24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#15626 " a tárgy
szintjénél 15 lvl-elnagyobb enchantal való próba
50% esély" *
15lvl-el kimaradt az elobb =) -
#15625 Mit gondoltok ?
Ennek aiondatabase.com/item/100900633/pacification-greatsword mekkora kovekkel álljak neki ha +10re akarom húzni?
Van valami realitás abban a képletben miszerint (sárga cuccnál) a tárgy szintjénél nagyobb enchantal való próba 50% esély és minden + enchant lvl ez felett ad 5%-ot?
Vagy ez csupán urban legend?
Válaszokat elõre is köszi. -
Vicodine #15624 Jah,régen volt szo erröl a videorol itt sgn is,és hát igen,azok akiket elvert,annyira birkák voltak javarészt,hogy az már szinte fáj:) Én is találkoztam Juvival nemegyszer,nemarrol van szo hogy becsületemre vált,hogy joval kisebb volt tölem és megöltem,de az kiderült a pvpnkböl,hogy azok a nagykarik akiket megölt,azokat azért ölte meg mert nyomik:P Dreden is bevertük öket jopárszor,bár az tény,hogy ott ha jolemlékszem 2szer is sikerült nyerniük ellenünk,de hát mákjuk volt:) Az ilyenektöl nem kell félni -
Zarachi #15623 ha megnezed a videot az 50-es jolgearelt karik csak azert kaptak ki mert atomlamak voltak es meg eletukben nemlattak pvp-t xD -
Pilutika #15622 a mira gatya legyártásának könnyitéséről lehet már valamit tudni? hogy mikor lesz? -
#15621 noszi nem aionozik már elég régota ^^ -
Shaenis #15620 bocs azt hittem :) pedig tuti hogy ismerlek gw-ből -
Vicodine #15619 Mondjuk mostanra annyit változott a helyzet,hogy anno lvl 40es twinkek voltak a menök,ezek ma már 50esek szinte mind(persze ha marad a riftrendszer akkor nyilván megint sok 40es lesz),és ezek az 50esek nemnagyon fognak már akkora kihivást találni mint anno,mivel legtöbb nagykari most már ritkán megy ezekre a helyekre,mivel uj terepen vannak,45 plusszon ugye meg mindenki brustoba ill elyos megfelelöjén fejlödik,ahova ugye nincsen rift,tehát én aztgondolom hogy most más lesz,bár az elején most tuti lesz egy kis roham hogy sokan meglessék mizu:) Régen amikor nem voltak az uj területek annyival jobb volt,hogy nagyon könnyü volt kicsalogatni a nagykarikat,kiváncsi vagyok ez most hogyan fog menni:) Bár azt azért hozzáteszem,hogy ha majd most jön a "felmentösereg",akkor az nyilván kemény 55ösökböl fog állni,akik ellen ezeknek az agyongearelt twinkeknek semmi esélyük sem lesz,a régi riftezés már örökre a multé...De hát van helyette majdnem ugyanaz:) -
#15618 nem noszi vagyok :) -
Shaenis #15617 noszi jöhettek ti is heironba vagy eltnenbe nyugodtan, a kiskarimmal napok óta nem tudom megcsinálni a radiant ops questet mert nincs egy asmo sem ideát :P -
#15616 én azt mondom h jelenjenek meg! hozzá tartoztak a játékhoz. -
#15615 jaja, a rift jo volt, az emberek korlátozhatnák magukat és nem lenne gáz, az utobbi idöben olyan rosszul éreztem magam beluslanba is, semmi eksön, 1 ely se. Bezzeg régen mikor ally-k ölték egymást hoarfrostnál :D
régi szép idők... XD -
#15614 Ezzel a Rift dologgal az lesz a gond hogy ugyan úgy megy majd a cry mint régen mert meg jelennek ismételten a Szarrá enchantolt full pvp gearelt Twinkek.Csak most meg brutálabb cuccba mert ugye szarásig esnek a cuccok :P
pl: http://www.youtube.com/user/Juviish
Akik lazán aláznak majd 50es 55 ös karikat 35-40 esen :)
Szal megint kezdődik a Cry-korszak :)
De szerintem jó hogy fel élénkül majd a rift dolog , szal én örülök neki.
