Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
"viszonteladók" úgymond, ha tudod mire gondolok.
Igaz kicsit alacsonyabb az ar de legalabb fixen veszik mindig.Nem kell vevot keresni folyton. Ha kell adok elerhetoseget. 😊
Kentaur vagyok! Deréktől felfele ember , deréktől lefele ló.
Lojj fel botokat fincsi 😊 Ugy sem.banoljak oket .
lmegy utanna napi 100 millat megrendelesre vallalok majd,tobbet nem mert ennyit tudok 2-3 ora alatt kiszedni😊bar 4 euroert hirdetik ingame a sellerek/100 milla,a honlapjukon ez az osszeg 6-7re valtozik,en is ehhez igazitom az arat,akit erdekel priviben jelezze
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
"2 secenkent tikkelo cleric dot felrakas utani tickje olt meg...ergo 2 mp alatt vert le"
"o futas meg ugralas kozben castolta azokat a spelleket amikjez meg kell allni"
Most akkor saját magadat cáfoltad meg....ugye tisztában vagy vele! A dotolós killel ölt meg, vagy még castolt mást is? 😄 Én már nem tudok kiigazodni rajtad, de itt nekem valami nagyon sántít...
ASROCK H77 Pro4/MVP / i5 - 4440 / Kingston 8GB HyperX / ASUS NVidia GTX650Ti OC2 / Samsung 830 128GB AION: Hunnia (Templar) / Spatalos
Console mode: Szintén csak kliens oldali beállításokat tesz lehetõvé...pl madártávlati nézet engedélyezése, videó beállítások finomhangolása,stb...
A GS procc nem függ az MR-tõl, viszont az, hogy bekapja-e a GS effektjét, az már igen...de a lényeg ugyanaz egy MR cleric-en végeredményben kevesebb a procc.
ASROCK H77 Pro4/MVP / i5 - 4440 / Kingston 8GB HyperX / ASUS NVidia GTX650Ti OC2 / Samsung 830 128GB AION: Hunnia (Templar) / Spatalos
Box3r:lvl 60as abyssban van a gunnerem, 1 part hiányzik, átlag +12es a gearem. Ranger 1v1ben egyetlen egy tudott megolni, de az full 65os abyss gearben volt +15os mythical fegyoval,2 lovesbol leszakitotta a haromnegyed hpmat, 3at dueleztem vele, de abbol egyszer igy is megvertem. Hozzateszem a sracnak 890es alap critje volt, ami azt jelenti, h buffban +scroll+kajaval 1170es crittel lott, es a 3 duelbol egyszer sem critelt 60%nal nagyobb eselyel ram, meg az elsonel sem amikor instant beszakitotta a 3/4 hpm.Ranger nem enemy egy gunnernak, abszolut zero az eselye azonos gearben, legalabb is eddig ez a tapasztalatom, a legnagyobb neveket is a szerverunkrol(spic,gorgo stb..) 100%os aranyban verem, es hol van meg az a gear ami nekik...tudom mirol beszeltek ti itt nekem, h abszolut random itt minden, en ezzel tisztaban vagyok, kezdetek ota aionozom, tudom mi h mukodik, es eppen ezert vagyok tisztaban azzal, h lehetnek makos pillanatok, de amikor vkinek 100%os a makfaktora, az mar egy kicsit sok...gs is procolhat makbol parszor egymas utan, de h minden fight kozben 100%os eselyel, az mar azert kicsit tulzas, ezt el kell ismerni!es hosszutavon 100%ban!bar mar annyira nem is erdekel, most alaplapom tonkre ment, ha megjon a csere akkor gw2ovel folytatom palyafutasomat mmo teren, mert euban nincsen aion, csak vki tortokhoz hasonlo fos, tele buggal, csiterrel, bottal, ami azert valljuk be, kicsit bassza az emberek csoret, es ennyi szopas eleg volt
volt elemental defem ami ugye meg csokkent a sebzesen mert ad asszem 300 elemental defet..
