24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Djuree
    amúgy a rift szar is. nagyon hamar meguntam, tiszta uncsi az egész, semmi újítás...
  • Djuree
    tévedésben élsz, nem magát a játékot szidtam, csak 1-2 kisebb dolgot, amit isten tudja miért úgy csináltak meg ahogy. de ezeken kívül maga a játék nagyon tetszik. szted ha nem tetszene, akkor tolnám? há hogyne...
  • BoneDragon
    Akkor te se irogass ide. Olvass már vissza ember, mennyit rinyáltál a játékról. Beírsz Rift topicba, hogy mekkora szar és jössz aionozni. Utána meg aiont szidtad, hogy milyen szar....hehe, vicces vagy. :) Szerintem meg nem tilthatod meg hova írjon, akármilyen véleménye is van a játékról.
  • Djuree
    craftolásból lehet a legtöbb pénzt csinálni, nem a mobokból....
  • Djuree
    az egy dolog hogy van véleménye. csak ha folyamatosan szidja a játékot, ráadásul nem is játszik vele (ha meg játszik és úgy szidja, az meg érdekes:D), sztem akkor nem kell ide írogatni...
  • Morf
    Az enchantolás / manastone / godstone oldalról egyetértek azzal, hogy pénz kell. Ugyanakkor az a véleményem, hogy pont azért szép az aion, mert egy 40-es abyss setben lévő karakternek is van esélye az 55-ös abyss setben lévővel szemben, ha a class alapján meg tudja verni, és jól tudja használni a skilljeit (pl. a clericnél, ha a rootot jól használja, akkor már 40%-al több esélye van a győzelemre gladi, sin, vagy templar ellen).
  • xerb
    Heh . Hidd el már a legcsórbb player is arany gearban feszít 2.1 óta.
    Kb max 1 hónap alatt ki lehet húzni egy karaktert + gearolni annyira amivel elkezdhet pvpzni vagy belefoghat az endgame contentbe bthm pl.
    Ez sok idõ?
    Mi lenne jó ha kreálsz egy karaktert egybõl kapjon sw setet meg legyen 55? ;D
  • Vicodine
    Amugy én is eddig legalább 1.2 milliárd kinahot kiszedtem Aionban, és kb 10 mobot nemöltem meg lové miatt, szal ez a része nemigaz h csak grindböl jön a bobo maniac!ergo fütyülsz és hazudsz
  • Vicodine
    Elmultak azok a régi szépidök, egy 55ös karit egy 45 ös csak akkor ver be,ha az az 55ös tényleg atom birka, egyszerüen az uj skillek-stigmák annyira erösek a legtöbb classnál 55ig, hogy még egy jobban gearelt 50esnek is semmi esélye, nemhogy egy 45ösnek...
  • maniac001
    Van olyan haver aki még tolja. A szintezéshez lehet hogy nem kell farmolni, de abból nem is lesz pénzed. És az aionban a pénz a lényeg sajnos, nem más. Akinek van pénze annak van jó cucca és 10 szinttel nagyobbakat is gond nélkül levág.
    Oké te nem farmolsz, szépen küldizve eléred az 55-öt, jön egy farmolós gamer és 45-ös szinten faszra húz pillanatok alatt.
  • Nuclearity
    ne huzzon el, de imádom a magyar hülye (igen ez az) felfogást, hogy keleti játék grindes ...stb pont veled volt ez a harc pár hsz el lejebb dragon. Ha maniac játszott volna 2.0 óta aionnal akkor ő is tudhatná, hogy aionban sincs már grind a lvl ért. Továbbá jönnek uj mmok koreából szintén ahol nincs grind (ahhoz hogy mobot megölj mert a quested azt mondja az nem grind) Nyilván kell ölnöd mobokat pl a questel, vagy ha olyan a beállitottságod akkor cask ugy, de a questek sem olyanok hogy ölj meg 1000 mokuspatkányt. Azt senki nem fogja xp vel honorálni hogy a városban állok egy kétfejű tekjössel :)
  • Shaenis
    kivétel: okos cleric :)
  • Sáska
    te mirol beszelsz??!
    Azert mert van velemenye, es nem egyezik a tieddel, mar miert kene elhuznia?
    omg..
  • BoneDragon
    te*
  • BoneDragon
    Ahhoz képest, hogy neki nem tetszik az aion, de 1000x többet panaszkodsz miatta.
  • Djuree
    érdekes, én ahányszor írtam a supportnak mindig válaszoltak. lehet nem magyarul kéne írnod, capishe?;)
    ha meg nem tetszik az aion, akkor lehet elhúzni innen...
  • Nuclearity
    azért játszol egy olyan játékkal amilyennel... :D
    (azért titkon még érdekel ez a szar ázsiai játék gondolom ezért is vagy itt :P) bár kinek mi, én unom már aiont is, meg az összes többi láma targetes gamet... jó volna már elszakadni ezektől mert uncsi. A hatalmas rifted meg egy wow clon "ujabb" de még mindig fosabb grafikával mint az átlag. Nem nagy durranás (számomra legalábbis) dehát a lényeg hogy te megtaláld benne az örömöd ill társaságod, és onnantól kezdve egy fos game is lehet jó :) (nem véletlen vagyok Aionban XD)
  • maniac001
    Nem wowozok. Riftezek. Mert az nekem jó. És a support példa nélküli. Az aionban pl nincs is support. Írhatsz a gm-nek, válaszra se méltatnak már ha vannak egyáltalán.

