Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nem tudom, hogy mi újság lv50en, nem értem még el assával, de alacsonyabb szinteken olyan 20-40% randomitás minimum van, szerintem szélsõséges esetekben több is lehet.

Nah én nemrégen kiváncsiságbol meglestem ezt a hihetetlen random dmget assámnál(mivel ugyemlékszem assánál ez alig van),hát nagyon de nagyon minimális különbségek voltak ugyanazzal a skillel,meg autoattackal is,tényleg csak amekkora a fegyon meg a skillen a minimum meg a maximum attack-különbség jött ki,nem ugy mint rangernél,de hát nem rangerröl beszélünk...Most már ahogy elnéztem a gyereket sokat erösödött,plusszolgat rendesen,de még mindig gyengébb a gearje mint nekem,és azota probálgattam már 40es assákkal duelben,akik valamennyire gyengébb gearben vannak ugyan,de nem számottevöen,és az eredmény nem meglepö,fele ütésük el sem talál,de ha eltalál akkor is a dmg reduction miatt annyira minimélisat sebez rám,h felejtös,és kb fél percig állok egyhelyben mire megöl.De hozzáteszem ne ilyen zöld geares 40esekre gondoljatok,hanem rendesen geareltekre.Meg mondom,néztem a gyereket,akkor amikor ez történt,majdnem 200al volt kevesebb attackja!ki lehet probálni mennyit számit,kibaszott sokat,föleg crites ütéseknél,drasztikusan számit az a plussz 200 attack!
gurubefree
10 szintkulonbseg az sok ha Lv.40-ig gondolkodunk( gondolok arra ha Lv.30 megy neki a Lv.40-nek ). De egy jo Lv.40-es kepes lehet akar 1 Lv.50-st is megdonteni. Van ra egy nagyon jo pelda a Kahrun-on ahol asmo Lv.44 sin full group-ot kuld a sunyiba ugy hogy Lv.50 support van mellete .( ezt onnan tudom hogy voltam olyan szerencses hogy engem is megkostolt parszor ) A skill-ek alltali sebzesek random dmg-t produkalnak kvazi ugyan azzal a skillel mindig mas mertekben sebez es ez lehet eleg nagy mertekben eltero is.

ゾルターン

tudnátok mondani valamien oldalt vagy progit amivel tudok ide képek felküldeni?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

attyspocak
😊

Hallod kiprobáltuk haver 40es assájával is,ami csak egy picit van gyengébb gearben,szinte el sem talált,meg sem tudott sebezni.Amugy használom az autoattackot is,az neki nem volt elönyére,másik meg hogy assának kurvára nincsen random dmge,csak teljesen minimális ami a skilleknek meg az össz dmgednek a különbözete,de ekkora soha!Amugy csak egyetlen példát ragadtam ki,de minden skilljével nagyobbat sebzett.Ha nekem vki azt mondja,h 200 minusz attackal,kisebb skillel és minusz 10 szintkülönbséggel nagyobbat üt belém egy kari,mert jobb nálam,"ért az assához",akkor azt ugy körberöhögöm mint állatXDDD
Anish: "más: Vajon akkor mi van ha pl Castoron van 10 karim, s mondjuk Telemacsón is van 10? 😊 Csak elméleti a kérdésem , nincs 10 karim ..."

Ez a kérdés valóban csak elméleti lehet, mivel összesen (értsd úgy az összes szerveren) 8 karaktert tudsz létrehozni egy accounttal.

Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/

Gamecube86: Feltettek neked egy nagyon egyszerû kérdést, milyen nevû karakterrel játszol a játékban? A kérdést valószínûleg azért tették fel, mert szerették volna megítélni, hogy az állításaid mögött mekkora valódi tapasztalat, vagy éppen mekkora reflektorozás van. Ez egy játék (Aion) kvázi hivatalos magyar közösségi fóruma, a kérdés teljesen jogos. Azzal, hogy nem válaszolod meg, sokkal többet elárulsz magadról, mint ha bemutatnád a karaktered, legyen az bármilyen is.

