24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • overx
    Közbe +válaszolták ty :)
  • overx
    Meg kell vennem az aion alapjátékot vagy csak elég egy cardal updatelnem a demoról és már jatszhatok is, tud erről valaki valamit ?
  • Nuclearity
    assával felesleges felé menni, 440 után inkább attackra pakoljon, minden mással mehet tovább
  • xerb
    440 cap max pveben aktuális már .
    Pvpben mióta(1.9) van crit resist azóta el lehet felejteni .
    600+ minimum pvpre ajánlott a sok +10 - +15 setes huligán ellen :D
  • Nuclearity
    442 felett ad kevesebbet a crit (softcap 44% crit) innentől minden 10 0.5% ot ad 1% helyett ha jól tudom, evasionra felesleges pakolni mert egy haszontalan skill ebben a játékban, és az ellenség accuracyja-te evasionod on mulik h betalál e, 30% al lehet nagyobb evasionod mint az enemyd accuracyje (pvp ben asszem nem sok ellen lehet el is érni, nameg 30% az semmi viszont 55 ön skillel is eléred.) lényeg a lényeg ha evasionra pakolsz áldozod a crited v az attackod ami öngyilkosság egy hasztalan dologért
  • waible
    Hi all
    Ez igaz hogy 400 fölötti critical vagy evansion már nem ad annyi plusszot??
  • Jim79
    SZia!

Nekem 55 templarom van/volt.
    PVE-re 55-n full pve stigma ágon voltam..., bár szerintem a pvp-vel is végig lehet tolni. Úgy mondanám, hogy ha van fix party-d, akkor elég a pvp..
    Stone-ok tekintetében én block-ra és hp-ra pakolásztam. Ha kajákat eszel, akkor elég a 300as crit, mivel asszem 440 a felső határa, ami a kajcsikkal meglesz. 440 felett már nem ad annyi pluszt.., már ha így van még.., rég nem toltam a játékot.
    Pvp-ben a tapasztalataim szerint a melee kasztok ellen nem kell izgulnod, a sin nem lesz gond, egy templar vagy gladi örökkévaló harc lesz. A casterek ellen - sorci, sm, chanter, clerik - nem sok esélyt láttam 1v1-ben.
    Masspvp-ben meg jól jöttek a party-nak a pve-s buffok, védelmek. Ilyenkor úgyis téged támadnak utoljára.

Fegyver tegintetében pvp-re a kétkezes kard, pve-re én 1H+shield-et használtam.., a lényeg, h a fegyóban legyen attackspeed...

Godstone-ra én movement csökkentőset használtam, mert a sok ellen legtöbbször hátulról neked ment, belédvert 2-t és elszaladt...

Röviden a tapasztalataim alapján...
  • Csenky
    Skillek terén a védekező skilleket (pl empyrian armor, de lesz majd több is) próbáld minél kínosabb szitukra tartogatni, ha ellövöd feleslegesen, biztos 1 perc múlva szükséged lesz rá nagyon.

Manastone ügyben pedig, pvp + greatsword esetén crit legyen 400 fölött, eztán +atk. Ha pvpve shield+mace kombót csinálsz, akkor is legyen azért legalább 300+ crited, de jó döntés lehet block stone-okat is használni, hogy proccoljanak a skillek. Ha full pve-re gyúrsz, akkor hp / block / crit ízlés szerint.

Szerintem, de nekem csak egy 50-es tempem van low pvp gearben. Viszont meg vagyok vele elégedve.
  • Nuclearity
    a skil lhasználat szituácio függö, ha jol tudom templarok jobban szeretik a mace + pajzsot pve re, pvp re viszont mindneképp a két kezes kardot szokták hordani, armorból Plate mindenképp. mindent a brokernél tudsz venni v várod h kiessen. manastonnal nem tudok segíteni, majd valami templar kollega
  • NiGhTM4R3
    Sziasztok!
    Új vagyok az MMORPG világban, ez az első játék amit kipróbálok. Lenne pár kérdésem amire nem kaptam választ a fenti magyar oldalakon (az angolom nem jó)
    Szóval ha valaki segítene örülnék:]
    13-as szintű Templar vagyok.

1, harcnál melyik skilleket érdemes használni és milyen sorrendben? azt hiszem ezeket tudom használni: Ferocious Strike 1-2, Weakening Severe Blow, Shield Defense 1, Empyrean Armor 1, Shield Bash 1

2, Fegyvernél Sword vagy Mace? Ruhánál bőr vagy chain?

