Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
De az mûködhet,hogy csinálok akkor egy másik ncsoft acc-ot a másik aionnak,viszont mind a kettõ game acc ugyanaról a kártyáról lenne fizetve?
ゾルターン
Veni, vidi, vici
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Spatalos
Castor
Telemahus ize...
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Még anno jatszottam a betvala es nagyon megtetszett, viszont csak most jutottam el odaig, hogy valoszinuleg tudom jatszani magy rendesen, meg tudnatok mondani melyik szerveren van a legtobb magyar?
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
😊 megint jol dolgozik a support elyos only itemet mindekinek 😛
Váá tegnap esett Miren Diamond Ring! Imbaaa. Ideje volt lecserélni a csöves 30as abyss-t.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Cleric felhuzasa egy kulon elmeny szerintem 😊 bar en mar szeretek jatszani vele.
Ami elony lehet hogy jobban kiismered a karit mindha 50 esen megveszed es "hirnevet" is tudsz szerezni , igy 50 en nem lesz olyan hogy nincs partyd max csak akkor ha nem akarod 😊 es AFK nak tetteted magad
ゾルターン
Tudom, miért nem kezdtem Cleric-et. Azért nem, mert 5 is volt a klánban.
Ugyanakkor semminemû felhatalmazásom és erkölcsi alapom nincs õket felelõsségre vonni, hogy ugyan már miért is hagyták abba a játékot és maradtunk healar nélkül. Az egész szerveren siralmas a helyzet ebben a tekintetben. Nincs cleric.
Azért hírdettem itt, mert gondoltam Magyar társaimnak teszek jót azzal, ha az õ megunt karijukat vásárolom meg.
http://cityofheroesmro.phpnet.us/
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Pillanatnyi helyzet szerint valasztani servert szerintem felesleges, mert mire max szintu lesz a karaktered, siman lehet, hogy teljesen masok lesznek az eroviszonyok..
amugy mi van az rangereddel? megfosztottak javaitol?
★ 汤姆 李
Abyss upper green zone ...... es legiok nagyresze bevalottan pve orientalt. Kiraly ..... innen is lehet koltozni
ゾルターン
Egyébként úgy érzem elég jól tudom kontrollálni a fort siege-eket, mivel ha online vagyok, lóf*sz se történik, ha meg nem lépek be, milliónyi AP cserél gazdát. Az utóbbi 3-4 siege-bõl tuti kimaradtam, de volt vagy 4-5, amikor végigültem az 1 órát várva az akcióra. :p Szóval, legyek ma vagy kihagyjam? :p
Hol Asmo hol Elyos ero van. De lehet en erzem rosszul bar teny tobb elyos van szerintem aktivan mint Asmo 😊 de mar nem annyira szopo mint 3 honapja
Pl ha spatalos szerver asmo állománya kik belefáradtak a szopóágba transferelgetik a karaktereket castorra , ahol így is aso fölény van .... Na az érdekes lesz .
I am so awesome [Keeper The Tank]
Az ncsoft egyszeri karaktertransfert biztosít mindenkinek ingyen a bejelentés szerint.
Ha ezen kívül még szeretnél további karaktert átvinni másik szerverre azért viszont már fizetned kell.
I am so awesome [Keeper The Tank]