Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon tudja zabálni, solozás közben (esetleg duo-trio) van vagy 110-120 fps-em, instában(group) 70-80, városban 50-60, ezeket mind full grafon produkálja, de siege-en full minimumon is csak olyan 20-25... Abyss katasztrófa a pve részekhez képest, igazából ott siege se kell és alapból fele akkora az fps, mint máshol. (nekem gts250 karim van)
Bááár, szerintem a procinak is van majdnem akkora szerepe, mert 2,8-ról 4ghz-re húzva lényegesen jobban fut a játék. 😄

Hagyad traki már tuti a hangom,véletlenül "megmorzsoltam" kicsit a mici kábelt amikor szétszedtem a kábeleket az új táp berakásához,de volt tartalék mici így faja minden!Most egy 64bites WIN7est próbálok mert ez a videókari XP sp3 alatt nemnagyon muzsikál úgy ahogyan azt szeretném,csak vannak kételyeim hogy rendesen fog-e mûködni,mert ha van 1% esély arra hogy szarul,akkor az nálam tutira meg lesz😄D Amúgy lenne még technikai kérdésem,most vettem új videókarit,de minden más maradt a régi,csak az oprendszert cserélem le,van még vmi amit ki kellene cserélnem ahoz hogy a kártyából kihozzam a maxot??Kicsit régi konfigom van(AMD athlon4000+,DDR2 800Mhz)ezek mennyire befolyásolják a dolgot mert a régi videókarim is ennyi fpst zuzott Aionban mint az új,pedig elég nagy különbség van a kettõ közt!!Szeretném megoldani a dolgot,hogy mi lehet a baj rájönni, de nemvagyok egy zseni e-téren😊)A videókarival tuti nincsen gond!Vagy Aion ennyire zabálná???
Inkább csinálj vmit azzal a zörejjel amit ventrin produkálsz, mert még engem is 14-szer überelsz, megvetted az új gépet vagy mi a szösz? Szólj a lakótársaidnak biztos segítenek majd XD

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Sáska
nalam is rendben fut, semmi gondom nem volt (64 bit).

Nálam tökéletesen fut, 5 hónap alatt talán egyszer volt egy fagyás, szvsz az sem a win7 miatt. (32 bitesem van)

Most tervezem feltenni a WIN7et,valakinek volt vele gondja Aion vonatkozásban vagy minden pöccre megy?
Strahd_
Kar 😞 mert jo hazigazda voltal

MeoH
Lol 😛

fuck mmo's..i.,

Frosty01
ne gondolkodj, még a végén fájni fog <#smile>

practitioner of the forbidden arts of death

Köszönjük, hogy megint haszontalan voltál...

Fehércsoki: gondolom, a régi szárnyaknak volt ilyen az alakjuk, meg a fegyó is elég puritán a kezében, de ezek csak tippek tõlem, abszolút nem ismerem az ely oldalt, amúgymeg lesznek sokkal szebb szárnyak is csak szokás szerint idõbe tellik. Maffin!

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Fehercsoki
Szép képek,szóval ez régi cucc?Már nem lehet megszerezni?(mondjuk úgysem elys vagyok,de szép kis szárny)

Frosty01
http://i56.photobucket.com/albums/g172/OberonTheXVIII/AionWingsStages.jpg?t=1246352560

Nem vágom az ely szárnyakat, de ha tippelnem kéne azt mondanám az alap, vagy 1.0 elõtti vmi, majd valaki aki elyt játszik talán tudja.

Fehercsoki
Ez milyen szárny?

xerb
"srácnak nem volt számítógépe,x-box meg mondom amit megeszik neki az hurka"

Hm. box nem csak multi játékokhoz használ netet.
Liverol letölteni is tudsz vele . 😊

I am so awesome [Keeper The Tank]

Nagy veszteség ez mindannyiunknak, nyugodj békében ifjú titán, emléked örökké velünk él!

Új házigazda pedig legyen: Maffin!
Maffin for president!

