Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

persze,csak aki nemszeret pvezni,vagy napi 4ora max amit tud játszani,annak elég sok ha elmegy egy ora dreddel(maga dred 45 perc de mindennel együtt),meg még 2öt fort instába van!akkor mikor pvpzik?mert jo az ha elmegy az embernek fél ora mással,na de az egész este insta boaaaa
Napi 2 dredgion + fort insták = boiling/kinah , és bõven marad idõ pvpzni/riftelni.

Gubberx
Az utóbbi pár hozzászólást elolvasva mintha valami idegen nyelven beszélnétek 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

azért az nem ugy lesz,h megjelenik 2.0 és mindenki a legujabb top cuccokban fog rohangálni,több honap után is csak pár embernek lesz majd meg a legtutibb cucc
Kitartás 😊
Macere én nem költenék a helyedben, amíg nincs legalább ruhád. 😊
a mák az olyan dolog, amibõl nekem egyáltalán nem jutott 😊

wtb lucky title! kár hogy nem tudom áthozni gwbõl a blessed by fate-met.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Farmolom az aethert és a griffoniát is, gyártom a potikat és rakom be brokerhez. Csordogál pénz belõle, de a gorgososok nagyon lenyomták az árakat. Van kb 10 milla kinahom, nagy része platinum coinba fektetve hogy megvegyem jobb híján az arany suntouched mace-t. Fõ bevételi forrásom a kék-zöld ffa armorokból kiszedett encsi stone eladása. Nem azt mondom, hogy egyáltalán nem haladok, hanem hogy az eddigi fél éves játéktapasztalatom alapján úgy látom, hogy még sok hónapnyi energiát kell befektetnem ahhoz, hogy a jelenlegi top armort megszerezzem. Viszont õsszel jön a 2.0, és a még meg sem szerzett gearem is elavultnak fog számítani. Mire elérhetném hogy jó gearem legyen, addigra már rég kijön a gw2. 😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Nem a boilingot kell kiszedni,hanem az árát és megvenni,de az tuti h a 40es abys jobb mint a fenrir,szal te igy jobban jártál😊
Lehet csinálni a kettõt egyszerre is. Pvp + dredgi, esetleg egy fort insta bõven jó napi 25k ap-hoz.
Nekem legalábbis ez tûnt járható útnak, igaz a felsõm még nincs meg, s a következõ tárgy amit ma valószínûleg ki is fogok tudni venni az a 40es pajzs lesz.

A fenrist pedig én azért dobtam vissza, mert clericcel nem az igazi a balaurokat ölni. Persze tudom hogy lehet , de amikor még azt akartam 3 órán át öltem balaurt, kaptam 1 boilingot és annyi. Itt fel is adtam. Egy assasin például ezalatt a 3 óra alatt legalább kétszer annyi mobot megtud ölni, ezzel növelve az esélyét, hogy több boilingal száll ki a 3órás buliból. ( oké, nem stigmáztam át magam dps ágra, ha megteszem javítok kicsit a megölt balaurok számán )
persze,de ha a 40es szettet akarod kivenni,akkor vagy pvezel is mint az állat(dred meg fortress instak),vagy pedig szopsz egy hatalmasat a gatyával meg a felsövel...kiegeket könnyü kivenni,de star1-2... officerként first target vagy és igen csak sokáig tartana kiszedni,de hát attol függ ki milyen beállitottságu,mert ha pve,akkor teljesen fölösleges kiszedni az abysst,arra a fenrir a legjobb,ha pedig pvps az illetö,akkor viszont nemhiszem h instázgatni akar majd..😊
Azért egy fenrishez nem kis mák kell, hogy ne menjen rá a gatyád is 😊
azért mondtam, h nem egy abysszett,de egyszerübb megszerezni,és azzal már lehet akármit csinálni!azzal már kilehet szedni a 40es abyst vagy akármit a késöbbiekben,de igazábol akár véglegesnek is megmaradhat mert nemsokára jön 2.0 ahol ugye lesz ujabb szett...
Frosty01
farmold!

