24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#16032 ott a pont. -
#16031 ezzel az a gond, hogy kb kevés olyan p2p mmo van ahol mellette még ugy nevezett itemmall is van.. és ez a görénység. nameghogy NCwest csak szedi a pénzt de a szerver fosabb mitn pl egy privát szerver (lagg téren gondolom persze) nameg az ellenszolgáltatásról ne is beszéljek... -
#16030 nekem is, de attol meg a szabalyokat be lehet tartani.
Valaszolhatott volna ugy is, ahogy Csenky tette meg.
Amugy meg ismet beirom, amit mar par honapja is jeleztem: ha valakit erdekel, akkor jelentkezzen hazigazdanak, mert mar jo ideje nem jatszom a jatekkal, csak neha benezek a topicba, hogy mizu.
-
Csenky #16029 Én úgy vagyok vele, hogy egyáltalán nem kötelező fizetni érte, szóval a görénység nem az MMO-fejlesztők velejárója... :) Lehet játszani BloodLineChampions-t, free, SEMMI ingame előnye nincs azoknak, akik itemshoppolnak (csak skineket meg title-ket meg avatarokat lehet venni, amik idővel kiszedhetők freen is), és nincs fejlődés meg ilyenek, full egyenlő esélyek. Hajrá! (tényleg jó game:))
Ha meg mégis ptp MMO-ra adja a fejét az ember, hihetetlen álszentség a fizetős szolgáltatásokat szidni... :D -
Morf #16028 Egyetértek, monnyon le, és tápolják már egy kicsit szerencsétlen asszákat ;) -
#16027 akárhogy is igaz nem igaz amit mondtok az áráról, én speciel görénységnek tartom hogy ennyi pénzt elkérnek egy ilyen skinért. ráadásul egy már régi játékból származik. rohadjonak ketté hogy itt is durván van vagy 5-10 skin, ami folyamat váltakozik a különböző sokmásik armor részen, mert fantáziátlanok ujjat alkotni... és mindemellett ott a kőkemény havidíj amire oda kell figyelni mert ha nem ellenőrzöd bizony a kövi havit is levonja akármennyire nem tervezel fizetni érte, akkor a fizetős transzfer, a fizetős petek.
nagyon nem értek egyet ezzel az üzletpolitikával havidíj + mikrotranzakció, ilyen gyér szolgáltatásért cserébe... -
Csenky #16026 Lehet buta vagyok, de ezt a mondatot nem tudom értelmezni.
A telefonos kép meg mit is akar mondani/bizonyítani? Én is fizettem már kártyával, tudom hogy néz ki egy ilyen sms. :) -
#16025 -
#16024 lehet hogy amikor én néztem akkor ez volt a felállás 3448 ft fizettem a Aion® (Europe) Dynasty Armor Bundle szettért ha kell lefotózom a telefonomon a visszaigazoló smst
-
Csenky #16023 Legjobb szándékkal is figyelemfelhívás volt, az informálás inkább vagy a pontos leírás, vagy egy link lenne. Mert én pl lelkesen ráugrottam az nc oldalára, hogy húdejóL2skinYEA, és ott néztem, hogy közel sem ugyanazt írják, mint Te itt. -
Csenky #16022 Nincs azzal gond, ha valaki lelkes és fiatal egyszerre, csak egy kicsit több toleranciát igényel. Nem olyan nehéz az. :) A nagy hülyeségeket meg lehet javítani/kiegészíteni a flame helyett, szerintem attól legfeljebb okosabbak lehetünk, és még a modinak is hagyunk némi szabadidőt. -
#16021 informáljon titeket a ......... -
#16020 Kár hogy törölték iri hozzászólását.
Talán kicsit nyers volt , de nekem is a hátamon feláll a szõr az ilyen robokutya féle arcoktól. -
Csenky #16019 Nincs limitálva a mennyiség, és nincs meghatározva, meddig kaphatóak a skinek. (ápr 25-ig olcsóbb 30%-kal)
Továbbá a beszúrt shotod sem fedi a valóságot, mert azt írták "a dynasty szettől inspirálva" készítettek skint Aionba, tehát bánat tudja, mennyira fog ugyanígy kinézni.
