Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ゾルターン
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Ez a kérdés valóban csak elméleti lehet, mivel összesen (értsd úgy az összes szerveren) 8 karaktert tudsz létrehozni egy accounttal.
Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/
Hogy megelõzzem a szivonaladból adódó "Mer-mer te meg ki a faszom vagy?" kérdést, egybõl válaszolnék is rá: Nocknock vagyok a Spatalos/EU szerverrõl.
Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/
És mindettõl függetlenül még mindig ott van a sansz, hogy csal a srác. De D2-ben is lépten-nyomon cheattel basztatnak mindenkit, ami szerintem azért is baromság, mert akármennyire elit dolog a csalás, csak találkoztam volna vele élesben az elmúlt 10 évben. Pedig nem, és pedig sokat toltam. L2-ben ott van a cheat, de az azért más, mert tényleg csak azt nem éri utol, aki erõvel kerüli.
simán elkenhette a szádat , nem kell hozza csit csak esetleg jobban játszik.
A combat logot meg bogarászhatod csak semmi értelme mert megnézel 2 skillt melyikötök mennyit sebzett? Ez már csak azért is hülyeség mert az assa skillek dmgjében alapban van egy elég nagy randomitás és még akkor ott az a tényezö hogy lehet az ellenfeled hátulrol tolta rád a skillt.
Szóval a combatlog ezek miatt nem igazán mutatja be hogy mi is történt a harc során.
A másik hogy nem tudom te assaként aawzel e, de gondolom ö igen , amitöl szintén kap egy 25-30% dps boostot.
Arra akarok kilyukadni hogy nem feltétlenül cheat ami annak látszik elsöre.
I am so awesome [Keeper The Tank]
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
no meg ráadásul nem attól leszel (te pl vagy) nyomorult, hogy melyik oldalon játszol, hanem, ahogy megnyilvánulsz. 😛
Legtöbb Hun player olyat odavág azt se tudod merre menj noob!!
Mondjuk saját tapasztalatot megosztani széép csak kevés ja és naggyon nevetséges vagy te kis low lvl 0"
Valamiét olyan érzést kelt bennem ez az üzenet hogy egy nyomorult asmo írta. ha így fenn hordod az orrod lökj már egy linket az über hiper brutál karidról.
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
Amúgy azt elfelejtetted megírni melyik szerveren vagy?
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Én csinálgatok most egy kis riftelõs assát, tegnap átballagtam ely földre, egy gladi gyanúsan mindig arra felé indult el, amerre én hide-ban próbáltam kikerülni. ( jah színek miatt ugye nyilvánvaló volt, h min 10 szinttel nagyobb volt )
És nem, nem volt nála seed, ha olyat használ 2 hitel és csók.
más: Vajon akkor mi van ha pl Castoron van 10 karim, s mondjuk Telemacsón is van 10? 😊 Csak elméleti a kérdésem , nincs 10 karim ...
Élvezem marhára, csak megint az van, mint a GW-nél volt, hogy be kell hoznom úgy 2 év lemaradást. 😊
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
WTS kinah
ゾルターン
utánna viszont lehet partyt találni. 50en meg már túl sokat is 😄
practitioner of the forbidden arts of death
upsz..
★ 汤姆 李
Szóval szép, jó, csak egyelõre kicsit uncsi egyedül csapatni!
Legtöbb Hun player olyat odavág azt se tudod merre menj noob!!
Mondjuk saját tapasztalatot megosztani széép csak kevés ja és naggyon nevetséges vagy te kis low lvl 0
★ 汤姆 李
Én is ha láttam egy cursed enemyt eltnenben, nem a 45ös karival indultam neki levadászni, hanem szépen vittem a 34est, és remek szórakozás volt, amíg nem kerültek elõ a highlvl vérpistikék. Engem kifejezetten idegesít, ha 1 ap-ért szaladgálok. Ha meg erõsebb a kis twink riftelõ az én altomnál, akkor is szívesebben bukok 150 ap-t, minthogy nyerjek 1et... Just a game.
Az meg, hogy egy 30as lever mondjuk ez 25-30 kozotti playert, abban semmi kulonos nincs, ilyenkor igenis fogjanak ossze ellene, ha egyedul nem megy. de ne ugy, hogy hivjak az 50eseket.
Nekem a legjobb rift-es pvp-k akkor voltak, mikor leoltem 1-2 embert, es utana modszeresen kezdek el vadaszni ram 2-3-4en, de mind az en szintemen (25-35) voltak. Ez marha jo pvp, es biztos vagyok benne, hogy ok ugyanolyan jol szorakoztak, mint en, hisz egy ido utan mindig elkapnak, de gyakran csapodik az ilyen groupokhoz egy nyomi 50es, es elrontja a masik 5 ember jatekat a 3 autoattack killjevel..
Szerintem hagyd meg a lvl20-30 kozotti playereknek az "eventet" hogy ok vadasszak le az illetot. Hidd el, ok is jobban szorakoznak, hogy vegre van valami izgalom a grind es questeles mellett..
Megbocsásson professzor nem gondoltam volna hogy maga ilyen intelligens és az értelmi szintemre vonatkozó következtetéseket képes levonni két hozzászólásból. ,,!,, 😊 ,,!,,
Ez a gáz amikor el lepik a játékokat az ilyen 12 éves Mapon kergetõs emberek"
Egyrészt nagyjából a duplája a korom de végül is "majdnem" eltaláltad.
Másrészt pedig igenis végig kergetem 5 mapon is a lvl 20 játékosokat gankelõ 30+ full pvp setes TAKNYOKAT.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
egy jó ismerõsöm most fog csinálni egy Aion szervert és még azt szeretnénk megtudni hogy a Honor Pontot itt hogy hívják(a honor a World of Warlcraft-ban ,ha megölsz egy ellenséges Playert akkor kapsz valamennyi honort)
Ez a gáz amikor el lepik a játékokat az ilyen 12 éves Mapon kergetõs emberek
<#sir>#sir>
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Persze ez egy játék és ennyi! 😊