Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Assa is tud érdekes dolgokoat. Tegnap beopatott egy mákos, meg tonna noob voltam én is. Bárddal félafkoltam/caheteltem egy gari-ban. Erre poppolt a balaur kommandó, hogy elvegye. Elkezdtem csapni az egyiket erre stun, néztem, hogy ilyet még nem csinált, de nem kapcsoltam. Kijöttem belõlle egybõl és nyomtam rá még 1 spellt. Erre proccolt a gs-e az assának amire észrevettem (mert ugye balaurnak nincs ilyenje 😊 ), onnan már nem sok mindent tudtam csinálni 😞 De így is vagy 7-9 sec-be telt neki leépítenie, ami rengetegnek számít. Ruha 50e, csak ékszereket cseréltem eddig.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Az Aion harcrendszere meg egy rakás hulladék.. ezt mindig tudtuk.
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
<#nyes>#nyes>
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
felig 65 abyss gearben 2200 supressionom van + felteszem az elemental defet es kb csak nagy skillel lonek 100 folott.. kb 12k HPm van aztan szamold ki mennyit kell lonie hogy emghaljak 2 shieldel + abyss poti+simapoti.. amugy stun sleep kondi+kondi silence delay nuke ha nem hal bele akkor meg belelosz valamit vagy felemeled es szetlovod.Nem nagy varazslat, ha o rootol elobb akor blind leape es mar nem is tudja fedni a silencet..potizod es szetlovod..
Es egy ember nem irt ram miutan vett. Pedig volt aki tobb 100 millat baszott el.
Lenyelte mert tudta h o volt a hulye. Es ha volt esze el is adta gyors a szart.
2. Hol tart ? Miota? Ha miattam akkor mar az elso eu cbt-k ota ugyanott tart mert azota jatszom. Jobbanmondva elotte aoin KOR szerveren is kicsit.
Ha tart is valahol akkor az az f2pre ideozonlott ingyen mmo yee 11 eves balfaszoktol van.
De vegul is mindenki jo valamire. Valaki balek ak valaki arra hogy bedaraljak.
Kentaur vagyok! Deréktől felfele ember , deréktől lefele ló.
ASROCK H77 Pro4/MVP / i5 - 4440 / Kingston 8GB HyperX / ASUS NVidia GTX650Ti OC2 / Samsung 830 128GB AION: Hunnia (Templar) / Spatalos
Elso nap 2,5 milliard bevetel a fake event itemekbol.
Ugy vettek a regi event itemet az analfabetak mint a cukrot.
A tobbi csak hab volt a tortan :3
Kentaur vagyok! Deréktől felfele ember , deréktől lefele ló.
Mi nem tetszett benne?
A GW2 egy karakterig nagyon jó, de utána dögunalom, ráadásul nulla endgame van benne. Max szinten csak wvw van ami elég béna, semmi mást nem tudsz csinálni.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Alyr, láttam kérdeztél a gw2 pvprõl. Sajnos szerintem elég gyenge az spvp, a wvw azért leköt néha. De messze nincs meg benne az az izgalom, ami gw1-ben volt, ezért is tolom inkább az Aiont. Prana néven megtalálsz GW2-ben is, napit mindig megcsinálom, és az aktuális eventeket, néha wvw-t.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Illetve Sorci karit néztem ki magamnak,rossz döntés? 😊
ASROCK H77 Pro4/MVP / i5 - 4440 / Kingston 8GB HyperX / ASUS NVidia GTX650Ti OC2 / Samsung 830 128GB AION: Hunnia (Templar) / Spatalos