Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a mod faszság csak azért van, hogy az SG semmiért se legyen okolható amit a fórumon megvitatnak, na meg, hogy kinézzen vhogy az egész.
De hol van az leírva, hogy nekem itt el kell viselnem a nyomorékokat akik azt se tudják hova írnak, én is voltam kezdõ, de az rég volt és nem fárasztottam le vele senkit, magamtól megtanultam mindent, nem adtam okot arra hogy szétoltsanak, de itt a sok ellustult kis pöcs geci nagynak hiszi magát persze tisztelet a kivételnek. Fel kéne ébredni ez itt SG, gamer topik, átlagéletkor 13-15 év, pont az a korosztály aki csak netrambózik, meg retardáltkodik, még jó, hogy szívom a vérüket, ezen sokan jól elszórakoznak. Minek várnak páran csodát ettõl a szartól?
Ez itt a legalja és van aki erre büszke... Csak gratulálni tudok nekik...
És, hogy miért olvasom? Tudjam, hogy ne neveljem majd a gyerekeimet, nehogy EMO-s, retard, alfahím korcsok legyenek, mint a mai fiatalság, akit aztán jól megvernek és depisnek érzi magát 15 évesen, közben azt se tudja mi az... sok mod szimplán fasz negatív értelemben, mert szétkockulta az agyát élettapasztalat meg kimerül a munka (talán vagy gyerek akivel kutya nem foglalkozik meg érdekbarátjai vannak), gép fasza vagyok életstílusban. Ez így faszán megfigyelhetõ SG-n és akkor jönnek az okoskodók, meg a többi birka módra... Fel kéne ébredni, mert bilibe lóg a kéz...
A lusta mindenit...

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Sáska
Ezek alapjan probalom rendben tartani a topicot.
De hogy kiemeljek nehanyat:

Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem.
A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
Céltalanul vitát szító hozzászólások.

azt hiszem az utobbi hozzaszolasaid kimeritettek ezeket, igy torlesre kerultek.

Ha valaki megunta a jatekot, es tul akar adni az accountjan, felolem beirhatja ide, amig nem spameli a topicot, maradhat a hozzaszolas, hacsak tobben nem jelzik, hogy ezeket vegyem ki. A gold vasarlast/eladast promotalo hsz-eket alapbol torlom.

nem kell egyetertened ezekkel, de bejossz, akkor pls ne flamelj, es probald kulturalt formaban leirni a mondanivalod. thx.

Az elmúlt 3 napban törölte vagy 6 kommentem szal ezzel nincs probléma, de vki megint okoskodik, persze fingja nincs, hogy mirõl. Erre áll fel? Az hogy nekem igen az érthetõ, akkor már 2en vagyunk? Legalább van egy Iqbetyár fanom 😊

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

attyspocak
Vagy példáúl azokat a kommenteket is törölhetné a moderátor, melyek másokat minõsíthetetlen hangon említenek, káromkodnak agyba fõbe, mint pl. most itt a #13399.

Figyu már Sáska, ha már ennyire zavar az igazság, akkor legalább úgy tedd a dolgod ahogy kell és a faszszívó acc seller kommenteket is töröld már ki a picsába, mert ez se érdekel a kutyát se, vannak erre profibb oldalak is akik csak erre szakosodtak, ha meg nem találja meg az illetõ akkor így járt, thx. Faszom ne legyél akkor noob, mint tatyla volt...
Elhiszem, hogy a mestered, de nem kell mindenben õt követned...

Eladó egy preorderes acc 2 karival spataloson, asmo oldalon.
Lvl 42 Chanter (http://uk.aiononline.com/characters/Spatalos/Prom) és lvl 35 Templar (http://uk.aiononline.com/characters/Spatalos/Promethes).
Szakmák: Handycrafting 399, cooking 199, vitality 399, aether 330, 3M Kinah és alapanyagokkal telepakolt bankok.
attyspocak
Adj egy nevet és e-mailt PM-ben itt és kapod a trial kódot.

Hali!

Olvastam neten, hogy aki 3 hónapja játszik, van trial kód küldési lehetõsége.
Esetleg valaki meg tudna dobni engem 1-el?

csokikutya
sziasztok vki nem tud vmi olyan programot, vagy módszert amivel az aion .pak fájljait meg tudom nyitni??

http://www.moddb.com/members/hungarocell

Fehercsoki
Köszi szépen!