Sáska
lemondanek a Hazigazda cimrol, aki szeretne megpalyazni, az jelezze a megfelelo modon.

Fehercsoki
Pedig mondtad.

tenkenorman
nem akartam mondani <#vigyor5>

http://www.tenke.hu

Fehercsoki
Tört szerveren játszol.

tenkenorman
Hali. pár napja játszok és nem értek pár dolgot.
asmodian warior vagyok.
plate armor-on kívül, érdemes mást felvenni?
questelésen és öldöklésen kívül van valami extra még a játékban? speckós skilleket combókat összerakni vagy valami?
valamiért magától megszerzi a skilleket.

http://www.tenke.hu

Eladó egy majdnem teljesen új dobozos Aion accountal. Irányár: 5ezer Ft.
Gondolhatod mennyire voltam idegesXD Kb majdnem meg is vertem pedig nemvagyok az a bunyós fajta de elöntötte a fos az agyamat,SOSE ADJÁTOK ÁT MÁSNAK HASZNÁLNI A NETET!😄D még hogy csak x-box...😊
Lol.. az élet icipici pofonja.. gondolom tanultál belõle <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Fél éve tolom,a konfiggal semmi baj nincsen,tudom mit kellene bírnia,de sajnos más a baj.Azóta rájöttem,szomszéd gyerek akinek megengedtem hogy az x-boxhoz használja a netet,kiderült hogy vett egy számítógépet és nekiállt torrentezni!Netudjátok meg mit kapott😄 Erre azért nem gondoltam mert srácnak nem volt számítógépe,x-box meg mondom amit megeszik neki az hurka,nem is volt baj eddig,hát most õ eldöntötte h leszopja a netemet a kisköcsögje😄D Azért kökk a segítõkészségért 😉
Fehercsoki
Írd be a konfigod,illetve hogy milyen beállításon próbálsz aionozni.

Belton
Video kártya driver cseréld le egy régebbire ha az sem segit akkor veddd lejebb a grafot ha az sem meny el melozni és vegyél uj konfigot 😛

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Talán ha levésnéd milyen géped van, milyen felbontásban használod a játékot és milyen neted van, még válaszolni is tudnának a kérdésedre 😊

Amugy elkell hogy szomorítsalak, spec nekem max felbontásban mindent csutkára téve ( kivéve AA AF ) röccenés nélkül megy és a lag is nagyon minimális. Ha pedig fortress alatt tapasztaltad, nos az minimum grafon is szaggat bármely gépen 😄

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

másnak is szaggat a game?valami félelmetes mennyire szaggat,és néha dczek is,remélem másnak is van ilyen gondja,nem rosszmájuságból,csak h nem a gépemmel van baj...
Eladó egy majdnem teljesen új dobozos Aion accountal. Egyszer volt a meghajtóba bele téve a dvd. Irányár: 5ezer Ft.
Pyotr
Aki esetleg nem tudja és még van felhalmozott Soul Heal-je az most 1 Kinah-ért visszavásárolhatja!<#hawaii>

&#9608;&#9608;

Sziasztok! ELADÓ egy Collector's Edition játék, hiánytalanul, tökéletes állapotban, acc-cal együtt (jelenleg nincs befizetve) a vatera.hu-n. Most 500Ft-on áll, 6.000 a villámár!

Hallod zaracsi majd megsajnállak egyszer ok...??!!be kell slotolni jajjj de nagy gond....Kurva szádat,de gz hozzá kiskocsog😊 Iri:szombatra megleszek a festéssel és megyek kockulni mint állat,elvonási tüneteimet nemtudom tovább kezelni😄
az meg mindig konyv volt xD

Veni, vidi, vici

Pff, Souz is megmondta; nab vagy és ott az a 30 millás orb (jó 28), szvsz 15 millából beslotolod a +-t meg oldd meg vhogy, lásd Lacer XD

jaja meglesz annak a buzinak csak 6 slotot tele kell pakolnia meg legabb +5-re kene huznia Z-nek az ijjat 😄D majd meglesz neki ha sporol a nyomi xD

