Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

attyspocak
Igy van! Fõleg, hogy a karakter nem a játékos tulajdona, hanem az üzemeltetõjé.

Visszavárunk!

Azt sem értem, hogy Mynameis-el mi baja is lehet egy elyos oldalon játszó playernek, hiszen Mynameis asmo, így pl. csak privát store-val tud egy elyvel csevegni, mint azt tettük minap is LS klán tagjaival abyssban! 😛

Mindegy, aki akar vegyen karit, majd jól megjárja!
Ugyanis a jelszó megváltoztatása, meg az e-mail megváltoztatása után is vissza tudja szerezni az eredeti tulaj. (nem írom le a módját, nem akarok ötleteket adni senkinek)

Sáska
persze tisztelet a kivetelnek. de nem veletlen van az, hogy mmo-t nem lehet hasznaltan venni (talan meg a dobozra is ra van irva, hogy hasznaltan nem eladhato/ vasarolhato). Ha hasznaltan veszel, es a masik fel ugy gondolja, hogy vissza akarja kapni, miutan fizettel, akkor kezzel labbal kapalozhatsz, de mindig visszakapja az eredeti tulajdonos az accountot.

Fehercsoki
Nos nem láttam hogy kitõl kérdezte,viszont ez itt a nagy helyzet...Sokan lopnak.

Sáska
2.0 :-)

Strahd_
Mikor jossz vissza? 😊

Sáska
nem tudom, nekem anno tobb honap volt munka mellett elerni a max szintet, pedig nem is volt uj a dolog, hiszen a kinai klienssel is jatszottam. munka mellett minden este 3-5 orat atlagban toltam, plussz a hetvegek nagy reszet a monitor elott toltottem. Igaz, akkoriban nem volt meg a dupla xp hetvege, meg ilyesmik, de akkor is..
azt sem igazan ertem, hogy van annyi penze valakinek tisztesseges jatekbol (munka mellett), hogy nem csak a karakteret tudja fejleszteni/szinten tartani belole, de meg annyit el is tud adni folyamatosan, hogy fizetes kiegeszites legyen belole. Emlekszem, regen meg egy focused shot stigmat sem vettel meg, mert nem volt ra keret....
<#ravasz1><#banplz>
persze akinek nem inge..

Belton
Nem tartozom ebeb a gerinctelen barom acc lopós társaságba<#gonosz2>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Fehercsoki
Úgy mûködik hogy cserélsz,átírod a jelszavat meg e-mailt,játszol 1 napot,és utána azt veszed észre hogy már 1 accod sincs mivel akivel cseréltél visszalopta😮 Így megy ez.Ne bízz senkiben,max ha valakit nagyon régóta ismersz...

Frosty01
akko nem szóltam 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Belton
Figy melozok melozom alandoan nem mindig van idom jatszani masreszt nem az elso 50 es acc amit el adok fizetes ki egeszitesnek mindig jo.
a Kinaht meg veszik mindig az emberek az meg mindig van boven 😊
AZ a gaz hogy igy melo melett is kihagyasokal lv 50 es kari 1 honap max 1.5 .
Ott van az ember lv50 en semmit nem tud csinalni akkor miert ne adnam el es csinalnek masik karit ? 😄 És még pénzem is van belole.
Jó játék az Aion csak sok dolog pl az end content hianya miatt hamar meg unhato.

Frosty01
várj már a serverösszevonásokig legalább... addig tanulj vagy dolgozz vagy tedd hasznossá magad, aztán ha megtörténik a skoda, és még mindig szar, akkor cserélj v add el az accod :<

Belton
Account csere nincs ezen semmi 😄
At irod a mailcimet meg a pw-t es enyi igy mukodik.

Az a gaz hogy nem is a felhuzas mert az melo melett kb 1.5 honap 50 re
Hanem 1-2 emberel volt bajom nalatok foleg mynameis nagy arcaval :/
meg most itt van a gearelt sorcim 15 millaval nem kellene torolni.
De komolyan egyszeruen vicc orakat allok varosba es sosincs party mert senki nem jon mivel mindenkinek meg van mindene 😮

Strahd_
Torold a karit 😊 es gyere vissza hozzank

Felvetõdött bennem egy kérdés.
Hogy mûködik egy kari csere? Master acc szinten cserélni kell, vagy mi más lehetõség van? Nem igazán tudom elképzelni...