Hogy megelõzzem a szivonaladból adódó "Mer-mer te meg ki a faszom vagy?" kérdést, egybõl válaszolnék is rá: Nocknock vagyok a Spatalos/EU szerverrõl.

Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/

Még egy kis apróság: Nem arról akarok meggyõzni senkit, hogy normális amit egy twinkkel meg lehet csinálni, de a körülményeket mindenképp megadta hozzá az NCSoft. Én sem hittem el, amíg nem öltem meg 6-8 szinttel nagyobbakat. Pedig egy 43-as ranger kb 2-3 shotolni tud egy 50-es sorcit ha lemegy róla a stone skin, és még a silence is rámegy. Ami Aionban 8-10 szintkülönbség, az L2-ben kb 1-3 szintkülönbségnek felel meg (statok szempontjából). Nagyon gáz...

Nyilván Vico is tolja az aaw-t. Viszont még ez sem igazán elég. Tegyük fel, hogy a legoptimálisabb helyzetben volt a 40-es assa. 5-10ms ping, p.atk kaja, full atk manastones, ez eddig a beugró technikailag. Emellé jöhet egy annyira pro player, hogy fenntartja a mozgási bónuszt elõreszaladással, és mindig hátba küldi az erre bónuszt adó skilleket. A harmadik fázis pedig a mák, mivel ahogy xerb írta, szórása van a sebzésnek. Kellõ gearrel így persze, hogy be tud gyalázni egy nagy karit. Más kérdés, hogy amit felvázoltam, olyanból nem sok lehet szerverenként, de kétség kívül létezik, lásd még: Azalie.

És mindettõl függetlenül még mindig ott van a sansz, hogy csal a srác. De D2-ben is lépten-nyomon cheattel basztatnak mindenkit, ami szerintem azért is baromság, mert akármennyire elit dolog a csalás, csak találkoztam volna vele élesben az elmúlt 10 évben. Pedig nem, és pedig sokat toltam. L2-ben ott van a cheat, de az azért más, mert tényleg csak azt nem éri utol, aki erõvel kerüli.

xerb
Vicodine: Nem akarlak megbántani ,de
simán elkenhette a szádat , nem kell hozza csit csak esetleg jobban játszik.
A combat logot meg bogarászhatod csak semmi értelme mert megnézel 2 skillt melyikötök mennyit sebzett? Ez már csak azért is hülyeség mert az assa skillek dmgjében alapban van egy elég nagy randomitás és még akkor ott az a tényezö hogy lehet az ellenfeled hátulrol tolta rád a skillt.
Szóval a combatlog ezek miatt nem igazán mutatja be hogy mi is történt a harc során.
A másik hogy nem tudom te assaként aawzel e, de gondolom ö igen , amitöl szintén kap egy 25-30% dps boostot.
Arra akarok kilyukadni hogy nem feltétlenül cheat ami annak látszik elsöre.

I am so awesome [Keeper The Tank]

attyspocak
Ki és mivel te szerencsétlen? 😮

Ezzel tulajdonképpen magad alatt vágtad a fát. GZ XD

Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB

attyspocak
Nem emlékszem rá, hogy te pl. felfedted volna ki vagy ingame. Persze lehet, hogy tévedek, és már megtetted. 😛

no meg ráadásul nem attól leszel (te pl vagy) nyomorult, hogy melyik oldalon játszol, hanem, ahogy megnyilvánulsz. 😛

"Kit kergetsz te végig map-on lol😄D
Legtöbb Hun player olyat odavág azt se tudod merre menj noob!!
Mondjuk saját tapasztalatot megosztani széép csak kevés ja és naggyon nevetséges vagy te kis low lvl 0"

Valamiét olyan érzést kelt bennem ez az üzenet hogy egy nyomorult asmo írta. ha így fenn hordod az orrod lökj már egy linket az über hiper brutál karidról.

Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB

Nyugi, csak egy évet kell behoznod. 😄 Elsõ karimmal én is minden küldit végigcsináltam, ahhoz jó volt hogy megismerjem rendesen a világot, az újakkal persze már célirányosan szelektálok. Egy jó tanács, lvl12-n érdemes kiválasztanod egy craftot, és szépen felhúzni work orderekkel, alacsony szinten nagyon jól jön belõle az xp. Az új karikkal én úgy csináltam hogy 10-tõl 19-ig sanctumban crafttal húztam fel, 19-en villámgyorsan végignyomtam a verteron kamányt. Ezután beugrottam eltnenbe pár könnyû questet letudni, de 20-as szinten már menten is tovább theobomosra, ahol az ismételhetõ questekkel meg sem álltam 25-ig. 25-ön abyss entry questek, és irány NTC 29-ig, ezután jöhet megint eltnen, ahol 30-tól Fire templeben lehet jól húzni a karit. 37-tõl khq, 40-tõl SR, ha van idõd játszani akkor nyár végéig simán 50-es leszel. 😊

Amúgy azt elfelejtetted megírni melyik szerveren vagy?

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Sajna egyre több az érdekesség. ( Vagy sok a qzz tanítvány? ) 😊

Én csinálgatok most egy kis riftelõs assát, tegnap átballagtam ely földre, egy gladi gyanúsan mindig arra felé indult el, amerre én hide-ban próbáltam kikerülni. ( jah színek miatt ugye nyilvánvaló volt, h min 10 szinttel nagyobb volt )
És nem, nem volt nála seed, ha olyat használ 2 hitel és csók.

más: Vajon akkor mi van ha pl Castoron van 10 karim, s mondjuk Telemacsón is van 10? 😊 Csak elméleti a kérdésem , nincs 10 karim ...
Elyos vagyok, és már lvl 12. De én az a fajta játékos vagyok, aki minden egyes küldit megcsinál, legyen az bármennyire is unalmas vagy frusztráló. Most éppen tököt meg kukoricát gyûjtöttem, egy farmot kell megtisztítanom a betolakodóktól, meg ilyesmik. Itt már azért vannak rendesen, még egy Legion-ba is felvettek. "SkyGods"

Élvezem marhára, csak megint az van, mint a GW-nél volt, hogy be kell hoznom úgy 2 év lemaradást. 😊
voltak,vannak,lesznek,ez egy mmo,ezzel jár.amiota elindult aion,elég kevésszer volt botirtás,de akkor senkit nem kiméltek,mára elenyészö számu bot van,viszont sajna terjed egy cheat,amit nemtudom h meddig engednek még használni embereknek,de kibaszott idegesitö,hogy megöl egy 40es assa,ami eléggé gyanusan nagyokat sebez,bejövök az 50es assámmal,h megnézzem arra mit oszt a gyerek,mert mondom ez gyanus.az én gearem jobb,neki egy 30as abysszettje van,nekem egy 40es,van 10 szint különbség,tehát van egy kis dmg reduction meg minden,neki nincsen betéve az attackos stigma stb,kb 200attackal kevesebb volt neki mint nekem a fightkor,és csak ugy egy nyers face to face pvpbe belekezdtünk,és még abysspotit is elkellett nyomnom,és 100hpm maradt mikor megfeküdt.visszanéztem a dmgeket,és volt skill,amivel nagyobbat sebzett belém,mint én belé a sokkal nagyobb attackommal meg nagyobb lvlü skillemmel,ugy h mindekettö crit volt(én belé 800at,ö belém 1050et).na az ilyenek elveszik a kedvemet néha,de még bizom benne hogy helyreáll egyszer mineden
Am skacok Aion-nak mi a legnagyobb hibája? Botokról olvsatam h voltak ezzel most h állnak?
aggódni csak akkor kezdek majd, ha éjfél körül bejelentik, hogy a sikertelen merge miatt megpróbálták visszatölteni a backupot, de hibásak a mentések. hajrá ncsoft ^^

