24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#17164 Tegnap egy érdekes dolgot spammel egy arc ingame .
Jan. 26 tol Free beta amibe ha fel huzol 30 ig egy karit akkor kapsz 1 honapig Gold accot , és amit utána irt hogy Feb 16 tól indul a free , na most ez fake vagy mi a fene ez ? Anyira nem zavar mert ugyis fizetek érte továbra is csak érdekel hogy valós dolog vagy sem. -
Tomy Lee #17163 De tartja a 20%-t!Elyos csökkent 52%-ra Bala rájuk szállt eszi őket és még jönni fogunk mi is -
Beato #17162 Uhh ez a korán kelés nem az én műfajom, durván lefárasztanak az arcok suliban :D GF bétában, hát.. nézd, ha tudsz továbbvinni trial acc.-ot és hajazol a gold előfizetésre érdemes "ingyért" 20-ra feltolni, vagy ha nem akkor is játszottál és nem nézted a kikapcsolt monitort 2 napig :D Esetleg ha már a 18-as elites questekben keresnéd a low lvl feature-t kis partyban, akkor meg kezded később.
Egyébként Frosty had kérdezzem meg, a Behind enemy lines-os történet az jövőhéten vagy az után "resetelődik" majd ?
Mindenesetre gyertek asmonak, elyos már nem divat :D 2009 ~10-ben asmo hatalom volt, most elyos, ideje változtatni ezen, a 20% asmo influance ratio nem pálya hetekig Telemachuson :c Jó játékot mindenkinek ! -
Tomy Lee #17161 Hétvégén PM Helidor aki akar jönni!Vagy itt sg-n ide vagy Beato-ra. -
Vagrant #17160 tudom de unatkozom
-
#17159 20ra felhúzni kb két nap jelenleg :)) pár óra játékkal -
Vagrant #17158 Gameforge on meg nem lehet csinalni accountot legjobb tudomasom szerint
Ncsoftnal ha csinalsz ott van 1 opcio, hogy hozzak at az accountod a Gameforge rendszerbe. -
Azur92 #17157 Azt szeretném kérdezni,hogy hol kell accountot csinálni erre a gameforge zárt bétára? NCsoft v Gameforge.?
Válaszokat előre is köszi. -
Vagrant #17156 enegem lenyegeben az erdekel, hogy van ertelme most trial accounton felhuzni 20 asra a karaktert es persze beta utan a trialos karaktert folytatni, de mar veteran accountal. -
#17155 szerintem frissről van szó, de nem tudom h azt wipe-olják e, vagy nem -
Vagrant #17154 Megint lenne 1 ujabb kerdesem.
Ha netan bekerulok ebbe a zart betaba, vihetem a trial accomat?
Ha igen akkor ugy is megkapom a kedvezmenyt, persze ha teljesitem a lvl kovetelmenyt.
Vagy kezdenem kell 1 friss accountot.
-
Ashyn #17153 Köszi a tippet :) -
#17152 Ismerek pár elyost telén, akik magyarok, keresd meg Keni-t, hátha tud aktív légióról :) -
Ashyn #17151 Telemachuson egyedül vagyok Elyos oldalon, legalább is ahogy láttam. Szívesen átmennék Perentora, ha lenne egy aktív Elyos közösség.
Azért érdekes, hogy az itt kommentelők nagyobbik hányada Asmodian párti. Remélem, Elyos oldalt is össze tudunk hozni egy kis csapatot.
Majd kereslek ingame. -
#17150 Hungarian Army Légióba , de sajna 5-6 Online a létszám , Szal ha van aktívabb légió akkor érdekelne.
-
Tomy Lee #17149 Ment priv.de ezekszerint holnap megoldjuk vagy bulid után éjjel jössz online:)) -
pimpi001 #17148 Daeni és Anuhan jwlenleg gameba nem vagytok fenn veletlen? ha igen jelezzetek itt es vehettekk is fel guildba -
Ashyn #17147 Milyen légióban vagy? -
#17146 Perento Teljesen Korrekt Elyos oldalon tolom. -
Berin01 #17145 Tudomásom szerint Perento az egyetlen olyan server angolok közül ahol asmo többség van.
Telemashuson 2 hónapja még hálóval kellet fogni az asmokat , mivel mindenki elhagyta a nagy ely nyomás alatt, azóta nem tudom mennyire javult a helyzet. -
Ashyn #17144 Telemachus szerver Elyos oldalt csináltam egy légiót: LostGeneration néven, ha valaki ezt az oldalt választja, örömmel látom. -
Tomy Lee #17143 Telemachus szerveren összehoztunk egy Magyar Légiót.Silent Land néven.
Daeni és Anuhan tud jelenleg invitálni.
Tehát amit tudunk Legio ügyben:
Perento/Asmo: Aquirs
Telemachus/Asmo: Silent Land -
Ashyn #17142 Magyarokat mindhárom szerver Elyos oldalán találok? -
#17141 oh, nem hiszem, hogy visszanezek, nincs annyi idom se turelmem, hogy ki tudjam farmolni az ertelmes cuccokat. meg a fenris settre sem volt turelmem.
a masik meg a siege lagok - bar ez lehet mar nincs:( -
#17140 pet mindert fővárosban találtok
a veteran rewardokat minden karinak kioszthatjátok, a surveyeseket általában csak 1nek. (ezt inaktív accountál is meg lehet tenni, és meg is éri mert csak.)
a gameforge bétája 26.án indul, lehet kezdeni új accountot. ha elértek vele bizonyos szinteket, akkor úgy kaphattok hozzá ajándék gold előfizetést is!
ez azoknak éri meg akik nem ncwestről jönnek oda.
