Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi.
Spatalos

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Melyik szerveren érdemes most indulni Elyos oldalon?
Ha vége a karbantartásnak akkor megyek is.
Keresném, hol eshet worthy recept mobokból (kb 220 work orderen vagyok túl), de egyik adatbázisben sem találom, azt írják mindenhol, hogy "vendor". Van valami tipp esetleg? Vagy world drop, és nem lehet célirányosan keresni? Esetleg expert reci is érdekelne, hogy csak abból eshet, amibõl írják database-ben? Pl a 40-es expert sword recit csak 44-es elit-hez írják indratuban...

Sziasztok!
Valaki tudna nekem küldeni egy trial kulcsot?
Itthon hol lehet megvenni legolcsóbban?

xerb
Nem akadályozták meg..
Pénteken életbelép a transfer 😉

I am so awesome [Keeper The Tank]

Strahd_
😊 megakadalyozta a nagy Spatalos sulyedo hajo elhagyasi kisertelet az NCSoft 😉 ugyse huzas 😄

Frosty01
a k2 nem fejlesztõ. az egy nagy szarhalom amit véletlenül nyilvántartásba vett valamelyik hatóság. ettõl függetlenül egyetértek veled :'D

practitioner of the forbidden arts of death

Kezdem a K2 mellé sorolni az Nsoftot. Ez nagy szó, hisz nem hittem volna hogy van még egy fejlesztõ aki ilyen szinten tojik oda, ahol eszeget... :/
<#worship>Most olvasom,megint felfüggesztik a kari transzfert.

tart még nyugi 😊

Még mindig tart a karbantartás?Letöltött egy frissítést,de belépni nem enged.Beírom a fnév.,jelszó és ennyi.kiírja,nem tud kapcsolódni.Csak azért kérdem,nem-e esetleg csak nálam van-e ez a hiba?!

Strahd_
<#taps><#eljen><#eplus2>

na de közkivánatra itt van 1 régebbi kép a kariról 😛

a háttér az dreg a az armol meg full arany szinérõl nem tehetek, de nem is tennék 😛

fake! 😊 ponytail volt ami leginkább egy indiánra hajazott, de ne haragudj a lentebb lévõ karakter a háttérrel és az érdekes színekkel nem épp a normális identitásról szól.

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Sáska
hm, en emlekszem Rasztah-ra, a ferfi templarra, akinek seggig ero befonott copfj-ja volt<#nezze><#wink>

ez az elso normalis kép ami tetszik : )
bár jómagam a patás sörényes feketeszárnyas boszikat szeretem
<3

anti hero

ritka egy elferdült ízlésed van <#zavart2>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

naaa lefogadom már várod a következõ képemet ^^

xerb
Valaki ismeri itt Pilutika-t személyesen?
Ha igen akkor legyenszives menjen át hozzá és törje ki a keyboardjábol azt a rohadt printscreen billt 😄
Na jó , csak vicc 😊

/wings

Poetan nem fogsz gondot érezni, ahol kb 10en vannak, és sem a skillektõl, sem a geartõl nem sziporkáznak az effektek. De abyssban nem lesz 15-20 fps-nél nagyobb. Nekem hasonló configom volt, csak x1950pro-val, és nem úgy muzsikált, ahogy nekem kellett. PvE-re elég, mass pvp-n halott ügy.

Gubberx
Rendben, köszi 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Kreeder44
szerintem menni fog... max nem full grafikán.... de még 1 rammot elbírna a géped 😊 minimum 😛 nekem is atim van de a kártyád nem ismerem.. próbáld meg a trialt.. ott kiderül minden és ha tetszik megveszed a gémet és hozzárendeled a trial accodhoz és folytathatod ahol abbamaradt sok sikert

Gubberx
Sziasztok!

P4 3.2 Ghz, 2 GB ram, Ati X1650 Pro, szerintetek hogy futna a játék egy ilyen régebbi konfigon? ill. vki játszik vele hasonló gépen?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

"Jó bornak nem kell cégér"!Biztosan hallottad már,az a trial amugy meg pont elég arra hogy belepillantsál,megnézd a kezelhetöséget,a grafikát,stb...Az tény ,hogy jobb lenne a szinthatárnak a lvl 10,h fövárosba elnézhessen az ember,de igy is a célnak megfelel.
Elsõre: Sziasztok!

