24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Frosty01
    oké akkor a tisztánlátás végett csak hgoy tudd:

az elyos templaroknak 2vel több stun skilljük van mint az asmoknak.
    az elyos assassinoknak alap skilljük silencel, az asmoké 100% atk buff (max +170 atk, és lenullázza a m.resistet) meg van vmi fos ami 5 runa felrakása után (5 skill után mééééég el kell nyomni) visszatölt pvpben kb 700 hp(??)-t
    az elyos sorciknak van boon of strenght, nekünk boon of quickness, amit majdnem el tudnak ők is érni scrollokkal meg buffokkal meg anyámkinjával.

a questek egy része könnyebb volt 2.1 előtt elég sokáig.
    bollvig blackheartos nyúlós cuccok, 50es és várjunk csak.. JÉÉ nem tudjuk leölni mi asmok....

... soroljam még?
  • StarFist
    Az overpopulated, fos-szar Perentón játszom a szerver összevonás óta (egyébként Kalilon "születtem", ami még fénykorában is low populated, elyos dominated szerver volt). Az pedig, hogy a Perento nem számít, finoman szólva is vicces. :) Ha Perenton nem lenne élet, akkor az emberek elvándorolnának onnan és nem odavándorolnának. Ennek tükrében az "ezerszer akkora élet a Telemachuson" kifejezést enyhe túlzásnak tekintem. A Perento létszámához képest pedig Üresmachus, akkor is ha az a szerver neked nem számít. A Spata pedig szimplán halott.

Nem tartom magam, szociálisan érzékenynek, ha az lennék, már régen lepattantam volna a játékból...de garantált, hogy az elyosok valamekkora hányadánál ez az "event" fogja kiverni a biztosítékot.

Egyébként fenntartom az állításomat, hogy ez a "tápoljuk csak az egyik frakciót" módszer nem fogja növelni az új játékosoknál az asmo frakció kelendőségét. Ellenben csípni fogja a szemét a másik frakció játékosainak. A problémák magában a játék alapkoncepciójában vannak és ez az event csak további problémákat fog szülni. Az NCWest most újra beleszarik a ventillátorba, de a kialakult helyzetért szerintem az alapkoncepció a hibás.

Amíg voltak szerver statisztikák a játék indulásakor, addig látható volt, hogy a két frakció létszáma kb. kiegyensúlyozott volt, azután szép lassan borult az egyensúly az ely javára. Vagyis a játékban lehet valami (design, az asmoknak a történetben betöltött szerepe stb), ami az ely oldalra tereli a népet.

Szvsz fel kellene már tenniük a kérdést a játékosoknak (ha még nem tették meg), hogy miért választja a többség az ely frakciót? Mi a baja a játékosoknak az asmoval mint választható frakcióval? Ui itt magával a frakcióval van a baj. Miért nem működik EU/USA területen az, ami a koreaiaknál működik?

• Frosty01
    ide is bemásolom:

Here are some facts about the new skills aswell as some undocumented changes made to the older skills:

Ripclaw Strike (also known as Incisior of Beast):
    -Confirmed 100% chance instant level 5 rune carving
    -2m casting range (7m with extendable)
    -Not useable while moving
    -Useable while flying (still have to test if its useable on other flying targets while flying)
    -471~476 base damage
    -about 1600 crit damage on training dummy with dagger and 236 total atk

Flash of speed (the “teleport you 10m forward and remove all movement debuffs” skill)
    -Not useable while flying
    -Useable while moving
    -Teleports you 10m horizontally forward or less if there is an obstacle in the way.
    Note : This also means that using this skill to teleport while running uphill might result in a shorter teleport range
    -Can not be used to teleport-jump from a cliff, similar to fear you will only move to the very edge of a cliff.
    Note : This also means that while running downhill this teleport skill might not work correctly if the game considers the ground too steep (the ground angle this skill stops working its about the same angle as when you start to slide off a steep cliff)

Explosive Burst :
    -According to the skills description casting range got increased from 1m to 11m

Binding Rune
    -Visual effect changed from a small lightning “bubble” to large pink-purple lightning “tubes” around the target. Actually looks pretty cool/interesting.

