24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Frosty01
    nekem is assassin mainom van, és tényleg veszélyesen vicces jelenet szokott lenni vele a pvp. egyenlő szintű szerelésben hasonló játéktudással mindig lehetetlen megverni pl egy gladiátort vagy egy sorcerert.. clericet teljesen lehetetlen.
  • Djuree
    mert?:) elég régóta, megjelenéskor megvettem. az utóbbi kb. 1 évben nem toltam, én meg benéztem hogy ez egy új kieg és megvettem, és utána homályosítottak itt fel a többiek hogy mi is ez:D
  • Nuclearity
    fogadjunk nem régota játszol? :D
  • Djuree
    valakit nem érdekel bontatlan assault on balauera? 3000ft...
  • xerb
    Ja és cleric itt is jó de nem a heal miatt hanem ha dps agra pakol es mbre.
    Heal build pvpre elég butaság szvsz mivel az addig jó amig a hps>dps . de ha fordul hiába hileli magát ha egy temp is ledpseli egy idõ után.
  • xerb
    Ki kell hogy ábránditsalak. A sin igen is überszar jóideje pvpben , midg a sorci,gladi,temp jóval a többi felett van, de leginkább a sorcerer.
    Persze sinnel is lehet valaki ügyes de jóval kevesebb az esélye a harcban.
    Jó példa erre saját magam ,aki nem vagyok egy pro pvps de assákat 50böl 49x verni szoktam gladimmal, hiába a jobb gear vagy ha ügyesebb is volt mint én.
  • Djuree
    fogadjunk assád van. érdekes olyat még soha nem hallottam, hogy olyan erős a karim, ugyan nerfeljék már kicsit;) ha meg a sorcit nerfelnék, akkor meg a sorcisok írkálnának hogy fákk, de hát az assa pedig milyen imba...majd legközelebb meg a sorit fogják, vagy a gladit, vagy a rangert, vagy a chantert...a clericet meg pl. nem lehet leütni, mert gyógyítja magát....ez volt a wow-ban is, egy jó priest halhatatlan kb....
  • Nuclearity
    még jön egy 2.6 is elötte, épp most mondták, hogy 2.6 ban már nerfelték is az assát merthát annyira szükséges volt, elképzeled milyen op lehetett az uj dolgokkal, hogy megint fossá nerfeleik, mig a sorci tovább tápolva ujabb aoe stunnal meg ilyen fosokkal semmi nerfet nem kapott 2.6 ban sem, NC Softnál vagy nagyon utálják az assát, vagy kurvára retardáltak és képtelenek egy balance közeli helyzetet teremteni karakterek közt. És ebből kifolyolag Aion-t mindig figyelni fogom, mert ha ezen nem változtatnak, akkor mégegyszer nem fogok NC-s játékba belekezdeni, nekem a pvp kell, és nem rerollolgatok csicska op karikra csak azért mert józsi a két vágással a fején képtelen elolvasni miért cryol a tömeg.
  • Sáska
    done:-)
  • Frosty01
    + mentor system, meg még állítólag greater supplement is encsizéshez.
  • xerb
    2.5ben nincs mount. grafika,hud, map system fog változni, lesz 2 uj instance, és lesznek uj skillek .És persze új gearok.
    Amúgy Sáska, go to rift topicba és válaszolni kérdéseimre quickly
  • Sáska
    de a mount, meg az uj petek mar a mai (2.5) patch-el erkeznek, nem?
  • Gyogyito
    Én sajnos csak hajnali egyre érek haza :( nekem akkor indul a 2.5
  • Frosty01
    a következő patchben (3.0 környékére) be van ígérve a befogható állatkák és a mount rendszer, szóóóóval... :D

• Sáska
    amugy lehet szamitani uj spiritre a spiritmasterknek a kozeljovoben?
  • Frosty01
    persze, ezerszer többet érnek mind a piacon mind a manaslotjaidban :)

más:

olvasgattam erről az új AP instáról - Essoterrace, elég veszélyesnek tűnik, és azt magyarázza hogy más lesz az ap gyüjtögetés.. kiváncsi vagyok... meg lesz npc ami 10esével vált be reliceket ^^ - végre.
  • Djuree
    akk jó, én is így gondoltam kb. akk maradok a jó kis crit strike köveknél:)
  • Frosty01
    hogy ne védjék vagy hárítsák a támadásait, 55ös szinten polearmba szoktak rakni egy keveset, de amúgy nem jellemző egyik karira sem
  • Djuree
    az accuracy az mennyire kell egy gladinak? mire jó?
  • Belton
    Jah telmokuson. :)
    De majd csak este 9 kor lesz server
  • Djuree
    én is indítok egy sorcot. hol indítsam? tele-n? tolhatjuk együtt akkor az új karikkal.
  • Belton
    Rendben maradok Telemachuson :) de majd holnap generálok karit a 2.5 ös ujj skinek miatt :P
  • Gyogyito
    Én is most kezdtem új karit Telemachuson, Pwn-ben vagyok, jó kis társaság. Szerintem mindenképp nézz be.