aether, meg a major mana / life serumhoz tartozó gazt kapáld, vagy a cippo jelly dolgait. azokból össze lehet szedni erre arra, amivel aztán megindulsz a lejtõn.... 😊

egyébként elsõ dp-men rögtön anuhart tõr esett... és garantálom h nem csítelek 😄
ez mázli kérdése

practitioner of the forbidden arts of death

Miért nem szeded ki kezdésnek a 40es elite szettet ruhának? Sokkal értelmesebb, mint az 50es szett ( a szettbónuszok miatt ), ráadásul a kettõ közti p.def különbséget tudod pótolni azzal, hogy felhúzod õket a késõbbiekben +5-6 ra.

A Mace kérdés, hát igen. Nekem se esett soha semmilyen, körülöttem meg minden cleric lanok mace-el rohangál 😞
Ékszer ugyanez.
Sajna Aionban sokat kell foglalkozni a pénzszerzéssel,és bizony nekem is volt.h 1-2 hétig csak manit farmoltam.Viszont ha egyszer lesz egy kis forgotökéd,akkor utánna piacopzással sok pénzt lehet szerezni,és akkor megtudod venni a boilingot,benyomod a fenrirt magadnak és már is ott van a tuti kis geared,ami nem egy abyssszett de azért igen csak jo cucc!!Szoval helyedben pénzt csinálnék,aztán fenrirt és utánna ami jön😊
Vicodine, lehet hogy másnak összejön, de nekem sosem esik ki semmi. Az elmúlt egy hónapban napi szinten megcsináltam legalább egy DP-t vagy 3-4 upfortot, plusz még egy theolabot. Ebbõl egyetlen értékelhetõ drop a Silikor's Band volt. Esett még kék anuhart kesztyû, cipõ és vállas. Soha egy Elder's Tears. Soha egy arany anuhart cleric chain. Soha egy Triroan's Warhammer. Igaz hogy upfortokból bejön kb napi 10k AP, de nincsen golden medalom. Pénzem sincsen annyi hogy vegyek. BBBS-bõl van összesen 6 db, mert ha jó drop van, tuti hogy 10 alatt rollolok. Ez nem QQ hanem tény. Tegnap Vipuval egy csapatban csináltam Roahot, ott nyafogott hogy nem szereti az ffa-t mert soha nem kap semmit. Mondom neki hogy ne aggódjon, mert ha én a csapatban vagyok akkor tuti én dobom a legkisebbet mindig. Leöltük az 50es bosst plusz még egyet, a két ládából nekem SEMMI nem jött, Vipu elvitt 4 relicet, köztük egy major crownt. Nem tudjátok hogy rollhacket kinél lehet venni? Rámférne. Szóval ott tartok, hogy van egy pvere viszonylag használható clericem, de ha szembejön valami +10-es elite archon vagy fenris setes asmo, két ütéssel szétszed, én pedig megkarcolni sem tudom. Biztos én vagyok a noob, légyszi segíts, mit csinálok rosszul?

Elképzelhetõ, hogy pont sikerült a két skillt úgy eltolnia, h a 10+ emberbõl senki se verte le róla azonnal a shieldet. combat logon nem láttam, hogy használta volna. Lehetséges nem tudom, hogy a blessed shield használatát kiírja-e.