Az hogy ázsiában mi sikeres azt pont leszarom. Európában élek.
  • xerb
    Sáska: Okos játékos (ranger,sin főleg ) elkerüli (jó)templart inkább .
  • Nuclearity
    jaja, meg ncwest, csodálatos szolgáltatásuk megint off minden eu server... (persze miért is közölnék velünk hogy miért...) Q.Q
  • netuddmeg
    finyak for president!!!
  • Vicodine
    Ennyi:DD
  • Nuclearity
    amugy annyira kihalt volt a forum, finyak bármerre kezd gépelni mindenhol élet lesz lol
  • Nuclearity
    hozzászolásodból itélve csak egyetlen és igazi mmo létezik az EU/NA piacon a hatalmas WoW amire csak annyit tudok mondani, hogy a szart is legyek millió szeretik... ;)
  • Vicodine
    Hát nekem jelenleg a gladi mellett a templar okoz komoly fejtörést,jo kezekben jo gearben viccesen eltápolt egy vmi
  • Shaenis
    jó kezekben elég tápos, rangert simán lecsap.
  • Sáska
    templar mennyire tapos mostansag? mennyi eselye van ranged classok ellen?
  • Shaenis
    Igen számít. A legelső alkalommal nem tudsz bemenni a kis bossokhoz, csak azután ha végigcsináltad és megölted Kaligát, és leadtad a questet. Ekkor lesznek elérhetők a KT-s ismételhető questek valamint a kiss bossok. Amúgy ha Kaliga arany fegyverre vágysz akkor a kis bossokat hagyd békén, hogy a végén a hard mode Kaliga legyen az ellenfeled, csak ő dobja (dobhatja) az arany kulcsot.
  • Djuree
    azt meg tudjátok mondani, hogy kromedes trialban, hogy tudok bemenni az al bossokhoz? van vagy 3 al boss, de mindegyiknek az ajtaja zárva volt, kulcsot meg nem találtam sehol. először voltam bent, ha ez számít.
  • Vicodine
    Azok az mmok közül,aminek van uigymond nevük is,nemtudok rola h megbukott volna koreaban...Amiket sáska hozott fel példának,L1,L2 meg Aion,nézd meg,L2vel a mai napig többen tolják mint a legtöbb nyugati mmoval,vagy ott van Aion,aminek mintegy 2millás elöfizetöje van még mindig,akkor hol bukások ezek? szép nem vagy hülye nelegyél
  • Sáska
    talan a tabula rasa az bukas volt, hiszen a szervereket is bezartak par ev utan.
  • Sáska
    szerintem a koreai mmorpg-k (l1, l2, aion) mind termeltek profitot vilagszerte. innentol kezdve pedig nem bukas. maximum nem olyan sikeres, mint egy masik.
    Aion-t is szerintem igen sokan jatsszak Azsiaban

• maniac001
    Tera? Tui tényleg plüssnyuszikkal meg hörcsögökkel akartok játszani? Egyébként ismerem a koreai mentalistás, dolgoztam velük. Mindent adj, de ök a minimumot adják. Belefognak 10000000 mmo-ba és leszarják, mocskos pénzéhes banda. Ugyanúgy ez is megbukik mint az összes szar koreai mmo.
  • xerb
    EU CPE-n próbáltam.
    Nincs beta még, e3 pár nap mulva , ott jelentik be eu dátumokat elvileg.
    Koreaban jó ideje liveon van már amúgy.
    Csak hogy ne offoljak többet : tera.variance.hu/
    itt minden infót megtalálsz ha érdekel.
  • Sáska
    SM > all
  • Djuree
    hol próbáltad ki? béta van már? azért írtam hogy videóból sok minden nem jön le, csak első látásra így nézett ki, de akkor szerencsére nem ilyen.
  • xerb
    Viszont miután kipróbálhattam olyannyira megváltozott ez ,hogy éppen a harcrendszert tartom a játék legnagyobb erényének.
    Hidd el ha kipróbálod te is így leszel ezzel, mint mindeni :)
  • Kreeder44
    http://uk.aiononline.com/news/community/eye-community-may szólni kéne nekik emiatt :) " Aion Hungary - Hrvatski " XD
  • xerb
    Mivan?
    Hogy jutottál ezekre a megállapításokra hogy :
    "köze sincs igazi mmohoz, ibkább multiplayer mint igazi mmo."
    A target rendszeren kívül minden pontosan ugyanolyan mint egy másik mmorpgben.
    Mondjuk mikor elösször láttam videokat terarol , én is hasonlóan álltam a dologhoz.
    "mi a szar ez tps vagy mmo " Ez volt a reakcióm mikor megláttam.

• Djuree
    engem is vagdalnak az 55-ös karik. de leszarom, nem vesztek ap-t úgysem. tegnap meg kihívott duelre egy hülye sm, olyan 38-as volt mint én. fél hp-m volt, meg semmi buff, csak véletlen nyomtam yes-re, ő meg max hp, full buff, persze hogy lever, és ajnározza magát. mondom gyere akkor mikor fullos vagyok, persze akkor már nem mert:D sm esélytelen a gladim ellen...