24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#16392 farm játék? mit tudsz róla? pont ez a baja a ferdéknek, hogy ugy nézki a játék mintha westernre készült volna alapból nincsenek meg a játékban az alap keleten (pl a grind is ilyen)
frosty, visszajöttem a nyárra, hogy ne unjam magam szarrá, most hogy befizettem 1 nagy kedvencem lett ingyenes, szal ha tera nem is akkor is lesz hova mennem :) -
#16391 Ennek örömére én is felhúzom a gladimat lvl20-ig, aztán vége a trialnak... -
#16390 clericem a hétvégén megdingelte az 55-öt :) elkezdtem kiszedni az utolsó stigmapolcom, fél jotun set rajta fityeg, és már döntetleneket vívok gladiátorokkal :-)
alig várom hogy értelmes gear legyen rajta, ki se jövök többet silenterából -
#16389 mi az a tera?:)
majd jön a gw2 oszt meg lesz oldva minden.... -
#16388 Sebaj , akkor majd tera topicban cryolunk ;P ;3 -
#16387 majd lesz! ;> -
#16386 Igaz , de legalább nem annyia gearorientált a pvp mint aionban a nontarget rendszer miatt. -
#16385 mégis játszol vele. még mindig -
#16384 Az is farm játék. Ami keleten készül a ferde szemű barátainknak azokba mind kockulni kell reggeltől estig... -
#16383 no para, tera inc :) -
#16382 Igazából, ha nem lenne ennyire farm játék, akkor a nyugatiak is benyelnék, sőt még tetszene még nekem is... Ha nem lenne ilyen kevés játékos és nem kéne tényleg ennyit farmolni egy jobb cuccért, akkor esküszöm befizetnék, de így... -
#16381 ez nem grafikai update embörök, csak az árnyék/fény hatással játszottak ami ha felveszed high qualityra közelről látszik, távolról meg kb mint eddig (a videokhoz képest szerintem még mindig messze van tehát azok tuti megvoltak csinálva) De kb ennyi is a 2.5, egy grafikai update, ill ahogy frosty Q&A linkjén olvashattátok, ez egy ugrodeszka a 3.0 hoz (mintahogy 1.0 az volt 1.5 hoz, 1.5 az volt 2.0 hoz és 2.0 az volt 2.6 hoz :D) Azt leszögezném, hogy 2.5 rendes bughalmaz, és jelentös javitásra 2.6 elött felesleges is várni (mert kb mindent abban javitanak ha olvastátok a patch notest)...
A mentor dolog tuti nem ezért lett, ne feledjük, hogy nálunk áll ugy aion ahogy, szülöhazájában top mmo, nyilván oda is updatelik (nem véletlen a PvE update tenger). Itt megmég lesz síralmasabb állapot is :D -
#16380 ezt én is észrevettem, a fények lettek jobbak csak kb.
tényleg kevés a kis kari. nem lehet csapatot találni az alacsony questekhez. max besegítenek az 50-esek....van egy olyan érzésem ezért lett a mentor rendszer, sőt biztos... -
#16379 Na kipróbáltam a trialt. Hát nem sokat lehet észre venni ebből a grafikai updateból. Annyit vettem észre, hogy a fáknál átszűrődik a fény... Amúgy iszonyat kevés kis szintű karakter van. :S -
#16378 Swat :D -
Kuraz #16377 Snitzer: Zoral altja
És benned kit tisztelhetünk? -
#16376 Kuraz : Ez mar milyen nick ? Zoralhoz van szerencsém? :D -
#16375 Itt -
Gyogyito #16374 Örömmel hallom, hogy vannak magyarok a "jó" oldalon is :) Remélem találkozunk -
Pilutika #16373 Free trialt hogy lehet igénybe venni?
-
#16372 üdv a sötét oldalról jó játékot nektek is és viszlát a grundon ^^
más:
K-Aion 2.6 - 3.0 Developer Q&A -
Kuraz #16371 Üdv Mindenkinek!
A 2009-ben alakult Terrorist légió az Elyos oldalon, a Telemachus szerveren tagokat keres,egyaránt PvE és PvP érdeklödési körrel.
Érdeklödni és jelentkezni lehet játékon belül Kuraz/Snitzer/Ziyee-nél vagy
msn-en ([email protected])
Köszönöm és jó szórakozást a 2.5höz!! -
#16370 jaja, eso iszonyat unalom... tegnap mi is bementünk és el is döntöttük,hogy miuátn eluntuk az életünket, ide többet nem... :) -
Shaenis #16369 Elsőre nekem, is de ötödszörre már elveszett az újdonság varázsa :) -
#16368 nekem crucible nagyon tetszett :)
esoban még nem voltam. majd ma ^^ -
Shaenis #16367 Esoterrace-t már első nap meguntam. Crucible is uncsi, egyetlen előnye hogy elég gyorsan túl lehet esni rajta, nincs felesleges idővesztegetés. Ennyit hozott a 2.5 :( -
#16366 2.6 koreai server patchnotese - a várható újdonságokról... -
#16365 content? hozott contenteet 2.5? :D -
#16364 a 2.5 alkalmabol reactivalas lesz:
Get ready to dive in with both wings! We're reactivating all accounts that are inactive prior to 1 June 2011 (no banned or trial accounts, sorry) in time to let you join in for free taste of the new content and features of Aion 2.5.
And every day you log in during the reactivation celebration, you get free in-game digital items, ranging from a new Ninja Motion Card to versatile Platinum Medals!
Reactivation Starts: 3 June, 2011 on 17:00 CET
Reactivation Ends: 13 June, 2011 on 17:00 CET -
#16363 jo h neked mindenre jutott csak egyre nem, nekünk kis embereknek 1 re jutott és a többire nem :D -
#16362 az fasza, pont azokkal váltottam ki akiknek nem kellett volna...beszarok, picsába már. azt hittem minden kari kap. nagyon jó... -
#16361 vannak surveyek amik accountra szólnak de minden éppen aktuálisan belogolt karinál megjelennek, én is úgy csináltam h azzal a karimmal váltottam ki amelyiket meg akartam szabni, a többire meg naná h nem jött.
de nem is baj, szép csúnyák pont -
#16360 az összes karim kapott plastic ticketet, csak pont az nem, akinek változtatni akartam a kinézetén. grat ncsoft... -
#16359 az ok működött. ezer hála. -
#16358 -
#16357 köszi neked is ha végeztél a vizsgákkal :D -
#16356 :D szuper :D remélem én is kapok majd ha 1-2 héten belül aktiválom. Jó játékot neked Frosty :) -
#16355 kaptunk 1 ticketet / account... jólesett :D a clericem hirtelen kicsi mangaszereplő lett...
btw a ninja move akkora überkirályság! alig várom h hazaérjek -
#16354 Ahhj alig várom,h végre újra előfizessek rá XD de amíg vizsgaidőszak van addig nem merem :D ingyen plasztika van vagy lesz?? nincs kedvem új karit csinálni és fizetni se nagyon szándékozom érte.. Majd reagáljon valaki pls és ne azt,h olvass vissza mert nincs időm rá :d sziasztok -
#16353 nem is az a legnagyobb gond, már törölném is, leszarom. de el sem jutok a karakterválasztó képernyőig, mert előjön az az ablak mihelyst belép a játékba, hogy nem lehet mindkét fajú kariból ua. szerveren, és nem lehet továbblépni sehogy:S meg vagyok lőve...