Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pyotr
Csajokon is ennyit tapogatsz?<#szomoru1>

&#9608;&#9608;

Fehercsoki
Az megvan,köszi a linket.

offgamers.com-on 30 usd a 60 nap, de szerintem sok más helyen is ekörül van. Paypal és dombornyomott kártya ajánlott.

Fehercsoki
Nem vicces,az a pár ezer forint simán van 1 hónapnyi játék...

Strahd_
😊

Fehercsoki
Hmm?

Jockey
bazki ennyit pöcsölni egy játékmegvéttelel ráadásúl úgy, hogy 200 helyen megvásárolható, hihetetlen..
összeadás-kivonás->pénztárcanézés és vedd meg vagy várd meg a 2012-es kiegészítõt hátha az jobb lesz..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Fehercsoki
Gamecards.hu-n annyi a GC?Egyébként a dobozos játékot szeretném megvenni,az is ugyanannyi mint egy sima cd kulcs.Ha olcsóbb lenne akkor talán csak kulcsot vennék de lehet akkor is dobozosat.

Ncsoft: 50 eur (12.600 huf), offgamers-gamersloot-gmkeeper (csak kulcs): 44-46 usd (8.100-8.400 huf). A maradék 4e forintból pedig teljesen egyedi dobozt tudnál magadnak gyártani. <#nyes> 60 napos GC neten 30 usd (2.800 huf/hó), ez nem vészes.

Frosty01
pedig nagyon pömpedli ez a fémdoboz itt a polcon, jó mondjuk van összevissza kb 3 dobozos játékom, de attól még na. <#vigyor3>

practitioner of the forbidden arts of death

Fehercsoki
Igen tudom,találtam még olcsó helyet,kicsit drágább mint ez de nem olyan sokkal.

Strahd_
van eselyed meg a kornyezo orszagokbol beszerezni olcsobban
magam reszerol en elmennek a satrunba es megvennem ka most meg akarnam venni .) de inkabb neten megvettem mert lusta vagyok es ugy is csak a gond van a doboz hova pakolasabol...

Fehercsoki
Nem hiszem hogy megvárom,vártam eleget.

Strahd_
Akkor jo varakozast.

Fehercsoki
Gondolom csak lesz valamikor!Egyébként õk szinte mindent ennyiért árulnak...Persze van pár játék ami nagyon neves azt olyan 25 font körül.

Strahd_
mondjuk hogy out of stock 😊 mindegy hogy 1 fontert vagy 20000 ert adja mivel nincs

Strahd_
erdekes hogy ennyi. 9 font 1 havi elofizetes. az alap jatek ncsoftol ha veszed 34 korul van. Es ok 19 ert aruljak... nem hasznalt jatek?

Fehercsoki
Igen láttam,GCt majd tõled veszem szerintem,viszont játékból dobozos verziót szeretnék(szeretem a dobozokat,meg ha már megvettem legyen róla valami nyom nem csak egy cd kulcs)

Fehercsoki
5800 Ft körül,de nincs raktáron.

Strahd_
😊 micsoda lehetoseg 3000 kinahal a ranger 😛

Long_Gun
Digitális verzió eladó, spatalos asmo-n 49-es ranger, rank 3,(tán 1k ap hiányzik a 2-höz ha jól emléxem) kb 3k zsé,
tailor master, alkímia, cooking, handicraft 300-on.
8k huf, privi ha érdekel.

az a verzió nálam is kifogyott sajna ! XD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Én 4k-ért adom dobozzal, csak épp nincs raktáron. 😊

nálam a játék (doboz nélkül) 9000ft a 2 hónapos gc meg 6600ft ha érdekel pm

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Frosty01
hagyjátok már, a várakozást is lehet élvezni, olvasgat, forumozgat, ízlelgeti mint egy jó bort 😊
aztán ha elkezd játszani akk jó ha nem akk meg ez van. amig nem okoskodik ki nem szarja le h nem vette meg?

MeoH
<#eljen>

fuck mmo's..i.,

Sáska
<#eljen>

Sztem Ncsoft store biztos tele van, és kétlem, hogy olcsobban megkapnad barhol is mintha alapbol ncsofttol venned, de ha kell doboz sztem a cdgalaxisban meg a többi helyen is megtudod venni ahogy nézem. De persze 11k, viszont adj már linket olyan oldalra, ahol 5-6k ért majd meglehet venni, ha nem lesz kifogyva a raktár. Mert elvileg akkor ncsoft oldalon meg cdgalaxisban a 11k az a duplája a valós árnak.

Nem baj ha kérdezel, de olyat kérdezz aminek van értelme, de végig olyan dolgokat kérdezel, és olyan dolgokba kötsz bele, amiröl saját tapasztalatod nincs, és igy értelmét veszti az olyan kérdés, hogy akarnak e talentot, hogy ne legyenek egyoldaluak a kasztok.
Honnan tudod hogy egyoldaluak? Gondolom valaki mondta egy forumon, és pont azért kérdezgetsz a szintezésröl is, hogy meddig tart meg elfogynak e a küldit és érdemes e 1.9 elött játszani, mert valaki ezt is mondta forumon, vedd meg a játékot ha érdekel és játsz vele, aztán ha valamit nem értesz kérdezz.
De ennek a majd megveszem, ha ingyen adjak, addig meg találgatok, és theorycraftolok, hogy mi kéne a játékba, hogy jobb legyen dolognak nem látom értelmét.

