Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah nincsen mindíg rift,de enyhén tulzás hogy lekempelnek egybõl,6 hónap alatt velem egyszer fordult elõ,pedig nemkeveset járok át.De tudsz pvpzni abyssban ahol aztán adhatod az érzésnek,meg lesz battleground is hamarosan amit említettél,ha most elkezdesz játszani mire felhuzol egy karit addigra bent lesz😊Ami a lényeg szavaidból azt veszem ki hogy pvpzni akarsz,na azt itt tudsz,de egy apró megjegyzés:itt szarra sem mész egyedül,csak úgy tervezz hogy van grouppod,mert semmit nem fogsz elérni,grouppal meg mindent
Jah hát igen, úgynevezett rifteken lehet átmenni de azt nem feltétlenül kempelik a túloldalon.

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

fejnelkuli
Nemtudom!Ugyhallottam ilyen nincs benne.Mostansag gondolkodom rajta,hogy kiprobalom,de azmonjak csak neha lehet atmenni ilyen teleportfelen a masik frakciohoz ahol azonnal lekempelnek.Meg csak 1-2 pvp zona van,nemlehet mindenhol atgyalogolni kicsit zsivanykodni.

Ez eddig is volt .. no ?!

fejnelkuli
Hello!
Van mar a jatekba BG szeru valami ahol a ket frakcio tud pvp-ni?
Atlehet mar menni barmikor ellenseg teruletere campelni? 😉

Sáska
kuldtem.

sáska, nekem már van.
esetleg a húgomnak küldhetnél:
[email protected]
Köszi :-)

Meara Tinubiel lvl 46 Hunter Laurelin server - Giliath ( http://gportal.hu/portal/giliath/ )

köszönöm Bencének a meghívást! :-)

Meara Tinubiel lvl 46 Hunter Laurelin server - Giliath ( http://gportal.hu/portal/giliath/ )

Sáska
ha estig nem kapsz senkitol, akkor irj egy privatot, otthonrol tudok kuldeni egyet.

Sziasztok!

szeretném én is kipróbálni a játékot. Tudna nekem küldeni valaki meghívót (vagy mit?) ? :-)

[email protected]

Köszi:

Meara

Semmi különös,csak bugos megint vmi...ilyen 2fizet egyet kap akció van,ha meghalsz nem 1es,hanem 2es szintû soul sicknest kapsz,értelemszerûen a pénz is duplája...Délelõtt haltam utoljára,remélem most már kijavítják
Wtf? Lemaradtam valamirõl?

Strahd_
😊 nem kell meghalni

nagyon fasza,ilyen soul sickness event van most éppen,ha egyszer meghalsz kapsz mindjárt egy lvl plussz bonusz soul s.-t,így dupláját kell fizetni minden halálnál,nagyon szép,gyönyörû
Jockey
a tobbi jatekban torold a bankartyas adatokat es elvileg mukodni fog...

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Szevasztok!

Tudna nekem valaki segiteni?
Lejart az accom és a kártyámmal nem tudom aktiválni, mert már sok acchoz használtam. Tud valaki valami módot amivel még ma tudnám aktiválni ? Jó lenne ha kitudnám használni még a mai dupla xp hetveget mert eddig még egyszer sem tudtam 😊
Vagy paypal-lel valahogy ?

Eladó egy majdnem új Aion accountal. (Egyszer volt a meghajtóban.) Irányár: 5ezer Ft.
Szívesen máskor is, a szar pedig nagyon finom megfelelõ fûszerezéssel, egyszer próbáld ki, de komolyan 😛
Látom a csatlósok visszatértek...

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Strahd_
Nagy az isten allatkertje, es sajnos alacsony a kerites.

😊 nem is ertem Saska miert nem torlod a hozzaszolasait.

Sáska
koszonjuk, hogy hozzaszolasoddal ismet emelted a szinvonalat. tenyleg nem ertelek. odaraknak eled egy darab szart, meg valami normalis etelt, de te megis a szart eszed, sot, meg kersz is belole mert visszajarsz. Aztan meg panaszkodsz, hogy miert kell szart egyel. nem kell. szamomra rejtely<#wow3><#wilting>

ÚRISTEN! Most néztem meg mi ez a szánalom VIP fórumozó dolog, SMS bazdmeg, menj azt donatelj a szarra! Egy rendes fórumon ezek az alapjogaid sõt még jóval többek is, itt meg kiszúrják a szemed egy csillaggal és még csak nem is örökérvényû! SG powa mi más!!!

