Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Nagyon szepen koszonom. Kozben felmerult meg :

- Lehet itt is pihenni hagyni a karidat amikor kilesz es akkor gyorsabbanm kap EXP-et?
- Sajat bolt nyitasra hogyan van lehetoseg?
- Melyik magyar Guild-et ajandlod?😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

14107-es hsz (pont 7 hsz-szel lejjebb):
"Spataloson ely és asmo oldalon is van legalább 2-2 magyar légió, Castoron asmo oldalon van legalább 2 magyar légió elyt nem tudom. Meg a többi szervert sem tudom."

Goaulds
28 éves fejjel mai napon nekivágok a játéknak...kérdésem melyik szerverre és oldalra menjek hogy HUN társakra leljek egy jó légióban?

Jaffa Kree!

Nem szünt meg az AionHUN. A tárhely szolgáltató cseszett el valamit. Cori már intézi a probléma elhárítását. Remélhetõleg hamarosan orvoslásra kerül a probléma.

Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/

Sephi:
- Bármennyi szakmát felvehetsz, de csak kettõ szakmát vihetsz el mester fokozatig. Cleric: Alchemy és Cooking, vagy Alchemy és armory crafting.
- Divine Power (DP): lvl10-tõl kezdõdõen fogsz kapni Divine képességeket. (lvl50-ig összesen 4-et) ezek bizonyos mennyiségû DP-t használnak el és cserébe "isteni" erelyû képességeket szabadítasz fel. Cleric esetében: 2000 DP= 50% mana és HP töltés, 3000 DP=20% HP-t tölt vissza 2 másodpercenkét a teljes partynak 5x, 4000 DP= ha jól emlékszem akkor 8 targetre rak fel egy elég durva dotot, ami finoman a halálba sebzi azokat. Továbbá van mégegy 4000 DP-s skillje a clericnek= teljes party kap +20% HP-t és a healek is +20%-kal nagyobbak (fél vagy egy percig)
- Igen van, Brokernek hívják. A fõváros Trade District területén és a nagyobb városoknak találod meg
- Fegyver esetén az enchantolás növeli a fegyver sebzését, armor esetén pedig az armor által nyújtott physical def-et, HP-t és crit immunitást. Minden tárgyat +10-ig lehet enchantolni, kivéve az arany (fable) és erõsebb tárgyakat, amiket +15-ig
- Nem értem, de lényeg a lényeg, fejleszd folyamatosan a Essence Tappinget, mert lvl50-esként eléggé gáz lesz elkezdeni húzni.
- General Goods Vendortól, minden városban és nagyobb helyen lehet találni.
- A mob nehézségét. 1-6-ig lehetnek pontok, az egy pontos a leggyengébb. Egy szintedben lévõ négy pontossal bár még könnyen elbánsz, de idõben tovább tart...
- Ezt nem értem, ha a nameplatre gondolsz, ami a neve körül van (ilyen penge szerûségek), akkor az jelenti a mob besorolását. Van a sima mob, az elit, a hero és a legendary. Ez az jelzi, hogy a megöléséshez mekkora party ajánlott. A szintedben lévõ eliteket a legtöbb classal nem tudod egyedül megölni, már ahhoz is party kell.

Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/

Sephi
Elore is koszonom annak aki megvalaszolja a kerdeseimet 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Jol van egy probat meger. Sajnos lusta vagyok utana olvasni ezert hatha valaki valaszol ezekre :

- Hany szakmad lehet? Limitalva van? Cleric-nek mit ajanlotok?
- Mi az a zold bar a mana alatt? Mit csinal ha megtelik?
- Van e Aukcios haz?
- Azt a kovet amit egy ITEM-bol kiszedek megnoveli az adott targy (amire hasznaltam) Enchant levelet +1 -el. Ez minek jo?
- Essence Tapping aszongya tul low az item es ezert nem no, de valamiert 32p van a zarojelbe irva a muveletkor. Nekem az mikor not meg ennyire, hisz Verteron Swamp-ba kezdtem el eloszor es azota is harmat szedtem.
- Honnan szerzek Odella Powdert?
- A mobok neveinek ket oldalan azok a piros pontok mit jelentenek?
- Tovabba kijelolt mobnak van egy jele, az mit jelent?

Mi a fene, megszünt az aionhun.hu? Tárhely oldal jön elõ. Mondjuk igazából tényleg nem nagyon volt látogatottsága. 1 éve sokkal többen mentem fel rá és a fórum és havi 4 hozzászólással mûködött.