Amugy sose fogom megérteni, ha valakinek tetszik egy játék, és érdekli, akkor miért halogatja honapokig a játék megvételét. És az szar kifogás, hogy 11k drága érte, havonta közel 4k-ba fog kerülni az elöfizetés is. Az is drága akkor.
Fehercsoki
1.A megvételt azért halogatom mivel egyszerûen nincs raktáron sehol,ahol van ott pedig nem fogok ugyanazért dupla árat fizetni.
2.Kérdezek igen,és ez baj?Senki sem tud alapból mindent,jó az lehet hogy magamtól kéne kiismernem a játékot.
3.A stigma jó.

Még nem is játszol a játékkal, minek akarsz más dolgokat bele?
Már 1 honapja ha nem több, folyton kérdezgetsz a játékrol, ha épp nem kérdezel akkor meg a véleményedet irod le dolgokrol, meg hogy miket hallottál, közben még nem is játszottál vele? Mi lenne ha végre megvennéd és játszanál is?
Amugy szerintem várd meg 1.9-et, mert lesz sok uj dolog, aztán ha kijön inkább várj 2.0-ig mert mégtöbb uj dolog lesz, de akkor már várd meg 3.0-t is a megvétellel, mert akkor aztán pláne több dolog lesz bent, addig meg theorycraftolgass itt nekünk, még találgasd miket kéne beletenni még a játékba, hogy jobb legyen, igaz még nem is játszottál vele de sebaj.

Btw,itt nem talent van hanem stigmak, és 2.0 után még többet pakolhatsz, talentfaktol pedig még 1 játék se lett többoldalu, mivel mindig megvan az a build ami jo és amit mindenki használ.

Sry, hogy ragelek, de minden 2. postban irsz valamit a játékrol, hogy ez milyen az milyen, mi kéne mi nem kéne, stb. miközben sose játszottál vele, csak halogatod a megvételt meg vársz a pillanatra amikor érdemes megvenned.
Fehercsoki
Egyébként van még olyan hogy várni kell ahhoz hogy játszani tudjak egy szerveren?Van nagyon teli szerver?

Fehercsoki
Terveznek valami talentszerûséget,amitõl nem lenne minden kaszt olyan egyoldalú?

Fehercsoki
Ja igen,van még 1 5. ami különbözõ asmoknak és elyosoknak.Az a lava meg tempest szerintem.

Szerintem több petje van (fire, water, earth, wind, tempest, lava?).

Amúgy meg lehet máshonnan is nézni az 1.9 könnyítéseit. Lehet, hogy le fog menni dolgoknak az ára, és így most még lehet pénzt csinálni valamibõl, amibõl akkor már nem. Meg aztán ha csak akkor kezded el, akkor Te nem fogod érezni a könnyítéseket, csak akik altot kezdenek. Egyébként kétlem, hogy hatalmas súlyokat vennének le az emberek válláról lv1-49 között, mivel most sem valami hardcore a fejlõdés.

Az egyetlen dolog, ami miatt talán megéri kivárni, hogy valszeg több lesz akkor kicsit a kiskari, így könyebben találsz partyt. De ez szerintem halovány érv. 😊

Fehercsoki
Spiritmasternek lehet petje,4 féle(illetve minden típusú petnek 4 féle változata van szinttõl függ,de ezek csak nagyobbak meg kicsit máshogy néznek ki)

Vannak pet-ek a játékban?

AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll

Fehercsoki
Értem köszi.Egyébként én arra a farmolásra gondoltam ami lvl 50hez kell,úgy hallottam egy bizonyos szint után fogynak a questek.

Frosty01
addig is játszhatsz.

na meg most se kell annyit farmolni, mire elérsz arra a szintre ahol ez a legtöbbet számít majd, a fenris setnél, addigra talán megjelenik az 1.9.

meg még elég messze van ám. teszt szervereken próbálgatják egyenlõre, és mire eljut hozzánk... addigra bõven felhúzhatsz egy karit, és kitapasztalhatod.

Fehercsoki
Rövid válasz,de miért nem?Azt hallottam könnyebb lesz a szintezés,illetve sok új quest lesz,így nem kell annyit farmolni.

Frosty01
nem

Fehercsoki
Még nem kezdtem el aionozni,szerintetek megéri várni az 1.9 patchre?A sok quest és könnyített fejlõdés miatt?

Fehercsoki
Nem mentem rá,de szerintem valami netes játék aminél pontokat kap ha az õ linkjére rámegy valaki...

Tök jó, hogy lemaradtam róla, de azért a többi comment itt maradt :p Mi volt az?

attyspocak
Elmeséled, hogy ez mire is jó?
Már persze ha elmultál hat éves és nem aput kérted meg, hogy linkelje be ezt a baromságot. 😛

Fehercsoki
És gondolod hogy miután megnéztük mire mutat a link rákattintunk?

Frosty01
hahahaha 😄

"itt megtaláltok mindent" dejó is lenne

Fehercsoki
Értem köszi.

attyspocak
Viszont ha partiban van még egy chanter, akkor a kettõnek négy mantrája lehet együtt fent.

3

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

Fehercsoki
Chantereknek egyébként hány mantra lehet egyszerre fennt?