a log pedig hasonlo volt a nullified logjahoz azzal a kivetellel hogy o futas meg ugralas kozben castolta azokat a spelleket amikjez meg kell allni legalabb 1 secre meg speed buffal is..szoval nekem nem adja be senki hogy nem lehet varialni a statokkal..meg barmivel..a Masik a Weavile nevu ranger(shki a sorcerere..) full parti uti jol geareltek es haromnegyed HPn all, en razongorazom a skillbaromat es 0 sebzodes resist nelkul...o kozben agyonlo 4 lovesvol egy dullos gladit rangert meg cleriket..aztan engem..igen hiheto nem? A masik kedvencem nyaron volt amikor friss trafoban lelott a ranger 3 sec alatt.. 4 skillbol kuldtem logot a gejforgenak screensottal , aztan nem tortent semmi...egyebkent mindenre van csit..sajnos..Egy volt legiotarsam annal a cegnel dolgozik, akik a GF biztonsagi rendszeret csinaltak aztan meselte hogy az kb mintha nem is lenne..csinalt egy accot es krealt maganak ra 130 goldpakkot..mert ez is megoldhato..en mielott kiszaltam hozzafertem az aionban a konzolmodhoz..es ott ertettem meg a sok fasz hogy csinalja amit csinal...es mennyire le van szarva a GF oldalarol..komzol modban kb azt csinalsz amit akarsz csak a megfelelo utasitasokat kell ismerni..igy lehet hide2ben chanter(szinten le volt fenykepezve..)igy lehet 3 full 65 abyss setted ekszerrel +15re huzva ugy hogy kozvben no az apd...stb ez volt az egyok oka hogy otthagytam , mert ezek utan nevetseges...es abszolut ertelmetlen tovabb jatszani mert a server fele csal es mivel te nem kb halalra vagy itelve..
Nem teljesen. Ha igy lenne akkor a kel es arany gsek kozt sem lenne kulombseg mert % ugyan az. Arany gs magasabb ma ( hidden stat) .
Nem is a proccok szamaban mutatkozik meg .
Tesztelheted masik playeren duelben pl. Kek gs ugyanannyiszor proccol mint arany . Usd a haverod autoattackal es figyeld a commbat chatet. Kiirja hogy pl paralization has activated de az efekt nem kerul fel az ellenfeledre. Ergo ressistelte. Szal az arany gs procc ugyanannyi mint a kek csak az arany tobszor ra is megy az enemyre. Tehat magasabb az ma rajt.
Es ez igaz akkor is ha pl magas mrest utsz. Magasabb mr az enemyn igaz h ugyananny gs procc de baszhatod ha a nagyresze nem meg be.
Siman tesztelheted de ne babun . Arra nem kerul efekt.
Cleric ismerossel sokat teszteltuk ezt.
Remelem erthetoen fogalmaztam. Igy visszaolvasva kicsit kusza lett 😊
Egy kérdés; milyen gearben van a gunnered? Gondolom strife és nincs felplusszolva.
Nekem is van gunnerem és a rangerek és assák úgy ölnek meg, hogy közöm sincs a duelhez. Ez van...sajnos a játék nincs kibalanceolva...a gunnernek a rager és sin olyan, mint a templárnak a cleric.
2013.11.17 10:44:59 : Nullified is in the boost Physical Attack state because Nullified used Deadly Focus I.
2013.11.17 10:44:59 : Your Magic Boost,Atk Speed has been boosted by using Power of Magic I.
2013.11.17 10:44:59 : Nullified has inflicted 555 damage on you by using Ambush VII.
2013.11.17 10:44:59 : Nullified has stunned you by using Ambush VII.
2013.11.17 10:45:00 : You received 436 damage from Nullified.
2013.11.17 10:45:00 : You received 398 damage from Nullified.
2013.11.17 10:45:00 : Critical Hit!Nullified has inflicted 2,098 damage on you by using Shadowfall I.
2013.11.17 10:45:00 : Critical Hit!Nullified has knocked you down by using Shadowfall I.
2013.11.17 10:45:00 : You are no longer stunned.
2013.11.17 10:45:00 : You are no longer shocked.
2013.11.17 10:45:00 : Your Stun, Knock Back, Stumble, Spin, and Aether's Hold Resists has been boosted by using Remove Shock I.
2013.11.17 10:45:00 : Critical Hit! You received 1,013 damage from Nullified.
2013.11.17 10:45:00 : Critical Hit! You received 847 damage from Nullified.
2013.11.17 10:45:01 : Nullified inflicted 503 damage and the rune carve effect on you by using Beast's Roar V.
2013.11.17 10:45:01 : Nullified inflicted 488 damage and the rune carve effect on you by using Beast Kick IV.
2013.11.17 10:45:01 : Nullified recovered 186 MP due to the effect of Slayer Form I.
2013.11.17 10:45:01 : Critical Hit! You received 881 damage from Nullified.
2013.11.17 10:45:01 : Critical Hit! You received 879 damage from Nullified.
2013.11.17 10:45:01 : You teleported yourself by using Escape I.
