Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AION-ban milyen kereskedelmi rendszer van?
Aukciós ház, vagy egyéni saját kis boltok? Ha nem vagyok online, akkor is megvehetik a tárgyaimat amit árulok?
Aukciós ház, vagy egyéni saját kis boltok? Ha nem vagyok online, akkor is megvehetik a tárgyaimat amit árulok?
olyan gladit akarok, mint a GW2 warrior: http://www.guildwars2.com/en/the-game/professions/warrior/
mindent tud amit a temp+glad és még többet is 😊
mindent tud amit a temp+glad és még többet is 😊
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Elyos oldalon? Kérdés hogy nagy létszámú légiót keresel vagy kisebb csapatot...
Ely oldalon a blog alapjan a Last Stand van mint legio. Nezd meg a blogon a jellentkezesi lehetosegeket.
Spataloson egy mágus csemete légiót keres.Az ingame nevem:Zotyko.
Megvan a gond...volt egy kis .dat fájl amit letöröltem és már jó...rühellem ezt az NCSoft Launchert. Még else kezdtem játszani már több bosszúságot okozott mint hasznot.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Hi
Nemtudom feltelepíteni az NCsoft Launchert. Telepítésnél amikor kiválasztanám hovategye azt írja:
The chosen directory is not empty. The NCsoft Launcher can only be installed to an empty directory.
Hapedig én adom emg hovategye azt írja:
You cannot install to the root of a drive. Please choose a directory.
Milehet a gond? Tegnap még jóvolt csak letöröltem az egészet az aionnal együtt mert ez a szar NCsoft leszedett valamiért 31gigát.
Nemtudom feltelepíteni az NCsoft Launchert. Telepítésnél amikor kiválasztanám hovategye azt írja:
The chosen directory is not empty. The NCsoft Launcher can only be installed to an empty directory.
Hapedig én adom emg hovategye azt írja:
You cannot install to the root of a drive. Please choose a directory.
Milehet a gond? Tegnap még jóvolt csak letöröltem az egészet az aionnal együtt mert ez a szar NCsoft leszedett valamiért 31gigát.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Sziasztok.
Nem tud valaki eladó esetleg megunt CE verziót?
Karakter, pénz nem érdekel!
Nem tud valaki eladó esetleg megunt CE verziót?
Karakter, pénz nem érdekel!
Variance blogon nezd meg szerintem azzal jarsz a legjobban ott vannak magyar legio leirasok, melyik szerver hogy megtalald ami neked a legjobban tetszene.
Akkor lehet,húzhatsz még egy strigulát.<#papakacsint>#papakacsint>
Köszi.Közben újra aktiváltam az accountom.Most frissít a technika.Még igyekszem a leállás elõtt használatra kész állapotba hozni a játékot.Aztán a három közül valamelyiken kezdek egy varázslószerûséget.A Kahrun milyennek számít a szerverek között?
Madamo!
Gyere hozzánk!
Castor szerver - Asmodian - Inquisitors!
Üdv:
Huber
Gyere hozzánk!
Castor szerver - Asmodian - Inquisitors!
Üdv:
Huber
www.hunterssite.info
Szóval:szervertipp?
Azt írtam"azokat a karikat felszámolom".
<#nezze>#nezze>
<#nezze>#nezze>
A Kahrun-on kezdtem még anno.Azokat a karikat felszámolom és egy másik szerverre költöznék.Szerintetek melyik lenne jó választás?Spatalos?
Error Code: 3 (PatchPathNotFound):
There was no way found to patch from version '1.5.0.9' to version: '1.9.0.1'.
The patch servers are most likely in the process of being updated.
Please try again in a few minutes.
Ezt dobta ki amikor patchelni próbáltam!Lehetséges hogy 1.5.0.9rõl nem tudok 19.0.1-re patchelni?:S Vagy csak nincs szerver?
There was no way found to patch from version '1.5.0.9' to version: '1.9.0.1'.
