Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Visszavárunk!
Azt sem értem, hogy Mynameis-el mi baja is lehet egy elyos oldalon játszó playernek, hiszen Mynameis asmo, így pl. csak privát store-val tud egy elyvel csevegni, mint azt tettük minap is LS klán tagjaival abyssban! 😛
Mindegy, aki akar vegyen karit, majd jól megjárja!
Ugyanis a jelszó megváltoztatása, meg az e-mail megváltoztatása után is vissza tudja szerezni az eredeti tulaj. (nem írom le a módját, nem akarok ötleteket adni senkinek)
azt sem igazan ertem, hogy van annyi penze valakinek tisztesseges jatekbol (munka mellett), hogy nem csak a karakteret tudja fejleszteni/szinten tartani belole, de meg annyit el is tud adni folyamatosan, hogy fizetes kiegeszites legyen belole. Emlekszem, regen meg egy focused shot stigmat sem vettel meg, mert nem volt ra keret....
<#ravasz1>#ravasz1><#banplz>#banplz>
persze akinek nem inge..
BF:2-3-4(oORedstarOo)
a Kinaht meg veszik mindig az emberek az meg mindig van boven 😊
AZ a gaz hogy igy melo melett is kihagyasokal lv 50 es kari 1 honap max 1.5 .
Ott van az ember lv50 en semmit nem tud csinalni akkor miert ne adnam el es csinalnek masik karit ? 😄 És még pénzem is van belole.
Jó játék az Aion csak sok dolog pl az end content hianya miatt hamar meg unhato.
practitioner of the forbidden arts of death
At irod a mailcimet meg a pw-t es enyi igy mukodik.
Az a gaz hogy nem is a felhuzas mert az melo melett kb 1.5 honap 50 re
Hanem 1-2 emberel volt bajom nalatok foleg mynameis nagy arcaval :/
meg most itt van a gearelt sorcim 15 millaval nem kellene torolni.
De komolyan egyszeruen vicc orakat allok varosba es sosincs party mert senki nem jon mivel mindenkinek meg van mindene 😮
Hogy mûködik egy kari csere? Master acc szinten cserélni kell, vagy mi más lehetõség van? Nem igazán tudom elképzelni...
60 Napos WOW kód (EU)
6000,-
NCSoft Game Card (USA vagy EU)
30 Napos Card
4000,-
60 Napos Card
6000,-
Az NCsoft gamecard felhasználható:
Aion, Lineage 2, City of Heroes, City of Villains
játékok havidíjának fizetésére.
Champions Online
60 Napos Card (Worldwide)
6000,-
EvE Online
60 Napos Card (Worldwide)
7900,-
LOTR Online:
60 Napos Gamecard
6000,-
Age of Conan Online:
60 Napos Gamecard
5700,-
Apple Itunes 15$-os Giftcard
(USA Regisztrációhoz)
4300,-
Apple Itunes 25$-os Giftcard
(USA Regisztrációhoz)
6500,-
Apple Itunes 50$-os Giftcard
(USA Regisztrációhoz)
12700,-
A kódot mailben küldöm.utalás ill. az összeg megérkezése után.
Érdeklõdni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..
MSN/mail:[email protected]
Telefon:0620 539 9013
üdv:Ice
www.livekodok.com
http://www.livekodok.com/
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Szóval inkább farmolom a platinum coinokat suntouched setre ahelyett hogy órákat szopnék egy instában a semmiért.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Azert nem egyszerû nekem munka melett nem igazan jött össze 😛 Aztan bele untam.
Más set kifarmolasa meg esélytelen mivel partyt talalni lehetetlen kihalt az egesz szar elyos oldal :S
Nem tudom odaát menyire okoz gondot de nalunk cleric az ugy nuku :S
Se légioba se random akik fent vanank nem jonnek mert mindenuk ki van farmolva :/
Egyszóval nem jött be az elyos oldal kicsit meg bantam hogy ott hagytam az asmo oldalt dehat ez ilyen <#integet2>#integet2>
Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7
(Asmodianfan)
Üdv: Huber
www.hunterssite.info
aztán minden városban van egy nagy kerek izé, ami az abyssba vezetõ kapu. Pl. Altgarban is a város felett van egy.
Elyos oldalon a Last Stand és a Heroes klánokat keresheted.
Ha Asmo lennél akkor Galamb Off kapcsán keresd Jobbik-ot a leaderjüket, a HA kapcsán keresd Alfa leadert ,vagy Carni; Mynameis vezetõket.
melyik szerveren van sok magyar?
Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7
(Asmodianfan)
Valami nagy gond lehet nálam a játékkal. Máma jövök haza és azt veszem észre, hogy a játék már a menûbe iszonyatosan szaggat és amikor beléptem egy csomó mindent nemjelenített meg, pl a fõvárosban és persze 10fps-el fut a játék, holott nekem 70-80 szok lenni. Nemtudja valaki milehet a gond?:S
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
megtennétek hogy elfoglaljátok nekem Asteria fortress-t minél hamarabb? Nagyon jó küldik vannak ott jó sok AP reward és még sok sok finomság. Ha megteszitek, kaptok sört. Ha nem, Kertész Magdi anyusról kaptok akt képeket.
Köszönöm.
minden karakter jo pvp ben... gear es csapat kerdese
Vagy esetleg 2 közül az egyik kimondottan jobb?
Elõre is köszi!
D:\Adam\Játékok\Aion könyvtárba próbáltad telepíteni a játékot, a Launcher viszont (mivel nem tud magyarul), ezért a:
D:\Adam\J??t??kok\Aion könyvtárba próbálta volna a telepítés, mely könytár nálad értelemszerûen nem létezik.
Alternatív megoldás: próbáld olyan könyvtárba telepíteni a játékot, amiben nincs ékezetes karakter.
Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/
Error Code: 25 (FileGroupTargetDirectoryNotFound):
The target directory does not exist: 'D:\Adam\J??t??kok\Aion'.
Megnéztem a nod32-t, nem tett karanténba 1 file-t sem, nem tudjátok mi lehet a hiba?