Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lentebb írtam, hogy én honnan szoktam vásárolni, ott digitális verzió is vehetõ. Paypal-on keresztül lehet fizetni, sosem volt még gondom az oldallal.

Köszi sorobon a linket,megnéztem és megnyugodtam,azthittem hogy a vidóból majd valami olyan derül ki hogy megint rerollolhatok az assárol😄 Ez csak egy tournament volt,és semit nemárult el arról hogy milyen lesz majd az assa 1.9ben,pedig már nagyon várom mert kapott ugyan egy kis megérdemelt nerfet többihez képest de szerintem nemesnek a fejlesztök abba a hibába h legyengítsék a vérbe.Gladi az keménynek tünik,kibaszott kombinálhato atomfegyverek,nem is értem...Nálunk van valami hír mikor akarják kidobni az 1.9et?Mert az nyilvánvaló hogy a pvp másabb lesz mint most,de érdekelne milyen irányba,érdekes az hogy a jelenlegi egyetlen OPnak mondható kasztból a clericböl is csak egy volt az se bírta sokáig😊Hát érdekes dolgok lesznek az tuti
Sziasztok.
Szeretném megvenni a játékot, lehet csak kulcsot venni vagy u.annyiba kerül az is mint a dobozos verzió?

Tudna adni valaki 1 megbízható linket , ha Õ is onnan vásárolt.

Elõre is köszönöm. Beny
1.9 mar kintvan koreaban tegnap elott jott ki asszem vagy tegnap

Veni, vidi, vici

belinkelnéd azt a pvp versenyt pls?
1.9es pénzdíjazásos pvp verseny?nincs is még 1.9 csak tesztszervereken,komolyan valahol valami info eltünhetett nálam vagy nemtudom egyre homályosabb😄
Strahd_
En mint Healer se szeretek menni Chanter nelkul sehova 😊

Sáska
szerintem a chanter nagyon jo karakter. Ha rendesen van gearelve, akkor remek dps-t is tud tolni, s minden partyba szivesen hivjak, kulonosen magas szinten, ahol mar igazan kijonnek a buffjai. High end instakba szerintem nem is igem szoktak chanter nelkul indulni.
Nekem az egyik cimboram chanter, s nem is szeretek nelkule sehova menni, mar ugy megszoktam a mantrait😊

Truck Driver001
Napot mindenkinek!
Lenne pár kérdésem, a közelharcos karakterek felõl. Nos mondhatni új vagyok az Aion világában, és így sok karakternek mentem neki. Kérdezõsködtem, és próbáltam tapasztalatokat szerezni, mi, milyen. Hát õszintén szólva, passzolom a dolgot. Mikor el kezdtem a játékot, egy Chanter-el indítottam. Sokan mondták hogy elég gyenge, etc. Én nem ezt tapasztaltam! Még nem volt szerencsém egy darab 50-es karakterhez sem, de néztem sok pvp-t, és kérdezõsködtem. Bizony magam is meglepõdtem, hogy a Chanter 50-esen olyan DPS-t tol, hogy az Assa-nak pislogni sincs ideje. Persze láttam ilyet fordítva is. Na már most, tapasztaltam hogy a Kántor valóban elég erõs, persze alacsony szinten szeret kikapni. Többen is mondták, hogy a harcosokat megeszi, de a Tõrös már izzasztó, és nem mindegy ki játszik az adott karakterrel, és hogyan. Most sok karakter között vacilálok, mi is legyen a választásom, de nem tudom. Ki mit mondd, szerinte melyik ebben a kategóriában a legjobb? Persze tudom, nagyban függ attól, ki játszik, és mennyire ért hozzá. De így átlagban nézve. Btw, azon jókat mulatok, mikor leszarozzák a Chanter-t, hogy semmire nem jó, ne csináljon semmit, csak buff, aztán egy párbajban valahogy máshogy alakulnak a dolgok, ahogy õk azt gondolnák. Olyat is láttam, ahol csoportban boss gyapásnál õ volt a tank. Szóval elég univerzális karakter.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Pyotr
Nem neked akartam küldeni nem tudom mért igy küldte el!
Pont hogy jellemzi sajnos hiszen a csapatokat ugy álitotta mindenki össze hogy a legtúlélõképes legyen!
Bár hozzá kell tenni itt 1.9 alattt futottak a versenyek ahol minden klassnál ott voltak a counter-attack skill chainek valszeg ezért a kevés Sin.

