Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xerb
Meg aki egy event alkalával elyosként amoonly coinokat kap , vagy éppen aki aion elött játszott olyan mmoval ahol egyáltalán voltak eventek .
De amúgy tényleg a legjobb mmo a piacon jelenleg (IMHO)

I am so awesome [Keeper The Tank]

A játékkal nincsen gond,csak az nc westel sajna,kicsit ugy adják elö a dolgot mint ha nekik az lenne az érdekük hogy megszünjön az Aion euban,de ezt csak az veszi észre aki olvas hireket
Mert a nagy gond a játékkal ha szabad tudni?
Belton
Inkább a fejlesztõknek tett jót ez az egész mert aki most hagyta volna abba attól még ki préselnek 1 havidíjat az NCszaftosok.<#vigyor2>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Én már az elsö DP után untam DPt😄 Meg az összes instát,nagyon nemszeretek pvezni,de sajna muszály néha.Bár azért egy Tahabata kihivás,arra mennék,meg majd 2.0ban is lesz pár érdekesnek tünö insta amibe majd bemegyek,amugy csak a galambok irtása ami érdekel😊Most végre van is kit irtani,remélem igy is marad,ha arányában megmarad ez a felállás,akkor örül majd a szám,de jövöhét szerdán karbantartás után kiderül hogy mennyi asmo megy el,mert ugy érzik hogy rossz lett a helyzet,remélem nemsokan,mert most pont tuti a buli
Én erre annyit tudok mondani, h rohadtul unom már a dp-t meg a fortokat. Sokkal nagyobb játékélményem volt ebben a pár napban, h folyamatosan járkálok siegre, riftezni, etc. Van ellenfél, van pvp, az emberektõl függ, hogy ez kihasználjuk és úgy játsszuk végre ezt a játékot, ahogy azt a fejlesztõk kitalálták, vagy besírunk, h jajj mennyien vannak és megyünk szépen ismét pve-ni.
most már telemachus nah
Jah castoron sokan rinyálnak asmok közül,pedig most lett kiegyenlitett a dolog,kicsit tuleröben lett most az elyos az tény,de még megmaradt az a felállás mint elötte,hogy kb 3 elyos tesz ki egy asmot😄D ha viszont sokan elmenekülnek a szerorol,akkor tényleg totális elyos uralom lesz,és akkor nem lesz értelme asmonak maradni,de még az elején vagyunk,remélem nemmennek el sokan
jah az igaz várniuk kellett volna még 1 kicsit.

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Nekem csak ez a karaktermozgatás dolog nem tetszik. Telemacsón már most rengeteg Asmo "sír" hogy jajj de rossz, s el kellene menni :/
Ezzel szerintem várniuk kellett volna legalább egy hónapot, hogy gatyába rázódjanak a szerverek.

A másik, amivel csinálniuk kellene valamit,az a siege. Borzasztó lagok vannak ...

Maga a merge pedig tényleg jól jött sok embernek. Sokan ( köztük én is ) kénytelenek lesznek megtanulni csapatban pvp-ni. 😊

BoneDragon
Ha nem túl nagy kérés én is szeretnék egy trial kulcsot 😊
[email protected]

köszike

abszolul! mint pve és pvpbe is 1aránt.

sztem jót tett a játéknak ez a server merge

anti hero

Köszönöm szépen!
BoneDragon
Mennyi idõ alatt szedted ki azt az armort?? Kiváncsi vagyok 😊

Sáska
igen, ez nem rossz. ha nem gamecarddal fizetsz, hanem a hitelkartyas konstrukciot valasztod, akkor nem is kell vegyel melle semmit, mert ebben van 30 nap jatek.

Ennyiért szerintem nem sok a játék: http://www.g2play.net/store/Aion-The-Tower-of-Eternity-EU.html és 3000Ft/hónap.