3, Fülbevalót, nyakláncot hol vehetek? nem láttam egyik kereskedőnél sem (Pandemoniumban vagyok)

4, A fegyverbe/páncélba milyen mannaköveket tegyek? (Block, Attack, HP, Parry, Accurancy)

5, Esetleg a Templarral kapcsolatban valami amit fontos tudnom? erős karakternek számít? jobban jártam vele mint a Gladiátorral?
    Egyelőre ennyi:)
  • Nuclearity
    erősebb fegyo mindig Mainhandbe, mivevl az attackot arrol számolja, nem mindegy hogy 160 a végütésed és arra számolja a + attackokat, vagy 200 és arra.
  • xerb
    Focused evesion: A következõ ütést hárítja. (dodge) , erre jön egy chain ami stunol is . Szal használd :)
    Hogy ki mit használ ez örök vita tárgya.
    Nekem a mindkét kézbe dagger és a MH dagger, OH sword jött be..

• Kreeder44
    Sziasztok!

A master accountnál mi ez ez idiótaság megint??? nem tudok belépni mert kiadja ezt a biztonsági izét mi az a fimnev??? :D
  • waible
    Mindegy hogy melyik kezemben van az erősebb fegyó off-handba vagy a másikban??
  • waible
    Ez a focused evasion-t én nem is használtam soha az mire jó pontossan??
  • Nuclearity
    hatásosabb ha patternal kezdesz, majd ambush v counter attack esetleg whirlwind (Focused Evasionbol természetesen) majd rune burst-el targetet stunolsz, megint patternokat pakolsz a targetre (ugye ekkorra már böven lejön a CD a skillekről) majd amubush ha nem használtad még v counter attack ahogy fentebb irtam, függ attol, hogy hogyan használtad. aztán mehet egy airal snare v mi a tököm, amivel levegöbe pattintod az enemyt de kb eddigre az enemy már halott kell h legyen, nagyon max a templar v gladi élhet eddig
  • xerb
    Sin skillekhez annyit hogy ha ügyesEn tolod gyakorlatilag végig stunban tartod a mobot pl.
    Ugye mögéambush /stun/ betolod a skilleket amik hátulrol sebeznek , közben focused evasion . felébered evadeled-> chain /stun/ ,mögé futsz közben . Felpakolod a paterneket mire kijön stunbol , robbantod /stun/ vagy fellövöd aether holdba.
    Sorrendet variálhatod ahogy kézre áll.
    100 éve nem toltam sinemmel remélem nem irtam bohócságot =).
  • waible
    Akkor még megkérdezném hogy a Rune Burst mire jó??
    Thx
  • xerb
    Calming Whisper agrocsökkentõ skill. Ha tankrol átmegy rád a mob akkor használva van esély hogy visszamegy rá , vagy nem :D Pvpben semmi hatása , és solo pveben sem mivel ugye nincs kirá "továbbküld" a mobot.
  • waible
    Üdv mindenkinek.
    Szeretnék szakmai tanácsot kérni, hogy szerintetek egy Assassinnál ami példaként most 32-es milyen skill combináció sorrend a leghatásosabb pvpben?? Pl ugy értem hogy 1. soul slash+ chain skillje+ és + rune cave és igy tovább.

Érdekelne továbbá a stigmáknál melyik a leg halálosabb kombináció szerintetek??

Utolsó sorban az is érdekelne hogy a Calming Whisper skill pontosan mire jó?? Azt halottam leveszi rólam a targetot de ezt én pvp-ben nem úgy vettem észre.

Előre is köszönöm a válaszokat!!
  • nxs
    Ne legyél telhetetlen :) PL ha top 50es AP fegyo a main így is örülsz,hogy nem kell még1szer kiszedni,socketelni...kivárod a top 55ös pve-t és arra ráteszed( vagy nem :D ). Az enchant sem 1 nagy durr...annyi hulladék esik instákba sose fogy el az utánpótlás :)
    Aion könnyű mmo...pár hét és kiszeded ami kell. AP gear akár vesztes dredgiből és field farmból is öszerakhato.
  • Csenky
    Te legalább értetted a kérdést. :)
    Köszi, bár nem túl jó hír.
    Azért elég nagy szemétládák ezek az NC-nél, azt írták, hogy olyan állapotban kapom vissza, ahogy merge-eltem. Tehát nem úgy, ami még esetleg merge után történik vele. -.-' Most így cseszhetem, hogy fel van +15-ölve, ha úgyse tudom eladni. :D
  • xerb
    Mergelt fegyver untradeable .
    Ha szétszedted utánna tradeable lesz ismét, persze ha fel nem vetted , blindet megjegyzi igen ahogy pl manastoneok(az elsõdleges slotokban) is maradnak és godstone is.
    Elsõdleges fegyvert olyan állapotában kapod vissza ahogy mergelve is látod kivéve ugye eltünnek a vonal alatti + statok , slotok amiket a sec fegyó adott és a + attack és + mb stat amiket a 2. fegyver adott szintén .
  • gurubefree
    Nem secondery fegyvert "hasznalod". hanem main-t amit mergelsz adott hogy Soulbound-os lesz mert hasznalod. Ha minden igaz meg untrade is merg utan de ebben nem vagyok biztos
  • Csenky
    Hali!