U.i: ment pü.
  • Bala10
    4000ért még egy kis meglepit is kapsz. :D
  • Frosty01
    az az email cím lol :'D
  • angyal2232
    Sziasztok eladó az alábbi account ezzel a karakterrel és 30millio kinah-al
    http://uk.aiononline.com/myaion-character-detail?charId=437454&serverId=32
    érdeklődni itt pm ben, vagy az alábbi e-mail/msn címen: [email protected]
    Ára: 4.000 Ft
  • Belton
    Holnap 2.5 startkor kezdek el játszani , ujra az accountom már aktiv csináltam minden serveren 10 es karit 1-1 millioval amit kezdesnek szánok majd.
    Ha van aktiv csapat akkor szivesen maradok Telemachuson.
    De majd még holnap el válik.
  • Frosty01
    de állítólag itt a legvadabb az asmo társaság... mondjuk nem tudom miért, de szeretik sokan (pvp szempontból). meg elég durva manőverekkel sikerült feleannyi asmoval bevenni néha komplett zergek által védett fortot bevenni, vagy balaur+elyostól megvédeni :D

//mióta Malothar vezérkedik
  • Belton
    Perento asmo oldal pedig 730 online asmo player Most :) Asszem meg van mejik serveren érdemes kezdeni ... persze ezek lv10-55 közötti karakterek.
  • Belton
    411 Online player Most telemachus asmo oldal :O
  • Belton
    Akkor jelenleg Perento a leg népesebb ?
    Mert 2 napja ahogy bent voltam Telemachuson 14:45 kor 520 asmo palyer volt online , persze most sokan PTS en vannak de elegge kevésnek tűnik .
    Mivel az előző 4 accountom elyos oldalon volt most ugy döntöttem asmo oldalon kezdem ujra immáron 5. alkalommal :P Csak nem tudom mejik serveren kellene :/

• Frosty01
    {CC}Faelan postja:

Quote:
    Originally Posted by Elektraz - Perento View Post
    Telemachus = Big fking huge elyos dominance, VERY low asmo population.

Spatalos = Elyos dominance cuz Asmos are sleeping, low population, equal numbers.

Perento = As known as Zergento, overloaded population from both sides, best pvpers. Gank fest. Asmos try to defend core with max strenght but i think after 2.5 with forts reset ELYOS will take it.

Telemachus - not as bad as is quoted above, but yes its the highest population of Elyos out of the 3

Spatalos - Both medium populations, both equal in numbers

Perento - ahhh the stigma of Perento, its where all the Elyos (who wanted a fight and not easymode) flocked and its also where a lot of Asmo's flocked during the free transfers.

Remember the PvP is what you make it!

• Frosty01
    pwn létezik, de már nincs honlap. érdeklődés és létszám hiányában "ideiglenesen" jegelve van
  • Sáska
    A bannermuhelybol Bala jovoltabol kaptunk egy uj bannert - koszonjuk.
    Viszont a menuk kozul tobb mar nem aktualis.
    Azt hiszem, a Videok, Variance AION blog es a Last stand Elyos Legion menuk es linkek mardhatnak, viszont a masik kettorol allast kene foglaljatok.
    AIONhun mar nem letezik, ennek a helyere lehetne ujat berakni. En valami AION wiki oldalra gondoltam.
    PwnCorn Asmo Legion - nem tudom, hogy ok meg leteznek-e?
  • Csenky
    random number generator
    Arra gondoltam, hogy sokan inkább eladják a matikat, és fixen tudják mekkora értékük van matiban.
    Míg Te mondjuk törsz/kraftolsz, ezzel átadva a helyet a randomnak, hogy vagy proccol/jól törik, vagy nem.
    Én is próbálkoztam ezzel, de nagyon vicces volt, amikor 10-ből 3 íj proccolt, utána köv széria: 20-ból 1 procc. És akkor volt 4 zöldem 30 fehérből, yeah! És ebből még így is lett egy kék és egy sárga expert. :D Szóval röhej.
  • Djuree
    ebben mondjuk igazad van.
    mi az az RNG?
  • Csenky
    Gondolom Te ingyen gyártasz, és epix esik minden sarkon. Nekem nem így volt anno. O.o
    Egyébként ha azt veszed, hogy eladnád a cuccokat, meg a matikat meg stb, és nem rizikózod meg a törést és a kraftot, akkor is pont ott vagy, hogy több száz milla, csak máshogy hívod... És mondjuk megkerülöd a brókert. Ami egyébként nem csak lehúzás, lehet okosan csinálni, és lehet, hogy abból a matiból és dropból, amiből Te csinálsz mondjuk 10 90-es követ, abból ügyes brókerezéssel 12 90-es követ lehetne csinálni.
    Ez pont ilyen ízlések és pofonok dolog. Téged nem zavar annyira az RNG ezek szerint. :)
  • Djuree
    nem kell oda sok száz milla. okosan is meg lehet oldani, nem mint a hülye ah-ból venni. ha csak a talált jobb itemeket bezúzod már abból bőven van kő;) főleg ha még gyártasz is, és ami nem proccol azokat zúzogatod.
  • Frosty01
    jó az csak akik a koreai shithez vannak szokva, azoknak ez túlontúl zacskósleves, én 2. vagy talán 3.? tudja tököm, béta event alatt naggyon meguntam, és semmi élvezetet nem tudott nyújtani.. :( gondolom így vannak ezzel sokan mások is
  • Sáska
    1. szerinted. masok szerint nem. Gondolom az elszallingozo emberek jonnek jatszani az aionnal.
    2. senki nem mondta, hogy mmo, de azert thx.
    3. nem a questek mennyisegerol volt szo, s nem hiszem, hogy az enchanthoz szukseges tiz, szaz millak questekbol jonnek, bar ezt nem tudom, nem jatszom mar honapok ota.
    vagy ezt a farmolos temat Frosty 16269-es hozzaszolasara reagaltad?