Darkness Rune
    -For some reason darkness runes skill icon got changed to a red-ish version of radiant runes skill icon.

Unfortunately i can not test if they actually “fixed” signet silences supposedly unremovable silence effect since i dont have any AP on the PTS.

If you find any other skill changes please post them.

+ All seeing eye CD-je 5 perc a 10 helyett
  • RoboKutya78
    jipé:) feljutottam a pts 2.5 ös szeróra lvl 10 ig összeszedem észrevételeimet azt megírom nektek:) már az elején vannak dolgok amik nagyon jó ötletnek tartok hogy betették. pl részletesebb térkép információk a qestek megoldásához.erősebb grafikai színtónusok A karakter létrehozásánál "ezernyi" variáció tuti hogy nem találsz majd két egyforma karaktert.
    na majd fojtatom ha tovább jutottam.
  • Nuclearity
    De igaza van.
  • Frosty01
    hogy nektek semmi se jó...
  • Nuclearity
    szociálisan érzékeny elyos réteg alá sorolod magad is? ha jól veszem ki szavaid már is QQ zol. Az ötlet azért nem fail mivel az elyos létszám MINDEN SZERVEREN NAGYOBB mint az asmo, ráadásul nem is kicsivel. Üresmachus? játszol te egyátalán? Telemachuson 1000x nagyobb élet van mint Spatalos-on a Perento nem számít mert az egy overpopulated fos szerver...
  • Csenky
    Ez fail, gyökér láma "megoldás".
    Alapjaiban szar a rendszer, ugyanis a frakció alapú MMO-ban vagy nonstop insta körülmények között fair pvp-t kéne generálni, amivel ugye nem lenne ilyen probléma, hogy balance... Vagy ha az open world pvp-n van a hansúly, akkor meg rohadt óvatosan a frakciózással, mert egyszerűen nem létezik, hogy majd pont ugyanannyi embernek fog tetszeni a két faj. És első pillanattól nagyon szigorúan figyelni a létszámokra, hogy ha másért nem is, hát kényszerből kelljen másik frakciót játszania a későn érkezőknek.
    Ezzel az egész transfer dologgal, meg hogy nem tartották kordában az új belépőket, borítottak mindent, ami az openworld miatt szétcseszte a játékot.

Persze utólag könnyű okosnak lenni, majd' egy évig én is azt hittem, hogy ez nem lehet gond, meg majd megoldódik, meg ez az istenkirály játék... De egyszerűen elbénázták itt nyugaton.
    Minden létező módosítással és jó elképzeléssel hónapokat csúsztak, és kihagytak létfontosságú lépéseket.

Nagyon sajnálom, hogy ezt csinálták ezzel a nagyon jónak induló játékkal, viszont hogy még mindig halmozzák a hülyeséget, na az elképesztő.
  • Frosty01
    ha jobban átgondolod ez is pazar ötlet, csak kár hogy a megvalósítással késtek 1+ évet. DE Legalább már csinálnak valamit... nagy szó náluk
  • StarFist
    Bocsi a wall of text-ért, de most be kell kopiznom az új asmo tápoló event tartalmát. Különösen figyelmébe ajánlom mindenkinek az utolsó "Kapjanak az asmok dupla annyi medált a fortokért!" című műsorszámot.

Tényleg azt hiszik, hogy ettől lesz majd több asmo a játékban?! Szerintem inkább az elosok egy -szociálisan érzékenyebb része- fogja majd elhagyni a játékot. Bár tagadhatatlan, hogy így is belehet állítani a frakciók közötti egyensúlyt!
    Viszont, javasolnám az NCFail jómunkás embereinek, hogy a háttérben kezdhetik előkészíteni az Aion történetének utolsó (Perento-Telemachus(vagy inkább Üresmachus?)-Spata)szerver összevonását, ui szvsz már csak ez van még hátra.

Aion’s Faction Incentive Program

Greetings Daevas!

We have been working on several projects aimed at growing our populations and improving your play experience. One of these projects we have been developing is a Faction Incentive Program. Currently our Faction Incentive Program will focus on the Asmodian race on our North American and European servers. Our goal is to start the Faction Incentive Program when 2.5 goes live.

