Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet szidni a játékosokat (fõleg riftes sztori, az azért más mint amit most én leírtam), de abból indul ki az egész, hogy a játék erre lehetõséget ad. Korlátozni kéne a dolgokat. Alsó abyss: lv25-40, felsõ: lv40-50, core: lv50 only. Ha ezt így korlátozták volna, és ennek megfelelõen helyezik el a mobokat / questeket, az nemcsak élvezetesebbé tenné Reshantát, de az alsó siege-eket is gatyába rázná. (nem 3 perc lenne egy deity ledarálása) Persze ez a twinkeknek nyitna újabb teret, mert egy 40-es atomtáp karinak (Qzz) nem lenne ellenfele alsó abyssban, de valamit valamiért.
Nem tudom mit foglalkoztok bárkivel is.... teljesen mindegy botokkal vagy sajátkézzel szedi össze a vagyonát és árulja.... mindig is voltak és lesznek is.. ha valaki van olyan bolond, h így jut pénzhez vagy bármihez lelke rajta és reménykedjen h nem bannolják. Személy szerint én azért játszom mert leköti az unalmas perceim, és az se gáz ha kis karikat gyilkolnak az asmok elvileg sötétebb lelkû lények de szerintem elyosiak is vannak akik ezt mûvelik :d én is megtettem vagy 3szor 😄 Egyszerûen nem kell foglalkozni velük ha nem kapnak választ rá elmennek azt csók 😄 további szép napot mindenkinek XD<#zavart1>#zavart1><#integet2>#integet2><#taps>#taps>
Persze ellenfelek vagyunk meg bla-bla, nem is azt mondom, hogy ne oljon meg egy 50es, ha epp osszefutunk, vagy ha latja, hogy epp egy masik elyost olok.
De az, hogy becampelik a 20 szinttel alacsonyabb riftet, vagy direkt az olyanokat keresik, akiket kb 3 autoattack-bol levagnak az szerintem szanolom mindket oldal reszerol. Azert miutan vegig kergettel 5 mapon keresztul egy szerencsetlent, vagjal le majd par lvl30as mobot is 1-1xpert ;-)
(Asmodianfan)
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Faszért nem lehet szó nélkül kibírni, ha valamire úgysem tud az ember normálisan reagálni. Túl egyszerû lenne?
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Szerintem meg te nézz magadba cimbi.
Kettõnk közül nem én árulok illegálisan virtuális tárgyakat.
Kutya sem veszi be ezt a hülyeséget aki pedig ilyesmit vásárol azt remélem rövid úton bannolják azzal együtt aki eladta!
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
Ha tudnád mennyi szánalmas van nálatok...
Majd ha egy velem egyszintû megölése (34) után Morheim-ben nem jön 10x 50es.
Akkor meggondolom hogy pofán csapjam e azokat a taknyokat akik az elyos lowbiekra vadásznak.... Mert hát ha nincs pvp gear vagy full +10 daevanion akkor jó az 5-10 szinttel kisebb is az asmok szerint...
Amúgy meg ellenfelek vagyunk ki nem szarja le mi a másik bánata? Ezek után még inkább végig kergetem ha kell 5 mapon is a szerencsétlent.
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
Akkor lennék hülye, ha veszélyeztetném az 1.8 billiós vagyonomat botokkal meg nem tudom mivel. Számold ki mennyit ér az egész, remélhetõleg ez csak menni fog, ha már ilyen okos vagy. Talán még arra is rájössz mekkora baromságot írtál.
WTS kinah
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
na és nem utolsó sorban rohadt nagy pvpzések lesznek telemacival való összevonás után 😄D
practitioner of the forbidden arts of death
asmoval kenem,es imadok mindenkit leolni,lehet akarhanyas😊
biztos a sok trauma miatt,amit anno kaptam az elyktol😄
kulonosen kedvelem,mikor egyszerre 3-4et vegzek ki,es ok nuboznak le😄
Elõre is köszönöm
2 év Guild Wars után gondoltam egy merészet, és belevágtam ebbe az igazi MMORPG-be. Elõtte még soha nem játszottam ilyesmivel, szóval adok magamnak egy-két hetet, aztán jönnek majd a kérdések.
Eddig nagyon hasonlít a GW-hez, csak furcsa, hogy mellettem gyaknak a többiek...hozzá kell szokni, na! 😄
Köszönöm szépen a válaszokat!
Egy olyan kérésem volna h valaki tudna nekem küldeni ilyen trial meghívót?
Mégeygszer köszönöm!
Thx
Ugy halottam,hogy juli,8-tól van free karakter transfer.Hogyan lehet áttelepiteni karit?Mert én nem találtam sehol semmi lehetõséget.
"Trial" verzió alatt van olyan lehetõség, hogy egy aktuális játékos küld Neked egy meghívót, és azzal 5 órát tudsz játszani, 2 napon belül használható el az 5 óra, és max lv7-ig juthatsz. Max arra jó, hogy megnézd hogy fut a gépeden, illetve minimális szinten lásd a combat rendszert.
A színvonal elég relatív, és valószínûleg mindenki máshogy éli meg. Magával a játékkal én meg vagyok elégedve, vannak hibái és pozitívumai, mint bármely mmo-nak. Aki jól akarja érezni magát, van rá lehetõsége.
A support hatalmas gyenge pontja az Aionnak, a nyugati community egy trágyadomb, ezügyben nem szeretném szaporítani a szót, mert csúnyát találok mondani.
Aion-ról sok minden olvastam. Néhány kérdésem volna a játékkal kapcsolatban:
-mennyivel könnyebb fejlödni mint régen
-mennyit javult a jaték színvonala a kiadása óta
-mennyi jó a support-ja a játéknak
Aion Trial verzió létezik? ha igen hogyan tudok rá szert tenni?
A válaszokat elõre is köszönöm mindenkitõl!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
practitioner of the forbidden arts of death
Anno már az sikerélmény volt, ha a több, mint tíz szinttel nagyobb játékos akárcsak egyszer is nem resistel-t.
Nemhogy háromszor akkora sebzést vigyek be neki, mint amit õ ad. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.