Dps urak, kiírja? 😄 Ti gondolom csak többször vertek clericet, mint én 😊
blessed shield + flash of recovery simán visszatölt 5k HP-t

Anish: Én nem mondtam, hogy te abba fogod hagyni a játékot. Csak lassan egy éves QQSource olvasgatási tapasztalat fényében, azt kell mondjam, nagyon sok olyan esetet láttam, amikor valaki elsírta hogy mekkora csaló X és Y, fevonultatott screenshotokat és youtube videókat, majd jól kiröhögték, hogy mennyire nem ismeri a játékot (tipikusan ugye az Assa AAW szokta megzavarni a legtöbb embert), majd ezek után a sértett fél kijelenti amit lentebb leírtam.
Egyébként van tudomásom róla, hogy a csalókat hatékonyan banolgatják ki. A Spataloson van egy asmo (direkt nem nevezem meg), aki folyamatosan kapja a ban-t, de ez neki nem fáj, fogja magát megveszi e-bayrõl a következõ hasonló gearû karaktert és ugyanonnan folytatja. Persze amint rájönnek, hogy ki az illetõ, máris megy a "feljelentés" és rövidesen kapja is újra a ban-t. Eddig már lejátszottak így 3-4 kört. Ez tény.
De persze ettõl még vannak csalók, ez tény és nem is ezt vontam kétségbe 😊

Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/

Azt azért nemmondanám h Nc nem tesz semmit a csalok miatt,mert ugyan ritkán,de elég látványosan banolgatnak,igazábol mmoban még ennyi accot szerintem sehol nem banoltak különbözö csalások miatt mint itt,tehát ez nemigaz
Kedves Menorel!

Ha tippelnem kellene, a Life crystalt combat logon, nem a cleric selfhealjeként tüntetik fel.

Igen pofátlan módon kijelentem csak neked, hogy nem áll szándékomban befejezni a játékot, már csak a légióm miatt sem.

egy mondatot még kiragadnék a lenti írásodból: "Az Ncsoft nem tesz semmit a csalókkal szemben."
És valóban... Az ég egy adta világon semmit se tesznek a csalókkal szemben...

Abban viszont valóban igazat adok neked, hogy telemacsón az existence, boon controlos srácok tényleg rengeteg ideje farmolgatnak, minden álló nap zergelik a teleportokat, elfoglalt egy szem fortot, minden dredgin ott vannak + van 5 fortjuk, tehát dõl nekik az ap nap mint nap, s még sokat is játszanak. Tehát sokkal jobb cuccokban vannak mint az átlag, s elég sok tagjuk még tud is játszani... csalás nélkül is.

Sõt, azzal is tisztában vagyok, hogy pvp-ben van még mit tanulnom. 5 hónapos az accoutom, amibõl 1 hónapot kihagytam, Castoron csak dp-be jártam mivel egy pve légióban voltam. Mergét egy teljes anuhart setben éltem meg, 0 pvp tapasztalattal, 0 pvp itemmel.
Nekem most tetszik a játék, ha lenne transfer se mennék el errõl a szerverrõl.

Vicodine: Félre ne érts, én nem azt mondom, hogy senki nem csal, én csak azt mondom, hogy az esetek túlnyomó részében cheatet kiabálnak, amit rendszerint az követ, hogy: "oké, szar ez a játék az ncsoft nem tesz semmit a cheaterek ellen, inkább lelépek".

Egyébként a Life Crystalra azért mertem utalni, mivel megelítésre került, hogy kerek 5000-re healelõdött a cleric, namost ez ugye gyanúsan Life Crystalnak tünik.

Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/

na már most amikor regelésröl beszélünk,akkor azt a szöveg egyértelmüen kiirja,hogy mitöl keletkezett az a reg...tehát ha healelte magát,akkor kiirja h ez a skill healelt rajta ennyit meg annyit,nem pedig a life cristal!a másik akiröl szo volt qzz,aki mondta magárol h csal,na most ö meg a haverjai valoban csalnak,persze nemmindig tolják csittel de elég sürün.odajön hozzám,belémüt 1et,összesek,visszanézem a logot,és olyan 15 skillt tolt el egyetlen effektel fél sec alatt,hagyjuk már...és ezt megtudta ismételni egymás után igen sokszor,akárcsak a haverja,nurple,makky meg egy igazán mákos gyerek,mert minden stun shotja high crit,és akinek van rangere(nekem van) az tudja,h jo ha minden 10ik stun shot high dmg,amit néha belehet mákolni egymás után többször,de amikor egymás után többször csak 4ks high crittel öl meg,ugyanezt eljátsza minden nap,mndenkivel,az már felvet néhány kérdést a "mákrol".én tisztában vagyok vele h a legtöbb cry az nem jogos,de vannak köztük jogosak is,ez egy mmo,és bizony csalnak keményen sokan,de ezt nem is lehet kivédeni
Anish: "vagy akár beszélgethetünk a boon controlos clericrõl, aki 5 k-t healelt vissza magán a self healel. Lehet az én clericem szar, de 2900nál nagyobbat még nem sikerült vele healelnem."

