Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
practitioner of the forbidden arts of death
Egy kérdésem lenne. Melyik szerveren van sok aktív magyar játékos?
Most fogok elkezdeni nyomulni és olyan helyre szertnék menni ahol van sok aktív magyar.
Kösz
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://cityofheroesmro.phpnet.us/
AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll
Lehet hülye kérdés (most kezdtem a játékot), de az lenne a kérdésem, hogy a questeket kötelezõ negcsinálni? Vagy ha csak xpzni van kedvem akkor elég ha ütöm a mobokat?
Akit erdekel kinah kahrun serveren asmo oldalon dobjon uzit. (legalabb 10m)
De akar gold weaponok, leather/cloth armor settek legyartasat is vallalom. Tovabba CC godstone-ok, boiling balaur blood stainek is eladok.
WTS Kahrun kinah asmo oldalon
Mai napon jöttem vissza játszani de szomoruan látom hogy a sok magyar ismerõs elkopott 😛
ha te azt tudnád...^^
Annyit tudok hogy lvl 10 felett.
AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll
practitioner of the forbidden arts of death
Remélem legközelebb jobban egyeztet a Balaurokkal az asmo sereg, és végre beütnek mégegy felsõ fortot! 😊
http://cityofheroesmro.phpnet.us/
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
H.A.-ba mostanaban jott nehany lvl20 alatti jatekos, s vannak lvl30-40 kozott is "viszonylag" szep szamban.
Galab OFF - kicsi uj legio,
Nagyobbak: Halal Angyalai, Tenebrae most igy hirtelen ezeket tudom
Vigil mar nem tudom mennyire aktiv.
Spatalos szerver Asmo oldalt van aktiv magyar légió?
Elõre is köszi!
Ash
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
Siege-en persze nagyonjó, meg az általad említett szituban is.
En duelben chanter /cleric ellen hasznalom, amikor mar keves hp-juk van, s healelni probaljak magukat. Ez altalaban felrakja az i-re a pontot :-)