Belton
Nekem lv50 es elyos sorcim lenne elado vagy cserelnem mas karira Spartaloson asmo vagy elyos oldal mind1.

Eladó gamecardok:

60 Napos WOW kód (EU)
6000,-

NCSoft Game Card (USA vagy EU)
30 Napos Card
4000,-
60 Napos Card
6000,-
Az NCsoft gamecard felhasználható:
Aion, Lineage 2, City of Heroes, City of Villains
játékok havidíjának fizetésére.

Champions Online
60 Napos Card (Worldwide)
6000,-

EvE Online
60 Napos Card (Worldwide)
7900,-

LOTR Online:
60 Napos Gamecard
6000,-

Age of Conan Online:
60 Napos Gamecard
5700,-

Apple Itunes 15$-os Giftcard
(USA Regisztrációhoz)
4300,-
Apple Itunes 25$-os Giftcard
(USA Regisztrációhoz)
6500,-
Apple Itunes 50$-os Giftcard
(USA Regisztrációhoz)
12700,-

A kódot mailben küldöm.utalás ill. az összeg megérkezése után.

Érdeklõdni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..
MSN/mail:[email protected]
Telefon:0620 539 9013

üdv:Ice
www.livekodok.com

http://www.livekodok.com/

nocsak skillcopper is feltûnt 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Az én szemszögembõl más a probléma lvl50 Spatalos/Elyos cleric-ként. Akárhol voltam eddig szinte állandóan leather ill cloth cuccok estek, semmi olyan ami nekem kellett volna. Külön szopás hogy az FFA lootokra is hihetetlen tehetséggel rollolok egyjegyû számokat, csodával határos ha elviszek egy rollt.

Szóval inkább farmolom a platinum coinokat suntouched setre ahelyett hogy órákat szopnék egy instában a semmiért.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Strahd_
En ugy tudom igen.

Strahd_
Clericel nincs gond 😊 amikor online vagyok mindig van cleric 😊
dps-t talalni nehezebb 😛

Belton
Kk regi wow os spanom is tolja 😊
Majd adok Vt cimet aztan gogog 😛

Mindig voltak 325-ös burning vortexek primumtól nem messze a 27-es balaurok felett egy kicsivel? O.o Most egész véletlen szemet szúrt a dolog...

Páran kérdezték már itt, hogy hol lehet olcsón GC-t venni. A Variancen nemrég jelent meg ezzel kapcsolatban egy cikk, válasszon mindenki lehetõsége szerint:Variance GameCard olcsón

Pyotr
Maki ,vasárnap este gyere lõni inkább egyet😊

&#9608;&#9608;

Belton
Teljesen mind1 akkor is Gz 😊
Azert nem egyszerû nekem munka melett nem igazan jött össze 😛 Aztan bele untam.
Más set kifarmolasa meg esélytelen mivel partyt talalni lehetetlen kihalt az egesz szar elyos oldal :S
Nem tudom odaát menyire okoz gondot de nalunk cleric az ugy nuku :S
Se légioba se random akik fent vanank nem jonnek mert mindenuk ki van farmolva :/
Egyszóval nem jött be az elyos oldal kicsit meg bantam hogy ott hagytam az asmo oldalt dehat ez ilyen <#integet2>

Strahd_
Remeljuk Asmot 😊 kell uj hus a daraloba

Strahd_
csak mazlim volt meg segitettek sokan 😊

attyspocak
Szerintem a Fenrirs set koránt sem nolife kérdése, sokkal inkább szerencse. Lásd expert szakma, bbbs gyártás proccolása, stb. A többi semmivel nem igényel több kockulást, mint egy full abyss set pl. vagy full bakarma, stb.

cumpy1337
hát én alapból elyost indítanék csak havertól is függ hogy mit akar

Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7

Belton
Gz Isi az 5/5 Nolifer set ért .
<#vigyor2>

Köszi a segítséget attyspocak!!<#worship>

(Asmodianfan)

Koppa
Vagy gyere a Castor szerver asmodian oldalára az Inquisitors légióba! 😊

Üdv: Huber

www.hunterssite.info

attyspocak
lvl 25 szinten kapsz majf egy küldit, mely Morhein Ive Fortressben egy repülés teszt a városban látható flytöltõ gyûrûkön kell majd körbe repülni. olyan módon, hogy felveszed a küldit a dlytransportertõl és onnát indulva az óramutató járásával ellenkezõ irányba mész a gyûrûk tetején látható pöttyõk (elsõ az egy pöttyö gyûrû stb.) sorrendje alapján.

aztán minden városban van egy nagy kerek izé, ami az abyssba vezetõ kapu. Pl. Altgarban is a város felett van egy.

attyspocak
Hogy többi szerver hogy áll, nem tudom, de a Spatalos szerver Asmo oldalon két légió van a Galamb Off (leader Jobbik) és A Halál Angyalai, melyek együtt szerintem kb. 50-70 aktív embert jelenthetnek.
Elyos oldalon a Last Stand és a Heroes klánokat keresheted.