Ha tippelnem kéne, akkor ez azért lehet, mert veled ellentétben õ ismeri a "Life Crystal"-t és ráadásul még pofátlanul használni is meri azt ellened.

Az meg már régóta be van bizonyítva (pontosan az ilyen sírás-rívások miatt), hogy a fegyveren a godstone procolását nem a kliens számolja ki, hanem a szerver. Namost mindan hack program nem lérezik, ami a szerveren tudja befolyásolni a random függvény eredményét. Ez pont akkora butaság, mint a "roll hack" dolog...

Mi volt még? Jahh "igen csalok, de úgysem banolnak ki". Namost képzeld el, hogy X hónap alatt összekaparod a top geart, bemákolsz mindent minden fullra van enchantolva és vannak barátaid, akik hasonlóképpen állnak a játékhoz, mindehhez még az is hozzájön, hogy iszonyatosan jól játszotok és ráadásul egy olyan játékban, mint az Aion, ahol beteg módon lehet skálázni a pillanatnyi DPS-t. Ezek után sorra összecsuktok mindenkit, mire jön az, hogy "úúú ezek túl jók, ezek biztos csalnak!". Namost erre elkezdheted azt válaszolni, hogy "de én nem csalok", ami egy elég szánalmas próbálkozás, vagy felcseszed az agyukat azzal,hogy: "igen csalok, és? úgysem banolnak ki!"...

Megjegyzem, Psychedelic nagyon jól felvázolt egy játékos archetipust, aki mindenhol a csalást keresi csakhogy igazolja a saját teljesítményét, amely besorolásra, most te ékes példaként hoztad fel saját magad.

teljesen mindegy,hogy egy ember azért aláz a karijával,mert az idöt arra forditotta hogy egy nagyszintü karit hozzon ki,vagy azért mert egy kisebb szintü,de atomtápot,a végeredmény ugyanaz,de az idöt amit ráforditott nem volt kevés,hogy elérje azt.persze nem a csalokrol beszélek most,azoknak kicsit egyszerübb,de aki mmozik annak el kell ezt fogadni,még igy is ehez a tényhez képest szerintem aionban kevés a csalás többi mmohoz képest,cryolok meg azok álltalában,akik nemtudnak játszani.csináltam egy kis assát riftre,ráadtam a full devaszettet,ami egésszen jo gear arra a szintre,és multkor bevágtam vele 32esen 2db emberkét,egy 37es rangert meg 36os assát,egymás után vagy 5ször,egyszer az egyik már ugy jött vissza h ki volt neki a shop készitve h beirja nekem mekkora noob csiter vagyok,na az ilyenekböl is sok félreértés lehet!(hozzáteszem nekik sem volt szar gearjük).Persze én is elég sokat találkoztam csalokkal,van pár ismert név(nurple,qzz,makky...)akik nemtudják letagadni h csitelnek,elég csak egy pvp után visszanézni a logot,de az tény,hogy a legtöbb cry mögött a kurva nagy bénaság lapul,h egy szerencsétlen nemtud megverni,mert azthiszi ha nagyobb a másiknál,meg hasonlo cuccban van,akkor alap h megverje az illetöt,hát kurvára nem.Volt egy másik eset is,amikor egy ugyanolyan kis assával(full devás) taliztam mint én is vagyok,és mindent megprobált,olyan 10ik alkalommal már ugy jött nekem hidebol h fél hpn voltam mobbal a hátamon de akkor sem tudott megölni,mert nemért a karihoz,vagy van a nagy assám,azzal az uj telemacsos rangereket akik full 50es abyssszettben vannak meg teleencsizett miragentbe,ugy ölöm meg öket mint ha kiskarik lennének,pedig a régi castoron nemnagyon találkoztam olyan rangerrel akit bevertem volna assával,mert tudtak játszani,de ezek...vicc
gurubefree
hat igen .... lehet egyszerubb peldaval szolgalni ami mar minden napos es ha nincs sieg akkor egyszeruen mar ha valaki tobb honapja jatszik latja hogy valami nem ok minden megvaltozott .