2013.11.17 10:45:01 : You dispelled the magic effect by using Escape I.
2013.11.17 10:45:01 : Your Speed has been boosted by using Escape I.
2013.11.17 10:45:01 : Critical Hit!Nullified inflicted 880 damage and the rune carve effect on you by using Rune Carve V.
2013.11.17 10:45:02 : You were killed by Nullified's attack.
Ilyen logokat szeretnék én látni 😊 Ez az általam említett egyetlen log, ami egyértelmûen bizonyítja a no animation hack-et.
1 perc alatt egy Cleric vs Cleric duelben kb. 45 skill csattanhat az ellenfélen.
45 x 0,05 = 2,25 tehát...1 perc alatt a 2 silence procc....ez teljesen reális érték, arra, amit te mondtál, belefér a 20-30 másodpercenkénti procc simán.
Tehát ebben az esetben a pénisz rossz végén voltál 😄
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
A GS procc nagyon sok dologtól függ. Egyrészt ugye a random...(mivel most 3760-as 1%-ról van szó), elõfordul, hogy két egymást követõ skillre is bejön, van amikor 1 napig egyszer sem. Attól is függ, hogy mennyi a magic acc a gs-t használó playernél valamint attól, hogy milyen típusú a gs....az aranynak nagyobb a magic acc-ja -elvileg-. Az sem elhanyagolható, hogy milyen geares emberkére kéne bejönnie; egy full MR cleric-en nem fog annyiszor proccolni, mint egy 50e-ben lévõ 4.3-as viszonyokhoz képest LOW gearben lévõ játékosra.
Vannak trükkök a jobb gs procc érdekében is mint pl. a weavelés (auto attack - skill) Mivel a fegyverek többsége 2 vagy 3 strike weapon, ezért egy auto attackra 3x nagyobb eséllyel jön be a GS procc....ha minden skill között nyom egy közelharcos kari auto attack-ot, amit hozzá tennék, hogy normálisan csak egy-két ember tud megcsinálni a szerveren (spatalos), akkor az ellenfele bizony csak imádkozhat, hogy nem lesz GS procc, de az ebben az esetben mit sem ér😊
Damage hack és godstone hack NINCS, nem is volt és nem is lesz 😊 Mindkettõt szerver oldalon számolja a játék, ha bele gebed 3-4 napig egy rizszabáló kínai, akkor sem tud rá írni programot 😊
Spatalos-Elyos oldalon két cleric van, aki említésre méltó PvP-ben, az egyik Bolcsi, a másik Siance....mindketten iszonyat durván játszanak....kb. nulla a reakcióidejük, de ez még nem jelenti azt, hogy cheat-et használnak. Általában az ilyen megnyilvánulásoknak semmi valóságalapja nincs...akkor találja ki egy két ember, ha nagyon elkenik a száját, ezzel nyugtatja magát, hogy biztos hack-et használt (bizonyítani nem tudja, holott minden gépen ott csücsül az Aion Rain Meter, amivel igazán egyszerû visszanézni a logot, abból egyértelmûen kideríthetõ lenne a csalás ténye, de természetesen ilyen logot amióta játszom talán egyszer láttam)...a nagy f*szt....egyszerûen csak balf*sz volt az illetõ, akit megvertek, az esetek 99%-ban.
Az immortal clericektõl azért én is megkérdezném, mi a titkuk. Spata ely oldalon bõven benne vagyok a top 10 clericben, a siege-k dps mérése alapján ötödik-hatodik szoktam lenni, tulajdonképpen csak az xform clericek elõznek meg, sajna én most csak 4 star vagyok. Mindegy, én büszke vagyok arra, amit elértem, mert becsülettel játszom, soha eszembe sem jutna cheatelni.
Szóval úgy gondolom, ismerem eléggé a clericet és gearem is van hozzá, mégis a jó gunnerek ellen tehetetlen vagyok. Természetesen a noobokat avagy szar gearben levõket szétkapom 2 másodperc alatt egy bursttel. Egyszer solo arénában összefutottam Oosashimi nevû gunnerrel. Ismerem a nevét, veterán profi játékos, régen spatán játszott assassinnal, aztán ugyanezzel a névvel rerollolt gunnert nexuson. Hát ellene olyan voltam arénában, mint amit te érezhettél az immortal cleric ellen. Mire az elsõ remove shockot megnyomtam, már csak 30% HP-n voltam, és rögtön jött a második stun, de addigra már halott voltam, kb annyi idõ alatt, amíg kettéharapok egy ropit.