24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Djuree
    néztem ezt a terát. vidikből ennek köze nincs egy igazi mmo-hoz. olyan diablo szerűség. az mmo meg a multiplayer közel sem ugyanaz...persze ez nem jelent sokat, majd ha kijön a gém kiderül. de ez kevés lesz, ha ilyen marad...
  • Shaenis
    Asmo oldalon legalább ennyi retardált kis geci van. Multkor ment a sírás LFG-n hogy sulfurnál 55 asmo ranger (nevét elfelejtettem) öli a kicsiket. Éppen rohadtul untam magam, elnéztem oda, hát tényleg ott verte a nyálát. Volt még egy halom rózsaszín, azokra rá sem néztem, felőlem farmolják csak a guardokat. Na szóval nekimentem az 55 rangernek, levertem fél HP-re, aztán beszívtam egy silence-stunning shot kombót, na ekkor kb 10 db kis rózsaszin geci nekem esett és harapdáltak mint a piranyák, persze meg is haltam. Ez is a fair play mintápéldája volt, gratulálok az egész bagázsnak.
  • Shaenis
    Sáska, hidd el az 50+ karakterek nem szoktak foglalkozni elten vagy heiron riftekkel. Szerintem csak peched volt, mert a mentor questek miatt most elég sok 50+ karakter szaladgál low level területeken, és te pont belefutottál, lehet hogy ott gyülekeztek egy questhez.
  • Vicodine
    Aki akar az átmegy egy másikon, vagy vár pár percet mig elmennek onnan...
  • Frosty01
    nem éri meg riftelni, mert pont ilyen tetű retardált kis gecik aszalják a miniket 1-2 ap-ért
  • Sáska
    en is olvasgattam, aztan megjott a kedvem, s mult heten befizettem egy honapra. nekem az osszes karakterem spata asmo oldalon van. Feltettem a 33as sorcerer-re a daevanaion setet meg a fegyvert, es gondoltam hogy majd jol atmegyek riftezni. Megvarom a riftet, atmegyek Elyseaba, termeszetesen 50+ -os elyos karakterek kempelik a riftet... hat mondom WTF, FUUUU, itt meg mindig ez megy??!! aztan beverzett szemmel kileptem, azota sem loginoltam be:D
  • Vicodine
    hát akkor majd találkozunk abyssban majd ingiben...:D
  • xerb
    Telemacso ely oldalon van mainom és minden karakterem szal asmo side felejtős ott :D . De azért majd kérdezek ha nem gond :)
  • Vicodine
    amiben tudok szivesen segitek!:) de ne feledd ,telemacso asmo side!:)
  • waible
    Üdv mindenkinek!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy az assanal ez a Needle Rune pontosan mire jó??
  • xerb
    Te fincsi hétvégén jövök vissza aionba ,varianceon meghoztátok a kedvem :D. Meg teraig valamivel el kell ütni az idõt. Sajna jelenleg tényleg nincs jobb mmo csak ez a szar :D Gyorsba kihúzok egy rangert, csak pvp for fun ,semmi pve.
    Szóval lehet kellene egy kis help mert full kuka vagyok hozzá , te meg úgy is olyan pro vagy :D
  • netuddmeg
    Vennék Telemachus szerveren elyos oldalon 50+ assát olcsón!!!!!!!!!! valamint várom ugyanitt assa barát jelentkezését is erre-arra privátban. :)
  • Csenky
    Nehéz veled, de annyi baj legyen, úgyis unalmas a meló. :)
    Szóval, nem az a baj, ha van véleménye valakinek. Csak ez a "láttam pár videót, és mindben mobokat öltek", ez azért harmatgyenge alap ahhoz, hogy meggyőződéssel kijelentsd, hogy az egész játék full farm.

Én meg pont olyan videót láttam, amiben nem halt meg egy árva mob sem, csak nézegették a tájat, meg lődöztek a bokrokra íjásszal. Akkor ha én azt mondom, hogy ez egy Sims folytatás ahol el lehet menni vadászni is, akkor adnál a véleményemre? :)
    Ha azt mondtad volna, hogy olvastad x meg y beszámolóját, és abból erre meg arra következtetsz, akkor lenne igazából alapja az ilyen kijelentéseknek.