-
#15613 jah és most lesz az éjjon történetének legnagyobb pve carebear crying festje ^^" -
#15612 eltnenben és morheimben csökkentik a pvp buff erejét beluslanban és heironban viszont teljesen eltörlik 1 honap erejéig (survey vissza jelzések alapján) ha a játékosoknak ez megfelel az 1 honap alatt akkor marad, ha nem akkor változtatás lesz megint (esetlgesen marad a régi erös buff...) -
Pilutika #15611 az mi az?? -
#15610 juj holnaptol 1 honapos rift trial ^^ -
#15609 mig nem adtak rola hirt minden ment rendesen, mikor közlik az emberrel egyböl van valami :D -
Vicodine #15608 Kicsit késve de megjött:) -
Vicodine #15607 Ma 21kor kellett volna megjönnie az ajándékoknak ,de nem jött semmi,most más idöpont van vagy mi? -
#15606 nem azzal van a gond, de a legtöbb játékosnak élete is van, gyerekei, és játék mellett más elfoglaltsága. Több embert is ismerek aki 10 után tud csak feljönni elötte nem, aki nap mint nap 8 kor végez meloban mert addig kell dolgoznia és satöbbi. amugy semmit nemm kell csinálni vele vico. csak ne EGY ORÁIG LEHESSEN MÁR KIVENNI!
Ha a rift survey ott pattogott 2 napig, akkor ez is pattoghatna addig amig a köv kinek jön. ergo 1 napig kb. azalatt a casual játékosok is kiszedhetnék (akiket ez igazábol érint).
Ha gondom lenne veled, már tudnád :D -
#15605 Sziasztok!
Diplomamunkámhoz készítek statisztikai felmérést mmorpg játékosokról. Ha lenne öt percetek, kérlek töltsétek ki, nekem nagy segítség. Az egész teljesen anonim, sem nicknevet, sem személyes adatot nem kell megadnotok benne.
Előre is nagy köszönet mindenkinek!
Kérdőív
ui: akit esetleg majd érdekelne a végeredmény, írhat itt egy pmet, és pár hónap múlva elküldöm neki. -
Vicodine #15604 Nem miattam olyan a game amilyen,hanem Nc miatt!:) Amugy nemtudom elképzelni,hogy a jelenlegitöl jobb idöpontot tudnának találni,ez az este 5-9 közti idöpontok igen jok,mikor legyen hajnalban???Éjszaka???Reggel???Ilyenkor már legtöbben otthon vannak melobol-sulibol bla bla bla..,szal nemhiszem hogy ezen tudnának javitani!Visszatérve arra,hogy a hozzámhasonloak miatt olyan a game,amilyen..:D Mert van vele valami bajod???:) -
Zarachi #15603 nekem is ugy mutattak mer mircen szoltak mar hogy kivan postolva szoval neha erdemes mircen lenni :P nekem pl lacer szolt -
#15602 "amugy ez az event ha megnezed nem az eppen jatsz jatekosnak lett kitalalava ok nekunk is jo de mivel reaktivlos het van ezzel probalnak csabitani embereket vissza :P mellesleg nem ma lett kiposztolva eloszor a datum xD 1 vagy 2 napja mar fentvan FORUMON az ido es hogy mikfognak jonni"
sorry de nem nagyon olvasom öket, általában a sírás megy rajtuk szal.
Az ilyen híreket igy kellene postolniuk IDŐBEN mint ma tették... -
Zarachi #15601 amugy ez az event ha megnezed nem az eppen jatsz jatekosnak lett kitalalava ok nekunk is jo de mivel reaktivlos het van ezzel probalnak csabitani embereket vissza :P mellesleg nem ma lett kiposztolva eloszor a datum xD 1 vagy 2 napja mar fentvan forumon az ido es hogy mikfognak jonni -
#15600 jaja, és az ilyenek miatt mint te olyan a game amilyen,
akit érdekel, az nc west holnap reggel ül össze valamit kitalálni a gondra, ugyanis az EUROPAI EMBEREKNEK (nem azoknak akik egész nap tudnak a gép elött ülni) nem megfelelö ez az időpont, és ugy gondolják, ha fizetnek valamiért akkor részesedjenek belöle. és ugy néz ki NC is észre vette, hogy nem lesz ez igy jo.
