24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#16072 megnéztem a highlights vidit, menő, már a videoban is szaggat a game :D -
#16071 ez eddig is jött de eddig nem 17. volt neki megadva? eltolták? -
#16070 2.5. JÖN. -
#16069 nade nem is azért, hogy tudjad :)
Jewzard mingid is tudta a dolgát, hogyan legyenek ugymond "megtámadhatatlanok" :) -
Attila1234 #16068 Az össszes WoW kiegészítő dobozára rá szokták írni, hogy mi kell a játékhoz.
http://image.com.com/gamespot/images/bigboxshots/8/971598_138300_front.jpg
Bal alsó sarok. :) -
#16067 nem csak a 14 évesek retardáltak az a baj. a társaság valóban igencsak hig. kinéznek kis szinten, vagy ha kérdezel valamit, hogy hogy van pofád noobkodni mert ők már 55ösek és kushadjál el, etc etc.
ha a bugokat nem is nézzük, ott van még az hogy a moboknak eredetin sincs sok intelligenciája, hát még itt... állnak egy helyben mint egy fütykös, és nem csinálnak SEMMIT. ha valaki elől szalad ráagróznak a warcraftból is a mobok, de ha meghal mindegyik resetelődik. FT-t 30as szinten 4 perc alatt le lehet tudni pl. A tank body pullol (ha nagyon muszáj húzni valamit) ha kicsit figyelmetlen vagy és skillt használsz egy még nem beagrózott mobon, több mint valószinű hogy szintén húzod a aion + wow + össz kiegészitő mobjait a repülés mocskos lassú
a mana nem jól töltődik vissza, a peneace 3szor több életet sziv el clericnél, a geodata nem létezik, az ambushal beeshetsz pl egy hegyoldalba is ha nem figyelsz oda rendesen :D
szóval van még mit fejlődnie. és hát igen a korrupt csicska 10éves gmek hadserege...
jó szórakozást hozzá -
#16066 Pár hete "for fun" leszedtem szerver oldali cuccot kipróbálni .
Pár perc és ment a szerver , minden aktuális téma benne volt . lvl55, balaurea, udas, bt sw-stõl. Szal a haverod nemtudom milyen visszamaradott szerveren van.
Természetesen összehasonlíthatatlanul szarabb egy tört szerver.
Rengeteg bug , nerfelt mobok/bossok/instanceok (vicc az egész hogy swt fellõheted aether holdba pl).
A másik hogy az önjelölt "gmek" (csicska idióták) oszogatják a haveroknak ,vagy pénzért mindenkinek (donate) a tap cuccokat.
A másik amiért ha fizetnének sem játszanék törtön az hogy hig a társaság . Pontosabban az összes idióta (ingyé mmot akarok XDxD..honnan tölcsemle. xd ) retardált 10-14 evestöl a hátamon áll fel a szõr .
-
#16065 akkor bizonyos szervereken a 2.1 es frissítés igencsak hiányos lehet, vagy az a szerver nem is ismeri ezt a frissítést?) -
#16064 pl:) -
Shaenis #16063 Tegnap beszélgettem ismerőssel, szintén aionozik, kérdezte mennyi 50-es karakterem van. Mondom hogy 50-es csak egy darab, de van két 55-ös is. Dobott gey hátast, hogy jéé lehet 50 fölé menni? Hát mint kiderült, tört szerveren játszik, ennyit erről. :)
-
#16062 Ismerőseim játszottak rajta mondván hogy mennek tanulni, elsajátítani a játékmenetet. De azt mondták, hogy ég és föld a különbség a tört illetve az eredeti szerverek között.
Ha eredeti szerveren szeretnél játszani én is azt mondanám, hogy a tört max arra jó hogy megtudd kb. mire számíthatsz az eredetin.
Mert akármilyen jó hírű a tört szerver admin gárdája vagy a játékosok száma megfelelőnek mondható mindig lesznek rajta olyan hibaeffektek amikre eredetin nem kell számolnod.
