24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#16352 Én sem értem mi a poén abban ,hogy ahelyett hogy törölnél egy 20as karaktert inkább szopsz és nem tudsz játszani.
Ha annyira ragaszkodsz hozzá akkor utánna megcsinálod újra az új skinekket felhasználva akár.
Az elöttem szólók már említették,hogy pár óra csak 20ig felhúzni egy karaktert ,ami hidd el nem tulzás . Ez már nem 1.5 , sokkal csorsabb az lvling és mellesleg loot is jobb. -
#16351 ez pont az én játékom lenne, jobban tetszik mint a wow, sokkal jobb mint a rift, csak az ilyen hülyeségek felbasszák az agyam, és aki felbassza az agyam azt nagyon nem komálom...karit nem fogok törölni, írtam a supportnak hogy nagyon gyorsan oldják meg, mivel ki van fizetve 60 nap és szeretnék játszani végre valahára...holnap szabin vagyok, durcás leszek ha nem tudok pár órát aionolni... -
#16350 lehet hogy ez valoban nem a te jatekod. nincsenek veletlenek -
Gyogyito #16349 Nem tudom, melyik szerveren, melyik oldalt próbálkozol, de Telemachus Asmodian oldalon nincs ilyen gond. Nem mondom, hogy sokan vagyunk, de folyamatosan kapom a whispereket party miatt. Én nem adnám fel. -
#16348 tetszik ám:D
hát már nem tudom hol olvastam. tegnap próbáltam utánanézni ennek a migrálásnak mi hogy van, hogy tudjak végre ezzel a szarral játszani, ha már fizettem ezeknek a tetveknek 2 havi zsoldot. de lehet hülyeség. remélem nem. mert az elég gáz lenne, hogy ki kell törölnöm a vérrel-verejtékkel felhúzott karimat, ahhoz hogy egyáltalán hajlandó legyen beengedni a játékba. mert akkor itt van vége, megyek vissza wow-ozni.
az amúgyis elég gáz, hogy alacsonyabb group questekhez nincs ember, mert 30 alatti karit már nem látni a játékban...pffff... -
#16347 Amugy hol olvasod hogy 6x transferelhetsz ingyen? :O -
#16346 xD -
#16345 Tetszik ez a "migrálni" szó mi? :D
Transfer sem rossz ám :o :D
-
#16344 nekem egy lvl20-as kari vagy 3 nap :) -
#16343 elvileg most lehet migrálni ingyen 6x, legalábbis ez van a patch notesban. csak nem megy még, azt írja az accon, hogy próbáljam újra, gondolom mindenki migrál és le van terhelve a rendszer... -
#16342 fölös pénzkidobás, lv 20as karit csinálhatsz bármikor 2 óra alatt, ráadásul az új karakterbeállitási lehetőségekkel :) -
#16341 oks, visszaolvasok köszi. kitörölni nem akarom, inkább átmigrálnám, lvl20-as a legkisebb, de az is kell, majd folytatom azt is egyszer. -
#16340 nemrég volt valakinek ilyen problémája, olvass vissza esetleg, OK ot kell odairni tán v mit, és igen ki kell törölnöd valamelyik karit mert 1 szerveren csak 1 frakcioból lehet kardi, tehát pl perenton nem lehetsz ely és asmo is. amelyikkel nem akarsz játszani (frakcio) azt töröld ki -
#16339 töröld ki valamelyiket -
#16338 ebbe a fórumba már. mi a szarért nem képes egy képet beszúrni, vagy linkelni? lol... -
ilyenkor mi a gond? nem tudok karit választani. transferről ír, de még tart a dual race period, nem tudom mi a gond. az aion accomban sem tudok még transferelni. oda alulra be lehetne írni valami, de mit kéne? karinevet nem fogad el. nem kicsit leszek ideges ha nem tudok játszani... -
#16336 hát nem így kéne, az igaz. -
#16335 de ez nem igy müködik... :) -
#16334 hát a sorci minden játékban a legdurvább. dio2-ben is pl. de ez érthető, hogy érhetne vel egy sima harcos egy varázslóval? sehogy kb...én nem kötök bele sorcba, mert szopás van:D -
#16333 na most mi a fasz van ezzel a szarral? nem enged belépni, mert valami olyat ír hogy mindkét faj képviselője is van egy szerveren és töröljem az alacsonyabb szintűt. beszarok ezektől komolyan? mi van? töröljem a karim? természetesen a transfer nem működik az account managementben... -
Pilutika #16332 köszi -
#16331 Még nem .. 21:00 volt ki írva. -
Pilutika #16330 mennek már a szerverek?