Apro csecsebecse = komoly milliok (60-85 ös enchant stonok) a játék 3 véges legritkább festékei lásd fekete fehér...stb, egy casual playernek ezek rengeteget számítanak. Egy kockának semmit. -
Vicodine #15599 Nincsen elcseszve semmi,nem kell minden ajándékot megkapnod!Én örülök neki,h kapok vmit,nem még rinyálni ha valamiböl ezért meg azért kimaradtam,hihetetlen vagy komolyan,én sem leszek ott minden "osztásnál",de amelyiknél ottleszek,annak örülök azt ennyi,nem valami atomtáp cuccokrol van szó,csak ilyen kis csecsebecsékröl vaz -
#15598 ezzel az a gáz h 3 napja osztogatnak ajándékot, és ma postolták ki nálunk, ujabb fail. és ettöl én még igenis sirok a festékemért mivel akkor ezt még nem lehetett tudni (nem a mi hibánkbol ugye) hogy mikor legyen online az ember. De rácio sincs a dologban. kezdjük este 7 kor, majd legyen este 6 a köv nap aztán 8 kor és 9 kor, csak azért irták igy h rendezettnek látszodjon ha már ezt is elcseszték :) -
Vicodine #15597 Gyerek nemrégen belinkelt egy godstonet,ami parás volt,de ami a lényeg,hogy oda volt irva,ki kreálta,illetve +9es volt!!!!WTF??Ja meg az is oda volt irva,h skin remodeled...50misiért adta,de mindenesetre én nemvágom hogy mi a pöcs:D -
#15596 Faszánkóóó
Még jó hogy délutános vagyok a héten FFS..
Survey Time .
04/12/2010 - 19:00
05/12/2010 - 18:00
06/12/2010 - 20:00
07/12/2010 - 21:00
08/12/2010 - 19:00
09/12/2010 - 18:00
10/12/2010 - 21:00
11/12/2010 - 18:00
12/12/2010 - 17:00
-
#15595 tájékozódj földi halandó -
Vicodine #15594 Én sem vagyok fent napi 2-3 óránál többet összesen,nem is kaptam ilyen szarságokat,egyedül vmi potit meg zöld festéket meg platinum coint,de attol ez még event :) Az,hogy a te szemszögödböl nézve ez nem event,attol még az:) Azt meg tudom,h nincsen pvp event,de arra akartam célozni,ha lenne,akkor sem lenne neked jo,mert pont tanulnod kellene abban az idöpontban,és hát az nem event,amit nem hozzád igazitanak:D Amugy meg cleric is jo pvpre,nem is kicsit,templarrol nem is beszélve,assa sem rossz,csak azzal tényleg tudni kell,de akinek megvan a gearje meg tudja is használni,max 3sec alatt szétszed mint a rongyot,tehát ezt a 3 kasztbol állo pvpt hagyd már... -
#15593 igen, akkor szerezz már valami informáciot arrol, hogy mi is az event, számodra lehet ez event, de ez nem event, az hogy napjába kapsz 1 surveyt amit 2 secig kinyithatsz, az nem event, az egy lusta faszság. Event mikor foglalkoznak a játékosokkal (pl a ST patric nap) még ha szarul is sült el. na az event volt, de kb az egyetlen Aionban... pvp event meg nincsen, manapság a PvP 3 kasztból áll, sorci gladi meg ranger. mindenesetre várok a levelemre. miután nem tudok egész nap fentlenni ilyen dolgokért mint te. -
Vicodine #15592 Ez egy event,ha részt tudsz venni benne akkor megkapod ami jár,ha nem akkor nem.Ha mondjuk lenne egy pvp event,és te annak az idöpontjában tanulnál éppen,akkor is hátrányt szenvednél,mert nemtudsz résztvenni benne,ez pont ilyen,ennyi -
#15591 XD jaj ne emózzál már én nem kaptam meg egy surveyt sem, mégsem picsogok mint egy ovis (O.\\)" -
#15590 ha figyelted (s)írtam, hogy nem kaptam meg a surveyt ami a dyos cumot adogatta. Csak azért mert félorával késöbb TUDTAM belogolni. Viszont nem hagyom annyiban, ugyanugy fizetek a játékért mint más és ha nekem esetleg munkám van, vagy tanulni valom akkor én máris hátrányban vagyok? (igen hátrányban, ugy gondolom mindenkinek alap dolog, hogy ez a 3 festék véges számú és amugyis istenien néz ki föleg a fekete) és olyan 3m körül van 1 db. ergo igenis hátrányban vagyok... pedig ugyanannyit fizetek mint a józsi aki munkanélküli és ott tud ülni egész nap a gép elött... -
Pilutika #15589 most ezt mire mondod? -
Tomy Lee #15588 Pilutika képe én csak segítettem linkelni ide.. -
#15587 grat hozzá, kb bekaphatja az NC West a csicskaságaival, még egy ekkora trágya céget...