Lassuk >>> amikor en kezdtem 9 honapja Lv.40 szinten gold ruci vagy fegyo csak szep alom volt . A Lv.40es Ranger-nek a legnagyobb vagya a xeno bow volt.
Most csak azt veszem eszre hogy hogy expert noble gold Lv.40 bow-val termeszetesen 10 ench ra van dobva a biztonsag kedveert rohangal a versenyzo. Akkor kerdezem en mi ertelme van.

Ha mar kinah vasarlasrol van szo es mindenki azt skandalja mekkora csalas ..... az alt penzel tomese feler ugyan ezzel . Itt mar nem lehet jatek elmenyrol beszelni mert akik most kezdtek vagy kezdeni szeretnek hamar tele lesz a t...uk azzal hogy riftelesnel a sajat vagy alacsonyabb szintu ellen alazza oket ( esetekben akar 3-4 embert is )

ゾルターン

Nem igazán az ilyen esetek miatt sirnak az emberek leginkább.

Mondok egy tök egyszerû példát. Dredgi , ugyebár 6v6 , full fenrises gladi a kobakján a chanter 5k absorbos shieldjével, 1 cleric 1.4k abs shieldjével berohant az enemy közé 11.4 k hp-val minden buffal... A dr self healt nem tudtam a gladira rakni olyan gyorsan halt meg.

Vagy esetleg ott van maky drága aki lõ egy ellenfelet, hirtelen targetet vált, 1 lövés erejéig ami kapásból para, majd lövi tovább az eredeti cp-t. Oké , legyen véletlen. egyszer, kétszer, vagy akár háromszor. De, hogy egy teljes dredgi alatt ezzel a módszerrel parában tartson két embert végig az ütközetek alatt, az már kicsit nonszensz.

Esetleg még felhozhatnám telemacsó extravagáns hû de legnagyobb profijának tartott Tacitát, aki miután kihalt mellõle a partyja a youtuberól már jól ismert módszerrel elteleportálgatott vissza a kezdõhelyére.

vagy akár beszélgethetünk a boon controlos clericrõl, aki 5 k-t healelt vissza magán a self healel. Lehet az én clericem szar, de 2900nál nagyobbat még nem sikerült vele healelnem.

Az olyan apróságokat pedig már megse merem említeni, azaz most mégis. Ütik a drága jó embert, érzi hogy jajj most baj van, s úgy porzik el a levegõben, mintha rakétából lõtték volna ki. Oké, tegyük fel én lagolok és csak vizuál bug. Lehetséges miért ne... de a másik 6-7 asmo is pont belagol? Hihetõ ...

Vagy az abszolút kedvencem. Szemét vagyok néha nem tagadom én is beállok a sorba a riftnél campelõk közé. Valahogy soha nem sikerült még elérni se íjjásszal, se gladival, se sorcival, se semmivel h üthessük az elyt, mig az nem mozdul be. Engem bezzeg valahogy mégis kikap egy két érdekes egyén, kb abban a másodpercben hogy átballagtam a riften.

