Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De hol van az leírva, hogy nekem itt el kell viselnem a nyomorékokat akik azt se tudják hova írnak, én is voltam kezdõ, de az rég volt és nem fárasztottam le vele senkit, magamtól megtanultam mindent, nem adtam okot arra hogy szétoltsanak, de itt a sok ellustult kis pöcs geci nagynak hiszi magát persze tisztelet a kivételnek. Fel kéne ébredni ez itt SG, gamer topik, átlagéletkor 13-15 év, pont az a korosztály aki csak netrambózik, meg retardáltkodik, még jó, hogy szívom a vérüket, ezen sokan jól elszórakoznak. Minek várnak páran csodát ettõl a szartól?
Ez itt a legalja és van aki erre büszke... Csak gratulálni tudok nekik...
És, hogy miért olvasom? Tudjam, hogy ne neveljem majd a gyerekeimet, nehogy EMO-s, retard, alfahím korcsok legyenek, mint a mai fiatalság, akit aztán jól megvernek és depisnek érzi magát 15 évesen, közben azt se tudja mi az... sok mod szimplán fasz negatív értelemben, mert szétkockulta az agyát élettapasztalat meg kimerül a munka (talán vagy gyerek akivel kutya nem foglalkozik meg érdekbarátjai vannak), gép fasza vagyok életstílusban. Ez így faszán megfigyelhetõ SG-n és akkor jönnek az okoskodók, meg a többi birka módra... Fel kéne ébredni, mert bilibe lóg a kéz...
A lusta mindenit...
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
De hogy kiemeljek nehanyat:
Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem.
A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
Céltalanul vitát szító hozzászólások.
azt hiszem az utobbi hozzaszolasaid kimeritettek ezeket, igy torlesre kerultek.
Ha valaki megunta a jatekot, es tul akar adni az accountjan, felolem beirhatja ide, amig nem spameli a topicot, maradhat a hozzaszolas, hacsak tobben nem jelzik, hogy ezeket vegyem ki. A gold vasarlast/eladast promotalo hsz-eket alapbol torlom.
nem kell egyetertened ezekkel, de bejossz, akkor pls ne flamelj, es probald kulturalt formaban leirni a mondanivalod. thx.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Elhiszem, hogy a mestered, de nem kell mindenben õt követned...
Lvl 42 Chanter (http://uk.aiononline.com/characters/Spatalos/Prom) és lvl 35 Templar (http://uk.aiononline.com/characters/Spatalos/Promethes).
Szakmák: Handycrafting 399, cooking 199, vitality 399, aether 330, 3M Kinah és alapanyagokkal telepakolt bankok.
Olvastam neten, hogy aki 3 hónapja játszik, van trial kód küldési lehetõsége.
Esetleg valaki meg tudna dobni engem 1-el?
http://www.moddb.com/members/hungarocell
az hogy az új még noob playereket elküldöd délre máriózni, elég köcsög dolog, még akkor is ha a tag fél éve filózik nyilvánosan h megvegye e a játékot vagy megvegye e, az ilyen dolgok miatt hagyják sokan abba.
mellékesen az ilyen dolgok miatt nem tud kialakulni egy normális magyar közösség sem. mert egy csomó olyan játszik a karakter mögött mint TE.
egyébként is, pöpec az aláírásod, mostantól majd figyelembe veszem helyetted is...
practitioner of the forbidden arts of death
ezek melett te szoltal be nekem szoval ennyierovel en is mondhatnam hogy paraszt vagy mint ahogy te mondtad most irire xD szoval erted 😄
Veni, vidi, vici
Amúgy mit is mondtál az elõbb? Be van kapcsolva nálam a NOOBSZÛRÕ és eltûnt a postod...
Ahogy Bryan mondaná: "Kis pöcs!"
Zacsi: Pontosan ezt magyarázom, hogy túlestünk a nagy megvilágosodáson, mindenki ért mindent, akkor minek tovább folytatni ezt a lekezelõ szöveget? Nehogy pont a Te neved maradjon ki belõle? Legalább magyarul tudnál írni..
Veni, vidi, vici
röhej h kulturált fórumozót ebben a topikban csak elvétve látni.
Target - self
cast time - instant
cooldown - 1 min
mp cost - 81
activation chance- 100%
remelem igy mar ertheto
igy sajnaa te bofokted el 😞
Veni, vidi, vici
Azt tudtad, hogy a Google a jóbarátod?
Szar oladalon néztem ott csak ez a szerepelt amit én irtam😛
Bocs mindenkitõl
<#szomoru1>#szomoru1>
██
With the raise of level cap in Aion 1.9, every classe take new skills. First of all is Dispel Shock skill for every classes. It requires level 40 and will increase player's resistance to stun, stagger, stumble, spin, and aerial thrust. By 1 000 for 7 seconds. Here let's take a preview of the new skills' screenshots from Aion Korea test server.
És ez csak Resistet ad.
██
Target - self
cast time - instant
cooldown - 1 min
mp cost - 81
activation chance- 100%
Sztem pont, hogy leszedi a stunt, és még 7 sec-re boostolja a resistet.
Szóval ezt elböfögted😊
██
Fincsi Zacsi felolvasta az SMS-t amit írtál neki gecc XD Igyekezzél a melóval azt jer gyorsan, mert lemaradsz 1.9rõl 😛
A Dispel Shock-ról meg annyit, ha pl. stunoltak akkor tudod elnyomni és aktiválod a 2. chain skillt (ezért counterattack, lefordítsam?), így van értelme, plusz a 7 sec + resist
Kajak nehéz gondolkodni mielõtt ide böffentetek párat vagy ez a szokásos szellemi leépülés velejárója ami itt körülvesz egyéneket, szeretjük SG-t vonzza a szart..
██
Dispel Shock - Increases resistance to stun ,stagger,stumble,spin and aerial thrust.By 1,000 for 7 seconds.
██
Mivel 1.9el minden ismétlem minden class kap counter-attack chain skillt amivel instant jönnek ki a stunból ergó a Sin-nek ezzel el is vágták az egyik legfõbb cc támadását!
A Hide nem tartott vissza senkit mivel elõzö versenyeken indultak ahol szintén nem lehetett használni csak hát az nem 1.9 volt.
██
Egy kérdésem lenne. Van arra mód, hogy utólag alakítsam a karakterem kinézetét? Magasság, hajszín, etc..szóval értitek! 😊
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Trcuk Driver: Ha tetszik a chanter toljad vele, nekem is az van és szeretem 😊