24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Djuree
    ó sry hülye vagyok, templar akart lenni
  • Sáska
    betettek egy uj class-t a jatekba?
  • Djuree
    bakker tegnap mi történt? ilyen sem volt még. nagyban küldizek, irtom a mobokat. erre meglátok 5 méterre egy ellent, paladint, szuszog az emberem, alig van élete, mondom na akkor most van végem. erre ír a srác hogy pihenjem ki magam, aztán harc O_o mondom wtf, na ilyen sem volt még, eddig mindenki rámtámadott egyből. ír a srác hogy ő lvl40, mondom én lvl42. na mondom legalább most nem 50-es jön, van esélyem. kipihenem magam, felbuffolom, indul a harc. 10mp alatt szétcsapott (néztem a log-ot, mindegyik ütése crit volt). na mondom ez sem 40-es volt, átvert, ezért várta ez meg még kipihenem magam, tudta hogy úgyis kinyír. megnéztem a srácot, tényleg lvl40 volt. de olyan gearje volt hogy beszarás, full arany, minden +10-es. nekem sincs szar, teljes dolan's arany plate szett, mondjuk enchant egyiken sincs, se a fegyómon, a fegyóm még csak nem is combine-os. ennyi jelent a gear....
    pedig kék geares 42-es palát vertem már szét...
  • Djuree
    érdemes. alchemy a legjobb sztem. de az armorsmith is hasznos.
  • Djuree
    broker. csináld a küldiket és lesz sok pénzed. én megvettem a teljes dolan's plate szettet:)
    vagy szakma. potionok eladásából sok pénz jön. de az elején armor gyártásból is jön bőven.
  • Forrest Tomee
    Szakmákkal érdemes foglalkozni? Cookingot csinálgatom mert hasznos, de fegyver vagy armor? Látom már coinokért lehet venni cuccokat, sőt lvl 25ön egy aranyfegyvert is kaptam ajándékba szóval nem tudom vacakoljak-e fegyver vagy armor gyártással.
  • Gabo19
    hello!
    az miért van hogy updatnál ándan error code 25-öt ir ki? nem találja az aiont a meghajton-.- segitsetek ilyenkor mit kell csinálni?:d
  • B52Yami
    Jaaaa, hogy ez a típusú cumó coin reward? Azt hittem cointokért csak "rank 9-1" típusú cuccokat lehet szerezni.
  • Frosty01
    vannak ismételhetős questek, amikért Coinokat kapsz, van sok és különböző fajtájú, mithril, gold, bronze, silver , stb.... ezeknek van beváltóhelyük általában az adott mapok főépületeiben vagy annak környékén. ezt farmolhatod v meg is veheted brokerben másoktól
  • B52Yami
    Ezzel csak az a baj, hogy álandóan leölnek xD De köszi a tippet. Sok emberen látom pl ezt: Shadedrenched Jerkin, pl ezt honnan lehet beszerezni?
  • Frosty01
    abyss pontot? fortress instancekből vagy pvpből, esetleg az ellenfél várainak guardjait farmolhatod, ami még egész jó, óránként 3-4k ap is bejöhet
  • B52Yami
    Sziasztok, új vagyok aion-ban, tudnátok tippeket adni, hogy lvl30 felett honnan szerezzek jó cuccokat, valamint abyss pontokat hogy a legkönnyebb "farmolni"? Nézegettem drop calcot, de sok itemhez nincs odaírva honnan ered.
  • Nuclearity
    telemokus szerver asmo oldal, Pwncorn
  • mzoleeeex
    Sziasztok

Érdeklődni szeretnék csak hol és milyen oldalon találhatók most aktívabb magyar légiók? Most néztem vissza a reaktiválással és megjött a kedvem a játékhoz.
  • Shaenis
    fraps
  • Frosty01
    keress hozzá sztem torrent linket.

más:

milyen videórögzító alkalmazást ajánlanátok ingame vidik felvételéhez?
  • Adre
    Hello!
    vki tudna adni eg ylinket ahonnan normálisan le tudom tölteni az aiont? mert ez a fos ncsoft launcher baszik le tölteni le tölt 8g-b t azt ujra kezd ándan-.-
  • Shaenis
    Megérkezett Telemachusra az asmo sorcim, fél nap alatt megcsinálták a transfert. :)

Frosty ma este kereslek majd az invite miatt.
  • Frosty01
  • Kreeder44
    rendszergazadként elindítva megy de pörög a fórum XD
  • Kreeder44
    Error Code: 58 (FileGroupApplicationErrorRollbackNotAttempted):

Errors occurred while applying the patch,

and a rollback was not attempted.