-
#16329 nem azon vagyok ki, hogy nerfelnek, mint assassin hozzászoktam már :D
az NCsofton akadtam ki, hogy retardáltak :D -
chobits #16328 A 2.5-ben a karakterek repülés közben pörögnek.
Hát nekem egyáltalán nem jött be :P -
#16327 Facebookrol:
We are pleased to announce the start of the Aion Free Trials, beginning Thursday, May 26, 2011!
Spread your wings and join in the fight against your ancient enemies! Play Aion’s Free Trial for 10 days and experience the stunning beauty and depth of action found only in Aion! Our Aion Free Trials Landing Page will be available tomorrow, May 26, 2011! -
#16326 hát jól kivagy h ilyen alappal fikázod már megint, és ejtesz totális kétségbeesésbe ^^
btw nem találom azt amiről beszélsz még mindig. -
#16325 nemtom h meddig van, tudom hogy megvan kötve hogy hány nap, mennyi óra ingame, és mekkora max lvl :D -
#16324 De ez valami 10 napos. -
#16323 trial eddig is volt :) 5 nap v pár ora v lvl 7? v meddig valahogy igy :D -
#16322 Jól hallottam, hogy lesz trial lehetőség? Ideje volt már... -
#16321 félre ne érts, tudom én hogy tökéletes balance nincs, de ez a torz helyzet ami épp aionban uralkodik, ez sem mindannapi, egy olyan karaktert védesz ami jóideje a legop-bb a játékban és ezt mindenki tudja is, 2.5 ben tovább boostolják, az assassin ami játék kijövetele ota csak nerfet kapott (ezért van ott ahol van) nem kap semmi olyan dolgot amitől az ember eldobná az agyát (mint pl a sorci aoe stunja lol) és mégis azt nerfelik, szimplán NCsoft meghülyült vagy a koreai játékosok ennyire nem szeretik a sorcit, v nem értem miért boostolják tovább... és lehet jönni a nem 1 v 1 el, meg team balance..stb ne mond nekem, hogy egy cloth ruhás mikor bever egy 6 fős grp ot egyedül szimplán a karakter képességei miatt, az normális, mert akkor ki foglak röhögni, sorc jelen pillanatban nagy sebzés, nagyon durva védelem, és emellé még olyan CC-k ami már már isten szerüvé teszi egy nem retardált játékos kezében a karaktert. Mig lehetsz te isten egy assával, kb boldog boldogtalan megfog ölni... :D (szomorú de tény.) WoW meg nem a legjobb példa ilyen téren hisz az egy PvEEEE játék ;) -
#16320 azt tegyük hozzá, hogy a wow, sok év után is olyan unbalanced 1v1-ben hogy hihetetlen...ahogy írtam, egy jó priestet ott nem lehet megverni....de ez csak 1 kiragadott dolog. sosem lesz tökéletes balance, LEHETETLEN. ezért van hogy 1-ik pöcsben az egyik karit nerfelik, másikban a másikat, aztán megint az elsőt kisebb mértékben stb. olyan mint a sajt, egyre kisebb lesz (a különbség a karik között), de mivel mindig változtatják a karikat, sosem fogy el a sajt (sosem lesz balance). kb :D -
#16319 légioba mondta 1 sin, hogy aionsourcon fent van 2.6 os patchnotes, ahol többekközt az uj 2.5 ös skillt is (Asszem az 1 perc cd-set) is gyepálják már+ mág valamit, annyira nem érdekelt tbh mert nem játszom a játékkal addig h 2.6 itt legyen (szeptember elött semiképp sem lesz itt) szal... csak azért mégis jo látni, hogy ncsoft mennyire tápol egy karit, és mennyire tapos egy másikat. -
#16318 mit vesznek el? hol olvastál te erről? a sörösdoboz alján? :D
szóval csicseregd csak ki h mi az amit tudsz én meg még nem? -
Shaenis #16317 Perento elyos oldalon keresek aktív magyar PVP légiót, lvl55-ös cleric, chanter, sorcerer karaktereim vannak. -
#16316 amugy meg annyira nem élem bele magam, a nyárra jöttem vissza, imádom a karakterem ugy amilyen, azokkal a gondokkal amik vannak neki, ill azokkal az erösségeivel amik megadattak neki. Soha nem bántam meg egy percig sem, hogy assát csináltam és azt sem, hogy mai napig ezzel játszom és nem rerollolok egy easybb karakterre, és nem nem szeretem a szadot :D -