Nem leszólni akarom a tört szervereket anno Lineagen a nightfal szerveren játszottam és elvoltam vele. -
#16061 Revolution szerón játszik valaki esetleg ismeri valaki? Ősszehasonlítás képen érdekelne a dolog. -
#16060 telén azok a tenyésztett kockaköcsögök mindig is túlerőben lesznek, lemerem fogadni hogy a telyosok krémje munkanélküli eltartott köcsög akiknek nincs jobb dolguk hogy egész nap ott baszogassák a népet :D és ez sajnos meg is látszott némelyiken :D //lobotomizer, és tsai.// -
#16059 elyos asodian 52% 33% balaur a többi erre nem mondanám hogy csuhaj:)
és volt rosszabb is néha abyss-ból ki se merek menni:) -
#16058 az aSZmodianok menők mostanság ugyhallom a telén :) (bocs nem hagyhattam ki :P)
de tény és való hogy jokat hallok mostanság :P -
#16057 telemahtus aszmodian. -
#16056 Szép napot mindenkinek. Ti melyik szerveren játszotok? -
#16055 shift 12-t nyomd meg és lőőn világosság
ha jól emlékszem -
GyalogGalopp #16054 Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy van egy olyan bugom hogy nem látom a fegyvereket, a brokeres npc-ket se a teleportereket.
Mi lehet a baj?
-
Morf #16053 Eddig se akartam elkezdeni, de most megerősíettetek ezen elhatározásomba :-) Gondolom, hogy inkább az account adok-veszek működik itt is. -
#16052 40 fontert meg tudod venni az alapjatekot, es a 3 kiegeszitot. ez kb 12ezer. lehet, hogy olcsobban is beszerezheto, ezt az amazonrol neztem. Ebben benne van az elso honap is. -
#16051 Alap+BC+WotLK+Cata(+GC)=3k+3k+6k+9k(+8k)=21k(29k)
Ezek a bolti árak,de máshonnan olcsóbban is be lehet szerezni. -
Iridescent #16050 Morf sokat :) 20zer minimum. Kell az alap, meg vagy 2 kiegészítője biztos van, ha ez az égetett sari nem a 3., szal sok píííz. AION-t megveszed alapot azt felpeccseled. Más üzletpolitika, más kivitelezés. -
Iridescent #16049 Sáska nincs amúgy veled bajom csak túl komolyan veszed ezt az SG-t...
Ami mondjuk most érdekes, felrakták PTS-re 2.5öt, de majd csak 1 hét múlva lehet tolni? Akkor mennyi lesz LIVE-ra? 1 hónap még? -
Morf #16048 Összezavartatok. Ha valaki el akarja kezdeni a wow-ot (távol álljon tőlem), akkor pontosan mennyi zsét kell kifizetnie? -
#16047 ez nem mindenkinek tiszta, hogy alap game kell, a patch az patch a kiegészitő meg kiegészitő, fincsi barátunk a 2t keverte. hivhat engem emosnak meg atyauristennek is, attol, hogy a skillbarodon van 25-30 skill attol még ugyis csak olyan 6-7 et használ max (rangerrel van a lelkem <3)
de kérdezted melyik mmoban van, ott a rift, ott a wow ha már felhoztad, utobbiban annyi skilled van amit ha kiraksz az interfacera nem is látod a karakteredet vele :o
megyek vissza emozni mert lehuzott a wow tégedet... -
#16046 megneztem amazonon, es meg lehet venni dobozosan, de valoban a dobozos verzionak egy frissitese. viszont meglepodtem, hogy az alap aion 30 nappal megvasarolhato kevesebb, mint 10 fontert. -
#16045 nem lehet cska azt megvenni, mert az csak egy patch :D
annyi történt h frissítették a dobozos verziót, semmi több :) -
#16044 Nem ertem miert gondoltad, hogy ha megveszed egy jateknak a kiegeszitojet, akkor az alap jatek nelkul tudsz vele jatszani?! Nincs ebben lehuzas, ez mindenhol igy van, nem csak mmo-knal. Aionban is volt az a nagyobb patch, amit meg lehetett venni dobozos valtozatban. nem hinnem, hogy aki csak azt vette meg, az tudott az alapjatek nelkul jatszani?! -
Vicodine #16043 Na ez az irás azt ment mindenkinek ugy összességében nem csak whitenak:D -