██

Bár az összefüggést nemértem még mindíg,ez nem jellemzi az assákat messziröl sem,hiszen nem is voltak a csapatokban,így nehéz megmondani mit tudtak volna alkotni😊De amugy mindegy is,nyilt terepen ,ugy álltalában aionozás közben aláz az assa,pontosan ezért kezdtem el én is egyet és rerolloltam a nagykarimrol,mert imádok nyerni😄 Ezidáig teljesen be is váltotta a hozzáfüzött reményeket.Amugy ilyen pvp bajnokságot nálunk is csinálhatnának,engem nagyon is érdekelne tiszta fun lehet
Pyotr
Egy csapatban volt csak Sin de azt is hátraállitották😊

██

Magyarul assák nem indultak el a versenyen?😄 vagy nemértem,amit leírtál az alapján nem a jobbak,hanem akiket besorsoltak kerültek pályára
Pyotr
Március 22-23-án zajlott a második game chosun által rendezett pénzdíjazásos PvP bajnokság Koreában!
a verseny úgy nézett ki hogy:
Egy csapat 3 fõt+1 tartalékost jelent, potik/scrollok/kaják/DP skillek használata limitálva van, nincs repülés se stealth. A mérkõzések úgy zajlanak hogy minden csapatban kisorsolnak egy számot a játékosoknak 1tõl 3ig és ebben a sorrendben kell pályára lépniük!
Érdemes megnézni mennyi assa volt a teamekben😊 EGYSE

további forrás és a copypaste is a Variance-rõl származik

██

Persze hogy jól kell használni,én a karakter,nem pedig a player tudásábol indultam ki,a karakterben benne van h leszopasson bárkit😊Egyedül tank jelent problémát neki,de az sem lehetetlen azért,néha sikerül.Kiváncsi leszek 2.0ban mennyire fog ez megváltozni,mert ezek a critelleni védelmek plusszoláskor meg mittudom én mikböl idegesítö,lehet daggert fog kelleni használni majd mert nem lesz elegendö a critratem,azzal pedig elég sok attackot vesztek,de majd meglátjuk gyakorlatban ez hogyan fog müködni,mert assa ha nem critel halott
Renjike
én Január 1 óta nemjutok Gamecard hoz :'[ csóró vagyok 😞( pedig már kivagyok Aionra éhezve 😮 35 ös SM em van még csak :SS

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Ranger mindig kiidegel,utálok ellene csatázni^^
Na az ellen bele kell adni mindent,hogy meglegyen a win:S

★ 汤姆 李

Pontosan.Jól kell használnod a Sin-t is mert különben chanter kivégzi.
Ellenben a te hozzászólásoddal én chanter-el darálom az assa-kat.Érdemes kipróbálni max lvl chanter-t,hogy az mire képes defend,dps-ben+cc+anti cc(heal itt már csak mellékes szerepet játszik de az is van azért persze😊
Assa-nál a szokásos,ha nem õ támad elõször vagy elbénázza a Spiral Slash-t akkor verhetõ lazán.
De tényleg jók a class-ok és nagyon nem mindegy ki irányítja az adott karaktert és az se mind1 természetesen ki mennyi idõt töltött el gear-ek beszerzésére.Nagyon meglátszik egyeseken,hogy csak végigfutotta az összes szintet aztán azt se tudja pvp-re jó e a stigma-ja..

★ 汤姆 李

Ettõl függetlenül változó a kasztok fenntartási költsége, mivel templarnak pl nem éppen pro a quest ruha, fõleg ha tankol is az ember vele, és nem akar minden mob után ülni ha solozik. Cleric meg felhealeli magát azt csá. Assa dettó, rendes dps nélkül mire megöli a mobot, csücsülhet le. Úgyhogy azért nem ugyanannyi pénzt keresnek sztem a kasztok, legalábbis farmolással, ugyanannyi idõ alatt biztos más összegek jönnek ki.

Strahd_
😊 mivel most mar jobban tudod mit kell eladni es mit nem ennyi a kulcsa.

ebben igazad van templar csata nagyon hosszu 😄D rangerkent egy top gearelt templara 1v1 alatt szinte full mp megy el 😄D

Veni, vidi, vici

TruBy
Bakker Frag, mar megint botozol? 😄

+1, bár hozzátenném, a templar kemény ellenfele mindkét scout classnak ha egyenlõ a gear és tudja használni a tankját az ember.

Hát én az eredményes pvp után az egyenlõség jelet a scoutoknál tenném ki,archer meg assa eléggé aláz,néha cleric az ellenfél,de többi az csirkecsemege ezekhez képest.42es voltam assámmal,amikor ilyen 50es chantereket meg clericeket le negyed HPztam😄 azért 8 szint különbségnél az eléggé kemény,ráadásul nekeik volt 10%pvp attack boostjuk,mert minden fortress asmo kézen volt,és ez volt a "jutalom"😄 Bár tudni kell vele játszani az tény,de jó gearben meg tudással,egy assa vagy archer szétkap bármi mást,még egy clericet is ha ügyes a pali!De azért nemlehet még így sem álltalánosítani,mert nemmindegy hogy ki ül a billentyüzet mögött...
Valaki segíten!!
Accountot akarok csinálni, deirok mindent és azt irja ki hogy csalásgyanú.
Vadi új a kártya és aktiválva is van.
Mi lehet a baj?
Nemrégiben megnéztem egy másik szerón az asmo részleget kíváncsiságból, clericet indítottam, lv18ig fél milla. Ahogy emlékszem a templarra anno, azzal az elsõ fél millám olyan lv35 körül jöhetett össze. 😄 De egyébként ilyen célra az SM a legjobb, vagy bármi más, ha az ember képes hosszú órákat aethert/gazokat szedni. 😊

Strahd_
En nem erzem ugy hogy Cleric el meg tudod magad szedni 😉

Minden classnak megvan a maga elonye es hatranya, nincs olyan hogy lejobb class. 😊 legyel assasin ha az tetszik neked.

Cleric,Chanter vagy SpiritM.igen.Chanter=eredményes pvp:-)
Jól be ajánlottuk a nem melee class-okat mi?hehe

★ 汤姆 李

Frosty01
kezd clericcel vagy spirit masterrel, aztán ha megszedted magad indíts egy assát és lesz rávaló cuccod 😊

practitioner of the forbidden arts of death

JaSoN HuNTeR
Srácok szerintetek melyik a legjobb kaszt? Én Assasinra gondoltam hogy azzal kezdem 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

FragStaR
Nem tudja valaki, hogy miért van az h engem kidob fel óra AFK utána a játék akkor is ha árulok másokat meg benntart akár egy napig is ha nem csinálnak semmit akkor is? Elég idegesítõ mert szeretnék árulni pár cuccot de így nehéz lesz...

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Én SR instában fejlõdtem, meg fort guardokon. Soloba max heiron dzsungelt meg a tengerparti részt tudom mondani heironban, de sztem azzal nem mész messzire..

Még egy kérdés 41-es szintnél hol érdemes questelni? Nem nagyon találok q kat
Ha a rifteken már nem tudsz átmenni, akkor max azzal a lvl20-as questtel, amikor az egyik npc eltnenben átteleportál. (Teleportation Experiment) Ha ez kész, és lv46 lettél, akkor sehogy nem mész morheimbe...

ja egyébként lepharist citadellába kellene mennem.
Sziasztok!

Megtudná valaki nekem mondani, hogy hogyan tudok elios oldalról átmenni egy spy quest teljesítése végett Morheim-be eltnen-bõl. A gond az hogy elértem azt a szintet ahol még átengedne bármelyik eltnen rift.
Heló felraktam az AION a menüben a karakter készítéskor nem látszik a karakter amikor belépek akkor se ha tudtok segíteni kérlek segítsetek

Hali!
Spatoloson van felvétel valamelyik magyarajku legioba?Elyos oldalon.
A kari egy jelenleg 30-as assa lenne.
remélem nem sokáig, mert képtelenség megcsinálni a ruins of roah questet a sok ott hemzsegõ asmo miatt 😛

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Fehercsoki
Elõször kérdezgettem,aztán eldöntöttem hogy megveszem.(a rég meg azért nem olyan rég,de azért már el van döntve)

Kicsit ellentmondásos, hogy rég eldöntötted, de azért látatlanba nem szabad... Mindegy, igazából engem egyáltalán nem zavar, hogy a vásárláson görcsölsz, de legalább a miattad kialakuló flame-csírát ne tápláld azzal, hogy folyamatosan mindenre válaszolsz. Ennyi hsz-bõl egy fél game-guide-ot lehetett volna generálni a kínlódásod helyett. Köszi.

Fehercsoki
Eldöntöttem már rég hogy megveszem,egyszerûen csak nem rohanok egybõl a boltba...És manapság már látatlanba semmit sem szabad megvenni,ezért kérdeztem párat,de ha ennyire zavar akkor majd megkérdezem máshol.

Strahd_
inkabb te gyere vissza 😊 kell meg egy tank 😊 most hogy 3 erod is upperban a mienk megha ideiglenes is 😊

Jockey
azt latjuk, hogy nem surgos, de inkabb csinalj sztem egy blogot, "vegyem vagy ne vegyem"cimmel es linkeld be, mert sztem minden segitseget megkaptal a dontesed meghozatalahoz valamint a bloggal megkimelnel felesleges 200 hozzaszoals elolvasasatol:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Fehercsoki
Boltot már rég találtam,illetve nekem azért nem olyan sürgõs aionozni...

Strahd_
Nem er ra 😊 mert azt az idot az olcsobb hely keresese koti le 😊 es mint tudjuk a ferfi agya nem tud egyszerre sokmidnent csinalni a fingas, bufoges + 1 task mellet 😊

Azokon legalabb van mit tapogatni. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Fehercsoki
Jó nyugi már,nem sürgõs ez nekem hogy játsszak,csak gondoltam amíg nem kezdem el kérdezek párat,ennyi,de most már megveszem.