Some of our North American and European servers will have more specific incentives applied; our goal is to grow the Asmodian population on those servers through race creation, reactivation and transfers. The server specific portions of our Faction Incentive Program initially will consist of: running the Gateway Getaway Event more frequently and introducing Fortress Siege Incentives. As we move closer to implementing this portion of the Faction Incentive Program, we will identify the servers which will be targeted as well as release further details on the Siege Incentives.

Balaur Abyss Takeover – All Servers

As part of this exploration, when we push 2.5 Empyrean Calling to our live servers, we will be resetting the fortresses to Balaur owned as part of our push. We will investigate possibility of additional Balaur Fortress takeovers as we progress.

Asmodian Creation Incentive Package – Selected Servers

To assist in the creation and leveling of Asmodian characters, players on selected servers with an Asmodian, level 10 or higher, will receive a huge supply of Berdin’s Amulets. Berdin’s Amulets deliver a 50% additional EXP gain from hunting, gathering and crafting. The effect lasts one hour, with a one hour cooldown after activation.

Gateway Getaway Event – Selected Servers

We will run this event in a more frequent fashion, similar to our rifting event. During this event, we will introduce special entrance gates for Asmodians only that will allow your characters to enter instances despite fort ownership. Asmodians may enter a selection of the Upper Abyss fort instances and Divine's Abyssal Splinter from inside Primum, and access Silentera Canyon from inside Gelkmaros fortress.

Fortress Siege Incentives – Selected Servers

The Fortress Siege Incentives will reward Asmodian players of the targeted server on a weekly basis for fortresses the Asmodians capture on that server. Each successful capture of a fort will add to the total weekly Siege reward. The rewards themselves will comprise of additional medals rewarded to all Asmodians on the server within specific level ranges; the type and number of medals will be determined by the fortresses which are conquered.
  • Kreeder44
    Sziasztok... Végre 1-2 hónap kimaradás után újra online leszek :) Robokutya ha mész instába meg mobokat farmolni 3 nap alatt napi 5 óra játékidővel össze jön kb majd 35-50 milla :D nekem legalább is így ment.. talán nekem 250 mialla volt a legtöbb amit kibírtam,h ne verjem el valami értelmetlen dologra XD hajrá
  • Nuclearity
    lol
  • RoboKutya78
    :)jóvan naa..lényeg tudjuk miről van szó:)
  • xerb
    Törésgátló nem drága.
    Persze az sem mindegy milyen kábelhez veszed :DDdd
  • RoboKutya78
    Több milliárddal a zsebembe én is tudnék csodákat művelni:)
    Én annak is örülök ha 5 ig fel tudok pluszolni valamit a szerón:)
    Nem kis pénz ennek a bemutatása a mostani szerveren:)már ha csak a törésgátlót veszem meg az is eszméletlen pénzösszeg.
    Plusz fülig ér a szám ha összedobok egy 5 millát a zsebembe:)
    Megfontolom mire költöm azt.
  • Frosty01

csávóka friss eternal shieldet plusszol 0ról 15re 2.5-ben, érdemes megnézni...
  • RoboKutya78
    ha holnap elindul a pts teszt lehet körbenézek rajta
  • RoboKutya78
    Meglátom mennyire lesz nekem is időm rá, de majd a klántársakat megkérem ők úgyis benne szoktak lenni a sűrűjébe. Én meg csak mostanság fogok bele lépni jelenleg 43 as a karim. Ezen a szinten tudomásom szerint nem túl sok labdába rúgási esélyem van.
  • Frosty01
    hát ez alap dolog xD

én csak a játékban tapasztalt dolgokra vagyok kiváncsi, ha van időm bogarászom én a hireket és a fórumokat, de játszani nem tudok mivel nem fizettem be. jelenlegi formájában kurvára nem tudom élvezni az official aiont, ezért is hagytam abba jó időre. aztán ha lesz jelentős mértékű pozitiv változás visszamegyek, és folytatom, ezért kérlek hogy irkáld le hogy mi hogy megye majd.

