24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Djuree
    hát igen, akit érdekel a pvp. én mondjuk a pve-t szeretem inkább...
  • xerb
    És azt sem tudhatod mire szánja.
    Lehet hogy napi questeket csinálni rajt, vagy akármi.
  • Sáska
    Lehet, hogy szamodra, igen, de masnak meg lehet, hogy pont nem az a kihivas, hogy harmadjara, esetleg negyedjere is vegigcsinalja ugyanazokat a teruleteket, ugyanazokat a questeket, ugyanazokkal a mobokkal.
    A kihivas pont 55-on kezdodik, mikor elkezded osszeszedni az endgame cuccokat, hogy labdaba rugj a tobbi 55-ossel szemben.

• Djuree
    nem értem ez miért jó. a legnagyobb élvezet a kari felhúzása 55-re. megtanulsz vele játszani, megismered a skill-jeit stb. 55-ön hamar elunja az ember, nem sokáig lesz kihívás és kezd egy új karit....
  • Djuree
    nálam még nem volt ilyen gond. pedig én sem a c-re rakom...
  • sajtoscsokii
    Hali! Eladó 34es clericem (EU) Telemachus szerveren.
    Infokert írj [email protected] -ra.
  • fejnelkuli
    Kaptam egy mailt,hogy 10 napra aktivaljak az accot,hogy megnezzuk az ujdonsagokat.Aztan megse enged be.
  • Kreeder44
    ilyet nekem is csinált amikor másik partícióra raktam nem a c:\ -ra ... oda csak a winfost szántam de utána engedtem oda felpakolni meg patchelni ahova szeretné és így feltett mindent
  • fejnelkuli
    Ezt a játékot ha installálom,és magam adom meg hová,akkor 10 órányi install és patch töltögetés után jön rá,hogy nemtudja magát felpatchelni?És akkor bakfitty?
  • netuddmeg
    Vennék telemachus szerveren elyos oldalon 50+os karaktert lehetőleg hide-osat, és írhatna rám valaki aki ott játszik. köszi
  • Nuclearity
    már elindult
  • Pilutika
    mikor indul hogy aktiválják a nem feltöltött accountokat?
  • Nuclearity
    *ostorozza vicodine-t*
  • Djuree
    inkább minden 2.-ban:)
  • Vicodine
    eu/usban...ja és bocsi,csak 960.000 vagy ilyesmivel,szal tuloztam lehet ostorozni
  • Frosty01
    ft-ben körönként jön egy arany
  • Djuree
    "nálunk is 1millával"
    nem mondod hogy minden 10. magyar aionozott:D:D
  • Vicodine
    Most sem fossák tele az inventoridat 5 perc alatt, de azért annyira nem vészes a szitu, a nagyobb instákat leszámitva tudomásom szerint normális a drop rate
  • maniac001
    Mi a helyzet a droprate-el? Amikor én toltam, a bossok nagyon nagyon ritkán dobtak valamit. Volt 4 órás steel rak run mindössze 1 (!!!) zöld droppal.
  • Sáska
  • maniac001
    Na holnap reaktiválják az inaktív accokat (emilt küldtek róla) megnézem hova fejlődött.
  • Frosty01
    a világviszonylat a lényeg emberek!