Fincsi formáztad a vinyót vagy csak rátelepítetted win7-et?

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Frissíts vid.kártya drivert vagy játékon kívül változtasd meg a felbontást kicsire,hogy elinduljon(aztán ingame állítasz nagyobb felbontást)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

"Failed to set the graphic acceleration preferences.A rendszer nem találja a megadott elérési utat." ezt írja ki nekem a buzija
feltettem a win7et,aiont is,és amikor elakarom indítani azt mondja ez a fos hogy nemtalálja az elérési útvonalat...ez mi a pöcsöm vki tudja mi lehet a baj?
Mert ma egész délután ráértem volna. 3 napig nem voltam, úgyhogy addig mentek. Közelebbi infóm nincs sajnos, én csak orális szexet érzek az egészben, és a rossz végén vagyok.

gurubefree
Sziasztok

Van valami info mi tortenik es miert nem mennek a serverek ??

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Na a szerverek meghaltak...

Fincsi felmész az alaplapod gyártójánka az oldalára megkeresed a lapodat és ott lesz a cpu támogatás, ami ott van azokkal kompatibilis.

Fehercsoki
Köszi.

Tessék csoki. Sáska: nem azért írtam hogy várni akarok rá,de hogy várok😄D Csak mert szó volt róla és azért említettem meg hogy amikor nagy téma volt az új patch és nézegettem mindenfelé Aionról akkor úgy emlékszem ilyet találtam h 2.0-ban jön a graf tuning.Meg fogom én oldani amint tudom a gépet,alaplap,proci,ram,oprendszer,ezek kellenek még,és tuti jó lesz,havernak a gyengébb videókarija is produkálja a 100fpst,csak neki Q6600 van..!Na ez a nemmindegy,mert az én kis Athlonom az leves már.Többen mondták hogy egyálltalán nem használja ki Aion a 4magos procit,az rendben,csak van egy olyan vonatkozása,hogy amíg a gép a "mellékes dolgokat" csinálja,addig erre külön magot pörget,és nincsen annyira leterhelve,ergó gyorsabb lesz,még ha maga a game nem is használja ki ezt.Ezért is kell Win 7 pl.De nekem csak az a lényeg,hogy tudjak menni végre siegre!!😄D Ha ott 15 lesz akármilyen gépen is az fps lefosom mert a mostani 1-2tõl jobb lesz azért😊 Magyarul nemtudok siegre menni ez miatt jelenleg
Sáska
hat igen, en is kb igy tudtam. de a vision trailer az csak egy teaser, hogy miket szeretnenek beletenni, de semmilyen megerositest nem kozoltek meg azt illetoen, hogy ezek a grafikai ujitasok mikor is kerulnek be a jatekba. Erre meg rajon az, hogy nem hogy az 1.9-rol nincs hivatalos datum, de a 2.0-rol meg messze nincs semmi konkret adat. Ha meg nem tudni, hogy lesz-e grafikai tuning a majdani 2.0-ban valamikor, akkor felesleges varnod. Szerintem egy bizonyos szint felett mindegy, hogy milyen geped van, nem fogja jobban vinni az aiont egy jobb konfig max grafon. persze a mostanidhoz kepest azert lesz javulas :-)

Fehercsoki
Be tudnád linkelni azt a patch notest?(hivatalos kéne,és lehetõleg angolul)

Tudomásom szerint 2.0 fogja tartalmazni a grafikai újítást,nemtudok linkel bizonyítékot szolgálni,de én így emlékszem hogy errõl volt szó,ráadásul az 1.9es patchotes amit gondolom már mindenki látott abba sem volt benne.
Iri:hol tudom megnézni hogy miket támogat proci ügyben a videokarim??Én is i5ön agyalok,csak alaplappal együtt 240eurio lett volna és szerencsére nem volt nálam annyi,így még áttudom nyálazni mielõtt hirtelen megvettem volna.Csak már nagyon idegesít ez a dolog...Nemsokára megjön a win7em majd attól várok azért változást
Sáska
a ket mondat egyutt nekem azt sugallta, hogy az 1.9-el meg fogjuk kapni a többi finomság mellé a grafikai tuningot is. azt hittem ezt bejelentettek valahol, ezert irtad.

