Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bááár, szerintem a procinak is van majdnem akkora szerepe, mert 2,8-ról 4ghz-re húzva lényegesen jobban fut a játék. 😄
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
practitioner of the forbidden arts of death
Fehércsoki: gondolom, a régi szárnyaknak volt ilyen az alakjuk, meg a fegyó is elég puritán a kezében, de ezek csak tippek tõlem, abszolút nem ismerem az ely oldalt, amúgymeg lesznek sokkal szebb szárnyak is csak szokás szerint idõbe tellik. Maffin!
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Hm. box nem csak multi játékokhoz használ netet.
Liverol letölteni is tudsz vele . 😊
I am so awesome [Keeper The Tank]
Új házigazda pedig legyen: Maffin!
Maffin for president!
asmodian warior vagyok.
plate armor-on kívül, érdemes mást felvenni?
questelésen és öldöklésen kívül van valami extra még a játékban? speckós skilleket combókat összerakni vagy valami?
valamiért magától megszerzi a skilleket.
http://www.tenke.hu
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Amugy elkell hogy szomorítsalak, spec nekem max felbontásban mindent csutkára téve ( kivéve AA AF ) röccenés nélkül megy és a lag is nagyon minimális. Ha pedig fortress alatt tapasztaltad, nos az minimum grafon is szaggat bármely gépen 😄
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
██
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici
Amúgy meg aionhun-t ne bántsd, az legalább csak aion, de hagyjuk is.
Buzi Z-nek holnap meglesz az 50-es elite abyss bow, mit fog vele aratni.
Aion nem idegel fel picit sem, azért tolom, mert élvezem, de craft közben sem szabad unatkozni ha épp nincs ventrin vadulás.
Sáska köszi a terjedelmes választ bár csak egy eldöntendõ kérdést tettem fel, de így is jó.
Fort tamadas egyaltalan nem nagyon tema szamomra, legalabbis meg nem lattam meg az 5-10 fps mellett a jo/elvezheto oldalat a jatek ezen reszenek.
Neha elmegyek riftezni, de keresgelni nincs kedvem, valamint az sem annyira jo, hogy az elyos sokkal szervezettebben mozog, mint az asmok a mi serverunkon.
Altozni nincs kedvem, mert bar van 5db 30as karim, nem latom ertelmet, hogy felhuzzak megegyet, mert a fo karim tetszik a legjobban.
diohejban ennyi😛
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Te sáska neked már 50es a karid?
viszont innentol privatban gyozzetek meg egymast, s szoritkozzunk a temara plz! thx!
Pyotr: az baj, hogy nem szedem a gyógyszert 😞
Csenky: Emília vagyok azért az nem ugyanaz, tartsd tiszteletben!
Remélem, és tényleg szívbõl remélem, hogy könnyítettél a lelkeden és most már minden szép és jó! Elmondtad a véleményed, példát mutattál és ezáltal hozzájárultál, hogy magasabb kulturális színvonalat önts a sok tininek, akiknek most alakul ki a személyisége! Az Õ nevükben engedd meg, hogy megköszönjem! Most már tudjuk, hogy minden tini egy korcs akiket ha lehetne, akkor a Dunába kéne lõni, mert olyan aberrált retardációkkal rendelkeznek, amik ellen mondanak minden erkölcsi és szép érzékeddel!
Sajnálom, hogy ilyen lelki traumának vagy kitéve, hogy egy olyan topikot kell olvasnod, ami nem éri fel az általad megkövetelt színvonalat, amiért természetesen teljes egészében a portál üzemeltetõi tehetnek! Hiszen Te mindent elkövettél, hogy egy pici kultúrát cseppents a sok bunkó közé!