egyébként nem értem minek jártok ide fikázni a játékot, aki nem játszik vele fogja be a száját, aki meg játszik az játszon és ne internetfájtoljon, különben soha a büdös picsába nem lesz neki encsantolt gearje, és itt fog rinyálni gw 2 megjelenése előtt 1 héttel is hogy megölte egy mob gelkmaros elején
  • Vicodine
    Vaze mostantol esznek ahoz a kurva rizshez kenyeret:)
  • Morf
    Látom letöltötted a lényeget :D
  • Sáska
    Es akkor most a koreaiak mire mennek vele, hogy a halasi kenyer sikereres Kiskunhalason, mikor ok a rizst jobban szeretetik?
  • Vicodine
    Nyugatrol?Egy gamet nem csak egy adott régiban elért sikere alapján kell megitélni,hanem világviszonylatban,hogy hány embert érdekel.Vaze a halasi kenyeret 80%-ban kiskunhalasiak fogyasztják tudtad? Idiota...
  • BoneDragon
    Nyugatról beszéltem kismadár.
  • Vicodine
    Nagyobb sikere?Anno Aion 3milla elöfizetövel indult koreában,kinában 1milla fölé ment,nálunk is 1millával kezdett,és azt leszámitva,h nálunk már tényleg kevesen játszák,világ viszonylatban van annyi elöfizetöje még mint RIFTnek sosem lesz...Tehát akkor mit ciripelsz faszságokat csumi?
  • BoneDragon
    Sosem voltak arról híresek, hogy jó időben csinálnának bármit is...ööö miről is híresek? Passz.
  • Tomy Lee
    Akkor lesz ám az igazi széthullás a játékos társadalom terén!Én most kezdem még csak el Riftet és ha meg fogom szeretni akkor előfordulhat,hogy nem is váltok és csak beszerzem GW2(ami tuti) így marad a szokásos egy előfizus mmo és egy free amivel játszok.
    Riftesek csinálták jól teljesen jó időben adták ki nem értem a többi miért egyszerre tervezni kiadni leendő mmo játékukat és Aion 3.0 erre hozzácsapódik a többihez kitolják télre a nagy update-t lol gratula:DD
  • Nuclearity
    olvastam ájjonszorcon, hogy 3.0 koreában is max a télen jön (ill még szeretnék idén kiadni de csak tél fele lehetséges leghamarabb) ergo nálunk olyan március fele lesz jövőre :DD (GW2 megjelenése kb? ^^)
  • Nuclearity
    nem azért van nagyobb sikere, hanem mert:
    1, leklonozták a wowot és hozzáraktak egy minimálisat
    2, jóidőben jó helyen és gond nélkül adták ki (lásd pangó mmo üzlet semmi játék a közelben és akkor)
    3, xerbel értek egyet, sajnos ez az érdeklödés és a nagy számok csak azért voltak elérhetőek mert sokan már unt mmo bol mentek át meglesni valami ujat. jelentős ember mennyiség be sem fizetett az első honap mulva, és majd nézd meg mikor kijönnek a komolyabb nevek (Aka TERA/Guild Wars/ Star Wars online) na akkor leszek kiváncsi :)
  • Sáska
    szerintem foloslegesen probalod megertetni vele...
  • xerb
    Na végre valamiven eggyetértünk ;)
  • BoneDragon
    Engem nem érdekel mi lesz a sorsa, mert én is abbahagytam. De Aion azt hiszed nagyobb sikert fog elérni nyugaton, ha kijön a 3.0? Elején kellett volna nagy játékot csinálniuk, nem 2-3 évre rá. Ezt már ott bebukták.
  • xerb
    :O Nagy siker? Már most kb a játékosok 40% lelépett.
    Egyébként is rift egy hiánypótó csak . Olyan játékosoknak akik kiégtek a saját mmojukból (aion,wow,etc), de nem tudnak hova menni mert gyakorlatilag rift van piacon.
    De szerinted mi lesz rift sorsa ha kijön TERA, AION 3.0 , GW2 (esetleg)?
    Megmondom vagy f2pre váltanak vagy server shotdown.

• Djuree
    mert nem kell hozzá update, mert így jó ahogy van. a rifthez nem csodálom hogy jönnek az update-k, hiszen kiadtak egy félkész játékot, nulla tartalommal. endgame tartalom nem volt benne semmi, de már lvl40 körül elfogyott minden, küldik, insták stb. rá is fér az update...
  • BoneDragon
    Még is nagyobb a sikere mint anno Aionnak. Igen jellemez, mert foglalkoznak vele és próbálják még jobbá tenni. Ennyi...De látom valakinek elég ha évente kap 1 minimális updatet és lófaszt se kap.
  • xerb
    Az jellemez egy játékt hogy mennyi update jött ki hozzá?
    Akkor már jó ha sok?
    Nem akarok megbántani senkit de rift sorsa 1 éven belül imho--> item shopos f2p mmo.
    Nekem sem jött be (nagyon nem ) :|
  • BoneDragon
    Azért jött hozzá ki több update 1 hónap alatt, mint aionhoz 1 év alatt. Értem...