24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#16552 ó sry hülye vagyok, templar akart lenni -
#16551 betettek egy uj class-t a jatekba? -
#16550 bakker tegnap mi történt? ilyen sem volt még. nagyban küldizek, irtom a mobokat. erre meglátok 5 méterre egy ellent, paladint, szuszog az emberem, alig van élete, mondom na akkor most van végem. erre ír a srác hogy pihenjem ki magam, aztán harc O_o mondom wtf, na ilyen sem volt még, eddig mindenki rámtámadott egyből. ír a srác hogy ő lvl40, mondom én lvl42. na mondom legalább most nem 50-es jön, van esélyem. kipihenem magam, felbuffolom, indul a harc. 10mp alatt szétcsapott (néztem a log-ot, mindegyik ütése crit volt). na mondom ez sem 40-es volt, átvert, ezért várta ez meg még kipihenem magam, tudta hogy úgyis kinyír. megnéztem a srácot, tényleg lvl40 volt. de olyan gearje volt hogy beszarás, full arany, minden +10-es. nekem sincs szar, teljes dolan's arany plate szett, mondjuk enchant egyiken sincs, se a fegyómon, a fegyóm még csak nem is combine-os. ennyi jelent a gear....
pedig kék geares 42-es palát vertem már szét... -
#16549 érdemes. alchemy a legjobb sztem. de az armorsmith is hasznos. -
#16548 broker. csináld a küldiket és lesz sok pénzed. én megvettem a teljes dolan's plate szettet:)
vagy szakma. potionok eladásából sok pénz jön. de az elején armor gyártásból is jön bőven. -
#16547 Szakmákkal érdemes foglalkozni? Cookingot csinálgatom mert hasznos, de fegyver vagy armor? Látom már coinokért lehet venni cuccokat, sőt lvl 25ön egy aranyfegyvert is kaptam ajándékba szóval nem tudom vacakoljak-e fegyver vagy armor gyártással. -
Gabo19 #16546 hello!
az miért van hogy updatnál ándan error code 25-öt ir ki? nem találja az aiont a meghajton-.- segitsetek ilyenkor mit kell csinálni?:d -
B52Yami #16545 Jaaaa, hogy ez a típusú cumó coin reward? Azt hittem cointokért csak "rank 9-1" típusú cuccokat lehet szerezni. -
#16544 vannak ismételhetős questek, amikért Coinokat kapsz, van sok és különböző fajtájú, mithril, gold, bronze, silver , stb.... ezeknek van beváltóhelyük általában az adott mapok főépületeiben vagy annak környékén. ezt farmolhatod v meg is veheted brokerben másoktól -
B52Yami #16543 Ezzel csak az a baj, hogy álandóan leölnek xD De köszi a tippet. Sok emberen látom pl ezt: Shadedrenched Jerkin, pl ezt honnan lehet beszerezni? -
#16542 abyss pontot? fortress instancekből vagy pvpből, esetleg az ellenfél várainak guardjait farmolhatod, ami még egész jó, óránként 3-4k ap is bejöhet -
B52Yami #16541 Sziasztok, új vagyok aion-ban, tudnátok tippeket adni, hogy lvl30 felett honnan szerezzek jó cuccokat, valamint abyss pontokat hogy a legkönnyebb "farmolni"? Nézegettem drop calcot, de sok itemhez nincs odaírva honnan ered. -
#16540 telemokus szerver asmo oldal, Pwncorn -
mzoleeeex #16539 Sziasztok
Érdeklődni szeretnék csak hol és milyen oldalon találhatók most aktívabb magyar légiók? Most néztem vissza a reaktiválással és megjött a kedvem a játékhoz. -
Shaenis #16538 fraps -
#16537 keress hozzá sztem torrent linket.
más:
milyen videórögzító alkalmazást ajánlanátok ingame vidik felvételéhez? -
Adre #16536 Hello!
vki tudna adni eg ylinket ahonnan normálisan le tudom tölteni az aiont? mert ez a fos ncsoft launcher baszik le tölteni le tölt 8g-b t azt ujra kezd ándan-.- -
Shaenis #16535 Megérkezett Telemachusra az asmo sorcim, fél nap alatt megcsinálták a transfert. :)
Frosty ma este kereslek majd az invite miatt. -
#16534 -
#16533 rendszergazadként elindítva megy de pörög a fórum XD -
#16532 Error Code: 58 (FileGroupApplicationErrorRollbackNotAttempted):
Errors occurred while applying the patch,
and a rollback was not attempted.