Frosty01
figyelj, most ódákat írhatnék neked, de úgy érzem fölösleges.
az hogy az új még noob playereket elküldöd délre máriózni, elég köcsög dolog, még akkor is ha a tag fél éve filózik nyilvánosan h megvegye e a játékot vagy megvegye e, az ilyen dolgok miatt hagyják sokan abba.

mellékesen az ilyen dolgok miatt nem tud kialakulni egy normális magyar közösség sem. mert egy csomó olyan játszik a karakter mögött mint TE.

egyébként is, pöpec az aláírásod, mostantól majd figyelembe veszem helyetted is...

practitioner of the forbidden arts of death

elhiszed nemzavar ha a nevem nincsen ott? 😄 igazabol azert irtam mert hulyeseget irt a srac altalaban nem is szoktam irni mivel ertelmetlen az egesz topik es a te kedvedert nemfogok ,. hasznalni
ezek melett te szoltal be nekem szoval ennyierovel en is mondhatnam hogy paraszt vagy mint ahogy te mondtad most irire xD szoval erted 😄

Veni, vidi, vici

Valami olyat mondj amit még nem tudok... Reggel majd elfelejtettem a rohadt kaszát megélezni, de jó lett ki is mentem kaszálni a földre, néha megállok pihenni akkor van idõm írni a laptopomról, mert kaptam az unokáktól, még vmi WI-FI is van benne azt azért tudok a pusztáról is felmenni vele a netre, jó dolog, ki kéne próbálnod neked is ezt a ZINTERNETET, de komolyan...
Amúgy mit is mondtál az elõbb? Be van kapcsolva nálam a NOOBSZÛRÕ és eltûnt a postod...
Ahogy Bryan mondaná: "Kis pöcs!"

Szerintem kicsit összezavarodtál, ne azért posztolj ide tirpák módon, mert az SG ilyen, az SG azért ilyen, mert hozzád hasonló stílusú egyének húzzák a színvonalat a béka segge alá.

Zacsi: Pontosan ezt magyarázom, hogy túlestünk a nagy megvilágosodáson, mindenki ért mindent, akkor minek tovább folytatni ezt a lekezelõ szöveget? Nehogy pont a Te neved maradjon ki belõle? Legalább magyarul tudnál írni..

Frosty01
attól te még paraszt maradsz.

hat a hozzaszolasodnak sok ertelme volt es mint lathatod elottem irta nemsokkal hogy sorry szoval nemtom mit magyarazol xD

Veni, vidi, vici

Na mi a szösz, véded a szerelmed? A fórum szót meg inkább ne használd SG-re, mondjuk azt, hogy böffgyûjtõhely, az jobban illik rá...

Accuracy a találati esély melee támadásnál, critet a physical crit stat ad, a legegyszerûbb ha aionsourceon, körülnézel a classod forumában, talán mindenhol vannak leirások, hogy melyik statokat érdemes erösiteni és mennyi az ami kell.
Frosty01
állítsál már magadon, parasztkodott veled?
röhej h kulturált fórumozót ebben a topikban csak elvétve látni.

Már túlesett a témán mindenki, így ennek annyi értelme volt kb, mint Neked. 😞

Lv40 stun break - removes all stun, knockback, knockdown, rotation, air shackle effects and boosts them by 1000 for 7 secs. stage 1 combo.

Target - self
cast time - instant
cooldown - 1 min
mp cost - 81
activation chance- 100%

remelem igy mar ertheto
igy sajnaa te bofokted el 😞

Veni, vidi, vici

Szvsz menj vissza MARIO-zni, te megpróbáltad, mi vagyunk a tanúk rá, de az MMO nem a te világod. Hidd el jobb lesz neked máshol, ne pazarolj erre több energiát, felesleges...

Azt tudtad, hogy a Google a jóbarátod?

Pyotr
Tényleg,igazatok van.
Szar oladalon néztem ott csak ez a szerepelt amit én irtam😛
Bocs mindenkitõl
<#szomoru1>

&#9608;&#9608;

Eladnám a dobozos verziómat, ugyebár az accounttal együtt. 5-6 ezer Ft. Pm ha érdekel.
Fehercsoki
Statokról leírást hol találok?Mert nem igazán értem õket,hiába viszem rá az egeret pl accuracyra(azt hiszem az ad critet),de nem ír ki róla SEMMIT,gyakorlatilag csak mindenhol van egy szám,de nem tudom melyik mit ad.

Nem,ezt kapja meg minden class lvl 40en,ez az amirõl te is beszélsz de lentebb belinkeltem az új skilleket ott nézd meg
Pyotr
Stun Break az egy csak Ranger álltal használható spell amit én irtam azt minden class megkapja.