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Szia Lantee, te is átcsábultál? 😊 Aionban level10-en van az "ascendálás", addig sok funkció korlátozva van. A lvl 10 pár óra alatt elérhetõ szólózva, persze eltarthat tovább is ha még minden új dologra rácsodálkozol. 😊 Melyik szerveren és melyik oldalon vagy? Spatalos / Elyoson a kezdõ területeken is pezseg az élet.

Remélem nem húzódik el a merge este 10-ig. Sajna sokszor nem tudják tartani a kitûzött idõpontokat😞

WTS kinah

gurubefree
ez a kozepso muki halali ..... Beszaras

ゾルターン

cool,akkor egész nap a penész fog enni. 😊
gurubefree
Ja ...... este 6(7)-re meg is lesz.

nekem nagyon tetszik

ゾルターン

Mi a fene?Most csinálják az összevonásokat?
Frosty01
jó ez. az elsõ 20 lvl-t ki kell bírni 😊

utánna viszont lehet partyt találni. 50en meg már túl sokat is 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Most már kivárom a GW2-t. 😊
Gyerevissza gw😊)
upsz..

★ 汤姆 李

NA, szépen ismerkedem a játékkal, bár még az elsõ területen questelgetek. Ami furcsa, hogy egyedül kell menni, mert szinte alig van ember, és még nem engedélyezett a group search - nem tudom miért?!

Szóval szép, jó, csak egyelõre kicsit uncsi egyedül csapatni!
Kit kergetsz te végig map-on lol😄D
Legtöbb Hun player olyat odavág azt se tudod merre menj noob!!
Mondjuk saját tapasztalatot megosztani széép csak kevés ja és naggyon nevetséges vagy te kis low lvl 0

★ 汤姆 李

Belton
Nem is a korodra gondoltam 😄DDDD

BF:2-3-4(oORedstarOo)

+1

Én is ha láttam egy cursed enemyt eltnenben, nem a 45ös karival indultam neki levadászni, hanem szépen vittem a 34est, és remek szórakozás volt, amíg nem kerültek elõ a highlvl vérpistikék. Engem kifejezetten idegesít, ha 1 ap-ért szaladgálok. Ha meg erõsebb a kis twink riftelõ az én altomnál, akkor is szívesebben bukok 150 ap-t, minthogy nyerjek 1et... Just a game.

Sáska
szerintem nem kell sok lvl20-as playert megolnie egy lvl30-asnak, hogy megkapja az Ariel's(?) curse-t, amikor mar mindenki lathatja a mapon folyamatosan az illetot. Ezt nem hivnam gankelesnek, hiszen mar nehany kill utan megkapja az atkot a nagy szintkulonbseg miatt, es onnantol kezdve csak menekules a tortenet... En is szoktam a 31es assammal eltnenben mozogni, de sosem megyek fel Eiron desert-hez vagy az Ancient Relic site-hoz, mert tudom, hogy ott alacsonyabb szintuek vannak, ami magaval hozza a curse-t hamar, es akkor vege a mokanak...
Az meg, hogy egy 30as lever mondjuk ez 25-30 kozotti playert, abban semmi kulonos nincs, ilyenkor igenis fogjanak ossze ellene, ha egyedul nem megy. de ne ugy, hogy hivjak az 50eseket.
Nekem a legjobb rift-es pvp-k akkor voltak, mikor leoltem 1-2 embert, es utana modszeresen kezdek el vadaszni ram 2-3-4en, de mind az en szintemen (25-35) voltak. Ez marha jo pvp, es biztos vagyok benne, hogy ok ugyanolyan jol szorakoztak, mint en, hisz egy ido utan mindig elkapnak, de gyakran csapodik az ilyen groupokhoz egy nyomi 50es, es elrontja a masik 5 ember jatekat a 3 autoattack killjevel..
Szerintem hagyd meg a lvl20-30 kozotti playereknek az "eventet" hogy ok vadasszak le az illetot. Hidd el, ok is jobban szorakoznak, hogy vegre van valami izgalom a grind es questeles mellett..