The patch servers are most likely in the process of being updated.
Please try again in a few minutes.
Ezt dobta ki amikor patchelni próbáltam!Lehetséges hogy 1.5.0.9rõl nem tudok 19.0.1-re patchelni?:S Vagy csak nincs szerver?
igen, a felhajtas nagyobb volt mint maga az effektiv valtoztatas 😊 de azert voltak a patchben jo dolgok is, Spataloson is felelenkult a stain piac 1.9 kornyeken. Es en latom a drop rate emeleset is.
Rengeteg Lannok runon voltam, de csak az utobbi idoben kezdett el dobni is valamit (sargat)
Rengeteg Lannok runon voltam, de csak az utobbi idoben kezdett el dobni is valamit (sargat)
Tulajdonképpen igazad van, de amekkora hype-ot tolt az 1.9 mellé ez a nyomorék west társaság, érthetõ, hogy kicsit keserû a szája néhányaknak. (akik esetleg nem az Aion blog rendszeres olvasói)
Nem is értem ezt az üzletpolitikát, az 1.9-et szép csendben ki kellett volna lökniük rövid idõ alatt, és a 2.0 reklámját megtolni mint az állat. Ezt nem át látni elég röhejes.
Nem is értem ezt az üzletpolitikát, az 1.9-et szép csendben ki kellett volna lökniük rövid idõ alatt, és a 2.0 reklámját megtolni mint az állat. Ezt nem át látni elég röhejes.
mindig is arrol volt szó,hogy az 1.9 egy kisebb patchecske lesz a 2.0 elött,nemtudom sokan miért vártak nagy dolgokat
Köszöntem.Már csak arra kérnék választ,hogy hogyan jövök ki anyagilag esetleg jobban,ha hol fizetem a havidíjat?PayPal,banki utalás,Gamecard?Vagy ezek között semmi különbség?
Az NCsoft oldalán az accountomban a "Purchase additional time"ponttal tudom aktiválni újra az accountom,igaz?
hát eléggé tul lett hypelve ez a szarfos kis patch. na majd a 2.0 . azzal bíztatnak a légióban hogy nembaj az assák majd akkor kibontakozhatnak 😄DD
remélem is mert már kezd az agyamra menni a papírhuszárkodás.
remélem is mert már kezd az agyamra menni a papírhuszárkodás.
practitioner of the forbidden arts of death
😊 az uj "bug" szar volt a siegen....
Last Stand leverte 90% at a bossnak 😞 erre egy hulye 1 fos party vitte el a fortot. Nem volt fair. De a harc maga jo volt 😊
Inkabb gyere vissza hozzank 😊 hogy megtobben legyunk a Galamb elnyomas ellen 😛
Last Stand leverte 90% at a bossnak 😞 erre egy hulye 1 fos party vitte el a fortot. Nem volt fair. De a harc maga jo volt 😊
Inkabb gyere vissza hozzank 😊 hogy megtobben legyunk a Galamb elnyomas ellen 😛
Hallom június 23.ától majd ingame tárgyat kap az aki meghív valakit az aionba,én meg fogom venni,és valószínûleg az ingyen hónap után is fizetek,úgyhogy ha valaki szeretne egy ingyen hónapot akkor megbeszélhetjük.(ismétlem júni. 23.án fogom kezdeni)
Csak ezt : http://aion.mmosite.com/ lesd meg.
Amugy hajrá hajrá toljátok rendesen 😊 Sok angyalost latok mostansag 😛
Ui: Ez az 1.9 egy nagy marhasag 😊 es erre készultek enyit <#vigyor2>#vigyor2>
Amugy hajrá hajrá toljátok rendesen 😊 Sok angyalost latok mostansag 😛
Ui: Ez az 1.9 egy nagy marhasag 😊 es erre készultek enyit <#vigyor2>#vigyor2>
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Én csak azt tudom, hogy negyedéves kártyás fizetésnél 11,5€ egy hónap, gamecardos árat majd mond egy nálam okosabb.
csoki: A glide-olós újdonságok még nincsenek benne az 1.9ben.
csoki: A glide-olós újdonságok még nincsenek benne az 1.9ben.
