24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Frosty01
    majd lesz mentorkodás, segítek szivesen, ha ráérek és úgy van
  • RoboKutya78
    Én még 43 as szinten is csak küldizgetek :)
    Most értem el talán oda hogy kellene egy jó csapat akivel le tudnék sr be menni ha már a többit voltam ügyes kihagyni:)
  • Frosty01
    van!

lesz jópár Q ami többmilla xp-t ad. te döntöd el hogy jobb e agrind... :D
    főleg a sárgákra érdemes ráállni, elég jó rewardok vannak 2.1 óta. wing/futócipő, sárga kard stb...
  • Djuree
    jó uncsi lesz...
  • Djuree
    lvl30 után van még értelme küldizni? 200k xp a jobbakért, ez 4 mob:S azt a 4 mobot leverem 4 perc alatt, a mission meg sokkal több...tömény grind kell 55-ig?
  • Nuclearity
    lol
  • Csenky
    Hát én abból indulok ki, hogy már minden szir-szart le lehet solozni, amit nem, arra felkéred azt a kedves légiót, akikhez ugye ott csatlakoznál, nagykarinak nem idő 1-2 questbe besegíteni, és igazából ha csak a manastone-ok eladására odafigyelsz, már abból olyan összegeid lesznek L33-ra, hogy veheted ki a kék expert set kesztyűt+cipőt. Ez nyilván ha kevesebbet toltad nem 2 nap, de lényegében nagyon rövid idő egy 20 dolláros befektetéshez. Megéri. Úgyis rengeteget változott a játék, ismételd át, teljesen más az első 30 szint, mint anno... Nekem élmény volt mind a 10szer kb. :D
  • Nuclearity
    jajah, lehet lekopik a festék az armorrol :(
    vagy kiboritod a festéket festés közben és nem is marad elég az üvegcsében az amrorra már :(
  • RoboKutya78
    tedd hozzá hogy alkalmanként többe kerül a peet etetése mintha megvenné a kiszemelt festéket a boltba és nem bizti a siker:)
  • Djuree
    2 nap alatt azt mondod megvan a lvl30?:) akkor jobban járok valóban...
  • Csenky
    Az migrálással együtt 20 dolcsi.. Nem jársz jobban, ha új karit kezdesz és kb 2 nap alatt feltolod L30-ra? :D
  • Djuree
    valami ingyen kari kinézet variálás nem lesz? újra akarom csinálni, de 10 dolcsi az sok érte...
  • Djuree
    na ez jól hangzik, majd meglesem.
  • Djuree
    hát új karit nem nagyon akarok kezdeni ha nem muszáj. nem tudom lesz-e migrálás. vagy ha itt nagyon nem lesz guild, akkor befizetem a 10 dolcsit üsse kő.
  • Shaenis
    ezen kívül van egy pet (a bárány, npcnél vehető), ami festéket ad ha eteted :)
  • Frosty01
    mondom gyere át telére asmónak, kezdj egy új karit, segítünk + minden :)

meg nemsokára itt a 2.5 és a mentorizáció, majd húzunk :D
  • Djuree
    perento-n van magyar asmo guild? beállnék...
  • Djuree
    jah értem. köszi. akkor ideje lesz ma egy kicsit növelni a növényszedő képességem...
  • Frosty01
    van pár alapszin npc-nél fővárosokban

a többi meg növényekből esik. true black, white, red meg eventes
  • Djuree
    dye-okat honnan lehet szerezni? nagyon drágák. régen olcsóbbak voltak.
  • Nuclearity
    valaki, telemokus asmo oldalon még mindig fehér holló effektus a fine alchemy receptek?
  • Djuree
    nem tudom, csak a lámaságra írtam:)
    megvettem a 60 napos gtc-t, ma újrakezdem végre a gémet. elkezdem ellátni a szervert worthy noble titanium páncélokkal:D már úgyis minden 2. gladi meg templar az én páncéljaimban szaladgál:D
  • Csenky
    Nyilván próbál az ember úgy időzíteni, hogy jó legyen, de mindig közbejöhet valami. Pláne ilyen 10-15 év közötti kategóriában, majd azt mondja anyjának hogy jóvanmuter majd jövk ha végeztem a questtel? :) Persze minden nap ezt csinálni személyes tirpákság, de egyszer-egyszer becsúszik. Pugra nem lehet építeni.
    Viszont ezt miért is nekem írod? :) Ez ilyen pve-betegség, nem sok köze van ahhoz a postomhoz.
  • Djuree
    nekem egy 29-es gladi a legnagyobb karim, van egy team quest, amit már vagy 20x próbáltam, de mindig idiótákat fogok ki. behúzzák a mobokat (véletlen, de akkor is nagyon hülyén mozognak) és szétszaladnak és mindig behalunk, aztán valaki megunja és kilép. vagy ilyen mindig van: anyukám szólt hogy kész a kaja, mennem kell enni, sziasztok és kilép. na az ilyet kihúznám a monitoron keresztül és jól széjjelverném. miért nem kaja után jön? ..és miért szarja le ennyire a többieket?
  • Csenky
    Van ott karakterem, 35-ös, extendable mace is van hozzá!!!... :) Csak a 10 misimet elcseréltem spatalosos 10 misire, szoval potira nem telik neki. :D
  • Nuclearity
    csenky transferelj át tele asmo oldalra :D
  • Frosty01
    500k ap felett már csak farmolni érdemes, pvp felejtős ha nincs mögötted jó banda (körülötted pontosabban) én ezért húztam két karit párhuzamosan ^^
  • Csenky
    A futást ne is emlegesd, L2 után gyalázat, hogy templaromat is lefutja egy sorc... De a rangeremet is. :D Persze nem mindegyik... De amúgy neeeem, dehogy gyanús. :)
    Amúgy igazad lehet, 5star offi nem voltam még szerencsére, én mindig a gyík 30-as setre megyek. :D Viszont 34-es szinten a rank2 se volt piskóta anno, azért nem annyit kaptam a többi 30-40 közöttiből, mint amennyit buktam. :) Viszont a fun megvolt, rohadtul nem érdekelt ha minusz 2k ap-vel zártam egy órát. :)
  • Shaenis
    Ez engem kurvára nem vigasztal az 1.2 milla AP-mmel 5 star officerként 5k-t veszítek egy halállal. Tudod hány killből jön ez nekem vissza? Ja és én clericcel nem tudom eljátszani hogy hideolok amíg találok egy zsíros targetet aztán leburstölöm.