Azt meg elfeljtetted, hogy plate skint adnak, de mindegyik armor típusra húzható. -
#16018 EPIC :D -
#16017 figyelem ezek csak skinek -
#16016 új szkinek kaphatóak az nsoft oldalán április 18-25 ig limitalt mennyiségben
A Lineage 2 -ből híres Dynasty szettet lehet potom 3600 ft ért beszerezni
-
Morf #16015 Bezony, már minden kis gyökér +10-es full settben rohangál, ami alapból 160 crit resist, azaz ennyivel csökken a crited értéke egy pvp során. -
Vicodine #16014 Kisszinte csak critre rakjál, késöbb, ha lesz jobb geared akkor attackra is, és ha már nagyon jo geared lesz, akkor mehet esetleg egy kis HP:) De az nemlényeg annyia.Olyan 600-as alap-critet kihozol akkor jo vagy -
#16013 ha jól emlékszem már nincs entry quest, simán partyba becsatlakozol (lv 40 a minimum szintje) odamész pandemoniumban a légi kikötőben a kis shugohoz, felveszed a questeket, itt ott, és belépsz, semmi bonyolult :)
ha az entry questet is le akarod zavarni, akkor beluslanban van 3 hely ahol mászkálni szoktak, 2 kicsi shugo, velük kell beszélni. semmi bonyolult... -
#16012 Valaki legyen oly rendesés világosítson fel lépéről lépésre arról hogy mit kell tennem hogy bejuthassak Steel Raake-be.
Köszi
-
#16011 amfg. nem a phy crit hogy minél nagyobb eséllyel critelj az enemibe (a crited rangerrel valoban stunol). ez igazából saját vélemény mire gyursz, a critnek nyilván kell egy érték amit elér, de ez már egy más tészta olvass variance blogon vmeik posthoz van v 200 hsz, ott Vicodine kifejtette véleményét rola. -
#16010 srácok egy kérdés
A rangernek mire kell gyúrnia
Physical Critical Hit, vagy Attack Power?
Mert zavaros valaki csak Physical gyúr valaki meg tele van Attack stonokkal.
Jól tudom hogy a Physical Critical arra kell hogy minél tovább tudja az ellenfelet lebénítva tartani? -
Vicodine #16009 Hát nemtudom, az biztos h a free serok tele vannak..:) -
#16008 a csorok nem Aionoznak, akkor már inkább wowoznak XD -
#16007 Át kellene dobnom csajom healerjét német szerverre :D Mit nézne mikor másnap belogol ... Német invázió :D -
Vicodine #16006 Nem baj,legalább nemfog minden szerencsétlen meggondolatlanul transferelgetni,mert azért csak mani.Persze a kulákoknak igy is mindegy, de azért sok a csoro is -
#16005 ohha! nem kapkodták el :'D
ráadásul szép ára is van :'D -
Shaenis #16004 Fizetős transzfer április 27-től indul, 18 euro.
http://uk.aiononline.com/board/notices/view?articleID=1365&page=
Viszem Urtemről az asmo sorcimat telemacsóra vagy zergentora. :) -
#16003 a PwnCorn Klán szeretettel vár minden magyar játékost a Telemahtusz szerveren akár kicsit akár nagyot.A lényeg aktív legyél keresd MARCHELINE-t ha csatlakozni szeretnél -
#16002 valaki tudja véletlenül kit lehet zavarni klán problémákkal az eredeti szerveren? telemahtus szerveren? -
#16001 na majd meglessük köszi -
Shaenis #16000 Attól függ mit vársz a frissítéstől. Az új balaurea fortress insták elég jól néznek ki, persze azt is unni fogjuk már a 30+ run után. Lásd: http://9kohorta.com/blog/in-english/kor-2-5-araka/
Ha annyi a célod, hogy összeszedd a full eternal armor/weapon akár pvp akár pve setet, akkor meg leszel elégedve. Az új pve instában (Empyrean Crucible aka Bootcamp Academy) elég jó stattal rendelkező eternal fegyvert lehet kiszedni kb 2-3 hét alatt a pontokból.
Nagy csokor angolra fordított info a koreai 2.5 powerwiki alapján:
http://forums.aiononline.com/na/showthread.php?t=52418
-
#15999 n.m:) -
pami #15998 Köszi szépen a segítséget! legalább még vannak normális emberek.... -
#15997 Hülyeségeddel csak a lelkesedésed vetekszik. :) -
#15996 Jön az új frissítés, ha akkor se változik semmi akkor én is lehet lelépek a játékból.
Nem tudom benne van e a pakliban az hogy, ha jól látom megszüntették a szabad vándorlást a szerverek között.
Az egy kicsit LooL hogy 25-ös karaktereket délután 3 óra felé max ha 7-et talált a szerver. Anno nem tudtam megszabadulni a jelentkezőktől:) -
#15995 jó jó de ez is benne van -
#15994 nem ezért hidd el nekem XD -
#15993 a paraszt idepofátlankodik a fórumra ilyen benyögésekkel a fórum admin meg hagyja
ezért csökken a játékkedv az Aion iránt.