24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#16272 1. rift egy fos lett...szállingóznak el egyre többen
2. dio3 nem mmo lesz, közel sem...
3. nem nagyon kell farmolni az aionban, most így 34-en annyi küldi van, hogy fele sem fér be a 30-as listába, és bőven adnak xp-t, pénzt... -
Csenky #16271 Nekem sem volt annyim, amint volt 5 millám rögtön szaladtam a brokerhez mindig... :D Csak ezzel az apránként dologgal elköltöttem simán azokat az összegeket, amiket egyszerre még nem láttam karakternél. :D Amúgy a BLC-nek ez, ami szerintünk hátrány, pont hatalmas előnye, és bennem azért tartja még a lelket. Nincs olyan, hogy Dr.Megdögleszvaze meg ilyenek, +50-es cuccokban, hanem akármikor akárki ellen elindul egy meccs, és pont annyira erős az ellenfél, mint én. :) Viszont nincs 1v1, szóval az allyt mindig lehet szidni. :D
Frosty: Igen, ez megfordult bennem is, hogy ha kijön Tera, az eddigi 3 MMO-val szemben amit aktívabban toltam, kivételesen nem arra fogok menni, hogy az adott karinak amit elkezdtem minden szinttartományban meglegyen a legjobb gear, hanem szimplán felrántok valamit gyorsan, és farmolok... Csak az ilyen agyatlan farmolásokkal szoktam konkrétan kiégni. Viszont persze utána a második karival kész paradicsom. :) -
#16270 nekem elegge bejon a rift, kb olyan, mintha osszegyurtak volna a wow-ot, aion-t, es a warhammert. Egyedul az open world pvp-t hianyolom belole, amire lehetoseg megvan, viszont valahogy az emberek a battleground tipusu pvp-t reszesitik elonyben (bar ez lehet, hogy serverfuggo).
Bloodline champions betat neztem, de pont azert nem jott be, ami neked sem tetszik benne. Ezert lesz nalam a Dio3 az ultimate game:)
ha az uj Aion update-re hirdetnek valami welcome back akciot, lehet, hogy megnezem mi valtozott aionban februar ota, van 50es karim, 34es twink is, viszont sorcererem egy sem - csak ne kene annyit farmolni, amiket irtok itt penzeket, hogy 2-300 milla, nekem sosem volt annyim, de meg fele annyi sem....
-
#16269 kénytelen vagy felhúzni egy karit maxosra, és endgamet játszani vele, vagy farmolni a legmagasabb szintű állat-álományt, mert azokból dől a della, ha elfogadod ha nem, ez igy van :D
és ebből már lehet finnanszirozni bármit -
Csenky #16268 Frosty: Vágom, én SC2 miatt csináltam egy szép nagy szünetet, és utána télen nagyon jó volt játszani 2 hónapot, de a számomra fasza pvp hiánya elvette a kedvem újra. Irigylem az olyan embereket, akik finanszírozni tudják a folyamatos open pvp-t. Én is rifteltem meg reshantában toltam anno, de nekem 1 nap pvp 3 napi farmolást vitt el pénzben, és ezt nehezen tolerálom...
xerb: Igen, a random olyan mértékben ténylegrandom, hogy besírok rajta én is. Nekem 15-re is felment egyetlen faillal egy cucc, a másikra meg rámegy a gatyája is az embernek.
sáska: Rift-ről a címén kívül semmit nem tudok, meg amúgyis kihúzza most még egy jódarabig a Bloodline Champions, csak ebben meg nem vagyok annyira jó, komolyabb reflexek kellenek, mint egy MMO-hoz. :) És picit hiányzik a gearelődés meg a szintlépés. :D De azért megvan a varázsa ennek az arenapvp-nek is, pont az van benne, ami meg az MMO-kból hiányzik nekem... -
#16267 ehhez csak annyit fűznék hozzá: én csináltam egy szép nagy szünetet, majdnem el is adtam az accountomat, aztán ekkora kihagyás után felüdülés volt újra játszani... semmi irónia nélkül. -
#16266 Csenky* Bocs :) -
#16265 Csenki:dettó, ugyanígy vagyok én is .