With the raise of level cap in Aion 1.9, every classe take new skills. First of all is Dispel Shock skill for every classes. It requires level 40 and will increase player's resistance to stun, stagger, stumble, spin, and aerial thrust. By 1 000 for 7 seconds. Here let's take a preview of the new skills' screenshots from Aion Korea test server.

És ez csak Resistet ad.

&#9608;&#9608;

ott a kulcsszó h: REMOVE
Lv40 stun break - removes all stun, knockback, knockdown, rotation, air shackle effects and boosts them by 1000 for 7 secs. stage 1 combo.
Target - self
cast time - instant
cooldown - 1 min
mp cost - 81
activation chance- 100%

Sztem pont, hogy leszedi a stunt, és még 7 sec-re boostolja a resistet.
A skillt akkor tudod elnyomni,amikor bestunolnak,aetherbe tesznek stb,akkor elnyomod a skillt,kisjössz ezekböl a szarságokból,plussz 7 secig kapsz utánna ezekre 1000resistet
Fehercsoki
Köszi!

Pyotr
Settler of Aion

Attack +1.
Parry +8.
Crit +3.

&#9608;&#9608;

Fehercsoki
Aion Collector's Editonhöz milyen title jár pontosan?

Pyotr
A Dispel Shock-ot ha már stunnolnak hiába nyomod el😄 Ez egy sima spell ami 1,000rel növeli pl:stunra a resistelhetõségedet.
Szóval ezt elböfögted😊

&#9608;&#9608;

Igyekszem vaze...😄
Itt van róla egy beszámoló, azt írja, hogy videót is lehet nézni, azt pdf-be szerintem nem lehet belepréselni.

Fehercsoki
Ez az aion magazin letölhetõ pdfben vagy csak online lehet nézni?

Frosty01
<#wilting>

A feltûnési viszketegségedet ne itt éld ki, a kutya se kíváncsi rád...

Fincsi Zacsi felolvasta az SMS-t amit írtál neki gecc XD Igyekezzél a melóval azt jer gyorsan, mert lemaradsz 1.9rõl 😛

A Dispel Shock-ról meg annyit, ha pl. stunoltak akkor tudod elnyomni és aktiválod a 2. chain skillt (ezért counterattack, lefordítsam?), így van értelme, plusz a 7 sec + resist

Kajak nehéz gondolkodni mielõtt ide böffentetek párat vagy ez a szokásos szellemi leépülés velejárója ami itt körülvesz egyéneket, szeretjük SG-t vonzza a szart..

Pyotr
Az elsõ mondatából gondoltam,hogy nekem irta utánna idézett hozzád ,de mindegy végülis😊

&#9608;&#9608;

pl ezek
Frosty01
pl milyen skillek?

Nekem írta a retardot nem neked,ilyen a szavajárása a kis köcsögnek,hozzá lehet szokni😄 Amugy jah a "stunbol kijövök oszt csókolom ez van" dolog miatt nemhiszem hogy nagyon buknának az assák,taktikusabban kell játszani ennyi,de attól még ugyanannyira kemények lesznek mint most,átnyálazgattam azt a pár skillt amit kapunk,tuti lesz itt minden nem fosok ettöl😊
Frosty01
na azért, már épp kezdtem törölni az assám.... vigyázni az ilyesmivel 😄

Pyotr
Téves a megfogalmazás nem jönnek ki belõle:

Dispel Shock - Increases resistance to stun ,stagger,stumble,spin and aerial thrust.By 1,000 for 7 seconds.

&#9608;&#9608;

Pyotr
Ha nekem irtad szivesen elmagyarázom retardolás nélkül is:
Mivel 1.9el minden ismétlem minden class kap counter-attack chain skillt amivel instant jönnek ki a stunból ergó a Sin-nek ezzel el is vágták az egyik legfõbb cc támadását!
A Hide nem tartott vissza senkit mivel elõzö versenyeken indultak ahol szintén nem lehetett használni csak hát az nem 1.9 volt.

&#9608;&#9608;

Truck Driver001
Értem. Köszönöm válaszod!

@Iridescent: Imádom😊

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Sáska
Hivatalos oldal-on megtehetet par euro elleneben.

Truck Driver001
Napot!
Egy kérdésem lenne. Van arra mód, hogy utólag alakítsam a karakterem kinézetét? Magasság, hajszín, etc..szóval értitek! 😊

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Fincsi te retard, azért nem volt assa, mert nem lehetett hideot használni és az bizony nagy érvágás neki, bár a kevés rangert nem értem, lásd Z DPS-e.

Trcuk Driver: Ha tetszik a chanter toljad vele, nekem is az van és szeretem 😊