Ha Asmo lennél akkor Galamb Off kapcsán keresd Jobbik-ot a leaderjüket, a HA kapcsán keresd Alfa leadert ,vagy Carni; Mynameis vezetõket.

cumpy1337
sziasztok!
melyik szerveren van sok magyar?

Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7

sziasztok!Lenne egy kérdésem mégpedig az ,hogy asmodianba hol van az abbyss-ra vezetõ teleport?válaszotokat elõrre is köszönöm!4ever asmodian<#gonosz2><#vigyor2>

(Asmodianfan)

KaszaN
Hi

Valami nagy gond lehet nálam a játékkal. Máma jövök haza és azt veszem észre, hogy a játék már a menûbe iszonyatosan szaggat és amikor beléptem egy csomó mindent nemjelenített meg, pl a fõvárosban és persze 10fps-el fut a játék, holott nekem 70-80 szok lenni. Nemtudja valaki milehet a gond?:S

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Frosty01
:'DDDDD

Kedves Spatalos szerveren lévõ Elyos népek!

megtennétek hogy elfoglaljátok nekem Asteria fortress-t minél hamarabb? Nagyon jó küldik vannak ott jó sok AP reward és még sok sok finomság. Ha megteszitek, kaptok sört. Ha nem, Kertész Magdi anyusról kaptok akt képeket.

Köszönöm.
És skill kérdése is. 😊 Részemrõl sokkal jobb vagyok templarral, mint gladival.

Strahd_
es van par igen jo templar aki jo pvp ben 😊

minden karakter jo pvp ben... gear es csapat kerdese

Szuper,ez jó infó köszi szépen!

a gladi kimondottan jó pvpre!
Helló.PvP-re Gladiator és Templar is jó?
Vagy esetleg 2 közül az egyik kimondottan jobb?

Sziasztok már csináltam master accountot, meg lejátszottam a demot is. Az lenne a kérdésem, hogyha a játékban lévõ game cardot beregelem akkor hogy tudok vele játszani úgy, hogy ne kelljen még rá fizetni (tehát lejátszani elõször a bónusz 30 napot, és amikor lejárt, csak utána fizetni újból).
Elõre is köszi!

Ok, köszi szépen, ez volt a hiba, csodálkoztam is, régen ment, most, hogy újratettem a gépet meg nem akar 😄

Ha tippelnem kéne, akkor azzal lehet a gond, hogy te a
D:\Adam\Játékok\Aion könyvtárba próbáltad telepíteni a játékot, a Launcher viszont (mivel nem tud magyarul), ezért a:
D:\Adam\J??t??kok\Aion könyvtárba próbálta volna a telepítés, mely könytár nálad értelemszerûen nem létezik.

Alternatív megoldás: próbáld olyan könyvtárba telepíteni a játékot, amiben nincs ékezetes karakter.

Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/

Sziasztok, megpróbáltam feltenni, de ezt írta ki:
Error Code: 25 (FileGroupTargetDirectoryNotFound):

The target directory does not exist: 'D:\Adam\J??t??kok\Aion'.

Megnéztem a nod32-t, nem tett karanténba 1 file-t sem, nem tudjátok mi lehet a hiba?

attyspocak
AH-ba tehetsz egyszerre tíz féle tárgyat. Valamelyikek ugye csokorba szedve tárolhatóak, valamelyik egyesével, ez igaz AH-ra is. A saját Privát bolt úgy müködik, hogy alapértelmezetten "Y" gomb és a felnyiló ablakba tehetsz cuccot, majd start. ekkor a karid leûl árulni, így nem tudsz aktivan játszani és fél óra mulva elvileg ki is loggol. Ha kilépsz a Private Store leáll, az AH-ba lévõ holmik megvehetõek ekkor is.

Fehercsoki
Mind a kettõ van,és igen.