Qzz-re meg egy mondatot se érdemes már fecsérelni. A saját karijánál nyilvánosan beírta amíg még voltak commentek, hogy igen barmok csalok. És? Úgyse banolnak.
gurubefree
Ha melozok akkor a notimon jatszok . Sony Vaio VGN-FW56E (ATI HD4570) gond nelkul megy 1280x1024 medium beallitasokkal. A te VGA-d jobb mint az en ATI-m ... nem lesz vele gond . ( Jobb mint az a linkelt listan lathato )

ゾルターン

gurubefree
<#eljen>

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Ehez a csalás, meg hack témához, mindenki nyomatja, hogy igy csalnak meg ilyen programot hasznalnak, hogy ezt meg azt csinaljak az emberek.
Most itt ülök dredgionon, full pug csapat, a fele még csak nem is 50-es, 46 47-es playerek, full szar gearben, aki van 50-es szintén fos geares, a templar pl atadta a leadert, hogy tankoljak meg vezessek én. Ellenünk egy klános premade, nem tul durvak, de van 2 cleric és 46 47-es playereket nem nagy dolog leölni.
Megtörtént az elsö találkozás, persze bedaraltak minket, healerünk is csak 1 chanter aki a moboknal is alig tartott minket eletben, ettöl függetlenül, most itt spamelik, hogy köcsög csalok, meg hackerek, és hogy ncsoft miért engedi ezt meg...

Aion community kezd szánalmasabb pontra érni mint a wow-os lassan, egyvalaki elkezdte hogy csalnak az emberek, és már minden hülye asmo spataloson ebbe kapaszkodik. 46os full noob szar geares emberek nehogy már kitalálják nekem hogy azért kapunk ki mert csal a premade aki ellenünk van... Persze ök mind prok, gear szint nem számit, az ellenfél csal mi meg nem, ezért vesztünk...

Komolyan mintha CS-ben lennek, ahol mindenki cheater aki letud löni...

Botozás más dolog, de rohadt ritkán látok mobokat ölö bot karit, nagyritkán 1-et aki vhol virágot szed, de még csak közelében sincs a botok száma ahoz ami régen volt, szoval nem tudom mi ez a nagy sipákolás mindenhol a botok miatt.
Pedig enyi játékkal beláthao idön beül össze lehet szedni olyan geart amiben érsz vmit!
0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Gubberx
Indítottam 1 gladiátort, valaki tudna mondani pár szót róla akinek van magasabb szintû? 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Sáska
nem-nem. munkahelyen keresztul.
a ram az biztos eleg, nekem is ennyi van az asztali gepben, a videokartya amiben nem vagyok biztos, foleg, hogy a memoriat a gep memoriajabol szedi.

attyspocak
Ugye nem expressz.hu oldalon veszed?
Csak azért, mert ott van egy csaló, aki erre specializálta magát.

Egyébként ez többet tud, mint az én PC-m két giga rammal. Nem hinném, hogy gond lenne neki az AION.

Sáska
ugy alakult, hogy tudnek venni egy macbookot eleg jutanyos aron.. Notebookokban nem vagyok nagyon otthon, foleg nem, ha apple termekrol van szo, igy gondoltam, hatha tud valaki segiteni, hogy mit lehet elvarni egy notebooktol (kulonosen az alabbi macbook pro-tol) ha az ember aionnal, illetve hasonlo jatekokkal jatszik..

szoval a konfig:
MacBook Pro MC375LL/A 13.3-Inch Laptop
2.66 GHz Intel Core 2 Duo dual-core processor with 3 MB shared L2 cache
4 GB installed RAM (1066 MHz DDR3; supports up to 8 G😎
320 GB Serial ATA hard drive (5400 RPM)
NVIDIA GeForce 320M graphics processor with 256 MB of DDR3 SDRAM shared with main memory.

koszi

Nuclearity
hozzáteszem igaz, gw ben nekem sem nagyon volt szükségem support használatra! szoval etéren a ncfail nem érdekel

GW-ben is vannak botok és goldsellerek, de ott soha nem volt problémám azzal, hogy ez az én játékélményem rovására ment volna. Nagyívben leszartam, mert kreáltam szépen pvp karit olyan gearrel amire éppen szükségem volt, és mivel a pvpben mindenki egyforma eséllyel indult, ott tényleg a skill döntött.

