Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
😄
kene huznod a szajkaraten mwer lv 1-en eleg nehez itt megelni 😞
Veni, vidi, vici
Ahol, ha kifogynak az érvekbõl, akkor elkezdik egymásra akasztani a sértõ jelzõket? Ahol a PVP beállítottság erény a "szánalmas" PVE beállítottsággal?
No mindegy. Sok normális játékos is van azért ebben a játékban, remélhetõleg velük fogsz összefutni. 😊
Sok sikert.
még szerencse, hogy idöben abba hagytam ezt a retket....
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
aki kepes egy forumot 1 nap televerni minden faszsaggal alataal termesztesen iszonyatosan lazanak velt stilusban, azokbol barmit kinezek..😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Mahaf pedig egy külön kategória, 50. ki-be lépkedése után a vezetõség úgy döntött elég volt. Ettõl függetlenül kijár neki a tisztelet, mindenki tartja vele a kapcsolatot és ventrire is feljár, tegnap a siegen is velünk volt. Tehát ex EQ-s a régi fix Imp féle partyn kívül összesen kettõ ember van Pewpew-ban.
12. helyhez meg annyit, hogyha a magyarok nem húznának hat fele és együtt lennének lehetnénk feljebb is, anno mindegyik légiónak felajánlottam, hogy csatlakozzanak (Igen, Neked is rögtön az elsõ beszélgetésünknél). DE mindenki szerte széjjel, és a nemzetközi klánok létszáma ellen a mi kis aktiv 20-25 fõnkkel sokat nem tehetünk. Nekünk tökéletesen megteszi akár a 20. hely is, ha a klán összetart és jó a társaság. És jelenleg egyre jobb és normálisabb tagokkal bõvül, és a régiek is folyamat térnek vissza 1.9 miatt, szóval rohadtul kezdem le...ni, hogy mit fröcsögtök össze-vissza.
Én idáig ezen a fórumon talán ha háromszor szólaltam meg, ezután sem óhajtok sokkal többet. Úgyhogy Cence Senki sem szállt rád.Játékban is te és Noomad játszottátok a nagymenõ gyereket mikor ugráltok az afk karimon meg táncoltok meg odarángatjátok a többi klántagot és körbeállva mutogattok rám(bár ezen én csak jót mosolyogtam). Te és Keni vagytok akik folyamat mocskoltok minket. Talán inkább Nektek lenne ideje leszállni rólunk nem fordítva, nemdebár?
sajnálatos, de nem sokra mész ezzel itt, vagy bármilyen más oldalon ami magyar, ugyanis a magyar "rajongoi" tábor csak az Equitest ismeri el mint magyar légiot a Castor szerver asmo oldalán... 😊
© Cence 2010. máj. 07. 12:33 #13632
xD
"A new balance must be found" eh? XD
(gyegébbek kedvéért Equites intro)
tulajdonképp Shadout szerintem már a Pewpew leadere, olcsobb volt igy mint egy legion name change-l 😄 (titokban rerollolt ^^)
© Cence ma 09:39 #13648
mViszont mi lenne, ha az Equites végre leszállna rolam?? most sem én hoztam fel, mégis nekem "pattogtok" mindig
Valahol ellentmondás érzek a sértõdöttségedben.
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
Továbbra is vár mindenkit sok szeretettel az Inquisitors magyar légió a Castor szerver Asmodian oldalán!
Üdv:
Huber
www.hunterssite.info
Vagy mindenki, aki szerinted rosszabb ember, mint te, az zsidó és kész? Vagy én rosszul értelmeztem írásod és te pont fordítva, nem az általad vélt alacsonyabb rendûségükre utaltál, hanem szüleik kiemelkedõ mûveltségére? Mármint azzal, hogy héber nyelven beszélnek? Vagy ég az is lehet, hogy simán tényszerûen tudod, hogy az illetõ játékosok izraeli állampolgárok voltak?
Vagy csak szánalmas módon rasszista megjegyzésekkel illeted azokat, akik neked nem tetszõ dolgot cselekednek?
maniac mit irtál? XD törölték a postod 😞 pm be irjad 😄
Nem hinném, hogy bármilyen "elismerésre vágyunk", mi csak élvezzük a játék adta lehetõségeket, és megteremtjük a saját közösségünket.
Más szerveren is elfér egymás mellett több magyar légió, nem hinném, hogy a Castor szerveren ez másként lenne. Egyébként pedig sokkal nehezebb egy olyan légióban "pályakezdõnek" lenni ahol már mindenki nagy.
Szóval várunk mindenkit szeretettel aki magyarnak érzi magát az Inquisitors légióban Castor szerver Asmo oldalán 😛
Üdv:
Huber
www.hunterssite.info
"A new balance must be found" eh? XD
(gyegébbek kedvéért Equites intro)
tulajdonképp Shadout szerintem már a Pewpew leadere, olcsobb volt igy mint egy legion name change-l 😄 (titokban rerollolt ^^)
Egy új magyar Asmo légióra szeretném felhívni a figyelmet Castor szerveren!
A légió neve: Inquisitors
A jelenlegi tagok zöme 10-35 lvl között, így leginkább ebbõl a súlycsoprtból keresünk playereket, de magasabb szintû játékosoktól sem zárkózunk el.
Keressetek minket ingame bátran, többi info ott egyelõre!
(Ventri van)
Üdv: Huber
http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?guildID=5304&serverID=33
www.hunterssite.info
Veni, vidi, vici
Dráma az van dögivel.
Mondjuk annyira engem nem kavar fel a dolog, azt sem bánnám ha egész abyss asmo lenne , vagy balaur.Annáltöbb spot van ap-t farmolni 😊
Sigera meg nem járok , majd talán groundabysson.
I am so awesome [Keeper The Tank]
viszont azt tudom hogy a QQ az megy 1000-el a lfg-ben kb mindig xD
Veni, vidi, vici
Igazabol heroinban addig tartózkodik ely amig lezavarja a kampány q-kat.
37 körülig ugye FT (etlen)
40-42-ig KHQ (etlen)
40-töl meg ugye SR.
42-50-ig pedig Theobomos jó szintezni ami asmo mentes ugye.
Szóval ne csodálkozz hogy heironban kevés az ellenség 😊
Ancientsröl meg csak azért nem mondok véleményt mert van ott pár haver és oket megbántanám 😄
I am so awesome [Keeper The Tank]
Veni, vidi, vici
nem magyar legiok nagyresze ott pve vagy pedig az van nehogy mar kimenjunk abysba meg a vegen az asmok szereznek ap-t sajna heironra is ez vonatkozik 😞 nagy ritkan jon 40 ellyos amikor ottvagyunk max 1 grp-al es csak campelnek a guardoknal ugyan ugy xD
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici
es hogy Iridescent szavaival eljek Muffin
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.