24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Morf #16592 Na, mizu telemacsón? Megint Ely dominancia, vagy mindenki lexarja abysst? -
Tomy Lee #16591 HG nem dobná már ki innen ezt a Beltont??
Hetente hirdetsz itt te low fejezd már be. -
#16590 De van eladó Kinah is ugyan itt ha esetleg valakinek kellene 300Ft/1milla
Van most 24Milla nála. Pm itt és Trade ingame :) -
#16589 Figy igy is rengeteg lovet be kaszálnak a sok Donatelhető item ill cuctol , csak hátradölve röhög az Ncsoft rajtunk :)
Sztem sokkal több lóve bejön nekik az NC store bol mint maga a havidijakbol :)
Ezért nincs és nem is lesz változás még 6.0 ban sem.
Kijöhet a 3.0 is de a létszám akkor se fog nőni.
Én se azért játszom mert über faja játék , hanem mert az előző 4 accountomat el tudtam adni és nyertem rajta :P Akkor miert ne szorakoznék vele -
#16588 miért érzem úgy hogy ez az új CM Nyx is max havonta 1szer szarik egy event-nek - látszó -legalábbis akarni látszó - dolgot az aionra? -
Shaenis #16587 2k-ért megveszem, szólj ha nem kapsz jobb ajánlatot xD -
#16586 teljes mértékben megértelek (sajnos). -
#16585 Csak annyit vártam hogy 2.5 re lesz valami változás , de semmi még csak az online létszám is egy nagy nulla 3-400 online jatékos. A legiomba max 10 online ember csucs időbe amugy meg 2-5 ember , szal :D No comment. -
#16584 Ez ilyen :) -
#16583 nem tartott sokáig belt :D -
#16582 Eladó Aion account.
Telemachus Asmo oldalon
Lv48 Sorci
Kék Sárga gearben.
24Milla kinah val.
45ig minden stigma meg van neki.
Illetve július 21. ig fel töltve.
Olcson akit érdekel Pm. -
Csenky #16581 Na most jól inaktív voltam egy darabig.
Szerintem még csak nem is lehet összehasonlítani egy 33-as expert itemet a 35-ös arany dolannal. De még a kéket sem. Értem persze kesztyű+cipőre. Oké, hogy pve meg minden, de az a speed _nagyon durva_ különbség. Akárhogy is néz ki a cucc. Mindenképp ajánlom. Ha meg már úgyis megvetted, tedd rá a dolan skinjét... :) -
#16580 Pm ment. -
#16579 kiét? -
#16578 Tévedtem.
Csak egy bizonyos karakter statjait nem lehet megnézni a többit igen.
Próbáltam több géprõl és mások is kipróbálták de ugyan az az eredmény.. wtf?! o.O -
#16577 Másnak sem mûködik hivatalos oldalon a keresés?
Vagyis keresni lehet , viszont az adott karakterinfókat,geart,statokat már nem lehet megnézni. -
Shaenis #16576 önmagában a mentorkodásért nem kapsz semmit, fel kell venni a questeket előbb, és a megadott helyen kell kiskarival egy csapatban mentorként feladatokat teljesíteni, pl elit mobokat ölni verteronban, eltnenben, heironban. -
#16575 ezért a mentorosdiért hogy jár a jutalom? ha vége a mentorkodásnak akkor kapsz adott tokent? 1 óra mentorkodásért 1 token vagy hogy? vagy akinek mentorálsz az dönti el mennyit kapsz, annak függvényében hogy mennyit segítettél neki? -
Shaenis #16574 persze hogy működik, abyssos 40-es bossokat is érdemes farmolni vele. -
#16573 Gondolom ha instanceolt környezetben mükszik akkor outdoor is . -
#16572 azon gondolkoztam tegnap este amikor egy barátomnak kitakarítottuk egész fire templet, hogy vajon ha mentor módban megölünk egy world bosst, akkor a drop is megmarad rendesen? -
B52Yami #16571 Most nem vagyok "játékközelben", de akkor majd konkrétabban leírom, ha látok ilyet :) -
Shaenis #16570 konkrétumot pls, mi a neve a cuccnak? :)
Egyetlen olyan itemről tudok, ami pvp statos és egyedi neve van:
Lakhane's Kerchief
Ez a régi dredgion egyik bossából (Supervisor Lakhane) származó sapka, amúgy elég jó cucc.
Ezenkívül még kétkezes fegyvereken láthatsz ilyet, ha egy PVE fegyverbe másodlagosként PVP-t olvasztottak bele armsfusionnal.
-
B52Yami #16569 Köszi, az addig ok, hogy pl az archon pvp item, de láttam embereket akiknél az armorhoz oda volt írva, hogy pvp+% dmg...és ezen a honlapon sem írja ezt a statot. Azt hogyan? -
#16568 Craftolt nem véletlenül drágább . 22% speed, 6% attack speed(gold cipõ, kezes). De a kéken is van 18 , és 5 százalék.
