Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
Nekem az a bajom a templarokkal 😊 hogy alandoan elszaladnak es akkor nem tudom leverni oket 😛 mert annyira nem vagyok hu de nagy dps 😛

ha egy templar elindul elfut ely fovarosig is 😊

Trixtan
Csenky 😊
Nem érdemes leakadni lvl 30-on, fõleg nem riftekben.
Ha már AP kell ezen a szinten akkor Abyss insták.
Amúgy sztem sin viszi a pálmát riftekben a hide miatt, nagyobb karikat is le tud verni ellenben a templarral, aki elõl vagy elszaladnak vagy elvereik több esetben.Ha esetleg templárral sikerül is nyerned alig kapsz majd Ap-t mert gyenge volt az ellenfél.
Lvl. 50-en jön az AP. Dregi, insták, siege.

Igazából 4 templarom van/volt... 😄
Low lvl-en inkább a rangert toltam, aminek fõ oka, hogy a templarnak iszonyat kell az atk speedes GS. Egy +10-es daeva GS elég erõs, full critre pakolva (a set is) párat odacsap és sírnak a hasonló szintbeli karik... Ha huzamosabban lowlvl-en akarsz maradni templarral, riftelve, az mûködõképes. Daeva set -> arany pvp csuka -> arany pvp kesztyû -> arany pvp GS. Ha ezek megvannak (ebben a sorrendben), utána jön az igazi dara.

Assára sajnos nem tudok mit mondani, láttam durvákat, de inkább 40-en indul be. Nekem még nem volt. A templarral az a jó, hogy ha van rajta ruha, meg run speed, akkor igazából nem ölik meg. Spataloson van egy asmo templar, anno még 31-32 szint körül volt, meg az én rangerem is, és baromi sokat fogócskáztunk mindketten daevasetben eltnenben.. 😊) Volt, hogy 4en kergettük a csávót és megúszta. 😄 Lv40 körülre fejezte be a komplett 30-as arany felszerelését, nagyrészt rifteléssel, néha abyssban is összefutottam vele.

Szerintem erõsebb a templar, de inkább úgy mondom, stílustól függ. Priest-et csak GS-sel öl meg, a többi kaszt ellen már van esélye pajzsosan is, de atk speed akkor is kell. (alapvetõen GS powa pvp-re)

Bocsi, ha több lett mint kellett volna.

Sáska
Csenky, ha jol tudom, neked van templarod.. pvp-ben milyen? foleg alacsonyabb szinten?
tegyuk fel, hogy van egy lvl30as templar, meg egy lvl30as sin, mindkettonek megvan a 30as full daeva setje a fegyverrel. A sin-nek van hide-ja, a templarnak viszont sok HP+armor...:-)
Melyikkel lehet gyorsabban/konnyebben pvp-bol AP-t szerezni (fokent riftre gondolok)?
En templarral igazabol a kinai servereken pvp-zgettem alacsonyabb szinten, viszont ott altalaban az volt, hogy nem nagyon oltek meg, ellenben en sem tudtam senkit megolni, mert mindig elfutottak..

"...Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jómodort meg egyefene Hol szeretik ott fikázol Hol fikázzák ott szereted..."

Strahd_
mar szamol 😊

Frosty01
te ki vagy?
hogy maradsz 1 óráig hide-ben? 😊

nem volt aikánál egy teremtett lélek sem, úgyhogy mostmár engem is érdekel mire fel megy ez az ugatás.

practitioner of the forbidden arts of death

1. Egy idegen egy idegen légióból.
2. Mert ellógtad az általános iskolai órák felét...
3. Láttam kicsi karaktert és arról nem tehetek, hogy vak vagy.
4. Senki nem cseszett ki senkivel, ezt már beleképzelted.
5. Senki nem mondta, hogy közöm van hozzá, megint haluzol.
6. Megint hülyeségeket magyarázol.

Magyarázol egy olyan bizonyítványt amit senki sem vitatott, csupán tanácsot adtam, hogyha már nagy magyar légiónak hirdeted az Inq-t, akkor vmi szint is legyen benne, vagy inkább be se lépjenek hozzátok a magyarok, mert csak a bénázást tanulják el. Látom könnyen felkapod a vizet csak azt nem értem miért. Akkor ott bénázás ment, nekem tetszett.
Kis hisztis vagy, na mind1...