Vélemény?
Ha tovább akarsz játszani, meg kell venned az Aion-t, meg egy gamecardot is, mivel upgradelned kell a folytatáshoz a trial accod.
Hali

Az aion-t ingyenesen le lehet tölteni vagy meg kell venni (akár dobozos akár digitális formában)? Mert ugye kipróbáltam a Trial-t és a játék maga megvan. Szóval elég ha game cardot veszek vagy a teljes aion-t meg kell vennem?

A váléaszt elõre is köszönöm!
Toljátok a karaktereitek képeit!

színesti a forumot 😄

xerb
De ez miért is jó ? 😊

xerb

😉

ÉS 1 Face kép is 😊

Ha úgy értetted, hogy két extendable fegyóval, akkor értem, kösz. 😊

Nem nyulik, csak 2 fegyoval müködik.
Mi van akkor, ha egy assának van egy extendable és egy sima fegyvere? Kinyúlik? Nem nyúlik? Fele dmg nyúlik ki? xD

hogy a retekbe töltsek fel ide képeket?

ely ellen nemlehet rendesen tesztelni,az nem fog neked ottmaradni egyhelyben és megvárni a cdt h ugyanazzal a skillel püfüljünk egy darabig h mekkora dmgek jönnek😊 Juvi amugy egyálltalán nem csal szerintem,elég kicsiket sebez,és azok a nagykarik akiket levág,annyira nyomoroncok hogy az már tényleg fájdalmas,a kicsiket meg alap,h lenyomja,egy jol gearelt assának azon a szinten lehetetlen ellenfelet találni,mert ott még van stunlock stb.,és annyira kevés hpval rendelkeznek az emberek még h ekkora dpsel max 1 sec bárki.Nekem is van fentartva a nagy assa mellett egy kicsi riftes balhékra..😊
Nem mondom még mindig, hogy nem csal a srác, de szerinted ha nekiállnál "tesztelni" azt, amit Azalie vagy akár Juvi lenyom, sikerülne?

Van ember akiröl állitják , h csal,de még sem,és van,aki tényleg csal.akit én mondok azért tuti,mert utánnateszteltünk h megértsük a dolgot,de nem lehetséges az amit néhányan elöadnak pvp közben😊 de nem baj,elöbb utobb le fog áldozni nekik,ez tuti😊
Remek példa az fps-es, csak az a baj, hogy sokan nem tudják feldolgozni, hogy bizony mmo-ban sem árt a skill.

xerb
Azalie ellen minden forumon ment a qq hogy mekkora csiter ,de sokan mikor látták a videóit akkor is állították hogy ez lehetetlen ez bizony cheat.
Aszem paradox blogon volt is róla egy post ahol utánna lett számolva hogy nem cheat. Pl ha egy WCG gyöztes ellen nyomnál valami fps-t pl q3a-t vagy mittudomén akkor 10-böl 10-ünk azt mondaná hogy bazz ez bizony csitel de nem kicsit.

attyspocak
Sokszor elõfordult, hogy minõsíthetetlen hangon írtak egymásnak a játékosok. gondolom ezért.

Sáska
tenyleg, a commentelest miert vettek le onnan? sok volt a flame?

Én meg eltnenben öltem meg 2 rangert, egyszál rangeremmel, az egyiken 30as elite pvp cuccok 40-es expert ijjal, a másikon meg enyémhez hasonló expert cuccok voltak. Azok hónapokig szinten levõ gankerek, mindig együtt mindenhol, szerinted? 😊 Az egyik duplán halt mert azt hitte a revive stone csodákra képest. 😊 2800 ap-ért jó fight volt, és akkoriban még mûködött a commentelés live statuson, megköszönték a funt, nem volt mindig divat a csiterezés...

abyssban ölte ezeket meg,szerinted full pve emberek voltak?😄
Jah, nem linkelem milyen karival mert azóta átöltöztettem. :p

Azt írtad 3 db 45+os karit ölt meg? pvp gearben 40es assával? Erre gyúrva az lenne a furcsa, ha nem tudná megcsinálni. Kék expert cuccokban is le lehet verni két hasonló szintû (pluszminusz 4-6 szint) pvp geares karit, csak a fegyónak kell jónak lennie (nem feltétlen pvp-s).