Ezzel szemben aionban egy szarrá gearelt/boostolt kari simán agyonvág akár 10 szinttel magasabb karaktert is, és nem azért mert annyival ügyesebb lenne. Én szabályosan játszom, kb napi 4-5 órát tudok meló után rászánni, és tök esélytelennek látom, hogy belátható idõn belül hasonló szintû gearem legyen.

Szerintem a fõ probléma hogy az aion alapvetõen unbalanced játék, és kifejezetten szopatják a népet azzal hogy minden egy vagyonba kerül még a beépített vendoroknál is. (mondhatjátok hogy azért, mert érdekeltségük van a goldsellerekben 😊

Abban a pillanatban ahogy kijön a GW2 egyetlen könycsepp nélkül fogom cancelelni az aion accountomat. Még amiatt sem aggódom hogy NCFail lesz ott is a support, mert hiszek abban hogy az arenanet egy élvezetes játékot fog készíteni (ismét), amihez úgysem kell majd hozzápiszkálni ncfailnek, ami nekik is a lehetõ legkényelmesebb megoldás. 😊

Ja és még valami. A GW community iskolapélda lehet bármelyik másik játéknak, nézzetek csak rá a wiki.guildwars.com-ra és hasonlítsátok össze a használhatatlan szar powerwikivel. Ott vannak még a developer notesok, amit kifejezetten élvezetes olvasni, és tudod hogy mi és miért történik a háttérben, nem csak a nyavalygás, kézmosás, tagadás, hazudozás megy mint aionban.

Nuclearity
akkor hogy tiszta legyen, mert 2 külön dologról beszélünk, én Anishnak írtam, hogy nem véletlenül hoztak lépéseket ellene koreában, biztosan volt valami ott is mert ha nincs bot akkor minek kellene törvény ellene.

remélem igy tiszta.

senki sem mondta h normális dolog a csitelés meg a botozás stb..,hanem hogy ez minden online game velejároja,mindenhol jelen van,kikerülhetetlen,és aki azt hiszi ,hogy majd lesz olyan mmo amiben nincsenek csalások,az téved.röviden tömören😊
Nuclearity
ööö hát épp ez az amit mondtam... ha normális lenne ill nem tennék a játékosok akkor nem lenne törvény ellene nemde? vagy csak én gondolom igy? 😊

a bankrablást és az ittas vezetést is bünteti a törvény...
Nuclearity
ez baromság... olvass utána hogy koreában ha jol tudom probálták (nem tom sikerült e) a botozás ellen törvényt is hozni TÖRVÉNYT, gondolom nem véletlenül...

Olyan online game nincsen,amiben ne csalnának,ez teljesen független attol hogy hol,mikor és mit játszanak,egyszerüen nem létezik!!At más kérdés,hogy mennyire feltünö a dolog,és hogy mennyire probálnak ellene tenni.
Most akkor újra kérdezem, hogy honnan veszed ezeket? Csakmert ez homlok egyeneset ellentétes azzal, amit szerintem a legtöbben tudnak. És nem, nem keverem koreát és kínát. Azért írtam kinát, mert ott van saját tapasztalatom, de ennek ellenére tisztában vagyok a koreai helyzettel is.

Ne keverd a kínai és a koreai szervereket. Történetesen én is játszottam már koreai szerveren, igaz nem ncsoft játékkal, és ott semmiféle csalás nem volt, bot se.
Mellesleg Koreában nem bevett szokás a botozás és a kitermelt ingame itemek árusítása, fõleg úgy , hogy ott elõre megszabott óraszámban játszhatsz csak az épp aktuális online játékoddal.
Kis kiegészítés: Koreában érdekes módon nem csalnak a playerek...

