Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmmm... Ha PvE-bõl, és Instából jobb felszerelést kapni, mint PvP-bõl, ráadásul fejlõdni is gyorsabb PvE-ben, akkor minek PvP-znek a játékosok?

Frosty01
hali

pvp folyamatosan megy az abyss nevü területen, várfoglalások, artifactfoglalások stb, egyedül is lehet boldogulni, de leginkbáb csapatban vagy legalább egy healerrel érdemes nekikezdeni a hajtóvadászatnak. nagyjából ki lehetváltani a pvpvel a pve-t de nem érdemes, kevés játékos van fenn általában, és a pve questek jo cuccokat szoktak adni, az insták is elég pöpec dolgokat köphetnek a végén, amik sokszor jobbak mint az abyss pont-ból kiváltható dolgok, és akkor itt el is érkeztünk ahhoz hogy minden leölt ellen. frakció játékosa / npc-je után kapsz AP-t (igazából minden után kapsz ap-t amit megölsz abyssban) és ezeket beválthatod potionokra, scrollokra, res stonekra, kiegészítõkre, ruhákra, fegyverekre... stigmákra, stb 😊

practitioner of the forbidden arts of death

Sziasztok!

Az AION játékot nem ismerem, ezért fordulok hozzátok, hogy pár mondatban jellemezétek fõleg a PvP részét.
Szeretem ugyan a PvE-t is, de nekem fontos a PvP is.
Fõleg az érdekel, hogy milyen PvP játékmódok vannak benne. Pl. folyamatosan futó pvp, amihez szabadon lehet csatlakozni, vagy scenario jellegú pvp, amire jelentkezni kell, van-e benne változatos feladatot adó mód, vagy csak meg kell ölni az ellent, stb...
Az is érdekel, hogy mekkora létszámú pvp játékok vannak. Pl csak néhány fõ, vagy lehet e számítani nagy létszámú, esetleg több száz fõs csatákra is?
AZ is fontos, hogy PvP-be érdemes e belépni szóló játékosként, és mondjuk lehet e szabadon csatlakozni egy már játékba lévõ csapathoz, vagy elõre összeállított csapat nélkül esélytelen-e a jó játék?
A PvP eredmény hogyan van rangsorolva? A PvP játék ad e XP-ét? Ki lehet e váltani vele a PvE játékot? Felszerelést dob e, vagy mindent úgy kell ki instázni?

Ezekre a dolgokra egyik internetes teszt sem tért ki, sajnos csak a grafikát méltatták. Ezért remélem, hogy Ti, akik aktívan használjátok, megadjátok a választ a kérdéseimre. A megtetszik, lehetséges, hogy kipróbálom.

Sziasztok
Lenne egy hatalmas problémám.
Újra telepítettem a Windows-t és az aion nem a legtökéletesebben fut.
Telepítés elõtt szépen futott a játék alig szaggatott.
De most elég rendesen szaggat meg a mobok, npc-k, player betöltésénél is mikor futok valahova.
Nem tudtam rájönni mi is lehet a baj, mivel minden szükséges driver-t telepítettem ami kell a gépnek.
Szoftvereknél megvan a Microsoft .Net Framework 1.0.0tól 3.5.1-ig.
Microsoft visual c++ 2008 redistributable - *86.
Tudtommal csak ennyi kell hozzá hogy jól fusson aion.
De ha esetleg tudnátok még valami szoftvert mondani ami,
felgyorsítja a játékot és megszünteti a szaggatást, annak örülnék.
A játékban minden minimumra van állítva, de meg ez sem segített.

Lényegében csak szoftver bajom lehet másra nem tudok gondolni.
Ha tud valaki mondani nekem még olyan szoftvert ami kell az aion
futtatásához, megköszönném neki a segítséget.

Én is gondolkodok rajta,vissza kéne térni ehhez a játékhoz.De az a gáz,hogy akkor meg semmire sincs idõm....Maga a játék miatt sem,meg mivel fizetõs,úgy vagyok vele,minél többet legyek fenn,ha már fizetek érte.Annak idején az is benne volt,amiért nem fizettem a következõ hónapot,mert más játékkal nem is igazán játszottam a fenti ok miatt.És,hát ennek "köszönhetõen"picit bele is untam.Nagyon elborult hozzáállás ez?