Olvasgatom forumokat, blogokat melohelyen és megjön a kedvem ,hogy ha hazaérek játszom.
Aztán amigre gép elé kerülök el is megy.
Enchant témához csak annyit ,hogy 50es csizmára kb 170 kk ment rá és most +5 , 55ös gs viszont +10 és 0 fail. Ez az extrem randomitás ami nem hiányzik cseppet sem :|
-
#16264 A Rift-et probaltad mar? Szerintem azzal siman el lehet utni az idot Tera/GW2/SWTOR-ig.
A minap en is feltetteam az aiont, de aztan megsem fizettem be. -
Csenky #16263 Jó, csak az 40-es. :)
Egyébként használtam egy ideig. 13 fölött nagyrészt használtam, de néha már 10-től. Csak amikor 10ből 7 fail volt a "segítő kavicsokkal", akkor azt mondtam hogy elmehetnek a 'csába, és nem vettem többet. Az enchant szintekkel amúgy nem volt gond.
Na mindegy, tera-ig próbálom kibírni, csak sajnos mindig felnézek valahova elolvasni az update-eket, és mint a mágnes... :D -
#16262 azért van az enchant segitő hogy használd, azzal nem fog rátörni ennyire.
meg röhej is lenne ha mindenkinek olyan könnyen lehetne +15 szetje :)
nekem durván 250 millám van abban hogy +10re csinálom a 40es elite pvp szetem -
Csenky #16261 Én mielőtt abbahagytam, lezúztam egy elder fegyóból 6*L90-et, szóval ez nem update függő. xD Viszont az ench szopás, háromszor volt +14-es a cipőm és aztán lement +3-ra. :D Az ilyen dolgok miatt nem húz vissza annyira a szívem... Szerintem elgalábbis szánalmas, hogy még csak nem is 50-es setre törekedtem, hanem egy rohadt 30-ast akartam felenchelni, és 2-300 millám van benne, nincs perpill egy büdös fillérem se, és gearem is épp annyi, hogy szart se ér... 50-es dredre lenne pont elég, csak normális team nélkül nem az igazi. :/ És az inner fortokat se tudom senkivel rotázni, mert kutyát nem érdekli egy 50-es temp, lehet akármilyen jó, a szintet nézik csak. :S -
#16260 az 50es dredgion önkinzás még mindig, hülyeség ott farmolni ap-t, a drop rate növelés eventhez van kötve, és pont jó. úgy, hogy pont esnek dolgok, hogy pont ne sirhasson a szánk. egyébként valami van az encsant rendszerrel is, void spear dobott 6xL66 követ, elder cipő 2xL82-t, meg nem is annyira törnek a kövek, legalábbis úgy tünik.... -
Csenky #16259 Esetleg azt meg tudja mondani valaki, hogy mennyire pörög az 50-es dredgi? Van rá esély, hogy belátható időn belül ki lehessen abból szedni valami geart? Lehet megnézném az új update-et, de szopni tudok ingyen is, ahhoz nem fizetek elő megint... Meg ez a drop rate növelés mennyrie imba? Ha mondjuk lezavarok 5-10 theot, akkor eshet egy cuki extendable GS, vagy még mindig 100-asával mérhetőek a runok? -
#16258 hey buddy... :D -
chobits #16257 Kromede's Trial az új térképen:
http://kepgep.hu/2011/05/21/main/Aion0025.html
http://kepgep.hu/2011/05/21/main/Aion0024.html
http://kepgep.hu/2011/05/21/main/Aion0023.html
Néhány kép a pet rendszerről, lényeg ha jól érzi magát ajándékot ad:
http://kepgep.hu/2011/05/21/main/Aion0010.html
http://kepgep.hu/2011/05/21/main/Aion0013.html
-
#16256 Greetings Daevas!
Our ‘For War and Glory AP Event’ will be undergoing a transition starting on May 25, 2011. For the PvP portion of this event, we will be including the ‘non-protected’ zones of Gelkmaros and Inggison!