Ezekre ha cserélnél .És a kromede,s spear alá betennél egy craftolt attack speedeset ( 13%kék, 16%gold) sokkal pörgõsebben tudnál játszani a gladiddal.
Vagy esetleg pvere egy jó attack speedes greatsword is nagyon jó, mivel a gs alapban nagyobb attack speedel rendelkezi
mint a pole.
Pvere polem mellett ott egy gold55 +10es +19% attackspeedes gs nekem is. Nagyon lehet vele apritani .
Furcsa is utánna ha spearra valltok , az nagyon lassunak tünik greatsword után. -
Shaenis #16567 www.aionarmory.com jobb.
a pvp itemeket tudod szűrni a típus alapján (Abyss Item) de a nevéből is látszik, elyknél Guardian, asmoknál Archon szóval kezdődik minden PVP felszerelés. -
B52Yami #16566 Sziasztok, ezen az oldalon szoktam nézni a droppokoat meg stb. (aiondatabase.com), de itt nem találom a pvp boostos itemeket. Elavult az oldal? Tudtok valami jobb, hasznosabb oldalt ajánlani? -
#16565 pve-re tökéletes mondjuk. akinek nem fontos a pvp, simán elmegy -
#16564 nem rossz az a dolan, 35-ön a legjobb cucc. mivel nem pvp-zek, abyss pontom nincs, abból nem tudok cuccot venni:) lehetne még sárga craftolt cucc, de az meg sokkal drágábbra jön ki mint a dolan. meg azért mégiscsak egy full arany set, nekem meg sokat számít a kinézet is. ez a kromede spear is olyan szarul néz ki, lehet lecserélem egy szarabbra de jobban kinézőre. skint természetesen nem lehet rá tenni.... -
#16563 Nem. a kiegészítőket nem kell megvenni. az egy kiegészített verzió, ennyi -
Phoboss #16562 sziasztok
lenne egy kérdésem állitolag aionhoz kijött egy kiegészítő. nekem az alapjáték megvan megkell ezt is vennem ugye? -
Csenky #16561 No azért az a Dolan szett rettentő messze van ám a "jó"-tól pvp-re. Húdenagyonmessze. Én is láttam már ilyen poweruser-eket, akik megvették a szintjükre való EPIC geart, pl a 40-es arany pve drop szettet, aztán összecsomagoltam őket egy daeva settel, vagy éppen egy 30-as pvp gearrel később. Ráadásul irreális áron vannak brokernél ezek a cuccok. Cipő/kesztyű speed bónusz nélkül? Van aki azt felveszi? wtf? 5 kinahot nem ér. :/
30-asból a fegyó és mondjuk a vállas jó, úgy-ahogy. A többi ilyesmit meg lehet törni, Eldert plána, 6x L90 stone lett a múltkor egy kardból. :) -
#16560 b+ :D
nem vicces. van ez az arthuros nevü hülyegyerek, célirányosan kiszúrja az összes hide 2-ben lévő playert odamegy és pont a fejük tetejére koppint egy aoe-t. nem feltűnő. kicsit sem. engem utoljára a 2-3 perc között kapott el shadow walkban silenterán, úgy hogy amikor bekapcsoltam még közelemben sem volt hogy kiírhassa a radar hogy valaki elment sw-be -
#16559 Nemtudom . De csak meg kell szokni , nem vészes . :D Minden mmoban van ilyen , full természetes >:-D -
#16558 hányszor volt hogy artiroomban bújkáltam prédára várva és megakadtam egy gladi pole hegyében xD
más:
mi ez az új csít amivel látják a hide 2-t? -
#16557 Lol, micsoda problémák.
Hányszor volt , hogy artiroomban toltam egy aoet és pole hegye megakadt az assâban ,aki ott bújkált prédára várva :)
-
#16556 magas magic resistel. vagy elszaladsz előle vagy az első találkozásnál beleborítod az árokba hogy esélye se legyen castolni. assáknak meg van elkerülő skilljük rá -
#16555 az SM-nél hogy lehet kivédeni azt a szar skilljét, hogy átváltozok én is vmi elementállá és menekülök előle vagy 10mp-ig? nem tudok SM-et megverni, rámnyomja 2x ezt és megyek a levesbe. elég unfair skill ez.... -
#16554 jaj ne is mond -.-" tele a tököm a mindigfullbuffban ücsörgök a fort előtt hátha jön egy elyos című fejezettel. 5 - 10 percenként elszáll a nagy semmibe 100k-150k :D -
#16553 Meg lehet hogy õ tökig buffban, scrollok, kaja, abyss poti, Míg te alanature .
Úgy nem sok sanszod van.
Nekem mult héten volt egy kis csetepatém egy asmoval és kaptam ízelítõt a "fair pvpbõl"
Kisrangerrel szintezek (kb 38 voltam). Éppen 2 mobbal kergetõzöm mikor ráadásként nekem ront egy sm.
Betoltam maut, potit , mindent.Nagyon bena volt ,vagy 3x jött nekem mire sikerült leölnie. Majdnem megvolt 1x de az az átkozott fear :).
Utánna nézem oldalon 50es volt :)