tzjh89
Megbocsásson professzor nem gondoltam volna hogy maga ilyen intelligens és az értelmi szintemre vonatkozó következtetéseket képes levonni két hozzászólásból. ,,!,, 😊 ,,!,,

Amint látod ez a forum a hivatalos (OFFICICAL) szervereken játszók foruma. Itt senki nem fog neked segíteni (nem akarnak), és igazuk is van.
Kössz a segítséget.....
Lehet h a korod a dublája de agyilag még mindig egy 12 éve gyerek szintjén mozogz. Sajnállak.
De az a baj hogy még nincs meg a Szerver,most csinájjuk,és azér kéne most
"Bahh ezért utálják a magyar játékos társadalmat szinte mindenhol 😞 kedves nagytudasú PRO sok mapon vegig kergetös balfék :/
Ez a gáz amikor el lepik a játékokat az ilyen 12 éves Mapon kergetõs emberek"

Egyrészt nagyjából a duplája a korom de végül is "majdnem" eltaláltad.
Másrészt pedig igenis végig kergetem 5 mapon is a lvl 20 játékosokat gankelõ 30+ full pvp setes TAKNYOKAT.

0Fritz0
Lépjetek fel szerveretekre és nézzétek meg, hogy mi a neve.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nem kicsit,nagyon. 😄
BoneDragon
Kicsit eltévedtél...

Sziasztok!
egy jó ismerõsöm most fog csinálni egy Aion szervert és még azt szeretnénk megtudni hogy a Honor Pontot itt hogy hívják(a honor a World of Warlcraft-ban ,ha megölsz egy ellenséges Playert akkor kapsz valamennyi honort)
Minap én is összefutottam egy asmoval questelés közben,erre az futás a tornyához,igaz becukkolta egy kicsit,hogy csak erre képes,kijött,nyomtunk egy tisztességes PvP-t,levert.Felkeltem ott mellette gratuláltam neki,és elálltam arrol a helyrõl.Õ meg hagyta.Azért van normális,és tisztességes figura mindkét oldalon.Akik meg átestek a másik oldalra,azok olyan kölykök akikbe nem neveltek semmi tisztelettudást,együttérzést.Sajnálom õket...
attyspocak
Taknyok, pofáncsapás, leszarás? Már a nyelvezet, amit használsz, is szánalmas! Az ellenfél lekezelése a gyengeség egyik legnyilvánvalóbb jele!

Belton
Bahh ezért utálják a magyar játékos társadalmat szinte mindenhol 😞 kedves nagytudasú PRO sok mapon vegig kergetös balfék :/
Ez a gáz amikor el lepik a játékokat az ilyen 12 éves Mapon kergetõs emberek
<#sir>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

attyspocak
Elég sokat szedegetek aethert alsó abyss egyik területén, ahol küldi helye is van a 26-28-as asmo kariknak. Itt énh általában békén hagyom az elyket, ha nem támadnak, de volt, hogy betámadott egy, és amikor leöltem, majd kaptam érte pl. tegnap +1033 AP-t meglestem ki is az. No lám egyötvenes assa volt. Hát erre most mit is mondhatnék. Azt ihhette, hogy ott csak kiskarik vannak, amit benézett. Persze volt, hogy a minap egyik asmo társunk levágott itt egy 4x-es elyt, mire az sírva futott Vipu-ért és társaiért, akik aztán hatangenkelték ezt a területet vagy egy órán át. Gratula nekik is!
Persze ez egy játék és ennyi! 😊