#16315 nyilván, a rendszer a hibás de azért a balance is, mert ne mond azt, hogy én op lennék egy pár dologgal, mig a sorci 2.5 ös aoe stunnal full groupokat filéz ki (már casting speed nerfel) ugyanugy mint dudus meg lobo csinálja a hackjével... -
#16314 a hozzászolásod miatt kérdem, mert a kérdésed ill amit állitottál totál érthető általában, viszont aion assassin témában nem, a játék kijövetele ota nerfelték a karit, az első patch 2.5 amiben nem kapunk nerfet, de olyan abilityt sem ami közelérne a többiéhez. és még ezt a kicsit is elveszik majd 2.6 ban... és ez a szánalmas. jelen állás szerint játszhatsz akármilyen jól sinnel ha nem gank akkor te halott vagy. még olyan emberek is agyon vernek akik hirnévből sem ismerik a pvp armort, szimplán mert a karijuk annyit tud, példának kedvéért sorcerer, van 80 van aoe lassitás, aoe root, root, 2-3 cc emellett instant szarja a több 10k-s sebzéseket, és akkor nem beszélünk a silencéröl amit skillből tol, a stunjairól (btw több stunja van mint a sinnek...) a teleport skillről, a rahedli shieldjéről ami megvédi...stb folytassam? emellett assával van 2 skillem (ha azokat a stigmákat használom) amivel KÖZEL nem hozzá KÖZEL megyek, az ambush mint a boldog boldogtalan, stunol ha van kedve de manapság már azt se szokott. nincs semmi mása a sinnek egyébként csak stunja és egy sorci ellen van egész pontosan mondom neked 3 CC-m, mind a 3 ból kijön a remove shock nevezetű skillel, mert ha már utolértem és ütni is tudom, ne legyen már nekem olyan egyszerü, szoval van 3 Magical alapu stunom ami a mai viszonyok mellet rendesen resistel, szimplán azért mert a karakter sehonnan nem kap MA-t és honnan kapjon ? hiszen meele :D... fejtegessem tovább? de egy jobb chanter (ami a 2. leggyengébb pvp kari jelen állás szerint) megesz vacsorára, és nem azért van mert nem tudok játszani (bár magyar táborból elég sokan hangoztatják, valószinüleg azért mert olyan sürün játszunk együtt, meghát nálunk magyaroknál mindenki pro)hanem szimplán a klass különbségek miatt. Bár ezt mindenki el is ismeri :D tegnap volt épp vitám légioban, beszéltem haverommal DD cleric, és beszéltük, hogy mennyire esélytelen sinnel megölni egy jobban (lásd daggeroya példának kedvéért akit egy kurva group képtelen kifilézni :D) erre jött a newbie sin aki kb 2 honapja játszik, hogy ez mekkora hülyeség, mert ő inggissonban agyonveri az összes clericet, mert a sin meg a hide meg a meglepetés ereje, ahogy elöjösz és pánikol...blablabla, ezt neki is elmondtuk, megbukik a pánik ott amikor az ellenséged pvp játékos és tudja mit reagálljon ellened. Mindenesetre nem lehetett meggyözni, bár mondtuk neki menjen 1v1 et daggeroyával, megnézzük hogy alázza le a clericket ha már ilyen pro, azért 1v1 et nem akart menni... :D
sry a wall of textért XD -
Csenky #16313 No offense, de erről van szó, 1 évet nem toltad. Nem bölcs dolog a balance-ot firtatni annyi háttérinfóval, hogy az update-et is megvetted.
Egyébként azt aláírom, hogy piszok nehéz ezt rendesen kibalance-olni, pláne ha abból indulunk ki, hogy 1v1-et nem is raktak a játékba, csak azt a duellezgetést gyerekeknek. Nem céljuk 1v1 balance-t csinálni. Több v több esetén pedig (rift/balaurea/dredgi) azért lehet egy assának nagyon szép hasznát venni, mert kevésbé tudnak rá fókuszálni. Könnyen stunlockba löki a kulcsfontossági embert az enemynél, és azért nem rossz a burstje.
Gondoljatok csak bele, milyen lenne egy assa buff, ha emlékszünk miket művelt Azalie vagy Juvi? Nem az assával van a baj, a rendszer buta kicsit. L2-ben próbálj meg eltalálni egy 13 szinttel magasabb karit, akármilyen gearben... Még ha meztelen se találod el...