Sáska: a nagy playerek általában már nem is foglalkoznak az abyssos fortokkal, legtöbbünk kiégett már rajta, 2 évig nap mint nap foglalgattuk, szóval sejtheted hogy mennyi kedvük van oda menni egyeseknek :))
másrészt az új playereknek viszont majd kelleni fog az AP, szóval a motiváció meglesz a foglalásra. ha meg lesznek elegen, akkor sok zerg disznót győz alapon úgyis előbb utóbb valamelyiket viszi a frakciód ;>
másrészt pedig Chaos és 1v1 arénából nagyon jól lehet gearelődni lv 55ön!
-
Tomy Lee #17139 Az megvan de nem írja,hogy feloldhatom e összes karakterre vagy bound csak elsőre amit kiválasztok -
Tomy Lee #17138 Te döntésed de vedd figyelembe Magyarok is inkább jelenlegi szervereken folytatják játékot. -
Beato #17137 Miféle item? nem feltétlenül, De uk ncsoftba belogolsz a pofilodban és jobb oldalt 1 ablakban van egy menü, opciókkal, ott meg tudod nézni az iylen useolható gifteket/rewardokat. -
#17136 van egy 50es ijaszom, meg par lvl30 koruli karakter, de mar azt sem tudnam, melyik gomb mit csinal:-)
mar jo egy eve nem is lattam a jatekot ennyi kihagyas utan altalaban uj karaktert szoktam kezdeni. -
Beato #17135 Akkor leszünk sz..ban ha autobalance lesz és a freek rákattintanak az Elyos képre és akkor : You cannot creat elyos character ! :D Volt már ilyen sajnos, csak akkor Asmoknál.Meg érted... a jelenlegi 40-45 pláne az 55-ösök meg kifarmolják coliseum settet és Balaureában megy a pvp és a siege is. Szal gyakorlatilag arenából megvany a fegyvered meg az armorod ill. a másik2-ből az AP-d az ékszerekre és win. Pláne h coliseum jobb mint az 55 abyss gread gear, igaz sett bónusz nélkül. Szal nem tudom mennyire lennének trollkodva a kicsit abyssban, 55 meg abysson kívül max balaureába mehet, az influance ratio meg sztem elég jelentéktelen. -
Tomy Lee #17134 Játékhoz kapott ingame item 1 karakterre szól? -
Tomy Lee #17133 Csak tippre lesz itt szerver összevonás.Meglátjuk.. -
Beato #17132 Helyesbítek 4-5 UK server :)
Btw van benne ráció, csak az a baj hogy alapból kevés a player. Persze mindenki magából indul ki, de ha free-n akarnék játszani és új kari, hát hülye lennék a régi serverekre menni ahol azért vannak emberek akik ki-gearelték magukat.Éppen ma volt az (jó rendben hajnalban, ezt aláírom) 96 ember volt Telemachuson. Mikor 2009-ben 3 órás queue-t vártam éjfélkor. SZal van benne valami amit modnaasz h ne legyen trollkodás és a "kicsik" élvezzék a játékot, de ha a leendő playereket is elkülönítik, ezzel a játékklal tényleg nem éri meg játszani. Legalábbis sokan látják majd így, véleményem szerint.^^ -
Tomy Lee #17131 Külföldi nagy Legiok bekapcsolnak grind módba és az új szerveren mire mi elérünk valami elfogadható pvp szintet ők már Top gear-be nyomulnak.Ez is előfordulhat így szitu mintha folytatnád régi karidat jelenlegi szerveren?:)
Meg különben neked is van régről karaktered ha jól tudom -
Tomy Lee #17130 AoC-ba feleslegesen indítottak BaG szervert mármint játékosok részéről.Ez egy üzleti húzás volt,egy karakter de azt felszerelni item shop-ból ha elérte az illető a max szintet,ezt nagyon sokan meg is tették.Akinek nem volt erre pénze az visszajött a régi szerverre.Ezzel elérve,hogy megbolygassák szervereket sok f2p player el is hagyta conan-t,viszont Funcom-nak jó kis bevétel volt amit abszolúte nem fordítottak játékra.
Ezzel nem azt állítom,hogy itt nem működne a dolog viszont tényleg jó Aion-ban a szerver kapacítás és inkább egybegyűjteni kellene a játékosokat.
Lehet azért sok lenne 4-5 Eu szerver. -
MaRee #17129 És akkor akik eddig előfizttek(én még headstartkor), azok nyomhatják majd a karakterükkel f2p-ben? Én is jönnék vissza nézelődni :) -
#17128 leginkabb a "mindenki tiszta lappal indul" elv miatt kerdeztem. gondolom a jelenlegi szervereken van egy kialakult eroviszony, most jonnek majd uj jatekosok, akik esetleg lower abysson foglalgatnanak erodoket, meg pvp-znenek, de majd a max szintu playerek fullos gearben helyreteszik oket.
a sajat szablyrendszer, meg az 1 karakter/account mar csak a conan kapcsan jutott eszembe. -
Ashyn #17127 Tisztában vagyok a hátterének a játéknak, pár hónapot már lehúztam a játékban. Ezért is tettem a jó idézőjelek közé. Szóval Elyos társakat keresnék, lehetőleg Telemachus szerveren. -
Beato #17126 Bizony ám ! Én sötétet írtam, mivel az asmok kapták Atreia sötét oldalát ami miatt a bőrök is retek színűvé változott ! :P:D -
pimpi001 #17125 Pet Mindert hol talalok? tudja valaki?