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

Spataloson ely és asmo oldalon is van legalább 2-2 magyar légió, Castoron asmo oldalon van legalább 2 magyar légió elyt nem tudom. Meg a többi szervert sem tudom.

sziasztok!

lehet hülye kérdés,de melyik szerverre érdemes menni mint magyar? vagyis melyiken van viszonylag sok magyar?
Sáska
<#eljen>

végül is ez a forum azért van hogy a játékkal kapcsolatos kérdéseket ide tegyük fel,és arra válaszolnak aki tud,de ha nem akkor bocsi
Sephi
Van itt valaki aki hajlando lenne MSN-enen nekem par kerdesre valaszolni, a jatekkal kapcsolatban? Ha igen, akkor privibe kuldje el a MSN cimet.

koszi

Q: When will the server merges happen?
A: The server merges will happen on Wednesday, July 7 2010.

Q: What servers will be merged?
A: The following list is how the new servers will look for EU Territories:

Europe
New Spatalos Server (ENG)
Spatalos & Gorgos
New Telemachus Server (ENG)
Telemachus & Castor
New Perento Server (ENG)
Perento, Kahrun & Kalil
New Kromede Server (GER)
Kromede & Votan
New Thor Server (GER)
Thor & Nerthus
New Balder Server (GER)
Balder& Lephar
New Urtem Server (FRA)
Urtem & Vidar
New Suthran Server (FRA)
Suthran, Arbolu & Deltras

North America
New Siel (West Coast)
Siel & Ariel
New Vaizel Server (West Coast)
Vaizel, Kaisinel, Yustiel & Fregion
New Israphel Server (East Coast)
Israphel, Lumiel & Marchutan
New Zikel Server (East Coast)
Zikel, Triniel, Azphel & Meslamtada
New Nezekan Server (Oceanic)
No Change

Zitus

attyspocak
Elvileg lehet belõle morfolni kék követ, ami már többhöz és az árfolyama is jogg most, de ha jól tudom ehhez kell Divine-bõl valami reci. (persze lehet, hogy tévedek)

Frosty01
ja csak nem sokhoz...

practitioner of the forbidden arts of death

attyspocak
Fegyverek készítéséhez alapanyag.

Frosty01
master superb weapon fluxxal lehet BÁRMIT is kezdeni?

Kreeder44
a hülye azért nem vagyok -ba biztost találsz.. legalább is én mindig látok ott aiont + 60 napos feltöltõ kártyákat is találsz de azt nem ott ajánlatos megvenni.. ha pesti vagy akkor a cdgalaxisba is van valószínûleg 😊 sok sikert a kereséshez

Köszi az infókat! 😊

Remélem cora vagy media marktban lesz akkor 😊
Akkor megéri megvennem? Remélem segítetek utána, hogy mit is csináljak még... 😊

...always... Tiesto..

Fehercsoki
Itthon 12k,külföldrõl pedig kb 7-8 ezer körül megkapod,forinttól függ:S

Áruházakban, játékokkal foglalkozó üzletláncokban, digitálisan az NCsoft oldalán, esetleg google segítségével.

Értem, köszi. És hol tudnám megvásárolni a játékot..?

...always... Tiesto..

Sáska: köszönjük a banner-t, meg az aktualizálást, linkeket, stb. (a blog és a LS linkért külön köszönet részemrõl)

Sáska
Assault on Balauera EU preview:

Sáska
thx; akkor nalam van a hiba, bar ugyis chrome-ot hasznalok.

MeoH
FF OK

fuck mmo's..i.,

attyspocak
IE8 okés.

Sáska
PJack a bannermuhely topicbol volt olyan rendes, es osszedobott egy uj bannert. big thx neki! par linket is kicsereltem, mert mar elegge elavultak voltak, illetve kertek, hogy szedjem le. Ha van mas linkekre is igeny, szoljatok.

(valamiert a banner nalam csak Chrome-al jelenik meg, IE-vel semmi. valaki masnal latszik?)

wtf? Menjé' L2-zni.

Nemsokára meglesznek a várva várt szerverösszevonások,igy attol nem kell félned hogy nem lesz élet a szervereken,azthiszem visszasirsz majd 1-2 magányos napotXD
Sephi
Jo hat emailt mar kuldtem de telefonszam meg nincs...

Strahd_
Support level... meg 1 oran keresztul dolgoznak

Sephi
Megprobaltam de nem sikerult, meg mindig nem tudok se belepni se passwordot valtoztani 😞((

Strahd_
pedig elviekben default nak az NCSoft jelszot adja meg.
Probald meg azt hogy a master accountnak valtoztatsz jelszot 😊 hatha ugy engedi

Sephi
De pontosan igy van.

