Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Legkisebb probléma alatt értsd azt, hogy kivágtam a francba egy itemet éjjel 2kor hullakészen buliból hazaérve, másnap meg írtam a supportnak hogy hoppá nem kaphatom-e vissza. Jahm igen...visszakaptam.
botos egyének bizonyíthatóak, az elég egyértelmû.
Dmg-speedhackelõk attól függ h programmal, vagy tbl hackel csinálják.
Kinahbuyer meg a büdös életben nem fog bant kapni szerintem. Most érted kapott a Gyuszitól 5 m kinah-t.. és? kölcsön, haverok akármi.
Tudni kell hogy ilyen szinten e-mail csereben ki is merul a vita a szolgaltato es a felhasznalo kozott . Eleg baj ... eppen ezert engedheti meg maganak a szolgaltato azt amit sok esetetben jogtalanul tesz .
ゾルターン
fuck mmo's..i.,

http://aion.variance.hu/2010/07/07/dredgion-afk-ert-figyelmeztetes-majd-kizaras/
De itt is írják, hogy elöbb figyelmeztetés van az afk dregiért.
Recent 1 Day
65 | 21728
Recent 1 Week
378 | 190714
Szerinted ennyi ap összejönne ha afk-nék dredgiben? Az, amit állítasz már csak azért is hülyeség, mert 90%ban fix két emberrel jártam dredgionba ( Ciolo, Goldrush ) , õk ventrin szanaszét oltottak volna, ha fogom magam és leülök.
Afk dredgiért meg amúgy se bannolna az Ncsoft, ekkora baromságot is csak egy jó adag rosszindulattal fûszerezve lehet kitalálni.
36 óra elteltével még mindig nem érkezett válasz, az új levelemet ( az most 19 órás ) még el se olvasták. Gyönyörû support... 😞
practitioner of the forbidden arts of death
Mindenesetre nagyon kiváncsi vok miért volt a bann.
EULA egyszeru haz szabaly ami jogi teren egyszeruen nem allja meg a helyet ha fizikai eszkozrol es fizetett szolgaltatasrol van szo.
Ez mind mukodne ha ingyenes lenne a szolgaltatas mert akkor nem utkozni semmi jogszabalyba
ゾルターン
ゾルターン
fuck mmo's..i.,
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
ゾルターン
nem 1x volt tele a neveddel az lfg
practitioner of the forbidden arts of death
Banolassal kapcsolatban ..... jogilag nem banolhatnak . Attol a perctol kezdve hogy akitivaltad az accountodat te rendelkezel jogilag felette kvazi azt csinalsz vele amit akarsz ... amiert pedig fizetsz az az hogy ez a ceg karbantartja uzemelteti a szervert/eket ami az account tuljdonosok jatszanak. Azzal hogy a ceg banol a felhasznalot korlatozza jogaiban ( meg ha hulyen is hangzik ) lsd. a tulaj nem tudja hasznalni amiert fizetett.
Csak fellepes kerdese hogy hogy allnak az emberhez !!!! Belso a ceg alltal alkatitott ; szabot szabalyok nem jogszabalyok egyszeruen csak utmutatas .
ゾルターン
Nah mindegy, várok még 2-3 napot , ha addig válaszra se méltatnak, akkor majd kerülöm az Ncwestes játékokat. 😞
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Mindenesetre a kérdésemet olvasták már, válasz nem érkezett rá, szóval nem tudok mit csinálni várok.
részvétem, azoknak is akik még finanszirozzák ezt a fostalicska bandát...
WTS kinah
sose botoztam, nem használtam semmilyen programot, nem vettem kinaht, nem árusítottam kinaht, senkit se zaklattam, nem tbl-tem, nem hangoztattam rasszista elgondolásokat.
Egy bûnõm lehet , a Laetrix Latency fix, de ha ezért bannolnak akkor nem sok acc marad, mert szinte mindenki használja.û
Azaz kettõ. Pont dredgi után bannoltak és elkentük a boon controlos brigád száját nem kicsit 😄
Account status: banned
Hmm, micsoda jutalom. 10 óra alatt a supportnak sikerült az elérnie, hogy legalább elolvassák a levelemet, igaz válasz még annyi sem érkezett, hogy csak.
Nem tudom hogy szokás nc-nél a ban, de legalább egy emailt vagy whisp üzenetet lökhetett volna a kedves Gm, hogy figyelj már te marha most banollak, mert valamit csinálnom is kell a fizetésemért, ha nem tetszik reklamálj majd a jövõhéten talán válaszolok.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Amúgy a coint azért gyûjtöm, mert akartam külön pve setet pdefre, hp-ra és conc-ra gyúrva, amihez a suntouched set elég jó alapnak tûnt. Pvpre pedig abyss set RM-re socketelve természetesen. Most már kezdem azt hinni hogy hülye ötlet volt, lehet hogy eladom a coinokat és medalt veszek helyette.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Van 4 upfort, DP, Theolab. Dredre ritkán megyek, mert semmi kedvem 40-50 percet várni ellenfélre, persze nektek nincs ilyen gondotok. 😊
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox