Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretném megvenni a játékot, lehet csak kulcsot venni vagy u.annyiba kerül az is mint a dobozos verzió?
Tudna adni valaki 1 megbízható linket , ha Õ is onnan vásárolt.
Elõre is köszönöm. Beny
Veni, vidi, vici
Nekem az egyik cimboram chanter, s nem is szeretek nelkule sehova menni, mar ugy megszoktam a mantrait😊
Lenne pár kérdésem, a közelharcos karakterek felõl. Nos mondhatni új vagyok az Aion világában, és így sok karakternek mentem neki. Kérdezõsködtem, és próbáltam tapasztalatokat szerezni, mi, milyen. Hát õszintén szólva, passzolom a dolgot. Mikor el kezdtem a játékot, egy Chanter-el indítottam. Sokan mondták hogy elég gyenge, etc. Én nem ezt tapasztaltam! Még nem volt szerencsém egy darab 50-es karakterhez sem, de néztem sok pvp-t, és kérdezõsködtem. Bizony magam is meglepõdtem, hogy a Chanter 50-esen olyan DPS-t tol, hogy az Assa-nak
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Pont hogy jellemzi sajnos hiszen a csapatokat ugy álitotta mindenki össze hogy a legtúlélõképes legyen!
Bár hozzá kell tenni itt 1.9 alattt futottak a versenyek ahol minden klassnál ott voltak a counter-attack skill chainek valszeg ezért a kevés Sin.
██
a verseny úgy nézett ki hogy:
Egy csapat 3 fõt+1 tartalékost jelent, potik/scrollok/kaják/DP skillek használata limitálva van, nincs repülés se stealth. A mérkõzések úgy zajlanak hogy minden csapatban kisorsolnak egy számot a játékosoknak 1tõl 3ig és ebben a sorrendben kell pályára lépniük!
Érdemes megnézni mennyi assa volt a teamekben😊 EGYSE
további forrás és a copypaste is a Variance-rõl származik
██
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Na az ellen bele kell adni mindent,hogy meglegyen a win:S
★ 汤姆 李
Ellenben a te hozzászólásoddal én chanter-el darálom az assa-kat.Érdemes kipróbálni max lvl chanter-t,hogy az mire képes defend,dps-ben+cc+anti cc(heal itt már csak mellékes szerepet játszik de az is van azért persze😊
Assa-nál a szokásos,ha nem õ támad elõször vagy elbénázza a Spiral Slash-t akkor verhetõ lazán.
De tényleg jók a class-ok és nagyon nem mindegy ki irányítja az adott karaktert és az se mind1 természetesen ki mennyi idõt töltött el gear-ek beszerzésére.Nagyon meglátszik egyeseken,hogy csak végigfutotta az összes szintet aztán azt se tudja pvp-re jó e a stigma-ja..
★ 汤姆 李
Veni, vidi, vici
Accountot akarok csinálni, deirok mindent és azt irja ki hogy csalásgyanú.
Vadi új a kártya és aktiválva is van.
Mi lehet a baj?
Minden classnak megvan a maga elonye es hatranya, nincs olyan hogy lejobb class. 😊 legyel assasin ha az tetszik neked.
Jól be ajánlottuk a nem melee class-okat mi?hehe
★ 汤姆 李
practitioner of the forbidden arts of death
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Megtudná valaki nekem mondani, hogy hogyan tudok elios oldalról átmenni egy spy quest teljesítése végett Morheim-be eltnen-bõl. A gond az hogy elértem azt a szintet ahol még átengedne bármelyik eltnen rift.
Spatoloson van felvétel valamelyik magyarajku legioba?Elyos oldalon.
A kari egy jelenleg 30-as assa lenne.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)