Veni, vidi, vici

Na mi van fincsi meglett a festés? Visszafogadtak a lakótársaid? XD
Amúgy meg aionhun-t ne bántsd, az legalább csak aion, de hagyjuk is.
Buzi Z-nek holnap meglesz az 50-es elite abyss bow, mit fog vele aratni.

olvassál aionhunt ha unatkozol,na ott aztán van sok retard atya úristen,fogsz röhögni meglátodXD aztán mit kraftolsz?
Úristen, NC... errõl beszélek...

Aion nem idegel fel picit sem, azért tolom, mert élvezem, de craft közben sem szabad unatkozni ha épp nincs ventrin vadulás.

Sáska köszi a terjedelmes választ bár csak egy eldöntendõ kérdést tettem fel, de így is jó.

Sáska
jah, 50es, de megrekedtem, mert ritkan tudok mostanaban leulni orakra jatszani. Igazabol csak DP van, meg fort instak. Abbol se sok, mert ugye leginkabb zold a felso abyss..
Fort tamadas egyaltalan nem nagyon tema szamomra, legalabbis meg nem lattam meg az 5-10 fps mellett a jo/elvezheto oldalat a jatek ezen reszenek.
Neha elmegyek riftezni, de keresgelni nincs kedvem, valamint az sem annyira jo, hogy az elyos sokkal szervezettebben mozog, mint az asmok a mi serverunkon.
Altozni nincs kedvem, mert bar van 5db 30as karim, nem latom ertelmet, hogy felhuzzak megegyet, mert a fo karim tetszik a legjobban.
diohejban ennyi😛

rofl mi mást mondhatnék XD . van aki sgre jár kiereszteni a gõzt.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Frosty01
te tényleg lány vagy?... undorítóan visekledsz "nõ" létedre

Értem én, csak leszarom! 😛

Te sáska neked már 50es a karid?

Sáska
szerintem inkabb kanyarodjunk vissza az Aionhoz. az utobbi postokat nem torlom, hatha mas is tud rajtuk mosolyogni..😊
viszont innentol privatban gyozzetek meg egymast, s szoritkozzunk a temara plz! thx!

Titan
Ha valamit nem értesz nem mindig más a hülye!<#falbav><#banplz>

Te mirõl beszélsz? Bedobnád a tiniket a dunába, SG-t hibáztatod mások miatt, mi a fasz? Kultúrát meg majd cseppentenek nekik a szüleik, azért vannak, te el vagy tévedve rendesen...

Pyotr: az baj, hogy nem szedem a gyógyszert 😞
Csenky: Emília vagyok azért az nem ugyanaz, tartsd tiszteletben!

Köszönjük Emese!

Pyotr
Úristen,neked tényleg messzire gurult a gyógyszered<#szomoru1>

&#9608;&#9608;

Titan
Gratulálok! Jól megmondtad!
Remélem, és tényleg szívbõl remélem, hogy könnyítettél a lelkeden és most már minden szép és jó! Elmondtad a véleményed, példát mutattál és ezáltal hozzájárultál, hogy magasabb kulturális színvonalat önts a sok tininek, akiknek most alakul ki a személyisége! Az Õ nevükben engedd meg, hogy megköszönjem! Most már tudjuk, hogy minden tini egy korcs akiket ha lehetne, akkor a Dunába kéne lõni, mert olyan aberrált retardációkkal rendelkeznek, amik ellen mondanak minden erkölcsi és szép érzékeddel!
Sajnálom, hogy ilyen lelki traumának vagy kitéve, hogy egy olyan topikot kell olvasnod, ami nem éri fel az általad megkövetelt színvonalat, amiért természetesen teljes egészében a portál üzemeltetõi tehetnek! Hiszen Te mindent elkövettél, hogy egy pici kultúrát cseppents a sok bunkó közé!