Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha egy templar elindul elfut ely fovarosig is 😊
Nem érdemes leakadni lvl 30-on, fõleg nem riftekben.
Ha már AP kell ezen a szinten akkor Abyss insták.
Amúgy sztem sin viszi a pálmát riftekben a hide miatt, nagyobb karikat is le tud verni ellenben a templarral, aki elõl vagy elszaladnak vagy elvereik több esetben.Ha esetleg templárral sikerül is nyerned alig kapsz majd Ap-t mert gyenge volt az ellenfél.
Lvl. 50-en jön az AP. Dregi, insták, siege.
Low lvl-en inkább a rangert toltam, aminek fõ oka, hogy a templarnak iszonyat kell az atk speedes GS. Egy +10-es daeva GS elég erõs, full critre pakolva (a set is) párat odacsap és sírnak a hasonló szintbeli karik... Ha huzamosabban lowlvl-en akarsz maradni templarral, riftelve, az mûködõképes. Daeva set -> arany pvp csuka -> arany pvp kesztyû -> arany pvp GS. Ha ezek megvannak (ebben a sorrendben), utána jön az igazi dara.
Assára sajnos nem tudok mit mondani, láttam durvákat, de inkább 40-en indul be. Nekem még nem volt. A templarral az a jó, hogy ha van rajta ruha, meg run speed, akkor igazából nem ölik meg. Spataloson van egy asmo templar, anno még 31-32 szint körül volt, meg az én rangerem is, és baromi sokat fogócskáztunk mindketten daevasetben eltnenben.. 😊) Volt, hogy 4en kergettük a csávót és megúszta. 😄 Lv40 körülre fejezte be a komplett 30-as arany felszerelését, nagyrészt rifteléssel, néha abyssban is összefutottam vele.
Szerintem erõsebb a templar, de inkább úgy mondom, stílustól függ. Priest-et csak GS-sel öl meg, a többi kaszt ellen már van esélye pajzsosan is, de atk speed akkor is kell. (alapvetõen GS powa pvp-re)
Bocsi, ha több lett mint kellett volna.
tegyuk fel, hogy van egy lvl30as templar, meg egy lvl30as sin, mindkettonek megvan a 30as full daeva setje a fegyverrel. A sin-nek van hide-ja, a templarnak viszont sok HP+armor...:-)
Melyikkel lehet gyorsabban/konnyebben pvp-bol AP-t szerezni (fokent riftre gondolok)?
En templarral igazabol a kinai servereken pvp-zgettem alacsonyabb szinten, viszont ott altalaban az volt, hogy nem nagyon oltek meg, ellenben en sem tudtam senkit megolni, mert mindig elfutottak..
hogy maradsz 1 óráig hide-ben? 😊
nem volt aikánál egy teremtett lélek sem, úgyhogy mostmár engem is érdekel mire fel megy ez az ugatás.
practitioner of the forbidden arts of death
2. Mert ellógtad az általános iskolai órák felét...
3. Láttam kicsi karaktert és arról nem tehetek, hogy vak vagy.
4. Senki nem cseszett ki senkivel, ezt már beleképzelted.
5. Senki nem mondta, hogy közöm van hozzá, megint haluzol.
6. Megint hülyeségeket magyarázol.
Magyarázol egy olyan bizonyítványt amit senki sem vitatott, csupán tanácsot adtam, hogyha már nagy magyar légiónak hirdeted az Inq-t, akkor vmi szint is legyen benne, vagy inkább be se lépjenek hozzátok a magyarok, mert csak a bénázást tanulják el. Látom könnyen felkapod a vizet csak azt nem értem miért. Akkor ott bénázás ment, nekem tetszett.
Kis hisztis vagy, na mind1...
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
2.Figyelj, nem igazán vágom mirõl beszélsz, pedig átolvastam párszor, de a magyarod nem teljesen tiszta.
3.Valóban lementünk full légió partyval megcsinálni többek között azt a questet is, meg leöltünk pár namedet arra. Nem hinném, hogy láthattál kicsi karaktert mert az a quest és környék nem kicsiknek való (40+). Senki nem halt meg a túra során. Amikor öltük a kampány quest namedet senki nem volt ott rajtunk kívûl.
Szóval WTF?
4.Majd, ha bárkivel is kicseszünk, pl úgy, hogy beleszedegetünk a másik növénykéjébe miközben szedegeti, ahogy azt egyesek szokták akkor írj.
5.Mi közöd van ahhoz, mi mit és, hogy csinálunk egy full légió partiban?
6.Ha még bénáztunk is(amire nem emlékszem konkrétan ott)az is belefér, hiszen ez csak egy játék. Írásodból feltételezem (amit ki tudtam hámozni belõle ugye)Te biztos olyan pro vagy, -aion CD-vel a popsidban születtél o_O- és veled még soha nem forduldult elõ bénázás, mert a nap 24 órájából 48-at töltesz a gép elõtt kockulva és már csukott szemmel végigmész egyedül Abyss összes instáján...😛
www.szanalom.hu -ra való az írásod.
Üdv:
Huber
www.hunterssite.info
Na peace.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Továbbra is nyitottak vagyunk a kezdõ/újrakezdõ/régi játékosokra egyaránt míg el nem érjük a 90 fõs létszámot!
Keressetek minket ingame, ha csatlakoznátok hozzánk!
Üdv:
Huber
www.hunterssite.info
★ 汤姆 李
Tört szerver téma pedig nem megengedett itt..
★ 汤姆 李
Nézegetem már egy ideje és egyre inkább kedvet kapok hozzá 😊
practitioner of the forbidden arts of death
Y után simán áthúzod a felbukkanó ablakba az eladni kívánt tárgyat és beírod az egy darabra vonatkozó eladási árat, amit a program autómatikusan felszoroz a megfelelõ összegre, ha nem egy darabot húzol át.
(Sajnos AH-ban nem számol, ott neked kell a tejles összeget kiszámolva beírni)
De azért köszi.
Hogyan lehet benne így árulni?
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Ha véletlenül normálisan mûködik, akkor a campaign küldetéseid között kell lennie egy Abyss Entry vagy hasonló küldetéssorozatnak, és sanctumban kell beszélned a Lyceum-ban levõ góréval elõször. Onnantól majd adja a játék, 4 részbõl fog állni a küldetés. A másodiknál majd sanctumot válaszd a csajnál. :p
Ha nem mûködne, akkor itt további segítséget biztos nem tudunk adni, mert hivatalosan így menne. gl
Valaki segítsen már hogyan lehet eljutni Abyss-ba amit eddig olvasgattam hogy elvileg 25-ös szintnél kapok valami küldetést és utánna lehetne?
Vagyha küldetést kellene felvenni akkor hol kellene és kitõl?
40-es szintû vagyok ha ez számít valamit.
Keressetek minket Ingame!
Üdv:
Huber
www.hunterssite.info
en legutobb 230 ert adtam el darabjat. Patch elott leesett 110-120 korulire most ismet az egekben van. Igaz rengeteg 50+ os lett uj es emiatt sokan csinaljak most a kuldiket
Illetve milyen ára van a stainnek, spatalos asmo oldalon?
Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/
Pl. a vezéretek, meg valaki, aki történelmi város nevét viseli 4StOf-ként.
😊
De többen is voltak.
Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/
gyere vissza hozzan harcolni 😊 a csunya barbi galambok ellen 😊