De ott keri a Current Passwordot. Az meg nem letezik, mert en olyat nem adtam meg.

Probaltam a steam passt es a NCSoft master account passt. Egyiket sem fogadta el.

>😞

Strahd_
amikor belpsz az account oldalon, akkor a game accountok kozott kivalasztva az Aion-t lesz egy menupont hogy change password nalad nem igy van?

Sephi
Igazabol ha mar maga a eu-s NCSoft master accountom belul nem tudom megvaltoztatni az AION passomat, akkor tuti nem az a gond, hogy a kliens melyik.... 😞

De az a furcsa, hogy nekem CD kulcsot sem kellet sehova beirnom, azonnal hozzarendelete a jatekot a master accountra ahogy megvettem...

Strahd_
jatekbol nem fogadja el? akkor nezd meg hogy eu vagy us kliensed van e

Sephi
De van mar account a jatekhoz. Ott van benne, el tudom erni.

Steam-rol lett vasarolva.

Be kell lépni az NC Master accountodra, és azon belül regisztrálni a játékhoz egy külön accountot. Nem ajánlatos ugyanazokat az adatokat megadni.

Sephi
Sziasztok!

Tegnap megvettem STEAM-en a jatekot. Csinaltam NCsoft master accountot. Letoltottem a jatekot es amikor belepnek nem fogadja el az informaciokat.

Az NCSoft user es pass nem ugyanaz kell legyen mint maha a jateke? En nem kaptam semmilyen mailt, hogy a jatek belepesehez mas user vagy pass-t kellene hasznaljak.

Tud valaki nekem segiteni?

Az egyik itemnek nem volt hely az inventoryban és úgy tûnt el hogy nem tudtam kivenni 😊

Postásban maradás tipikus esete 😊
Strahd_
Ha megnyitod a levelet olvasottnak akkor bizony eltunik a nyerk 😉 postaladaig el kell setalni

attyspocak
Nos a neved alapján (ha csak nem egy lvl2-es karid van) nem tudom, melyik szerveren játszol és melyik frakcióval, de Asmo oldalon Spatalos szerón van aktivitás. A Galamb Off és a Halál Angyalai klánokban szinte állandóan online valaki. HA-ból most is 4-en, (mindjárt öten) online.
Illetve mondhatoim, hogy a Last Stand is aktív az Elyos oldalon, hiszen sokszor találkozunk velük. 😊

Sziasztok!

Azt kérdezném, hogy mekkora élet van most Aion magyar oldalon? Már pár napja (hete😊) gondolkodok, hogy visszamegyek, de igazából az agyatlan magányos grind nem fog meg. Ezért érdeklõdnék, hogy most a légiók, az élet mennyire aktív? Az oldalon errõl azért nem sok infó van sajnos.
UI: hivatalos, füzetõs játékra értem természetesen.

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

Frosty01
pontosan úgy. meg kell venni a játékot eredetiben, kapsz hozzá egy egyedi kódot, regisztrálsz az official oldalon, a dobozoshoz jár egy hónap gamecard is. megadod a bankkártyád számát a további fizetésekhez (átutalásos) és máris aktiválhatod a gc-d, utánna pedig eldöntheted h átutalással fizeted e a kövi hónapokat, vagy gamecarddal.

havi átlag 3700ra jön ki ha visa kártyával fizetsz ( a mostani idõkben )
gc-t pedig nem tudom, mert nem élek vele, de durván ennyire jöhet ki az is.

ezért cserébe pedig elméletileg színvonalas, bugmentes, játékélmény vár rád. és ez nem csak standard marketingprédikáció, valóban teljesen más világ a tört szerverekhez képest.

És aki fizet érte... havonta X összeget, az hogy mûködik?

...always... Tiesto..

Azt jelenti, hogy ezen a fórumon fõképp olyanok vannak, akik fizettek a játékért, és havonta továbbra is fizetnek/ünk. Ezáltal nem tudunk semmit olyan szerverekrõl, ahol a játék bugos utánzatával játszanak ingyen, mint pl ott, ahova Te akarsz csatlakozni azzal a launcherrel. Kérdezd meg a bátyád haverját, hogy mi a teendõ, vagy nézd meg a szerver honlapján.

Egyébként valószínûleg régi kliensed van, amit update-elni kellene, hogy felengedjen a szerver. Sok sikert hozzá.