Satisfactory
Sziasztok!

Van már valakinek tapasztalata siegérõl/mass pvp-rõl, hogy változott e bármit is a képregényfeeling 1.9 óta?
Elõre is kösz!

retired Sorcerer @ Spatalos

nembiztos hogy igazam van de csak azert nincsen akkora sebzesed mert 1.9-ben minden summon sebzese a te MB-od alapjan sebez ergo ha kicsi akkor nemigazan sebeznek a summonok

nemlehet kikapcsolni mert efekt csere volt olyan mint az ijasz aoe skillje ami kapott egy retard hangot xD

Veni, vidi, vici

A full screen effect opció kikapcsolása után is villámlik. Idióták ezek a koreaiak komolyan.
Ingyen sör és tequila aki megmondja hogy lehet kikapcsolni azt a kurva summon xy servant effektet hogy amikor elnyomod villámlik az egész képernyõ. Melyik idióta találta ki OMG. És még csak ki se lehet kapcsolni szerintem.
Belton
Nem nerfeltek inkabb boostoltak a dot/spell crit miatt 😊

BF:2-3-4(oORedstarOo)

gurubefree
Ha jo emlekszem a CD idok kurtitasais szerepelt ami nem tortent meg az Abyss transport fee csokkenteset ugye ne is emlitsuk. Bar nekem ugy tunt mintha az SH olcsobb lenne.
Theo mob drop rate ( Lv.45-Lv.48) egy ora randalirozas utan ugy tunt jobb.

ゾルターン

Sajnos nyúltak csak nem írták le. ha jól emléxem a summon servants (nem pet) nem 12 secig van a targetes csak 10 secig. Amit én 22-es sm-ként tapasztaltam, hogy egy velem egy szinten lévõ mob annyi volt hogy pet attack, summon wind servant, erosion, az a laassítás aminek nem jut eszembe a neve, 10-12 sec múlva még egy erosion és a mob halott volt. Most ennyitõl még mindig marad 10-20% HP-ja, így rá kell tenni még1 summon wind servantot. Ergo a peccs után az a spellrota nem elég ugyanazon mob megöléséhez, be kell szúrni még1-et. Ez sajna mana szempontból is igen kellemetlen, föleg hogy az sm manája iszonyúan fogy és nincs robe of earth féle manatakarékos cucca. Szerintem a peccs note-ba nagyon sok változás nem lett beleírva.
maniac001: ha jól tudom nem nyúltak a sebzéséhez

frosty: majd kaptok 2 lodas amulettet az elbukott idöért szóval don't worry 😊

Csak én érzem úgy hogy a spiritmaster sebzését eléggé nerfelték?
gurubefree
Nekem megy gond nelkul .... Kysis ; Miren utan .... hat mit mondja a valtozas latszatja sincs ( drop rate ) Bar Miren ins. 2 BBB esett .
+ Stigan slotok ; hamar bele lehet jonni a group letrehozas es kereses rejtelmeibe 😄 LFG-on voltak funny hsz-k elosszor .

ゾルターン

Frosty01
semmi, mindenkinek ugyanez a szarja... én most triplán szopok, már kétszer lejött ez a rohadás patch, kétszer felül is írta magát, és most töltöm le újra az összes minden manuálist, és most végre félre is mentem, h nehogy vmi történjen vele :S

aztán majd meglátjuk h ez a béna staff mit produkál... kíváncsi vagyok a hó végéig helyre tudják e hozni XD

Error Code: 36 (PatchServerCommunicationError):
Patch server communication error while performing operation:
Getting Current Version

Már 4 órája csak ezt dobálja.Ötletek?Már szívesen játszanék inkább.
Frosty01
mindenkinek, majd helyreállítják.

nekem valami hibát ír ki hogy nem leet peccselni, ellenõrizzem a netet. de azzal semmi gond. valakinek van ilyen hiba?
Strahd_
😊 jo errol nem tehet hogy o a barbikat szereti 😛

Pyotr
Semmi bajom Menorellel hiszen öt tisztelem a legjobb mmo bloggerek közül,ezért is volt smile a mondat végén😊
Csak a gyengébbik oldalt reklámozta<#mf2>

&#9608;&#9608;

attyspocak
Nem akarom védeni meno-t, hisz nem is szorul rá, de miért reklám az, ha egy álhírt cáfol?