Másodikra: Szeretném megköszönni a trial kulcsot annak aki küldte! Ty.
Vszínûleg nem vész kárba az erõfeszítése 😉

Harmadikra: Az admin törölje légyszi a #14303-ból a hiányos mail címem. Nem valószínû, hogy valaami bot megalálná de nem szeretem a spamet. Ty.

Negyedikre: A legbénább trial amit valaha láttam az aioné.
A korlátozásokból akár az egyik is elég lenne, de így gyakorlatilag nem más mint egy benchmark. Miért nem lehet adni 1 hetet valami értelmes szintkorláttal, referrel meg mondjuk 2 hetet...
Honnan lesznek így új játékosok?
(leszámítva a hozzám hasonló marharépákat, akik még így is megveszik)

Sáska
Bar nincs kiirva, de nem engedelyezett a #14338-ban leirtak miatt. Az, ha valaki megunja a jatekot, es esetleg meg akar valni a karakteretol, az szinten az EULA-ba utkozik, de amig nem spameli az illeto, egyszer beirhatja ide.
Az alairasodat is pls valtoztasd meg ennek megfeleloen, kulonben kenytelen leszek automatikusan torolni a hozzaszolasaidat. thx.

nembiztos hogy arra megy ki a jatek, gondoltam egyett megneztem az oldalt biztonsag kedveert futattam es virus ellenorzest erdekes modon egy trojait egybol talaltam 😊 legalabb megvan a modja hogyan szerzi az itemet es kinaht minden serveren 😊

Veni, vidi, vici

Igazad van, ez így már tényleg tök közhasznú és egyáltalán nem lehet mégcsak érezni sem rajta, hogy bármi áron is de megpróbálnál eladni valós pénzért az ingame értékeidet, ezzel arra buzdítva játékostársaidat, hogy az EULAban foglaltaknak megfelelõen megszegjék az RTM tilalmát és ezzel kockázatassák az accountjukat, nem is beszélve ennek az egyéb negatív és elítélhetõ tényezõirõl.

Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/

Meglehet. Bárhogyis van, trial kulccsal nem lehet odamenni.
a kapmány rak meg lvl 10 re

Csak lv 10-tõl lehet eljutni a fõvárosba.
azt nem tom

BoneDragon
Trialra is érvényes?

a kampányt csináld végig poétán az fog majd elvinni oda

BoneDragon
Fõvárosba nem lehet eljutni valahogy? Teleport nem enged :/

Siegere gyülekezõ

Siege

Az nem baj de 5óráig játszhatsz vele szóval addig csinálhatsz pár karit! 😊
BoneDragon
Sikerült végre elindítani, de sajnos nagyon rövid, kevesebb mint egy óra alatt megvolt a lvl7 =(

Egy kérdés: az európai aion-nak mennyi a fix elõfizetõje (kb.)?
Uninstall--> spybot, virusírtó, stb --> reinstall
Eközben esetleg directX, vga vezérlõ frissítése, optionben automata grafikus beállítás, stb.
BoneDragon
Nyomtam repairt, úgy se jó =(

BoneDragon
EU kliens van fennt és tûzfal ki van kapcsolva.

Tûzfal? Víruskeresõ?
Azt nem tudom, hogy ha nem EU klienst tettél fel, az okozhat-e ilyen problémát.
BoneDragon
Köszi a trial meghívót, de lenne 1 kis gondom. Beírom a nevemet, kódomat, nyomok egy ok-ot, de nem csinál semmit, egyszerüen befagy. Egeret tudom mozgatni de nem tudok sehova se kattintani a játékba. Valami ötlet?

Nos, lvl 15 Chanterként azt hiszem ideje lenne egy rendes, magyar Legio-t találnom, akik szívesen segítenek az alacsonyabb szintû küldetésekben is. Ha esetleg valaki szívesen látna soraik közt, elõre is köszönöm a meghívást. in-game --> Rickdeckard
xerb
asmoonly*