Milyen fizetési móddal érdemes pengetni a havidíjat?
Én eddig is angol klienssel játszottam. De ha arra gondolsz, még mindig koreaiak fejlesztik, és még mindig gyökér az eu community. Content meg majd 2.0-ban lesz.
Sziasztok!
Az INQUISITORS magyar légió továbbra is vár minden kezdõ/újrakezdõ/régi játékost a Castor szerver Asmodian oldalán!
Keress minket ingame:
Negator, Picilany, Anyaliel, Whitestar, Huber... illetve bárkit a légióból.
Üdv:
Huber
Az INQUISITORS magyar légió továbbra is vár minden kezdõ/újrakezdõ/régi játékost a Castor szerver Asmodian oldalán!
Keress minket ingame:
Negator, Picilany, Anyaliel, Whitestar, Huber... illetve bárkit a légióból.
Üdv:
Huber
www.hunterssite.info
Warhammer onlinet ismerem. Ott gyakorlatilag folyamatos területfoglalásos pvp van, már elsõ szinttõl, ahova szabadon lehet csatlakozni. Akár több száz fõs részvétellel. Idõnként fõváros ostrom.
Ezenkívül kb 15 perces regisztrálós játékok is, ahol max. 36/36 fõ van (átlag 12-18/oldal).
Tapasztalat pontot és lootot is lehet kapni ezekbõl.
Ha jól értem akkor AION-ban az idõ nagy részében egymásra vadászós, lesbenállós, néhány fõs harcok vannak.
Ezenkívül kb 15 perces regisztrálós játékok is, ahol max. 36/36 fõ van (átlag 12-18/oldal).
Tapasztalat pontot és lootot is lehet kapni ezekbõl.
Ha jól értem akkor AION-ban az idõ nagy részében egymásra vadászós, lesbenállós, néhány fõs harcok vannak.
Részemrõl az élvezet miatt. De amúgy a legjobb cuccok pvp-bõl jönnek, és néhány skillt is abyss pontért vehetsz meg. Gyakorlatilag az összes pvp cucc az adott szintjén topnak számít (pl a lv30-as pvp fegyvernél nincs jobb lv35-40ig), csak olyan kis szinten ezeket nagyon nehéz megszerezni, mert nincs annyi 30-40es játékos, hogy elég pontot szerezhess belõlük. Így aztán egyszerûbb pve-vel felmenni lv50ig, és utána gyûjteni az abyss pontokat pvp által.
Úgy látom egyébként fõleg regisztrációs pvp eventeket ismertél meg eddig más játékokban. Az Aionban perpillanat erre csak Dredgion ad lehetõséget, lvl46-tól lehet belépni, 6v6 a felállás, és vannak mobok is, így elég sokrétû lehet a meccs kimenetele. Elvileg a boss leölése a cél, és ez van megfûszerezve pvp-vel.
Ezen kívül csak world pvp van, kinn a réten (meg abyssban) lehet találkozni az ellennel, akinek nem látod a szintjét. Megvan ennek is a maga szépsége, de szokni kell, ha eddig arénákat láttál csak.
Úgy látom egyébként fõleg regisztrációs pvp eventeket ismertél meg eddig más játékokban. Az Aionban perpillanat erre csak Dredgion ad lehetõséget, lvl46-tól lehet belépni, 6v6 a felállás, és vannak mobok is, így elég sokrétû lehet a meccs kimenetele. Elvileg a boss leölése a cél, és ez van megfûszerezve pvp-vel.
Ezen kívül csak world pvp van, kinn a réten (meg abyssban) lehet találkozni az ellennel, akinek nem látod a szintjét. Megvan ennek is a maga szépsége, de szokni kell, ha eddig arénákat láttál csak.