Elfelejtettem mondani, hogy még azt nem értem, hogy a halálba fut nálam gyorsabban egy asmo sorc, amikor mindketten honorary black cloud titlével, greater scrollal, 22%-os cipőben futunk, és nincs rajta celerity mantra sem? Akkor hogy a faszba van ez?
  • Frosty01
    kerüljétek ki őket és tartsátok ti is terrorban gelkmarost :))
    megl ehet találni a funt, csak szét kell nézni a játékban.
    nekem a kedvenc elfoglaltságom volt egy időben hogy a fortoknál a teleportert kempeltem :'D amig el enm kezdtek ők is kempelni engem. na meg légioval udas temple bejárata.. nyam nyam jó móka volt
  • Csenky
    Félreértés ne essék, nem godmoddal játszom, borultam is legalább annyit mint öltem, csak azt akartam ezzel mondani, hogy ha jókor és jó helyen kockáztat az ember, 10 halálra való AP-t bezsebel egy killből...
  • Csenky
    Az ilyenektől mondjuk pont nem tartok, sőt, az igazi twinkek meg "aktuális_mrpwnitall" karakterekt voltak a kedvenceim, zsíros ap... Mikor ilyen whitewizard megjelent a 20ezer killjével, mindenki széjjelröppent én meg lelőttem 46-os rangerrel, hát besírtam rajta. :D Engem inkább az idegesít, amikor direkte lowabb területeken köcsögölnek az 50+os karakterek. Meg amikor 4-6 fős csapatok bekempelnek bizonyos területeket, és baszik bárki jönni, mert ahhoz is lámák, hogy targetbe vegyenek egy ellent. Dredgi quick entry is izgalmas ilyen szempontból, ha véletlenül nem afk-zni jön valaki, akkor is tuti, hogy 6ból 2 atomláma.

A másik kedvencem meg a gear kifogás. Komolyan zseniális. Rendes csapatjátékkal ledolgoztuk az 50-es és 30-as pvp gear közötti különbséget... Vagy a 30-as pvp és 33-as expert közötti pvp bónuszokat is ledolgoztam már párszor, besírok mikor valaki a gearrel jön, és ezért el se kezd pvpzni...
  • Shaenis
    Igen igen, ezt mondom én már régóta, tegyenek be 1v1 random arenat, CD nélkül 24 órában.

Amúgy meg kezd nekem is tököm tele lenni ezzel az elcseszett fostalicska játékkal, meg a spatalos elyos oldallal. Hihetetlen bazmeg, hogy 3 asmo képes terrorban tartani egész inggisont (delian jigsaw surfas), az elyk meg csak állnak mint a levágásra váró barmok.
  • Csenky
    Mondjuk az utóbbi instát (teolab) még élveztem is, jófajta. Meg dredgion is jó móka lenne, ha nem lenne ez az elbaszott időbeosztás, délba kiatököm játszik, éjfélkor meg már érdemes aludni ha fél6kor kel az ember... Napi egy dredgiért meg nem fogok befizetni. :D
  • Csenky
    Ismerlek? :)
    Amúgy én is attól félek, hogy fájna kicsit eladni, de akkora szar az NCWest, és annyira kihalt volt márciusban a spata, hogy nincs gusztusom játszani, ezt már nem tudja kompenzálni a játék. :( Arról nem is beszélve, hogy mennyi ap-t basztam el a semmire.
    Egyetlen esélyt abban látom, ha bevezetnek valami arena-pvp rendszert. Az vissza tudna rántani. A PvE tartalom már messze nem elég... Az egyetlen PvE ami érdekelne, az egy triroan GS lenne, de az meg rohadtul nem akart kiesni amikor még toltam a szekeret. :)
  • Kreeder44
    Csenky nemáár o_O tedd inkább fel a polcra jól fog az még majd jönni később....
  • Nuclearity
    mármint amiket én tudok, isten ments, hogy nekem ilyen nevü karaktereim legyenek...
  • Nuclearity
    akkor én inkább nem mondom miféle nevekkel találkoztam már ( a tieid kispályások az enyéimhez képest :D)
  • chobits
    Nemigen, volt már dolgom kabbe, nefossálmán stb nevű emberkékkel is
  • Nuclearity
    meglepődnél mennyi magyart találsz ilyen és ehhez hasonló nevekkel :))