addigis ha nagyon rámjön az infiniten játszok, lv 25 twink rangerrel egyszerűen akkora a játékostábor hogy simán életképes játékmód, és mindig van új legyaknivaló :D
    ami röhej hogy igazából azt látom hogy ott van balance, olyan nagy embertömeg ami szükséges ahhoz hogy játszható legyen, és a gm-ek aktivan segitik a balancet /várakat foglaltatnak el a balaurokkal ahogy hallottam/ meg rendeznek pvp eventeket , állitolag nem is olyan régen volt 2 v 2 battleground, egy npcnél nevezhettél, és ha veszitettél semmit nem vesztettél, a nyereményről nincs info. csak azért emlitem meg mert érdekes hogy ilyen összegányolt aion szerver sokkal jobban áll mint az eredeti
  • RoboKutya78
    holnaptól elvileg megy a 2.5 a pts szeron
    a többin elvileg még 14 napot kell várni.
    aionstatus
  • RoboKutya78
    Az effajta tudósítást majd ha valaki esetleg a klánokból el vállalja arra fogom majd bízni a dolgot.
    Mert sajna annyira angoltudásom nemigen van és a játékban és éppen hogy megértem a dolgok menetét.
    De ha te vagy más tud valamit akkor nyugodtan írhatja a fórumba.
  • Frosty01
    légyszi majd vmi folyamatos tudósítást nyomass már le ha van időd hogy hogy zajlanak az eventek, mennyien játszanak, lag/egyéb bug feltünik e mostanában (2.5 előtt, után) hogy megy az átállás, mennyien jönnek vissza...
    meg hogy hogy van a szeretett légióm :D
  • RoboKutya78
    ha esetleg a teleseron jársz tudok majd segíteni:)
  • RoboKutya78
    :)))
  • MantisHUN
    Áh!! most nézem nem csináltam még game accot XD bocsi most már jó minden :)

Azért köszi a gyors választ :)
  • MantisHUN
    A játékot a Steam-en vettem meg. Akkor az bukó?
  • RoboKutya78
    Igaz. Ha a játékot nem vetted meg akkor nem tudod használni.
    De ha megveszed akkor a játék mellé mellékelt 30 napot is fogod tudni használni tehát 60 nappal tudsz gazdálkodni.
  • RoboKutya78
    megkísérlem a dolgot:)
    de az egymás fújjolását mint ami a múltkor történt én se fogom hagyni.
  • Gyogyito
    Magát a játékot is meg kell venned.
  • MantisHUN
    Sziasztok!

Szeretnék én is az AION-al játszani. Vettem 30 napos EU-s Gametime Card-ot, de amikor beírom a serial kódot ezt írja ki:

You can't use the supplied serial code.

The supplied serial code is valid, but it can not be used to create a new account and it can not be applied to any accounts you already have.

Valaki segítene nekem mi a teendő most?

Köszike :)
  • Frosty01
    nekem ok ha jó házigizda leszel
  • RoboKutya78
    ha esetleg szeretnétek valami újítást a fórumra szívesen átvállalom a fórum admin szerepét és ha tudtok és segítetek és ha nem bonyolult a dolog megkísérlek vele kezdeni valamit:)
    Mert én már jeleztem a fórum adminnak hogy átvenném tőle csak a ti beleegyezésetek is kellene.
  • Frosty01
    2rövidke képregény revenant-tól:

első
    második
  • Pilutika
    bannert pászítson már fel valaki....
  • RoboKutya78
    persze ezt mind akkor tudod megvalósítani ha rendelkezel eredeti (élő) szerver hozzáféréssel.
  • RoboKutya78
    csinálsz egy aionPTS könyvtárt az aionEU alá bemásolod az aionEU tartalmát
    Az indítóba beteszed ezt (jobb egér prorerties parancs aion.bin file megkeresése a aionPTS könyvtárból) a könyvtárat és az eredeti jelszavaddal be tudsz menni a pts szerverre, de jelenleg timeautos kb egy hét múlva lehet a 2.5-tel menni rajta.
    Remélem ebbe senki nem fog belekötni mert talán mindent jól írtam le.
  • xeromem
    sziasztok, PTS serveren,hogy lehet játszani? Kell valami más is hozzá vagy csak elegendő letölteni
  • Frosty01
    Zanata the Captain gives advices how to drive a dredgion. Now in color! Mad drawing skillz as usual.

• Frosty01

• Vicodine
    Attol még h leirják nem lesz jobb...