Remélem rájössz, hogy nem flame-elni akarok, csak érteni és megértetni.
  • BoneDragon
    Próbáltam az aion-t. Most is tolom trialt és igen változott. A farmolás meg onnan jön, hogy akármelyik keleti mmo-val, akár fizetős akár ingyenes (rengeteget próbáltam) mindegyikbe grindelni kell vérzésig. A tera max azért nem farmolós, mert nyugatra is szánják és tanulni akarnak a többi mmo bukásából, ahogy az aion is az lett. Akkor legyen igazad. Látom nem bírod elviselni, hogy valakinek van véleménye és amiket kiadtak videókat azokból az jött le, hogy farm... Bocs b+, hogy nem játszottam vele, én kérek elnézést, te...
    És vissza vehetnél az arcodból, mert unalmas.
  • Vicodine
    Én akárhogyan nézem, tök másabb lett, xerb nemtudom milyen gépen tolja,h igénytelennek mondja,mert érdekes nálam lényegesen szebb lett minden,szerintem ebböl a motorbol kihozták a maxot,de persze fikázni lehet....nem egyut3 engine,de most megcsináltak vmit,aminek következtében lényegesen szebb lett a game, éssokan fikázzák,nemvágom miért...
  • Csenky
    Nem mondtam, hogy jó a tera. Sem azt, hogy nem kell benne megölni pár mobot. Csupán azt, hogy baromira nem grindről szól. De ha Te ilyen rohadt tájékozott vagy, mutass már egy openworld pvp mmo-t, amiben egy kurva vaddisznót se kell megölni ahhoz, hogy fejlődjön a karakter.

Most ezzel arra próbálok célozni, hogy attól még, mert egy játék koreai, még nem feltétlenül grindfest. Az Aion is baromi messze van már a grindeléstől, régen minden rohadt küldit feltúrtam és még pluszba grindeltem is a szintért, most meg a kék kveszteket már meg se érdemes nézni, kampányt ledarálva ott áll a kari pár óra alatt L30-on. Pislogsz még kettőt és L55.

Akkor most milyen alapon grindfestezed a keleti játékokat? Cool story bro.