Elmondanád, hogy ezt úgy mégis honnan veszed? Csak azért kérdezem, mert ugye Koreában teljesen bevett szokás a botozás és az is, hogy a megtermelt ingame vagyonodat eladod. A tényleges csalásról meg annyit, hogy koreai és kínai szervereken teljesen normális, ha valaki csal. Persze ott van ugye GameGuard, tehát ott legalább harcolnak is ellene.
Én lehúztam majd 5 hónapot egy kínai szerveren még az EU-Aion megjelenés elõtt. Ott úgy nézett ki, hogy legenerálod a karaktert, majd a kezdõ helyen három-négy privatestore-os karakter ül egész nap. Az elsõ egy vagy több URL-t hirdet, ahol meg tudod venni pénzért a Kinah-t, a második szintén URL-t hirdet, ahol meg tudod venni a cheat programokat, a harmadik-negyediknál pedig egybõl el is tudod költeni a megvásárolt kinah-t lvl20-lvl30-as craftolt tweek cuccokra, minden felenchantolva, felgemelve.
Csak példaképpen: Egy lvl20-as craftolt dagger +10-re enchantolva crites kavicsokkal gemelve 1 milla kinah-ba került... és vitték mint a cukrot.

Anish: Ha bennfentes lennék és mindent tudnék a két cég közötti megállapodásokról, akkor egyrészt nem azt irnám, hogy "úgy tudom", másrészt meg valószínûleg amúgy sem irnék semmit... érthetõ okokból.

Ellenben viszont az információim arra alapszanak, hogy anno tavaly augusztusban elég nagy botrány volt abból, hogy az Orosz régió terjesztési jogait megszerzõ cég (Innova Group) nem csak Oroszországot fogja érinteni, hanem több másik európai és egyben EU tagállamot is. Akkor arról volt szó, hogy az NCWest kénytelen lesz az EU szevereken még IPBan-t is felhúzni, sõt oroszországban a mai napig nem lehet venni EU Aion-t, csak illegálisan lehet hozzájutni nemhivatalos viszonteladóknál.

A kibontakozó botrány közben az NCWest jelezte, hogy nincs nagyon ráhatása az ügyre, hiszen az NCSoft-KOR globális szerzõdéseket kötött már jóval korábban az egyes területekre, így ezek játéktól függetlenek. (Az Innova terjeszti az orosz territóriumokon belül pl. a LineAge-et is.)

Ezen korábbi közlemény alapján gondolnám ezt és merem írni azt, hogy "úgy tudom"...

Egyébként meg jó lenne, ha eldöntenéd, hogy akkor te most kit is hibáztatsz, mert ugye a goldsellerekkel meg a botokkal kezded, ami már eleve nonszensz, majd gyorsan rátérsz a csalókra és a végén még a fejlesztõ/terjesztõt is megvádolod azzal, hogy azért nem banolják a csalókat, mert valójában akkor sok pénztõl esnének el. Bámulatos, hogy mennyire nem vagy képben a valódi problémákkal.

Persze a legjobban az tetszik, hogy egyébként egy olyan témához szólsz hozzá, amirõl igazából senki nem beszélt. <#wink>

Minden MMO-ban ez megy. Rengetegen vannak akik ezen játékok által találják be a mellék vagy épp a fõ bevételi forrást a konyhára.

legszebb példa: Knight online- Infamous lvl 80 warrior, fll geared- 200k ( jól látod 200.000 ) USD eladva

http://www.gamers4life.com/forums/
lehet menni szörnyûlködni ...
Nuclearity
igen de ott felis akasztanak ha csalnál 😄

személyigazolvány számot minden biszbaszt elkérnek töled egy egy regnél...