Nem questet ment csinálni,hanem ölte az asmokat,köztük az én kiskarimat is,és ott tünt fel ez a hihetetlen superman erö ami a gyerekben lakozik,ezért mentem vissza nagykarival megnézni hogy az van-e amire gondolok😄
xerb
Hehe 😄 Ja tényleg , szegény ,jóhiszemü ártatlan elyos O😊 <--ö 40en elmegy megcsinálni a questeket abyssban azért a kicsike xpért erre te meg legankeled pff 😄

áááá tripla post sry😄DD.amit te hoztál fel példát,az önmagában lehetetlen,ugyanis kiprobálta,akkora különbség csak a crites és a normál sebzés esetén lehetséges,ez tuti,sokat probálgattam reggel
Most olvastalak csak😊 Na nekem ugyanez a dolog annyiban volt másabb,h ugyanarra a mobra ugyanazzal a skillel 600-750 közt sebeztem,többi skill illetve normal attacknál is ugyanez volt a helyzet ezzel
Értem mit akarsz,de mint a postomban irtam,egy sima face to face fight volt,semmi kimozgés meg ilyenek,és,mint mondtam hatalmas attackbeli különbség!Akárhogyan is veszem,ez a dmgbeli különbség az álltalad emlitett szélsöségek mellett sem jöhetett volna létre,de helyes a feltevésed!😊 Csenky:jah,valoban,olyan 20% körüli lehet a szorás,de itt a sokat hangoztatott attackbeli különbség miatt megint csak nemjöhetett volna ez létre😊 Meg az lehet,h jobb assaként a gyerek mint én,ezt nem állitom,de hogy rommá verjen3 db 45+os karit is,az azért kemény.Engem is mondom az abysspoti mentett meg,amig ö nem tolt olyat,és 100hpn éltem tul...Direkt felkészültem a harcra ugy mentem oda h faszbuffban meg minden scroll h megnézzem a srácot,és azt kell hogy mondjam,ebben tutira biztos vagyok h csalt!De le fosom,megöltem azért😄D (40es karit omg hová sülyedek😄)
xerb
Telemókuson , ugyanis castort azzal mergelték.

Sziasztok.Az hogy lehet,hogy a szerver összevonás elõtt a Spataloson volt két ely karakterem,a Castoron kettõ asmo.Most viszont csak a Spataloson lévõ két ely karit látom!!!Hol van a másik kettõ karakterem??????

gurubefree
Akkor egy pelda a randomitasrol ...

Lv.34 Sin ( a kedvenc itt megtekintheto )

Ugyan az a fajta mob es ugyan az a skill >>> Dash Attack III. ; mob: Laggard Ksellid
Elso mob eseten 261 dmg mig a masodik mob eseten 664 dmg .

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

xerb
Persze Vico, nem arrol van szó hogy azt akarnám kihozni belöle hogy nem csal, ezt nem tudhatom.
Egy példát még azért felhoznék (csak hogy trollkodhassak egy picit 😊 ).
Vegyün 2 assát (lehetne akár mi más class is) ,tegyük fel hogy pontosan ugyanabban a gearban vannak és minden statjuk megegyezik.
Rengeteg dologtol függne hogy melyikük nyer , de most csak egy skillt vegyünk . Mondjuk hogy (A) assasin és (😎 assasin is elnyomja ugyanazt a skillt harc során, elvileg ugyanannyit kellene sebezni mindkettonek , mondjuk legyen 1000 dmg.
De tegyük fel hogy (A) assasin elörefutás közben nyomja el a skillt és megkapja a +10% dmg bonusát. Ezzel szemben (😎 assasinnak pont sikerül hátrálás közben eltolnia ugyanazt a skillt a kavarodásban. Megkapja a -70% dmg nerfet.
Ennyi elég hozzá hogy (A) assa aki pont ugyanolyan mint (😎ellenfele sebez 1100-at mig (😎 300-at ugyanazzal a skillel.
Persze ez elég szélsöséges eset de ebböl látható milyen dolgokat bír produkálni aion combat redszere.