Fincsi vegyél procit, de okosba, nehogy ne támogassa az alaplapod 😊
Az új core i3 i5 i7-ek faxák (socket 1156osak), igaz, hogy szvsz tuningprocik, lényeg, hogy gyorsak. Vagy socket 775-re vegyél core 2 duo-t,8mb de min 4mb cashe-el, quad felesleges, nem tudod kihasználni az erejét bár win7en nemtom, hogy szuperálnak de aion akkor se lesz jobb tõle.

Fehercsoki
Akkor valami mást tudunk meg,ezt is említettem lehetõségként.

xerb
Sot már meg is tudtuk mivel koreában már néhány hete liven van.

I am so awesome [Keeper The Tank]

Fehercsoki
Egyébként hamarosan megtudjuk mi lesz benne.(vagy valamit megtudunk róla az biztos)

xerb
Egy szóval sem mondtam hogy az 1.9 tartalmazza.
Szó szerint ezt írtam:

"Várd meg az 1.9-2.0 patcheket.
Megfogjuk kapni a többi finomság mellé a grafikai tuningot is"

Fehercsoki
Ez a kis videó elvileg arról szól hogy még ebben az évben miket akarnak bele rakni a játékba,tehát nem tudni melyik patchben lesz pontosan.De az meg van erõsítve hogy lesz.

Sáska
tudnad linkelni a forrast, ahol hivatalosan megerositik, hogy ezeket a grafikai valtozasokat az 1.9 mar tartalmazza?

xerb
Youtube--> aion vision movie
Letöltheto hd verzio:
http://aion.ogc.hu/media/movies/Aion_vision_high.zip

Ebben a videóban látható a grafikai tuning mértéke. Leginkább csak fény- árnyék , shader, részecske efekteket kapunk. Poligon szám növekedés szinte biztos nem lesz , esetleg nagyobb felbontásu textúrákat kaphat 1-2 tárgy karakter de ezt sem hinném.
Hozzáteszem a videó nem 1.9-2.0 pach elozetes . A benne szereplo ujdonságok mindegyike nem feltétlenül kerül majd bele a pachekbe.

Fehercsoki
Egyébként van már pontos info hogy mennyire javítják a grafikáját?Esetleg pár kép/videó?

xerb
Vicodine:
Én a helyedben a következot tenném:
Szerintem várj picit az építéssel , játsz azzal amid van most . Várd meg az 1.9-2.0 patcheket.
Megfogjuk kapni a többi finomság mellé a grafikai tuningot is és akkor meglátod hogy mennyi az annyi , kinek hogy megy a játék , mekkora vas kell alá.
Meg amúgy is addig megy lejjebb a hardwrek ára , jönnek ki jobb , erosebb cuccok.
És amikor kijött a pach , megnézed :Min fu maxon? Na akkor azt kéremszépen!

Fehercsoki
Nekem ennél olcsóbb volt a gépem,kb 85 lenne most(szintén perifériák nélkül),és nekem kb mindenhol 80 fpsem van.(természetesen bármilyen olyan helyen ahol sok karakter van lemegy)

Maga a gép, amivel a 100+ fps megvan mondjuk heironban vagy eltnenben, az úgy 110 volt bruttó (perifériák nélkül), nov-dec környékén. Ez azért nem csillagászati, persze, egy havi fizu simán, de Neked a vidkari már megvan pl. Nem tudom mentek-e lefelé az árak azóta.

Rájöttem mi kell ahoz h elérjem én is a 100fpst!!3 dolog,ebben a sorrendben:1:pénz 2:még több pénz 3:nagyon sok pénz :😄D
0Fritz0
Az Aion-ban nem biztos, észrevehetõ, de más játékokhoz mindenképpen kéne bele egy erõsebb CPU.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sáska
en nem reg csereltem le egy gef 8800GTX-et egy radeon hd 5870 vaporX-re, es az Aionban messze nem ertem el azt az fps novekedest, amit vartam. Mas jatekoknal viszont igen, igy -bar nem ertek ezekhez nagyon- azt a kovetkeztetest vontam le, hogy a hiba nem az en rendszeremben van😊 Ettol fuggetlenul a helyedben en is ujitanek par dolgon, hogy rendesen ki tudd hajtani a VGA-dat.

Hát akkor az én gépemnél komoly gondok vannak,az új karim az egy EAH5770es,nem gyengébb mint a tied,és nekem 40 fölé sose megy😞 Akkor nyilván cserés minden a gépemben,régi fos,de egyenlõre erre volt mani na majd akkor fejlesztem szép lassan thx az infót!Ja és sok helyen atlag ilyen 20fps van!!😞 ááá tökömbe