Na mindegy, csak a fogalomzavarodat akartam helyretenni kicsit, engem mindig meglep, hogy embereknek igénye van arra, hogy fikázzanak valamit, amit még életükben nem próbáltak. :D
  • Vicodine
    nem verjük,csak ha vmit csinálnak ami jo,most annak miért ne ürüljünk?ezt a fanboyosdit mondtam hagyd már,egyszerüen tetszik aion,ez van...semmi több
  • Nuclearity
    fincsi, nem vagyok én éjjon ellenes, de akkor megkérdezem már én is, minden kis apró szarra miért verik magukat a fanboyok? ;) (lehet mondani, hogy nem vagy..blablabla de rajongásod eme fantasztikus játék ill nc iránt már kicsit több mint kellene szerintem :) )
  • BoneDragon
    Tegnap asmo oldalon indítottam egy karaktert, ott jobban feltűnik a grafikai update. Első területen sokkal élesebb a talaj textúra. Az effektekkel meg úgy játszadoztak, hogy ha messzebről nézed a dolgokat szebbnek néz ki, de ha közelről, akkor ugyan az kb.
  • xerb
    Persze. Miért müködne.. :)
    Na majd otthon.
  • xerb
    Vicodine. Igazad van ,nem az számít hogy hány nap alatt készült el, viszont az gen hogy ez igénytelen. Igénytele, gagyi munka egy ekkora cégtöl mint ncsoft.
    Nézzünk egy példát . Ugye gta-t ismered , mindenki ismeri.
    GTA san andreas még a GTA3 motorját használja ,csak kicsit fejlesztettek rajt.
    Erre jön egy ember/csapat aki(k) összedob egy ilyen szinvonalu grafikai modot:
    www.youtube.com/watch?
  • Djuree
    hogyne kéne már, 1 hsz-el alább ott a példa, a wow is tele ilyen küldikkel, a rift is, meg a lotro is....
  • Djuree
    nem az hogy szeretek grindelni, de néha kell. itt az aionban is van küldi bőven, de több mint a fele grindelős. gyűjts 6 macskaszemet, meg 8 denevérfaszt. vagy nyírj ki 20 hagymaszemű viperát stb.
    mondja már meg vki végre mi az a qrva tera!
  • Vicodine
    Te nem látod a változást, és nekem kell szemüveg?:)) Aha értem logikus:DD Ezt hangoztatjátok non stop, hogy 1-2 napos melo...tudom h a motor maradt a régi, csak uj effekteket tettek be, de annyira szeretem hogy itt mindenki programozo, grafikus meg minden ami csak kell, és annyira jol tudják hogy ehez meg ahoz 1 nap kell, a másikhoz 2...:DD De amugy teljesen mind1, h 1 nap vagy 1 hét ment rá a graf javitására, lényeg az, h kuva jol néz most ki, bár eddig sem volt szar, de most olyan odabaszos lett:D Aki meg nemveszi észre(érdekes,mindig az Aion ellenesek nemvesznek észre dolgokat...), az vegye minimumra a grafot,m ert az meg a max közt sem fog különbséget találni, ennyi!sztivi vánder...
  • Nuclearity
    az hogy neked szemüveg kéne de nem mész orvoshoz még nem jelenti azt hogy király, a grafikai motor maradt ugyanaz, az árnyák/fényhatással tudtak játszani azt ennyi, az hogy te szivsz és behalozod a dolgokat (:D) nem jelenti azt, hogy mindenki más hanyat dobta magát egy szimpla 1-2 napos melótól. (ami igazából tényleg minimális) abyss kurva nagy, amugy tényleg, besüt roah felöl a fény wazze... teljesen máshogy néz ki fantasztikus, attol eltekintve mennyire bugos is (repkedsz és pl krotant látod, meg a bossroomot (átlátsz a földön érted) mert a groundot még nem jeleniti meg...stb szal annyira ne legyünk elhalva.
  • Vicodine
    Na erre kiváncsi leszek, aszongya faszikám h peeersze h erösiteni akarják a pvpt hosszutávon ez céljuk, na ilyen AP system után kiváncsi leszek 3.0-ra mit fognak kieszelni:)
  • Vicodine
    Amugy Aionban a a 2.5ös graf tunningra visszatérve, itt tényleg vakok gyülekezete van, vagy pentium 3ason tolják de nemértem...Érdekes, nekem teljesen más a graf, nem csak az árnyékok, hanem maga a garf lett totál más, lényegesen "életszerübb" lett, én mondjuk kb pont az árnyékokat nem is figyeltem, de ahoz tényleg sztivi vándernek kell lenni hogy ne legyen egyértelmü mennyivel királyabb a graf! Még ha tartalom ügyileg nem is sokat hozott(nem is vártuk),de grafika terén többet hozott, mint személy szerint vártam töle, én tényleg azthittem h 1-2 uj effekt azt csoki, de lofaszt, tényleg király lett, abysst kb mintha ujratervezték volna, de máshol is, meg a karik...minden
  • Vicodine
    Se grind se semmi más..:DD De tudom tudom, koreaiak azért hagyták ott tömegesen, mert nincsenek hozzászokva ahoz, h nem kell farmolni, pedig amugy iszonyatosan sokmindent lehet benne max lvlen csinálni, meg a pvp sem a duelekre korlátozodik, egyszerüen megöltek a koreaiak minden mobot és otthagyták:DD
  • Nuclearity
    tera ban ez sem igy van, kényelmesen is tul gyorsan el lehet érni a max lvl-t, bone, sajnos nem tudok mit mondani, látom nagyon szeretsz grindelni (nem tudsz letenni rola) tehát TERA nem neked lesz hiszen ott sajnálatos modon nincs grind...
  • Nuclearity
    AoC
  • Gyogyito
    Tévedsz. Sem a Lotro-ban, sem a RIFT-ben nem kell egy percet sem grindelned a max lvl-hez ( sőt, megkockáztatom, már a WoW-ban sem, és a WAR-ban sem ) )
  • xerb
    Öröm és boldottá .. Végre valaki megmondta a frankót ..
    Na akkor menjél vissza wowozni vagy tudomisén honnan szalajtottak ;)
  • BoneDragon
    Csak neked lenne jó, mert úgy állítod be, mintha a te játékod lenne. Igen is néztem a csodálatos teradból videókat és az egész egy farm. Ha nem tetszik a véleményem, akkor húzd le magad a wc-n. :)
  • Djuree
    tudtommal eddig még nincs olyan mmo amiben nem kell grindelni, ha még ebben az életben el akarja vki érni a max szintet. persze egyszerűbb lenne, ha 2 quest elég lenne mindig a szintlépéshez. de annak sok értelme nem lenne, ígyis tele van az aion lvl55-ös karikkal...
  • Csenky
    A skilleket, grafikát a grindeléssel lehet bemutatni. Ha craft érdekel, azt írd be a keresőbe, ha a pvp, akkor meg azt. Ha csak simán beírsz egy játékcímet meg mondjuk egy kasztot, akkor nyilván az adott kaszt grindelését fogod megtalálni. Vagy rosszul látom?
    Jólvan értem én, hogy könnyű beböfögni valami ökörséget, csak mert most ez a menő (mármint a keleti játékokat szidni a grind miatt), de szerintem mindenkinek jobb lenne, ha előbb tájékozódnál egy kicsit. Tele van a net Tera-val. Én drukkolok.
  • xerb
    Szal mégegyszer.
    Melyik játékra gondolsz Nuclearty ?
    A lotrora?
  • xerb
    LoL :D Ez fájt :DD
  • Shaenis
    Lord Of The Rings Online

Én kérek elnézést. :)
  • xerb
    Nuclearty: mi az lotro?
  • BoneDragon
    Nem játszottam vele sajnos, de szívesen kipróbálnám. Amit láttam eddig videókat róla, abba mind az volt, hogy ölik a mobokat mázsa számra. Az nem farm?