This event focuses primarily on abyss points, allowing you to receive and keep more AP. AP loss from PvP encounters in the Abyss, the PvP zones (zones 2 and 3) in Gelkmaros and Inggison as well as Silentera Canyon will be reduced by 50%. All other areas of the game will deliver the normal amount of AP loss. Additionally we will be increasing the amount of AP gain from monsters in the Abyss and Silentera canyon, giving you more AP per kill.
-The Aion Community Team -
#16255 EU Rift Accountomat Cserélném Aion accountra.
Lv50 es Mage van az accon.
Pm ha valakit érdekel. -
Morf #16254 Sosem állítottam, hogy táptalan :D -
A Call Lightning sebzés király (2619), de a 2 perc CD xar egy top dd stigmánál.
föleg akkor milyen szar ha ti igazából support karik vagytok... mindjárt megsajnállak titeket :) -
#16252 fú hát ez oké de közel sem biztos hogy mind a három bejön, főleg az első ami nekem néha resistelődik, CL-t nem tudom h hogy van resist terén, lehet addigra jobb gearem is lesz , meg azt csak egyszer kell elnyomnod ahhoz hogy bemutasd az ellenfelednek azt a fancy szürke képernyőt. meg abban a 8 stigmában van pár elég konkrét :) /CoS nekem kifejezetten tetszik magek ellen ütős :D kicsapja amikor sebez a dottal -
Morf #16251 White, dobd át Pm-ben a TS infót és verziót, és ma este felnézek :)
Más:
A Call Lightning sebzés király (2619), de a 2 perc CD xar egy top dd stigmánál.
Ugyanakkor...
Punishing Earth (1470)-> Thunderbolt (754) -> (esetleg) Divine Spark (1645)kombinációnál a sebzés 3869, és ezt nem két percenként nyomhatod el, hanem 16 másodpercenként. Az a kontra, hogy ez CD-re vágja a Thunderboltot, viszont a jó cleric ilyenkor a Hallowed Strike-> Infernal Blaze-t nyomja, ami közelharcosok ellen tökéletes. 40% attack speed csökkentés + stun...
A különbség az, hogy az egyikhez elhasználtál 8 stigma slotot, a másikhoz 1-et. Igaz, hogy ezen 8-ból 4-et alapból is használnál, de azért megfontolandó. Amúgy mind a Call Lightning, mind a proccolt Punishing Earth kivégző skill pvp-ben és duelben egyaránt, de egy helaer buildben még élsz is addig, hogy használni tudd, a másikban..háát.. :))) -
#16250 mondjuk a modit mindig csesztetik midnig akinek a hsz ét törli az flameli a legjobban, most igy elgondolom, srác csak szarozni tud vissza semmi épp érv, még nekem se aki aztán le se sajnálta egészen eddig... na mindegy HAPPY AION GUISE :d -
Csenky #16249 Ecsém, én nem terveztem hogy leugassalak, de egy ilyen megnyilvánulás után adja az ég, hogy soha ne legyél moderátor. Az az alap, hogy a moderátor (vagy egy legalább annyira intelligens és _toleráns_ ember, hogy modi lehessen) nem kezd bele ilyen flame szarba, főleg ilyen stílussal.
Mielőtt még szóba hoznád, én valóban csak 22 vagyok, de azt hiszem az is a duplája lehet a Te korodnak. Egyébként legalább 8 helyesírási hibát vétettél a nagy fröcsögés közepette, ha már így ezen is elkezdtél lovagolni. :D -
#16248 -
#16247 jogos jogos. fájt volna rájönnöm erre később
amúgy a CL pont azért szimpi, amit te is irtál, hogy a sorciknak is ott a sok cast times nuke spell, és mégis jól elvannak vele ~ mellesleg szép mboostal jó pöcökkel 2500~körüli wind dmg-t tud osztani ha jól emlékszem papiron, ami élesben elég konkrét tud lenni.
/tisztán emléxik még daggeroyára ahogy lerootolta a sinjét és agyonlőtte ezzel a szarjával / -
#16246 nem elég hogy a szarodba irogatok, még a kezem is leszarod? a cooltura meg kiverte a biztosítékot. -
#16245 Gondolkoztam , válaszoljak e De csak hogy megnyugodj, 30 éves vagyok , októberben töltöm a 31-et.
