24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#15670 hogy lehet jelentkezni Dreadgion-ra? -
#15668 és ezt miért pont nekem írod? éppen elegen voltunk, egyetlen gond volt, a balaur semmi egyéb. -
#15666 irikém, ha követnéd a telemachus servert, akkor tudnád mi a helyzet, bár ezt a spatárol elég nehéz... -
#15665 ty, mi is megtehetnénk csak a mi frakcionk lusta... -
#15664 oh, köszi h emlékeztetsz erre, majd gondolok rád amikor egy ally campeli krotant :) -
#15661 ugye tudod, hogy baromságokat beszélsz?
az elynek nincs már ennyi embere a serveren... -
#15660 hát igazából az első liga kellett volna csak arra hogy hellfiret tudja védeni sikeresen és még 2 ilyen liga hogy támadják a fortokat. ráadásul jött a g..i balaur, rácuppant az egy szem fortressünkre, és ledobált 3 cadetet LOL, tök jó hogy ilyen faján segíti a balanszot az AI is... -
Morf #15659 Nem sokon múlt tegnap miren telemacson. Kéne még vagy 1-2 alliance a siegekre, és meglennénk :) -
#15658 rángazotik = laggol?
37 es pingem van fixen, nem laggolok sose (kivétel ha szerver oldali a cucc meg ilyesmik) viszont az ambusz és a DnS kezd idegesiteni, ráambusholok a targetra, vagy rácsuszok, és vissza dob oda ahonnan indultam... -
#15657 srácok
Játszik valaki a következő szerverek egyikén?
BalderGer KromedeGer ThorGer.
Csak azért kérdem mert mostanában a Telemachus és a Spatalos szerver igencsak rángatózik néha. Vagy csak nekem?
-
#15656 http://aionstatus.com/ nem mennek -
Vicodine #15655 most mennek a szerverek?csak mert nemtudok belépni,kiváncsi vagyok nálam van-e a hiba vagy más sem tud? -
Tomy Lee #15654 :-) -
Tomy Lee #15653 Ok,mondom neki,köszi! -
Shaenis #15652 én is online vettem meg és online telepítettem, nekem folyamatosan írta hogy mennyinél tart. Ha neki nem csinál semmit, akkor valami gáz lehet, pls windows biztonsági beállítások nem engedik menteni vagy kimenni a tűzfalon. -
#15651 Telefon kikapcsol és máris szebb a világ. :) -
Tomy Lee #15650 Hi.Ismerősöm digitális uton megvette és kapott e-mail+launcher-t és azzal kell letöltenie.
Elkezdte elvileg telepíteni mert a kis ablak írja,hogy "installing" de nem látja mennyinél tart.Lehet hibás nemtudom de a kérdés az lenne ha megszakítja bezárja a launcher-t akkor tudja onnan folytatni ahol megszakította?
Hiába hivogat engem mert én mindig megveszem játékot úgy telepítem és nem tudom mi fán terem ez a launcher-es letöltés de kellene neki segítenem,thx -
#15649 Fain cloth set. :D -
Pilutika #15648 GZ! :) -
#15647 -
#15646 még jó h abszolut nincs szüksége rá :P -
Tomy Lee #15645 Fegyverhez kötött a P.Shard csak a fizikai sebzést növeli -
Prof William #15644 Próbáltam de akkor is... De megnézem.
Még jó hogy egy sorc főleg nem ezt használja. -
#15643 mert fizikai támadásra van kitalálva. am asszem ha elkezdesz autoatakkolni akkor fogyni fog -
Prof William #15642 Mi lehet az oka ha a shard nem működik? Be van rakva mind2 slotba + aktiválva is van + támadáskor még hallatszik is az a jellegzetes hang de mégsem fogy + nem is használódik fel.
Sorc-vagyok. -
Vicodine #15641 jogos,rajta vagyok! jövö7en lesz idöm átmenni elykhez meg is csinálom!!! -
#15640 Igazán kössz a tippeket , így kicsit bátraban álltam neki a dolognak.