Vicodine #16042 Ha én megakarok venni egy skint ami tetszik, és hajlando vagyok fizetni érte, az miért átbaszás? Tavaly gondoltam egyet, kint voltam hollandba, nézelödtem media marktba, megláttam a WoW dobozát. Na mondom, olyan régen probálkoztam vele, h mondom meglesem hátha sikerült azota vmi értelmes játékot összehoznia blizzardnak. Megvettem a játékot, hazavittem, feltelepitem, és ekkor ért a hatalmas meglepi!!: Ha akarok játszani vele, szépen vegyem meg az elözö 3 kieget is...Na ez a lehuzás nem amit Nc csinál, itt te eldöntheted h akarod-e azt a kibaszott skint, de h játszani se tudj csak akkor ha ráköltesz 30kt az azért erös! Persze tudom, h itt nálunk szarnak az emberre, én ezért nem is huzom fel magamat már ezeken a dolgokon rég ota, egyszerüen belogolok és játszom és élvezem, mert ha minden kis apro faszságon fentakadnék mint ahogy azt a sok emos teszi, már lehet régen nem játszanék vele. De igy belogolok, elmegyek pvpzni és 1.5 év uttán is aztmondom kibaszottul élvezem:D Ma is olyan csatát vivtam egy templarral h ma már ezért érdemes volt belogolnom ha más nem is történik:) Én ezekért a pillanatokért jáátszom és egyetértek morfal, Cence csak beszélsz, de nem tudsz felhozni egyetlen példát sem a "skilles" mmok hatalmas táborábol! Még L2 sem. Régebben zaracsiékkal sokat kutakodtunk mmok után, és baszott sokat kiprobáltunk, folyamat mentek a letöltések és regek a különbözö mmokhoz, de skilles játékkal nemnagyon lehetett találkozni. Most sem jut eszembe egy sem.. -
#16041 azokon a helyeken csak bizonyos karakterekkel élvezheted a pvp-t. Amugy Aion pvp je megunható, elég könnyen. persze ehhez kell az enemy is. Sok skill van, ja mint kb a mai mmo-k többségében szal az a 90% azért kicsit sok amire hivatkozol. -
#16040 lehet probalkozni de nincs ertelme - buta emberekkel nem kezdek vitat. -
#16039 oké akkor vegyed csak meg, és ne érezd úgy cseppet sem hogy lehúznak és átbasszák a fejedet -
Csenky #16038 Igaz, elnézést. De akkor sem ápr 25-ig. :) És nem mondtam, hogy rosszul néznek ki, ha kicsit előbb hozzák be még meg is vettem volna szerintem, én is L2-ztem sokat. -
Iridescent #16037 Sáska te egy beszari vagy, mindig is az voltál :) Sg bohóca :)
Csenky ha megnézed storeban május 16-ig lehet kapni azt kifújt.
Amúgy pedig egyáltalán nem néznek ki rosszul ezek a skinek.
Ingame viccesen olcsó és nagyon sokan l2-ből jöttek aionozni, nekik ez jól esett másik fele meg rég elment -
Morf #16036 Így fos, úgy, fos, de ugyanakkor vannak olyan pillanatok, amikor az ember élvezi a pvp-t (eastern/western shard környékén pl.), a duelt, azt a valagnyi skillt, amit használhatsz, és ez több, mint amit a mai mmo-k 90%-ról el lehet mondani. -
#16035 a baj csak az, hogy a felsorolásodat lehetne még hosszúúú sorokig folytatni. Amugy igazad van nem kötelező azt játszani, nem véletlen nem játszom... :D -
Csenky #16034 Ezzel az a gond, hogy még mindig nem kötelező ám ezt játszani. :) Én is tudom, hogy el van baltázva a szerverbalance, gagyi a szolgáltatás, nullák az eventek, sok az ígérgetés, és ezzel tönkretettek egy zseniális játékot.
Ezek elkerülhetetlen dolgok, ha az ember belép. Logolsz, és ezzel találkozol.
De az, hogy egyesek vehetnek x pénzért egy skint... Az semennyire sem rontja a Te játékélményedet, nem vesz ki a zsebedből semmivel többet, mint a havidíj, ha pedig annyira májer vagy, vedd meg ingame goldért egy delikvenstől, aki fizetett érte. -
#16033 És a legnagyobb vicc ,hogy az ncstoreból vett cuccoka ingame el tdod adni (pl skinek).
Szóval gyakorlatilag az egész arrol (is) szól ,hogy vehetsz legálisan goldod rm-ért ncsofttól. :). ..aranyos..