Az armsfusion-ről azt írják, visszanyeri a fegyver az eredeti formáját, ha leveszem róla a secondary bónuszokat.
    Ezt meg is tettem tegnap, és tényleg pont olyan lett, mint előtte - soulbound.

Most az lenne a nagy kérdés, hogy ha egy nem-soulbound itemre merge-elek valamit, majd ezt használom, majd szétszedem, akkor az nem-soulbound item lesz végül, vagy a bindet megjegyzi a játék? Nincs felesleges x összegem ezzel genyózni, meg igazából melóban is vagyok, de rohadtul érdekelne minél előbb. :D
  • angyal2232
    Sziasztok eladó az alábbi account:
    Lvl 47 sorcerer full graceful settben az accounton kb 20millio kinah van
    az account január 27.én lejárt azóta nem töltöttem fel.
    az ár 3.000 Forint
    érdeklődj az alábbi e-mail/msn cimen: [email protected]
  • Zarachi
    500ft meg 2 banan az ajanlatom
  • Belton
    Továbbra is eladó Az Aion Accom:
    5-Hónapos (03.16-ig aktiv)

Lv55 Fullos Cleric (55ig Minden Healer stigma meg van , Advanced Slotok ki vannak unlockolva ) (50-ig Minden Pvp stigma meg van)

Solo pve gear (sárga) és Healing boostos Gear (sárga) van nála.
    449 es Expert Alchemy 412 es Essencetapping skill.
    Rengeteg Scroll.
    105Milla Kinah , A server Top legiójába van jelenleg.

Van még az accounton egy lv51 es Gladi DPS gearben.
    Lv26 os Assasin Kék sárga cuccban.
    Lv35 Sorcerer + olt sárga fegyverel kék Gearben.

Ajánlatokat PM ben itt forumon.
  • sajtoscsokii
    Hali!
    Eladó EU-s accountom lv 34es clericcel.
    http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=431645&serverID=32
    PM részletekért. Irányár: 3.000 Ft
  • RoboKutya78
    Dobsz egy mailt ha lehet gmailest
    Meghívlak az ncn keresztül onnan le tudod szedni a játékot 10 es szintig ingyen kipróbálhatod és ha ott veszel további hónapot akkor elvileg nem kell megvenni de ezt nem biztos
    Vagy megveszed a játékot kapsz hozzá 30 napot amit az nc oldalon, ha van kártyád egy eu fejében kiválthatod, vagy hozzádobsz még egy 15 napot és 45 napig tudsz játszani vele.
  • overx
    Sziasztok...
    Szeretnék elkezdeni aionozni, ezt hogy tehetem meg mostanság ?
    Elég ha ingyenesen letöltöm az ncsoft launcherrel az aiont, majd veszek egy feltöltőkártyát és már mehet is ?
    Vagy valamilyen formában meg kell vennem az alapjátékot hogy legyen felhasználóm ?
    Üdv, over
  • Shaenis
    Bocs az előbb nem pontosan fogalmaztam, konkrétan az "Ascension" questet kell megcsinálnod.
  • Shaenis
    1. javaslat: tanulj meg angolul vagy uninstall
    2. javaslat: Ellenőrizd hogy megcsináltad-e az összes campaing questet. Feltételezem hogy még nem, ezért még el sem tudtál teleportálni ishalgenből pandaemoniumba, ahol a lvl10+ skilleket meg tudod venni.
  • RoboKutya78
    http://www.aiondatabase.com/quest/2947/following-through
    nézd meg a képeket hátha segítenek
  • Bodrey
    Sziasztok

Following Through-t küldit csinálom abys-os, kérdésem, hogy kell vinnem egy Golden Helmet of Urgasch sisakot amit nem találok, nem tom melyik mob dobja, vagy hogy vegyem e vagy se. Valaki tudna segíteni?

Előre is kössszi
    Bodrey
  • Aurey
    Sziasztok!
    Asmodians gladiator vagyok 13. szinten és még a 10-es skillmeet sem tudod activalni( nincs ikon az active menüben)!
    KÖnyvet nemtok venni mert mind piros( már megtanultam ami ott van).
    Vki tud segíteni?
  • Kreeder44
    Sziasztok. Spataloson a Las Standhoz vissza vennétek... Írtam h február közepe fele jövök vissza és h ne pakoljatok ki... XD szeretettel várom az invet köszi ;)
  • csabi1987
    Köszi!
    Az 1 hónapos próba már lejárt. :S
  • Hixer
    itt
  • RoboKutya78
    nc soft oldalán bereggelsz és ha van bankkártyád hajrá máris játszhatsz