Megfogadtam a tanácsokat , 81-82 lvl enchantokkal csináltam és 0 failed =) -
#15639 amugy vico, mikor lesz kész a video végre? -.- -
Vicodine #15638 Semilyen önfényezésröl nem volt szó,ha neked az gyerekes,hogy megmondom a véleményemet atomnyomi emberekröl akkor gg.Elsö ránézésre valoban jonak tünt amit csiált,igen,ez volt az elsö benyomás,de aztán hamar kiveséztük és meglett az eredmény.Ha a honlapon a karimon nemveszel észre változást,akkor ajánlom figyelmedbe a szemészetet,kiszedtem nemrég egy 50es abyssfegyot,tegnap elött egy 50es abyss nyakast,tényleg semmi...Másik,meg hogy magamat sosem fényeztem,hangsulyoztam hogy én sem vagyok pro,erös középmezénybe sorolom magam,akiket a videon láttunk,az a legalja,és ha valaki megmagyarázza nekem azt,hogy azok a playerek akik atom gearben vannak,és 10szintel kisebb ember szarrás veri öket,az nem azért van mert világnyomorékjai,akkor arra igazábol nemmondok semmit,halgatok mélyen,hogy uristen kik vannak...Egy picit tul mélyen alánézel bizonyos irásoknak,és már olyat is látsz ami nincsen,bár nemharagszom rád,hogy azt állitod hogy kamuzom,de csak annyit mondok,hogy ha ismered mit miért irok utánna hordj le!Most biztos fogalmad sincsen,hiszen nemirtad volna azt,amit. -
Zarachi #15637 Xerb ez reszben mak kerdese mivel en pl a lv 50-es abyss settemet 75-os stone-al toltam es legrosszabb esetben is 5-6 volt az egesz szetten a faild -
eloim #15636 az 50es fenris pole-mat enchantolgattam egy ideig, +7-nél feladtam, illetve kifogytam a zsetonból. Tapasztalat: 80 alatt mindig sikerült lenullázni a fegyót. 80-85 közötti kövekkel az arány nálam kb olyan 30-70 volt, ebből a 30% a sikeres arányt jelzi. az uccsó 5 kövem 85+ volt (86-87-esek voltak), itt már jobb volt az arány: 5-ből 4 ráment.
Szóval aját tapasztalat alapján 85+ a nyerő választás, de az is lehet hogy csak én voltam ilyen szerencsétlen... -
#15635 maradj az arany esetében a 25-30 közt. a lvl 40 es arany settet fel+10 ezni semmiség nem volt 60-70 kövekkel, ellenben 75-80 as stonokat törte bele mint atom -.- (4 item +5-10 közt ( ami 20 kö használat) 1x tört bele vmeikbe csak, ellenben 75-80 as kövekkel 4x törtem a felsöbe bele. bár ez csak az én tapasztalatom, lehet igy volt szerencsém. -
Shaenis #15634 saját tapasztalataim alapján a +1 esetleg +2 elérése még könnyű kis kövekkel is (item level +10-15) de ennél feljebb érdemes betartani a level+25-ös szabályt (ami esetedben L80+), különben többet fogsz lefelé menni mint felfelé :).
Kiskarimnak a level 46-os suntouched fegyót 10 db L71 kővel sikerült +7-re felhúzni, hamarosan újra nekiugrok és megpróbálom elérni a +15-öt. -
#15633 wanabee pvp hero =)
Paci gs enchant tip? Senki? =| -
Anish #15632 Szomorú, hogy még mindig nem nőttél fel az ovis korból.. Továbbra is az önfényezés megy, csak kár hogy a leírt cselekmény, s az aion rendszerében mindenki által szabadon megnézhető adatok erőst ellentétesek. :)
De azért mindenki szeret... Még régebben jó volt röhögni azon, hogy beközölted Te ezt és ezt meg ezt elverted, komplett partykat csomagoltál, ehhez képest a honlap szerint minimum 1 hete hozzá se szagoltál egy ellenfélhez se.
Ilyenkor általában jött az a mese, hogy de hát a kiskarimmal, majd jött az ismét bukfenc, hogy ama bizonyos kiskarú meg nem lehetett nagyonn mint a leírt ellenfél. De ez persze mellékes nálad!
További sikerekben gazdag Aionozást Neked, a sok kamuzásról viszont felnőtt fejjel igazán leszokhatnál már. :)
(( Egyébként amikor legelőször belinkelték ezt a vidit ide, te voltál a legjobban lerökönyödve milyen jól tolja. Mikor aztán pár nálad "jobb" játékos szerint talán mégse volt ez olyan jó vidi, hirtelen fikázni kezdted ))
nah peace, néha még jövök olyan jók a Vicodine aranyköpések, kár őket kihagyni. -
Vicodine #15631 Ha siegekre is akarsz járni,akkor a legolcsobb a legdrágább..:P -
Tomy Lee #15630 Nekem 1GB ati sapphire HD4830 van ami 25k.Graf max viszont ahol sok player van inkább ugye abyss-ba na ott fix fps menüpontra kell állítanom beállításokban -
Pilutika #15629 nekem assus ati 4770 van azzal jól megy szerintem már nem valami vad kari de még birja maxon 1600*1050be -
Csenky #15628 Mert az NCWest törődik a játékosok magánéletével!
Ilyenkor dolgozni/tanulni kell. xD
Egyébként egy fontos kérdés, milyen az a legolcsóbb vidkártya, amivel Aion maxon megy? (hétvégén lehalt az alaplap, vitte a VGA-t is, próbálom kisösszegből megoldani így ünnepek táján... :S) -
Pilutika #15627 mért nem mennek a szerverek? nem tudok belogolni