Ja és a helyesíràs.
Tudod egy 6 éves pdaról írok,akkora keyboardróm mint a te enter biled, angol nyelv , nemet kiosztás. Szóval örûlök ha ennyire is megy.
Köszönöm! -
#16244 abban írogatsz amiben akarsz leszarom -
#16243 vazze, ezután barna háttérbe karcolgatom majd a betüimet nem fehér hárrérbe irogatok? :SS -
#16242 És te hány éves vagy??? Legalább, ha valakit el akarsz küldeni a picsbe akkor írj helyesen !! Jahh és nézd meg a felhasználói információimat én legalább kitöltöttem.
Ti vagytok azok akik sírnak a kinézet miatt, én nekem jó ahogy van.
Tudod mit... szarok az egészbe, olvasgass vissza x ezer hozzászólást, ha érdemleses infókat akarsz össze gyűjteni.
Tele a hócipőm az ilyen kis pöcsökkel, legalább beröffögnéd hogy jó hogy valaki próbálkozik.
De elérted hogy beleszarjak a fórum sorsába. -
Shaenis #16241 Frosty picit el vagy tévedve. A call lightning a DPS stigma ág legutolsó eleme, Ha te azt kirakod, akkor mind az 5 greater stigma helyed foglalt lesz, nem raksz mellé semmit a heal ágból.
DPS ágon ajánlott stigmák:
* Sages Wisdom I
* Splendor of Purification I
* Splendor of Recovery III
* Earths Wrath V
* Grace of Empyrean Lord I
* Flash of Recovery VI
** Enfeebling Burst II
** Hand of Reincarnation I
** Chain of Suffering IV
** Summon Noble Energy II
** Call Lightning I
A Call Lightning helyett be tudod tenni a summon healing servantot, ha úgy érzed hogy felesleges, és több supportra van szükséged.
CL nem rossz amúgy, de pve-re felesleges, én leginkább PVP-ben szoktam használni, tartalékolom a megfelelő pillanatra, pl amíg le van rootolva az ellenfél. A 3 sec casting time bosszantó, de nem rosszabb mint sorcoknak a 4 sec inferno vagy 3.5 sec glacial shard. 8%-os casting speed kesztyűvel, 9% awakening scrollal, valamint 50% sages wisdommal elég gyorsan el lehet nyomni. :) -
#16240 azért egy moderátornak sok dolga van. állandóan nézegetni a topikot, sokszor nagy vitákban kell igazságot osztania, helyes döntéseket hoznia. én biztos nem lennék az... -
#16239 drop kalkulártor :DD -
Csenky #16238 Biztos van aki ezt finomabban is meg tudta volna fogalmazni, de a lényeget tekintve jól szólsz. :p
Csak hát amíg a tájékozottabb és érettebb playerek vagy játszanak, vagy rég leléptek, hát nem nagy a választék modinak. Esetleg szavazzunk meg anarchiát? =) -
#16237 Robokutya:
Nem akarok köcsög lenni , de hány éves vagy te?
A másik dolog amire kicáncsi lennék , hogy miért akarsz annyira moderator lenni , miközben csomó dologról lövésed sincs.
Nem tudom a többiek hogy vannak ezzel de a néha a hátamon feláll a szõr, akkora baromságokat hordasz össze. -
#16236 köszi :D
majd ezt is megnézem. egyenlőre még fejlődő fázisban van a kari, 52-es, de rendithetetlenül halad előre :D
egy instázás meg 3 quest naponta háromnegyed szint ¢_¢
amúgy miújság? rég nem beszéltünk, feljöhetnél TS-re estefelé -
sanyx85 #16235 Hellóka
Tudtok olyan leírást amiben le van írva a 2.5 verzió gépigénye?
Erre kellene nekem egy link vagy valami infó.
Vennék egy új gépet, persze nem valami atom erőművet.
Elég ha a város meg a PVE területek nem szaggatnának. -
#16234 http://megaswf.com/serve/1117129 -
itt van a fejléc működik igaz nem az amit szerettem volna:(