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Koppa
1.Te ki vagy?
2.Figyelj, nem igazán vágom mirõl beszélsz, pedig átolvastam párszor, de a magyarod nem teljesen tiszta.
3.Valóban lementünk full légió partyval megcsinálni többek között azt a questet is, meg leöltünk pár namedet arra. Nem hinném, hogy láthattál kicsi karaktert mert az a quest és környék nem kicsiknek való (40+). Senki nem halt meg a túra során. Amikor öltük a kampány quest namedet senki nem volt ott rajtunk kívûl.
Szóval WTF?
4.Majd, ha bárkivel is kicseszünk, pl úgy, hogy beleszedegetünk a másik növénykéjébe miközben szedegeti, ahogy azt egyesek szokták akkor írj.
5.Mi közöd van ahhoz, mi mit és, hogy csinálunk egy full légió partiban?
6.Ha még bénáztunk is(amire nem emlékszem konkrétan ott)az is belefér, hiszen ez csak egy játék. Írásodból feltételezem (amit ki tudtam hámozni belõle ugye)Te biztos olyan pro vagy, -aion CD-vel a popsidban születtél o_O- és veled még soha nem forduldult elõ bénázás, mert a nap 24 órájából 48-at töltesz a gép elõtt kockulva és már csukott szemmel végigmész egyedül Abyss összes instáján...😛

www.szanalom.hu -ra való az írásod.

Üdv:
Huber

www.hunterssite.info

Ez így van, csak vmi skillt is vegyetek hozzá, mert az a mai segítünk a kiskarinak a seiren treasure questben, honfitársat leszarva úgy, hogy az 50es karikat megszégyenítik a 40esek azzal, hogy a questmobot ölik meg csórinak nem a patrolokkal foglalkoznak Mennyi volt a respawn 10 perc, kis game mechanism nem ártana tanulóba. Csak azért mondom, mert noskill nélkül nem lesz mit villantani késõbb már ha akartok is vmit elérni. Legalább nem nekem kellett várnom sokat míg újraéledt, az idõ pénz 😊
Na peace.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

mano1b
ezt szeretnem meg tudni hol lehet kapni Vanar's Kerosene Lamp .

Koppa
Jelen állás szerint az Inquisitors légió a Castor szerver Asmodian oldalán a 75 fõs létszámával a legnépesebb magyar Asmo légió a szerveren.

Továbbra is nyitottak vagyunk a kezdõ/újrakezdõ/régi játékosokra egyaránt míg el nem érjük a 90 fõs létszámot!

Keressetek minket ingame, ha csatlakoznátok hozzánk!

Üdv:
Huber

www.hunterssite.info

Ezek az új efektek tényleg zavaróak,thunder leginkább

★ 汤姆 李

Csak elárulom,hogy amelyik szerveren vagy ott min 2× szorzó van mielött jobban elbízod itt magad lol
Tört szerver téma pedig nem megengedett itt..

★ 汤姆 李

Énis kb 1 hete kezdtem el és 42-es szintû vagyok szóval elég hamar fel lehet venni a karakter szintjét.szerintem.
Persze soha nem késõ!
Sziasztok, érdemes még teljesen újoncként elkezdeni ezt a játékot?
Nézegetem már egy ideje és egyre inkább kedvet kapok hozzá 😊

sikerült köszi.
Frosty01
hja, bocsi rossz gombot nyomtam le 😊 Y a private store

attyspocak
Én inkább az Y gombot javasolom. Az X-el csak elteszed, vagy elõveszed a fegyvered, vayis kombat módot vált.
Y után simán áthúzod a felbukkanó ablakba az eladni kívánt tárgyat és beírod az egy darabra vonatkozó eladási árat, amit a program autómatikusan felszoroz a megfelelõ összegre, ha nem egy darabot húzol át.
(Sajnos AH-ban nem számol, ott neked kell a tejles összeget kiszámolva beírni)

x-re csak elõvette a fegyvert az Y volt a jó Mellényomtál egyet.

De azért köszi.
Frosty01
nyomd meg az X gombot

Hogyan lehet eladni a játékban cuccokat,nem a boltra gondolok láttam már több játékost hogy leüll egy székre és árulja a cuccokat ami nem kell neki.
Hogyan lehet benne így árulni?
Belton
Te egy akkora Poén gyár vagy 😊

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Én adok el neked 10 millát 20 milláért
Goldot vennékj min 10 milkot privátba jöhetnek az ajánlatok! kommenteket leszarom..

