magyar.
Kösz
Azért nem. Gladi nem tartja olyan jól az aggrot, chanter meg inkább buffer, mint healer.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Fehercsoki
De gyakorlatilag mindkettõ ugyanaz marad mint ami elõtte volt,csak pl gladi felkap 1 pajzsot,chanter meg gyakorlatilag csak elkezd healelni.

Tud gladi is tankolni, meg Chanter is healelni, csak nem olyan jól.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Fehercsoki
Egyébként csak 1 healer és tank kaszt van a játékban(cleric és templar),az összes többi dps?

köszi szépen!
Van valakinek eladó 50 karija ? Akinek van az írjon 😊

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

Fehercsoki
Akkor törtön tolod<#boxer>De legalább akkor ne írnád ide be hogy mit sikerült buggal megcsinálni törtön.

Kétszer vittem végig az ascension küldit, ezért 2 óra alatt 5 szintet fejlödtem 10-rõl 15-re <#vigyor2>

AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll

A sárga (campaign) questeket érdemes megcsinálni, késõbb kellhetnek. A kékeknél már igazából tökmindegy, de ott is van néhány, amiket jól jutalmaznak.

Üdv!
Lehet hülye kérdés (most kezdtem a játékot), de az lenne a kérdésem, hogy a questeket kötelezõ negcsinálni? Vagy ha csak xpzni van kedvem akkor elég ha ütöm a mobokat?

Az, amelyiket a legjobban tudod használni. A teplar valóban életben marad, de kérdõjeles a dps-e. A ranger nagyon meg tud szórni bárkit, de ha targeteli 2-3 ember, idõben hátrébb kell menni. Assa megint csak olyan, hogy leszed 1 karit, de gyorsan vissza kell húzni. Gladi meg hiába a páncél, ha az ellen között kell mászkálni. Az a legjobb, amelyikkel szeretsz játszani. 😊

Sáska
templar

Fehercsoki
Szerinted van ilyen?😮

vki mondja már meg melyik a legjobb kaszt a pvp-re vagy ha csapatba megyünk akkor melyik a legjob kaszt h életbe maradjak és kiüssek mindekit 😊
Hali!

Akit erdekel kinah kahrun serveren asmo oldalon dobjon uzit. (legalabb 10m)

De akar gold weaponok, leather/cloth armor settek legyartasat is vallalom. Tovabba CC godstone-ok, boiling balaur blood stainek is eladok.

WTS Kahrun kinah asmo oldalon

Casseus
Tárgytalan találtam egyet 😛

ha te azt tudnád...^^

Casseus
Asmo oldalon vannak olyanok akik igényt tartanának egy magyar légióra?
Mai napon jöttem vissza játszani de szomoruan látom hogy a sok magyar ismerõs elkopott 😛

ha te azt tudnád...^^

Fehercsoki
Pontosan,Ascension questet ha megcsináltad daevává avatnak a végén,és akkor lesz szárnyad,amit egyes területeken tudsz csak használni,leginkább abyssban(lvl25+) veszed majd hasznát.

Hogyan tudok szárnyat szerezni?
Annyit tudok hogy lvl 10 felett.

AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll

Tulajdonképpen van ott egy karim, de az csak lv11, a Castoros Zsu nem az én karim. Morci is voltam, amikor nem engedte lekreálni azt a nevet... 😞

quad
spatalos ely oldalon nem jatszik senki?

legiot keresnek... 😄

Fehercsoki
Már rájöttem hogy igen de ahogy látom max lvl 7 vagy 3 órát lehet játszani:S

Fehercsoki
Aion trialt a teljes játékkal lehet updatelni vagy új karakter/accountot kell készíteni?

Frosty01
te nem játszol véletlenül castoron is? csak ott asmo színekben? (:

practitioner of the forbidden arts of death

Tegnap Spataloson nagy-nagy móka volt Miren-nél! De Siel fortoknál is szép kis pvp alakult ki elõtte. Egészen jónak látszódik az asmo munka most, az elyos katasztrófa volt az elsõ fél órában... Lényeg a lényeg, attól függetlenül, hogy Miren maradt elyosnál, szerintem ez azért említésre méltó 45 perc volt, és hiányolom innen is, meg variance blogról is a véleményeket. :p
Remélem legközelebb jobban egyeztet a Balaurokkal az asmo sereg, és végre beütnek mégegy felsõ fortot! 😊

Nekem se jó ez a hét, rakhatták volna jövõhétre.

Sáska
Aki meg esetleg nem latta volna, kis ingame elozetes az 1.9/2.0-bol:

Jah, dettó.. Megint belenyúltak a tutiba, Belga lemezbemutatóra hogy lehet dupla xp-t szervezni?... -.-

Strahd_
fenebe 😊 pont most nem jo nekem tehetek volna kesobbre 😛

Ezen a héten dupla xp hétvége újra !

linki

Köszönöm a válaszokat, keresni fogok egy Angyalt 😊

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

Strahd_
Sage Wisdom nevu stigmat keresek ha valakinek van elado esetleg Spatalos Asmo oldalon 😊

Strahd_
Akkor ezek alapjan marad a Halal Angyalai es a Galamb Off (alt legio?)

attyspocak
Telemachus. 😊

attyspocak
Tenebrae aktív magja átköltözött Telemchtus szerverre.

lesz...

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Sáska
meg annyit ehhez, hogy a "Galamb OFF" az leginkabb alt karaktereknek van, ha jol tudom.
H.A.-ba mostanaban jott nehany lvl20 alatti jatekos, s vannak lvl30-40 kozott is "viszonylag" szep szamban.

Strahd_
Vannak.
Galab OFF - kicsi uj legio,
Nagyobbak: Halal Angyalai, Tenebrae most igy hirtelen ezeket tudom
Vigil mar nem tudom mennyire aktiv.

Sziasztok!

Spatalos szerver Asmo oldalt van aktiv magyar légió?

Elõre is köszi!

Ash

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

Trixtan
Karitranszferrõl esetleg valami hír?

Na ezen még nem gondolkoztam! 😄 Sebaj, a ranger még így is imba volt. 😄

Sáska
ha bestunnolnak, mikor rajtam van az arrow flurry, akkor azonnal nyomom a jobbklikk--> remove buff-ot😊

Direkt nem mondtam, az nagyon random cucc. Múltkor hülye voltam, és elnyomtam sulfurban. Na a sok kis tróger genyó Drakie meg rámszaladt és stunban álltam 30 secig... Ami nem gáz 6 embernél, de trióztunk és én voltam az offtank. 😄D
Siege-en persze nagyonjó, meg az általad említett szituban is.

Sáska
plusz az arrow flurry ami +40% attack speedet ad - igaz, csak kb 20 secig, s a stun miatt csak akkor erdemes hasznalni, ha nem vagy focusban, de akkor is nagyon jo kis cucc.
En duelben chanter /cleric ellen hasznalom, amikor mar keves hp-juk van, s healelni probaljak magukat. Ez altalaban felrakja az i-re a pontot :-)

<#eljen>
Gurube azért azon elgondolkozhatnál, hogy én rangeremnek 2.04 az atk speedje, daevanion íjjal, kék kesztyûvel (5%). +11% jöhet még egy jobb fegyóból, és +2% (vagy 3?) egy jobb kesztyûbõl. Ott van még a tekercs (9%) és a mau form, és a chanter buff. Gyakorlatilag ha akarom, akár 5-10 percen keresztül tartani tudom az 1.2-es atk spd capet. Ha rendes akció van, tovább is, mert visszatölt a DP. A ranger rohadtul imba..