Pyotr
Ez itt a reklám helye😊

&#9608;&#9608;

A világ nyugati felén futó (Észak-Amerika, EU, Oceánia) összesen 32 szerver közül az AbyssRank.com szerver statiszikája szerint a Spatalos a második legaktívabb szerver. A napokban fogja elérni a két-milliárt contrib pointot, ami annyiból érdekes, hogy a középmezõnyben lévõ szerverek éppcsak hogy elérték az egy milliárt contribot. De a lista végén kullognak fél milliárdos szerverek is. Ha a napi kontrib növekedést nézzük, akkor is a Spatalos a második szerver, ami azt jelenti, hogy nem csak a "múlt" miatt van jó helyen a Spatalos.
Tény, hogy a Spataloson is voltak gyenge idõszakok, de az 1.9-es hype tudomásom szerint rendbe rakta a Spatalost is.
Ráadásul nem szabad elfelejteni, hogy nyár közepétõl jönnek a szerver összevonások, ami még tovább fogja erõíteni a Spatalost - is -.

Adam4ntium: Ha vissza akarsz térni és elõnyben részesíted a magyar közösségeket, akkor kis segítség neked: Toborzás :: Variance :: Blog
Szóval, nem a "Last Stand" az egyetlen alternatíva számodra, de amennyiben úgy gondolod, hogy szeretnél a Last Standhez csatlakozni, akkor welcome 😊

Jahh ha már Last Stand téma: Nem kell bedõlni a pletykáknak, élünk és virulunk és igenis aktív a légió. Eddig már összekapartunk 30 millió contrib pointot, amihez átlag 150k-t még simán hozzádobunk minden nap. Szóval azért csak van néhány online emberünk 😊

Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/

attyspocak
Õ meg csak kérdezte, nem állította. 😊

me, tom honnal veszitek hogy kivan halva a szerver..szerintem 1általán nincs. az1ik legnépesebb szerver.

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

attyspocak
Pilutika: Én pontosan tudom, hogy az LS aktív, hiszen siegekre járva rendszeresen látzom õket. pont ezért írtam ,amit írtam és amit idézõjelbe tettem, az meg a variance blogon az LS egyik tagja által közölt adat.

Variance blog

Sziasztok!

Mostanában egyre gyakrabban olvastam itt a fórumot, mivel nyáron (ha bejön persze azután is maradnék) én is szeretnék kicsit official-on játszani. Viszont lenne pár kérdés, remélem tudok segíteni.
-Ha Elyos szeretnék lenni, és persze keresek Legion-t, akkor tehát a Spatalos szerveren a Last Stand-hez a legjobb csatlakozni, vagy tényleg nagyon ki van halva a szerver?
-Legutoljára kb fél éve játszottam, törtön, elõtte meg open betan, a kérdésem, hogy azóta lett komoly, említésre méltó változtatás? Gondolok itt arra, hogy nekem akkor nagyon tetszett a Gladiator, nem tudom most mennyire ajánljátok.
-Néztem GC árakat, ezen az oldalon találtam a legolcsóbbat : http://www.gamecard.hu/
A kérdésem, hogy rendelt-e már valaki innen, illetve tud-e olcsóbb áron (mindenféleképpen 60 napos kártya érdekel)
-Létezik-e még a meghívás opció, hogyha hívsz valakit, akkor a meghívott kap x nap ingyenes játékot, illetve ha elõ is fizet azután, akkor a meghívó is kap pár napot ingyen.
Válaszokat elõre is köszönöm!

Belton
Akkor valószinû én tudtam rosszul 😊
De ugy legyen toljuk minnel többen.

Strahd_
Last Standet en is szoktam latni 😊 szoval tuti aktivak Ely oldalon

Én Frissen csatlakoztam Last Stand LEgiohoz és mindent ellehet mondani cask azt hogy nincs online emberük o.0 folyamatosan vannap progreszek és ami még fontos segitenek a kicsiknek (nem csak hangoztatják ténylegesen segítenek ha ha kell)csak kapkodtam a fejem hogy van az aion világába ennyire Ízes magyar légió!Amit linkelét és olvasok az igaz is kivéve annyiba hogy nem 65-70 tag hanem 85 tag van úgy hogy tegnap lett kirakva 10+ ember(gondolom inaktivitás vagy altok voltak) folyamatosan gyarapodunk.A vezetés jó kiszolgálank mindenkit programok terén.a Rank 11 meg szerintem mindent megmagyaráz hogy pvpterén aktív e a legió.