The product is likely in an inconsistent state and should be repaired or reinstalled.
The patch application errors are as follows:
A hozzáférés megtagadva. (A kivétel HRESULT-értéke: 0x80070005 (E_ACCESSDENIED))
Segítsen valaki okos pls nincs kedvem újratenni a játékot :(((((( -
#16531 Nektek is patchelt ma valamit?? ez a nyanvadt soha nem találja az elérési útvonalat :S mi a rékért van ez? -
Shaenis #16530 Kiesik valami nem tradelhető cucc instából, ami jól néz ki, de nincs rá szüksége az embernek. Ilyenkor vesz olcsón a boltban egy ugyanolyan tipusú fehér itemet, és arra átteszi a skint, amit el így el lehet adni. Skin Remodel NPC a fővárosban található. -
#16529 ezeket a skin remodeled itemeket hogy csinálják? van egy csomó fajta. -
Shaenis #16528 Megpróbáltam transferelni asmo sorcimat Telemacsóra, de nem engedi el Urtemről mert betelt a queue. Na majd a következő eresztéssel megyek és kérek én is invet hozzátok Frosty. :) -
Phoboss #16527 okés még nem kezdtem el a játékot mert még szedem de elég lassan jön 3megával igy is 40 perc mire lenn van :S -
#16526 Iceflower / Loollypop vagy Marcheline valamelyik tuti benn lesz :)
vagy írd meg a nicked privátban vagy itt és ha belogolok beveszlek én -
#16525 jaja:D -
Phoboss #16524 kire lehet majd ráírni ginvért? -
#16523 telemachus - asmo oldalon van egy nagy magyar klán, sok kezdővel, szóval a társaság adott. :) -
Phoboss #16522 sziasztok most vettem meg a játékot.. melyik szerveren vannak sok magyarok ? es van e valami jo guild ahova csatlakozhatnék? -
#16521 nyugodtan bevallhatná hogy vette az accot :D -
#16520 az még hagyján, de nem tudja hol született:D -
#16519 Szerintem a 10 napos reaktiválással be tudsz lépni 13. áig ha a karakter pin-edre emlékszel, (ha csináltál..) nem tudom mikor hagytad abba. A jelszavasra meg adok egy linket én is ez alapján csináltam meg csak én a 7 évvel ezelőtti kedvenc filmemre nem emlékeztem mert az accomat még a city of heroes-hoz csináltam :D https://help.ncsoft.com/app/answers/detail/a_id/7968 sok sikert -
#16518 nem emléxel az első autód színére? :0 -
Soulstorm #16517 Sziasztok!
Gondoltam előfizetek újra Aionra, de amikor beakartam lépni ncsoft oldalán, akkor ez az új passwordös cucc jön be és már nem emlékszem, hogy milyen kódot adtam meg annál a résznél -.- (In what city were you born?
What was the color of your first car? ).ű
Hiába megyek rá, hogy contact with a support, nem tudom, hogy most mitévő legyek. :(
Vagy ha csinálok egy másik accot arra elég csak a gamecardot megvenni? -
#16516 Ó Istenem!!!!
Cliensindításnál kiírt valamit legelőször mégsére mentem most elfogadtam, és most újra akarja patchelni az egészet :S valami virtual store volt a szövegbe.. valakinek vmi ötlet? előre is köszi.. nincs kedvem kivárni megint mire leszedi XD -
#16515 Hehe látszik nem vagy egy nagy kereskedő vénákkal ellátott ember XD szerinted így ki fogja megvenni, h soha többet nem nézel vissza??? XD inkább írtad volna azt, hogy nem találtad meg a számításaidat benne, de igazán kicsinosították és javult a térkép pl.. valami pozitívumot pls :D de vegye meg valaki azt kívánom :D és tényleg ne gyere vissza XD <- utobbi vicc volt :D -
Morf #16514 Ízlések és pofonok. Még jó, hogy mindkét típus megtalálja a számítását. Én pont lexartam a levelezést, és nagyon élvezem, hogy pl. L2-vel szemben nem kell 4 évig húzn iegy karit ahhoz, hogy legyne esélyem :) -
maniac001 #16513 Eladó account, 44-es sorc, 43-as ranger, 39-es sm. Még rég hagytam abba amikor spatalos szerver volt, nem tudom most mi a neve. Asmo karik. A 10 nap alatt visszanéztem de soha többet. Érdeklődni pm-ben.