The product is likely in an inconsistent state and should be repaired or reinstalled.

The patch application errors are as follows:

A hozzáférés megtagadva. (A kivétel HRESULT-értéke: 0x80070005 (E_ACCESSDENIED))

Segítsen valaki okos pls nincs kedvem újratenni a játékot :((((((
  • Kreeder44
    Nektek is patchelt ma valamit?? ez a nyanvadt soha nem találja az elérési útvonalat :S mi a rékért van ez?
  • Shaenis
    Kiesik valami nem tradelhető cucc instából, ami jól néz ki, de nincs rá szüksége az embernek. Ilyenkor vesz olcsón a boltban egy ugyanolyan tipusú fehér itemet, és arra átteszi a skint, amit el így el lehet adni. Skin Remodel NPC a fővárosban található.
  • Djuree
    ezeket a skin remodeled itemeket hogy csinálják? van egy csomó fajta.
  • Shaenis
    Megpróbáltam transferelni asmo sorcimat Telemacsóra, de nem engedi el Urtemről mert betelt a queue. Na majd a következő eresztéssel megyek és kérek én is invet hozzátok Frosty. :)
  • Phoboss
    okés még nem kezdtem el a játékot mert még szedem de elég lassan jön 3megával igy is 40 perc mire lenn van :S
  • Frosty01
    Iceflower / Loollypop vagy Marcheline valamelyik tuti benn lesz :)

vagy írd meg a nicked privátban vagy itt és ha belogolok beveszlek én
  • Djuree
    jaja:D
  • Phoboss
    kire lehet majd ráírni ginvért?
  • Frosty01
    telemachus - asmo oldalon van egy nagy magyar klán, sok kezdővel, szóval a társaság adott. :)
  • Phoboss
    sziasztok most vettem meg a játékot.. melyik szerveren vannak sok magyarok ? es van e valami jo guild ahova csatlakozhatnék?
  • Frosty01
    nyugodtan bevallhatná hogy vette az accot :D
  • Djuree
    az még hagyján, de nem tudja hol született:D
  • Kreeder44
    Szerintem a 10 napos reaktiválással be tudsz lépni 13. áig ha a karakter pin-edre emlékszel, (ha csináltál..) nem tudom mikor hagytad abba. A jelszavasra meg adok egy linket én is ez alapján csináltam meg csak én a 7 évvel ezelőtti kedvenc filmemre nem emlékeztem mert az accomat még a city of heroes-hoz csináltam :D https://help.ncsoft.com/app/answers/detail/a_id/7968 sok sikert
  • Frosty01
    nem emléxel az első autód színére? :0
  • Soulstorm
    Sziasztok!
    Gondoltam előfizetek újra Aionra, de amikor beakartam lépni ncsoft oldalán, akkor ez az új passwordös cucc jön be és már nem emlékszem, hogy milyen kódot adtam meg annál a résznél -.- (In what city were you born?
    What was the color of your first car? ).ű
    Hiába megyek rá, hogy contact with a support, nem tudom, hogy most mitévő legyek. :(
    Vagy ha csinálok egy másik accot arra elég csak a gamecardot megvenni?
  • Kreeder44
    Ó Istenem!!!!

Cliensindításnál kiírt valamit legelőször mégsére mentem most elfogadtam, és most újra akarja patchelni az egészet :S valami virtual store volt a szövegbe.. valakinek vmi ötlet? előre is köszi.. nincs kedvem kivárni megint mire leszedi XD
  • Kreeder44
    Hehe látszik nem vagy egy nagy kereskedő vénákkal ellátott ember XD szerinted így ki fogja megvenni, h soha többet nem nézel vissza??? XD inkább írtad volna azt, hogy nem találtad meg a számításaidat benne, de igazán kicsinosították és javult a térkép pl.. valami pozitívumot pls :D de vegye meg valaki azt kívánom :D és tényleg ne gyere vissza XD <- utobbi vicc volt :D
  • Morf
    Ízlések és pofonok. Még jó, hogy mindkét típus megtalálja a számítását. Én pont lexartam a levelezést, és nagyon élvezem, hogy pl. L2-vel szemben nem kell 4 évig húzn iegy karit ahhoz, hogy legyne esélyem :)
  • maniac001
    Eladó account, 44-es sorc, 43-as ranger, 39-es sm. Még rég hagytam abba amikor spatalos szerver volt, nem tudom most mi a neve. Asmo karik. A 10 nap alatt visszanéztem de soha többet. Érdeklődni pm-ben.