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Azért ez így nem túl korrekt asszociáció volt a Last Stand-del kapcsolatban, csak úgy belemondani a nagyvilágba. Természetesen attys idézetében van a hiteles információ.

attyspocak
Akkor a Variance recuit infók megadásakor hazudott valaki?
"Légió neve (korábbi légiók neve, amibõl átalakult): Last Stand (Lunarion + Variance)
Légió fellelhetõsége: Spatalos szerver, Elyos oldal
Mikor lett alapítva a légió?: 2009.09.20.
Kiket lehet keresni ingame a csatlakozással kapcsolatban: Klei, Adren, Spartian
Aktív main karakterek száma (ebbõl lvl50-es): kb 65-70 tag (lvl50-es ebbõl: 33 fõ).....A legtöbben a mai napig köreinkben vannak és jól érzik magukat, persze az 1.9-re várakozás és a PTS szerver azért csökkentette a lelkesedést, de azért (információim szerint) a napi átlag 25-35 online tag simán megvan fõmûsoridõben ....."

Belton
Elyos oldal total OFF 😊
Most 1.9 re igérték hogy sokan jönnek vissza , majd elválik sajna a nagy légiok mind le léptek :/
Last Stand is Recruital mert nincs online emberuk.

Strahd_
nem halt ki a spatalos, siegeken legalabb is van elet 😊
Asmo oldalon tudom hogy van sok kicsi, ely oldalt nem tudom.

attyspocak
Elyos oldalon keresheted a Last Stand és a Heroes klánokat.

AJJAJ...
Nah a baj az hogy a castor szerveren vannak asmo karik sok pénzzel, törölni nem fogunk. Nekünk elyos oldal kell. A castorra ugye nem mehetünk az asmo karik miatt, a spatalos kihalt azt mondjátok, akkor viszont kell egy szerver ahol van élet, pvp és siege is. Még a kahrun szerver jött szóba elyos oldalon. ha valaki tud olyan szervert ahol van élet és mindenféle jóság, akkor szívesen venném az ötletet.
hello

legiot keresek a spatloson Elyos oldalon.
Strahd_
igen 😊 gyertek Spatalos Asmo oldalra 😊

va negy kis gondom.

ott tartok h felven telepitve a jatek le van frissitve beenged a jatekba addig h lenne a szerver valaszto/de a szerver valaszto mar nem jon be /

mi lehet a hiba
Spatalos meghalt?
Koppa
Szia Krisz!

Hogyne jöhetnének!

www.hunterssite.info

Frosty01
jöhetnek kicsik is

Koppa csak 50-s karikat kerestek, van jöhetnek most visszatérõ alacsony szintûek is ?

Páran a castor asmo oldalról átmentünk a spatalos elyos oldalra, de az LFG chat üres, fõváros kihalt. Van ott egyáltalán élet és pvp vagy menjünk máshova?
Koppa
Elenery!

Csatlakozz hozzánk!

Inquisitors - Castor - Asmodian

Jelenleg 50 fõ a létszámunk és folyamatosan növekszünk 😊

Keress minket ingame:
Negator, Picilany, Anyaliel, Whitestar, Huber... illetve bárkit a légióból.

Üdv:
Huber

www.hunterssite.info

6nap,13óra és 34perc.
Hello

egy kerdesem lenne 40 rol 50-re mennyi ido feljutni aionon?
40-s tankom van tavaly hagytam abba ujra kene kezdeni...
SHADOWEYES7, ez annyira kreatív név, mintha a macskám végigfutott volna a billemen -.- Megnézném azt a nyomit aki ezt a lekreálta -.-
Pfúújjj. vááá mindjárt 1.9, legjobb, legfinom és maffin ...

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Fehercsoki
Helló!Törtösként menj másik topicba...Ez itt nem neked van.