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Rendben köszönöm a segítséget.
Elõször is, érdeklõdj a tört szervered oldalán, mert lehet, hogy nem adja automatikusan a küldit valami bug miatt, és akkor itt semmi segítséget nem fogsz kapni.

Ha véletlenül normálisan mûködik, akkor a campaign küldetéseid között kell lennie egy Abyss Entry vagy hasonló küldetéssorozatnak, és sanctumban kell beszélned a Lyceum-ban levõ góréval elõször. Onnantól majd adja a játék, 4 részbõl fog állni a küldetés. A másodiknál majd sanctumot válaszd a csajnál. :p

Ha nem mûködne, akkor itt további segítséget biztos nem tudunk adni, mert hivatalosan így menne. gl

Milyen küldetés sorozatot kell elvégezni hogy használhassam a Eltnen Fortress lifje alatt lévõ Abyss Gate-et?
De még mindíg nem tudom hogyan juthatok be Abyss-ba😞
köszi a segítséget megnézem egyébként Elyos vagyok.
attyspocak
Nem mindegy, melyik oldalon játszol. Ely vagy asmo. Attól függ, hogy hol veheted fel. Ajánlom az aion mmorpg life oldalt ahol képekkel ilusztrálják a küldiket.

Ja igen ez lemaradt Lumiel szerveren vagyok és ez tört szerver.
Üdv.

Valaki segítsen már hogyan lehet eljutni Abyss-ba amit eddig olvasgattam hogy elvileg 25-ös szintnél kapok valami küldetést és utánna lehetne?

Vagyha küldetést kellene felvenni akkor hol kellene és kitõl?

40-es szintû vagyok ha ez számít valamit.
Koppa
INQUISITORS magyar légió a Castor szerver Asmodian oldalán továbbra is vár minden aktív magyar játékost!

Keressetek minket Ingame!

Üdv:
Huber

www.hunterssite.info

Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy az abyss-ban az oké, hogy nyílt pvp van de van olyan hely ahol azért sok elyos és asmodian harcol egymás ellen? Valamiféle kis terület ahol ölik egymást. Vagy az egész abyss-ban kell vadászni az asmodiánokat?
Strahd_
😊 asmo oldalon viragzik a BB uzlet 😉
en legutobb 230 ert adtam el darabjat. Patch elott leesett 110-120 korulire most ismet az egekben van. Igaz rengeteg 50+ os lett uj es emiatt sokan csinaljak most a kuldiket

Boiling balaur blood stain, farm mennyivel javult 1.9 ota, hogy mar 43+ balaurokbol lehet farmolni? Milyen drop rateje van, mennyi idö kifarmolni 100-at, talán valaki farmolja éppen, és tud nekem segiteni abban, hogy érdemes emiatt befizetnem az accom, és megcsinalni a maradek set-et, vagy szar még igy is, és felejtö?
Illetve milyen ára van a stainnek, spatalos asmo oldalon?
Strahd_
csinalj egy repairt a klienseden es akkor be fog engedni.

mitõl lehet az hogy mikor elinditom az aiont bejön a fekete kép és aionclient müködés leállt:S ilyen hibával kidob:S
Na akkor este vérfürdõ lesz.

Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/

attyspocak
😊

Pl. a vezéretek, meg valaki, aki történelmi város nevét viseli 4StOf-ként.

😊

De többen is voltak.

Ki/kik voltak azok az LS tagok, akik méltatlan módon nekiálltak trécselni a csatamezõn veletek? 😊 Had rántsam le õket mind a 10 körmükrõl. Úgy néz ki, már itt lenne az ideje egy kis "csak egy maradhat" második menetnek...

Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/

Belton
http://uk.aiononline.com/
Le maradt<#eplus2>

Belton
Ezen muködnek mar próbáltam

hello! melyik tört szerverem müködnek a spirit petek?
Strahd_
Felre kell tenni az ilyen aprosagokat
gyere vissza hozzan harcolni 😊 a csunya barbi galambok ellen 😊

attyspocak
No és ?

Belton
5 honapig Asmo voltam Bro 😊
Lehet regebb ota ismerem mint te 😊

Belton
Igen sajna eszmeletlen hogy ingame is menyien probalkoznak es mindig van aki bedol nekik nem egy emberel futottam mar ossze.
Ujdonsag keppen a wow tol is kapom a leveleket hogy logoljak be valami fake oldalra :S